Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Με σιxαμέvn κυvικoτnτα ο Kλάoυς Σβαμπ μιλαει για τη vέα γεvιά nγετώv....

Μιλά για τον Εμανουέλ Μακρόν (αμφιλεγόμενου φύλου), για τον Τζάστιν Τριντώ (που κάνει κέφι τους μουστακαλήδες π@ύστηδες και τα τραβεστί) και άλλους ηγέτες που υιοθέτησαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα πιστοποιητικά!






Με σιχαμένη κυνικότητα ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και της Μεγάλης Επανεκκίνησης, Κλάους Σβαμπ, μιλούσε το 2017 για τη «νέα γενιά ηγετών». 

Σήμερα, όσα είχε αναφέρει, τα πιστεύει με μεγαλύτερη ορμή.

Όπως έλεγε το 2017, μιλώντας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, όχι απλά πρωθυπουργοί είναι οι εκλεκτοί τους, αλλά πως πλέον έχουν διεισδύσει σε κυβερνήσεις της Δύσης δικά τους παιδιά! Τώρα, απολαμβάνει και δρέπει τους καρπούς της προσπάθειάς του.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά: «Ήξερα ότι τουλάχιστον το μισό υπουργικό συμβούλιο του Καναδά είναι δικοί μας, νέοι παγκόσμιοι ηγέτες του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ». Ο Κλάους Σβαμπ αναφέρεται στη νέα γενιά ηγετών και ξεχωρίζει τον νυν Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν και τον νυν πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντώ, λέγοντας πως και οι δύο είναι οπαδοί της Μεγάλης Επανεκκίνησης. 

Πρόκειται για δύο ηγέτες που έχουν ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των διαχωρισμών μεταξύ των πολιτών.

Και όχι μόνον. Κανακεύουν τους ομοφυλόφιλους και την «εκλεκτή» κοινότητα, μολύνουν την κοινωνία με τις υιοθεσίες τέκνων από τους «τοιούτους», δεν πολεμούν τη δημόσια χρήση ναρκωτικών, χρηματοδοτούν την αθεΐα, συρρικνώνουν τους οικογενειακούς θεσμούς και τα αγαθά της αξιοκρατίας μέσω της εθνικής παιδείας, πολεμούν τα Έθνη, δεν θέλουν σύνορα κρατών...

Φυσικά, αν και δεν αναφέρεται στο νέο βίντεο (που έδωσε στη δημοσιότητα), στον πρωθυπουργό μας, στην ίδια κατηγορία ανήκε βέβαια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος άλλωστε μας έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι φανατικός αναγνώστης του συγγράμματος του Κλάους Σβαμπ, «COVID-19:The Great Reset».



Οι φωτογραφίες μαρτυρούν πως ήταν και εξακολουθεί να είναι δάσκαλος, ο ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και άλλων ιδρυμάτων, του γίγαντα Κούλη. Άλλωστε ο βίος, η πολιτεία και τα ισοπεδωτικά έργα του κυρίου Μητσοτάκη, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το τι ακριβώς επιδιώκει για την τύχη της Πατρίδος: Την οριστική εκθεμελίωσή της.


πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.