Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

ΑΣYΛΛΗΠTΗ ΠΑPΑΔΟXΗ ΠΛEΥPΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓAΛΥTΕΡΗ ΑΠΑAΤΗ ΣΤΗΝ lΣΤΟΡlΑ ΤΟΥ EΛΛΗΝlΚΟΥ ΕΘNΟYΣ ΚΑΙ ΤΟΝ KΟΒlΝT ΣΕ PΟΛO …ΕSCΟRΤ ! ! !

ΣΩΣΤΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ…



-“Εμείς έχουμε επιλέξει και ΣΩΣΤΑ οτιδήποτε αναφέρεται σε θάνατο που έχει συνοδό covid, ασχέτως από ποια αιτία είναι, να καταγράφεται ως θάνατος covid”.

-“Εμείς έχουμε την επιλογή ότι ακόμα και ασθενείς, που σας πληροφορώ ότι ένα 10% μπαίνει για άλλο λόγο, επειδή διαγιγνώσκεται με covid, και αυτός αν πεθάνει θα καταγραφεί ως covid”.

-‘”Έχουμε το πιο αυστηρό και ΔΙΑΦΑΝΕΣ πλαίσιο”.

Διαφανής απάτη…

Σωστά σας εξαπατήσαμε και το κάναμε και με διαφάνεια !

Θα μπορούσε να είναι κορυφαία επιθεώρηση.

Στην πραγματικότητα όμως είναι τραγωδία, μπροστά στην οποία ωχριούν οι τραγωδίες του Σοφοκλή, του Αισχύλου και του Ευριπίδη.

Γιατί η λίστα της απάτης δεν είναι απλά και μόνο μία στατιστική ανωμαλία.

Είναι η απόλυτη απόδειξη της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Πάνω στην κατασκευή αυτή κατασκευάστηκε η “πανδημία”, και πάνω στην κατασκευή της “πανδημίας” κατασκευάστηκε η “ανάγκη” για μαζικό εμβολιασμό.

Με “διαφάνεια” εξαπάτησαν έναν ολόκληρο λαό, με “διαφάνεια” επέβαλαν το μαζικό εμβολιασμό, για την προστασία του πληθυσμού από έναν ιό …συνοδό.

Πήγαινε το έμφραγμα στο νοσοκομείο και το συνόδευε ο covid για να μην είναι μόνο του.

Και όταν πέθαινε ο ασθενής, έμενε ο συνοδός.

Νομίζαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα για τον covid και αυτά που κάνει, τώρα όμως μάθαμε ότι εκτός όλων των άλλων παρέχει και υπηρεσίες escort…



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.