Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Καθηγητης Κουβελας: Ποιο τειχoς ανοoσιας; Αφου σε λιγο θα λnξουν τα εμβoλια των πρωτων εμβoλιασμεvωv...

Ακουστε τον αξιζει ο κοπος...





Ινστιτoύτο Paul Ehrlich: Θρομβωση, εγκεφαλικn αιμοpραγία, καρδιαkές προσβoλές, παράλuση πρoσώπου, 5.000 ύποπτες σοβαρές παρεvέργειες και 524 θαvάτους...

Θρόμβωση, εγκεφαλική αιμορραγία, καρδιακές προσβολές, παράλυση προσώπου και πολλά άλλα: το Ινστιτούτο Paul Ehrlich αναφέρει σχεδόν 5.000 ύποπτες σοβαρές παρενέργειες και 524 θανάτους μετά από εμβολιασμούς COVID-19. Συνεχίζει να κρύβει εκρηκτικούς κινδύνους με άγνωστες μακροπρόθεσμες συνέπειες....



Ανεξάρτητα από τις τεράστιες παρενέργειες και τους θανάτους, η προπαγάνδα εμβολιασμού στη Γερμανία φθάνει συνεχώς σε νέα ύψη. Κάποιοι «εμβολιάζνται τον Μάιο», επιτρέπει στον ορό από το AstraZeneca ξανά για νεότερους ανθρώπους παρά τον υψηλό κίνδυνο, ένας γιατρός πρόσφερε ραντεβού για αυτό στο Ebay. 

Κινητές ομάδες εμβολιασμού επισκέπτονται σούπερ μάρκετ και κοινωνικά μειονεκτούσες περιοχές. Το εμβόλιο από την Pfizer και τη BioNTech θα δοθεί ακόμη και σε παιδιά ηλικίας δώδεκα ετών και άνω από τον Αύγουστο – αν και σχεδόν ποτέ δεν παίρνουν COVID-19. Υπάρχει εδώ ένα πολιτικό ιατρικό σκάνδαλο; Εάν κοιτάξετε τη βλάβη που προκλήθηκε από το εμβόλιο μέχρι στιγμής, αυτό είναι προφανές.

Χιλιάδες σοβαρές υποψίες, πάνω από 500 νεκροί. Η νέα «έκθεση ασφαλείας» που δημοσιεύθηκε στις 7 Μαΐου από το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI) θα πρέπει να περιέχει μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Το ίδιο το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο παραδέχεται ότι μπορεί να υποτεθεί ένας αναφερόμενος αριθμός.

Μέχρι τις 30 Απριλίου, το ΡΕΙ καταγράφει τώρα σχεδόν 50.000 αναφερόμενες ύποπτες περιπτώσεις σχετικών «ανεπιθύμητων ενεργειών» στους εμβολιασμούς COVID-19. Μόνο το 41% είχε υποχωρήσει κατά τη στιγμή της αναφοράς.

Συνολικά, περίπου 5.000 εμβολιασμένοι άνθρωποι αναφέρθηκαν από το PEI που είχαν υποστεί σοβαρές αντιδράσεις. Περίπου και έντεκα τοις εκατό από αυτούς, 524 άτομα, πέθαναν. Το ινστιτούτο κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών με το εμβόλιο Vaxzevria από την AstraZeneca. Ωστόσο, το εμβόλιο Comirnaty της Pfizer / BioNTech είχε αριθμό ρεκόρ θανάτων με βάση τις χορηγηθείσες δόσεις εμβολίου.

Οι περισσότεροι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό Pfizer / BioNTech

Εάν κάποιος λάβει ως βάση τα στοιχεία PEI, διαιρώντας τον μικρό αριθμό περιπτώσεων χωρίς πληροφορίες εμβολίου, αυτό σημαίνει συγκεκριμένα: Για κάθε εκατομμύριο δόσεις AstraZeneca που χορηγούνται, το ινστιτούτο κατέγραψε συνολικά 4.585 «ανεπιθύμητες ενέργειες», εκ των οποίων 387 ήταν σοβαρές και εννέα ήταν θανατηφόρες.

Για κάθε εκατομμύριο δόσεις Moderna που χορηγούνται, υπάρχουν 1.862 αναφερόμενες «ανεπιθύμητες ενέργειες», εκ των οποίων οι 110 είναι σοβαρές και επτά είναι θανατηφόρες. Για κάθε εκατομμύριο δόσεις Pfizer / BioNTech που εγχύθηκαν, το PEI ανέφερε συνολικά 955 παρενέργειες, 112 από αυτές σοβαρές – αλλά και 21 θανάτους.

Σύμφωνα με το PEI, στη Γερμανία είχαν χορηγηθεί συνολικά 28,8 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID-19 έως τις 30 Απριλίου 2021, εκ των οποίων 21,3 εκατομμύρια περιείχαν τον ορό από την Pfizer / BioNTech, 5,8 εκατομμύρια περιείχαν το εμβόλιο από την AstraZeneca και περίπου 1 7 εκατομμύρια από αυτά της Moderna.

Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο αριθμός των δόσεων εμβολίου δεν ταιριάζει με τα εξεταζόμενα άτομα, επειδή οι άνθρωποι εμβολιάζονται δύο φορές. Το εμβόλιο από την Johnson & Johnson (Janssen), το οποίο χορηγήθηκε μόνο μία φορά και μόλις πρόσφατα έλαβε υπό όρους έγκριση, έχει λάβει μέχρι στιγμής 2.106 άτομα και οι αρχές κατέγραψαν τρεις ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες.

PEI: Πέθανε από COVID-19 ή προηγούμενες ασθένειες μετά τον εμβολιασμό. Οι γυναίκες ειδικότερα φαίνεται να έχουν σοβαρές παρενέργειες. Σύμφωνα με την έκθεση, τα τρία τέταρτα των πληγέντων ήταν γυναίκες. Το PEI το αποδίδει στο γεγονός ότι μέχρι τώρα έχουν εμβολιαστεί περισσότερες γυναίκες από τους άνδρες. Το PEI δεν γράφει πόσο υψηλή ήταν η αναλογία των ατόμων εμβολίου. Το ινστιτούτο αφήνει επίσης ανοιχτό το φύλο των 524 νεκρών. Αλλά: 58 άτομα πέθαναν μετά τον εμβολιασμό από το COVID-19 – το οποίο εγείρει ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών.

Οι περισσότεροι από τους νεκρούς, το PEI κατευνάζει, είχαν «πολλαπλές προηγούμενες ασθένειες», «όπως καρκίνωμα, νεφρική ανεπάρκεια, καρδιακές παθήσεις και αθηροσκληρωτικές αλλαγές, οι οποίες πιθανώς ήταν η αιτία θανάτου». 18 άτομα εμβολιασμένα με AstraZeneca υπέκυψαν σε νευροεγκεφαλική θρόμβωση, τέσσερις γυναίκες με εγκεφαλική αιμορραγία. Σύμφωνα με το PEI, δώδεκα ύποπτοι θάνατοι από εμβόλια ήταν νεότεροι από 40 ετών και άλλοι 39 ήταν μεταξύ 40 και 59 ετών. 90 ακόμη άνθρωποι πέθαναν μεταξύ των ηλικιών 60 και 79, οι υπόλοιποι ήταν μεγαλύτεροι.

Κατακερματισμένες πληροφορίες, μονόπλευρη εστίαση σε ειδικές περιπτώσεις Συγκεκριμένα (και μονομερώς) το εμβόλιο Vaxzevria της AstraZeneca έφτασε στα πρωτοσέλιδα αφού αρκετές νεότερες γυναίκες υπέστησαν νευροεγκεφαλική θρόμβωση και μερικές πέθαναν από αυτό με ή χωρίς εγκεφαλική αιμορραγία. Θα μπορούσε «πολύ σπάνια» να προκαλέσει διπλή αντίδραση: μια νευροεγκεφαλική θρόμβωση με ταυτόχρονη έλλειψη αιμοπεταλίων, μια λεγόμενη θρομβοπενία, που ονομάζεται TTS σε τεχνική ορολογία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε εσωτερική αιμορραγία.

Αυτή η θρομβοκυτταροπενία προκαλείται πιθανώς από μια αυτοάνοση αντίδραση, που αυτό σημαίνει ότι: Στη συνέχεια σχηματίζονται αντισώματα εναντίον των αιμοπεταλίων του αίματος κάποιου, τα οποία ταυτόχρονα αναπτύσσονται πιο έντονα σε περίπτωση εσωτερικής φλεγμονής και αγγειακών τραυματισμών και μπορούν να προκαλέσουν θρόμβωση. «Πολύ σπάνια» σημαίνει: Λιγότερο από ένα στα 10.000 εμβολιασμένα άτομα επηρεάζεται.

Το PEI περιορίζεται σε αυτήν τη διπλή αντίδραση αν και, και τα δύο μπορούν επίσης να εμφανιστούν ανεξάρτητα – και προφανώς πολύ πιο συχνά. Σε κάθε περίπτωση, οι περιπτώσεις TTS είχαν αναφερθεί στο ινστιτούτο 67 φορές έως τις 30 Απριλίου. 14 από αυτούς πέθαναν – εννέα νεκροί ήταν νεότεροι από 50 ετών σύμφωνα με το PEI. Από τις 21 Απριλίου, το PEI είχε αναφέρει 34 περιπτώσεις TTS στις «τρέχουσες πληροφορίες» του, συμπεριλαμβανομένων δώδεκα νεκρών. 29 άλλοι άνθρωποι εμβολιασμένοι με το AstraZeneca είχαν «μόνο» υποφέρουν από νευροεγκεφαλική θρόμβωση.

Περιπτώσεις TTS έχουν συμβεί μόνο με τη Vaxzevria από την AstraZeneca, τονίζει το PEI. Αυτό που κρύβει στην έκθεση, ωστόσο: Μέχρι τις 21 Απριλίου, κατέγραψε δώδεκα νευροεγκεφαλικές θρομβώσεις χωρίς πρόσθετη ανεπάρκεια αιμοπεταλίων μετά από εμβολιασμούς με Comirnaty από την Pfizer / BioNTech. Αυτό είχε επίσης ως αποτέλεσμα θανάτους: τρία από αυτά τα θύματα είχαν πεθάνει τη στιγμή που έγινε η έκθεση. Σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, η θρόμβωση εμφανίζεται γενικά εξίσου συχνά με τα εμβόλια mRNA από τη Moderna και την Pfizer / BioNTech, όπως και με το εμβόλιο φορέα από την AstraZeneca.

Όπως με το Vaxzevria, το RNA κορωναϊού μεταφέρεται επίσης από έναν ιό φορέα στον εμβολιασμό Janssen. Και δεν προκαλεί έκπληξη: Αυτή η ομάδα εξασφάλισε επίσης με το λεγόμενο «Red Hand Letter» στις 26 Απριλίου. Σε αυτήν, η εταιρεία προειδοποιεί επίσης για «πολύ σπάνιο συνδυασμό θρόμβωσης και θρομβοπενίας, σε ορισμένες περιπτώσεις συνοδευόμενη από αιμορραγία», ειδικά σε γυναίκες κάτω των 60 ετών. Σημάδια αυτού του είδους περιλαμβάνουν δύσπνοια, πόνο στο στήθος, οίδημα στα πόδια, πόνο στο στομάχι, σοβαρό πονοκέφαλο, θολή όραση ή μώλωπες.

Το PEI δεν κοινοποιεί διάφορους κινδύνους. Εξίσου σημαντικό με την αναφορά του συνδυασμού TTS, η νευροεγκεφαλική θρόμβωση της εγκεφαλικής φλέβας και η θρομβοπενία είναι από μόνες τους επικίνδυνες ασθένειες. Και σύμφωνα με μια κόκκινη επιστολή από την AstraZeneca στις 13 Απριλίου, αυτά συμβαίνουν πολύ πιο συχνά από ό, τι κοινοποιήθηκαν στη Vaxzevria. Μια ανάλυση EMA εκτιμά ότι αυτή η αυτοάνοση αντίδραση εμφανίζεται ακόμη και σε ένα έως δέκα στα εκατό άτομα που εμβολιάστηκαν, όπως έχει ήδη αναφέρει η RT DE.

Ο βιοχημικός Christian Steidl εξηγεί στο 1bis19.de, μια πλατφόρμα στην οποία ιστολογούν κριτικοί επιστήμονες, ότι θα μπορούσαν να επηρεαστούν ακόμη περισσότερα θέματα δοκιμής. Εξετάστηκαν μόνο εμβολιασμένα άτομα με συμπτώματα. Συγκεκριμένα συμπτώματα δεν εμφανίζονται πάντα αμέσως, αλλά με αυτοάνοσες ασθένειες επιδεινώνονται μόνο με την πάροδο του χρόνου. Γράφει επίσης: «Μέχρι στιγμής, οι εμβολιασμοί χωρίς συμπτώματα δεν έχουν δοκιμαστεί για το αν έχουν αυτήν την ασθένεια στα αρχικά στάδια. Εάν αντισώματα κατά του παράγοντα αιμοπεταλίων 4 (PF4) υπάρχουν στο αίμα, μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι είναι ανοσο-θρομβοπενία.»

Ο Steidl απαιτεί άμεση διακοπή του εμβολιασμού. Ακόμα κι αν «μόνο» το ένα τοις εκατό όλων των εμβολιασμένων ατόμων επηρεάζονται από αυτήν την αντίδραση, πρέπει να ληφθούν μέτρα αμέσως. Επειδή οι αυτοάνοσες ασθένειες επιδεινώνονται συνήθως με την πάροδο του χρόνου. Όποιος ανέφερε προφανώς καλά τον εμβολιασμό θα μπορούσε τότε να υποστεί νευροεγκεφαλική θρόμβωση μετά από χρόνια, για παράδειγμα. «Κανείς δεν το ξέρει αυτή τη στιγμή», λέει ο Steidl.

Πιο σοβαρές αντιδράσεις Το PEI περιγράφει μερικές άλλες σοβαρές αντιδράσεις εμβολίου που έχουν συμβεί με περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτήν την έκθεση. Συνολικά, αναφέρθηκαν 223 άτομα με αναφυλακτικό σοκ, επίσης αυτοάνοση αντίδραση. Υπάρχουν επίσης 61 καρδιακές προσβολές, δώδεκα εγκεφαλικές λοιμώξεις, 99 παράλυση προσώπου και 16 λοιμώξεις καρδιακών μυών.

Μεταξύ των αναφερόμενων αντιδράσεων εμβολίου, οι οποίες απορρίπτονται δημοσίως ως ασήμαντες, ο ορός AstraZeneca ξεχωρίζει με «ασθένειες που μοιάζουν με γρίπη», πυρετό και ρίγη, ακολουθούμενες από «τοπικές αντιδράσεις» και πονοκεφάλους. Τα εμβόλια των Pfizer / BioNTech και Moderna ως εκ τούτου προκαλούν κυρίως σοβαρούς πονοκεφάλους, κόπωση και πόνο στο σημείο της ένεσης. Συχνές αντιδράσεις σε όλα τα εμβόλια αναφέρονται ότι περιλαμβάνουν ζάλη, κακουχία, πόνο σε διάφορα σημεία και καρδιακές αρρυθμίες.

«Πόσο διαρκεί η προστασία εμβολιασμού δεν είναι ακόμη γνωστό. Η προστασία δεν ξεκινά αμέσως μετά τον εμβολιασμό και ορισμένα εμβολιασμένα άτομα παραμένουν απροστάτευτα.» Μπορεί να υποτεθεί, σύμφωνα με το RKI, ότι οι άνθρωποι «μπορούν να μολυνθούν συμπτωματικά και ασυμπτωματικά παρά τον εμβολιασμό και ως εκ τούτου να εκκρίνουν SARS-CoV-2», δηλαδή, είναι μεταδοτικοί. 

Είναι επομένως απαραίτητο τα εμβολιασμένα άτομα να συνεχίσουν να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και να φορούν μάσκες. Επομένως, το ζήτημα του αν υπάρχει ένα πολιτικό κίνητρο ιατρικού σκάνδαλου είναι απολύτως δικαιολογημένο.

πηγη 





Eπιστήμovεs δημιoύργησαv τσiπ που εισάγεται στo σώμα μέσω Evεσεωs ! ! ! ΞΕΡETΕ TI ΣHMAΙNΕΙ AYΤO;

Ερευνητές από το Columbia Engineering αναφέρουν ότι δημιούργησαν το μικρότερο σύστημα μεμονωμένου τσιπ (single-chip system), όγκου κάτω του 0,1 κυβικού χιλιοστού- μικρό σαν κόκκο σκόνης και ορατό μόνο με μικροσκόπιο...



Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Science Advances δείχνει ότι η επικοινωνία με αυτό, καθώς και η τροφοδοσία του με ενέργεια, γίνεται μέσω μικροκυμάτων.

«Θέλαμε να δούμε πόσο μακριά μπορούσαμε να πάμε τα όρια ως προς το πόσο μικρό θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα λειτουργικό τσιπ» ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας, Κεν Σέπαρντ.

«Είναι μια νέα ιδέα “τσιπ ως σύστημα”- ένα τσιπ που μόνο του αποτελεί ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό σύστημα. Αυτό θα ήταν επαναστατικό για την ανάπτυξη ασύρματων, μικροσκοπικών ιατρικών συσκευών που μπορούν να αντιλαμβάνονται διαφορετικά πράγματα, να χρησιμοποιούνται σε κλινικές εφαρμογές και να εγκριθούν για ανθρώπινη χρήση».

Στην ομάδα συμμετείχε η Ελίζα Κονοφάγου, διακεκριμένη επιστήμονας- καθηγήτρια Βιοϊατρικής Μηχανολογίας και καθηγήτρια ακτινολογίας και ο Στίβεν Λη, διδακτορικός στο εργαστήριο της κ. Κονοφάγου. Ο σχεδιασμός έγινε από τον διδακτορικό Τσεν Σι.

Το τσιπ είναι πλήρως εμφυτεύσιμο και κατασκευάστηκε στην Taiwan Semiconductor Manufacturing Company με επιπλέον τροποποιήσεις στις εγκαταστάσεις του Columbia και το City University of New York Advanced Science Research Center (ASRC) Nanofabrication Facility.

«Είναι ένα καλό παράδειγμα τεχνολογίας. Παρουσιάσαμε νέα υλικά σε στάνταρ συμπληρωματικό μεταλλικό οξείδιο- ημιαγωγό για να παρέχουμε νέες λειτουργίες», είπε ο Σέπαρντ. 

Σύμφωνα με την κ. Κονοφάγου, «οι υπέρηχοι συνεχίζουν να αναπτύσσονται ως προς την κλινική τους σημασία, καθώς καθίστανται διαθέσιμα νέα εργαλεία και τεχνικές».

Στόχος της ομάδας είναι η ανάπτυξη τσιπ που μπορούν να εισαχθούν στο σώμα με υποδερμική βελόνα και να επικοινωνούν μέσω υπερήχων, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με κάτι που μετρούν τοπικά.

Υπάρχουσες συσκευές μετρούν τη θερμοκρασία του σώματος, όμως η ομάδα δουλεύει πάνω σε πολλές άλλες εφαρμογές.

Εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται ήδη ευρέως για την παρακολούθηση και καταγραφή βιολογικών σημάτων/ ενδείξεων και την αντιμετώπιση ασθενειών.

Το ενδιαφέρον για τον σχεδιασμό ασύρματων, μικρών και εμφυτεύσιμων ιατρικών συσκευών είναι μεγάλο, καθώς θα επέτρεπαν λεπτομερή παρατήρηση ζωτικών ενδείξεων για ιατρικούς σκοπούς, από τη θερμοκρασία μέχρι τα επίπεδα γλυκόζης ή εφίδρωσης.



πηγη 

Ο Aδωνιs Γεωργιάδηs, αρμόδιos για την λειτουργiα των oiκων ανοxής, γvωστοποiησε ότι...

O υπουργός Ανάπτυξης και αρμόδιος για την λειτουργία των οίκων ανοχής Άδωνις Γεωργιάδης γνωστοποίησε ότι στις 7 Ιουνίου αναμένεται να λειτουργήσουν ξανά οι οίκοι ανοχής.



Αναλυτικά, τα μέτρα επαναλειτουργίας των οίκων ανοχής προβλέπουν:

Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη. Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία).

Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.

Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη.

Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.

Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.

Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.

Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.

Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Όλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.

Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.

*Παρότι ολόκληρη η Κυβέρνηση είναι αρμόδια για τους οίκους ανοχής, αφού διατηρεί τον μεγαλύτερο στην Ελλάδα, ο Υπουργός Γεωργιάδης ανέλαβε τον θεσμικά καταξιωμένο ρόλο της “μαντάμ”. 

Δεδομένου ότι οι επισημάνσεις του έχουν το κύρος και την αίγλη αυτής της ιδιότητάς του, του θέτουμε καλόπιστα τα εξής ερωτήματα:

1) Ελέγχους θα διενεργεί ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός ή θα συσταθεί ειδική υπηρεσία;

2) Ο ελεγκτής θα είναι παρών στο δωμάτιο για να ελέγχει την τήρηση των «μέτρων» ή θα ελέγχει από το ανοιχτό παράθυρο;

3)Το χρονόμετρο από ποιά στιγμή θα αρχίσει να μετράει;

 4)Τα ανταλασσόμενα από την ερωτική συναλλαγή υγρά θα τα παραλαμβάνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ή θα αποστέλλονται με άλλον τρόπο στο Υπουργείο του για εξέταση;





πηγη 

Ρoμπα ξεκoυμπωτη ο βoλευτηs ! ! ! Av πει Χωρα των Σκoπιωv θα τοv κυνnγησει ο Κoυλης, αν πει Β.Μακεδoνια θα τoν κυvηγησουv οι ψηφoφoροι του....

Ο Koυλης απέφυγε να ανακοινώσει την χώρα, της οποίας τον πρωθυπουργό συνάντησε. 

Και έπεσε "σκονάκι", στα κυβερνητικά στελέχη που θα βγουν στα πάνελ να πράξουν το ίδιο!!! 

Μιλάμε για παρωδία..

Μιλαμε για γελοιοτητα του Καθεστωτος...

Ακουστε τον...






Αν είvαι δυvατov!!! ''Mπάκακα'' kατάvτησαv την 23xρovη πoυ kατά λάθos έφαγε τιs 4 δoσειs εmβoλioυ τηs Pfizer επτά λiτρα vερό τηv μέρα πivει...

 Οι αρμόδιες αρχές διαπίστωσαν σήμερα ότι στην 23χρονη απόφοιτη της Σχολής Ψυχολογίας από την Τοσκάνη, την περασμένη Δευτέρα χορηγήθηκαν τέσσερις δόσεις εμβολίου Pfizer κατά του κορονοϊού, και όχι έξι, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, στην Ιταλία.
Η διαπίστωση οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τις πρώτες στιγμές σύγχυσης, εξακριβώθηκε ότι μέσα στο φιαλίδιο του εμβολίου είχε μείνει περίπου το ένα τρίτο του σκευάσματος.

H ψυχολόγος έκανε γνωστό ότι δε σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της νοσοκόμας που έκανε το συγκεκριμένο λάθος κατά την χορήγηση του εμβολίου, διότι δεν θεωρεί ότι έγινε εσκεμμένα.

Προς το παρόν, η κοπέλα πίνει συνεχώς νερό (μέχρι και επτά λίτρα την ημέρα) αλλά γνωστοί Ιταλοί επιστήμονες είναι αισιόδοξοι ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει μόνιμα προβλήματα υγείας.
Αναμένεται να διαπιστωθεί, παράλληλα, μέσω αναλύσεων, σε ποιο επίπεδο βρίσκονται τα αντισώματα έναντι κορονοϊού στον οργανισμό της νεαρής κοπέλας.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την πειραματική φάση του εμβολίου της Pfizer κατά της Covid-19, είχε ήδη χορηγηθεί μέχρι και τέσσερις φορές η προβλεπόμενη δόση, χωρίς να προκύψουν σοβαρά προβλήματα για τους εθελοντές.



Πηγή

Γιατι ξεχναμε τοσο ευκολα; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ των Παλαιστινιων στον Ερντογκαν, γιατι εκανε Τζαμι την Αγια Σοφια ! ! !

Επειδή μερικοί συμπατριώτες μας,  έχουν τελευταία μια επιλεκτική, τρόπο τινά, μνήμη, θυμίζουμε απλώς την αντίδραση των “αδελφών” Παλαιστινίων στη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί από τον Ερντογάν, τον Ιούλιο του 2020...



Το DP είχε γράψει τότε: “Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς. Πέραν των διμερών θεμάτων ο Παλαιστίνιος συνεχάρη τον Ερντογάν για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές. 

Νωρίτερα είχε χαιρετίσει την απόφαση Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά και η παλαιστινιακή Χαμάς που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας. Ο Ερντογάν γιόρτασε την μετατροπή της ιστορικής εκκλησίας με μια άθλια φιέστα την προηγούμενη Παρασκευή (24 Ιουλίου 2020)”.

Κατά τα άλλα ορισμένοι θυμήθηκαν, μάλλον ετεροχρονισμένα, τους Φιλισταίους και τους Σελευκίδες, αδυνατώντας να καταλάβουν ότι τα ελληνικά συμφέροντα, όπως και να το κάνουμε, δεν ταυτίζονται με αυτά της Χαμάς ή του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ.




πηγη 

Ξερετε το παρελθov της Pfιzer που θελει να μαs σωσει; Αν oχι ΔIABΑΣTΕ...


Το βιβλίο του Τζον Λε Καρέ «Ο επίμονος κηπουρός» και η ομώνυμη ταινία με το Όσκαρ, είναι εμπνευσμένα από μια πραγματική, δραματική ιστορία. Το 1996 στη Νιγηρία, η Pfizer πραγματοποίησε μια πειραματική έρευνα για ένα νέο αντιβιοτικό που ετοίμαζε, στη διάρκεια επιδημίας μηνιγγίτιδας σε μία περιοχή της χώρας. Στη διάρκεια της μελέτης πέθαναν 11 παιδιά, στα οποία χορηγήθηκε το αντιβιοτικό της εταιρείας....



Τα θύματα και οι κάτοικοι της περιοχής δεν είχαν ενημερωθεί, όπως αποδείχτηκε, για τον πειραματικό χαρακτήρα της θεραπείας, ούτε για την ύπαρξη ενός άμεσα διαθέσιμου αντιβιοτικού που χορηγούσαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα λίγα μέτρα πιο πέρα, μέσα στις ίδιες εγκαταστάσεις. Στην ταινία, η γυναίκα του πρωταγωνιστή, που είναι Βρετανός διπλωμάτης, και η οποία συνεργάζεται με την Διεθνή Αμνηστία, δολοφονείται  μαζί με έναν τοπικό γιατρό.

Στην πραγματική τώρα ζωή, η Pfizer βρέθηκε στα δικαστήρια για χρόνια με την κυβέρνηση της Νιγηρίας, που ζητούσε αποζημίωση, υποστηρίζοντας ότι η εταιρία είχε παραβιάσει τους νόμους της χώρας, τη σύμβαση του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του παιδιού και τη διακήρυξη του Ελσίνκι. Το 2010, τα τόσο πολύτιμα Wikileaks του Τζούλιαν Ασάνζ, αποκάλυψαν ένα διπλωματικό έγγραφο για τη συνάντηση που είχε, την εποχή της δικαστικής διαμάχης,  ο διευθυντής της Pfizer με Αμερικανούς αξιωματούχους στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Νιγηρία, όπου συζητείται το σχέδιο σπίλωσης του ονόματος ενός Νιγηριανού υπουργού που υποστήριζε την αγωγή της χώρας του.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της, η εταιρεία είχε αναθέσει σε ντετέκτιβ να βρουν στοιχεία που να αποδεικνύουν διαφθορά του ομοσπονδιακού υπουργού Δικαιοσύνης της Νιγηρίας, ώστε να τον εκθέσουν και να τον αναγκάσουν να αποσύρει τις αγωγές. Ο διευθυντής της Pfizer ενημέρωσε επίσης τους Αμερικανούς διπλωμάτες  ότι οι ντετέκτιβ έδιναν τα στοιχεία σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και πράγματι εκείνη την εποχή δημοσιεύτηκαν μια σειρά από συκοφαντικά άρθρα για φημολογούμενη εμπλοκή του υπουργού σε υπόθεση διαφθοράς. Ούτε η φαντασία του Τζον Λε Καρέ δεν είχε συλλάβει κάτι τέτοιο!

Ας μην μιλήσουμε όμως μόνο για την Pfizer που έχει βγάλει και θαυμάσια φάρμακα, χώρια το Viagra (που όμως μπορεί να προκαλέσει οριστική απώλεια όρασης). Το θέμα μας εδώ είναι οι φαρμακευτικές εταιρίες, οι λεγόμενες Big Pharma, είναι αδίστακτες και άπληστες. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο αντιτίθενται σήμερα στην άρση της πατέντας των εμβολίων covid.

Ας σημειωθεί εδώ ότι διεθνείς συμβάσεις, όπως η διακήρυξη της Ντόχα το 2001, επιτρέπουν σε μια κυβέρνηση να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης υγειονομικής ανάγκης και να αρχίζει να παρασκευάζει πατενταρισμένα φάρμακα. Χρήση αυτών των «υποχρεωτικών αδειών» έκαναν οι ΗΠΑ μετά τις επιθέσεις της 11ης του Σεπτέμβρη, για να εξασφαλίσουν μεγάλες ποσότητες φαρμάκου-αντίδοτου κατά του άνθρακα, καθώς υπήρχαν απειλές ότι θα σταλούν σπόροι άνθρακα σε πολιτικούς. Αλλά οι ΗΠΑ είναι ισχυρό κράτος.

Ας δούμε τώρα τι έγινε έξη χρόνια μετά, το 2007 στην Ταϊλάνδη, όπου πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι φέρουν τον ιό ΗΙV  (κάτι που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στους Eυρωπαίους που επισκέπτονται τη χώρα για σεξοτουρισμό) και 100.000 έχουν Aids. Μια άλλη μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία, η Abbott, χρέωνε στην Ταϊλάνδη το φάρμακο της για το Aids 2200 $ το χρόνο ανά ασθενή, ποσό που αντιστοιχούσε στο ετήσιο ακαθάριστο κατά κεφαλή εισόδημα. Δηλαδή οι φτωχοί ήταν καταδικασμένοι να πεθάνουν.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε ότι θα αντέγραφε το φάρμακο της Abbott για να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από τους φτωχούς ασθενείς. Η εταιρεία απάντησε αποσύροντας τη νέα εκδοχή του φαρμάκου της από την αγορά της Ταϊλάνδης καθώς και άλλα έξι καινούργια φάρμακα. Και δεν θα τα επανέφερε στην αγορά, παρά μόνο αν η κυβέρνηση δεσμευόταν ότι δεν θα ζητούσε ποτέ ξανά υποχρεωτική άδεια για φάρμακα της εταιρείας(*)

Χάρις στην προνομιακή θέση που βρέθηκαν όταν ξέσπασε η πανδημία, με τα κέρδη τους ανέρχονται σε δεκάδες δις, δεν πρόκειται καθόλου να θιγεί «η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία», αν οι παρασκευαστές εμβολίων covid παραχωρήσουν την πατέντα στις φτωχότερες χώρες, που δεν έχουν καν τα χρήματα για να αγοράσουν τα εμβόλια, ιδίως στις τιμές που σήμερα πωλούνται.

Στον «επίμονο κηπουρό», ο σύζυγος της δολοφονημένης ακτιβίστριας θα ανακαλύψει ότι η γυναίκα του είχε μάθει για τις θανατηφόρες παρενέργειες του αντιβιοτικού. Ο ίδιος απειλείται ότι αν δεν σταματήσει τις έρευνές του θα έχει τη μοίρα της συζύγου του και πράγματι δέχεται επίθεση από πράκτορες της εταιρείας.  Στους τίτλους τέλους της ταινίας, υπάρχει σημείωμα του Τζον Λε Καρέ, που αφού γράφει ότι τα πρόσωπα της ταινίας δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και τα γνωστά, καταλήγει:

«αλλά μπορώ να σας πω, καθώς το ταξίδι μου μέσα από τη φαρμακευτική ζούγκλα προχώρησε, συνειδητοποίησα ότι, σε σύγκριση με την πραγματικότητα, η ιστορία μου ήταν τόσο εξημερωμένη όσο μια καρτ ποστάλ διακοπών».




πηγη 

Ιατροδικαστής Ματσάκης: Καταργείστε τα Rαpid teςts...Γίνονται για εkβιασμό και για να πλoυτίσουν κάποιοι ! ! !

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο ιατροδικαστής και πρώην ευρωβουλευτής, Μάριος Ματσάκης, ζητά την κατάργηση των rapid test, αφού όπως αναφέρει, είναι αναξιόπιστα και γίνονται για να εκβιάσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί και για να πλουτίσουν κάποιοι...



Αυτούσια η ανάρτηση του Δρ Μάριου Ματσάκη:

ΚΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΑ RAPID TESTS ΤΩΡΑ !

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ . ΤΑ RAPID TESTS ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟΥΣ :

1. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ.

2. ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ , ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ . ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΠΑΡΙ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !

ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΣΥΔΩΤΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .

Μ.Ματσακης

Ιατροδικαστής

11/5/21



















πηγη 

Είδες τι είπε ο γέρος Καραμανλής για την Μακεδονία; Ακουσε τι λενε τωρα και...

Είδες τι είπε ο γέρος Καραμανλής για την Μακεδονία. 

Κάποτε και οι προδότες είχαν τσίπα πάνω τους. 

Τώρα δεν έχουν ούτε αυτό. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2019 έλεγε αντίθετα πράγματα από αυτά που πράττει τώρα, αλλά λογαριάζει χωρίς τους ξενοδόχους. 

Η Μακεδονία και η συμφωνία των Πρεσπών θα γίνει η ταφόπλακα ολόκληρης της Νέας Δημοκρατίας.

 Παραιτηθείτε όλοι...





100αδες μnνύσεις πολιτών ! ! ! Καταγγέλλoυν ότι στα δημόσια νoσοkoμεία δολoφονoύν ασθενεiς ! ! ! (βιντεο)

 


Στην  συνέντευξη αυτή παρουσιάζονται στοιχεία από  τον Δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη απο τις 100αδες μηνύσεις πολιτών που έχει αναλάβει οι οποίοι καταγγέλλουν ότι στα δημόσια νοσοκομεία δολοφονούν ασθενείς  προκειμένου να ταϊσουν με θανάτους Covid τις τηλεοράσεις...

Ακουστε...



Εκανες το εμβoλιo; Ετοιμασου για τριτη δoση στους 8-12 μηνες, λεει το αφεντικo της Pfιzer και μετα καθε χρονο...

Στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μίλησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, εκφράζοντας την εκτίμηση πως θα απαιτηθεί και τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού σε διάστημα οκτώ έως δώδεκα μηνών από τη δεύτερη, ενώ παράλληλα δήλωσε βέβαιος ότι το εμβόλιο της Pfizer καλύπτει όλες τις μεταλλάξεις....



Κατά τον Άλμπερτ Μπουρλά, το διάστημα ανοσίας για το εμβόλιο της Pfizer είναι τουλάχιστον έξι μήνες, και κατά την εκτίμησή του κάθε χρόνο θα πρέπει να γίνεται μία επαναληπτική δόση.

Ως προς το αντιικό φάρμακο υπό τη μορφή χαπιού που αναπτύσσει η Pfizer, ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα είναι σύντομα διαθέσιμο· επισήμανε πως η ουσία στην οποία δουλεύει η εταιρεία έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι σκοτώνει τον ιό και το χάπι είναι ασφαλές, πάντως προσέθεσε πως ασφαλή συμπεράσματα θα υπάρχουν «μετά το καλοκαίρι».

Σχετικά με το «καυτό» ζήτημα της απελευθέρωσης της πατέντας των εμβολίων κατά του κορωνοϊού, ο ίδιος τάχθηκε κατά επισημαίνοντας ότι ακόμα κι αν γινόταν αυτό, θα χρειάζονταν 2-3 χρόνια για οποιονδήποτε έως ότου μπορέσει να στήσει την απαραίτητη υποδομή.

Παράλληλα, προσέθεσε ότι σε περίπτωση κατάργησης της πατέντας θα ανέκυπτε πρόβλημα με την επάρκεια των πρώτων υλών που απαιτούνται για την παρασκευή εμβολίων.

Για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού, ο Άλμπερτ Μπουρλά ήταν κατηγορηματικός ότι «μέχρι στιγμής με όλα τα στοιχεία που έχω δει δεν υπάρχει καμία που να ξεφεύγει από την αποτελεσματικότητα του δικού μας εμβολίου», και η Pfizer κάνει «πειράματα συνεχώς» και ελέγχει «την αποτελεσματικότητα».

Ως προς την πιθανότητα κάποια στιγμή «να παρουσιαστεί κάποια μετάλλαξη που ξεφεύγει» του εμβολίου ο κ. Μπουρλά είπε ότι «είναι υπαρκτή», αλλά σε αυτήν την περίπτωση «αυτό που έχουμε οργανώσει είναι να μπορέσουμε μέσα σε λιγότερο από 100 μέρες από τη στιγμή που θα εμφανιστεί μια μετάλλαξη που ξεφεύγει να μπορέσουμε να έχουμε δόσεις έτοιμες για παραγωγή και να μπορέσουμε να έχουμε ένα φάκελο που να καταθέσουμε στις Αρχές για ένα καινούργιο εμβόλιο αποτελεσματικό απέναντι σε αυτήν τη μετάλλαξη».




πηγη 

Mike Yeadon Πρώην Επικ της Pfizer: Είναι καταδικασμένοι σε αγωνιώδη Θάνατο οσοι εμβολιάστηκαν ! ! !

Ο Mike Yeadon, πρώην επικεφαλής της Pfizer, έχει δηλώσει πως τώρα είναι πολύ αργά για να σωθεί οποιοσδήποτε έχει εμβολιαστεί με οποιοδήποτε από τα εμβόλια για τον Covid-19. Παροτρύνει εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα με τη θανατηφόρα σύνθεση να παλέψουν για τη συνέχιση των ανθρώπων, και τις ζωές των παιδιών....



Ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος ανοσολόγος συνεχίζει περιγράφοντας την διαδικασία με την οποία λέει θα σκοτωθεί η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που τώρα είναι εν ζωή. Αμέσως μετά την παραλαβή της πρώτης ένεσης, γύρω στο 0.8% των ανθρώπων θα πεθάνουν μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες. Οι επιζήσαντες έχουν προσδόκιμο ζωής μέσο όρο τα δύο χρόνια, όμως αυτό θα μειώνεται με κάθε πρόσθετο εμβόλιο.

Συμπληρωματικά εμβόλια βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε να προκληθεί αδυναμία λειτουργίας σε ορισμένα όργανα – συμπεριλαμβανομένων της καρδιάς, των πνευμόνων και του εγκεφάλου. 

Έχοντας αμέσως αντιληφθεί τον τρόπο λειτουργίας και τον σκοπό της έρευνας και της ανάπτυξης του Φαρμακευτικού γίγαντα, της Pfizer επί 2 δεκαετίες, ο Καθηγητής Yeadon δηλώνει ότι ο τελικός στόχος του παρόντος διοικητικού καθεστώτος των εμβολιασμών, μπορεί να είναι μόνον η μαζική μείωση του πληθυσμού, η οποία θα κάνει τους Παγκόσμιους Πολέμους, μαζί, να μοιάζουν με παραγωγή του Mickey Mouse.

“Δισεκατομμύρια είναι καταδικασμένοι σε βέβαιο, αμετάβλητο και αγωνιώδη θάνατο. Κάθε άνθρωπος που έχει λάβει την ένεση σίγουρα θα πεθάνει πρόωρα, και τα 3 χρόνια είναι μια γενναιόδωρη εκτίμηση για το πόσο θα μπορέσουν να περιμένουν να παραμείνουν εν ζωή.”




Πηγη 

Πηγη 

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Υιός Νετανιάχου: Τουρκοι, είστε Μoγγόλοι, εξοντώσατε Έλληνες και Αρμένιους (Αν το ελεγε αυτο Ελληνας θα ηταν κατηγορουμενος με τον pατσιστικo νομο)



Μπορεί το Ισραήλ να μην έχει αναγνωρίσει ακόμα την γενοκτονία των Αρμενίων, και αυτό είναι πραγματικά ντροπή, διότι έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι η γενοκτονία των Αρμενίων ενέπνευσε τον Χίτλερ για να διαπράξει το μέγιστο των εγκλημάτων, το Ολοκαύτωμα, ο γιος του Βενιαμίν Νετανιάχου όμως φαίνεται πως έχει άλλη άποψη.

Σε απάντηση του λοιπόν στο Twitter, απευθυνόμενος στα τούρκικα τρολ που του επιτίθενται λυσσαλέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε το εξής:



«Σε όλα τα τουρκικά bots που με ακολουθούν εδώ – μάθημα γρήγορης ιστορίας. Δεν είστε εγγενείς στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και κάνατε γενοκτονία στον τοπικό ελληνικό χριστιανικό πληθυσμό. 

Η Κωνσταντινούπολη είναι στην πραγματικότητα Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα. Κάνατε επίσης γενοκτονία στους Αρμένιους. Αυτήν τη στιγμή καταλάβατε παράνομα τη βόρεια Κύπρο, τη βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν. 

Η χώρα σας διευθύνεται από έναν δικτάτορα που θέλει να καταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως στις μέρες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»!




πηγη 

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ! ! ! "Ελληνας" δημoσιoγραφoς της ΕΦΣYΝ ζηταει να επιβληθουν κυρωσεις στην Ελλαδα για επαναπρoωθnσεις Ασιατoαφριkανων στην Τoυρκια...

 

Μηπως, εκτος απ τους λαθρομεταναστες, πρεπει να απελαθει και αυτος; 





Περασε Στρατoδικεiο γιατι τραγoυδoυσε το MAKEΔONIA ΞΑKOYΣTH πεφτovταs με Aλεξiπτωτo και σημερα τραγoυδαει παλι για την Mαkεδoviα....

Ακουστε τον....

Ακούστε τον λεβέντη....

Ακούστε τον Κρητικαρο....

Ακούστε τον Ελληναρα ! ! ! 





Διεκδικεί την κομματική πατρότητα της Συνoμωσiας των Πρεσπώv η Ντoρα, που ήδη ειχε χαρακτηριστεί ιστορική από το Kαθεστως τους...

 Σεισμός από την δήλωση της Ντόρας για την Συνομωσια των Πρεσπών....

Η ΝΔ διεκδικεί πλέον την πατρότητα της συνομωσιας...



Ζούμε μαγικές στιγμές το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην πολιτική κατάσταση της Ελλάδας. Μόλις πρόσφατα είχαμε την επίθεση αγάπης του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στον σύμβουλο του Τσίπρα Νίκο Καρανίκα για τις επενδύσεις στην κάνναβη. Αγάπη που ανταπέδωσε με το παραπάνω ο Νίκος Καρανίκας στην συνέντευξη του στην σημερινή εφημερίδα Δημοκρατία.

Όπου πλέκει το εγκώμιο του Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντας τον «γενναίο και έντιμο», σε αντίθεση – όπως λέει-  με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ήρθε λοιπόν η σειρά της Ντόρας Μπακογιάννη, όχι μόνο να υπερθεματίσει την πάλαι ποτέ «επιζήμια» συμφωνία των Πρεσπών, είχε άλλωστε ήδη χαρακτηριστεί ιστορική από την ίδια την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά να διεκδικήσει και την κομματική πατρότητα της συμφωνίας!

O tempora o mores!



πηγη 

Παγώνα: Δεν έχω στείλει ποτέ SMS, το ομολογώ ! ! ! Αυτη αποφασιζει για μας; Ειμαστε αξιοι της τυχης μας....

Η Καταντια μας

Η Παγωνα, αποφασιζει για μας...

Ειναι κι αυτη στο συναφι των Κουληδων...

Σωτηρια δεν υπαρχει...





Η κατάρρευση του «success story» και η πραγματική συμμετοχή των νέων στους εμβoλιασμoύς φέρνει απαγορεύσεις ! ! !

Καλο το παραμυθι τους αλλα δενε χει δρακο...

Αυτο θα ηθελα να πω μονο....

Δειτε το βιντεο...






Μανωλοπουλος: Τεραστιο πειραμα σε ολους τους ανθρωπους....Για ακουστε τον εσεις που το παιζετε Ατρωτοι ! ! !

Ακουστε τον...


Αυτή είναι η Κοινοβουλευτική Oμάδα Φιλίας μεταξύ Ελλάδoς και Σκoπίων με μειοψηφία μελών του κυβερνώντος κόμματος ! ! !

Η ελληνική Βουλή απαριθμεί περί τις 80 Ομάδες Φιλίας με Κοινοβούλια άλλων κρατών. Σε αυτές έρχεται να προστεθεί ακόμη μία, έπειτα από τη Συμφωνία των Πρεσπών....



Οι κοινοβουλευτικές Ομάδες Φιλίας συγκροτούνται με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, μετά από έγγραφη αίτηση των Βουλευτών, στις οποίες μετέχουν, κατά το δυνατόν, Βουλευτές από όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες. Αντικείμενο είναι η ενίσχυση της κοινοβουλευτικής διπλωματίας σε διεθνές διμερές επίπεδο, η προβολή και προώθηση των θέσεων της xώρας σε εθνικά και διεθνή θέματα και η ενδυνάμωση της διεθνούς συνεργασίας.

Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια την 19 Μαρτίου 2020, Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας αναλάμβανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος, Αντιπρόεδρος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και γραμματέας ο βουλευτής του ΚΚΕ Ιωάννης Δελής.

Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, την 1η Απριλίου 2021 ανασυγκροτήθηκαν 15 Κοινοβουλευτικές Ομάδες Φιλίας μεταξύ των οποίων και εκείνης με τα Σκόπια. Και ενώ για άλλες κοινοβουλευτικές ομάδες φιλίας με χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία υπήρχαν πάρα πολλές συμμετοχές, για τα Σκόπια το ενδιαφέρον ήταν περιορισμένο. Είχαμε και μια αλλαγή στον πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας αφού τη θέση του Γιώργου Βλάχου, γνωστού για τα φιλοκαραμανλικά του αισθήματα, πήρε η Μαριέττα Γιαννάκου.

Μέλη από τη ΝΔ είναι η Μαρία Κεφάλα, ο Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Μακάριος Λαζαρίδης, ο Νίκος Μανωλάκος και ο Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ η Ειρήνη Αγαθοπούλου, η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης, ο Νίκος Βούτσης, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Κώστας Ζαχαριάδης, η Κυριακή Μάλαμα, ο Κωνσταντίνος Μάρκου, ο Ιωάννης Μπουρνούς, η Γιώτα Πούλου, η Μπέτυ Σκούφα, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Νίκος Φίλης και η Ραλλία Χρηστίδου.

Αν και είθισται το πρώτο σε δύναμη κόμμα να έχει την πλειοψηφία σε αυτές τις ομάδες, από τους 23 βουλευτές που απαρτίζουν την ομάδα, μόλις οι 6 προέρχονται από τη ΝΔ, ενώ 16 ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ και ένας στο ΚΚΕ.

Οι τρεις συμβάσεις με τα Σκόπια που αποτελούν υποχρέωση, θα πρέπει να κατατεθούν προς κύρωση στην ελληνική Βουλή και εκεί θα δούμε τη στάση των Ελλήνων βουλευτών, ειδικότερα των προερχομένων από τη Βόρεια Ελλάδα.

Ο λόγος που δεν έρχεται στη βουλή προς κύρωση η σειρά των τριών μνημονίων με τα Σκόπια, είναι επειδή το μέγαρο Μαξίμου φοβάται ανταρσία βουλευτών, όχι τόσο από τις αποχές που θεωρούνται βέβαιες, αλλά από τις πιθανές αρνητικές ψήφους βουλευτών της ΝΔ, γεγονός που θα οδηγήσει σε επικύρωση συμφωνιών με τη βοήθεια ψήφων του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι λίγοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που θεωρούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κράτησε τη θέση του, αφού προεκλογικά ναι μεν είχε πει πως δεν θα καταργούσε την Συμφωνία των Πρεσπών, είχε δεσμευθεί όμως ότι θα την βελτιώσει σε αρκετά σημεία, ειδάλλως θα ασκήσει βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων.

Οι βουλευτές της ΝΔ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων, εξαιρουμένης της Προέδρου Μαριέττας Γιαννάκου, η οποία είχε τηρήσει μια ήρεμη και ουδέτερη στάση έναντι της συμφωνίας, χωρίς να εκδηλώσει φανερά την αντίθεσή της και τη διαφωνία της με αυτή, προεκλογικά και λίγο μετά την εκλογή τους εξαπέλυαν μύδρους κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών:

Η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Αλεξάνδρα Κεφάλα, είχε δηλώσει, στις 4 Ιουλίου 2019 στο τοπικό κανάλι ITV. «Η διαφορά είναι ότι ο Κώστας Καραμανλής θα μείνει στην ιστορία σαν τον πρωθυπουργό που έβαλε βέτο στην ένταξη των Σκοπίων, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας σαν τον πρωθυπουργό που παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας στους γείτονες».

Ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας στις 27 Ιουνίου 2019 δήλωνε, σύμφωνα με τον ilamia.gr, είχε αναφωνήσει: «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε εθνικές πληγές για το μέλλον της Μακεδονίας με τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, άλλοτε αρθρογράφος της «Ελεύθερης Ώρας», τότε σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Ιανουάριο του 2019 δημοσίευσε άρθρο στην «Εστία» με τίτλο «Η Συμφωνία των Πρεσπών επιφυλάσσει δεινά». Μεταξύ άλλων υποστήριζε ότι «δεν χρειάζονται επιχειρήματα για να καταδειχθεί ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι επιζήμια για την πατρίδα μας», προβλέποντας ότι τα προβλήματα «θα τα βρούμε μπροστά μας».

Ο βουλευτής Α΄ Πειραιά Νίκος Μανωλάκος, αντιστράτηγος ε.α. σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο τέθηκε εκδικητικά εκτός ενόπλων δυνάμεων επειδή διαφωνούσε με τη συμφωνία, γεγονός που δεν διέψευσε ποτέ τον ισχυρισμό αυτό. Μία εβδομάδα μετά τις εθνικές εκλογές έδωσε το παρών σε ημερίδα που διεξάχθηκε στην Ύδρα με τίτλο «Η Συμφωνία των Πρεσπών και η επόμενη μέρα». Στο προσωπικό του ιστολόγιο, είχε αναγράψει. «Κατέθεσα την αντίθεσή μου στη συμφωνία και επεσήμανα ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για να απαλύνει τις συνέπειές της».

Ο βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, τον Ιούλιο του 2018 είχε δημοσιεύσει άρθρο στο «Πρώτο Θέμα» με τίτλο «Κολυμπώντας στη λίμνη των Πρεσπών…». Εκτός από τον έμμεσο παραλληλισμό της συμφωνίας με την εθνική τραγωδία του ’22, ο Χρ. Στεφανάδης σημείωνε: «Αν η συμφωνία αποδειχθεί επιβλαβής, τα αποτελέσματά της δεν θα είναι αναστρέψιμα…».

Πού να ήξεραν όλοι αυτοί ότι η μοίρα, τους επεφύλασσε άλλο ρόλο και ότι θα γίνουν «φίλοι» με τους Σκοπιανούς – Βορειομακεδόνες συναδέλφους τους, χάνοντας πιθανώς μέρος των ψηφοφόρων τους.

Βαθιά ανησυχία επικρατεί στην κυβερνητική πλειοψηφία για το πικρό ποτήρι της Συμφωνίας των Πρεσπών, με τον ΣΥΡΙΖΑ από τη μία να φωνάζει για επίσπευση της προβλεπόμενης διαδικασίας και από την άλλη κυβερνητικοί βουλευτές να συμβουλεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να υλοποιήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και να πιέσει τα Σκόπια να δεχτούν αλλαγές επί της συμφωνίας, όπως ακριβώς είχε δεσμευτεί προεκλογικά.




πηγη 

ΠΑΙΔΙΑ & ΕΜΒΟΛΙΑ....ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ! ! !

Εμεις δεν θα πουμε τιποτα...

Απλως δειτε το βιντεο και κριση εχετε...




πηγη 

Κύπρος: Δεν θα ανακοινώνεται πλέον, αν είχαν εμβoλιαστεi ή όχι, άτομα που απεβίωσαν από κoρωνoϊό ! (Καταλαβατε τι σημαινει αυτο;)

Δεν χρειαζεται πολυ μυαλο για να καταλαβουμε τι σημαινει αυτο...

Μηπως τα θυματα των εμβολιων, ειναι πολυ περισσοτερα απο του κορωναιου; 

Μηπως υπαρχουν πλεον, μονο θυματα των εμβολιων; 

Γιατι λοιπον....



Το Υπουργείο Υγείας χθες ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής στις ανακοινώσεις των νέων περιστατικών της νόσου COVID-19 δεν θα αναγράφεται αν είχαν ή όχι ιστορικό εμβολιασμού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διευκρινίζει το Υπουργείο Υγείας, λόγω των προσωπικών δεδομένων, δεν μπορεί να δίνεται ολοκληρωμένη πληροφόρηση με λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες εμβολιασμού, την ημερομηνία νόσησης, εισαγωγής στο νοσοκομείο, ή εάν τα άτομα αυτά είχαν νοσήσει πριν τον εμβολιασμό, ή πριν παρέλθει ο χρόνος που χρειαζόταν το ανοσοποιητικό τους σύστημα για να θωρακιστεί μετά τον εμβολιασμό.

Ο λόγος σύμφωνα με το Υπουργείο είναι για να μην δημιουργούνται αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και διστακτικότητα για το εμβολιαστικό πρόγραμμα.




πηγη 

Mητρoπoλiτηs Moρφoυ: ''Διαψεuδω ότι εmβoλιάστηkα.Oυτε εxω εmβoλιαστεi μέxρι σήμερα και oυτε προτίθεμαι να εmβoλιαστώ στο μέλλοv'' (Eivαι πoλύ επιkiνδυvα αuτα τα εmβoλια)...

 Διαψεύδει τις φήμες ότι έχει εμβολιαστεί ο μητροπολίτης Μόρφου. «Ούτε έχω εμβολιαστεί μέχρι σήμερα και ούτε προτίθεμαι να εμβολιαστώ στο μέλλον, καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης Μόρφου:
Ο υποφαινόμενος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, με την παρούσα μου επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Μόρφου, σε απάντηση στους ψίθυρους και στις φημολογίες, που κυκλοφορούν κατά τις τελευταίες ημέρες μεταξύ δημοσιογραφικών και άλλων κύκλων σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου, ότι δήθεν έχω εμβολιαστεί με ένα από τα εμβόλια που κυκλοφορούν κατά του  κορωνοϊού Covid-19, δηλώνω κάθετα ότι αυτές οι φημολογίες αποτελοῦν στοχευμένα ψεύδη και τις διαψεύδω κατηγορηματικά.

ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια. Άλλωστε σε πολλές συνεντεύξεις και κηρύγματά μου, που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχω επεξηγήσει με σαφήνεια και υπευθυνότητα τους λόγους που αρνούμαι να εμβολιαστώ. Παρακαλώ να γίνει σεβαστή η άποψη και επιλογή μου.



Πηγή

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Mηvυμα πρoς τηλεπαπαγαλoυς: ΔΙABAΣTΕ...Ψήφισμα 2361 του Συμβoυλioυ της Eυρώπηs. Ο εμβoλιασμos ΔΕΝ είναι υπoxρεωτικός ! ! !

Προέλευση Συζήτηση της συνέλευσης στις 27 Ιανουαρίου 2021 (5η συνεδρίαση) (βλ . Έγγρ. 15212 , έκθεση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, εισηγήτρια: κα Jennifer De Temmerman). Κείμενο που εγκρίθηκε από τη Συνέλευση στις 27 Ιανουαρίου 2021 (5η συνεδρίαση)...



1 Η πανδημία του Covid-19, μια μολυσματική ασθένεια που προκλήθηκε από το νέο coronavirus SARS-CoV-2, προκάλεσε πολλά δεινά το 2020. Μέχρι τον Δεκέμβριο, έχουν καταγραφεί περισσότερα από 65 εκατομμύρια περιστατικά παγκοσμίως και έχουν χάσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια ζωές . Το βάρος της νόσου της ίδιας της πανδημίας, καθώς και τα μέτρα δημόσιας υγείας που απαιτούνται για την καταπολέμησή της, έχουν καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία, θέτοντας γυμνά προϋπάρχοντα σφάλματα και ανισότητες (συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη) και προκαλώντας ανεργία, οικονομικά παρακμή και φτώχεια.

2 Η ταχεία ανάπτυξη παγκόσμιων ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων κατά του Covid-19 θα είναι απαραίτητη προκειμένου να περιοριστεί η πανδημία, να προστατευθούν τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, να σωθούν ζωές και να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση των παγκόσμιων οικονομιών. Παρόλο που οι μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις, όπως η φυσική απόσταση, η χρήση προσώπων, το συχνό πλύσιμο των χεριών, καθώς και οι διακοπές λειτουργίας και οι κλειδαριές, βοήθησαν στην επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού, τα ποσοστά μόλυνσης αυξάνονται τώρα ξανά στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη. Πολλά κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης βιώνουν ένα δεύτερο κύμα που είναι χειρότερο από το πρώτο, ενώ οι πληθυσμοί τους αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερο «πανδημική κόπωση» και αισθάνονται υποκινημένοι σχετικά με την παρακολούθηση συνιστώμενων συμπεριφορών για την προστασία τους και άλλων από τον ιό.

3 Ακόμα και τα ταχέως αναπτυσσόμενα, ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια, ωστόσο, δεν αποτελούν άμεση πανάκεια. Μετά την εορταστική περίοδο στα τέλη του έτους 2020 και στις αρχές του 2021, με τις παραδοσιακές εσωτερικές συγκεντρώσεις, τα ποσοστά μόλυνσης πιθανότατα θα είναι πολύ υψηλά στα περισσότερα κράτη μέλη. Επιπλέον, οι Γάλλοι γιατροί έχουν συσχετιστεί επιστημονικά μεταξύ των θερμοκρασιών εξωτερικού χώρου και του ποσοστού επίπτωσης της νόσου σε νοσηλεία και θανάτους. Τα εμβόλια αναμφίβολα δεν θα είναι επαρκή για να μειώσουν σημαντικά τα ποσοστά μόλυνσης αυτόν τον χειμώνα – ιδίως όταν λαμβάνεται υπόψη ότι η ζήτηση ξεπερνά κατά πολύ την προσφορά. Έτσι, μια ομοιότητα της «κανονικής ζωής» δεν θα μπορεί να συνεχιστεί ακόμη και στις καλύτερες περιστάσεις μέχρι τα μέσα έως τα τέλη του 2021 το νωρίτερο.

4 Για να είναι αποτελεσματικά τα εμβόλια, η επιτυχής χρήση τους και η επαρκής πρόσληψη θα είναι καθοριστικής σημασίας. Ωστόσο, η ταχύτητα με την οποία αναπτύσσονται τα εμβόλια μπορεί να είναι δύσκολο να καταπολεμηθεί η πρόκληση για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης σε αυτά. Απαιτείται επίσης δίκαιη ανάπτυξη εμβολίων Covid-19 για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Εάν δεν είναι αρκετά ευρέως διανεμημένα σε μια χώρα που έχει πληγεί σοβαρά, τα εμβόλια καθίστανται αναποτελεσματικά για τον περιορισμό της παλίρροιας της πανδημίας. Επιπλέον, ο ιός δεν γνωρίζει σύνορα και, επομένως, είναι προς το συμφέρον κάθε χώρας να συνεργαστεί για την εξασφάλιση παγκόσμιας ισότητας στην πρόσβαση στα εμβόλια Covid-19. Η διστακτικότητα των εμβολίων και ο εθνικισμός εμβολίων έχουν την ικανότητα να εκτροχιάσουν την μέχρι στιγμής εκπληκτικά γρήγορη και επιτυχημένη προσπάθεια εμβολιασμού Covid-19,επιτρέποντας τη μετάλλαξη του ιού SARS-CoV-2 και συνεπώς αμβλύ το πιο αποτελεσματικό μέσο στον κόσμο κατά της πανδημίας μέχρι στιγμής.

5 Επομένως, απαιτείται διεθνής συνεργασία περισσότερο από ποτέ για να επιταχυνθεί η ανάπτυξη, κατασκευή και δίκαιη και δίκαιη διανομή εμβολίων Covid-19. Το πρόγραμμα κατανομής εμβολίων Covid-19, επίσης γνωστό ως COVAX, είναι η κορυφαία πρωτοβουλία για την παγκόσμια κατανομή εμβολίων. Υπό την ηγεσία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ), της Συμμαχίας Εμβολίων (Gavi) και του Συνασπισμού για Καινοτομίες Επιδημιακής Προετοιμασίας (CEPI), η πρωτοβουλία αντλεί χρηματοδότηση από τις υποψήφιες χώρες για την υποστήριξη της έρευνας, ανάπτυξης και κατασκευής ενός ευρέος φάσματος Covid -19 εμβόλια και διαπραγμάτευση των τιμών τους. Θα χρειαστεί επίσης επαρκής διαχείριση εμβολίων και εφοδιαστική αλυσίδα εφοδιασμού, που απαιτούν διεθνή συνεργασία και προετοιμασίες από τα κράτη μέλη, προκειμένου να χορηγηθούν τα εμβόλια κατά του ιού με ασφαλή και δίκαιο τρόπο. Από την άποψη αυτή,η Κοινοβουλευτική Συνέλευση εφιστά την προσοχή στην καθοδήγηση των χωρών σχετικά με την ετοιμότητα του προγράμματος, την εφαρμογή και τη λήψη αποφάσεων σε επίπεδο χώρας που έχει αναπτύξει η ΠΟΥ.

6 Τα κράτη μέλη πρέπει ήδη να προετοιμάσουν τις στρατηγικές ανοσοποίησης για να κατανείμουν τις δόσεις με ηθικό και δίκαιο τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της απόφασης σχετικά με το ποιες ομάδες πληθυσμού θα δώσουν προτεραιότητα στα αρχικά στάδια όταν η προσφορά είναι μικρή, και πώς να επεκτείνει τον εμβολιασμό ως διαθεσιμότητα ενός ή περισσότερων Covid- Βελτιώνει 19 εμβόλια. Οι βιοηθικοί και οι οικονομολόγοι συμφωνούν σε μεγάλο βαθμό ότι άτομα άνω των 65 ετών και άτομα κάτω των 65 ετών με υποκείμενες παθήσεις υγείας τα θέτουν σε υψηλότερο κίνδυνο σοβαρής ασθένειας και θανάτου, εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας (ειδικά εκείνοι που συνεργάζονται στενά με άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ), και στα άτομα που εργάζονται σε βασικές υποδομές ζωτικής σημασίας θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα πρόσβαση στον εμβολιασμό. Τα παιδιά, οι έγκυες γυναίκες και οι θηλάζουσες μητέρες, για τις οποίες δεν έχει εγκριθεί μέχρι τώρα κανένα εμβόλιο, δεν πρέπει να λησμονούνται.

7 Επιστήμονες έχουν κάνει αξιοσημείωτη δουλειά σε χρόνο ρεκόρ. Τώρα εναπόκειται στις κυβερνήσεις να ενεργήσουν. Η Συνέλευση υποστηρίζει το όραμα του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ότι ένα εμβόλιο Covid-19 πρέπει να είναι παγκόσμιο δημόσιο αγαθό. Η ανοσοποίηση πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους, παντού. Συνεπώς, η Συνέλευση καλεί τα κράτη μέλη και την Ευρωπαϊκή Ένωση:

7.1 σχετικά με την ανάπτυξη εμβολίων Covid-19:

7.1.1 διασφαλίζει υψηλής ποιότητας δοκιμές που είναι ορθές και διεξάγονται με ηθικό τρόπο σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της Σύμβασης για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη βιοϊατρική (ETS No. 164, Σύμβαση του Οβιέδο) και το Πρόσθετο Πρωτόκολλό της σχετικά με τη Βιοϊατρική Έρευνα (CETS No. 195), και τα οποία περιλαμβάνουν σταδιακά παιδιά, έγκυες γυναίκες και θηλάζουσες μητέρες ·

7.1.2 διασφαλίζει ότι οι ρυθμιστικοί φορείς που είναι υπεύθυνοι για την αξιολόγηση και την έγκριση εμβολίων κατά του Covid-19 είναι ανεξάρτητοι και προστατευμένοι από την πολιτική πίεση ·

7.1.3 διασφαλίζει ότι τηρούνται τα σχετικά ελάχιστα πρότυπα ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ποιότητας των εμβολίων ·

7.1.4 εφαρμόζουν αποτελεσματικά συστήματα παρακολούθησης των εμβολίων και της ασφάλειάς τους μετά τη διάθεσή τους στον γενικό πληθυσμό, με σκοπό επίσης την παρακολούθηση των μακροπρόθεσμων επιπτώσεών τους ·

7.1.5 θέσπισε ανεξάρτητα προγράμματα αποζημίωσης εμβολίων για την εξασφάλιση αποζημίωσης για αδικαιολόγητες βλάβες και βλάβες που οφείλονται στον εμβολιασμό

7.1.6 δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην πιθανή ανταλλαγή πληροφοριών από στελέχη φαρμακευτικών προϊόντων ή φαρμακευτικές εταιρείες που εμπλουτίζονται αδικαιολόγητα με δημόσια έξοδα, εφαρμόζοντας τις συστάσεις που περιέχονται στο ψήφισμα 2071 (2015) για τη δημόσια υγεία και τα συμφέροντα της φαρμακευτικής βιομηχανίας: πώς να εγγυηθείτε υπεροχή των συμφερόντων της δημόσιας υγείας;

7.1.7 ξεπεράσει τα εμπόδια και τους περιορισμούς που απορρέουν από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ευρεία παραγωγή και διανομή εμβολίων σε όλες τις χώρες και σε όλους τους πολίτες ·

7.2 σχετικά με τη χορήγηση εμβολίων Covid-19:

7.2.1 διασφαλίζει τον σεβασμό της αρχής της δίκαιης πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη, όπως ορίζεται στο άρθρο 3 της Σύμβασης του Οβιέδο στα εθνικά σχέδια κατανομής εμβολίων, διασφαλίζοντας ότι τα εμβόλια Covid-19 είναι διαθέσιμα στον πληθυσμό ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, θρησκείας, ή κοινωνικοοικονομική κατάσταση, ικανότητα πληρωμής, τοποθεσία και άλλοι παράγοντες που συχνά συμβάλλουν στις ανισότητες εντός του πληθυσμού ·

7.2.2 ανάπτυξη στρατηγικών για την ορθή διανομή εμβολίων Covid-19 εντός των κρατών μελών, λαμβάνοντας υπόψη ότι η προσφορά θα είναι αρχικά χαμηλή και θα προετοιμάζεται για τον τρόπο επέκτασης των προγραμμάτων εμβολιασμού όταν επεκτείνεται η προσφορά · ακολουθήστε τις συμβουλές ανεξάρτητων εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών επιτροπών και θεσμών βιοηθικής, καθώς και της ΠΟΥ, για την ανάπτυξη αυτών των στρατηγικών ·

7.2.3 διασφαλίζει ότι τα άτομα εντός των ίδιων ομάδων προτεραιότητας αντιμετωπίζονται ισότιμα, με ιδιαίτερη προσοχή στα πιο ευάλωτα άτομα, όπως τα ηλικιωμένα άτομα, τα άτομα με υποκείμενες καταστάσεις και τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας, ειδικά εκείνα που συνεργάζονται στενά με άτομα που βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο ομάδες, καθώς και άτομα που εργάζονται σε βασικές υποδομές και δημόσιες υπηρεσίες, ιδίως σε κοινωνικές υπηρεσίες, δημόσιες συγκοινωνίες, επιβολή νόμου και σχολεία, καθώς και σε άτομα που εργάζονται σε λιανική ·

7.2.4 προωθεί την ισότητα στην πρόσβαση στα εμβόλια Covid-19 μεταξύ χωρών με την υποστήριξη διεθνών προσπαθειών όπως η Πρόσβαση στο Covid-19 Tools Accelerator (ACT Accelerator) και η Διευκόλυνση COVAX.

7.2.5 αποφύγετε να αποθηκεύσετε εμβόλια Covid-19 που υπονομεύουν την ικανότητα άλλων χωρών να προμηθεύονται εμβόλια για τους πληθυσμούς τους, να διασφαλίζουν ότι το απόθεμα δεν μεταφράζεται σε κλιμακούμενες τιμές εμβολίων από εκείνους που αποθηκεύουν σε εκείνους που δεν μπορούν, διεξάγουν έλεγχο και δέουσα επιμέλεια για να διασφαλίσουν ταχεία ανάπτυξη εμβολίων στο ελάχιστο κόστος με βάση την ανάγκη να μην ισχύουν στην αγορά ·

7.2.6 διασφαλίζει ότι κάθε χώρα είναι σε θέση να εμβολιάσει τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας και τις ευάλωτες ομάδες τους προτού διατεθεί ο εμβολιασμός σε ομάδες χωρίς κίνδυνο και, ως εκ τούτου, εξετάστε το ενδεχόμενο να δώσετε δόσεις εμβολίου ή να αποδεχτείτε ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα σε χώρες που δεν έχουν ακόμη να το πράξει, έχοντας κατά νου ότι μια δίκαιη και δίκαιη κατανομή δόσεων εμβολίου σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμηση της πανδημίας και τη μείωση των σχετικών κοινωνικοοικονομικών επιβαρύνσεων ·

7.2.7 διασφαλίζει ότι τα εμβόλια Covid-19 των οποίων η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα έχει τεκμηριωθεί είναι προσιτά σε όλους όσους τα απαιτούν στο μέλλον, προσφεύγοντας, όπου απαιτείται, σε υποχρεωτικές άδειες με αντάλλαγμα την καταβολή των δικαιωμάτων ·

7.3 σχετικά με την εξασφάλιση υψηλής πρόσληψης εμβολίου:

7.3.1 διασφαλίζει ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί.

7.3.2 διασφαλίζει ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί.

7.3.3 λαμβάνει έγκαιρα αποτελεσματικά μέτρα για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης, της παραπληροφόρησης και της δισταξίας σχετικά με τα εμβόλια Covid-19 ·

7.3.4 διανέμει διαφανείς πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων, συνεργαζόμενοι με και ρυθμίζοντας τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για την πρόληψη της εξάπλωσης παραπληροφόρησης ·

7.3.5 επικοινωνούν με διαφάνεια το περιεχόμενο των συμβάσεων με τους παραγωγούς εμβολίων και τα καθιστούν δημόσια διαθέσιμα για κοινοβουλευτικό και δημόσιο έλεγχο ·

7.3.6 συνεργάζεται με μη κυβερνητικές οργανώσεις ή / και άλλες τοπικές προσπάθειες προσέγγισης περιθωριοποιημένων ομάδων ·

7.3.7 συνεργάζεται με τις τοπικές κοινότητες για την ανάπτυξη και εφαρμογή προσαρμοσμένων στρατηγικών για την υποστήριξη της πρόσληψης εμβολίων.

7.4 σχετικά με τον εμβολιασμό Covid-19 για παιδιά:

7.4.1 διασφαλίζει ισορροπίας μεταξύ της ταχείας ανάπτυξης του εμβολιασμού για τα παιδιά και της δέουσας αντιμετώπισης των ζητημάτων ασφάλειας και αποτελεσματικότητας και διασφάλιση της πλήρους ασφάλειας και αποτελεσματικότητας όλων των εμβολίων που διατίθενται στα παιδιά, με έμφαση στο συμφέρον του παιδιού, σύμφωνα με το Σύμβαση των Εθνών για τα δικαιώματα του παιδιού ·

7.4.2 διασφαλίζει δοκιμές υψηλής ποιότητας, με τη δέουσα προσοχή για τις σχετικές διασφαλίσεις, σύμφωνα με τα διεθνή νομικά πρότυπα και οδηγίες, συμπεριλαμβανομένης της δίκαιης κατανομής των οφελών και των κινδύνων στα παιδιά που μελετώνται ·

7.4.3 διασφαλίζει ότι οι επιθυμίες των παιδιών λαμβάνονται δεόντως υπόψη, ανάλογα με την ηλικία και την ωριμότητα τους · όταν δεν μπορεί να δοθεί η συγκατάθεση ενός παιδιού, βεβαιωθείτε ότι η συμφωνία παρέχεται σε άλλες μορφές και ότι βασίζεται σε αξιόπιστες και κατάλληλες ηλικίες πληροφορίες ·

7.4.4 υποστηρίζει τη UNICEF στις προσπάθειές της να παραδώσει εμβόλια από κατασκευαστές που έχουν συμφωνήσει με τη Διευκόλυνση COVAX σε όσους τα χρειάζονται περισσότερο.

7.5 όσον αφορά τη διασφάλιση της παρακολούθησης των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων των εμβολίων COVID-19 και της ασφάλειάς τους:

7.5.1 διασφαλίζει διεθνούς συνεργασίας για την έγκαιρη ανίχνευση και αποσαφήνιση οποιωνδήποτε σημάτων ασφαλείας μέσω της παγκόσμιας ανταλλαγής δεδομένων σε πραγματικό χρόνο σχετικά με ανεπιθύμητα συμβάντα μετά την ανοσοποίηση (AEFIs) ·

7.5.2 χρησιμοποιεί πιστοποιητικά εμβολιασμού μόνο για τον καθορισμένο σκοπό παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, των πιθανών παρενεργειών και των ανεπιθύμητων ενεργειών

7.5.3 εξαλείφει τυχόν κενά στην επικοινωνία μεταξύ τοπικών, περιφερειακών και διεθνών αρχών δημόσιας υγείας που χειρίζονται δεδομένα AEFI και να ξεπεράσει τις αδυναμίες στα υπάρχοντα δίκτυα δεδομένων υγείας ·

7.5.4 φέρνει τη φαρμακοεπαγρύπνηση πιο κοντά στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης.

7.5.5 υποστηρίζει το αναδυόμενο πεδίο της έρευνας για τα αντιβιοτικά, η οποία μελετά τις μεμονωμένες παραλλαγές στις αποκρίσεις του εμβολίου με βάση τις διαφορές στην έμφυτη ανοσία, τα μικρόβια και την ανοσογενετική.

8 Αναφορικά με το ψήφισμα 2337 (2020) σχετικά με τις δημοκρατίες που αντιμετωπίζουν την πανδημία Covid-19, η Συνέλευση επιβεβαιώνει ότι, ως ακρογωνιαίος θεσμός της δημοκρατίας, τα κοινοβούλια πρέπει να συνεχίσουν να διαδραματίζουν τον τριπλό τους ρόλο εκπροσώπησης, νομοθεσίας και εποπτείας σε πανδημικές συνθήκες. Συνεπώς, η Συνέλευση καλεί τα κοινοβούλια να ασκήσουν αυτές τις εξουσίες, ανάλογα με την περίπτωση, επίσης όσον αφορά την ανάπτυξη, την κατανομή και τη διανομή εμβολίων Covid-19.

πηγη 

Κούβελαs: Διεστραμμέvη πρoσέγγιση να εμβoλιάσouμε τα παιδιά....AΚΟΥΤΕ ΡΕ;

Στο εμβολιαστικό πρόγραμμα που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και στο ενδεχόμενο εμβολιασμού των μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά αναφέρθηκε, μιλώντας στην εκπομπή ΒΑΒΕΛ ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας....



Όπως τόνισε ο κ. Κούβελας οι ειδικοί δεν έχουν ακόμα ιδέα για την αντικατάσταση της δεύτερης δόσης για όσους εμβολιάστηκαν με Astrazeneca. «Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί αυτό, οι οδηγίες που έχουμε από τις εγκρίσεις των εμβολίων δεν είναι να τα μπερδεύουμε, γιατί δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθούν» σημείωσε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ενδεχομένως να έχουν πρόβλημα τα εμβόλια του ιικού φορέα, όπως είναι αυτά της Astrazeneca και της Johnson & Johnson, υπογραμμίζοντας πως έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στις νεαρές γυναίκες, όπου εμφανίζουν 7-10 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα θρόμβωσης από το γενικό πληθυσμό. «Και δεν ξέρουμε για πόσο καιρό ακόμα θα είναι ευάλωτες στην πρωτεΐνη του ιού» συμπλήρωσε ο κ. Κούβελας, σημειώνοντας ότι στις δημοσιεύσεις για τα εμβόλια «δεν ψάχνουμε τα σωστά πράγματα» σχετικά με τις παρενέργειες που έχουν.

«Πλέον συσχετίζουμε δύο πολύ σημαντικές ανεπιθήμητες παρενέργειες που δεν υπήρχαν στις κλινικές μελέτες, που λένε ότι τα εμβόλια αρχίζουν να φαίνονται εξαιρετικά επικίνδυνα, και μάλιστα μακροπρόθεσμα, ακόμα και 6-8 μήνες μετά» πρόσθεσε ο κ. Κούβελας για τα εμβόλια.

«Εγώ που είμαι πλήρως εμβολιασμένος και έχω κάνει και τις δύο δόσεις, έχω μια ανησυχία και για τον εαυτό μου» τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι δεν φαίνεται κάποια διαφορά μεταξύ των εμβολίων.

«Εγώ πιστεύω ότι είναι πραγματικά διεστραμμένη προσέγγιση να θέλουμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά» υποστήριξε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας μιλώντας στη ΒΑΒΕΛ, σημειώνοντας ότι «τα παιδιά δεν κινδυνεύουν και πως τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν συμβάλουν στο τείχος ανοσίας, καθώς κάποιος μπορεί να μεταδώσει τον ιό».

«Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλο λάθος και πιστεύω ότι αν το κάνουν θα βρουν όλη την κοινωνία απέναντί τους» πρόσθεσε για τον εμβολιασμό των παιδιών ο κ. Κούβελας, ενώ σχετικά με τον εμβολιασμό των πολιτών που νόσησαν υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει να κάνουν κάποια δόση του εμβολίου.




πηγη 

Οι Eλληνεs παραμεvoυv Eλληvεs οπoυ κι αν ζoυν ! ! ! Ακoυστε αυτη την Eλληvoπoυλα, απo την Ρωσια, πoυ μιλα για τον Πovτo...

 Ακουστε την ρε ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ !



Βασιλακόπουλος: Προνόμια σε εμβoλιασμένoυς και οι....μη εμβoλιασμένoι να πληρώνουν μεγάλο πρόστιμο ! ! ! Ακουστε τον

 

Ακουστε τον...

Για να καταλαβετε τι εστι το συναφι των Κουληδων....





Δεν θα με λυγισετε, σε οποιο μπουντρουμι κι αν με χωσετε εγω δεν θα σταματησω να σας πολεμω, λεει ο Τεραστιος Γιαννης Λαγος ! ! !

 Ακουστε τον...





ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ! ! ! Σε ψυχιατρειο εκλεισαν την γιατρo, που τολμησε να μιλησει κατα των εμβoλιωv....

Νέες εξελίξεις στο θέμα της γιατρού από το Κέντρο Υγείας στη Λαμία που απέτρεπε τον κόσμο να εμβολιαστεί. 



Συμφωνα με το lamiareport.gr, η μητέρα της κατέθεσε αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης της κόρης της, ανησυχώντας για την υγεία της.(Δεν ξερουμε αν ισχυει!)

Η Εισαγγελία Λαμίας παρήγγειλε την εξέταση της από ψυχιάτρου Δημόσιου Νοσοκομείου όπως προβλέπει ο νόμος. 

Η γυναίκα εξετάστηκε τόσο στο Νοσοκομείο Λαμίας, όσο και στο εφημερεύων Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στην Αθήνα όπου διακομίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (12-5-2021) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία περιπολικού και όλοι συμφώνησαν στην παραμονή της για παρακολούθηση και νοσηλεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

H γιατρός είχε απομακρυνθεί από το Διευθυντή του ΚΥ Λαμίας Ηλία Καραγεώργο, από την εμβολιαστική διαδικασία και με την παρέμβαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Υγειονομικής Περιφέρειας, ενώ τέθηκε και σε αναστολή καθηκόντων μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα του Πειθαρχικού.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.