Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Kλαiει και oδύρεται ο Πoρτoσάλτε τι θα γίνουν τα εmboλια της ΑstraΖeneca «Αυτά πoυ έχoυμε πάρει εμείς θα τα πετάξoυμε;;;»



 Ο Άρης Πορτοσάλτε έχει μεγάλη στεναχώρια… Και αιτία είναι οι δηλώσεις του Γάλλου προέδρου για το εμβόλιο της AstraZeneca. Ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο «θα μας βοηθήσει να βγούμε από την κρίση», αλλά τόνισε ότι «άλλα εμβόλια είναι σήμερα πιο αποτελεσματικά».

Προβληματισμένος φανερά ο κοινωνικά ευαίσθητος Άρης βγήκε στον ΣΚΑΪ και σχολίασε: «Δημιουργούν σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή μία αναταραχή χωρίς να υπάρχει λόγος. Απολύτως κανένας λόγος δεν υπάρχει για το εμβόλιο της AstraZeneca αλλά τι να κάνουμε τώρα; Η ζημιά έγινε και τώρα βλέπω ότι σαν να θέλουν να ξαναγίνει κι άλλη. Δεν ξέρω… φαντάζομαι αυτά τα AstraZeneca που έχουμε πάρει εμείς, θα τα πετάξουμε;».

Προφανώς είναι πιο ευαίσθητος ο Άρης από τις ευρωπαϊκές χώρες που διέκοψαν τους εμβολιασμούς με το συγκεκριμένο εμβόλιο, για να προστατέψουν τους πολίτες τους.

 

 

 

Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.