Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Οι ασθενεiς που εμφάνισαν μακροχρόνιο Cονid ηταν απο παρενέργειες του εμβoλioυ...

Η επιστήμη αποφάσισε… 

Τελικά δεν υπάρχει «Long COVID» ήταν μια λανθασμένη υπόθεση...



Ο όρος «μακροχρόνιο COVID» θα πρέπει να απορριφθεί, σύμφωνα με ειδικούς στον τομέα της υγείας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τα συμπτώματα εκείνων που φέρεται να υπέφεραν ένα χρόνο μετά δεν ήταν διαφορετικά από άλλους ιούς, όπως π.χ. η γρίπη…

Ερευνητές στην Αυστραλία που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση λένε ότι είναι καιρός να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τηορολογία, η οποία έγινε δημοφιλής αφού μεγάλος αριθμός ατόμων βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 και οδήγησε σε αύξηση γενικά μη σοβαρών «συμπτωμάτων κόπωσης από τον ιό» που κανονικά έχουν περάσει απαρατήρητα, ανέφερε η South West News Service.

«Πιστεύουμε ότι είναι καιρός να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε όρους όπως «Long COVID»», δήλωσε ο Δρ. John Gerrard, Chief Health Officer του Queensland, ο οποίος επέβλεψε τη μελέτη που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

«Εσφαλμένα θεωρήσαμε ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό στα μακροπρόθεσμα συμπτώματα κόπωσης που σχετίζονται με αυτόν τον ιό», εξήγησε.

Αυτή η ορολογία μπορεί να προκαλεί περιττό φόβο και σε ορισμένες περιπτώσεις, υπερεπαγρύπνηση σε μεγαλύτερα συμπτώματα που μπορεί να εμποδίσουν την ανάρρωση», προειδοποίησε ο Gerrard.

Η έρευνα

Ερευνητές στο Queensland Health εξέτασαν 5.112 άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω που έπασχαν από συμπτώματα μακροχρόνιου COVID για να καταλήξουν στα συμπεράσματά τους.

Τα συμπτώματα που αναφέρθηκαν περιελάμβαναν κόπωση, ομίχλη εγκεφάλου, βήχα, δύσπνοια, αλλαγή στην όσφρηση και τη γεύση, ζάλη και γρήγορο ή ακανόνιστο καρδιακό παλμό.

Οι ερευνητές παρακολούθησαν τους ασθενείς που είχαν κάνει τεστ COVID-19 – θετικό ή αρνητικό – στα τέλη της άνοιξης του 2022, ρωτώντας τους ένα χρόνο αργότερα σχετικά με τα συμπτώματα και την ποιότητα ζωής τους.

Το δεκαέξι τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι εμφάνισε συμπτώματα την άνοιξη του 2023, ενώ το 3,6 τοις εκατό ανέφερε «μέτρια έως σοβαρή λειτουργική έκπτωση» στην καθημερινή του ζωή.

Δεν βρέθηκαν όμως στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οι ενήλικες που βρέθηκαν θετικοί το 2022 παρουσίαζαν αυξημένο επίπεδο βλάβης σε υψηλότερο ποσοστό από εκείνους που βρέθηκαν αρνητικοί ή αυτούς που είχαν απλώς γρίπη.

Η μελέτη σημείωσε ότι τα ποσοστά διαγνωσμένων «Long COVID» ήταν υψηλότερα από ό,τι σε άλλες χώρες, λόγω των αυστηρών περιορισμών που επέβαλε η αυστραλιανή κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το ολοκληρωμένο έγγραφο πρόκειται να παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων του 2024 στη Βαρκελώνη. Όπου εκεί θα αποφασιστεί αν πρέπει να χρησιμοποιείται ο όρος ή όχι…

«Στα συστήματα υγείας με ιδιαίτερα εμβολιασμένους πληθυσμούς, ο μακροχρόνιος COVID μπορεί να φαίνεται ως μια ξεχωριστή και σοβαρή ασθένεια λόγω των πολλών περιπτώσεων COVID-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας», είπε ο Gerrard.

Οι ειδικοί είπαν ότι ο όρος άρχισε να χρησιμοποιείται αφού ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων πάλεψαν να αναρρώσουν από τον COVID αμέσως, νομίζοντας ότι η περίοδος ανάρρωσης μετά από μια ιογενή ασθένεια θα περνούσε απαρατήρητη.

«Ωστόσο, διαπιστώσαμε ότι τα ποσοστά συνεχιζόμενων συμπτωμάτων και λειτουργικής ανεπάρκειας δεν ξεχωρίσουν από άλλες μετα-ιικές ασθένειες», συνέχισε.

«Αυτά τα ευρήματα απο τον COVID-19 ευθυγραμμίζονται με άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού και έχουν τα ίδια μετα-ιικά σύνδρομα».

Κι αν δεν ήταν «Long COVID» τι ήταν αυτό που έκανε τους ασθενείς να υποφέρουν, πολλοί απο αυτούς μάλιστα, έφταναν στο σημείο να μη μπορούν να σηκωθούν απο το κρεβάτι…

Μήπως εκτός απο τον «Long COVID» που τελικά δεν υπάρχει, δεν υπήρξαν και ψεκασμένοι; Εμείς πάντως αντίθετα με τους… επιστήμονες, δεν έχουμε αλλάξει άποψη. Ο «Long COVID» ήταν ακόμα ένα HOAX της επιστήμης για να δικαιολογήσει τις παρενέργειες του θανατηφόρου εμβολίου.


πηγη


Αποφυλακιζεται ο Μιχος πριν τελειωσει η δικη;

Κίνδυνος να βγει από τη φυλακή πριν τελειώσει η δίκη...

Δικος τους ειναι...

Δεν το περιμενατε;

 


Την ώρα που σύσσωμη η κοινωνία παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δίκης για την σεξουαλική κακοποίηση και.. μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό, αντιδρώντας στην απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως για τον Ηλία Μίχο, τρόμο προκαλεί το ενδεχόμενο αποφυλάκισής του πριν την απόφαση του δικαστηρίου.

Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των τριών συνηγόρων που στηρίζουν την ανήλικη και η δίκη ενώπιον του ΜΟΔ αναμένεται να συνεχιστεί στις 19 Μαρτίου. Ωστόσο, αν η δίκη δεν ολοκληρωθεί μέχρι τις 7 Απριλίου, τότε υπάρχει κίνδυνος να βρεθεί εκτός φυλακής ο Μίχος, καθώς λήγει το 18μηνο της προσωρινής κράτησης.

Όπως εκτιμάται από παράγοντες της δίκης, το δικαστήριο προγραμματίζει να ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις ως το τέλος Μαρτίου ώστε η απόφαση να εκδοθεί αμέσως μετά και πριν συμπληρωθούν τα 18μηνα προφυλάκισης  των κατηγορουμένων, δηλαδή του Μίχου και ενός ακόμα, για τους οποίους το ανώτατο όριο των τριών εξαμήνων συμπληρώνεται στις 7 Απριλίου


πηγη

Αυτος επρεπε ναναι ο Αρχηγος του Κομματος...Ακουστε τον και θα συμφωνησετε ! ! !





Το ανεκδοτο της ημερας...Με διαβαλλει ο Πουτιν λεει ο Εθνικος μας Κωλοτουμπας ! ! !



Δεν ειναι μονο γελοιος...

Ειναι επικινδυνος...

Ειναι ο πλεος ακαταλληλος που δυστυχως πηρε πολλες χιλιαδες σταυρους...

Ο Θεος να βαλει το χερι του και ο στρατος μας τις αρβυλες του, αν δεν εχουν παει κι αυτες στην Ουκρανια...



Ρε διορισμενοι Στρατηγουληδες, ο Αφορισμενος χαριζει τα οπλα του Ελ. Στρατου στου Ουκρανους, εσεις τι κανετε;

Αδειάζουν τις αποθήκες των Ενόπλων Δυνάμεων: Συνεχείς πτήσεις An-124 Ruslan στην 112 ΠΜ....

Μεταφέρουν τα Ελληνικά όπλα στην Ουκρανία...



Συνεχείς είναι οι πτήσεις του μεταφορικού αεροσκάφους AN-124 Ruslan τ5ου Ζελένσκι από την Ουκρανία στην 112ΠΜ στην Ελευσίνα, όπου το αεροσκάφος φορτώνει μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών που υποσχέθηκε ο Αφορισμενος στον Ουκρανό πρόεδρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα  έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον δύο τέτοιες πτήσεις όπου το τεράστιο μεταφορικό αεροσκάφος πλήρους φορτίου με ελληνικά πυρομαχικά απογειώνεται με άγνωστο προορισμό.,

Όπως αναφέρεται το τεράστιο πακέτο όπλων που υποσχέθηκε ο Αφορισμενος στον Ζελένσκι αφορά:

2.000 ρουκέτες Zuni  των 127 χλστ.

180  Α/Τ ρουκέτες των 2,75 ιντσών(70 χλστ.) HYDRA-70.

90.000 αντιαρματικά βλήματα των 90 χλστ.

4 εκατ. σφαίρες των 5,56 χλστ. και των 7,62 χλστ.

70 Ρ/Κ πυροβόλα M114A1 των 155 χλστ.

Όλα τα παραπάνω εκτός των 32 Ρ/Κ πυροβόλων των 105 χλστ. που χρησιμοποιούν οι Πεζοναύτες την παράδοση των οποίων μαζί με 50.000 οβίδες.

Πρόκειται για ένα τεράστιο πακέτο όπλων που η κυβέρνηση υποσχέθηκε στον Ζελένσκι και που φορτώνει στο Ruslan σε καθημερινή  βάση από την 112ΠΜ.

Μπορεί κάποια αυτά να έχουν χαρακτηριστεί ως παλαιά ή υλικό προς εκποίηση άλλα όμως όπως οι ρουκέτες Zuni αποτελούν βασικό οπλισμό των μαχητικών αεροσκαφών σε αποστολές βομβαρδισμού.

Για τα ρυμουλκούμενα των 155 χλστ. δεν το συζητάμε: Υπερπολύτιμα για την άμυνα της χώρας.

Τώρα τα μεταγωγικά αεροσκάφη Antonov του Ζελένσκι φορτώνουν στην Ελευσίνα.

Η φόρτωση  οπλικών συστημάτων του Ελληνικού Στρατού έγινε σε κοινή θέα καθώς στην κυβέρνηση θεωρούν τη συγκεκριμένη κίνηση ως… κατόρθωμα.

Το ΓΕΑ όμως που η μεταφορά γινόταν σε αεροπορική βάση δεν γνώριζε τίποτα μέχρι τη δημοσιοποίηση της φόρτωσης και ενήμερος ήταν μόνο ο Α/ΓΕΕΘΑ.

Ουσιαστικά ηξ κυβέρνηση κάνει ότι θέλει με τα πυρομαχικά και τα αποθέματα των ΕΔ τα οποία παραδίδει μαζικά στον Ζελένσκι. Και δεν είναι μόνο αυτά βέβαια, καθώς έχουν προηγηθεί άλλες τεράστιες ποσότητες από στρατόπεδα του ΕΣ, οι όποιες εκτιμώνται  σε 7.500 τόνους που αφαιρέθηκαν από τις αποθήκες των στρατοπέδων στις Κεχριές Κορίνθου «Αντισυνταγματάργχου Πεζικού Γεωργίου Κοκκώνη» και από τις αποθήκες  στο Πετσάλι, Ιωαννίνων,


πηγη

Υπερηφάνεια και λεβεντιά ...Εθνικιστης δηλωνει ο Νοτης ! ! !



Εχει δικιο σε ολα οσα λεει...

Ακουστε τον και αν ειστε Ελληνες θα συμφωνησετε....

Αν οχι τι ζητατε εδω;



Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Ποιvικn δικογραφία κατά Kαραμανλn διαβιβάστnκε στη Βουλn...

 


Τωρα;

Τι μελλει γενεσθαι;

Θα τον καλυψουν τα υπολοιπα μελη της συμμοριας;



Ξαφνικοί θάνατοι αθλητών: Αυτό συμβαίνει...

Επιστήμονας προκαλεί ΣΟΚ με όσα βρήκε...



Δείτε τι ισχυρίζεται

Σε μια άκρως ανησυχητική λεπτομερή παρουσίαση, ο Δρ. Chris Shoemaker αποκαλύπτει κρίσιμα ευρήματα σχετικά με τις καρδιακές επιπτώσεις των εμβολιασμών Covid-19, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, πυροδοτώντας ανησυχίες για την ασφάλεια και τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία όσων έχουν εμβολιαστεί.

Μέσω ενός συνδυασμού αυστηρής επιστημονικής έρευνας, συνεργατικών διεθνών μελετών και προσωπικών παρατηρήσεων, ο Dr. Shoemaker ρίχνει το φως της δημοσιότητας στην δυνατότητα των εμβολίων Covid-19 να προκαλέσουν σημαντική καρδιακή καταπόνηση, η οποία μπορεί να σχετίζεται άμεσα με την ανησυχητική τάση αιφνίδιων θανάτων που σχετίζονται με τον αθλητισμό μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού, όπως σημειώνεται.

Ο Δρ. Shoemaker ξεκινά με ένα σχόλιο για τις οδυνηρές εξελίξεις στην έρευνα όγκων και ογκογένεσης, κάνοντας λόγο σκόπιμη χειραγώγηση του ιού, υπονοώντας την συμμετοχή προσωπικοτήτων του πρώην επικεφαλής ιατρικού συμβούλου του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, του κύκλου του Anthony Fauci και στοιχείων του «Βαθέος κράτος». Υπονοεί ότι αυτές οι ενέργειες οδήγησαν στην πρότερη κατάσταση πανδημίας, την οποία χαρακτηρίζει ανθρωπογενή κρίση με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία.

Συνεργασία και Μεθοδολογία Καρδιολογικής Μελέτης

Ο Δρ. Shoemaker παρουσιάζει μια βασική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Keio, το Mount Sinai, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και την Ιατρική Σχολή McGovern. Αυτή η μελέτη, που επικεντρώνεται στον καρδιακό φόρτο εργασίας σε εμβολιασμένα άτομα για περίπου ένα έτος και 3 μήνες, χρησιμοποίησε σαρώσεις PET για την μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας μετά τον εμβολιασμό. Το πρωταρχικό εύρημα ήταν μια αύξηση 46% στον καρδιακό φόρτο εργασίας για τα εμβολιασμένα άτομα, υποδηλώνοντας σημαντικό στρες στην καρδιά.

Ευρήματα και ανάλυση PET Scan

Τα δεδομένα σάρωσης PET, όπως περιγράφονται λεπτομερώς από τον Δρ. Shoemaker, αποκάλυψαν υψηλότερη πρόσληψη γλυκόζης στις καρδιές των εμβολιασμένων ατόμων σε σύγκριση με εκείνων που δεν εμβολιάστηκαν. Αυτή η αυξημένη πρόσληψη δείχνει ότι η καρδιά εργάζεται πιο σκληρά από το συνηθισμένο, μια κατάσταση που επιμένει για έξι έως οκτώ μήνες μετά τον εμβολιασμό. Ο Δρ Shoemaker τονίζει ότι αυτή η ανώμαλη κατάσταση θα μπορούσε να εξηγήσει την αύξηση των αιφνίδιων θανάτων που σχετίζονται με τον αθλητισμό μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων.

Αποτελέσματα Συγκριτικής Μελέτης

Στη μελέτη με 1.000 συμμετέχοντες (300 μη εμβολιασμένους και 700 εμβολιασμένους), οι σαρώσεις PET έδειξαν έντονη αντίθεση στην πρόσληψη γλυκόζης μεταξύ των δύο ομάδων. Τα εμβολιασμένα άτομα εμφάνισαν σημαντικά υψηλότερη πρόσληψη, με την καρδιά να εμφανίζεται τόσο σκοτεινή στις σαρώσεις όσο ο εγκέφαλος, γνωστός για την υψηλή κατανάλωση γλυκόζης. Αυτή η αντίθεση χρησιμοποιήθηκε για την απεικόνιση της υπερβολικής καταπόνησης στις εμβολιασμένες καρδιές, με μέση αύξηση 46% στην επιβάρυνση και την φλεγμονή σε όλη την εμβολιασμένη ομάδα.

Συμπερασματικές παρατηρήσεις και προσωπική μαρτυρία

Κλείνοντας την παρουσίασή του, ο Dr. Shoemaker μοιράζεται τις ανησυχίες του σχετικά με τις επιπτώσεις των εμβολίων στην υγεία της καρδιάς. Αναφέρει επίσης ανέκδοτες ενδείξεις αθλητών που καταρρέουν κατά την διάρκεια αθλημάτων, αποδίδοντας αυτά τα περιστατικά σε καρδιακή καταπόνηση που προκαλείται μετά από εμβόλια. Υποστηρίζει ότι τα σταθερά ευρήματα σε διαφορετικούς πληθυσμούς και τα επιβεβαιωμένα περιστατικά παρέχουν πειστικές αποδείξεις για την πιθανή βλάβη των εμβολίων στην καρδιακή υγεία.


πηγη

Λιγο πριν τον Αφορισμο ο Εθνικος μας κωλοτουμπας ο Μπουμπουκος;

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Αμβρόσιου “πρός Τόν Εἰκονομάχον (;) κ. Ἄδωνιν Γεωργιάδην Ὑπουργόν Ὑγείας”...



Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων θέλησε να απαντήσει με επιστολή στον Άδωνη Γεωργιάδη και στην καταγγελία που έγινε από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου....

“Κύριε Ὑπουργέ,

Εἰς τό Διαδίκτυον κυκλοφορεῖ εὐρέως ἡ εἴδησις, ὅτι λίαν προσφάτως ἐπισκεφθήκατε τό Γενικόν Νοσοκομεῖον τῆς Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» καί ἀπό τήν Διοίκησιν τοῦ Νοσοκομείου ἐζητήσατε «νά βγάλουν τίς εἰκόνες τοῦ Χριστοῦ καί τῆς Παναγίας, καί ὅποιες ἄλλες ἀκόμη εἰκόνες ὑπάρχουν

ἐκεῖ, ἀπό τήν πτέρυγα, τήν ὁποίαν θά ἐπισκεφθῆτε, “γιατί χαλᾶνε τήν αἰσθητική Σας”!!! Σεῖς εἶσθε Δωδεκαθεϊστής καί δέν θέλετε νά βλέπετε εἰκόνες!»

Ἡ Διοίκησις τοῦ Νοσοκομείου ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΩΣ ἀπεδέχθη τό αἴτημά Σας, ἔδωσε δέ ἐντολήν νά πραγματοποιηθῇ ἡ ἐπιθυμία Σας!!!!.

Ἡ εἴδησις ἐξῆλθεν ἀπό τό Προσωπικόν τῆς ἐν λόγῳ Πτέρυγος, τό ὁποῖον ἔλαβε τήν σχετικήν ἐντολήν ἐκ μέρους τῆς Διοικήσεως τοῦ Νοσοκομείου!

Κύριε Ὑπουργέ,

Ἐάν ἀληθεύῃ ἡ ἀνατριχιαστική αὐτή εἴδησις, τότε δυστυχῶς εἶσθε «γιά κρέμασμα», ὅπως λέγει ἡ λαϊκή μοῦσα! Θά ἀναμένω-μεν, λοιπόν, μίαν διάψευσιν ἐκ μέρους Σας τό συντομώτερον δυνατόν. Διότι, ἐάν ἡ εἴδησις ἀληθεύῃ, θά μᾶς ἐξαναγκάσετε, ὑπερασπιζόμενοι «τά ἱερά καί τά ὅσια τῆς φυλῆς μας», θά μᾶς ἐξαναγκάσετε, ἐπαναλαμβάνω, νά Σᾶς καταρασθῶμεν καί νά Σᾶς ἀφορίσωμεν! Θά παρακαλέσωμεν τήν Ὑπεραγίαν Θεοτόκον, τήν

Παναγίαν μας, νά Σᾶς τιμωρήσῃ, ὥστε νά διδαχθοῦν καί νά ἐνισχυθοῦν εἰς τήν πίστιν των τά πιστά τῆς Ἐκκλησίας τέκνα.

Ἐν ἀναμονῇ τῆς διαψεύσεως ἐκ μέρους Σας, διατελοῦμεν

Μετ’ εὐχῶν πατρικῶν

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ:

Παρακαλῶ, μή ἐκλάβετε ὡς ἕνα δεῖγμα μίσους τά παραπάνω λόγια μου. Εἶναι ἠθική ὑποχρέωσις νά ὑπερασπιζώμεθα τά ἱερά καί τά ὅσια τῆς φυλῆς μας, μάλιστα δέ τῆς ἁγίας Ὀρθοδοξίας μας. Ὁ Ἀπόστολος Παῦλος συνιστᾷ πρός τόν Μαθητήν του Τῖτον:

9       μωρὰς δὲ ζητήσεις καὶ γενεαλογίας καὶ

ἔρεις καὶ μάχας νομικὰς περιΐστασο· εἰσὶ γὰρ ἀνωφελεῖς καὶ μάταιοι.

10     αἱρετικὸν ἄνθρωπον μετὰ μίαν καὶ δευτέραν νουθεσίαν παραιτοῦ,

11     εἰδὼς ὅτι ἐξέστραπται ὁ τοιοῦτος καὶ  ἁμαρτάνει ὢν αὐτοκατάκριτος.

(Τιτ. κεφ. 3, στ. 9-11)”.


πηγη

Τατιάνα Στεφανίδου: Ο Μίχος απλά διευκόλυνε το 12χρονο κορίτσι...

 


Ακουστε την ξεδιαντροπη....

Ακουστε την Αθεοφοβη....

Ακουστε την....αστο δεν το λεω !



Δέος & Ανατριχίλα με την προφητεία που κοντεύει να εκπληρωθεί...

 




Φτανει ο καιρος....

Ειδωμεν...



Ταδε εφη Bλαδιμnρoς Πουτιv...Βίντεο



Πολυ σωστα το εθεσε το θεμα...

Τοσο καιρο μιλουσαν για ηττα της Ρωσιας....

Και τωρα που εφαγαν το αγγουρι ζητανε διαπραγματευσεις;



Θα ξυπvnσεις βρε Έλληνα η θα αφήνεις να σε ξεπουλάνε;

Θα ξυπνήσεις βρε Έλληνα η θα αφήνεις να σε ξεπουλάνε; 



Θ ανέχεσαι συμπεριφορές τύπου Σπυρίδωνα, δλδ καθαρή προπαγάνδα;

Έχεις καταλάβει ότι, κάτι ή ροζ σημαία της εικαστικού Λαλε, κάτι το τραγούδι της ευρωβιζιον της Σανι, κάτι αδέσποτα κορμιά και λοιπές π@π@ριες, είναι η πραγματική εικόνα;

Για ποια ανάπτυξη μου μιλάς, όταν καταρρέει ο κόσμος που ήξερες;

Είναι ανάπτυξη, η πραγματοποίηση του matrix, για την Κοινωνία χωρίς σύνορα, έθνη, πίστη;

Είναι πρόοδος, η επικράτηση διαφόρων φύλλων, η αναπαραγωγή του δικού σου είδους, το δικαίωμα σου στην επιβίωση;

Η ζωή, τραβάει την ανηφόρα, με Σόδομα και Γόμορρα, γιατί αυτό βολεύει το σύστημα.

Σχολιο :Αν οι βουλευτές αμοιβονται με 7.5 χιλιάδες ευρώ τον μήνα εδώ, στην ευρωβουλη που απαξιωνεις, είναι τριπλάσια συν τα λόμπι που κάνουν μπίζνες.


πηγη

Μιλαει για εγκληματικη οργανωση...ΑΚΟΥΣΤΕ !



Μιλαει...

Τους αποδιδει ευθυνες....

Και αυτοι τι λενε;

Ψιχαλιζει δεν μας φτυνουν λενε....

Ακουστε...



Ρε παιδια, αυτα που λεει ο συνταγματολογος τα ξερατε;



Δεν τα λεει οποιοσδηποτε...

Συνταγματολογος τα λεει...

Ακουστε να φριξετε...



Δες για τι αθλιους ψευτες μιλαμε...



Τα πολλα λογια ειναι φτωχια...

Δες το βιντεο....

Μυαλο και κριση εχεις....

Δες τι λεει ο Εθνικος μας κωλοτουμπας...

πηγη


Μίχος: Αν δεν βγω από τη φυλακή πριν τις εκλογές θα μιλήσω, θα τα πω όλα...(Πεστα ρε, πεστα ! )

 


Απαντηση σ ολα, οσα ειπε ο παιδοβιαστης, δινει η παρακατω φωτο με το ρητο, που παλιοτερα καποιοι αγραμματοι, το ειχαν πει ψευδη ειδηση...





Κοιμηθειτε ησυχοι ! ! ! Απο σημερα θα μας φυλαει ο Κασελ....

 


Παει φανταρος για δυο ολοκληρες βδομαδες....

Αλοιμονο στον καημενο τον διοικητη του...

Ας μην κρυβομαστε....

Αυτος θα τραβηξει τα πανδεινα με τους τηλεπαπαγαλους και λοιπους παρατρεχαμενους του Κασελ...

Ηταν να παει ακουσα στην Αυλωνα, στους Μαυρους...

Αλλα ακουσε το παρακατω τραγουδακι και το μετανοιωσε φαινεται....





Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Ο Φλωριδnς καθαρισε για να αθωωθει ο παιδoβιαστnς...

Ο Φλωρίδης πέρασε νομοσχέδιο στις 07/02/2024 άλλαξε το όριο ηλικίας και όρισε ότι η σεξουαλική επαφή με ανήλικο κάτω των 10 ετών (αντί για 12 ετών που ήταν) είναι παράνομη....

Το έκανε για να ξεπλύνει την Ηλία Μίχο.... 

Υπάρχει σχέδιο αθώωσης διότι ο παιδοβιαστής ξέρει πολλά.....



πηγη

Δικnγόρος του H.Kασιδιάρn, Β.Πανταζn δικαιολογει την αθωωσn τους παιδoβιαστn: Ήταν επιλογή της 12χρονης να εκδίδεται λεει...

Συμμετέχει ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας στο κουκούλωμα της υπόθεσης των παιδοβιαστών;



Αίσθηση προκάλεσαν όσα υποστήριξε το πρωί της Πέμπτης η δικηγόρος ορισμένων εκ των 26 κατηγορουμένων στη δίκη για την 12χρονη στον Κολωνό στον απόηχο της απαλλακτικής πρότασης της εισαγγελέως για τον Ηλία Μίχο όσον αφορά τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας.

Όπως υποστήριξε η Βάσω Πανταζή μιλώντας στο ΟΡΕΝ «δυστυχώς το κοριτσάκι είχε επιλέξει μια συγκεκριμένη στάση ζωής για να επιβιώσει» για να πει στη συνέχεια και μετά τις αντιδράσεις των δημοσιογράφων «μα δεν το ξέρετε ότι ήταν εκδιδόμενη από τη δικογραφία;».

Συγκεκριμένα η κυρία Πανταζή ξεκίνησε την τοποθέτησή της λέγοντας «μην βάζουμε την έλλειψη βιας σε αντιδιαστιλή με τη συγκατάθεση και συναίνεση. Συναίνεση δεν μπορεί να δώσει ένα ανήλικο αλλά υπάρχει αδίκημα. Τι σημαίνει π.χ ότι οι εντολείς μου κατηγορούνται για συνεύρευση έναντι αμοιβής; Σημαίνει ότι δεν την χτύπησαν αλλά της έδωσαν χρήματα. Προκύπτει δυστυχώς ότι είχε επιλέξει (σ.σ. η 12χρονη) μια συγκεκριμένη στάση ζωής για να επιβιώσει. Είναι τραγωδία για όλους μας».

Όταν οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι αντέδρασαν σε όσα είπε η δικηγόρος, η κυρία Πανταζή είπε ότι «είναι τραγωδία για όλους μας. Μα δεν το ξέρετε ότι ήταν εκδιδόμενη από τη δικογραφία; Δυστυχώς είναι τραγωδία και λέμε ότι φταίμε όλοι μας».

Όσον αφορά, δε, την πρόταση της εισαγγελέως της δίκης η δικηγόρος είπε ότι «μπορεί να αρέσει ή να μην αρέσει, ήταν όμως εμπεριστατωμένη και δικαιολογημένη πρόταση» προσθέτοντας ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρουσιάστηκαν 12.500 πειστήρια ηλεκτρονικά, μηνύματα που ανατάλλαξε με τον πρώτο κατηγορούμενο «αλλά δεν προκύπτει το αδίκημα της μαστροπείας ή του βιασμού αλλά εκμετάλλευση που ήταν συναισθηματική».

Αααχχχ καλε, ενας ανδρας..."ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ" ! ! !



Και μπαμπας θελει να γινει...

Και μαμα θελει...

ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ...

Θαδινες το παιδι σου για μια μονο ωρα σ αυτον;

Εγω οχι...

Καμαρωστε τον...

πηγη

ΕΜΕΤΙΚΟl για την αθώωσn του παιδoβιαστn Μixου...Στην Ελλαδα λεει, η δικαιοσυνη ειναι ανεξαρτητη ! ! !



Τι να γραψω;

Ψιλοι στ αφτια μου μπηκανε.....

Αφου λενε τετοιες παπαριες....

Κατι παιζει...



Τους τρομoκρατες τους εκτελεiς επι τoπου, δεν τους συλλαμβαvεις, για τους αφnσει ελευθερoυς καπoιος πoυλnμεvος...



Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια...

Αυτα συμβαινουν σημερα....

Καινε, ρημαζουν, ληστευουν, βιαζουν και μετα απο λιγο κυκλοφορουν παλι ελευθεροι...

Στο Μητσοτακισταν βασιλευουν οι φονιαδες και φυλακιζονται οι Πατριωτες...



Ελληναρας και μαγκας μεγαλος ο ταξιτζης...

 





Ζητειται δικαιοσυνη στην χωρα της ατιμωρησιας....

 


Ακουστε το τραγουδακι...

Σωστα τα λεει...

πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ...Απατη καραμπινατη ! ! !

 




Κρητικαρος: Γιατι πεφτουν μπαλωθιες; Ηρθε ο Mnτσoτακnς ! ! ! Κι ακομη δεν τον πετυχαν;;;;



Περιγραφει την αληθεια το σατυρικο αυτο βιντεακι...

Και ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι...

Ετσι ειναι ! ! !



Ρωσiα...Πρoστιμo σε λεσβiες που φιλnθnκαν δnμοσiως ! ! !



Σπυρια εβγαλαν οι τηλεπαπαγαλοι μας που το μετεδωσαν....

Δειτε τους...



Αθωος ο βιαστnς και...Εvoxος αυτος που ειπε "Η Eλλαδα αvnκει στους Ελλnvες" ! ! !



Ρε δεν παμε καλα...

Ανθελληνες 100% μΑς κυβερνουν....

Δειτε τα χαλια μας και...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!



Πορvo χαρακτηρισε η Gοοgle ΑdSeηse την Ελληviδα δασkαλα που τραγoυδαει τον Εθvικο μας Υμνο...



Δεν εχουν ουτε Ιερο Ουτε Οσιο...

Αυτο ΕΔΩ το χαρακτηρισαν σεξουαλικο περιεχομενο...

Δειτε με τα ματια σας τι εγραψαν οι Ανθελληνες...



Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Παγωνα: Οτι της πουνε λεει...ΑΚΟΥΣΤΕ !



Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας ενόψει του συγχρωτισμού στις καρναβαλικές εκδηλώσεις, επισημαίνουν οι γιατροί μετά και τα τρία κρούσματα μηνιγγίτιδας σε φοιτητές στην Πάτρα. 
Η κ. Παγώνη ανέφερε ότι δεν χρειάζεται πανικός, καθώς η μηνιγγίτιδα είναι μια ασθένεια γνωστή, έχει τρόπους αντιμετώπισης και ντόπιοι και επισκέπτες πρέπει να απολαύσουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.
πηγη

Αυτά πρέπει να τα γνωρίζετε, δεν θα σας τα πει κανένας παιδίατρος...



Ενδιαφερον βιντεο...

Δειτε το φιλοι μου...

πηγη


SOS SOS SOS...Οι Νενεκοι αφοπλιζουν την Πατριδα μας ! ! !


Τετοια προδοσια εχει να γινει απ την εποχη του Εφιαλτη στις Θερμοπυλες....
Ξυπνατε ρε γαμωτο...

Ομιλία γέροντος Αθανασίου Μυτιλιναίου για φoυστnδες...



Ακουστε τον...

Εχει ενδιαφερον....

Αληθειες λεει...

πηγη

Παναγιώτης Ψωμιάδης για την βέβηλη παράσταση αδέσποτα κορμιά...ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛ@Μ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ;

 


Τολμουν αραγε να κανουν κατι παρομοιο για το Ισλαμ;

Οχι φυσικα....

Θελουν τα κεφαλια τους στην θεση τους...

ΑΚΟΥΣΤΕ..



Ο Ηλίας Μiχος καλύπτει επωvύμους παιδoβιαστες απoκάλυψε Δικαστικn Πραγματογvώμοvας...

 


Ποιους καλυπτει;

Ισως και τον Αφορισμενο;

Τιποτα δεν αποκλειω πια....

ΑΚΟΥΣΤΕ...



Μετα φταινε αυτοι που σας παιρνουν με τις κλωτσιες;



Τι να πεις και τι να σχολιασεις;

Και θελουν αυτοι να μεγαλωσουν παιδια....

Δεν συνεχιζω...

Θα βρω τον μπελα μου...

πηγη


Γραμμα απο την Σουηδια στον Αφορισμενο...

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή...



“Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλαδος!

Επειδή παραβιάζετε το Σύνταγμα της Ελλαδος ( προδοτικά) φέρατε την Ελλάδα σε μεγάλο αδιέξοδο, μια Ελλάδα χωρίς συνορα, επιτρέπετε σε κάθε διεθνή εγκληματία να μπαίνει στην χώρα μας και να έχει απαιτήσεις και παροχές που τις χορήγητε κατά κόρον την στιγμή που ο Έλληνας δεν έχει τους ημερήσιους πόρους.

Φτιάξατε με δικτατορικό τρόπο ένα κομμάτι του Συντάγματος για να

νομιμοποιήσετε την ανωμαλία! Στην κάμαρα του κάνει ότι θέλει και με όποιον θέλει ο καθένας! Κανέναν δεν ενδιαφέρει! Όχι όμως να κάνουμε

με το έτσι θέλω ένα νόμο για νομιμοποίηση επειδή έτσι θέλει ένα κωλοπαιδο εξ Αμερικής!

Φιμώνετε την δικαιοσύνη ( αν υπάρχει) φυλακίζετε την αλήθεια επειδή … σας τσούζει και σας καίει !

Σας λέω μόνο τούτο!

Ο ελληνικός λαός σας σιχαίνεται και δεν είστε πλέον επιθυμητός!

Γι αυτό πολύ σας παρακαλώ, μαζέψτε τα και εξαφανιστείτε από την Βουλή και την πολιτική!

Γκέκε!

Μαρινα Γριβας

Σουηδία”


πηγη

Θ πεσει φωτια και θα μας καψει..



Οπως παμε....

Προς τα εκει παμε....

Δειτε...



Μια ρoxαλα του εριξε καποιος και τα ΜMΕ μιλανε για λυvτσαρισμα...



Ομοιος τους ειναι και τον υποστηριζουν....

Καποιος τον εφτυσε...

Λυντσαρισμα τσιριζουν οι τηλεπαπαγαλοι....

21 συλληψεις η αστυνομια...

Ποιους;

Ιδου η απορια...

Οποιον εβρισκαν μπροστα τους και....

Οι μισοι ειναι Πακιστανοι...

Ακουστε τους ομως που πηραν αερα και απειλουν οι οπισθογεμεις...



Δεος και ανατριχιλα με την Ελληνιδα δασκαλα στο εξωτερικο...ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ !



Αυτες οι Ελληνιδες ειναι αξιες σεβασμου...

Οχι αυτες που μας δειχνουν τα "δημοκρατικα" μας καναλια...

Καμαρωστε την ! ! ! 




Κοιμηθητε ησυχοι...Σε λιγο θα μας φυλαει ο Κασελ ! ! !



20 ολοκληρες μερες θα υπηρετησει...

Τις αλλες θα τις εξαγορασει...

Εχει λεφτα...

Και θα εχει τα ιδια δικαιωματα, μ αυτον που υπηρετησε ολη του την θητεια στην μεθοριο....

Ειστε πολυ ξεφτιλες ρε...

πηγη

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Απολαυση...Εκανε τους τnλεπαπαγαλους να τσιριζουν ολοι μαζι ! ! ! Bίντεο



Προσπαθουν οι τηλεπαπαγαλοι να τον εκθεσουν αλλα...

Τελικα εκτιθενται αυτοι...

Και τι κανουν;

Τσιριζουν ολοι μαζι για να μην ακουστουν αυτα που λεει....

Δειτε...



"Μονο" 200.000 Aσιατoαφρικαvoυς φέρνει η NουΔουλα ! ! ! ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ...Βίντεο



Τιποτα δεν γινεται τυχαια...

Ολα γινονται βασει σχεδιου...

Και δυστυχως υπαρχουν βλακομετρα που τους πιστευουν...

Ο Θεος να βαλει το χερι του και ο Στρατος τις αρβυλες του !



Ειτε σας αρεσει, ειτε οχι, ο παππουλης εχει δικιο...Βίντεο



Δεν λεει πολλα...

Λιγα λογια μονο...

Λιγα αλλα σωστα...

Ακουστε τον κι αν δεν συμφωνειτε μην μας ξαναδιαβασετε...



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.