Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

"Αν γίνει αυτό χαθήκαμε"!!! Ανατριχιαστική προφητεία της Γερόντισσας Λαμπρινής...


 

 Λόγια που είπε πριν από 30 χρόνια και σήμερα επαληθεύονται…

– «Τι το θες παιδί μου τόσο μεγάλο σπίτι; Θα έρθει καιρός που θα βάλουν φόρο και στα βήματά σας μέσα σ‘ αυτό, και στα άτομα που είστε μέσα»!(Τώρα έχουμε τεκμήριο διαβίωσης – φορολόγηση τετ. μέτρων και το χαράτσι).

– Τυχεροί όσοι θα μένουν σε καλύβες (μικρά σπιτάκια). Τα αυτοκίνητα θα τα αράξει ο κόσμος στις αυλές του!! Αν έχεις δουλειά θα δουλεύεις όλη μέρα, το μισό μεροκάματο θα το δίνεις για βενζίνη για να πάς στη δουλειά σου και το υπόλοιπο να ταΐσεις τα παιδιά σου και αν φτάσουν για να φάνε… Την αποθήκη που βάζει ο πατέρας σου το χόρτο για τα ζώα θα σε παρακαλάνε για να μείνουν μέσα! Γεμάτος έκπληξη της είπα. Βρε γιαγιά έχει ποντίκια μέσα! Η γιαγιά μου είπε:

– Όταν κάποιος δεν έχει πού να βάλει την οικογένειά του, τα ποντίκια θα υπολογίσει; Αφού έριξε μια ματιά στον ουρανό με κοίταξε και μου είπε:

– Θα είναι άτομα από την Αθήνα και από άλλα μέρη και από νησιά θα έρθει κόσμος! Πότε θα γίνουν αυτά γιαγιά; Δεν θα ζω εγώ τότε!

Είπε επίσης, το 1990:

– Θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια κάρτα-ταυτότητα. Θα κάνετε όλες τις συναλλαγές σας με αυτή. Να μη την πάρετε, είναι του Αντιχρίστου. Όποιος την πάρει αμέσως ξεβαπτίζεται. Είπε επίσης ότι θα αναγκάσουν τον κόσμο να πάρει τη κάρτα με διάφορους τρόπους. Αυτές, είπε, θα βγουν στον Βόλο.

– Τα πράγματα θα αλλάξουν, δεν θα είναι όπως τώρα. Θα έρθει μεγάλη φτώχεια! Θα πουν, είσαι μακροχρόνια άνεργος, δικαιούσαι ένα βοήθημα οικονομικό, για να το πάρεις όμως θα πρέπει να έχεις την κάρτα-ταυτότητα. Εκεί θα εξαπατηθούν πολλοί… Σκέψου ένα πατέρα με τρία παιδιά που έχουν τρεις μέρες να φάνε. Θα τρέχει αμέσως να πάρει τη κάρτα, για να αγοράσει λίγα μακαρόνια, λίγα φασόλια… (Δεν μιλάει για απλή τραπεζική κάρτα, αλλά για (υπερ) κάρτα-ταυτότητα)…

«Η Ελλάδα, μια ώρα, οικονομικά θα πέσει έξω! Τα λεφτά θα εξευτελιστούν. Τυχεροί όσοι θα έχουν χρυσό (ως μέσο συναλλαγής) και ένα κομμάτι γης»

…Όταν τα παιδιά έδιναν πανελλήνιες εξετάσεις προσευχόμουν συνέχεια για αυτά. Τότε παρουσιάστηκε ο Κύριος μπροστά μου στενοχωρημένος, γιατί οι άνθρωποι δεν κάνουν προσευχή. Μου είπε ο Κύριος:

– Δεν ζητάω πολλά από τους ανθρώπους, έστω λίγη προσευχή σε Μένα γιατί δεν κάνουν; Από τα παιδιά δεν ζητάω πολλά, καταλαβαίνω την αγωνία τους και το κόπο τους! Όλη μέρα σχολείο και διάβασμα, αλλά για Μένα τίποτα! Από τα παιδιά θέλω έστω 10΄ λεπτά προσευχή την ημέρα για Μένα! Έχω δώσει τα πάντα στους ανθρώπους! Μέχρι να μιλάει και να βλέπει ο γονιός το παιδί του που είναι στην άλλη άκρη της γης! Αλλά αυτοί συνεχίζουν να προσκυνούν αυτόν και μου έδειξε τον διάβολο που στεκόταν έξω από το σπίτι μου! Όποιος θέλει ας με ακολουθήσει, μόνον αυτούς θα σώσω. Και από τον αέρα που θα αναπνέουν θα χορταίνουν!




Πηγή

Όλγα Κοσμοπούλου...Μια αληθινη λοιμωξιολογος, κρεμαει στα μανταλακια, τους καλοπληρωμενους παπαγαλους ! ! !


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτηση της λοιμωξιολόγου, Όλγας Κοσμοπούλου με το οποίο κατηγορεί την Επιτροπή των ειδικών για τη διαχείρηση της πανδημίας...



Η Όλγα Κοσμοπούλου ζητεί μάλιστα την παραίτηση μελών ενώ τους κατηγορεί, μεταξύ άλλων, ότι “έχουν υποκαταστήσει την ιατρική σκέψη με την αστυνομική”

Γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της:

«Πολύ σύντομο μήνυμα προς την λεγόμενη Επιτροπή Ειδικών ή όπως αλλιώς λέγεται:

Όταν για πολλοστή φορά εξαντλείτε την παρέμβασή σας στο πότε θα ανοίξουν τα νυχάδικα και τα κομμωτήρια και στο μέχρι πότε θα μπορούμε να βγούμε για τσιγάρα, χωρίς να εισηγείσθε κανένα μέτρο για αύξηση κλινών απλών και ΜΕΘ, για θεραπευτικές και κοινοτικές παρεμβάσεις που λείπουν κλπ, αποδεικνύετε περίτρανα

1. ότι δεν είστε ειδικοί γιατροί.

Έχετε υποκαταστήσει την ιατρική σκέψη με την αστυνομική σκέψη.

Γεγονός άκρως επικίνδυνο.

2. ότι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ για τον τρόπο ζωής του λαού.

Τα νυχάδικα και τα κομμωτήρια αφορούν τις δικές σας γυναίκες και ποσώς τις ανάγκες της εργαζόμενης πλειοψηφίας.

Αν εξαιρέσουμε τις εργαζόμενες σε αυτούς τους χώρους, για τις οποίες δεν σας έπιασε δα κανένας καημός….

Παραιτηθείτε λοιπόν όσο είναι καιρός.

Τέτοιου τύπου “επιστημονικές” συμβουλές μπορούν να δώσουν και από το αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς μου. ΕΥΚΟΛΑ».





πηγη 

Βγαζει απλυτα στην φορα ο λοιμωξιολογος ! ! ! Ακουστε τον ....

Εμεις τι να πουμε;

Μιλαει ο λοιμωξιολογος...

Αληθινος λοιμωξιολογος οχι καλοπληρωμενος παπαγαλος...

Ακουστε τον...





Ειμαι καλα και φευγω, δεν ειμαι κρατουμενη του Νοσοκομειου, φωναζει η γυναικα, ακουστε την....

 

Ακουστε την...

Ακουστε, που μιλαει για ψευτες γιατρους...

Ακουστε ποσα παιρνουν, για καθε κρεβατι γεματο, απ τα ασφαλιστικα μας ταμεια....

Ακουστε την...





Καλά ρε, ποιος είναι ο Φουρθιώτης που τον φυλάνε τόσοι αστυνομικοί; Ποιος τους πληρώνει όλους αυτούς;

 Έκπληξη αλλά και έντονες αντιδράσεις, προκάλεσε η αποκάλυψη πως η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διαθέτει περιπολικά από επτά υπηρεσίες της Βορειοανατολικής Αττικής, προκειμένου να φρουρούν σε εικοσιτετράωρη βάση το σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο.

Τα σχετικά έγγραφα έφερε στην δημοσιότητα, μέσω του facebook, ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος του Δήμου Ραφήνας, Χρήστος Τσεμπέρης, αναδημοσιεύτηκαν σε κάποιες ενημερωτικές ιστοσελίδες και προκάλεσαν την αμήχανη και ανεξήγητη αντίδραση της ΓΑΔΑ, να διαψεύσει με μια γενικόλογη ανακοίνωση τα δημοσιεύματα, παραβλέποντας την γνησιότητα των σχετικών εγγράφων,  που η ίδια εξέδωσε!


 Το ένα από αυτά αναφέρει τις υπηρεσίες που θα διαθέτουν από ένα περιπολικό ανά οκτάωρο την ημέρα, για φρούρηση της οικίας του Μένιου Φουρθιώτη, δηλαδή σταθερή στατική φύλαξη σε αυτό. Το δεύτερο αφορά τα γραφεία της εταιρίας του προσώπου αυτού στα Μελίσσια, με εικοσιτετράωρη επιτήρηση, δηλαδή το περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης να ελέγχει περιοδικά το κτήριο, στο πλαίσιο της περιπολίας του.


 Όπως ήταν λογικό η είδηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους των περιοχών που ανήκουν τα συγκεκριμένα αστυνομικά τμήματα, τα οποία είναι υποστελεχωμένα και μετά βίας μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες αντιμετώπισης ης εγκληματικότητας στους τομείς ευθύνης τους.

Αυτό όμως φαίνεται να είναι η «κορυφή του παγόβουνου», αφού εκτός από την μόνιμη φρούρηση της οικίας του από περιπολικά, ο Μένιος Φουρθιώτης συνοδεύεται σε εικοσιτετράωρη βάση από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων, δηλαδή έχει στην διάθεσή του τρείς αστυνομικούς, και ένα συνοδευτικό αυτοκίνητο.

Τα μέτρα αυτά συνοδευτικής προστασίας ξεκίνησαν από τις 26 Μαρτίου 2020, με την 1519/20/1065888 του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με την διάθεση ενός αστυνομικού, και μετά από μια σειρά νέων αιτημάτων του Μένιου Φουρθιώτη έφτασαν στον τελικό αριθμό.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, με νέο αίτημα του προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο κοινοποιεί από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, ο παρουσιαστής ζητά την διάθεση οκτώ αστυνομικών, δύο αυτοκινήτων και δύο μοτοσυκλετών, φρουρά δηλαδή που δεν διαθέτει ούτε το Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.









Και για να ολοκληρωθεί ο παραλογισμός, ως λόγο γι’ αυτή την απαίτησή του προβάλει τον ισχυρισμό ότι κινδυνεύει να δολοφονηθεί από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη»!!











 

Πηγή



Κι αλλον ξεκανε το εμβoλιo ! ! ! Έπαθε βαρύ εγκεφαλικό, λίγα λεπτά μετά τον εμβoλιασμo του...(Και ο Κουλης ακομη επιμενει να αυτοκτονησουμε)

60ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ



Την ώρα που η κυβέρνηση επιμένει να κάνουμε το εμβόλιο της Astrazeneca, ένα περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει τους φόβους των πολιτών για τη χρήση του εμβολίου.

Συγκεκριμένα, στη Σύρο ένας 60χρονος εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca, και σύμφωνα με συγγενή του έπαθε βαρύ εγκεφαλικό λίγα λεπτά αργότερα και το βράδυ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Όπως υποστηρίζει το τοπικό site logotypos.gr , ο 60χρονος Π.Δ. την Παρασκευή το πρωί έκανε το εμβόλιο της Astra Zeneca , σε προγραμματισμένο ραντεβού,  στο εμβολιαστικό Κέντρο του ΙΚΑ και  λίγο αργότερα κατέρρευσε στο σπίτι του με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Νοσοκομείο της Σύρου δίχως τις αισθήσεις του και αργά το βράδυ, με αεροδιακομιδή,  σε νοσοκομείο της Αθήνας.

«10 με 12 είχε ραντεβού  στο ΙΚΑ για τον εμβολιασμό του. 10:30 έκανε το εμβόλιο της Astra, παρέμεινε 20 λεπτά περίπου στο χώρο και εν συνεχεία τον άφησαν να φύγει» δηλώνει  στο logotypos.gr, ο γαμπρός του προσθέτοντας: «Πήρε τη μηχανή του και κατευθύνθηκε  στο σπίτι του στην Ντελαγκράτσια. Μόλις μπήκε μέσα, πήγε να κάνει έναν καφέ και κατέρρευσε. Ευτυχώς βρισκόταν εκεί  η σύζυγος του  και κάλεσε βοήθεια. Ήρθε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαρύ εγκεφαλικό. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε υπάρχουν δύο ειδών εγκεφαλικά. Τα αιμορραγικά, από σπάσιμο αγγείου, και τα ισχαιμικά που δημιουργούνται από θρόμβους.

Απ’ ότι έδειξε η αξονική δεν είναι αιμορραγικό. Εμείς δεν είμαστε γιατροί αλλά  συνδυάζουμε τα γεγονότα. Λόγω του  ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει κατηγορηθεί ότι δημιουργεί θρόμβους, όλοι οι συγγενείς τα συνδυάσανε και λένε ότι μπορεί να’ ναι απ’ αυτό… Η λογική λέει ότι είναι αυτό. Αλλά και να ξεκινούσε κάτι το επιδείνωσε το εμβόλιο. Φυσικά με κάθε επιφύλαξη τα λέμε αυτά.  Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν, όμως είναι τέτοιες οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις που φαίνεται ότι το εμβόλιο μπορεί να ήταν και η αιτία».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του γιού του 60χρονου, o οποίος θα μεταβεί αύριο στην Αθήνα με τακτική συγκοινωνία αφού δεν του επετράπη να τον συνοδεύσει στο ελικόπτερο: «Με κάθε επιφύλαξη, χωρίς να είμαστε ειδικοί και χωρίς να θέλουμε να ρίξουμε ευθύνες , τα γεγονότα μας κάνουν να λέμε  ότι φταίει το εμβόλιο».

Παρεμφερής και η τοποθέτηση τού αδελφού του ασθενούς: «Ήμουν μαζί του όταν έκανε το εμβόλιο….  Μια χαρά ήτανε όταν είμαστε μαζί, δεν είχε τίποτα συμπτώματα. Ήπιαμε ένα καφέ, γιατί παρέμεινε για ένα 20λεπτο στο Κέντρο Υγείας και πήγε σπίτι του. Καβάλησε τη μηχανή του και πάλι καλά που δεν του συνέβη αυτό κατά την ώρα της οδήγησης, να σκοτωθεί».




πηγη 

Και @ποβολές προκαλεί το emβ%λι% εκτός τους θ@ν@τ% %ς...

Διαβάστε λεπτομέρειες παρακάτω...

 

 Ο αριθμός των γυναικών που έχασαν το έμβρυο τους αφότου εμβολιάστηκαν για Covid αυξήθηκε κατά 366% σε μόλις έξι εβδομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η κυβέρνηση δημοσίευσε εβδομαδιαίες εκθέσεις σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα πειραματικά εμβόλια Covid-19, η α΄από τις οποίες κάλυψε δεδομένα που εισήχθησαν στο MHRA Yellow Card Scheme από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 24 Ιανουαρίου 2021. Η τελευταία τους έκθεση (βρείτε εδώ) , η οποία είναι η έβδομη που θα αναδιατυπωθεί καλύπτει δεδομένα που εισήχθησαν στο MHRA Yellow Card Scheme από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως και τις 7 Μαρτίου 2021.

Μόλις έξι εβδομάδες χωρίζουν την πρώτη από την έβδομη έκθεση και η συγκλονιστική αύξηση του αριθμού των γυναικών που έχασαν το αγέννητο και το νεογέννητο παιδί τους αυτή την περίοδο λόγω του ότι είχαν κάνει είτε το εμβόλιο Pfizer είτε το AstraZeneca Covid είναι κάτι το τρομακτικό.

Για γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, η εγκυμοσύνη πρέπει να αποκλείεται πριν από τον εμβολιασμό. Επιπλέον, οι γυναίκες σε φάση τεκνοποίησης θα πρέπει να συμβουλεύονται να αποφεύγουν την εγκυμοσύνη για τουλάχιστον 2 μήνες μετά τη δεύτερη δόση τους.

Οι συμβουλές των κυβερνήσεων περιλάμβαναν επίσης σχόλια σχετικά με το θηλασμό και τη γονιμότητα που είχαν ως εξής

Θηλασμός

Δεν είναι γνωστό εάν το COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 απεκκρίνεται στο ανθρώπινο γάλα. Ένας κίνδυνος για τα νεογέννητα / βρέφη δεν μπορεί να αποκλειστεί. Το εμβόλιο COVID-19 mRNA BNT162b2 δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του θηλασμού.
Γονιμότητα
Δεν είναι γνωστό εάν το εμβόλιο COVID-19 mRNA BNT162b2 έχει αντίκτυπο στη γονιμότητα. »

Λόγω αυτής της συμβουλής που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, είμαστε τόσο σοκαρισμένοι που βλέπουμε στην πρώτη δημοσιευμένη έκθεση για ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια Covid, χρησιμοποιώντας δεδομένα που εισήχθησαν στο MHRA Yellow Card Scheme έως τις 24 Ιανουαρίου 2021 να είναι συνολικά 4 οι γυναίκες που είχαν υποστεί αποβολή ως αποτέλεσμα του εμβολίου Pfizer / BioNTech.

Καθώς και συνολικά 2 γυναίκες έχασαν το αγέννητο παιδί τους ως αποτέλεσμα του εμβολίου Oxford / AstraZeneca.

Δεν μπορούμε ακόμη να απαντήσουμε γιατί δόθηκε σε αυτές τις γυναίκες ένα από τα εμβόλια Covid παρά της οδηγίες των κυβερνόντων. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά συγκλονιστικό είναι πόσο έχει αυξηθεί αυτός ο αριθμός τις 6 εβδομάδες που έχουν εκτυλιχθεί από τότε.

Σύμφωνα με την έβδομη έκθεση που εξέδωσε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια Covid, χρησιμοποιώντας δεδομένα που εισήχθησαν στο MHRA Yellow Card Scheme έως τις 7 Μαρτίου 2021, σημειώθηκε αύξηση 475% από τις 24 Ιανουαρίου στον αριθμό των γυναικών που έχουν χάσει το αγέννητο παιδί τους μετά το εμβόλιο Pfizer, φτάνοντας το σύνολο στο 23. Αυτό είναι καταστροφικό.

Δυστυχώς, υπάρχει επίσης 1 αναφορά για ένα πρόωρο μωρό που πεθαίνει δυστυχώς αφού η μητέρα πήρε το εμβόλιο Pfizer.

Αναφορικά με το AstraZeneca από τις 7 Μαρτίου σημειώθηκε αύξηση 150% από τις 24 Ιανουαρίου στον αριθμό των γυναικών που υπέστησαν αποβολή, αυξάνοντας το σύνολο σε 5.

Είναι τραγικό ότι έχει επίσης μεταφερθεί 1 ακόμη νεογέννητο που αναφέρθηκε στο MHRA Yellow Card Scheme αφότου η μητέρα του εμβολιάστηκε με AstraZeneca, αλλά το σοκαριστικό είναι ότι αυτό δεν έχει χαρακτηριστεί ως θάνατος.

Το ερώτημα είναι γιατί βλέπουμε αυτούς τους αριθμούς όταν οι κυβερνήσεις συμβουλεύουν ότι οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να λάβουν το εμβόλιο;

..Αυτό είναι εγκληματικό! Φοβόμαστε να σκεφτούμε τι είδους από αυτά τα γεγονότα θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες.

Η συγκατάθεση ύστερα από ενημέρωση είναι σημαντική, δεν πιστεύουμε ότι αυτές οι γυναίκες ενημερώθηκαν στο ελάχιστο και τώρα θα πρέπει να υποστούν τον αιώνιο πόνο από την απώλεια του αγέννητου ή του νεογέννητου παιδιού τους

 

 

Πηγή 

Μητροπολίτης Μόρφου:“Δεν έβαλα ποτέ μάσκ@.Όλα είναι σχέδιο eωσφ%%ριστών” ΒΙΝΤΕΟ

 

 Στο ντοκιμαντέρ “Σιωπηλός Πόλεμος” ο Μητροπολίτης Μόρφου ξεκαθάρισε γιατί δε συμμορφώνεται με τα διατάγματα της κυπριακής δημοκρατίας κι αφήνει εδώ κι ένα χρόνο να μπαίνουν ελεύθερα οι πιστοί στις εκκλησίες της Μητρόπολής του!

Μιλά για σατανικό σχέδιο εωσφοριστών που θέλουν να μας ελέγξουν και να μειώσουν τον πληθυσμό της γης και να μας μετατρέψουν σε σπιναλόγκα μη εμβολιασμένων.

Δείτε τα όσα είπε στον “Σιωπηλό Πόλεμο” της Κύπρου …

 Για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο πανδημίας, δημοσιογράφος με κάμερα μπαίνει στη μεγάλη Εντατική covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας καταγράφοντας συγκλονιστικά πλάνα και μαρτυρίες!
Ο Μητροπολίτης Μόρφου ρίχνει τα πυρά του στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, τους αρχιερείς αλλά και τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση τους, τα διατάγματα και τις αποφάσεις τους, στην πανδημία του κορωνοϊού, ξεδιπλώνοντας τις σκέψεις του για τη νέα τάξη πραγμάτων και το σατανικό τους σχέδιο...
Διακεκριμένοι επιστήμονες απαντούν στις θεωρίες συνωμοσίας και στους αρνητές της πανδημίας και η κάμερα μπαίνει στο Κέντρο Κρίσεως του Αρχηγείου της Κυπριακής αστυνομίας απ' όπου συντονίζονται καθημερινά οι προσπάθειες τήρησης των διαταγμάτων του περί λοιμοκαθάρσεως νόμου.
Ο ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ προβλήθηκε από τον κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό OMEGA την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021 στις 22.30 το βράδυ.

 

 

 

 

Πηγή 

Νέο ΟΧΙ για τις Γερμανικές αποζημιώσεις ! ! ! Αν ειχαμε Κυβερνηση και οχι δουλοπαροικους, θα ειχαν ηδη κατασχεθει τα Γερμανικα αεροδρομια στην Ελλαδα...

Σε κάθε ευκαιρία βγάζουν με όλους τους τρόπους το ανθελληνικό μένος τους. Ο λόγος για τους Γερμανούς, οι οποίοι μπορεί πλέον να μη(;) μας αντιμετωπίζουν ως χρεοδουλοπαροικία τους, αλλά επιμένουν χυδαία να συμπεριφέρονται ως γνήσιοι απόγονοι των χιτλερικών – ναζιστικών δυνάμεων Κατοχής.



Ως τα εγγόνια εκείνων που διέπραξαν απίστευτες θηριωδίες εις βάρος των Ελλήνων και σήμερα κάνουν πως δεν χρωστάνε τίποτε – όχι μόνο απέναντι στον ελληνικό λαό, αλλά ούτε καν απέναντι στην ίδια την Ιστορία που τους έχει καταδικάσει.

Τη νέα μαύρη σελίδα σε αυτό που τα συστημικά μέσα ενημέρωσης επιμένουν να χαρακτηρίζουν «ελληνογερμανικές σχέσεις», έγραψε το γερμανικό Κοινοβούλιο, το οποίο με τις ψήφους των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), των Φιλελευθέρων (FDP) και του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), απέρριψε ψηφίσματα των Πρασίνων και του κόμματος Η Αριστερά, που αφορούσαν τη γερμανική Κατοχή και το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα.

Ύστερα από συζήτηση διάρκειας μιάμισης ώρας, στην οποία συμμετείχαν 15 ομιλητές, η πλειοψηφία επιβεβαίωσε ακόμη μία φορά την επίσημη γραμμή των μεταπολεμικών γερμανικών κυβερνήσεων. Το γεγονός δηλαδή ότι δεν υφίσταται θέμα αποζημιώσεων και επανορθώσεων προς την Ελλάδα και ότι το όλο ζήτημα έχει ρυθμιστεί οριστικά, και νομικά και πολιτικά.

Το θέμα των επανορθώσεων και αποζημιώσεων παραμένει ανοιχτό

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ψήφισμά τους οι Πράσινοι ζητούσαν από τη γερμανική Βουλή να αναγνωρίσει ανάμεσα σε άλλα ότι το θέμα των επανορθώσεων και αποζημιώσεων παραμένει ανοιχτό και ότι η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε από σχετικές αξιώσεις. Την αναγνώριση των ελληνικών αιτημάτων ζητούσε στο ψήφισμά του και το κόμμα Η Αριστερά, τονίζοντας πως η Βουλή θα έπρεπε να απαιτήσει από τη γερμανική κυβέρνηση να αναγνωρίσει ως νόμιμα τα επίσημα ελληνικά αιτήματα για επανορθώσεις και αποζημιώσεις.

Επίσης ζητούσε η γερμανική κυβέρνηση να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Αθήνα, με σκοπό τη σύναψη σύμβασης που θα ρύθμιζε το εύρος και τους όρους των επανορθώσεων και αποζημιώσεων. Στην παρέμβασή του, ο βουλευτής της Αριστεράς και πρόεδρος της Ελληνογερμανικής Επιτροπής Φιλίας της Βουλής, Γκρέγκορ Γκίζι, τόνισε ότι η Γερμανία θα πρέπει να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να ανταποκριθεί στις ευθύνες που τη βαρύνουν από την περίοδο της Κατοχής.

Σε μια περίοδο που η Άγκυρα διεκδικεί περιοχές στο Αιγαίο, η γερμανική κυβέρνηση εξακολουθεί να επιτρέπει την εξαγωγή εξαρτημάτων για έξι πολεμικά υποβρύχια στην Τουρκία, σημείωσε ο Γκίζι, τονίζοντας: «Με αυτές τις εξαγωγές πολεμικού υλικού στην Τουρκία, η Γερμανία συμβάλλει στη στρατιωτική απειλή της Ελλάδας. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που μπορούμε να δικαιολογήσουμε, αν λάβουμε υπόψη το δικό μας ιστορικό παρελθόν».





πηγη 

Απαντες οι Ελληνες Ευρωβολευτες ψηφισαν υπερ του Πιστοποιητικου Εμβoλιασμou πλην ενος ! ! !

 Στις 17 Μαρτίου, η Κομισιόν ανακοίνωσε την πρόθεσή της να επιταχύνει την πρόταση για την ψήφιση Κανονισμού για ένα « ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό» με σκοπό , σύμφωνα με την ίδια την πρόεδρο της, να επιτραπούν τα ταξίδια....



Μάλιστα η πρόταση περιελάμβανε και τους πολίτες εκτός ΕΕ που ζουν εντός των συνόρων της ΕΕ. Το πιστοποιητικό θα αποδεικνύει το αν κάποιος εμβολιάστηκε, το αν δίνει αποτελέσματα διαγνωστικών τεστ ή το αν έχει αποκτήσει αντισώματα. 

Τις Κερκόπορτες που ανοίγει το συγκεκριμένο εγχείρημα, η πλειοψηφία των Ευρωβουλευτών δεν έδειξε ότι τις κατανοεί, δεδομένου του ότι οι περισσότεροι εξ αυτών, και ιδιως όλοι οι Έλληνες πλην Γιάννη Λαγού, υπερψήφισαν εχθές στην Ολομέλεια την επιτάχυνση των διαδικασιών για το ψηφιακό πιστοποιητικό που θα κάνει τα προσωπικά δεδομένα μας βορά στους επιτήδειους. 

Παρα το γεγονός ότι τα email των Ευρωβουλευτών κατακλύστηκαν από μηνύματα από πολίτες από όλες τις χώρες της ΕΕ και οι οποίοι ζητούσαν μετ’ επιτάσεως το πάγωμα της διαδικασίας για το ψηφιακό πιστοποιητικό που θα σημάνει την περαιτέρω περιστολή των ελευθεριών των πολιτών και την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, οι εκλεκτοί του ελληνικού λαού στην Ευρωβουλή, αψήφησαν τις εκκλήσεις των πολιτών με αποτέλεσμα το ψηφιακό πιστοποιητικό να είναι πιο κοντά από ποτέ.





πηγη 

Μητροπολίτης Μόρφου: ΘΕΛΟΥΝ να μας ΑΛΛΑΞΟΥΝ την σημαία της ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ



Ακούστε στο βίντεο τι λέει ο Μητροπολίτης Μόρφου και τι σχεδιάζουν...

 

 

 

 

Πηγή 

Καποια Αλανια, εκαναν γαλαζιο ενα τζαμι στην Λεμεσο και εσπευσαν ολοι οι βολεμενοι να τους καταδικασουν...

Αναρωτιεμαι, ολοι αυτοι οι βολεμενοι ειχαν καταδικασει την δολοφονια του Σολωμου;



Το τζαμί, που βρίσκεται δυτικά της πόλης της Λεμεσού κοντά στις νότιες ακτές της Κύπρου, ήταν βαμμένο με μπλε σπρέι με γκράφιτι της ελληνικής σημαίας στο πέτρινο εξωτερικό του. Χριστιανικοί σταυροί, επίσης με μπλε χρώμα, ζωγραφίστηκαν στις δύο ξύλινες πόρτες του.

 Οι κυπριακές αρχές καταδίκασαν το περιστατικό, χαρακτηρίζοντάς το «μια απαράδεκτη και παράλογη πράξη του λεγόμενου πατριωτισμού, η οποία βεβήλωσε χώρους θρησκευτικής λατρείας».

Η Religious Track of the Cyprus Peace Process, μια διαθρησκευτική ομάδα, χαρακτήρισε την πράξη «επαίσχυντη». Η εν λόγω ομάδα υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Σουηδίας (RTCYPP) είναι μια πρωτοβουλία οικοδόμησης της ειρήνης με τους θρησκευτικούς ηγέτες της Κύπρου που έχουν δεσμευτεί να συνεργαστούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ειρήνη και τη συμφιλίωση. Το Γραφείο της RTCYPP ιδρύθηκε με σκοπό να προωθήσει τον διάλογο και τις προσπάθειες των θρησκευτικών ηγετών για θρησκευτική ελευθερία και ειρήνη στην Κύπρο και να συμβάλλει στις ειρηνευτικές συνομιλίες της Κύπρου.

Χρήζει ερεύνης βέβαια αν πρόκειται για μια ατυχή μεμονωμένη ενέργεια ή κάποιου είδους προβοκάτσια...

«Κακόβουλες πράξεις όπως αυτές δεν συμβάλλουν καθόλου στη δημιουργία του κατάλληλου κλίματος για την επίλυση του Κυπριακού και την επανένωση της χώρας μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης Κυριάκος Κούσος.

Την είδηση καταδίκασε με ανάρτησή της στο Twitter η πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους λέγοντας πως αυτοί που το έκαναν δεν είναι πατριώτες. «Οι ηλίθιοι της ημέρας» έγραψε ένας 'άλλος χρήστης στο Twitter κάτω από μια εικόνα του τζαμιού.





πηγη 

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Δεν ειμαστε Τουρκοι, ειμαστε Ελληνες, φωναζουν Ρομα και Πομακοι....Ακουει κανεις βολεμενος στην Αθηνα ;

Πληθαίνουν οι φωνές στη μειονότητα, που αντιδρούν στο πρόσφατο οδοιπορικό της ΕΡΤ1 (εκπομπή «Ειδικές Αποστολές») στη Θράκη, στο οποίο δόθηκε βήμα μόνο στην πρόεδρο του DEB Τσιγδέμ Ασάφογλου κι όχι σε εκπροσώπους των Πομάκων και των Ρομά της χώρας, με την κα Ασάφογλου να δημιουργεί την εντύπωση πως η μειονότητα της Θράκης αυτοπροσδιορίζεται ως «τουρκική» και την ίδια να δηλώνει «Τουρκάλα»...



Έτσι, μετά την αντίδραση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πομάκων Ξάνθης, που δήλωσε προς την κα Ασάφογλου «εσείς νιώθετε Τουρκάλα, εμείς Έλληνες», και ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Ρομά «Η Ελπίδα» με έδρα το Δροσερό Ξάνθης, διαχωρίζει την θέση του από το DEB, ξεκαθαρίζει τι πραγματικά ισχύει στην περιοχή και ζητάει από τον δημοσιογράφο Πιέρρο Τζανετάκο να επισκεφτεί ξανά στην περιοχή, για να δώσει το λόγο σε ανθρώπους από όλη τη μειονότητα κι όχι μόνο επιλεκτικά.

Την απάντηση υπογράφει η πρόεδρος του Συλλόγου Σαμπιχά Σουλεϊμάν.

Η απάντηση:

«Δυστυχώς, δεν κλήθηκε κανένας, ούτε από την κοινότητα των Ρομά, ούτε των Πομάκων να μιλήσει στο ειδικό αφιέρωμα στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, στην εκπομπή “Ειδικές Αποστολές”, που έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ στις 15 Μαρτίου του 2021. Ο κ. Πιέρρος Τζανετάκος, που παρουσίασε το αφιέρωμα, επισκέφθηκε αρκετές πόλεις της Θράκης που έχουν μεγάλο πληθυσμό Μουσουλμάνων, και πήρε συνέντευξη από πολλούς ανθρώπους […]. 

Εντούτοις, όλοι όσοι μίλησαν στην εκπομπή εκ μέρους της μουσουλμανικής μειονότητας αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι, και εκφράζουν την ελπίδα ότι μπορούν να αποτελέσουν γέφυρα φιλίας ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα. 

Ο κ. Τζανετάκος αναφέρει ότι το “ισχυρό στοιχείο της μειονότητας δεν δέχεται την ταυτοτική διάκριση των υπολοίπων”. Αποκλείοντας όμως τις φωνές των Πομάκων και των Ρομά, η εκπομπή δίνει την εντύπωση, ίσως ακουσίως, πως δέχεται αυτήν την άποψη. Με αυτόν τον τρόπο, αφήνει αυτούς που αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι να μιλάνε για όλη την μειονότητα.

Οι Πομάκοι, οι Ρομά, και οι περίπου χίλιοι Αφροέλληνες της Ξάνθης είναι κομμάτι της μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά δεν έχουν κανένα κοινό πολιτισμικό ή άλλο στοιχείο με την Τουρκία. Ένα από τα κύρια θέματα για το ΚΙΕΦ, το κόμμα αυτών που αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι, όπως λένε στην εκπομπή, είναι να διατηρήσουν τα μειονοτικά σχολεία που διδάσκουν τουρκικά και δίνεται ισχυρή έμφαση στην ισλαμική θρησκευτική εκπαίδευση.

Ο σύλλογος “Η ΕΛΠΙΔΑ” αντιπροσωπεύει έναν από τους μεγαλύτερους μόνιμους οικισμούς Ρομά στην Ελλάδα, και ένας από τους κύριους στόχους μας είναι να δεχθούν τα παιδιά του οικισμού στα ελληνικά δημόσια σχολεία της περιοχής. 

Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά μας μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση στην κοινωνία ως Έλληνες πολίτες, να ολοκληρώσουν επιτυχώς την εκπαίδευσή τους, και να μπουν στην αγορά εργασίας. Αυτή η θέση μας διαχωρίζει από το κομμάτι της μειονότητας που αυτοπροσδιορίζεται ως τουρκικό. Συμφωνούμε με αρκετούς προσκεκλημένους στην εκπομπή που τονίζουν το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό της ταυτότητάς τους. 

Όταν όμως οι φωνές μας αποκλείονται από τον δημόσιο διάλογο, πόσο μάλλον στην κρατική τηλεόραση, το δικαίωμά μας στον αυτοπροσδιορισμό χάνει την ουσία του. Η μη συμπερίληψη στην εκπομπή αντιπροσώπων των κοινοτήτων των Ρομά και των Πομάκων της Θράκης είχε ως αποτέλεσμα την μονόπλευρη προσέγγιση του θέματος της συνείδησης της μουσουλμανικής μειονότητας.

Θα θέλαμε να καλέσουμε τις “Ειδικές Αποστολές” να το διορθώσουν, κάνοντας ένα δεύτερο αφιέρωμα στο οποίο θα ακουστούν και οι δικές μας φωνές».



πηγη 

Θελουν οι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ να τιμωρησουν Υπολοχαγο, γιατι φωναξε συνθηματα κατα της Τουρκιας ! ! !

Πεστε μας ρε Ξεφτιλισμενοι...

Τι επρεπε να φωναξει δηλαδη; 

Τσινκολελετα, τσινκολελετα;



Διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος υπολοχαγού γιατί φώναξε συνθήματα σε βάρος της Τουρκίας σε στρατόπεδο της Λέσβου, τα οποία χαρακτηρίστηκαν από την καταγγελία ως «εθνικιστικά και ρατσιστικά». ...Σύμφωνα με ανακοίνωση της βουλευτή Λέσβου του ΚΚΕ, Μαρίας Κομνηνακα, το υπουργείο Άμυνας διενήργησε ΕΔΕ και θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων. 

Συγκεκριμένα, έγινε καταγγελία πως υπολοχαγός ξεκίνησε να φωνάζει συνθήματα για να τον ακολουθήσουμε, ανάμεσα στα οποία ήταν: «Ήταν ένα καράβι, ένα αρματαγωγό, από το Βόλο σάλπαρε να σπείρει πανικό. Πάει παραλία, στην Μικρά Ασία, να σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την Τουρκία».

Αναλυτικά:

Η απάντηση του Υπουργού στην ερώτηση της Μαρίας Κομνηνάκας για τα συνθήματα σε στρατόπεδο της Λέσβου:

«Απάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 4704/02-03-2021) με θέμα: «Απαράδεκτη εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα της Λέσβου»

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές της κοινοποίησης με θέμα «Απαράδεκτη εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα της Λέσβου», σας γνωρίζω ότι για το εν λόγω συμβάν στο Στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΑΡΙΝΕΛΛΗ ΙΩΑΝΝΗ», διενεργήθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα.

Επί τη βάσει του πορίσματος της ανωτέρω ΕΔΕ, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων για την απορρέουσα πειθαρχική ευθύνη του στελέχους που εκτελούσε καθήκοντα οργάνου υπηρεσίας στη Μονάδα, όπου εκδηλώθηκε το συμβάν.

Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω γεγονός αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό και δεν έχει σημειωθεί παρόμοιο συμβάν σε άλλο στρατόπεδο της Λέσβου και εν γένει της επικράτειας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ»





πηγη 

Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο! Κατέστρεψαν την Ελληνική σημαία ανήμερα της 25ης Μαρτίου

 Άγνωστοι προκάλεσαν καταστροφές στο 3ο Γυμνάσιο Θέρμης ανήμερα του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου, αφού μπήκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Οι άγνωστοι έσχισαν την ελληνική σημαία η οποία ήταν αναρτημένη στον ιστό της αυλής του σχολείου, έσπασαν τζάμια καθώς και τον πίνακα αυτόματου ποτίσματος. Παράλληλα έσκισαν και τα προστατευτικά καλύμματα τα οποία ήταν τοποθετημένα στις βάσεις από τις δύο μπασκέτες προκειμένου να προστατεύουν από ατυχήματα.

Φεύγοντας, άφησαν ανοιχτές τις βρύσες με αποτέλεσμα να τρέχει συνεχώς νερό επί σχεδόν ένα 24ωρο.
Οι καταστροφές έγιναν αντιληπτές σήμερα το πρωί από την διευθύντρια του σχολείου η οποία μετέβη στην Ασφάλεια Θέρμης και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Παράλληλα, ενημέρωσε τη διοίκηση του δήμου για τις ζημιές που σημειώθηκαν στο σχολείο. Μετέβησαν στο 3ο Γυμνάσιο ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Στέλιος Αποστόλου καθώς και ο εκπρόσωπος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Θέρμης, Αχιλλέας Μεταλούλης προκειμένου να καταγράψουν τις ζημιές και να μεριμνήσουν για την άμεση αποκατάστασή τους.

 

 

 

 

Πηγή 

Η Flavia Groșan Πνευμονολόγος : Το πρωτόκολλο Cονid που εφαρμόστηκε μέσα στα νοσοκομεία είναι αυτό που σκοτώνει τους ασθενείς....

«Μια Ρουμάνα Πνευμονολόγος κάνει θαύματα : θεράπευσε 100% τους ασθενείς της με Covid » – Υπό αυτόν τον τίτλο εμφανίστηκε ένα άρθρο μακροσκελές στη ρουμάνικη εφημερίδα Național, που βρίσκεται στα κιόσκια σε όλη τη χώρα. Το μυστικό αυτής της γυναίκας γιατρού της Oradea; Για να θεραπεύσει τους ασθενείς της δεν εφαρμόζει το ιατρικό πρωτόκολλο του οποίου η χρήση έγινε υποχρεωτική σχεδόν παντού....



Η συνέντευξη που δημοσιεύθηκε από την Național μεταφράστηκε από ουγγαρέζικο site :

« Το portail πληροφοριών national.ro έρχεται να δημοσιεύσει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία μια πνευμονολόγος της Oradea μας εξηγεί ότι αποφασίζοντας να μην λογαριάσει το πρωτόκολλο Covid επίσημα σε ισχύ [στη Ρουμανία], προτίμησε να βασιστεί στην δική της εμπειρία της πνευμονολογίας για ν΄αντιμετωπίσει με τρόπο παραδοσιακό αυτούς από τους ασθενείς της που έφθαναν με πνευμονία μετά από μια ιογενή λοίμωξη

 – συμπεριλαμβανομένων αυτών που λέγεται ότι υποφέρουν από « Covid »,μέθοδος που τελικά κατέληξε σε μια εντυπωσιακή επιτυχία: στην πράξη 100% των ασθενών της θεραπεύθηκαν χωρίς την παραμικρή νοσοκομειακή φροντίδα. Σύμφωνα με αυτή την γιατρό,στην πραγματικότητα είναι το πρωτόκολλο Covid που εφαρμόστηκε που σκοτώνει τους ασθενείς μέσα στα νοσοκομεία.



Η Flavia Groșan,πνευμονολόγος στην Oradea (διαμέρισμα του Bihor) είναι μια από τους γιατρούς που δεν συμφωνούν με με το πρωτόκολλο θεραπείας που συνταγογραφείται-προβλέπεται από το υπουργείο Υγείας [Ρουμανίας] και σύμφωνα με το οποίο υποτίθεται ότι πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία ασθενείς που έχουν μολυνθεί με Covid-19. 

Αφήνοντας κατά μέρος αυτήν τη συνταγή, θεραπεύει τους μολυσμένους ασθενείς με τις δικές της μεθόδους, εκκινώντας από τις γνώσεις που οφείλει στην εμπειρία της ως γιατρός και όλα φαίνεται να δείχνουν ότι το κάνει πολύ καλά: η θεραπεία της έχει εφαρμοστεί σε σχεδόν χίλιους ασθενείς φτάνοντας στη γιατρό σε διαφορετικά στάδια της ασθένειας λόγω SarS-CoV-2. 

Το 100% των ασθενών της θεραπεύθηκε χωρίς να χρειαστεί η παραμικρή νοσηλευτική φροντίδα.Η γιατρός Groșan αντιμετωπίζει τις συνέπειες της λοίμωξης από τον ιό SARS-CoV-2 ως μια ατυπική πνευμονία. Δήλωσε πως τα νοσοκομεία διαπράττουν τεράστια λάθη και ότι στην πραγματικότητα είναι το πρωτόκολλο Covid που σκοτώνει τους ασθενείς.« Το Covid είναι μια πνευμονία – βέβαια ατυπική, αλλά είναι μια πνευμονία– κι οφείλει ν΄αντιμετωπιστεί ως τέτοια » –διαβεβαίωσε.

«Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η πανδημία, στόχος μου ήταν κανένας ασθενής να μην καταλήξει σε διασωλήνωση, γιατί είναι μια διαδικασία που οδηγεί σε θάνατο. Χρησιμοποιώ τις τυπικές θεραπείες φαρμάκων που περιλαμβάνουν την κλαριθρομυκίνη, ένα αντιβιοτικό μακρολίδης. Υπάρχουν μόνο τρία αντιβιοτικά σε αυτήν την οικογένεια: η ερυθρομυκίνη,την οποία όλοι γνωρίζουν, η αζιθρομυκίνη και η κλαριθρομυκίνη. Δεν μου αρέσει πραγματικά η αζιθρομυκίνη, η οποία είναι ένα εξασθενημένο αντίγραφο της κλαριθρομυκίνης. 

Έχω συμμετάσχει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κλινική έρευνα για την πνευμονία όπου έχω δει τη δύναμη της κλαριθρομυκίνης να μειώνει τη φλεγμονή όπως κανένα άλλο αντιβιοτικό. Η πνευμονολόγος σημειώνει ότι η υπερβολική δόση οξυγόνου που χορηγείται σε νοσοκομεία προκαλεί εγκεφαλικά οιδήματα, που αποτελούν μια από τις αιτίες θνητότητας των ασθενών.



Σε αυτό το θέμα, είπε τα εξής: «Πάνω από 80% κορεσμού, χορηγώ πολύ μικρές δόσεις οξυγόνου στους ασθενείς μου, της τάξης των 2-3 λίτρων ανά λεπτό, υπό τη μορφή σύντομων ημερήσιων χορηγήσεων, 4 έως 5 ώρες στο μέγιστο. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το πλεόνασμα οξυγόνου αναστέλλει τον εγκέφαλο, διότι γενικά, ο εγκέφαλος ελέγχει το σώμα μας και όχι μια συσκευή. Σε αυτό το σημείο, διαφωνούσα εντελώς με το ισχύον πρωτόκολλο Covid: οι υψηλές δόσεις οξυγόνου που συνταγογραφεί, της τάξης των 20 λίτρων, οδηγούν σε οξέωση, προκαλώντας εγκεφαλικά οιδήματα σε ασθενείς.… Που, με τη σειρά τους, φυσικά οδηγούν σε θάνατο. “

Η Flavia Groșan βλέπει ως βαρύ λάθος τη χορήγηση Kaletra και κωδεΐνης σε ασθενείς με Covid που μπορούν μόνο να επιδεινώσουν τα συμπτώματα της νόσου.

” Ευτυχώς, υπήρξαν μερικές νοσοκόμες – αυτές που θεωρώ πραγματικές ηρωίδες – που παρακολούθησαν τους ασθενείς και τους προειδοποίησε, συμβουλεύοντάς τους να μην καταπιούν το Kaletra και να πετάξουν τα φάρμακα. Μετά από αυτό, οι γιατροί που έρχονταν για τον έλεγχο τους εξεπλάγησαν από την απουσία διάρροιας και πόσο καλά ένιωθαν. 

Ο λόγος ήταν ότι δεν είχαν πάρει το φάρμακο που ορίζεται από το πρωτόκολλο. Με αυτόν τον τρόπο αυτοί οι φροντιστές έσωσαν πραγματικά τις ζωές των ασθενών τους. Στην περίπτωση χρήσης κωδεΐνης, ο βήχας εμποδίζεται, ο ασθενής δεν μπορεί να φτύσει τις εκκρίσεις που σχηματίζονται στους πνεύμονες, και αυτές είναι οι εκκρίσεις που τον πνίγουν – όχι οι θρόμβοι του αίματος, αλλά οι συσσωρευμένες εκκρίσεις. 

Φθάνοντας σε αυτό το σημείο, οι ασθενείς, όπως θα ήταν αναμενόμενο, μπαίνουν σε κατάσταση πανικού, επειδή δεν μπορούν πλέον να αναπνεύσουν: ξαφνικά, τους χορηγούνται παυσίπονα και τίθενται σε αναπνευστήρα – από εκεί, υπάρχει μόνο το θεϊκό έλεος για να τους σώσει! Αυτή η επιτυχημένη μέθοδος και η ατρόμητη στάση εξασφάλισαν αμέσως στην πνευμονολόγο της Oradea μια εθνική δημοφηλία. 

Αμέτρητα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν τη μέθοδο που χρησιμοποιεί. Σε αυτό το βίντεο, απαντά σε ερωτήσεις από ένα κρατικό κανάλι που εδρεύει στο Βουκουρέστι, του οποίου οι δημοσιογράφοι υιοθετούν έναν μάλλον εχθρικό και κατηγορηματικό τόνο απέναντί ​​της, αλλά η γιατρός παραμένει ακλόνητη. Ακολουθεί μια σύνοψη της τηλεοπτικής συνέντευξης:

Η πνευμονολόγος εφαρμόζει το δικό της πρωτόκολλο. Συμβουλεύει on line και αντιμετωπίζει τους ασθενείς της εκκινώντας από την αρχή ότι έχουν άτυπη πνευμονία. Για παράδειγμα, θεράπευσε πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας, των οποίων οι ηλικίες κυμαίνονταν από 37 έως 97. Η θεραπεία ήταν τόσο επιτυχημένη που αυτή η οικογένεια κατάφερε ήδη να γιορτάσει τα Χριστούγεννα μαζί. Οι άρρωστοι φοβούνται πολύ – λέει – όλοι θέλουν να νοσηλευτούν, ενώ μπορούν να θεραπευτούν μένοντας στο σπίτι και παίρνοντας φάρμακο. 

Έχει ήδη καταγγελθεί από έναν από τους συναδέλφους της επειδή δεν ακολουθεί το καθορισμένο πρωτόκολλο, αλλά αυτό την αφήνει αδιάφορη, επειδή βλέπει ότι το καθορισμένο πρωτόκολλο δεν είναι σωστό και ότι αντίθετα το πρωτόκολλό της είναι το καλό – η αρχή αυτού του τελευταίου είναι ότι, μόλις εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα, το ίδιο και με πυρετό 37,1 °, τοποθετεί τους ασθενείς της σε κλαριθρομυκίνη. 

Ανακήρυξε τον εαυτό της μπερδεμένο όταν είδε τους ιατρικούς φωστήρες να αλληλοδιαδέχονται ο ένας τον άλλον στην τηλεόραση για να τρομάξουν τον πληθυσμό, γιατί γι ‘αυτήν ήταν ξεκάθαρο από την αρχή του παιχνιδιού ότι έχει να κάνει με μια πνευμονία και ότι αυτή η παρατήρηση πρέπει επίσης να καθορίσει την θεραπεία. visegradpost. 22/3/21


πηγη 

Ένα Μεγάλο Μπράβο στο Σούπερ Μάρκετ Μασούτης πρόσφερε εγκεφαλικά και παρακρούσεις στους @λλ#λέggu%%ς! BINTEO

 


Ένα Μεγάλο Μπράβο στο Σούπερ Μάρκετ Μασούτης ο Εθνικος μας ύμνος πρέπει να ακούγεται παντού ! ! !

 

 

 

 

Πηγή 

Η Ελλαδα ζει και στην Ν.Υορκη ! ! ! Ανατριχιλα προκαλουν οι εκδηλωσεις και δηλωσεις των Ελληνων εκει....Δειτε το βιντεο ! ! !

 


Τα λογια ειναι περιττα...

Αν εισαι Ελληνας και δεις το βιντεο θα ανατριχιασεις...





Υποτίθεται ότι μαθαίνουν Ιστορία στα σχολεία! Δείτε τι λέει η νεολαία για τον Κολοκοτρώνη να σας πέσουν τα μαλλιά!!! ΒΙΝΤΕΟ


Τι ντροπή θεέ μου για τους Προγονούς μας !!!

Πολέμησαν έδωσαν την ζωή τους για να ζούμε Ελευθέρα !!!

Ορίστε η κατάντια η σημερινή.... 

Δείτε το βίντεο να φριξετε... 

 

Ολες οι χωρες της γης, τιμησαν την Ελληνικη Επανασταση του '21, εκτος απο την Τουρκια και την Γερμανια ! ! !

Δυστυχως και παλι εδειξαν το Ανθελληνικο τους προσωπο οι Γερμανοι...

Σπυρια εβγαλαν με την Εθνικη μας Επετειο...

Καθεστως ακουει;



Η Γερμανία δεν στήριξε ούτε σε συμβολικό επίπεδο, ούτε χθες στη Σύνοδο τα ελληνικά δίκαια

Αντίθετα ανήμερα της 25ης Μαρτίου η Ανγκελα Μέρκελ στήριξε ξεκάθαρα την Τουρκία στη Σύνοδο Kορυφής, γεγονός που εκτίμησε και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

«Η ευημερία μας στην Ευρώπη είναι εφικτή μόνο με καλές σχέσεις με τους γείτονές μας και εκτός ΕΕ.

 Και αυτό ισχύει κυρίως για την εταίρο στο ΝΑΤΟ, Τουρκία», με την οποία οι σχέσεις είναι πολύπλευρες, δήλωσε η κυρία Μέρκελ και συνέχισε: 

«Αποτελεί καλή είδηση το γεγονός ότι η Τουρκία, μετά τις προκλητικές δραστηριότητες σε κυπριακά και ελληνικά ύδατα, έδειξε τους τελευταίους μήνες ένα δείγμα αποκλιμάκωσης στην ανατολική Μεσόγειο, μπήκε και πάλι σε διάλογο με την Ελλάδα και θα συνεχιστούν και οι συνομιλίες για το μέλλον της Κύπρου στο σχήμα 5+1 υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών...





πηγη 

Η Λεσβος αντεχει ! ! ! Καμαρωστε τους, που παρελαυνουν για την Επανασταση του '21, παρα τις απαγορευσεις...δειτε το βιντεο !

Ουτε κορωναιο, ουτε κορωναπαπαριες, ουτε απαγοερευσεις φοβηθηκαν και παρελασαν...

Η Λεσβος αντεχει παρατον επικισμο της....

Κουραγιο παιδια...





Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Καλά ρε, βάλατε φίμωτρο στους τσολιάδες ακόμα και στην έπαρση της σημαίας; Είστε καλά; ΒΙΝΤΕΟ

 Δείτε εικόνα…

Με την έπαρση της ελληνικής σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, άνοιξαν και επίσημα οι εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Στην τελετή έπαρσης της σημαίας στην Ακρόπολη, όπου το «παρών» έδωσαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο σημείο βρέθηκαν επίσης ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, αλλά και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Τον εθνικό ύμνο έψαλλε η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζανν.

Οι τσολιάδες παρουσίασαν τα όπλα φορώντας μάσκα σε μία θλιβερή εικόνα, καθώς την μέρα τίμησης του Αγώνα για την Ελευθερία, έμοιαζαν σαν να φορούν «φίμωτρο».

 

 

 

 

Πηγή 

Ρε σεις, απο που θα φυγετε; Η Θεσσαλονικη πεταξε τις μασκες και ξεσηκωνεται, σε λιγο και οι αλλες πολεις...Δειτε βιντεο!

Αυτο  το σκεφτηκατε;

Ή νομιζετε οτι θα ειστε αιωνια στην εξουσια; 

Η ημερομηνια ληξεως σας ειναι κοντα...





Αυτοι οι τρελοι Ελληνες, θα σωσουν μια μερα την Ελλαδα...Δειτε το βιντεο και θα καταλαβετε ! ! !

 


Παιζει κορωνα γραμματα την ζωη του...

Και το ξερει...

Το κανει απο αγαπη στην Ελλαδα, για την σημαια...

Την σημαια που κατι απλυταρια την καινε...

Αυτος ομως την τιμα και παιζει την ζωη του γι αυτην...

Απο αυτον περιμενω το θαυμα !





Μητροπολίτης Μόρφου: ''Θα ακούσετε ξαφνικά ότι οι Εβραίοι χτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας”.Τότε θα “πέσει” ο Ερντογάν''. ΒΙΝΤΕΟ




Αυτά θα είναι τα σημεία που θα έχουμε για να καταλάβουμε, ότι τα μεγάλα γεγονότα έρχονται.

 

 

 

Πηγή 

Μητροπολίτης Μόρφου: ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ!

 



  Ήρθε η ώρα να φανερωθεί ο τίμιος και ζωοποιος Σταυρός πάνω από το τρούλο της Αγίας Σοφίας και να λυγίσουν οι μιναρέδες όπως οι δράκοι στη ράβδο του Δεσποτη, μάρτυς μου ο ΚΎΡΙΟΣ. ICXC NIKA.

† ICXC † NIKA ✝
   †   Ζεί Κύριος Ο Θεός ημών   †

 

 

 

 

 

Πηγή 

 

 

Επιτιθενται στους Ελληνες Πατριωτες που παρελαυνουν και τα ΜΑΤ απλως παρακολουθούν...

Επεισόδια ξεκίνησαν στην Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστοι πέταξαν πέτρες, τούβλα και μπουκάλια σε πολίτες που έκαναν πορεία για την 25η Μαρτίου....



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άγνωστοι, προφανώς πεμπτοφαλαγγίτες, επιτέθηκαν σε πολίτες που θέλησαν να τιμήσουν με μηχανάκια την 25η Μαρτίου.

Δεν είναι τυχαίο πως η ένταση ξέσπασε στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, όταν η πορεία έφτασε μπροστά από διατηρητέο κτίριο το οποίο τέλει υπό κατάληψη κουκουλοφόρων.

Η αστυνομία φυσικά παρακολουθεί άπραγη, ούσα σε εγρήγορση μόνο για να κόψει πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις βρήκαν απλά ευκαιρία να διακόψουν την πορεία.


πηγη 

Οι Θεσσαλονικεις γιορτασαν αυθορμητα τον Επανασταση του '21 για την Απελευθερωση της Ελλαδος...

 






Επανασταση για την Απελευθερωση...

Αυτο ειναι το σωστο...

Αυτα για καποιους που θελουν να τα μετονομαζουν σε Μερα της Ανεξαρτησιας και αλλες Αμερικανιες...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ  ! ! ! 

Κι ετσι οι Θεσσαλονικεις, αυθορμητα με σημαιες στα χερια, αψηφωντας τις παπαριες των λαμογιων, κατεβηκαν στην παραλια χωρις να εχουν την αναγκη την παρουσια των επισημων χαραμοφαηδων και γιορτασαν !




πηγη 

Ακομη και σημερα για τα κ@λοeμβολι@ του μιλησε ο Απερχομενος "Πρωθυπουργος"....

ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΥΡΓΟΣ....

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ....

 ΚΑΙ Ο… ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΠΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ....

ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ....



Ο Απερχομενος πρωθυπουργός λοιπον, έστειλε, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, το δικό του μήνυμα, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, συγκρίνοντας τον Αγώνα για την Ελευθερία με την εκστρατεία εμβολιασμού! 

Ναι ακόμα και σήμερα μίλησε για τα εμβόλια που μόνο λύση στο πρόβλημα δεν δίνουν και παρόλα αυτά πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός πως δεν έγινε καμία αναφορά στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, τον οποίο τιμούν οι Έλληνες μαζί με την Επέτειο της Επανάστασης.




πηγη 

Γαλανόλευκη σημαία 2.500 τετραγωνικών μέτρων «στολίζει» τα Μετέωρα.ΦΩΤΟ

 Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θέλησε να «στείλει» το δικό της μήνυμα για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και έτσι με μια επιβλητική σημαία εμβαδού 2.500 τ.μ. με τα γαλανόλευκα χρώματα «στόλισε» τα Μετέωρα. Το 1989 η UNESCO ενέγραψε τα Μετέωρα στον κατάλογο των Μνημείων της Παγκόσμιας Κληρονομιάς, ως ένα ιδιαίτερης σημασίας πολιτιστικό και φυσικό αγαθό.

Τα γαλανόλευκα αγκαλιάζουν τον επιβλητικό βράχο της Αγιάς, ο οποίος αποτελεί και την ψηλότερη κορυφή των Μετεώρων, φτάνοντας σε ύψος 630 μέτρων.

Αυτό το σημείο επέλεξε η Περιφέρεια Θεσσαλίας να στείλει το δικό της μήνυμα για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, φωταγωγώντας στα εθνικά χρώματα το βράδυ της Τετάρτης 24 και Πέμπτης 25 Μαρτίου, τους ιερούς βράχους των Μετεώρων, αναφέρει το Stagonnews.

Ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της υφηλίου και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, τα Μετέωρα, ντύνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με τη γαλανόλευκη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για το σημαντικότερο γεγονός στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, που οδήγησε στη δημιουργία του ελληνικού έθνους – κράτους.



Τα Μετέωρα, λόγω της μορφολογίας τους, του άγριου και απροσπέλαστου τοπίου, προσέφεραν στη διάρκεια της Τουρκοκρατίας στη Θεσσαλία (1393 – 1881) ιδανικό καταφύγιο για το μοναχισμό, λειτούργησαν ως τόποι ελπίδας και διέσωσαν μνημεία του πολιτισμού και έργα της μεταβυζαντινής τέχνης.

Το 1989 η UNESCO ενέγραψε τα Μετέωρα στον κατάλογο των Μνημείων της Παγκόσμιας Κληρονομιάς, ως ένα ιδιαίτερης σημασίας πολιτιστικό και φυσικό αγαθό.


 


Πηγή 

 

 

Ανατριχίλα!!! Η Μπάντα του Π.Ν ερμηνεύει την Ά Ωδή του Εθνικού ύμνου για τα 200 χρόνια.ΒΙΝΤΕΟ


  Μία εξαιρετική εκτέλεση του «Υμνου εις την Ελευθερίαν», του έργου που απετέλεσε τον εθνικό ύμνο της χώρας προσέφερε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, υπό την διεύθυνση, ως μαέστρου, του πλωτάρχου κ. Γ. Τσιλιμπάρη.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή 

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

"Η εικόνα της Παναγίας που εκανε την προσευχή του ο Κολοκοτρώνης στα Δερβενάκια'' ΦΩΤΟ


 Έκόνα Σου Άγιαν την Οδηγήτριαν Άχραντε, νύν πανευλαβώς προσκυνούντες, γεραίρομεν Παρθένε' επέστη γάρ ξένωνς προς ημάς βραβεύουσα θαυμάτων προχολην, και εκ παντοιων ελευθερούσα των δεινών, διο σοι πόθω βοώμεν :

Δόξα τη ευσπλαχνία Σου σεμνή,

Δόξα τή άντιλήψει Σου,

Δόξα τή προμηθεία Σου

μόνη Πανύμνητε.

 ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ, εζωγραφήθη δια χειρός Φωτίου Νικολάου Κόντογλου 1960.

Στην πίσω όψη της φωτογραφίας υπάρχει η ακόλουθη ιδιόχειρη σημείωση του Φώτη Κόντογλου:

"Η εικόνα της Παναγίας που εκανε την προσευχή του ο Κολοκοτρώνης στα Δερβενάκια. Επιδιορθώθηκε και ξαναζωγραφήθηκε όπου ήτανε χαλασμένη από τον Φ.Κ."


 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή 

Αστροναύτες ανέβασαν Ελληνική σημαία στον διεθνή διαστημικό σταθμό....(To ακουνε ρεμαλια που την καινε;)

Ρίγη συγκίνησης: Αστροναύτες κρέμασαν τεράστια Ελληνική σημαία στον διεθνή διαστημικό σταθμό...

Η σημαία κυμάτισε για περίπου μισή ώρα πάνω από τον ISS....



Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η κίνηση του πληρώματος του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, τα μέλη του οποίου ανάρτησαν ελληνική σημαία για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο ελληνισμός ζει ακόμα και έξω από τα όρια του πλανήτη μας.

Τα μέλη του πληρώματος ανάρτησαν σήμερα τη σημαία στην κεραία που χρησιμοποιεί ο ISS για την επικοινωνία του, όπου κυμάτισε για μισή ώρα όσο οι αστροναύτες εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες.

Η κίνηση των αστροναυτών αιφνιδίασε την ελληνική κυβέρνηση, η οποία χαιρέτησε την πρωτοβουλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη σημαία που αναρτάται στην ιστορία του σταθμού, κάτι που σίγουρα θα κάνει κάθε Έλληνα περήφανο.





πηγη 

Όλη η γη έγινε γαλάζια για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση



 Ο πλανήτης τίμησε την Ελληνική Επανάσταση


Με τα χρώματα της γαλανόλευκης έχουν ντυθεί εμβληματικά κτίρια και σημεία σε όλο τον κόσμο, για να τιμήσουν την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του ’21.


Μεταξύ αυτών, το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, η γέφυρα της Βοστώνης, η όπερα του Σίδνεϋ, οι καταρράκτες του Νιαγάρα στον Καναδά, το δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο κ.ά..

Οι κατά τόπους αρχές αποδέχτηκαν το κάλεσμα του ΓΓ του υπουργείου Εξωτερικών και προχώρησαν στη σχετική φωταγώγηση, ως φόρο τιμής στην ελληνική Επανάσταση.

 

Την ίδια ώρα, η Βρετανία φωταγώγησε τα σημαντικότερα σημεία της θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στους 126.000 νεκρούς από τον κορωνοϊό.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες:


 

 

 

 

 


Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.