Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Της εριξε γροθια στο προσωπο, γιατι ηταν γυναικα Αστυνομικου ! ! ! Θα φταιει ο Αστυνομικος, αν τον βρει και τον εκτελεσει;

Γροθιά στο πρόσωπο γιατί… «είσαι γυναίκα μπάτσου»...

Και μπορει να μου απαντησει καποιος... θα φταιει ο Αστυνομικος αν τον βρει και τον εκτελεσει εν ψυχρω;



Εάν αληθεύουν οι πληροφορίες , τότε η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο και ο καθένας πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες, που του αναλογούν. 

Στις 12 το μεσημέρι, την ώρα που έβγαινε από την πολυκατοικία, όπου μένει με την οικογένειά της, μία γυναίκα δέχθηκε επίθεση με γροθιά από δύο άντρες, οι οποίοι περνούσαν δίπλα της με ένα δίκυκλο.

Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης, ο οδηγός του δικύκλου φώναξε "Να η γυναίκα του μπάτσου" και ο συνεπιβάτης κατέβηκε, της έριξε γροθιά στο πρόσωπο, της έσκισε το μάγουλο και εξαφανίστηκαν.

Πριν από δέκα ημέρες, άγνωστοι είχαν πετάξει τρικάκια μπροστά στην πολυκατοικία, όπου μένει ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στο Αλλοδαπών.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και τα στελέχη της προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες, βάσει της περιγραφής του θύματος.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.