Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΚΡΗΤΗ:"ΒΙΒΛΙΚΗ" ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!Σφοδρες βροχοπτωσεις..πλημμυρισαν σπιτια...μετακινηση με....βαρκες!!!

ΣΦΟΔΡΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!!Ανοιξαν στην κυριολεξια οι ουρανοι στην Κρητη με αποτελεσμα να γινουν μεγαλες καταστροφες τοσο στο επαρχιακο δικτυο οσο και σε περιουσιες!!!!Απο τις καταρακτωδεις βροχες πλημμυρισαν δρομοι, σπιτια, καταστηματα και οι κατοικοι σε απογνωση δεν ξερουν πως να προφυλαχτουν!!!οι μετακινησεις των κατοικων στην Σητεια γινονται με βαρκες και ολη η πολη θυμιζει Βενετια!!!
Στα Πλιμαλήματα Σητείας έγινε επιχείρηση διάσωσης 6 ανθρώπων, οι οποίοι χρειάστηκε να ανέβουν σε ταράτσες για να σωθούν!!!Για Βιβλικη καταστροφη πλεον μιλαμε για τον Δημο Σητειας καθως εχει πλημμυρισει ο ποταμος <<Παντελης>> με αποτελεσμα να εχουν καταστραφει πολλα σπιτια καθως και δυο Ξενοδοχεια!!!

Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Κρήτη - Μετακίνηση με… βάρκες - Δύο οικογένειες εγκλωβίστηκαν σε ταράτσες.

Πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, εγκλωβισμένοι κάτοικοι και άνθρωποι σε απόγνωση στη Σητεία. Η στάθμη του νερού στο Μακρύ Γιαλό ανέβηκε τόσο, ώστε οι δρόμοι θύμιζαν… Βενετίας και το νερό έφτανε μέχρι το γόνατο, για όσους δεν φοβήθηκαν να βγουν στο δρόμο.

Στον Καλαμοκανιά Μακρύ Γιαλού σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής σπίτια πλημμύρισαν, οι κάτοικοι ζητούσαν απεγνωσμένα βοήθεια και αυτό που τους συνέστησαν είναι εφόσον υπάρχει κίνδυνος να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Το νερό μπήκε σε σπίτια και χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν ακόμα και μικρά παιδιά

Στα Πλιμαλήματα Σητείας έγινε επιχείρηση διάσωσης 6 ανθρώπων, οι οποίοι χρειάστηκε να ανέβουν σε ταράτσες για να σωθούν!

Πλημμύρισε ο ποταμός Παντέλης

Σύμφωνα με το δήμαρχο Σητείας κ.Πατεράκη σε ολόκληρο το δήμο Σητείας παρατηρούνται πλημμυρικά φαινόμενα όπως Ζάκρο, Κουρεμένο, Παλαίκαστρο κλπ.Ο ποταμός Παντέλης που βρίσκεται στα όρια της Σητείας έχει πλημμυρίσει με αποτέλεσμα τα νερά να μπει σε σπίτια, καταστήματα και δύο ξενοδοχεία.

 Σύμφωνα με το δήμαρχο η παραλία είχε καθαριστεί 3 φορές από τα φερτά υλικά αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς το νερό βρίσκεται 1 μέτρο πάνω από κοίτη. Σύμφωνα με τον κ. Πατεράκη στον Γούδουρα μετά από πολλά χρόνια ο ποταμός πλημμύρισε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μια ηλικιωμένη στο σπίτι της και να της προσφερθεί βοήθεια.

Στο χωριό Τουρτούλοι ένα σπίτι καλύφθηκε με χώματα λόγω κατολίσθησης ωστόσο τα μηχανήματα δεν μπόρεσαν να παρέμβουν. Τέλος δύσκολη είναι και η μετακίνηση στο οδικό δίκτυο αφού σε τρία σημεία του ΒΟΑΚ καταγράφηκαν προβλήματα και καταγράφονται συνεχεία καταπτώσεις βράχων.

πηγη

Τρεις γιαγιαδες στο δικαστηριο.... πουλουσαν ζοχους και αυγα, χωρις αδεια στο κεντρο της Κατερινης ! ! !

Τις γιαγιαδες, δινουν εντολες να συλλαβουν, δεν πανε τυχαια σ αυτες...
Και λεω εντολες, γιατι οι πληροφοριες μου λενε οτι πιεζουν τους αστυνομικους, να κανουν τετοιες συλληψεις.......
Δεν το κανουν μονοι τους....
Δεν πανε να συλλαβουν καποια που θα μπορουσε ναναι μανα τους....
Αλλοι ειναι οι ελεεινοι που δινουν τις διαταγες για τετοιες συλληψεις...



Δεν έχει τέλος η περιπέτεια τριών ηλικιωμένων κυριών από την Πιερία, οι οποίες συνελήφθησαν τον περασμένο Μάρτιο στην Κατερίνη να πουλούν… ζοχιές και αυγά στο κέντρο της Κατερίνης, χωρίς άδεια στάσιμου εμπορίου κλπ.

Αρχές Ιουνίου θα βρεθούν ενώπιων της Δικαιοσύνης για να απολογηθούν για το… βαρύτατο αδίκημα τους, καθώς το ελληνικό κράτος δεν αρκέστηκε μόνο στο διοικητικό πρόστιμο που τις είχε επιβάλει, αλλά θα πρέπει οι τρεις κυρίες σε αυτή την ηλικία να ταλαιπωρηθούν επιπλέον, σέρνοντας τες στα δικαστήρια!

Όλοι οι κατερινιώτες που κινούνται στο κέντρο της πόλης αντίκριζαν τις συγκεκριμένες γυναίκες να πουλούν, στο λεγόμενο «τσαγκαράδικο», διάφορα χόρτα και αυγά τα οποία μάζευαν οι ίδιες.

Τον περασμένο Μάρτιο οι γυναίκες συλλαμβάνονται από την αστυνομία, προφανώς έπειτα από καταγγελίες. Τις είχε υποβληθεί το διοικητικό πρόσημο, αλλά η ταλαιπωρία τους δεν τελείωσε εκεί.

Στις 7 Ιουνίου παραπέμπονται σε δίκη για το βαρύτατο αδίκημά τους.




πηγη 

Εκκλησία στο Μαρούσι <μοιράζει εγκεφαλικά> ζητά από τους νονούς να υπογράψουν ότι δεν είναι ομοφυλόφιλοι (ΦΩΤΟ)

Εύγε και Μπράβο τους! 
Έτσι γιατί τα ισοπέδωσαν όλα και χάθηκαν οι άξιες... 



Σάλο προκαλεί μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media, από μία υπεύθυνη δήλωση που δίνει ο Ιερός Ναός της Ζωοδόχου Πηγής στο Μαρούσι σε όλους τους υποψήφιους νονούς.

Σε αυτό, ο νονός πρέπει να δηλώσει ότι δεν έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ότι δεν έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και ότι δεν έχει δηλώσει ότι είναι… ομοφυλόφιλος.



Πηγή

ΒΡΥΧΑΤΑΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ!!Επιδειξη ισχυος απο τον Ρωσικο στολο στην Βαλτικη!!με πανω απο 200 νεα πολεμικα πλοια...στελνει το μηνυμα της.......

ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ!!!ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΜΕ 200 ΝΕΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ!!!!
Η Ρωσια πραγματοποιησε ναυτικα γυμνασια στην Βαλτικη στελνοντας το μηνυμα της σε οποιον την αμφισβητησει!!!!Συγκεκριμενα ο Ρωσικος στολος ανανεωμενος με 200 περιπου νεα πολεμικα πλοια και με ανανεωμενο οπλισμο σπερνει τον τρομο απο την δυναμη πυρος που ελαβαν χωρα στις ασκησεις στην περιοχη της Βαλτικης θαλασσας!!!!
Ειδικότερα, τα πολεμικά πλοία του ρωσικού στόλου της Βαλτικής ολοκλήρωσαν πολύ δύσκολες αποστολές αντιμετώπισης αεροπορικών επιθέσεων από πλασματικό εχθρό, ενώ στην συνέχεια προχώρησα σε μπαράζ πυροβολικού εναντίον παράκτιων αλλά και θαλάσσιων στόχων!!!!

Σκορπίζει θάνατο το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό στην Βαλτική και στη Θάλασσα Μπάρεντς.

Η Ρωσία αναβάθμισε για άλλη μία φορά το στόλος της και οι εικόνες από τον νέο οπλισμό προκαλούν τρόμο.

Μετά τις αναγγελίες του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας για την τρομακτική και τρομερή αναβάθμιση του ρωσικού Ναυτικού με σχεδόν διακόσια νέα πολεμικά πλοία σε λιγότερο από δέκα χρόνια, οι διάφοροι Στόλοι προχώρησαν σε εκτεταμένες ασκήσεις.

Βέβαια, αυτό που προκαλεί εντύπωση δεν είναι μόνο οι θαλάσσιες περιοχές στις οποίες έλαβαν χώρα οι ασκήσεις, αλλά τα σενάρια αυτών, σύμφωνα με τα οποία αντιμετώπιζαν «εχθρικές» δυνάμεις οι οποίες αν δει κάποιος καλύτερα, «έμοιαζαν» υπερβολικά με τις αμερικανικές ναυτικές δυνάμεις.

Ειδικότερα, τα πολεμικά πλοία του ρωσικού στόλου της Βαλτικής ολοκλήρωσαν πολύ δύσκολες αποστολές αντιμετώπισης αεροπορικών επιθέσεων από πλασματικό εχθρό, ενώ στην συνέχεια προχώρησα σε μπαράζ πυροβολικού εναντίον παράκτιων αλλά και θαλάσσιων στόχων, στο πλαίσιο προγραμματισμένων ασκήσεων στην Βαλτική Θάλασσα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση Τύπου του Στόλου «στο πλαίσιο του σεναρίου των ασκήσεων, ο Στόλος αναγνώρισε μια μαζική απογείωση εχθρικών αεροσκαφών από αεροπλανοφόρου, που είχαν ως στόχο να χτυπήσουν και να καταστρέψουν τις ρωσικές δυνάμεις σε συγκεκριμένη περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας”.

πηγη

Αίσχος και Ντροπή! Πολύτεκνη μητέρα κατέρρευσε που έκανε απεργία πείνας στην Λέσβο από λάθος του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν της έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα 38.000 ευρώ...





Σε χάλια κατάσταση μεταφέρθηκε το πρωί από τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης η αγρότισσα απεργός πείνας που κάνει τη διαμαρτυρία της για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων της από το 2015.

Η γυναίκα είναι πολύτεκνη μητέρα. Σύμφωνα από λάθος του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν της έχουν καταβληθεί 38.000 και έχει βρεθεί η ίδια και η οικογένειά της σε δυσμενέστατη οικονομική θέση.

Εργαζόμενοι στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής όπου πραγματοποιεί τη διαμαρτυρία της, την είδαν το πρωί σε λιπόθυμη κατάσταση και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.
Την μετέφεραν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου οι γιατροί της συνέστησαν να σταματήσει τη διαμαρτυρία της διότι η κατάστασή της είναι πολύ άσχημη και κινδυνεύει άμεσα η υγεία της.

Εκείνη δεν δέχθηκε να σταματήσει την απεργία πείνας που κάνει και επέστρεψε στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής όπου συνεχίζει τη διαμαρτυρία της έως ότου όπως λέει, δικαιωθεί και της καταβληθούν τα δεδουλευμένα



Πηγή

Σε παρακρουση οι Τουρκοι: Μοιραζουν, τα δικα μας αορατα αεροσκαφη F35, σε Ελλαδα και Αιγυπτο....

Ερχεται μαλλον οριστικο διαζυγιο Τουρκιας ΗΠΑ....
Αν γινει αυτο που φωναζουν οι Τουρκοι θα γελασει καθε πικραμενος....
Μακαρι επιτελους να γινει και κατι καλο για εμας, οχι φυσικα απ την Κυβερνηση αλλα απο τις συγκυριες και απ το χερι του Θεου ! ! !



Με ένα βαρυσήμαντο άρθρο-μανιφέστο κατά των ΗΠΑ "απαντά" η Αγκυρα στις απειλές της Ουάσινγκτον, γεγονός που δείχνει πως έρχονται δραματικές εξελίξεις στην περιοχή. Ολα δείχνουν πως η Αγκυρα έχει λάβει τις αποφάσεις της.

Το άρθρο έχει τίτλο "ποια είναι η μεγαλύτερη απειλή, οι S-400 ή οι Ευαγγελιστές των ΗΠΑ και η ηγετική ομάδα του Ν.Τραμπ;" και υποσημείωση "αυτή η αμερικανική κλίκα με αβέβαιη χρονική διάρκεια δεν θα αποσπάσει την Τουρκία από την διεξαγωγή ανεξάρτητης πολιτικής λόγω της γεωπολιτικής της θέσης"

To άρθρο αυτό που είναι αδύνατον να έχει δημοσιοποιηθεί χωρίς την έγκριση του Ρ.Τ.Ερντογάν καταλήγει στο συμπέρασμα πως "η ηγετική ομάδα του Ν.Τραμπ εφαρμόζοντας ένα νέο "ευαγγέλιο" στις χώρες της περιοχής, έχει αποφασίσει πως τα F-35 της Τουρκίας θα τα μοιραστούν Ελλάδα και Αίγυπτος καθώς μαζί με το Ισραήλ πρέπει να είναι οι ηγετικές δυνάμεις της περιοχής που θα προστατέψουν τους ενεργειακούς πόρους της Αν. Μεσογείου!


Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Κατά την διάρκεια της συνάντησης των ΥΠΕΞ των μελών του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον, η διεθνής κοινότητα είδε πως το σχέδιο των F-35 δεν αφορά απλά τον εκσυγχρονισμό της Αεροπορίας των μελών της Συμμαχίας αλλά πρόκειται για ένα εργαλείο πίεσης των ευρωπαϊκών συμμάχων και κυρίως της Τουρκίας.

Εχοντας διατηρήσει την χαλαρή προσέγγιση απέναντι στις αντιαεροπορικές ανάγκες της Τουρκίας, οι ΗΠΑ μας πιέζουν συνδέοντας με παράλογο τρόπο το σχέδιο των F-35 και το αντιαεροπορικό σύστημα S-400.

Αντανακλούν την πραγματικότητα οι φόβοι ότι η Τουρκία αν πάρει τους S-400 θα θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του ΝΑΤΟ και τα μυστικά των F-35 θα καταλήξουν σε ρωσικά χέρια;

Πρέπει να αναρωτηθούμε αν οι πρόσφατες εξελίξεις  με τα Υψίπεδα του Γκολάν, την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, οι εκβιασμοί για το σχέδιο των F-35 και ο έλεγχος και η διαχείριση των ενεργειακών πηγών στην Αν. Μεσόγειο από το κουαρτέτο Ελλάδα-Κύπρος, Αίγυπτος και Ισραήλ κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου, αποτελούν ενιαία κομμάτια στην στρατηγική αλυσίδα από την πτέρυγα των ευαγγελιστών στον Λευκό Οίκο που τώρα διαμορφώνουν την αμερικανική εξωτερική πολιτική μαζί με την ομάδα εθνικής ασφαλείας.

Επειτα ο Τούρκος συγγραφέας κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν στην επίσκεψη της Υπουργού Άμυνας της Γαλλίας στην Ουάσινγκτον οπου υπήρχε μια διαμάχη με ΗΠΑ για τα ποσά που πρέπει να ξοδεύει κάθε χώρα μέσα στην Ατλαντική Συμμαχία για την άμυνα.

Για να ρίξει μετά την "βόμβα":

"Το F-35 το οποίο μπορούμε να περιγράψουμε ως ένα "ιπτάμενο smartphone" όσο αφορά τις τεχνικές του δυνατότητες, χρησιμοποιείται από ΗΠΑ-Ισραήλ-Ιταλία, Βρετανία, Νορβηγία, Ν.Κορέα και Ιαπωνία. Τώρα οι ΗΠΑ εισάγουν το όπλο αυτό στην Νότια Σινική Θάλασσα καθώς το πλοίο αμφίβιο επιχειρήσεων  USS Wasp (LHD-1) το οποίο επιχείρησε και στην Συρία, αγκυροβόλησε στο λιμάνι των Φιλιππίνων, Subic, στις 30 Μαρτίου μεταφέοντας F-35B. Στόχος είναι η Κίνα και η Ρωσία.

Aυτό το μαχητικό νέας γενιάς έχει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό: Μεταφέρει στον κατασκευαστή όλες τις πληροφορίες, τα δεδομένα και τις ικανότητες των πιλότων κατά την διάρκεια μιας πτήσης. Οποιαδήποτε χώρα με F-35 θα ανησυχεί για την εθνική της ασφάλεια. Μπορεί μεν να κλείσει το σύστημα μετάδοσης δεδομένων αλλά όπως και σε ένα smartphone το επίπεδο επιδόσεων και αποτελεσματικότητας θα πέφτει συνεχώς. Στο τέλος θα γίνει ένα ελαττωματικό μαχητικό. Η Ιταλία που έχει Στόλο με F-35 έχει ζητήσει να αναπτύξει το δικό της λογισμικό για τα μαχητικά της αλλά η απαίτηση της αυτή δεν έχει απαντηθεί ακόμη λόγω των τακτικών καθυστέρησης της Lockheed Martin.

Οταν μια τέτοια μηχανή πολέμου κάνει τους χρήστες της τόσο εξαρτημένους τεχνολογικά, τότε είναι λογικό και κατανοητό για την Τουρκία να έχει ανησυχίες και επιφυλάξεις για τις ΗΠΑ.

Παρόλ αυτά είδαμε δύο Δημοκρατικούς και δύο Ρεπουμπλικάνους Γερουσιαστές να σχεδιάζουν κυρώσεις για να μπλοκάρουν την παράδοση των  F-35 στην Τουρκία. Επειτα  ακολούθησαν απειλές στις 29 Μαρτίου για διακοπή παράδοσης υλικού των μαχητικών και τελικά ακούσαμε πως γίνονται κινήσεις για να εξορισθούν οι τουρκικές εταιρείες από το πρόγραμμα. Επειται ακούσαμε όλοι τις απειλές του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μ.Πενς, για αποβολή μας από το πρόγραμμα των F-35 αλλά και το ΝΑΤΟ.

Για να εξηγήσουμε τις αποφάσεις μας πρέπει να πάμε πίσω στο 1995 και να τονίσουμε πως ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μ.Πενς, είναι μια από τις κυρίαρχες φιγούρες των "ευαγγελιστών", της πτέρυγας της κυβέρνησης των ΗΠΑ και ο πιο ισχυρός υποστηρικτής του Ισραήλ και των προσπαθειών νομιμοποίησης των ενεργειών του κατά παράβαση των αποφάσεων των ΗΕ.

Η κρίση των Ιμίων στο Αιγαίο το 1995 και αρχές του 1996 ήταν σημείο καμπής στην αμυντική στρατηγική της Ελλάδας. Απέτυχε να αντιμετωπίσει την Τουρκία και γι αυτό η Αθήνα συμπέρανε πως οι πωλήσεις όπλων των ΗΠΑ προς τις 2 χώρες, Ελλάδα και Τουρκία, δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο βήμα ήταν η κίνηση της Αθήνας το 1996 να συνάψει συμφωνία με την Ρωσία για την αγορά όπλων, των S-300 με την γνωστή ιστορία. Από την Κύπρο βρέθηκαν στην Κρήτη, σε ένα νησί που η στρατηγική του σημασία αυξάνεται διαρκώς. Επειτα το Ισραήλ προχώρησε σε κοινές ασκήσεις στην Κρήτη με την ΠΑ, για αυτό και κυριαρχεί απέναντι στους συριακούς S-300 .

Επειτα η Αθήνα προχώρησε σε νέες συμφωνίες, το 1999 και το 2004 για την αγορά TOR-M1 και OSA AKM (SA-8B). Ολα τα ρωσικά ραντάρ και τα συστήματα ενώθηκαν με τα αντίστοιχα νατοϊκά ενώ ποτέ μέχρι τώρα η Συμμαχία δεν είχε αντίρρηση.

Επειτα ο Τούρκος συγγραφέας αναφέρεται εκτενώς στις αγορές ρωσικών όπλων, στη διαφθορά και σε περίεργες δολοφονίες αξιωματούχων για να συνεχίσει λέγοντας:

"Αυτό που τώρα συμβαίνει είναι ότι η ομάδα των Ευαγγελιστών στις ΗΠΑ θέλει να διασφαλίσει την ασφάλεια της συμμαχίας που δημιουργήθηκε για να βγάλει τα ενεργειακά αποθέματα στην Ανατολική Μεσόγειο με την πρόφαση της αγοράς των S-400 από την Τουρκία.

Τα F-35 που οι ΗΠΑ προσπαθούν σκληρά να μην παραδόσουν στην Τουρκία, είναι πιθανό πως θα μοιρασθούν μεταξύ Ελλάδας-Αιγύπτου και Ισραήλ ως αντάλλαγμα για την υποθήκευση των ενεργειακών πηγών που θα βγουν από την περιοχή.

Το "πράσινο φως"  που δόθηκε στην Ελλάδα το 1995 μετά το τέλος της κρίσης των Ιμίων για αντιμετώπιση της Τουρκίας, έχει επεκταθεί από τις ΗΠΑ και περιλαμβάνει την Ανατολική Μεσόγειο.

Αλλωστε μια Τουρκία που θα είχε 100 F-35 στο οπλοστάσιο της θα είχε αεροπορική υπεροχή απέναντι στο Ισραήλ το οποίο έχει παραγγείλει μόνο 50.

Η Τουρκία δεν αγνοεί αυτά τα σενάρια.

Τα πολεμικά πλοία "Resadiye" και "Sultan Osman" που ανέθεσε η οθωμανική κυβέρνηση το 1911 και το 1912 στις βρετανικές εταιρείες Vickers και Armstrong, κατασχέθηκαν από τη βρετανική κυβέρνηση και όλες οι πληρωμές που είχε πραγματοποιήσει μέχρι εκείη τη στιγμή η οθωμανική κυβέρνηση πήγαν στράφι.

Οι Βρετανοί διέλυσαν ένα από αυτά τα παρανόμως κατασχεθέντα πλοία χωρίς καν να το χρησιμοποιήσουν και τελικά κατέληξαν να σταλούν σε ένα ναυπηγείο το 1921 και το 1922 για να αποσυναρμολογηθούν εξαιτίας ανεπαρκειών στις μηχανές, τα όπλα και στην θωράκιση τους.

Αυτή η πικρή εμπειρία, την οποία αντιμετώπισε πριν από εκατό χρόνια η Τουρκία, αποτέλεσε τη βάση των βημάτων που ανέλαβε να κάνει η Τουρκία στην εθνική της αμυντική βιομηχανία.

Το πρόβλημα είναι πως η Τουρκία έχει τα μέσα για να καλύψει τα κενρά που μπορεί να προκύψουν στον τομέα των μαχητικών 5ης γενιάς.

Αντίθετα το ΝΑΤΟ δεν έχει εναλλακτική πρόταση αντικατάστασης της Τουρκίας.

Κάτι τελευταίο, η κλίκα στον Λευκό Οίκο με αβέβαιη διάρκεια ζωής δεν θα αποτρέψει την Τουρκία από την πολυπολική εξωτερική πολιτική, έχουν προσπαθήσει με όλους τους τρόπους, όλα τα διπλωματικά κανάλια και τις μεθόδους..."



πηγη 

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ !!!ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΓΕΕΘΑ!!!

ΠΕΝΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!Ενα τραγικο γεγονος συνεβη τις πρωτες πρωινες ωρες στο Περιστερι!!!Δυο φανταροι που επεβαιναν σε μηχανη επεσαν θυματα τροχαιου με αποτελεσμα ο ενας να τραυματιστει....και ο αλλος να αφησει την τελευταια του πνοη στην ασφαλτο!!!και οι δυο φανταροι υπηρετουσαν στο ταγμα ΓΕΕΘΑ.Η τροχαια διενεργει προανακριση για το συμβαν!!!Εκφραζουμε τα θερμα μας συλλυπητηρια στην οικογενεια του ατυχου στρατιωτη και στο ταγμα ΓΕΕΘΑ!!!

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Στρατιώτης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Θρήνος για τις ένοπλες δυνάμεις και την οικογένεια του άτυχου νέου. Ένας νεκρός και ένας τραυματίας. Και οι δύο ανήκαν στην δύναμη του Τάγματος ΓΕΕΘΑ

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο έχασε τις πρώτες πρωινές ώρες ένας νεαρός στρατεύσιμος. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο Περιστέρι, όταν ο φαντάρος και ένα ακόμα άτομο που τραυματίστηκε ελαφρά, επέβαιναν σε μηχανή. Και οι δύο ανήκαν στην δύναμη του Τάγματος ΓΕΕΘΑ. Η Τροχαία Δυτικής Αττικής διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.

πηγη

ΧΙΟΣ:Όπου εκκλησία και μέσα αλλά όχι για να προσκυνήσουν αλλά για να ληστέψουν.

ΕΙΧΑΝ ΞΑΦΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ  ΣΤΟ ΝΗΣΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!!!Συνεληφθησαν απο τις αρχες της Χιου 2 ατομα ...22 και 34 χρονων που ειχαν κυριολεκτικα ξαφρισει τα μαγαζια και οχι μονο !!!Επι καθημερινης βασης καθε νυχτα ανοιγαν επιχειρησεις και εκλεβαν ταμειακες μηχανες ....ποτα συσκευασιες καπνου και διαφορα αλλα!!!συνολικης αξιας 2.500 ευρω!!!Ομως δεν εμειναν μονο σε αυτα!!!Η δραση τους εφτασε μεχρι και στις διαρρηξεις Εκκλησιων!!!Παραβιαζαν με λοστο τις πορτες και εκλεβαν τα παγκαρια και ασημενιες εικονες!!!Η δραση τους ομως διακοπηκε απο τις αρχες οπου και τους συνελαβαν!!!Μαλιστα ο 34χρονος ειναι φυγόποινος και είχε καταδικαστεί έξι φορές για αδικήματα κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί μετά την απολογία του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει τις ποινές οι οποίες του είχαν επιβληθεί.

Χίος: Ιερόσυλοι πήραν σβάρνα τις εκκλησίες και τις ξάφριζαν – Οκτώ χτυπήματα

Δεν περνούσε νύχτα, την τελευταία εβδομάδα, που να μην γίνει διάρρηξη σε μια εκκλησία ή ένα κατάστημα στη Χίο. Μετά από οκτώ αλλεπάλληλες διαρρήξεις, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι όλες ήταν «δουλειές» δυο νεαρών Ελλήνων ηλικίας 22 και 34 χρόνων. Μάλιστα, σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν έξι καταδικαστικές αποφάσεις!

Οι δράστες παραβίαζαν τις εισόδους ναών και επιχειρήσεων με ένα λοστό μήκους 68 εκατοστών που βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών, φορώντας πάντα γάντια για να μην αφήνουν αποτυπώματα. Έτσι, άρπαζαν ασημένιες εικόνες και χρήματα από τα παγκάρια, ενώ άδειαζαν τις ταμειακές μηχανές των μαγαζιών και έκλεβαν είδη άμεσης κατανάλωσης, αλκοολούχα ποτά και συσκευασίες καπνού, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 2.500 ευρώ.

Οι δυο νεαροί, που είχαν προκαλέσει φθορές ύψους άνω των 5.000 ευρώ στους ναούς και τις των επιχειρήσεις, συνελήφθησαν μετά από έρευνες και στα σπίτια τους κατασχέθηκαν τα σύνεργά τους και το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα σε βαθμό κακουργήματος και διακεκριμένες φθορές σε βαθμό πλημμελήματος και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Η Ασφαλεία διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει αν το «δίδυμο» εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις ενώ, με εντολή του εισαγγελέα, ο 34χρονος φυγόποινος που είχε καταδικαστεί έξι φορές για αδικήματα κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί μετά την απολογία του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει τις ποινές οι οποίες του είχαν επιβληθεί.

πηγη

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στη Χαλκίδα:Έκανε όπισθεν και σκότωσε τη μητέρα του...


Ο 54χρονος δεν αντιλήφθηκε την μητέρα του, κάνοντας όπισθεν για να βγει από το πάρκινγκ

Οικογενειακή τραγωδία στην Χαλκίδα με έναν 54χρονο οδηγό να παρασύρει και να σκοτώνει την μητέρα του με την όπισθεν.

Ο 54χρονος οδηγός χωρίς να το αντιληφθεί παρέσυρε την 79χρονη μητέρα του, που για άγνωστο λόγο βρέθηκε στην πορεία του αυτοκινήτου, την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το πάρκινγκ.

Η γυναίκα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Στη συνέχεια όμως, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού της, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Προανάκριση για τη θανατηφόρα παράσυρση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.



Πηγή

Τσιπρας: Οποιος Ελληνας θελει, μπορει να κανει αιτηση να γινει "Βορειομακεδονας"....

Τι ειπε ρε το ατομο; 
Επικοινωνει με την πραγματικοτητα;
Ή απλως, εφαρμοζει τα ονειρα των Κομμουνιστων;
Και γιατι, μονο οι Ελληνες, ναχουν αυτο το δικαιωμα;
Γιατι οχι και οι λαθρομεταναστες;
Τους ξεχασε τωρα;
Τους θελει ολους οπωσδηποτε εδω, να παρουν την θεση των Ελληνων που μεταναστευσαν και την θεση αυτων, που θα δηλωσουν Σκοπιανοι;
Ας κανουν αιτηση και οι λαθρομεταναστες.....
Να δουμε ποσοι θα μεινουν εδω.....
Ουτε ενας, ολοι θα πανε στην Μερκελ, μολις παρουν το χαρτι...
Τολμησε λοιπον να δωσεις και σ αυτους το δικαιωμα αυτο, να γελασει καθε πικραμενος ! ! !














Σταμάτης Νικόλαος Σπανουδάκης

Θα τολμησουν οι ΗΠΑ, να επιβαλουν κυρωσεις στην Τουρκια, ή θα γονατισουν στον Σαλεμενο Σουλτανο;

Εχουν την δυναμη και το σθενος, να επιβαλουν κυρωσεις στην Τουρκια;
Εχουν το σθενος να τους διωξουν απ το ΝΑΤΟ; 
Τολμουν να μην τους δωσουν τα αεροσκαφη, που ηδη αρχισαν τις παραδοσεις;
Ο Σουλτανος ηδη, εχει σηκωσει μπαιρακι και το παιζει πλανηταρχης στους Αμερικανους...
Μεχρι στιγμης τον ανεχονται.....
Τα Στενα που κατεχει η Τουρκια ειναι πολυ σημαντικα για ολους.....
Ας μην ξεχναμε την ρηση που ελεγε οτι οποιος κατεχει τα στενα, κυβερνα τον κοσμο....
Επισης μεγαλη βαρυτητα εχουν τα λεχθεντα απ τον Στόλτενμπεργκ......

<Κυρώσεις εναντίον συμμάχων του ΝΑΤΟ είναι κάτι ανεπίτρεπτο....Η αγορά οπλικών συστημάτων είναι κυρίαρχη απόφαση ενός λαού>

Αυτα, τα ακουσαν και οι μεν και οι δε....
Κι ο Σουλτανος, ξερει πολυ καλα, το Ανατολιτικο παζαρι.....
Ξερει να χρησιμοποιει κατι τετοια και να τα εκμεταλευεται....
Τι θα γινει;
Σε 48 ωρες θα το μαθουμε......
Μολις τελειωσει το ΤΕΤ Α ΤΕΤ του Σουλτανου με τον Πουτιν !
Χαρης Σκοπελιτης




Με περηφανια και συγκινηση υποδεχονται στην Νεα Υορκη και Βοστωνη την γαλανολευκη...του.......

 <<ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΝΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ>>!!!!
Στην Νεα Υορκη και την Βοστωνη προσκληθηκαν οι δυο αδερφες του αδικοχαμενου ηρωα Κωστα Κατσιφα απο την ομογενεια, για να παρεβρεθουν στις εκδηλωσεις για την επετειο της Ελληνικης Ανεξαρτησιας!!!!
Οπως δηλωσε στον ραδιοφωνικο σταθμο HELLAS FM η προεδρος του συλλογου Χειμαρριωτων Νεας Υορκης :«Καλέσαμε τις αδελφές του Κωνσταντίνου, την Ερμιόνη και την Ανθή, είναι ήδη εδώ και έχουν φέρει την σημαία του Κωνσταντίνου, που ήταν σε όλα τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας. Φοβηθήκαμε ότι μπορεί να τους δημιουργούσαν πρόβλημα στο αεροδρόμιο, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Τώρα είναι στην Βοστώνη και είμαστε πολύ συγκινημένοι!!

. Μπράβο στους Βορειοηπειρώτες, μπράβο στην Επιτροπή Παρέλασης της Νέας Υόρκης, μπράβο σε όλους όσους κρατούν αναμμένη την φλόγα του Ελληνισμού».

Ρίγη συγκίνησης: Σε Βοστώνη και Νέα Υόρκη η σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Στην Βοστώνη βρίσκονται οι δυο αδερφές του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ερμιόνη και Ανθή, μαζί με την εμβληματική σημαία του Βορειοηπειρώτη αγωνιστή, κατόπιν πρόσκλησης Βορειοηπειρωτών της οργανωμένης Eλληνοαμερικανικής ομογένειας και των Επιτροπών Παρέλασης της Νέας Υόρκης και Βοστώνης, στο πλαίσιο των παρελάσεων για την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας σε Βοστώνη (7 Απριλίου) και Νέα Υόρκη (14 Απριλίου).

«Καλέσαμε τις αδελφές του Κωνσταντίνου, την Ερμιόνη και την Ανθή, είναι ήδη εδώ και έχουν φέρει την σημαία του Κωνσταντίνου, που ήταν σε όλα τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας. Φοβηθήκαμε ότι μπορεί να τους δημιουργούσαν πρόβλημα στο αεροδρόμιο, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Τώρα είναι στην Βοστώνη και είμαστε πολύ συγκινημένοι», δήλωσε στον HELLAS FM η πρόεδρος του Συλλόγου Χειμαρριωτών Νέας Υόρκης, Άννα Νότη.

Σύμφωνα με την κ. Νότη, η θυσία του Κωνσταντίνου Κατσίφα έχει «αφυπνίσει» την ομογένεια των Βορειοηπειρωτών και σύσσωμο τον ελληνισμό, με αποτέλεσμα η παρουσίαση της σημαίας του 35χρονου αγωνιστή στις παρελάσεις της Βοστώνης και της Νέας Υόρκης να αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. «Θα κρατήσουμε την σημαία με μεγάλη περηφάνεια και συγκίνηση, διότι η θυσία του Κωνσταντίνου μάς έχει ξυπνήσει, μας έχει ταρακουνήσει και συνεχίζουμε. Θα παρελάσουμε να θα είναι σαν να είναι παρών μαζί μας».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παρέλασης και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης Πέτρος Γαλάτουλας σε αποκλειστική του δήλωση στο Crashonline.gr δήλωσε:

«Προσπαθήσαμε να φέρουμε κοντά μας την μητέρα του ήρωα Κατσίφα αλλά η ίδια δεν μπορούσε να κάνει το ταξίδι. Είμαστε περήφανοι που οι αδελφές του Κώστα θα είναι κοντά μας. Ειμαστε περήφανοι που η σημαία του Κώστα θα είναι μαζί μας στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης αλλά και στην Βοστώνη. Ο Κώστας αποτελεί εναν σύγχρονο ήρωα, που μας υπενθυμίζει την αντίσταση και τον διαρκή αγώνα των Βορειοηπειρωτών. Εμείς ως ομογενείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε τα αδέλφια μας στην περιοχή. Δεν θυμηθήκαμε τώρα την Βόρειο Ηπειρο, η Βορειος Ηπειρος ειναι πάντα μεσα στην καρδιά μας και την σκέψη μας. Σε συνεργασία με τους Βορειοηπειρώτες στη Νέα Υόρκη θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ».

Ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής ΗΠΑ, Δημήτρης Φιλιππίδης, κληθείς να σχολιάσει την κίνηση αυτή υπογράμμισε πως «βγαίνουμε ακόμα πιο ενωμένοι και δυνατοί μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες. Ο Κώστας Κατσίφας εκτελέστηκε από τους Αλβανούς, όμως οι δολοφόνοι του δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν από το να είναι μαζί μας ο ίδιος στο μεγαλειώδες Συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία και δεν θα τον εμποδίσουν από το να παρελάσει μαζί μας στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης. Ο Κωνσταντίνος θυσιάστηκε για μία πατρίδα που αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση, η θυσία του δεν μπορεί να πάει χαμένη και δεν θα πάει χαμένη. Μπράβο στους Βορειοηπειρώτες, μπράβο στην Επιτροπή Παρέλασης της Νέας Υόρκης, μπράβο σε όλους όσους κρατούν αναμμένη την φλόγα του Ελληνισμού».

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο αδερφές του Κωνσταντίνου Κατσίφα θα είναι τιμώμενα πρόσωπα των παρελάσεων.

πηγη

Αφου καταφεραν και μπηκαν στο ΝΑΤΟ, στο δικαστηριο της Χαγης οι Σκοπιανοι για να ακυρωσουν την συνομωσια των Πρεσπων....

Αφου καταφεραν και μπηκαν στο ΝΑΤΟ, τωρα επιχειρουν να ακυρωσουν την συμφωνια και να τα παρουν ολα....
Ετσι ειναι οταν κανεις συμφωνιες με Γυφτους.....
Μην περιμενεις ουτε να εκτιμησουν οτι τους δωσεις , ουτε να τιμησουν την υπογραφη τους...
Η Μονη Λυση ειναι κλεισιμο των συνορων μεχρι να διαλυσει αυτο το Μορφωμα και μετα συνορα με την Σερβια ! ! !


Διπλή «βόμβα» για τη Συμφωνία των Πρεσπών, μέσω Σκοπίων αλλά και μέσω ΗΠΑ, όπως αποκαλύπτει το star.gr. Τη στιγμή που στα Σκόπια επικρατεί το απόλυτο χάος, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας παραδέχτηκε από τις ΗΠΑ ότι οι πυλώνες της διαπραγμάτευσης με τους Σλάβους ήταν τόσο η ονομασία, όσο και η εθνικότητα.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Συμφωνία των Πρεσπών αναγνωρίζει «μακεδονική» εθνότητα και γλώσσα, πράγμα που δε συνάδει με την πολιτική που η χώρα μας για χρόνια ακολούθησε. Η στιγμή έφτασε και το παραδέχθηκε ανοικτά και η κυβέρνηση λοιπόν.

Ωστόσο, στο κρατίδιο έρχονται σημαντικές εξελίξεις λόγω των επικείμενων προεδρικών εκλογών. Η δημοφιλία του Ζάεφ έχει πέσει κατακόρυφα, ενώ ο εθνικισμός του VMRO έχει κερδίσει έδαφος, με τους δεύτερους να απειλούν επίσημα με παρέμβαση κατά της συμφωνίας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Βασικό προεκλογικό όπλο και για τις δύο πλευρές είναι η Συμφωνία των Πρεσπών. Από τη μία πανηγυρίζουν για την ένταξη στο ΝΑΤΟ (αντάλλαγμα των Πρεσπών), ενώ στην αντιπολίτευση καταδικάζουν τη συμφωνία για παραχωρήσεις από την πλευρά των Σκοπίων.

Το μόνο σίγουρο από δω και μπρος είναι ότι στο γιουγκοσλαβικό κρατίδιο επικρατεί αβεβαιότητα, ενώ το αντιπολιτευόμενο VMRO θα κάνει ότι μπορεί για να ακυρώσει την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών.

Να ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ή να αλλάξει το περιεχόμενό της θα επιδιώξει μέσω του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης η υποψήφια του VMRO για την εκλογή της ως προέδρου της ΠΓΔΜ, Σιλιανόφσκια, εφόσον κερδίσει τις εκλογές και διαδεχθεί τον σημερινό πρόεδρο της χώρας Ιβανόφ (ο οποίος επίσης αντιτίθεται σφόδρα στη Συμφωνία)!

«Υπάρχει σαφής διάταξη στη Συμφωνία των Πρεσπών ότι εάν υπάρξει μια διαφωνία στην εφαρμογή, διεξάγεται πρώτα ένας διάλογος μεταξύ των δύο χωρών, στη συνέχεια ενημερώνεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ και τέλος η δικαιοσύνη του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης» απείλησε ευθέως η υποψήφια πρόεδρος της χώρας σε ντιμπέιτ για τις προεδρικές εκλογές σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας της.

«Ακόμα και στα ερωτήματα για το αν θα ακυρώσετε τη συμφωνία με την Ελλάδα, μουρμουρίζουν. Δεν μπορούν να πουν, θα την ακυρώσουν ή δε θα την ακυρώσουν» σχολίασε επικριτικά από την πλευρά του ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ.

Εντύπωση προκαλούν την ίδια στιγμή τα όσα δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας Γιώργος Κατρούγκαλος στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ (PBS), συνοδευόμενός από τον ομόλογό του της Βόρειας Μακεδονίας Νικολά Ντιμιτρόφ, με την ευκαιρία της επίσκεψής τους στην υπερατλαντική χώρα για τον εορτασμό των 70 ετών από την ίδρυση του ΝΑΤΟ. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε ότι το ένα θέμα της διαπραγμάτευσης ήταν η ονομασία και το άλλο της εθνικότητας!

«Ήταν μία διαμάχη σχετικά με την ονομασία και ήταν επίσης μια διαμάχη για την ταυτότητα, σχετικά με τα εθνικά ευαίσθητα θέματα σε μια περιοχή που εθεωρείτο πάντοτε πυριταδαποθήκη» δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.



πηγη 

Παπακωστα: Ποτε θα πληρωσετε τα χρεη των Κομματων σας κυριε Μητσοτακη και κυρια Γεννηματα;

Ο Κλεψας του κλεψαντος....
Αυτο μου θυμιζει αυτη η ιστορια....
Βγηκε η <ασπιλη> και <αμολυντη> Παπακωστα και κραζει την Φωφη και τον Κουλη...
Και υπαρχουν Ελληνες που ακομη ψηφιζουν καποιον απ τους τρεις....
Δεν υπαρχει σωτηρια....ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ !





“Με έκπληξη παρακολουθώ την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον πρόεδρο

της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητούν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, με

υποτιθέμενο ισχυρό χαρτί την πρότασή τους για την Οικονομία, όταν οι ίδιοι είναι δεσμευμένοι από

τις τράπεζες για τα χρέη των κομμάτων τους” δηλώνει σε γραπτή ανακοίνωσή της η  Κατερίνα

Παπακώστα-Σιδηροπούλου με αφορμή τα “μαύρα ταμεία” και τα χρέη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας

Δημοκρατίας προς τις τράπεζες.


H Γεννηματά και ο εταίρος της κ. Μητσοτάκης οφείλουν πρώτα να δώσουν πειστικές

απαντήσεις,τόσο η μεν πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ για τα μαύρα ταμεία της ΧαριλάουΤρικούπη,

όσο και οι δύο αρχηγοί για τον υπέρογκο δανεισμό των κομμάτων τους.

Τους καλώ να απαντήσουν πότε θα αποπληρώσουν τα χρέη τους και

εάν οι τράπεζες είναι αυτές οι οποίες τους υποβάλλουν το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσιάζουν

στον ελληνικό λαό, δεδομένου ότι είναι όμηροί τους ως κακοπληρωτές.

Εφόσον δεν απαντήσουν

τότε είναι ξεκάθαρο πως διαθέτουν κρυφή ατζέντα για την Οικονομία και αυτή η ατζέντα δεν είναι

προϊόν ελεύθερης πολιτικής επιλογής, επ’ ωφελεία των ελληνικών νοικοκυριών και των μικρών και

μεσαίων επιχειρήσεων, αλλά είναι προϊόν των επιταγών των τραπεζών στους οποίους είναι

οφειλέτες”.



πηγη 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ!!!.......

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ????«αυτή η κυβέρνηση δεν µοιράζει λεφτά, δεν κάνει προεκλογικά κόλπα ή τρικ και δεν παίζει παιχνίδια προεκλογικού χαρακτήρα»....Το ειπε ο Τζανακοπουλος!!!!.......Εξ"αλλου ....νονο δεν εχεις?????











Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Μετρουν και ξαναμετρουν, τους ψηφους στην Κωνσταντινουπολη, για να ακυρωσουν την εκλογη του Ελληνα Ποντιου Δημαρχου της Πολεως....

Δεν μπορουν να το χωνεψουν....
Τους ερχεται βαρυ, που δεν βγηκε το τσιρακι του Ερτογκαν...
Και ακομη βαρυτερο, που ο νεος Δημαρχος ειναι Ελληνικης καταγωγης....
Και απ οτι προβλεπεται θα μετρουν μεχρι να ακυρωσουν την εκλογη του....


Από τις 29.000 μειώθηκε σε κάτω από 18.000 η διαφορά ψήφων μεταξύ του υποψηφίου της

αντιπολίτευσης στην Κωνσταντινούπολη Εκρέμ Ιμάμογλου και του δικού τους υποψηφίου Μπιναλί

Γιλντιρίμ, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ

Αλί Ιχσάν Γιαβούζ αναφέροντας ότι μέχρι σήμερα με την επανακαταμέτρηση των άκυρων

ψηφοδελτίων προστέθηκαν 13 χιλιάδες 969 ψήφοι.

Ο βουλευτής του ΑΚΡ είπε ότι η διαδικασία επανακαταμέτρησης γίνεται με δικαστική εποπτεία και πως από την πρώτη ημέρα είχαν δηλώσει πως υπήρξαν λάθη και παρατυπίες.

“Η διαδικασία συνεχίζει να μας δικαιώνει”, είπε ο βουλευτής του

ΑΚΡ, προσθέτοντας ότι και το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη.



πηγη 

Προσπάθησε να κερδίσει το λαχείο με άπατη...


Iσως κάποιοι να το έχουν δεν σαν κακό όνειρο, σαν εφιάλτη. Να έχεις κερδίσει τον πρώτο λαχνό του λαχείου, αλλά να χάνεις το απόκομμα που θα μπορούσε να αλλάξει την ζωή σου. Να ψάχνεις παντού, μα να μην το βρίσκεις. Κι όταν τελικά θυμηθείς τι στο… διάολο το έχεις κάνει, να συνειδητοποιείς πως πλέον έχει καταστραφεί.

Αυτή ακριβώς είναι η ιστορία που εκτυλίχτηκε λίγες μέρες μετά την Πρωτοχρονιά του 1970 με πρωταγωνίστρια κάποια Καίτη. Η 25χρονη -τότε- κοπέλα από την Σάμο που έμενε στο Κολωνάκι, δεν ήταν άσχετη από τυχερά παιχνίδια. Στο παρελθόν είχε πιάσει 13άρι στο ΠΡΟ-ΠΟ, αλλά και διάφορα μικροποσά στο Λαϊκό Λαχείο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Ο πρώτος λαχνός θα χάριζε στον τυχερό 6.000.000 δραχμές, που για την εποχή ήταν χρήματα ικανά να αλλάξουν την ζωή σου.

Η ίδια πάντως δεν γνώριζε την ύπαρξή του, μέχρι που τις έβαλε… ψύλλους στ’ αυτιά ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος υπηρετούσε ως χωροφύλακας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εκείνος ήταν που μετά την κλήρωση της Πρωτοχρονιάς την πήρε τηλέφωνο λέγοντάς της ότι ένα από τα δέκα λαχεία που είχε αγοράσει ίσως ήταν εκείνο που κέρδισε τα λεφτά!

Στο σπίτι της επικράτησε ένας μικρός πανικός…

Βρήκε τα τρία από τα δέκα «κομμάτια», αλλά κανένα από αυτά δεν ήταν εκείνο που έψαχνε. Τα υπόλοιπα; Στο πλυντήριο…  Ξεχασμένα μέσα σε μια ρόμπα που είχε πλυθεί, με αποτέλεσμα να μετατραπούν σε μια μάζα.

Μετά το αρχικό σοκ, ξεκίνησε η απέλπιδα προσπάθεια της… συναρμολόγησης των λαχνών. Βέβαιη πως κάπου εκεί μέσα βρίσκονταν και τα 6.000.000 δραχμές, η οικογένεια έφτασε στο σημείο να προσλάβει ακόμη και ειδικούς που ανέλαβαν την δύσκολη αποστολή του να βάλουν τα κομμάτια σε μια σειρά και να ετοιμάζει το… παζλ.

Η όλη επιχείρηση κράτησε δύο ολόκληρα μερόνυχτα, με τον Τύπο της εποχής να παρακολουθεί στενά την υπόθεση και να γεμίσει σελίδες με πραγματικές ή φανταστικές «λεπτομέρειες» των γεγονότων. Το πανελλήνιο αγωνιούσε και περίμενε να μάθει εάν θα υπήρχε αίσιο τέλος σε αυτό το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα σίριαλ.

Δυο μέρες αργότερα το φερόμενο ως τυχερό λαχείο είχε συναρμολογηθεί. Αυτό που απέμενε ήταν η ετυμηγορία της διεύθυνσης Κρατικών Λαχείων, οι άνθρωποι της οποίας έκλεισαν ραντεβού με την Καίτη και την οικογένειά της, προκειμένου να αποφασίσει το αν θα γινόταν δεκτό ή όχι.

Κι ενώ όλοι περίμεναν τι θα αποφανθεί, ήρθε μια εξέλιξη εντελώς ανατρεπτική. Στα ίδια γραφεία εμφανίστηκε κι ένας 65χρονος συνταξιούχος, που στα χέρια του κρατούσε ένα λαχείο. Κι όπως ίσως πολύ σωστά μαντέψατε, ο δικός του λαχνός ήταν αυτός που είχε κληρωθεί και κέρδιζε τα 6.000.000 δραχμές.

Ελάχιστες φορές, ίσως, είχε βρει καλύτερη εφαρμογή η περίφημη ρήση «πολύ κακό για το τίποτα», όσο στην ιστορία της Καίτης, που μέσα σε λίγες ώρες ουσιαστικά έκανε περισσότερες από μία φορά το δρομολόγιο από την συναισθηματική κόλαση στον παράδεισο και πάλι πίσω…


Πηγή


<Μονο με στρατο μπαινουμε στα Εξαρχεια> δηλωσε ο Προεδρος των Αστυνομικων Υπαλληλων!!!

ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΑΝΟΧΥΡΩΤΕΣ!!!!!Σαν σεναριο Χολυγουντιανης αστυνομικης ταινιας μπορει κανεις να χαρακτηρισει το σοβαρο επεισοδιο που εγεινε στα Εξαρχεια μεταξυ Λιμενικων και @ν@ρχο@πλυτων!!!Απο θαυμα δεν θρηνησαμε νεκρους στα σοβαρα επεισοδια!!!!Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστούν οι δύο από τους επτά λιμενικούς, ο ένας να δεχθεί τρεις μαχαιριές στον μηρό, ο δεύτερος να δεχθεί γροθιές στο πρόσωπο.
 Οι @ν@ρχο@πλυτοι αρπαξαν τα οπλα από τους λιμενικούς  και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.Μαλιστα φερεται οτι ο ενας απο τους @πλυτους κρατουσε την ωρα του επεισοδιου αυτοματο οπλο Καλασνικοφ!!Ευτυχως που δεν χρησιμοποιηθηκε γιατι τωρα θα θρηνουσαμε νεκρους!!!Παντως για πρωτη φορα στα χρονικα τετοια επεισοδια με οπλα να κατεχουν @ν@ρχο@πλυτοι...!!!!
Χαρακτηριστικη ειναι και η δηλωση του προεδρου των Αστυνομικων υπαλληλων : «Μόνο με στρατό μπαίνουμε στα Εξάρχεια» !!!!Βεβαια για ολη αυτην την καταντια και γι αυτο το χαλι στην ελληνικη κοινωνια ενας ειναι ο πραγματικος και ηθικος αυτουργος η κυβερνηση!!!που με την ενοχη σιωπη της <<προστατευει>>....τους <<γνωστους αγνωστους>>!!!

Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων: «Μόνο με στρατό μπαίνουμε στα Εξάρχεια» – «Κάθε βράδυ η περιοχή είναι πεδίο βολής»

Ακόμη μια νύχτα τρόμου έλαβε χώρα χθες στα Εξάρχεια με κλιμάκιο του Λιμενικού και Εισαγγελέα να δέχονται επίθεση από δεκάδες αντιεξουσιαστές.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστούν οι δύο από τους επτά λιμενικούς, ο ένας να δεχθεί τρεις μαχαιριές στον μηρό, ο δεύτερος να δεχθεί γροθιές στο πρόσωπο. Οι αντιεξουσιαστές απέσπασαν από τους λιμενικούς τα ιδιωτικά τους όπλα, και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά. Οι δυο τραυματίες μετέβησαν με δικό τους όχημα στο ναυτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ οι υπόλοιποι έφυγαν με την μία από τις γυναίκες που είχαν συλλάβει . Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους κουκουλοφόρους κρατούσε καλάσνικοφ, το οποίο όμως δεν χρησιμοποίησε

Αναφερόμενος στην αποτυχημένη επιχείρηση του Λιμενικού στα Εξάρχεια, ο Δημοσθένης Πάκος, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών ανέφερε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανέφερε «Η πληροφόρησή μου είναι ότι η Αστυνομία δεν γνώριζε για την επιχείρηση. Ενημερώθηκε την ώρα που λένε. Αν σχεδίασαν επιχείρηση εντός των Εξαρχείων και ενημέρωσαν το ΑΤ Εξαρχείων τότε δεν βλέπουν τηλεόραση. Για να επιχειρήσεις μέσα στα Εξάρχεια, θέλεις στρατό».

Ο κ. Πάκος επεσήμανε ότι «οι μπαχαλάκηδες εκπαιδεύονται επάνω στους άνδρες των ΜΑΤ. Κάθε βράδυ είναι πεδίο βολής» τονίζοντας ότι τα Εξάρχεια είναι «άβατο».

«Την τελευταία φορά που πήγε αστυνομία εκεί για να κάνει επιχείρηση να πάρει το κράτος ή ο ιδιοκτήτης μια κατάληψη πίσω πήγαν 100 αστυνομικοί» υπογράμμισε.

πηγη

SOS...Είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης, ο μεγαλύτερος απατεώνας και ταυτόχρονα άρρωστος ! ! !

«Κόλαφος» ήταν ο Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή, εξαπολύοντας επίθεση στον Τσίπρα και όσα πιστεύει πως έχει πετύχει, με τον γνωστό δημοσιογράφο να κρούει των κώδωνα του κινδύνου πως είναι έτοιμος για εκλογική νοθεία.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος είπε τα εξής για τον Αλέξη Τσίπρα:

«Θα κάνει πολλά και θα αποπειραθεί πολλά. Θα κάνει εκτεταμένη νοθεία. Αντιγράφει τα παλιά σχέδια του Σημίτη. Αναβιώνει και η κόντρα της οικογένειας Κόκκαλη με την οικογένεια Μητσοτάκη. Τα παλιά τζάκια θα κάνουν ότι μπορούν απέναντι στον Μητσοτάκη που έχει άλλα τζάκια. Επαγρυπνείτε, σε όλο τον ελληνικό βορρά.

Υπάρχει πιθανότητα και στο βορρά και στο νότο να βρούμε μπροστά και πίσω μας όλα τα «κάμελ». Ο Τσίπρας δίνει χαρτιά σε όλους. Επαγρυπνείτε σε όλη την Ελλάδα αυτός θα διορίσει όσους μπορεί. Ο Τσίπρας ξέρει μόνο να τα παίρνει.»

Είναι αμέτρητες οι φορές  που τα τελευταία  χρόνια αυτοεγκωμιάζεται και νομίζει ότι τα παιδιά μας θα τον ευγνωμονούν. Προχώρησε μόνος του, δεν χρειάστηκε να ρωτήσει κανέναν. Είχε τόλμη και αποφασιστικότητα, είχε αυταπάρνηση, ήταν ο παίκτης, ήταν ο Μέσι και ο Ρονάλντο. Ήταν ο Μέγας, το λέει δεν το κρύβει. Οι επόμενες γενιές θα ευγνωμονούν τους 153 βουλευτές για τη συμφωνία των Πρεσπών. 

Πάρτα να έχεις εσύ και οι 153! Στην ψυχιατρική λένε ότι η ισχυρογνωμοσύνη είναι ίδιον του ηλιθίου. Ο Τσίπρας πιστεύει όμως ότι πρέπει να πάρει όλα τα βραβεία και τα παίρνει από τους Βαυαρούς από όλους τους «φιλέλληνες». Το εκπληκτικό είναι ότι πέραν των βραβείων πιστεύει ότι όσα έχει κάνει είναι και έντιμα. Μάλιστα θεωρεί αυτός ο ισχυρογνώμων δηλαδή ο πολιτικά ηλίθιος ότι η Συμφωνία της Λίμνης είναι ένα διπλωματικό αριστούργημα.

Σε άλλη δήλωσή του λέει ότι η λύση του μακεδονικού είναι το 2ο σημαντικότερο επίτευγμα του, με το πρώτο να είναι η έξοδος της χώρας από το μνημόνιο. Πιστεύει ότι τα έφτιαξε όλα, ότι ουδείς πλέον πεινάει. Πιστεύει ότι έχει πραγματοποιήσει μια τεραστία σειρά επιτευγμάτων. 

Είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης της μεταπολίτευσης, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας και ταυτόχρονα άρρωστος. Ονειρεύεται τον άλλον κόσμο στον οποίο θα στείλει τους Έλληνες. Ψωμί ξεροκόμματο, παπάρα στο τσάι, ελιές και κρεμμύδι.

Είναι μέγας πολιτικός απατεώνας και ψυχασθενής. Και με όσα λέει αποδέχεται την αιώνια αιχμαλωσία της πατρίδας, την αιώνια εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας, αποδέχεται όπως είπε την ολιγαρκή αφθονία.Είναι ένας πολιτικός απατεώνας και μισός.

Και δέχεται συνέχεια συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια από την Μέρκελ, από την Βαυαρία, από τις  Βρυξέλλες, από τον Γιούνκερ, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ η χώρα παραμένει στην σκιά των θεσμών, που ψάχνει 3.5% υπερπλεονάσματα μέχρι το 2022! Και φυσικά τον αποθεώνουν και εντός των τειχών όπως η ΕΡΤ, οι κύριοι που έχουν τοποθετηθεί στην ΕΡΤ, η διαπλοκή που συναλλάσσεται μαζί του προκειμένου ο Ιωαννίδης να οδηγήσει τη χώρα σε πλήρη καταστροφή. Είναι υπάλληλος του Σόρος και μαριονέτα της κ. Μέρκελ.»


πηγη 

ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΔΕΗ...Εκοψαν το ρευμα σε μονογονεικη οικογενεια με 4 ανηλικα παιδια!!!!

ΑΝΘΡΩΠΟΙ -ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ!!!!Βυθισμενοι στο σκοταδι βρισκονται εδω και μερες συνανθρωποι μας στην Πατρα .....επειδη δεν εχουν να πληρωσουν το ρευμα!!!!Συγκεκριμενα μονογονεικη οικογενεια με τεσσερα ανηλικα παιδια εδω και μερες ειναι βυθισμενοι στο σκοταδι με αποτελεσμα να χρησιμοποιει κερια!!!!Το αποτελεσμα ειναι να καει ενα ανηλικο κοριτσακι στην κοιλιακη χωρα και να παθει εγκαυματα!!!Και αυτο φιλοι μου ειναι ενα παραδειγμα απο τις τοσες εκατονταδων περιπτωσεων οικογενειων που δυστυχως ειναι αναγκασμενοι να ζουν στο σκοταδι......επειδη δεν εχουν να πληρωσουν το ρευμα!!! Αυτη ειναι φιλοι μου η για <<πρωτη φορα αριστερα>>κυβερνηση....που εχουν καταντησει τον ελληνικο λαο να ζει σε αυτην την καταντια!!!!!ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κυριοι-ες της κυβερνησης!!!!!....Αμφιβαλω ομως κατα ποσον ειστε ελληνες ολοι εσεις οι καρεκλοκενταυροι τυχοδιωκτες πολιτικοι!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!ΠΛΗΣΙΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!!...ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!!!

Τρία μόλις εικοσιτετράωρα μετά τις αναφορές για διακοπή του ρεύματος σε τετραμελή οικογένεια στην Πάτρα, εκ των οποίων τα δύο άτομα είναι τετραπληγικά και ένα ακόμα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, σοκάρει η νέα αποκάλυψη του αντιδημάρχου Δημήτρη Πελεκούδα.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, ο αντιδήμαρχος αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες  ότι η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, βυθίζοντας επί ημέρες στο σκοτάδι μονογονεϊκή οικογένεια με 4 ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τον Δ. Πελεκούδα η οικογένεια για να βλέπει χρησιμοποιούσε μεγάλα κεριά με αποτέλεσμα να καεί στην κοιλιακή χώρα ανήλικο κοριτσάκι

Ο Δ. Πελεκούδας μιλώντας στην εκπομπή του Γ.Γεωργόπουλου , «πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ, περιέγραψε απίστευτες σκηνές σε ότι αφορά τις συνθήκες διαβίωσης πολλών μονογονεϊκών οικογενειών χωρίς ρεύμα επί ημέρες.

πηγη

Μαφια και προστασια στις λαικες αγορες! Εκβιαζαν τους μικροπωλητες, αλλα....

Μαφιοζοι στις λαικες αγορες....
Τι αλλο θα ακουσουμε ρε γ@μωτο;
Συνεληφθησαν απ την Αστυνομια, αλλα δυστυχως δεν θα τους πειραξει κανεις και θα συνεχισουν αυτο που εκαναν....
Οι νομοι, εχουν πολλα παραθυρα...



Στην προσαγωγή 20 ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής την Πέμπτη, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα  , εκτιμούν πως πουλούσαν προστασία στις λαϊκές αγορές .

Σύμφωνα με πηγές από την Ασφάλεια Αττικής, το μεγάλο κύκλωμα δρούσε στις περισσότερες λαϊκές αγορές της Αθήνας και θυμίζει ένα παρόμοιο που είχε εξαρθρωθεί το παρελθόν από την ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ τους χαρακτηρίζει ως… επόπτες των λαϊκών αγορών και εξετάζεται αν στο κύκλωμα συμμετείχαν και μέλη σωματείων.

«Οι δράστες εκβίαζαν τους ανθρώπους για να τους παρέχουν… καλά σημεία σε καλές λαϊκές αγορές που ενδεχομένως να οδηγούσαν σε αύξηση των κερδών τους.

Υπάρχουν αρκετές πληροφορίες και εξετάζουμε αρκετά στοιχεία. Έδιναν… ευκαιρίες» ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Καταθέσεις για τη δράση του κυκλώματος έχουν δώσει αρκετοί εργαζόμενοι σε λαϊκές αγορές όπως επίσης και αρκετά στοιχεία για τα χρήματα που ζητούσε το κύκλωμα για την »προστασία» που πουλούσε.


ΠΗΓΗ 

Πορτα απο τους Αμερικανους στον Ερτογκαν για F35 και εσπευσε να τον στηριξει το....Ξανθο Γενος ! ! !

Αμεσως εκλεισαν ραντεβου Πουτιν-Ερτογκαν...
Απ’ όλα έχει ο μπαξές....
Από S-400 μέχρι… Συρία οι συζητήσεις !
Και ας μην ξεχναμε την Ιστορια....
Αν οι Ρωσοι δεν στηριζαν τον Κεμαλ, σημερα η Ελλδα θα ειχε συνορα στον Σαγγαριο , οχι στον Εβρο !


Στις 8 Απριλίου το τετ-α-τετ του Ρώσου Προέδρου με τον Τούρκο ομόλογό του. Όλα τα θέματα θα τεθούν προς συζήτηση και επίλυση. Η Τουρκία, άλλωστε, έχει στραφεί προς την Ρωσία τώρα που οι σχέσεις της με την Αμερική περνάνε κρίση.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την διάρκεια των συνομιλιών που θα έχουν στις 8 Απριλίου, θα συζητήσουν την κατάσταση στη Συρία υπό το πρίσμα της μερικής αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από την χώρα.

Επίσης οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν, όπως δήλωσε ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσακόφ, το ζήτημα της πώλησης των S-400 στην Τουρκία, την πορεία της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream και του πυρηνικού σταθμού στο Ακούγιου.

Ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου διευκρίνισε ότι στις 8 Απριλίου στην Μόσχα ο Πούτιν και ο Ερντογάν θα έχουν συνομιλίες επί όλων των θεμάτων, ενώ θα πραγματοποιηθεί και σύνοδος κορυφής του Συμβουλίου Συνεργασίας Ρωσίας- Τουρκίας. Οι συνομιλίες, διευκρίνισε ο Ουσακόφ, ενδέχεται να αρχίσουν με ένα τετ-α-τετ των δύο ηγετών για να συζητηθούν «τα πλέον ευαίσθητα θέματα».

Στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν με επιχειρηματίες, ενώ θα υπογράψουν σειρά συμφωνιών. Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου των δύο προέδρων, ενώ το βράδυ της 8ης Απριλίου οι Πούτιν και Ερντογάν θα παρευρεθούν στην τελετή έναρξης του Αφιερωματικού Έτους πολιτισμού και τουρισμού Ρωσίας-Τουρκίας, που θα διοργανωθεί στο Θέατρο Μπαλσόι.


πηγη 

ΤΟ"ΠΑΙΖΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ....Αλλα την επιασαν στο Αεροδρομιο Μακεδονια να μεταφερει......

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ!!!!Την περασμενη Τεταρτη οι τελωνειακες αρχες συνελαβαν μια γυναικα στο αεροδρομιο Μακεδονια διοτι μετεφερε μοσχευμα ανθρωπινου οργανου χωρις τα απαραιτητα πιστοποιητικα!!!!Αμεσως κατασχεθηκε το οργανο και συνεληφθη η γυναικα!!! η υποθεση πηρε τον δρομο της Δικαιοσυνης!!!

Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Εξαρθρώθηκε παράνομο εμπόριο οργάνων.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Δεν δίστασαν να επεκτείνουν τις παράνομες ενέργειές τους μέχρι το αεροδρόμιο.

«Φρένο» σε προσπάθεια παράνομης διακίνησης μοσχεύματος έβαλαν τελεωνειακοί της ΑΑΔΕ πριν από δύο ημέρες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Πρόκειται για μόσχευμα κερατοειδούς που επιχείρησε να φέρει στην Ελλάδα μια γυναίκα την περασμένη Τετάρτη.

Οι τελωνειακοί βρήκαν το παράνομο μόσχευμα, αμερικανικής προέλευσης σε μια από τις αποσκευές της γυναίκας που είχε μόλις αποβιβαστεί από αεροπλάνο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μόσχα-Θεσσαλονίκη.

Ο σκληροκερατοειδικός δακτύλιος σε medium transport αμερικανικής προέλευσης πλήρους πάχους ήταν αποθηκευμένος σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χαρτοκιβώτιο.

Μέσα στο χαρτοκιβώτιο υπήρχε μια ειδική χάρτινη κατασκευή με παγοθήκες και μια πλαστική ειδική συσκευασία με ρωσική σήμανση, τυλιγμένη σε φελιζόλ.

Το επίμαχο μόσχευμα αποτελείται από αποστειρωμένα ανθρώπινα κύτταρα, που χρησιμοποιούνται στην κερατοπλαστική και συγκεκριμένα για τον σκληροκερατοειδή χιτώνα του ματιού, πλήρους πάχους, ώστε να είναι δυνατή η μεταμόσχευσή του.

Το μόσχευμα κατασχέθηκε καθώς δεν συνοδευόταν από συγκεκριμένα πιστοποιητικά που καθορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.).

Η γυναίκα που συνελήφθη ισχυρίστηκε ότι θα αναλάμβανε, ως ταξιδιωτική συνοδός, να παραλαμβάνει ξένους από την Θεσσαλονίκη και να τους οδηγεί στην Κέρκυρα. Υποστήριξε επίσης πως έκανε διευκόλυνση γνωρίζοντας πως μετέφερε φάρμακα, τα οποία θα παρέδιδε σε υπάλληλο του τουριστικού γραφείου.

Με την υπόθεση ασχολούνται πλέον οι εισαγγελικές αρχές.

πηγη

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης ! Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία...<ΒΙΝΤΕΟ>


Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. Βροχές και καταιγίδες και ισχυροί νοτιάδες σε όλη την χώρα. Πως θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο. Νέα επιδείνωση από τη Δευτέρα!

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. Ο καιρός θα επιδεινωθεί από αργά σήμερα (05.04.2019) το απόγευμα και από τα νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες (που κατά τόπους ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις) και τους θυελλώδειςνοτιοανατολικούς ανέμους στην κεντρική και τη νότια χώρα.

Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν:

Α. Σήμερα Παρασκευή (05-04-2019) από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου (πλην της Κέρκυρας και των Παξών) και τη δυτική Πελοπόννησο και από το βράδυ την υπόλοιπη Πελοπόννησο και την Κρήτη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας την Αττική, την Εύβοια και τις
Κυκλάδες.

Β. Αύριο Σάββατο (06-04-2019) την κεντρική και την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τη Θεσσαλία, τις βόρειες Σποράδες, μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες το νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά και την Κρήτη και από νωρίς το απόγευμα τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από τη Χίο και νοτιότερα.

Γ. Την Κυριακή (07-04-2019) μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες τα Δωδεκάνησα.

2. Νοτιοανατολικοί άνεμοι που η έντασή τους, σήμερα Παρασκευή (05-04-19) στο νότιο Ιόνιο και αύριο Σάββατο (06-04-19) στις κεντρικές και τις νότιες περιοχές της ανατολικής χώρας, θα φτάνει τα 8 και πρόσκαιρα στα νότια τα 9 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία τη Δευτέρα (08-04-2019) προβλέπεται νέα μεταβολή του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική και βαθμιαία τη βόρεια Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Μεταφορά σκόνης από την Αφρική – Δείτε την κίνηση της σκόνης
Σύμφωνα με το meteo.gr ο καιρός θα χαλάσει κυρίως από το μεσημέρι της Παρασκευής 05/04/2019 και από τα νοτιοδυτικά, με βροχές και καταιγίδες, όπου στα κεντρικά και νότια θα είναι κατά τόπους ισχυρές και το Σάββατο 06/04 θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Την Κυριακή 06/04 τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά με κατά τόπους έντονα φαινόμενα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τις πρωινές ώρες και πρόσκαιρη βελτίωση στη συνέχεια, ενώ από τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας προβλέπονται νέες βροχοπτώσεις από τα δυτικά.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, από το απόγευμα της Παρασκευής 05/04 έως το πρωί του Σαββάτου 06/04, ισχυρές βροχές και καταιγίδες (και τοπικές χαλαζοπτώσεις) αναμένεται να επηρεάσουν την Κρήτη, ενώ ισχυρά φαινόμενα προβλέπονται και για την Αττική από τις πρώτες πρωινές ώρες έως το μεσημέρι του Σαββάτου 06/04/2019.

Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 05/04 στο Νότιο Ιόνιο και το Σάββατο 06/04 στο Νότιο Αιγαίο θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8-9 μποφόρ.

Δείτε τις εκτιμώμενες βροχοπτώσεις και την ενίσχυση των ανέμων από το απόγευμα της Παρασκευής 05/04 έως τις βραδινές ώρες της Κυριακής 07/04/2019, στο βίντεο, που ακολουθεί.

Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας μας, όπου κυρίως το Σάββατο 06/04 θα καταγραφούν σημαντικές συγκεντρώσεις, με αποτέλεσμα στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται φαινόμενα να έχουν χαρακτήρα λασποβροχής. Η κίνηση της σκόνης και οι εκτιμώμενες συγκεντρώσεις της στην ατμόσφαιρα, παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Πηγή

Νοσοκομείο του Ρίου: Εκανε χρήση κοκαϊνης στον χώρο που βρισκόταν και περίμενε..Χωρίς να υπολογίζει κανέναν !


Στο νοσοκομείο δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια  ;
Όποιος θέλει μπαίνει και κάνει χρήση ναρκωτικών ;
Ξέφραγο αμπέλι το κατάντησαν ;


Απίστευτα πράγματα στο νοσοκομείο του Ρίου. Ασθενείς προσπαθούσαν να πιστέψουν αυτά που συνέβαιναν μπροστά τους…

Eπαθαν σοκ οι ασθενείς που περίμεναν τη σειρά τους στον «υπέρηχο» του Νοσοκομείου Ρίου αλλά και οι γιατροί μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό πριν μερικές ημέρες!

Μεταξύ αυτών που ανέμεναν για υπέρηχο, ήταν και ένας Ελληνας γύρω στα 45. Σύμφωνα με την εφημερίδα Κόσμος της Πάτρας, έκανε χρήση κοκαϊνης στον χώρο που βρισκόταν και περίμενε

Χωρίς να υπολογίζει κανέναν… ούτε καν εκείνους που παρατηρούσαν με «γουρλωμένα» έκπληκτα μάτια κάθε κίνησή του, έβγαλε από την τσέπη του την ταυτότητά του καθώς και ένα σακουλάκι με σκόνη.



Σχημάτισε μία «γραμμή» από τη σκόνη πάνω στην ταυτότητά του, έσκυψε και άρχισε να την ρουφά!

Με το στόμα ανοιχτό είχαν μείνει όλοι αλλά εκείνος… δεν χαμπάριαζε! Μάλιστα μετά έπιασε και κουβέντα με ορισμένους που περίμεναν.

Αρχισε να τους λέει για τον γιο του ο οποίος αν και πολύ νέος… πίνει κρασί με το που ξυπνάει (αντί για καφέ) και ότι εκείνος του κάνει συνεχώς παρατηρήσεις να «κόψει» την… άσχημη αυτή συνήθεια, αλλά ο γιος του δεν τον ακούει!



Πηγή

ΗΠΑ: Αναζητουν πελατες για τα αεροσκαφη F35, αν τελικα, δεν τα παρει η Τουρκια. Προταση και στην Ελλαδα.....

Δεν τους νοιαζει ποιος θα τα παρει και εναντιον τινος θα τα χρησιμοποιησει...
Φτανει να παρουν τα κωλοδολαρια τους.....
Αυτα τους νοιαζουν....
Και στην προκειμενη περιπτωση, αν αναγαστους που δεν τολομουν, να μην τα δωσουν στην Τουρκια, ψαχνουν αλλους να πληρωσουν...
Μεταξυ αυτων ειναι και η Ελλαδα...
Αυτοι ειναι οι συμμαχοι μας.....
Μονο να παρουν θελουν ! ! !




Μεταξύ λοιπον, των κρατών που θεωρούνται πιθανοί πελάτες της Ουάσινγκτον και η Ελλάδα – Η κυβέρνηση Τραμπ συνεχίζει να προωθεί την εκστρατεία «Buy American»


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε πωλήσεις του μαχητικού F-35 της Lockheed Martin Corp σε πέντε νέες χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας, της Ρουμανίας και της Πολωνίας, καθώς οι σύμμαχοι της Ουάσινγκτον αυξάνουν τις αμυντικές τους δαπάνες την ώρα που η Ρωσία ενισχύει τις δικές της ένοπλες δυνάμεις, ενημέρωσε ανώτερος αξιωματικός το αμερικανικό Κογκρέσο χθες Πέμπτη.

Σε κατάθεσή του που υπεβλήθη γραπτώς στο αμερικανικό Κογκρέσο και περιήλθε σε γνώση του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς, ο αντιναύαρχος Μαθάιας Γουίντερ, επικεφαλής της υπηρεσίας του αμερικανικού Πενταγώνου που είναι αρμόδια για το F-35, σημειώνει ότι δυνητικά, πωλήσεις του προηγμένου μαχητικού θα μπορούσαν να γίνουν στο μέλλον «στη Σιγκαπούρη, στην Ελλάδα, στη Ρουμανία, στην Ισπανία και στην Πολωνία».

Η είδηση καταγράφεται εν μέσω της έντασης ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Τουρκία, χώρα που συμμετέχει στη συμπαραγωγή του μαχητικού, εξαιτίας των σχεδίων της Άγκυρας να αγοράσει το ρωσικής κατασκευής αντιπυραυλικό σύστημα S-400.

Οι πωλήσεις στρατιωτικού εξοπλισμού όπως το μαχητικό εγκρίνονται κατόπιν διαπραγματεύσεων μεταξύ των κυβερνήσεων, με το Πεντάγωνο να ενεργεί ως ενδιάμεσος ανάμεσα στους κατασκευαστές και ξένες κυβερνήσεις. Υπάρχουν και άλλες χώρες-σύμμαχοι των ΗΠΑ, ανάμεσά τους η Φινλανδία, η Ελβετία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που θα ήθελαν να αποκτήσουν το εξελιγμένο μαχητικό.

Στη γραπτή κατάθεσή του, που αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα πιθανόν ακόμη και σήμερα Παρασκευή, ο Γουίντερ διαβεβαιώνει ότι το Πεντάγωνο θα απαντήσει σε όλα τα αιτήματα ξένων κυβερνήσεων για ενημέρωση σχετικά με το αεροσκάφος.

Πέρυσι, το Βέλγιο έγινε η πρώτη χώρα στην οποία εγκρίθηκε η εξαγωγή F-35 έπειτα από χρόνια, αφού οι Βρυξέλλες το επέλεξαν αντί του Eurofighter Typhoon για να αντικαταστήσουν τον στόλο των παλαιότερων F-16 της βελγικής πολεμικής αεροπορίας, υπογράφοντας συμφωνία ύψους 4 δισεκατομμυρίων ευρώ (4,55 δισεκ. δολαρίων) με την Ουάσινγκτον.

Η Λόκχιντ, ο βασικός κατασκευαστής του αεροσκάφους, αναπτύσσει και κατασκευάζει τρία μοντέλα του νέου μαχητικού για τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και των υπολοίπων δέκα χωρών που έχουν συμφωνήσει να το αποκτήσουν — της Βρετανίας, της Αυστραλίας, της Ιταλίας, της Τουρκίας, της Νορβηγίας, της Ολλανδίας, του Ισραήλ, της Ιαπωνίας, της Νότιας Κορέας και του Βελγίου. Το ημερολογιακό έτος 2018 παραδόθηκαν στις ΗΠΑ και στους συμμάχους τους 91 μαχητικά F-35.

Οι πωλήσεις στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ σε ξένα κράτη αυξήθηκαν 13% στα 192,3 δισεκατομμύρια δολάρια το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε την 30ή Σεπτεμβρίου, γνωστοποίησε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τον Νοέμβριο.

Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να προωθεί την εκστρατεία «Buy American» («αγοράστε αμερικανικά προϊόντα»), έχει χαλαρώσει αισθητά τους περιορισμούς στις εξαγωγές και ενθαρρύνει τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού των ΗΠΑ να διαδραματίζουν πιο ενεργό ρόλο στο εξωτερικό για να εξασφαλίζονται μεγαλύτερες πωλήσεις της αμερικανικής αμυντικής βιομηχανίας.


πηγη 

ΑΑΔΕ: Έρχεται παραγραφή χρεών από ανεξόφλητα Τέλη Κυκλοφορίας...


Μείωση του χρόνου παραγραφής των Τελών Κυκλοφορίας αλλά και άμεσο εντοπισμό των παραβατών περιλαμβάνει το νέο σχέδιο της ΑΑΔΕ.



Σημαντική μείωση μείωση του χρόνου παραγραφής των Τελών Κυκλοφορίας στα 10 έτη από τα 20 έτη που ισχύει σήμερα και άμεσο εντοπισμό των φορολογουμένων που χρωστούν Τέλη Κυκλοφορίας από τις Εφορίες χωρίς την πάροδο μεγάλου χρόνου αφότου γεννιέται η φορολογική υποχρέωση περιλαμβάνει το επιχειρησιακό σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.


Μάλιστα η ΑΑΔΕ για την διευκόλυνση των φορολογουμένων που χρωστούν στην Εφορία εξετάζει την υιοθέτηση νέων ρυθμίσεων αυξημένο αριθμό δόσεων (π.χ. 120 δόσεις) με σκοπό τη διευκόλυνση των φορολογούμενων για τμηματική καταβολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους. Η εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου θα έχει επίδραση στα έσοδα και την επίτευξη του ετήσιου στόχου εξαιτίας των κινδύνων που κρύβει η νέα χρονιά για τον Κρατικό Προϋπολογισμό.


Πάνω από 1,5 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων δεν έχουν εξοφλήσει τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2019 ενώ άγνωστες παραμένουν οι συνολικές οφειλές των ιδιοκτητών οχημάτων από ανεξόφλητα Τέλη Κυκλοφορίας τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία η υποχρέωση καταβολής Τελών Κυκλοφορίας υφίσταται διαρκώς, εκτός και αν ένα όχημα τεθεί σε ακινησία, εκούσια ή αναγκαστική, στη Δ.Ο.Υ. φορολογίας εισοδήματος του ιδιοκτήτη.


Δεν είναι νόμιμη η κυκλοφορία οχήματος, για το οποίο δεν έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας ή έχουν καταβληθεί μειωμένα. Στην περίπτωση αυτή, αν καταληφθεί από την Τροχαία να κυκλοφορεί, αφαιρούνται η άδεια και οι πινακίδες. Τα στοιχεία κυκλοφορίας επιστρέφονται, μόνο, εάν ο ενδιαφερόμενος προσκομίσει αποδεικτικό καταβολής των τελών κυκλοφορίας, καθώς και οφειλόμενου, κατά περίπτωση, προστίμου ή αποδεικτικό στοιχείο περί μη οφειλής τελών κυκλοφορίας.


Σε περίπτωση που έληξε η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους και το σχετικό ποσό μετά του ισόποσου προστίμου βεβαιώθηκε στο όνομα του υπόχρεου προσώπου και υπήχθη σε ρύθμιση τμηματικής καταβολής και πάλι δεν καθίσταται νόμιμη η κυκλοφορία του συγκεκριμένου οχήματος, δεδομένου ότι αυτή απαιτεί την ολοσχερή εξόφληση των οφειλόμενων τελών κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους (στην περίπτωση αυτή η οφειλή περιλαμβάνει και το πρόστιμο).

Πότε παραγράφονται τα χρέη από Τέλη Κυκλοφορίας


Το δικαίωμα του Ελληνικού Δημοσίου για βεβαίωση τελών κυκλοφορίας παραγράφεται μετά την πάροδο είκοσι (20) ετών. Τώρα η ΑΑΔΕ εξετάζει να μειωθεί ο χρόνος παραγραφής κατά 10 χρόνια.

Επίσης οι απαιτήσεις κατά του Ελληνικού Δημοσίου για καταβληθέντα ποσά «αχρεωστήτως ή παρά το νόμο» παραγράφονται μετά την παρέλευση τριετίας από την καταβολή. Στις περιπτώσεις αχρεώστητης καταβολής είναι και οι περιπτώσεις πολλαπλής πληρωμής για το ίδιο όχημα.




Πηγή

Φυλανε τα συνορα να μην βγουν, οχι να μην μπουν......

Αυτο το τρελο συμβαινει στην Ελλαδα του Τσιπρα.....
Φυλανε τα συνορα, να μην μας φυγουν οι λαθρομεταναστες, ενω τους υποδεχονται οταν ερχονται...
Το σχεδιο καταστροφης της Ελλαδος, με αλλοιωση του πλυθησμου, εξελισεται κανονικα...
Μονο ετσι πιστευουν οτι μπορουν να καταστρεψουν την Ελλαδα και ειναι η ευκαιρια τους τωρα που υπαρχει προδοτικη κυβερνηση και αντιπολιτευση μια απ τα ιδια !
Διαβαστε και θα καταλαβετε....



Σε σκηνές -και ανάβοντας φωτιές για να ζεσταθούν- διανυκτέρευσαν περίπου 500 πρόσφυγες, ανάμεσά τους και οικογένειες με μικρά παιδιά, οι οποίοι κατασκήνωσαν έξω από το κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών.

Χθες το απόγευμα, οπότε και άρχισαν να συρρέουν στην περιοχή, ανταποκρινόμενοι σε ένα διαδικτυακό κάλεσμα, δημιουργήθηκε ένταση με αποτέλεσμα να γίνει μία προσαγωγή, να συλληφθεί ένας 37χρονος Ιρακινός για αντίσταση και απόπειρα σωματική βλάβης και ένας αστυνομικός να τραυματισθεί.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει κλείσει περιμετρικά την περιοχή, καθώς οι πρόσφυγες έχουν δηλώσει ότι πρόθεσή τους είναι να μεταβούν στα σύνορα.

Όπως ανέφεραν πάντως χθες, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, «δυστυχώς κάποιοι από τους αιτούντες άσυλο που φιλοξενούνται σε δομές στη Βόρεια Ελλάδα, παρασύρθηκαν από την παραπληροφόρηση που κυκλοφορούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσω κοινωνικών δικτύων παρά τις προειδοποιήσεις από τις διοικήσεις των δομών».

Οι ίδιες πηγές κάλεσαν τους επωφελούμενους «που ακολούθησαν το ανεύθυνο κάλεσμα για πορεία προς τα σύνορα να επιστρέψουν στις δομές φιλοξενίας και σε καμία περίπτωση να μην ξεφεύγουν από τα όρια της νομιμότητας».



πηγη 

Υπουργειο Ναυτιλιας: Ευτυχως οι Λιμενικοι δεν χρησιμοποησαν τα πιστολια τους ! ! !

Για ποιον λογο, εχουν τοτε τα οπλα;
Σε τινος χερια επεσαν και εναντιον τινος, θα τα χρησιμοποιησουν; 
Το οτι βρεθηκαν στο νοσοκομειο οι Λιμενικοι, δεν σας ενοχλει καθολου;
Μονο αν παθαινε κατι καποιος αναρχοαπλυτος θα σας πειραζε;
Τι λετε ρε ελεεινοι και τρισαθλιοι;
Οι Λιμενικοι δεν ειναι ανθρωποι;
Δεν εχουν οικογενειες; 
Δεν εχουν δικαιωματα; 



Διαβαστε την αισχρη ανακοίνωση του υπουργείου.....

«Τραυματισμός στελεχών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής μετά από απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν από ομάδα αγνώστων στα Εξάρχεια κατά τη διάρκεια νομότυπου ελέγχου σε οικία για ναρκωτικά

Βραδινές ώρες χθες 04/04/2019, κλιμάκιο αποτελούμενο από οκτώ (08) στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, με την παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, μετέβη σε οικία στην περιοχή των Εξαρχείων, προκειμένου διενεργήσει έρευνα αναφορικά με υπόθεση ναρκωτικών ουσιών η οποία ήταν σε εξέλιξη.

Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος με τον Εισαγγελικό Λειτουργό εξερχόμενα από την ως άνω οικία και ενώ είχαν συλλάβει δύο (02) γυναίκες, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα πενήντα (50) περίπου ατόμων, αρκετοί εκ των οποίων έφεραν οπλισμό και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Ο Εισαγγελικός Λειτουργός απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το σημείο της επίθεσης από τα λιμενικά όργανα.

Αποτέλεσμα της επίθεσης σε βάρος των στελεχών του Λιμενικού Σώματος ήταν να τραυματιστούν δύο (02) από τα στελέχη του, ενώ κατά την διάρκεια της εμπλοκής αφαιρέθηκαν από αυτούς τσαντάκια με προσωπικά αντικείμενα και τον ιδιωτικό τους οπλισμό, μία δε εκ των δύο (02) γυναικών που είχαν συλληφθεί διέφυγε.

Τα ανωτέρω στελέχη του Λιμενικού Σώματος μεταφέρθηκαν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών για την παροχή των πρώτων βοηθειών όπου παραμένουν νοσηλευόμενα.

Στην οικία που διενεργήθηκε ο έλεγχος, εντοπίστηκαν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, καθώς και ζυγαριά ακριβείας.

Τέλος σημειώνεται ότι κατά την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος επέδειξαν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση χωρίς να χρησιμοποιήσουν τον φέροντα οπλισμό τους και να αποφευχθεί γενικευμένη σύρραξη με απρόβλεπτα αποτελέσματα».



πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.