Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Δεν υπολογιζουν κανεναν στηνουν τα τσαντηρια τους οπου γουσταρουν και δεν τολμαει να τους πειραξει ουτε και η Αστυνομια!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ!!Με το <<ετσι θελω>>λ@θρομετ@ν@στες εστησαν σκηνες και εκαναν καταληψη στον χωρο εξω απο το πρωην στρατοπεδο <<Αναγνωστοπουλου>>στην Θεσσαλονικη!!!Χωρις να ρωτησουν κανεναν και χωρις ενδιασμους ειχαν το θρασος 80 περιπου ατομα να καταλαβουν τον χωρο ....και η Ελληνικη αστυνομια απλα στον ρολο του <<θεατη>>!!!! Εν τω μεταξυ η Ελληνικη Αστυνομια βρισκεται σε συναγερμο για την επικειμενη <<εισβολη>>λ@θρομετ@ν@στων απο τον Εβρο που προερχονται απο την Κωνσταντινουπολη προς τα Ελληνοτουρκικα συνορα!!!!Πληροφοριες αναφερουν οτι μεγαλο κυμα λ@θρομετ@ν@στων προετοιμαζεται να κινηθουν προς την Ειδομενη....και οι αρχες των Σκοπιων ετοιμαζονται να θωρακισουν τα συνορα τους ζητωντας μαλιστα και βοηθεια απο τις αρχες της Ουγγαριας!!!!

Κατάληψη εδάφους από μετανάστες στη Θεσ/νίκη: Έστησαν σκηνές έξω από πρώην στρατόπεδο – Στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις

Ομάδα περίπου 80 προσφύγων βρίσκεται έξω από το κέντρο φιλοξενίας, στο πρώην στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου», στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Οι πρόσφυγες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στο σημείο, έστησαν σκηνές στο σημείο.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας για την αποφυγή εντάσεων.

Tα πράγματα λοιπόν αρχίζουν και δυσκολεύουν.Αυξημένα ειναι τα μέτρα επιτήρησης που λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία στον Εβρο, μετά και τις εντεινόμενες το τελευταίο διάστημα πληροφορίες για επικείμενο «καραβάνι» προσφύγων και μεταναστών που φέρεται να προετοιμάζεται για μαζική μετακίνηση από την Κωνσταντινούπολη προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη ερευνώνται πληροφορίες που διακινούνται μέσω Διαδικτύου για προετοιμασία μαζικής κίνησης αιτούντων άσυλο από τη Βόρεια Ελλάδα προς την Ειδομένη, ενώ και οι Αρχές των Σκοπιων ετοιμάζονται να θωρακίσουν τα δικά τους σύνορα, με βοήθεια μάλιστα από την Ουγγαρία και τον Βίκτορ Ορμπαν.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.