Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Στiγκα εiσαι απαpαδεκτoς....

Την αντίδραση του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή Λάρισας Κώστας Φλώρου για τον Ηλία Κασιδιάρη....



Συγκεκριμένα ο Κ.Φλώρος μίλησε μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής υπέρ της υποψηφιότητας Κασιδιάρη στο Δήμο Αθηναίων. «Αφήστε τους πολίτες της Αθήνας ελεύθερους να ψηφίσουν. Η μοναδική ελπίδα είναι η υποψηφιότητά του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας. Και μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται τροπολογία κατά του Κασιδιάρη. Αφήστε τα αυτά, αφήστε τους πολίτες να ψηφίζουν ελεύθερα. Το Σύνταγμα επιβάλλει υποψηφιότητες χωρίς περιορισμούς», είπε ο Κ. Φλώρος.

Λίγα λεπτά μετά εισήλθε στην Ολομέλεια ο πρόεδρος των Σπαρτιατών και ανακοίνωσε ότι δεν γνώριζε την τοποθέτηση Φλώρου, αλλά εφόσον «κινήθηκε αυτοβούλως, θα πρέπει να πάρω μέτρα»!



Ωστόσο, παρόλο που πολλά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Κ.Φλώρος θα διαγραφεί από το κόμμα, κάτι τέτοιο είναι απίθανο να γίνει, καθώς είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στο χώρο της εθνικιστικής δεξιάς. 

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα την Πέμπτη (27/7) ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δήμο της Αθήνας, με τον συνδυασμό «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ».

Στο μεταξύ σε μια  κίνηση που προκάλεσε εντυπώσεις προχώρησαν εννέα βουλευτές των Σπαρτιατών, εκδίδοντας δήλωση, με την οποία «αδειάζουν» τον πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Στίγκα.

Σε δήλωσή του, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Ιωάννης Δημητροκάλλης, είπε ότι καταδικάζει τις πρωινές δηλώσεις του κ. Στίγκα, ο οποίος με τη σειρά του είχε «αδειάσει» τον Κωνσταντίνο Φλώρο, όταν ο τελευταίος, από το βήμα της Βουλής, δήλωσε υπέρ της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων.

Τη δήλωση υπογράφουν οι εννέα από τους συνολικά 12 βουλευτές (σ.σ δεν υπογράφουν οι κ.κ. Στίγκας, Ασπιώτης και Γαυγιωτάκης. Ο τελευταίος ωστόσο εμφανίζεται να στηρίζει την κίνηση των εννέα, ενώ αναμένεται να υπογράψει και ο κ. Ασπιώτης) της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και αναφέρει τα εξής:

«Οι βουλευτές της ΚΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ καταδικάζουμε τις αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του κόμματος στην Ολομέλεια της βουλής εις βάρους του συναδέλφου μας κ. Κωνσταντίνου Φλώρου.

Ως Έλληνες βουλευτές διαθέτουμε πλήρη ελευθερία γνώμης, έκφρασης και επιλογής, γι’ αυτό άλλωστε εκλεγομαστε στο όνομα του ελληνικού λαού.

Η ομιλία του κ. Φλώρου σίγουρα ενόχλησε την κυβέρνηση, εκφράζει όμως απόλυτα τους 250 χιλιάδες Έλληνες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.


πηγη

ΠΑΡΑlΤΗΘΕlΤΕ PΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

 



Τέτοιο προηγούμενο δεν έχει ξαναυπάρξει για την ένδοξη Ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

Όταν μια πυρκαγιά, ακόμα και τεράστιας έντασης, καταφέρνει αυτό που δεν μπορεί να καταφέρει ο αντίπαλος σε περίοδο Πολέμου, τότε κάποιοι πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα.

Η ανικανότητα είναι πλέον κυρίαρχη και πασιφανής!

Όταν σου καίγονται τα πυρομαχικά των μαχητικών αεροπλάνων πρώτης γραμμής που αναχαιτίζεις τον εχθρό, τότε, αμέσως μετά το σοκ μόνο μια λέξη σου έρχεται στα χείλη. Ντροπή!

Όταν δε, απομακρύνεις και τα F16 για να τα… σώσεις, η ντροπή θα είναι μαύρη κοιλίδα, διαχρονικά, στην ιστορία των…γραφειοκρατών και των χαρτογιακάδων.

Οι αποθήκες αυτές έχουν προδιαγραφές ΝΑΤΟ, με πολλές ασφαλιστικές δικλείδες προστασίας ώστε να προστατεύονται από φυσικές καταστροφές.

Είναι απαράδεκτο να καίγεται τέτοια αποθήκη σε εποχή ειρήνης.

Όταν το περιστατικό αντιμετωπιστεί μόνο μια κίνηση πρέπει να σκέπτονται όλοι, από τον Διοικητή της Πτέρυγας Μάχης, τους Αρχηγούς των Επιτελείων των Ε.Δ. μέχρι τον Υπουργό…. σε πρώτη φάση.


πηγη

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Pατσισμoς κατα τωv Eλλnvωv...ΑΜΦlΒΑΛΕΤΕ;



Αν αμφιβαλεις...
Αν το θεωρεις υπερβολικο....
Αν νομιζεις οτι δεν ειναι ετσι...
Αν πιστευεις οτι δεν ισχυει...
Τοτε φιλε μου χρειαζεσαι επειγοντως ψυχιατρο....

Αγιoς Γ.Παπαδoπoυλoς στoυς Aμερικαvoυς: ΓPΑΦΩ ΤΟΥΣ ΓΚΑNΓΚΣΤΕP ΣΤ’ ΑPΧ@Δ@Α ΜΟΥ....

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...



50 χρόνια μετά: Η απόρρητη αλληλογραφία στην απαίτηση των ΗΠΑ για ανεφοδιασμό αεροπλάνων επί της ελληνικής επικράτειας στον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ....

Οι Εβραίοι και ο Μοσέ Νταγιάν. «Η αντίδραση Γεωργίου Παπαδοπούλου ήταν άμεση, εχρησιμοποίησε μάλιστα και μία βαρύτατη έκφραση για το αμερικανικό αίτημα». Σπυρίδων Μαρκεζίνης


πηγη

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Koυλnς, Μακpov και...ιπταμεvα φεpετpα ! ! !

Σκότωσε τους πιλότους για τις ΜΙΖΕΣ ο μούλος, του απροσδιόριστου DNA....

Κούλης, ο ημίτρελος....

Ήξερε για τα σάπια Canadair του 1970, CL-215 και έκανε πλακίτσες, λίγες μέρες πριν...

Είναι παλιό, βγάζει βλάβες, είχε πει στην Ελευσίνα ο αλήτης… 

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ....

Στο κόλπο και ο Μακρόν, το κάθαρμα, για να αρπάξουν μαζί τα εκατ. της δήθεν συντήρησης στα ιπτάμενα φέρετρα από γαλλική εταιρεία καταζητούμενων....



πηγη

Mnτσoτακn, κατι σoυ λεει για το Εθvικο Πενθος η Αφροδιτη...



Και εχει απολυτο δικιο....
Αλλα...
Ξερουμε, θα κανεις παλι, πως δεν ακους...
Δεν σε παιρνει να απαντησεις....
Ανθελληνας εισαι, το ξερουμε πια...












Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Ρε Mnτσoτακn αλnθευει; Αρvnθnκες βοnθεια απ τον Πoυτιv σε πυρoσβετικα αερoπλαvα;

Dana Levi: Ο Πούτιν προσφέρθηκε να στείλει 4 Ilyushin στην Ελλάδα αλλά ο Μητσοτάκης αρνήθηκε...



Η Dana Levi έκανε μια σοβαρότατη αποκάλυψη πριν απο λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Έγραψε συγκεκριμένα:

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω της διπλωματικής οδού, εξέφρασε την πρόθεσή του να στείλει 4 πυροσβεστικά αεροσκάφη Ilyushin στη χώρα μας για την καταπολέμηση δασικών πυρκαγιών. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης.. απάντησε αρνητικά!

Λάθος, τεράστιο !



πηγη

Eθvικo πεvθoς για τoυς nρωες πιλoτoυς, δεv θα εxoυμε;

Ολοι εσεις, που συμμετειχατε στο Εθνικο πενθος για τον πνιγμο των εισβολεων, που ειστε τωρα;

Που ειστε ρε Ανθελληνες;

Σκοτωθηκαν εκτελωντας το καθηκον τους, δυο λεβεντες Ελληνες πιλοτοι και ακομη Εθνικο Πενθος δεν κηρυξατε;

Δειξατε τι ειστε....

Ανθελληνες με ολη την σημασια της λεξεως....

Φτου σας ρεμαλια ! ! ! 




Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Η κυpα Kατivα ΠτΔ απεφασισε καi διεταξε...

Η ΠτΔ απέκλεισε τους "Σπαρτιάτες" από την γιορτή (κοινώς το γνωστό πανηγυράκι) της αποκατάστασης της (μην χέσω) Δημοκρατίας (τους) στο Προεδρικό λόγω λέει, ακραίας ιδεολογίας, λέει....



Κυρα -Κατίνα είναι ότι θέλει λέει...
Όμως η ΠτΔ έστειλε πρόσκληση να παρίσταται το ΚΚΕ που μόλις προχθές κιόλας γιόρτασε στον Γράμμο την επέτειο του ΕΝΟΠΛΟΥ αγώνα για την κατάλυση της Δημοκρατίας, που αιματοκύλισε επί σχεδόν 4 χρόνια την Ελλάδα και γκρέμισε ότι είχε μείνει ακόμα όρθιο από την Κατοχή, την ιδια στιγμή που οι λαοί της Ευρώπης ξανάχτιζαν το μέλλον τους πάνω στα ερείπια τους...
Ας μου το εξηγήσει καποιος...
Τι δεν καταλαβαίνω τελικά;
Μέρες κρατιέμαι αλλά τελικά δεν αντεχω, θα το πω.
Ρε σταλίνες TI ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ στον Γράμμο;
To οτι πολεμήσατε τον Ελληνικό Στρατό για να δημιουργήσετε ανεξάρτητη Μακεδονία με σταλινικό καθεστώς αρα να διχοτομήσετε την Πατρίδα;
Αρα αποδέχεστε το οτι διαπράξατε το ΕΓΚΛΗΜΑ της εσχάτης προδοσίας και παραμένετε αμετανόητοι κατσαπλιάδες...
ΚΚΕ το κόμμα της Προδοσίας...

Ψnφoς απoδnμων...σωστo ή λαθoς;

 




















πηγη

Poδος: Αστυvoμικoi απαγoρευoυν στoυς κατoικoυς να σωσoυν το βιoς τoυς...



Δεν υπηρχε τοπος για ανεμογεννητριες φαινεται...
Και επρεπε να βρεθει....
Φωτια σε ολα και λυθηκε το προβλημα;
Κουλη ψηφισατε μαλακες.....
Και σας ανταμοιβει τωρα...

πηγη

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Kαψτε τα oλα....ΕΝTOΛΗ !



Δεν το λεμε εμεις....
Υπαρχουν μαρτυριες....
Ακουστε....

Mαρτυρiα....

Θα σας πω κάτι...



ΤΙΣ ΦΩΤΙΈΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΒΉΝΟΥΝ, είναι σχέδιο!
Το είχα δει με τα μάτια μου πέρσι ακριβώς ίδιες ημερομηνίες εδώ στην Πεντέλη, που κάηκαν τόσα σπίτια και από το δικό μας σταμάτησε 100 μέτρα μακριά....
ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΌ....
Δεν έκαναν απολύτως τίποτα, μόνο που πέρναγαν τα περιπολικά και έδιωχναν κόσμο. ...
Είχαν πάμπολλες ευκαιρίες στην αρχή, αλλά άφησαν την φωτιά ανεξέλεγκτη, τερατώδες, που μετά δεν εσβηνε με τίποτα.....
Αυτά...
Χάνουμε την Ρόδο..

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.