Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Αλεξη, σου ετοιμαζουν <υποδοχη> οι κατοικοι της Λεσβου. Εισαι σιγουρος οτι θελεις να πας;

Αν πας στην Λεσβο Τσιπρα και σε φυλανε χιλιοι, αξια δεν εχει...
Αν εισαι μαγκας πηγαινε χωρις φρουρα !






«Θερμή» υποδοχή στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ετοιμάζονται οι φορείς και οι κάτοικοι της Λέσβου, ενόψει των εργασιών του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαΐου στην Μυτιλήνη.

Η κατάργηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου από την 1η Ιουλίου και η αθέτηση των υποσχέσεων της κυβέρνησης για την αποσυμφόρηση του νησιού από το μεγάλο αριθμό μεταναστών, αποτελούν τα κύρια αιτήματα της κινητοποίησης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν εκπρόσωποι του συντονιστικού οργάνου ξεκαθάρισαν πως την προσεχή Πέμπτη το νησί θα νεκρώσει, το συλλαλητήριο και η πορεία θα είναι πολυπληθή ενώ κανένας εκπρόσωπος δεν θα πάρει μέρος στις εργασίες του συνεδρίου.

«Το συντονιστικό των φορέων ζητά τόσο από την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, όσο και από τον δήμαρχο Λέσβου να μη δεχτούν να μιλήσουν», τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, Βαγγέλης Μυρσινιάς ενώ κάλεσε και τους φορείς από την Χίο αλλά και τη Σάμο να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου, Απόστολος Βαλτάς ζήτησε από τον πρωθυπουργό «όταν θα έρθει να φέρει μαζί του τη λύση των προβλημάτων και όχι να κάνουμε για άλλη μια φορά διάλογο συμμετέχοντας στα πάνελ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Απόστολος Βαλτάς χαρακτήρισε επικοινωνιακό τρικ το αναπτυξιακό συνέδριο ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Πρακτόρων, Παναγιώτης Χατζηκυριάκος ζήτησε «να σεβαστούν επιτέλους όλοι αυτό το νησί για όλα όσα έχει περάσει»

https://thesseconomy.gr

Τούρκοι: Οι Πυραύλοι μας φτάνουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη!!!!!!

Απειλές ασχέτων σε άσχετους, ετσι χαρακτηρίζονται  οι απειλές των Τούρκων προς την Ελλάδα....
Για να φτάσουν εκει που ισχυρίζονται οι πυραύλοι τους, θα πρεπε να ξερουν ως που φτάνουν
οι δικοί μας....
Οταν μάθουν ας γράψουν ενα αξιοπιστο άρθρο αυτη είναι η απάντηση της ομάδος
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ !!!!


«Εντάξαμε στο οπλοστάσιο των ενόπλων δυνάμεων μας το τακτικό πυραυλικό συγκρότημα BORA με βεληνεκές μάχης τα 280χλμ, όταν από τη Σμύρνη στην Αθήνα η απόσταση είναι περίπου 230 χιλιόμετρα» λένε οι Τούρκοι και πλέον απειλούν ανοιχτά.

Τα τουρκικά μέσα μάλιστα παρουσιάζουν χάρτες με την απόσταση από τη Θεσσαλονίκη και από άλλες περιοχές της Ελλάδας για να αποδείξουν ότι μια επιχείρηση κατά της χώρας μας θα έχει σίγουρο αποτέλεσμα χάρη στον τακτικό βαλλιστικό πύραυλο Bora που ανέπτυξε η τουρκική εταιρεία ROKETSAN και εντάχθηκε στην δύναμη του τουρκικού Στρατού.

Eκτός από τον «Bora»,ο οποίος καθοδηγείται προς τον στόχο του με αδρανειακό σύστημα πλοήγησης υποβοηθούμενο από δορυφορικό παγκόσμιο σύστημα προσδιορισμού θέσης (GPS / INS), με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει μεγάλη ακρίβεια πλήγματος , υπάρχει και ο Yıldırım-1 με βεληνεκές 150 χλμ, ενώ οι τεχνολογικές εξελίξεις αυτού που παρουσιάστηκαν λίγο αργότερα έχουν βεληνεκές 300 χλμ (Yıldırım-2) και 900 χλμ (Yıldırım-3) αντίστοιχα»…

Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας, η ROKETSAN ξεκίνησε την ανάπτυξη μιας έκδοσης …με μεγαλύτερη φονική εμβέλεια.

Πρόκειται για το γνωστό σύστημα που μας «απειλούσε» ο τουρκικός τύπος πριν καιρό το οποίο φτάνει στην Αθήνα απειλώντας την χώρα μας ξεκάθαρα εφόσον συστοιχίες αυτού του συστήματος τοποθετηθούν στα μικρασιατικά παράλια.

Είναι πλέον θέμα χρόνου να ωριμάσουν και τα υπόλοιπα εξοπλιστικά προγράμματα τους και να έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση που επιλέξουν μια αιφνιδιαστική επίθεση η οποία μπορεί να ξεκινήσει στοχοποιώντας κρίσιμες στρατιωτικές εγκαταστάσεις με το πρώτο κύμα.

Και τι κάναμε ως χώρα; Τίποτα απολύτως.

Η προσθήκη όμως του πυραύλου Bora στο τουρκικό οπλοστάσιο αναμένεται να δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα για την ελληνική άμυνα με το κυρίαρχο συμπέρασμα ότι έχουμε να κάνουμε πλέον με μια βαλλιστική Τουρκία.















http://kontasas.gr

Αναβαθμιζονται τα F16 με σημερινη αποφαση του ΚΥΣΕΑ !

Εφοσον η Τουρκοι δεν παρουν τα F35.....
Και εφοσον, δεν παρουν ουτε τους S400  Α/Α πυραυλους....
Τοτε ναι ....θα ειμαστε κυριαρχοι στο Αιγαιο οπως και τωρα, ασχετα αν δεν αφηνουν οι πολιτικοι μας να το δειξουν οι πιλοτοι μας !






Με την φράση «Πλέον η ΠΑ ανεβαίνει επίπεδο, η κυριαρχία της δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση στο Αιγαίο με το ραντάρ AESA» υποδέχτηκαν Αμερικανοί την έγκριση από το ΚΥΣΕΑ της αναβάθμισης των F-16 σε επίπεδο VIPER. Κάτι που σημαίνει πως η Τουρκία δεν θα πάρει F-35. Τουλάχιστον όλα αυτό δείχνουν μέχρι τώρα

Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα (28.04.2018) το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό. Ο Πάνος Καμμένος ενημέρωσε ότι οι ΗΠΑ έδωσαν, καταρχήν, το πράσινο φως μετά την ελληνική πρόταση. Μεγάλη μέρα για την Πολεμική Αεροπορική tweet-αρε ο υπουργός Άμυνας

Πιο αναλυτικά, με μια ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (28.04.2018) ότι σε έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα αποφασίστηκε η αναβάθμιση αεροσκαφών F-16.

Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ενημέρωσε το ΚΥΣΕΑ πως η πλευρά των ΗΠΑ έκανε, καταρχήν δεκτή, την αναθεωρημένη πρόταση της Ελλάδας. Μια πρόταση που λαμβάνει υπόψη τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις της Ελλάδας. Μετά το αμερικανικό ΟΚ, το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού 85 αεροσκαφών.

Η ανακοίνωση για το ΚΥΣΕΑ και την αναβάθμιση των F-16

«Υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συνεδρίασε σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας.
Το ΚΥΣΕΑ συνεδρίασε εκτάκτως σε συνέχεια της συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας με αντικείμενο την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16.

Κατόπιν ενημέρωσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι η Αμερικανική πλευρά έχει καταρχήν αποδεχθεί την αναθεωρημένη ελληνική πρόταση, που λαμβάνει υπόψη τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις της χώρας τα επόμενα έτη, το ΚΥΣΕΑ ομοφώνως ενέκρινε την υλοποίηση του προγράμματος αναβάθμισης 85 αεροσκαφών».

Η αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών εγκρίθηκε με βάση τη νέα πρόταση, καθώς παραλίγο να εξελιχθεί σε θρίλερ αφού η προηγούμενη πρόταση ήταν εμπροσθοβαρής, με αποτέλεσμα να αδυνατεί η ελληνική πλευρά να πραγματοποιήσει τις πληρωμές.

Μετά το πρώτο ΚΥΣΕΑ που απέβη άκαρπο, υπήρξε νέα πρόταση από την αμερικανική πλευρά, η οποία είχε καλύτερη κατανομή σε βάθος χρόνου, καθώς κατά πληροφορίες οι δόσεις φτάνουν την «οροφή» των 150 εκατ. ευρώ κατ΄ετος, αντί των 250 εκατ. που προβλέπονταν για την πρώτη πενταετία με βάση την προηγούμενη πρόταση.


 Η αποπληρωμή θα γίνει έως τη διετία 2027-2028, ενώ υπολογίζεται ότι το συνολικό ποσό θα φτάσει τα 1,2 δισ. ευρώ, αν και υπάρχουν εκτιμήσεις ότι μπορεί να «πέσει» λίγο.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα αναβάθμισης θα έχει και η ΕΑΒ.

Καμμένος: Μεγάλη μέρα!

Με μια ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε «μεγάλη μέρα για την Πολεμική Αεροπορία» την απόφαση του ΚΥΣΕΑ.

Το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 σε VIPER μετά την αποδοχή κατ´ αρχήν από την Αμερικανική πλευρά του προγράμματος πληρωμών βάση του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του ΥΕΘΑ. Μιά μεγάλη ημέρα για την ΠΑ

Ανάμεσα στις βελτιώσεις παρέχονται αναβαθμισμένος υπολογιστής αποστολής, ηλεκτρονικά συστήματα πτήσης τελευταίας τεχνολογίας και πολύχρωμες οθόνες με μεγάλη ανάλυση. Παρέχεται επίσης κράνος με ενσωματωμένα σκοπευτικά.

Στα VIPER υπάρχει αναβαθμισμένο σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών Link-16 και αναγνώρισης εχθρού ή φίλου.

Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο σύστημα ακριβείας GPS με αυτοματοποιημένο σύστημα αποφυγής σύγκρουσης στο έδαφος, που ειδοποιεί τον πιλότο όταν πετάει πολύ χαμηλά με μικρή ορατότητα.

Ανάμεσα στα οπλικά συστήματα που το F-16V είναι πύραυλοι αέρος-αέρος υπέρυθρης καθοδήγησης AIM-9 Sidewinder, Magic II και ASRAAM και μεγάλου βεληνεκούς με καθοδήγηση ραντάρ AIM-7, Sky Flash και AIM-120.

Μπορεί επίσης να εκτοξεύσει τους πυραύλους με διευρυμένο «οπτικό πεδίο» AIM-9X, Python IV, AIM-132 ASRAAM και IRIS-T.

Για στόχους στην θάλασσα μπορεί να «φορέσει» τους πυραύλους AGM-119/AGM-84/AGM-65G και τους AGM-65 Maverick για στόχους στο έδαφος.

Παράλληλα μπορεί να εκτοξεύσεις βόμβες καθοδηγούμενες με λέιζερ GBU-15 και διανομείς βομβιδίων.

Το ισχυρό όπλο όμως του Viper είναι το ραντάρ AESA που το δίνει την δυνατότητα στοχοποίησης παντός καιρού με υψηλής ευκρίνειας απεικόνιση.

Επίσης δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης απεικόνισης στόχων σε αέρα και έδαφος.

Οι δυνατότητες του ραντάρ πολλαπλασιάζονται με το σκοπευτικό σύστημα Sniper.

Ο κινητήρας Pratt & Whitney F100-PW-229 ή ο General Electric F110-GE-129 που μπορεί να χρησιμοποιήσει δίνουν μεγάλη ισχύ.

Ο F100-PW-229 δίνει ώθηση 29,100 λιβρών ενώ ο F110-GE-129 δίνει ώθηση 29,500 λιβρών. Το αεροσκάφος μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα που φτάνει τα 2 Mach 2 και μπορεί να διανύσει φορτωμένο με οπλικά συστήματα αποστάσεις 1,740 ναυτικά μίλια.

90 προσλήψεις στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία

Με 90 υπαλλήλους ενισχύεται, άμεσα, η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ Α.Ε).

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση εργασίας ενός έτους, που μπορεί να παραταθεί μέχρι πέντε χρόνια.

Προσέξτε τα όρια ηλικίας: για όλες τις ειδικότητες (πλην των Ελεγκτών Παραγωγής) η ηλικία πρέπει να είναι από 18 έως 45 ετών. Για τους Ελεγκτές Παραγωγής δυνατότητα υποβολής αίτησης, έχουν υποψήφιοι ηλικίας 18-65 ετών.

Το προσόν που κάνει την διαφορά μεταξύ των υποψηφίων είναι η εξάμηνη εξειδικευμένη εμπειρία.
http://aitoloakarnanianews.gr

Ο Πομπέο δεν "μάσησε" τα λόγια του απέναντι στον Τσαβούσογλου...

Αρχισαν τα Αμερικανάκια να ξυπνάνε....
Φτάνει το δούλεμα λένε στον Σαλεμένο....
Φτάνει τα λόγια να τα κάνουν πράξη!!!!!
Διαβάστε παρακάτω για να καταλάβατε....

“Ο υπουργός (Πομπέο) υπογράμμισε τη σοβαρότητα των ανησυχιών των Ηνωμένων Πολιτειών… Εάν (βέβαια) προχωρήσει (η Τουρκία στην αγορά των ρωσικών S-400)”. Αξιωματούχος που συνόδευε τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Αμερικής, τον Μάικ Πομπέο, κάλεσε τους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, για να εξηγήσει με ακρίβεια τα σημεία στα οποία εστιάστηκε η κουβέντα τους. Η λέξη κυρώσεις είναι στο στόμα όλων… Τους είπε ότι ο κ. Πομπέο εξέφρασε τη βαθύτατη ανησυχία της αμερικανικής κυβέρνησης για την απόφαση της Τουρκίας να αγοράσει το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα S-400 και πρόσθεσε ότι ο Αμερικανός υπουργός απαίτησε την άμεση αποφυλάκιση του πάστορα Αντριου Μπράνσον και των υπαλλήλων της αμερικανικής πρεσβείας της Άγκυρας και του αμερικανικού προξενείου της Κωνσταντινούπολης. Οι ρωσικοί S-400, τόνισε ο κ. Πομπέο στον Τούρκο υπουργό, δεν είναι συμβατοί με τα οπλικά συστήματα του ΝΑΤΟ. Και το θέμα αυτό δεν είναι προς διαπραγμάτευση. Πρόκειται για απόφαση… Του υπογράμμισε επίσης ότι αν πρέπει να αγοράσουν πολεμικό υλικό πρέπει να απευθυνθούν στη Δύση, όχι στη Ρωσία. Τα παραπάνω δύο θέματα τέθηκαν ως όροι για να βελτιωθούν οι ταραχώδεις σχέσεις, που με ευθύνη του ισλαμιστή προέδρου Ταγίπ Ερντογάν περνούν καθημερινά μέσα από χίλια κύματα. Η συνομιλία των δύο υπουργών ήταν εξαιρετικά δύσκολη και οι επίσημες ανακοινώσεις δεν μεταφέρουν την ακριβή εικόνα των όσων ειπώθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Βέβαια στην ανακοίνωση της εκπροσώπου του Στέιτ Ντπάρτμεντ φαίνεται ξεκάθαρα ότι το θέμα της φυλάκισης των Αμερικανών πολιτών είναι «αγκάθι» στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις. Ο κ. Πομπέο είναι ένα από τα πιο γνωστά «γεράκια» στην Ουάσιγκτον. Είναι παλαιάς κοπής στρατιωτικός-πολιτικός και έχει ανδρωθεί με τις ιδέες της απόλυτης ισχύς των Ηνωμένων Πολιτειών. Χρησιμοποιεί φρασεολογία που είχαμε ξεχάσει στα οκτώ χρόνια της διακυβέρνησης της υπερδύναμης από τον ήρεμο Μπάρακ Ομπάμα, που είχε όνειρο ζωής να αποσύρει την Αμερική απ’ όλους τους πολέμους. Με τον Πομπέο στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τον Τζον Μπόλτον στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, οι Ηνωμένες Πολιτείες απαιτούν τον κυρίαρχο ρόλο τους στον κόσμο. Είτε μόνες τους, είτε κτίζοντας συμμαχίες σε διάφορες περιοχές του πλανήτη. Ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, αλλά και άλλοι ηγέτες ανέβηκαν ήδη στο τρένο του Τράμπ. Στην Ελλάδα είμαστε δύσπιστοι για μερικά πράγματα που συμβαίνουν, διότι το έργο το έχουμε ξαναδεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αμερικανοί «σκοτώνονται» με τους Τούρκους. Όλες τις προηγούμενες φορές κατάφεραν με αμοιβαίες υποχωρήσεις να επανέλθουν οι σχέσεις τους στις ράγες του δυτικού τρένου. Η σημερινή κατάσταση είναι χαοτική με ευθύνη του κ. Ερντογάν. Για να το θέσουμε πιο απλά: ο άνθρωπος δεν θέλει να έχει σχέσεις με τη Δύση. Έχει κάνει τις επιλογές του, τις οποίες χθες τις υποστήριξε ο κ. Τσαβούσογλου ενώπιον του κ. Πομπέο. Η αγορά των S-400 έχει ολοκληρωθεί και δεν ακυρώνεται, του είπε. Μπορούμε να πάρουμε, εάν το επιθυμούμε, και δικά σας όπλα, πρόσθεσε. Αλλά τους S-400 θα τους παραλάβουμε. Για το θέμα των Αμερικανών πολιτών, που βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές, τόνισε ότι είναι θέμα της …«ανεξάρτητης» δικαιοσύνης της Τουρκίας. Σημειώνουμε ότι οι συλλήψεις έγιναν με εντολή της «Υψηλής Πύλης», του ίδιου του Ταγίπ Ερντογάν. Για τη Συρία του τόνισε ότι εάν οι Αμερικανοί δεν συμμορφωθούν με τα «θέλω» του Ερντογάν, θα ξεκινήσει νέα στρατιωτική επιχείρηση. Του είπε και άλλα πολλά. Υπάρχει κανείς που να θεωρεί τα παραπάνω συζητήσεις μεταξύ συμμάχων και φίλων; Ουδείς… Αυτές είναι κουβέντες του καυγά. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση η Αμερική είναι αντιμέτωπη με ένα έντονα εχθρικό περιβάλλον που δημιούργησε ο κ. Ερντογάν. Είναι συνειδητά αντιαμερικανός και αντισημίτης, και αυτό το μίσος του το μετέδωσε και στον τουρκικό λαό. Οι σχέσεις της Αμερικής με την Τουρκία έχουν τραυματιστεί βαριά και ο κ. Πομπέο, που είναι ένας ανυπόμονος άνθρωπος, μπορεί ανά πάσα στιγμή να κηρύξει τη λήξη. Το μήνυμα μεταδόθηκε σωστά από τα πιο υπεύθυνα χείλη: Η Τουρκία πρέπει να διαλέξει. Ή την Αμερική και τη Δύση ή τη Ρωσία και το Ιράν. Και τα δύο μαζί δεν συμβαδίζουν. Ο Λευκός Οίκος του Ντόναλντ Τραμπ, δεν συμβιβάζεται. Ναι μεν η απόφαση είναι να γίνουν όλες οι προσπάθειες ώστε να συνέλθει ο Ερντογάν και να επαναφέρει την Τουρκία στη Δύση. Αλλά απαιτείται να υποχωρήσει αυτός, κάτι που με τα σημερινά δεδομένα, δεν θα το πράξει. Αυτό το δράμα έχει πολλά επεισόδια. Και εάν δεν συνθηκολογήσει η Τουρκία θα ακολουθήσει η απόλυτη ρήξη. Ο κ. Πομπέο έδωσε το στίγμα του. Αφού καθόρισε τη νέα γραμμή του ΝΑΤΟ, αναχώρησε για το Ισραήλ και τη Σαουδική Αραβία, δύο χώρες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο γεωπολιτικό και στρατηγικό παιγνίδι του Ντόναλντ Τραμπ…









hellasjournal.com

Καταδικαστηκαν οι λαθρομετ@ναστες για τα γεγονοτα στην Μορια ! Απελαση ομως δεν βλεπω .....

Γενναται ομως το ερωτημα...
Οι επιβληθεισες ποινες, με αναστολη τι σημαινουν; 
Δεν προβλεπεται η απελαση τους ; 
Θα κυκλοφορουν ελευθεροι αναμεσα μας ;


Μετά από μια μαραθώνια δίκη ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Βορείου Αιγαίου στη Χίο η δίκη των 35 μεταναστών οι οποίοι είχαν συλληφθεί στα επεισόδια στις 18 Ιουλίου 2017 στον καταυλισμό της Μόριας στη Λέσβο έλαβε τέλος.
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το πρώτο μέρος ξεκίνησε την Παρασκευή 20 Απριλίου. Από τους 35 κατηγορούμενους κριθήκαν υπαίτιοι οι 32 με 26 μήνη φυλάκιση με αναστολή ενώ τρεις κρίθηκαν αθώοι. Η πλειοψηφία των κατηγορουμένων προέρχεται από την Αφρική (Ερυθραία, Γκάνα, Νιγηρία).

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι 32 κρίθηκαν ένοχοι για εμπρησμό, πρόκληση ταραχών, βλαβών σε αστυνομικούς και καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας, αντίσταση και διατάραξη της κοινής ειρήνης και άλλα αδικήματα.

http://www.chiosin.gr

Σκηνικό πολέμου στη Πάτρα και σε ολη την Ελλάδα με τους λ@θρ@μετ@νάστες!!!!

Σε όλη την Ελλάδα επικρατεί ενα χάος....
Μας γεμισαν χιλιάδες απο αυτούς με αποτέλεσμα να φοβόμαστε για την ίδια την ζωή μας!!!
Καταντήσαν την Ελλάδα μας Σκουπιδοτόπο!!!!!!!!!
Εως ποτέ θα συνεχιστεί αυτό;;;;;;;;;;;;;
Διαβάστε το παρακάτω αρθρο θα καταλάβετε....






















H χώρα βρίσκεται πλέον στο έλεος του Θεού. Το κράτος πλέον δεν υπάρχει, η ανασφάλεια κυριεύει τον πολίτη, ενώ οι… πρόσφυγες πλέον έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους Ελληνες πολίτες.

Σε γενικό συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές της Πάτρας.

Επί ποδός είναι η αστυνομία και το λιμενικό καθώς μετανάστες έσπασαν τον φράχτη του λιμανιού και κινούνται στο σημείο που βρίσκονται τα φορτηγά που περιμένουν τον απόπλου των πλοίων.Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού έχουν ήδη κινητοποιηθεί προκειμένου να απομακρύνουν τους μετανάστες.  

Πρωτοφανείς εικόνες καταγράφονται σε ερασιτεχνικό βίντεο από την πλατεία Βάθη.
Οι μετανάστες κρατούν μαχαίρια και λοστούς. Ανοχύρωτη η πρωτεύουσα της Ελλάδας με λίγα λόγια.

Έτοιμα να «εκραγούν» τα νησιά του Β. Αιγαίου! 13.000 μετανάστες και πρόσφυγες σε δομές φιλοξενίας με χωρητικότητα τις 5.500

Αυξάνονται οι νέοι μετανάστες και οι πρόσφυγες στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, ενώ χιλιάδες αιτήσεις ασύλου μένουν σε εκκρεμότητα.

Καμπανάκι από τους οι φορείς κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή καθώς σύμφωνα την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου:

«Στα νησιά του Βορείου Αιγαίου σήμερα βρίσκονται 13.000 μετανάστες και πρόσφυγες σε δομές φιλοξενίας που δεν ξεπερνούν σε χωρητικότητα τις 5.500. Μόνο τις τελευταίες 25 μέρες έχουν έρθει στο σύνολό τους στα νησιά του Βορείου Αιγαίου 2.536 μετανάστες και πρόσφυγες, όταν πέρυσι ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 610.
Η Λέσβος έχει 8.095 μετανάστες και πρόσφυγες. Ο αντίστοιχος αριθμός πέρυσι ήταν 3.050. Πέρυσι ήταν 6.500 φέτος 13.000 συνολικά σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου».

Όπως ανέφερε η κυρία Καλογήρου χρειάζονται τουλάχιστον 35 μήνες για να εξεταστούν οι αιτήσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

«Πάγια θέση όλων μας ήταν η ανάγκη ενίσχυσης των υπηρεσιών ασύλου», τόνισε.

Η κυρία Καλογήρου ανέφερε: «Στη Λέσβο σήμερα υπηρετούν 45 άνθρωποι συνολικά στην υπηρεσία ασύλου. Από αυτούς αμιγώς εξετάζουν αιτήσεις ασύλου οι 18. Από αυτούς τους 18, οι συμβάσεις των 9 λήγουν στις επόμενες έξι μέρες. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν δυνατότητα να εξετάσουν 12 αιτήσεις ανά μέρα. Σήμερα στη Λέσβο ήρθαν 137 άτομα.

Άρα χρειάζονται δύο εβδομάδες για να εξεταστούν μόνο οι αιτήσεις αυτών που ήρθαν σήμερα.
Οι αιτήσεις ασύλου που εκκρεμούν είναι χιλιάδες. Το επίσημο στοιχείο είναι ότι το 2018 κατά το πρώτο τρίμηνο έχουν κατατεθεί στη Λέσβο μόνο 4.400 αιτήσεις ασύλου».

Όπως δήλωσε θα χρειαστούν 36 μήνες για να εξεταστούν οι αιτήσεις που εκκρεμούν τώρα.

«Και για την κάθε μέρα που περνά με τις αυξανόμενες ροές που υπάρχουν χρειάζονται πάρα πολλές μέρες. Όσες νομοθετήσεις και αν γίνουν θα μείνουν στα χαρτιά αν δεν συνοδευτούν με την ανάλογη ενίσχυση των υπηρεσιών που εξετάζουν το άσυλο τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό».

Επίσης τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας: «Χωρίς τη συμφωνία Τουρκίας-ΕΕ χιλιάδες άνθρωποι θα έφταναν κάθε μέρα στις ακτές των νησιών μας. Τώρα σαφώς είναι πολύ λιγότερες οι ροές».

«Κάθε μέρα οι γυναίκες υφίστανται σεξουαλική παρενόχληση»

Η κυρία Δήμητρα Σπαθαρίδου από τη Διεθνή Αμνηστία μίλησε για τις τραγικές εικόνες από τη Σάμο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι κοιμούνται σε σκηνές και υποφέρουν από ψυχολογικές διαταραχές.

«Είδαμε εκατοντάδες ανθρώπους να κοιμούνται σε αυτοσχέδιες σκηνές. Στη Σάμο η περιοχή είναι γεμάτη αρουραίους. Είδαμε δεκάδες άντρες με αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη και άλλα ψυχολογικά προβλήματα λόγω του γεωγραφικού περιορισμού.

Είδαμε ντόπιους που έχουν δώσει όλη τους την ψυχή για να σώσουν ζωές ,ανθρώπους που έχουν δείξει την ανθρωπιά τους ανοίγοντας τα σπίτια του να βλέπουν τα νησιά τους να κινδυνεύουν λόγω του γεωγραφικού περιορισμού. Οι συνθήκες διαμονής αποτελούν ανοικτή πληγή στα ανθρωπινά δικαιώματα. Κάθε μέρα οι γυναίκες υφίστανται σεξουαλική παρενόχληση, μας καταγγέλλουν εκπρόσωποι οργανώσεων στους καταυλισμούς της Λέσβου και της Σάμου. Τα νησιά έχουν μετατραπεί από χώρους αλληλεγγύης σε σύγχρονες φυλακές. Οι συνθήκες διαμονής στα νησιά των αιτούντων άσυλο αποτελούν πληγή στα ανθρώπινα δικαιώματα».

Η Αμάλ, μια γυναίκα μόνη που ζει στη Μόρια, είπε: «Αν θέλετε να μάθετε τι εστί φόβος, πείνα και κρύο, μην πάτε στη Συρία, ελάτε να μείνετε στο καταυλισμό της Μόριας».

Σοβαρή ήταν και η καταγγελία του προέδρου του ελληνικού φόρουμ προσφύγων Γιονούς Μοχαμαντί: «Αυτή την στιγμή διακινητές διαμένουν μέσα στα hotspots και κάνουν τις δουλειές τους μέσα από εκεί». Μάλιστα, όπως είπε, έδωσε 8.000 ευρώ σε διακινητές προκείμενου να φέρουν τη γυναίκα του από το Αφγανιστάν η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ.

Δήμαρχος Σάμου: Τα νησιά είναι ένα καζάνι που βράζει

Ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελοπουλος δήλωσε: «Με τεράστιο κόπο στεκόμαστε όρθιοι. Η αστυνομία δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες που υπάρχουν. Η αστυνομία μας λέει δεν έχουμε δυνάμεις, δεν έχουμε κόσμο, δεν έχουμε βάρδιες δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε.

Τα νησιά είναι ένα καζάνι που βράζει δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη αναμονή.

Δεν μπορεί η κατάσταση να προχωρήσει έτσι, υπάρχει μία προφανής πραγματικότητα. Το νομοσχέδιο για να λειτουργήσει προϋποθέτει την οργάνωση της πολιτείας, τη λήξη των τεχνικών δυσκολιών. Τα ασυνόδευτα παιδιά στη Σάμο είναι 58 αυτή τη στιγμή πρέπει να μεταφερθούν στην ενδοχώρα γιατί τα νησιά δεν μπορούν να προσφέρουν πια υπηρεσίες».

«Οι δήμοι έχουν εισπράξει όλα και όλα 5,5 εκατομμύρια ευρώ από τα 540 εκατομμύρια που προβλέπει η ευρωπαϊκή βοήθεια. Καταλαβαίνετε πως προκαλούνται αντιδράσεις στον τοπικό πληθυσμό όταν μαθαίνουν αυτά τα στοιχεία όπως μαθαίνονται και όπως ακούγονται».

Παράλληλα, ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, ανέφερε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα το πρόβλημα θα γιγαντωθεί στον Έβρο:

«Φαίνεται ήδη αυτές τις τελευταίες εβδομάδες ο τρόπος κατεύθυνσης από την γείτονα χώρα και θα αντιμετωπίσουμε πολύ φοβάμαι μία κατάσταση ανεξέλεγκτη που θα ξεπερνάει κατά πολύ σε ημερήσια βάση τα 340 άτομα. Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ενισχύσουμε τα σύνορα. Είναι η μόνη λύση αυτή; Οχι. Και εγώ αν ήμουν πρόσφυγας θα περίμενα ένα χρόνο στα σύνορα για να περάσω.

Απλά θα δοθεί ο χρόνος μα ενισχυθούν οι υπηρεσίες ασύλου προκειμένου να διεκπεραιώνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις αιτήσεις. Δυστυχώς στην συμφωνία ευρωπαϊκής ένωσης Τουρκίας σε ξέρει το εύρος και θα το βρούμε μπροστά μας το καλοκαίρι».











pentapostagma.gr


























Οι Μουσουλμανοι Περιφερειακοι συμβουλοι Ανατ. Μακεδονιας και Θρακης, σαμποταρισαν ψηφισμα υπερ των Ελληνων αιχμαλωτων

Αποχωρησαν πριν την ψηφοφορια οποτε δεν υπηρχε απαρτια και το ψηφισμα δεν εγκριθηκε....
Καποιοι πρεπει καποτε να απελαθουν .....





Ένα απαράδεκτο γεγονός συνέβη στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του και ενώ είχε προαναγγελθεί ότι ως τελευταίο θέμα θα εγκρίνονταν ψήφισμα υπέρ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που εξακολουθούν εδώ και δυο μήνες να κρατούντα αιχμάλωτοι στις φυλακές της Αδριανούπολης από τους Τούρκους, οι μουσουλμάνοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι αποχώρησαν επιδεικτικά, δεν υπήρχε πλέον απαρτία και έτσι το ψήφισμα δεν εγκρίθηκε!!!


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και της συζήτησης των άλλων θεμάτων, η Πρόεδρος του Π.Σ Ελένη Δημούδη ανακοίνωσε ότι στο τέλος θα υπάρξει ψήφισμα συμπαράστασης των δύο στρατιωτικών μας Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη και καταδίκης της συνεχιζόμενης κράτησης τους με παράνομο τρόπο από την Τουρκία. Λίγο πριν συμβεί αυτό, αρχικά αποχώρησαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, επειδή διαφώνησαν με κάποια άλλα θέματα. Αυτό έγινε λίγο πριν έρθει η στιγμή να εγκριθεί το ψήφισμα για τους Έλληνες στρατιωτικούς.

Υπήρχε όμως και πάλι απαρτία, αφού απαιτούνταν 14 άτομα και ήταν 16 σύμβουλοι της παράταξης του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου. Από αυτούς, οι 8 ήταν μουσουλμάνοι από Ροδόπη και Ξάνθη και άρχισαν επιδεικτικά να αποχωρούν ένας-ένας, ελάχιστα πριν τη συζήτηση και ψήφιση του τελευταίου θέματος. Έτσι με τους 8 που απέμειναν στην αίθουσα δεν υπήρχε πλέον απαρτία και δεν εγκρίθηκε το ψήφισμα υπέρ των φυλακισμένων Ελλήνων στρατιωτικών, που θα καταδίκαζε παράλληλα την στάση της Τουρκίας.

Τα επισημαίνουμε όλα αυτά, για να δείξουμε τον ρόλο κάποιων στελεχών της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, αλλά δυστυχώς και ορισμένων χριστιανών θεσμικών που δεν ανήκουν σε αυτήν, οι οποίοι προκειμένου να μην… δυσαρεστήσουν και χάσουν ψήφους, ανέχονται, σιωπούν και δεν αντιδρούν σε παρόμοιες απαράδεκτες ενέργειες. Κι αν οι μουσουλμάνοι σύμβουλοι αντέδρασαν έτσι στο συγκεκριμένο θέμα που αφορούσε Έλληνες στρατιωτικούς και παράλληλα καταδίκη  της Τουρκίας με μια απλή ανακοίνωση, σκεφθείτε πως μπορούν να λειτουργήσουν ορισμένοι σε πολύ σοβαρότερες περιπτώσεις μεταξύ της χώρας μας και των γειτόνων.

Δημούδη: Ντρέπομαι που οι Καραλίδης, Μαλτέζος κάθονταν στην πόρτα και δεν μπήκαν να ψηφίσουν

 Για το θέμα υπήρξε συνέχεια με κόντρα στον «αέρα» της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ελένης Δημούδη και του επικεφαλήε της Περιφερειακής Παράταξης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης «Κοινωνική Συμμαχία» Φώτη Καραλίδη , στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό. Η κ.Δημούδη κατήγγειλε ότι ο κ.Καραλίδης όπως και ο κ.Μαλτέζος ενώ κάθονταν στην πόρτα της αίθουσας και δεν είχαν αποχωρήσει από το κτίριο, δεν μπήκαν μέσα για ένα λεπτό να ψηφίσουν την ανακοίνωση για το θέμα των δύο στρατιωτικών, αν και η ίδια τους παρακαλούσε. «Ντρέπομαι για την στάση τους και το γεγονός ότι δεν μπήκαν να ψηφίσουν για τους δυο στρατιωτικούς μας. Αυτό είναι το ήθος τους και μας κουνάνε και το δάχτυλο»

Από την πλευρά του ο Φώτης Καραλίδης προσπάθησε να αποποιηθεί τις ευθύνες του όπως και της αντιπολίτευσης, ενώ τόνισε ότι οι ευθύνες ανήκουν στην Ελένη Δημούδη που δεν έφερε νωρίτερα για συζήτηση και ψήφιση το συγκεκριμένο θέμα και το έκανε στο τέλος, όταν είχαν οι περισσότεροι περιφερειακοί σύμβουλοι κουραστεί και αποχώρησαν. Κατήγγειλε μάλιστα ότι υποπτεύονταν πως θα αποχωρίσουν οι μουσουλμάνοι και δεν φρόντισε να γίνει νωρίτερα η έγκριση του ψηφίσματος, ενώ και πάλι η πλειοψηφία θα μπορούσε με τους συμβούλους που διαθέτει να το ψηφίσει.

http://www.evros-news.gr

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Οι Τούρκοι υπέγραψαν το ψήφισμα της Συνόδου του Συμβουλίου της Ευρώπης, το οποίο ζητά την απελευθέρωση των ελληνικών στρατιωτικών...

Αντε να δουμε σε πόσο καιρο θα τους φυλακισει ο Σαλεμένος Σουλτανος....
Είναι βλέπετε πολύ δημοκράτης.... !!!!!!!



Μέλη της διακοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης καλούν την Τουρκία με ψήφισμα, το οποίο, μάλιστα,
υπογράφεται και από Τούρκους, να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και υπογράφεται και από Τούρκους.

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι αποτελούν μέλη της της Ομάδας της Αριστεράς στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (UEL) και υπογράφουν το ψήφισμα, το οποίο στηρίζεται επίσης με υπογραφές από μέλη των χωρών: Ελλάδας, Κύπρου, Ηνωμένου Βασιλείου, Γερμανίας, Ισλανδίας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, Ελβετίας, Ιρλανδίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Σουηδίας, Ρουμανίας, Ολλανδίας, Πολωνίας, Δανίας, Αυστρίας, Νορβηγίας, Μολδαβίας.

Με το ψήφισμα αυτό οι υπογράφοντες ζητούν την άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «σύντομα ολοκληρώστε τη δικαστική διαδικασία και απελευθερώστε αμέσως τους δύο Έλληνες στρατιώτες. Ακόμη, καλούμε τις τουρκικές αρχές να ακολουθήσουν αυστηρά τις νομικές διαδικασίες και να σέβονται πλήρως τα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο. Ακόμη, καλούμε τα θεσμικά όργανα και τα κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης να δείξουν αλληλεγγύη στην Ελλάδα σε αυτό το θέμα».
Ιδου το ψηφισμα....




































http://eleutheri-patrida18.blogspot.gr

Πώς θα αντισταθούμε στους Τούρκους στην εποχή του υβριδικού πολέμου;;;;;;;

Ενας μόνος τρόπος υπάρχει για αντισταθούμε.......
Φωτιά στην Φωτιά, (Με τον ιδιο τροπο υβριδικός πόλεμος)
Ούτε βήμα πίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ο πόλεμος του εικοστού πρώτου αιώνα θα είναι ένας πόλεμος που διεξάγεται με αυτόνομα συστήματα, που αν εκτελεστεί ένας ολοκληρωτικός πόλεμος από την Τουρκία θα μπορούσε να αποτελέσει προάγγελο μιας περιφερειακής καταστροφής.

 Αγαθονήσι: Παρ’ ολίγον «ναυμαχία» με Τούρκους
 “Σύννεφα πολέμου” πάνω από το Αιγαίο: Πως αντιμετωπίζονται οι απειλές της ισλαμικής Τουρκίας
 Τι σημαίνει η πλήρης εφαρμογή της Συνθήκης της Λωζάνης που συμφώνησε με τον Τσίπρα ο Ερντογάν

Του Δημητρίου Τσαϊλά.
Μια νέα εθνική στρατηγική της Ελλάδος απαιτείται να έχει προσανατολισμό στον πόλεμο του μέλλοντος και τη γρήγορη μεταβαλλόμενη σχέση μεταξύ στρατηγικής και τεχνολογίας στον πόλεμο.



Ο πόλεμος του εικοστού πρώτου αιώνα θα είναι ένας πόλεμος που διεξάγεται με αυτόνομα συστήματα, που αν εκτελεστεί ένας ολοκληρωτικός πόλεμος από την Τουρκία θα μπορούσε να αποτελέσει προάγγελο μιας περιφερειακής καταστροφής. Πώς θα υπερασπιστούμε τον Ελληνισμό ενάντια σε έναν τέτοιο εχθρό και πώς θα πολεμήσουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις (ΕΕΔ) για να κερδίσουν έναν τέτοιο πόλεμο;



Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις
Είναι άμεση ανάγκη να εξετάσουμε την αλληλεπίδραση της στρατηγικής των ΕΕΔ με τις ταχέως αναδυόμενες τεχνολογίες και το βαθμό στον οποίο πρέπει να προσαρμοστούν, αν επιθυμούμε η συλλογική αποτροπή και η άμυνα της Ελλάδας να παραμείνει αξιόπιστη. Στην παρούσα κατάσταση που έχουμε περιέλθει απαιτείται μια νέα Στρατηγική αντίληψη του Ελληνισμού για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του πιθανολογούμενου μελλοντικού πολέμου.


Ο κύριος αντίπαλος μας ασχολείται με την προετοιμασία για τον πόλεμο του μέλλοντος. Οπότε είναι επείγοννα εξετάσουμε την τουρκική στρατηγική για αυτού του είδους πόλεμο ως μελέτη περίπτωσης στην εξελισσόμενη στρατηγική απειλή. Ο σκοπός μας πρέπει να είναι η ανταπόκριση του Ελληνισμού και η νέα ισορροπία δυνάμεων στην περιοχή μας, προκειμένου να προστατεύσουμε επιτυχώς τις ευάλωτες, ανοιχτές κοινωνίες μας και να σχεδιάσουμε τη μελλοντική δομή των στρατιωτικών δυνάμεων που θα είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της αξιόπιστης αποτροπής και άμυνας.

Ο μελλοντικός πόλεμος
Η ίδια η ιδέα του πολέμου του μέλλοντος είναι αμφιλεγόμενη και πρέπει να αναγνωριστεί ως τέτοια. Η ιδέα ότι οι κοινωνίες και τα συναφή στρατιωτικά τους συστήματα θα μπορούσαν να κατανοηθούν ως σύνθετα συστήματα ενθάρρυναν την άποψη, που αντανακλάται στις περίπλοκες έρευνες για κέντρα βάρους του εχθρού που θα κληθούμε να προσβάλουμε ακριβώς στο σωστό μέρος και στο σωστό χρόνο. Εάν όμως αυτή η προσβολή αντέξει, τότε θα επηρεάσει όλα τα διασυνδεδεμένα μέρη.

 Σε όλες σχεδόν τις εξεταζόμενες περιστάσεις ο Ελληνισμός δεν θα καταρρεύσει και θα απαντήσει δυναμικά. Εντούτοις, στοιχεία από την τουρκική στρατηγική και τη στρατιωτική στάση της, υποδηλώνουν ότι ο Ερντογάν και ορισμένοι γύρω του πιστεύουν πραγματικά ότι ένας συνδυασμός τουρκικών δυνάμεων και τρωτών σημείων του Ελληνισμού θα μπορούσε να προσφέρει στην Άγκυρα μια τέτοια «αποφασιστική στιγμή». Ή, τουλάχιστον, πιστεύουν ότι κάποια στρατηγικά οφέλη θα μπορούσαν να προκύψουν για την Τουρκία, δεδομένου ότι αυτή η σκέψη είναι τώρα κεντρική στη μεγάλη και στρατιωτική στρατηγική της Τουρκίας.

 Η Τουρκία εργάζεται ήδη σε μια σειρά στρατηγικών που υποστηρίζουν την πεποίθησή της ότι η Άγκυρα θα μπορούσε να επωφεληθεί από αυτό που αποκαλείται «ελεγχόμενο χάος», σε περίπτωση σύγκρουσης με τον Ελληνισμό, που ασχολείται με ένα φάσμα μέσων, τεχνολογίας και στρατιωτικών πόρων για την επίτευξη στρατηγικής και των πολιτικών της στόχων.

Συμπέρασμα
Στην καλύτερη περίπτωση, η αναζήτηση συμμαχιών πρέπει τώρα να ενισχυθεί από την ανάγκη επανεξέτασης της χειρότερης περίπτωσης. Ενώ ο Ελληνισμός έχει αναμφισβήτητα κάνει λάθη στις σχέσεις του με την Τουρκία, η ευθύνη για αυτή τη μετατόπιση της τουρκικής στρατηγικής και της επιθετικής στάσης της βρίσκεται σταθερά στην Άγκυρα. Ως εκ τούτου, απαιτείται μια νέα στρατηγική για το μέλλον του πολέμου του Ελληνισμού, που θα πείσει την Άγκυρα ότι σε καμία απολύτως περίπτωση θα έχει οποιοδήποτε όφελος.

(O Ναύαρχος Δ.Τσαϊλάς δίδαξε, μεταξύ άλλων, επι σειρά ετων στις έδρες Επιχειρησιακής Σχεδιάσεως και της Στρατηγικής και Ασφάλειας σε ανώτερους Αξιωματικούς στην Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου.

















 greek1.blogspot.gr

Γονεις: Δεν θα διδαχθουν τα παιδια μας Κορανι και Ιουδαισμο !

Αυτη η χωρα, η Ελλας,  ειναι Χριστιανικη 
Σ αυτη την χωρα οι Ελληνες εχουν καποια δικαιωματα.....
Αυτα δεν μπορει ο καθε Πιγκουινος και καθε Τουρκοσπορος να τα καταργει !




Φωτιά και λάβρα οι Έλληνες πατριώτες γονείς για τα νέα Θρησκευτικά: «Δεν θα διδαχθούμε Κοράνι και Ιουδαϊσμό»
Απόλυτη σύγχυση μετά τα πειράματα της διοικούσης Εκκλησίας και του υπουργείου Παιδείας με το πολύπαθο μάθημα των Θρησκευτικών.
Μπορεί οι υπεύθυνοι της Επιτροπής της Ελλαδικής Εκκλησίας να υποστηρίζουν πως η «Εκκλησία συναποφασίζει για τα Θρησκευτικά» – άσχετα αν το υπουργείο επισήμως τους διαψεύδει – θεωρώντας πως το μάθημα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του χριστιανικού λαού αλλά και παράλληλα της εποχής.
Ωστόσο γονείς στην Μυτιλήνη ζητούν με έγγραφο τους την απαλλαγή των παιδιών τους από την διδασκαλία συγκεκριμένων κεφαλαίων από το μάθημα που υπενθυμίζεται φέτος θα έχει την μορφή φακέλων μαθητή.

https://police-voice.blogspot.gr

Διαλεξε Τραμπ....τους Τουρκους, η τους Συμμαχους σου ;


Δεν γινεται οι Τουρκοι να απειλουν Συμμαχικη χωρα και συ Τραμπ να κανεις την παπια....
Δεν γινεται να τους πουλας αεροσκαφη τετοια, που θα μπορουν να καταστρεψουν την Ελλαδα .....
Δεν γινεται να σε θεωρουμε Συμμαχο οταν συμβαινουν ολα αυτα !




Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο εμφανίζεται αυτό το αίσθημα ενοχής των Αμερικανών αξιωματούχων του Λευκού Οίκου και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που είχαν ασχοληθεί με το Κουρδικό Ζήτημα και είχαν πετύχει τη συμμετοχή των Κούρδων, γυναικών και ανδρών, στις πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Σε αντίθεση, τα στελέχη του Πενταγώνου υποστηρίζουν και σήμερα τους Κούρδους του YPG και έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους. Πρόκειται για αξιωματούχους που σχεδίασαν με τις Κούρδισσες, τους Κούρδους και τους Άραβες το αντάρτικο εναντίον του ISIS, και οι οποίοι μετά το φιάσκο στην Αφρίν, εξαφανίστηκαν, ακριβώς επειδή νοιώθουν ενοχές. Αυτοί που μίλησαν μαζί τους γνωρίζουν… Διότι τις απώλειες στον πόλεμο αυτόν, που δεν τόλμησε να κάνει η Αμερική, τις είχαν οι Κούρδοι και οι Άραβες. Αυτοί έκαναν τη δουλειά για τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κοκορεύεται ότι είναι ο ίδιος που νίκησε το Ισλαμικό Κράτος. Βεβαίως ΔΕΝ είναι αυτός.

Ναι μεν είχε το θάρρος να προχωρήσει στον εξοπλισμό και την εκπαίδευση αυτών των ομάδων, αλλά ήταν οι Κούρδοι πρωτίστως και οι Άραβες δευτερεύοντος που έχυσαν το αίμα τους για να δικαιούται ο κ. Τραμπ να κομπάζει ότι ολοκλήρωσε αυτό το οποίο δεν είχε το σθένος να πράξει ο πρώην πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα. Αυτό που συνέβη στην Αφρίν είναι απερίγραπτο. Οι Αμερικανοί εξαφανίστηκαν, οι Ρώσοι βοήθησαν τον Ταγίπ Ερντογάν -σιγά που δεν θα το έκανε ο ηγέτης του «Ξανθού Γένους»- και οι Ιρανοί ανέλαβαν την βρώμικη δουλειά. Τις δολοφονίες και την «εθνική εκκαθάριση» των Κούρδων της περιοχής. Την ευθύνη φέρει προσωπικά ο Ντόναλντ Τραμπ, που αποφάσισε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στον πρόεδρο της Τουρκίας. Θα με θυμηθείτε: ο Ερντογάν θα αναδειχθεί στον χειρότερο εχθρό της Αμερικής. Αλλά δίνοντας ακόμα μία ευκαιρία στον ισλαμιστή ηγέτη της Τουρκίας, πυροβόλησε τα …πόδια του. Υπό την έννοια ότι άθελα(;) του έπαιξε το παιγνίδι της Τεχεράνης, που θα είναι ικανοποιημένη αν δει όλους τους Κούρδους στο …έδαφος.

Τι και πως σκεφτόταν ο κ. Τραμπ; είναι το ερώτημα. Διότι αν σκεφτόταν λογικά θα επέλεγε το κουρδικό στρατόπεδο που απέδειξε την αυτοθυσία του στα πεδία των μαχών. Γνωρίζει ο Αμερικανός πλανητάρχης ότι εάν οι Κούρδοι επιλέξουν την αποστασιοποίηση, οι τζιχαντιστές θα επιστρέψουν δριμύτεροι στη Συρία και το Ιράκ; Και ενώ το γνωρίζει επιλέγει -μέχρι σήμερα τουλάχιστον- τους άφιλους Τούρκους έναντι των πιστών Κούρδων, που τον διέσωσαν όταν και όποτε είχε ανάγκη. Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν εμφανίζεται πιο ορθός πολιτικά και στρατιωτικά. Συναντήθηκε με τους Κούρδους της Συρίας (YPG), στο Μέγαρο Ελιζέ παρακαλώ, όπου έγιναν και αποκαλύψεις. Ειπώθηκε λίγο-πολύ ότι η Γαλλία του κ. Μακρόν αναλαμβάνει τα ηνία στη Συρία και ότι αυτό ήταν προσυνεννοημένο με τον Ντόναλντ Τραμπ. Μακάρι. Ότι και να συμβαίνει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Αμερική παραδίδει τα σκήπτρα της Μέσης Ανατολής στη Γαλλία του κ. Μακρόν.
Και αυτό είναι ένα καλό νέο. Η πλειοψηφία των αξιωματούχων και των αναλυτών τείνουν να συμφωνήσουν ότι αλλάζει ο χάρτης των επιρροών στις αραβικές χώρες, καθώς ο κ. Μακρόν είναι μία πολύ πιο φιλική φυσιογνωμία από τον συνήθως θυμωμένο κ. Τραμπ, ο οποίος στο τέλος-τέλος καταλήγουμε σχεδόν όλοι -εκτός των γνωστών ως «τραμπικών»- στο συμπέρασμα ότι είναι ανθρωποδιώκτης. Υπό την έννοια, ενώ σε κάποια θέματα σκέφτεται σωστά λαμβάνει τις λάθος αποφάσεις. Και η υπόθεση των Κούρδων είναι χαρακτηριστική. Και ο κ. Τραμπ, όπως και οι προκάτοχοί του, τους χρησιμοποίησαν και μετά τους εγκατέλειψαν. Ξεχνούν ότι εκεί που είναι οι Κούρδοι θα μπορούσαν να βρεθούν και αυτοί στο σύντομο μέλλον. Σε κάτι άλλο που συμφωνούν οι πλείστοι των αναλυτών, είναι ότι ο κ. Τραμπ θα πέσει εντελώς έξω στο θέμα της Μέσης Ανατολής.

Διότι και πρόδωσε τους Κούρδους και το χειρότερο όλων επέτρεψε στους Ιρανούς να αιματοκυλίσουν τις κουρδικές περιοχές παρέα με τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής στη Συρία. Αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσουν οι Κούρδοι και σίγουρα θα φερθούν ανάλογα όταν έρθει η στιγμή. Δεν θα είναι δίπλα στον κ. Τραμπ όταν τους έχει ξανά ανάγκη. Ήταν ένα τεράστιο λάθος του,. αν και έχει περιθώρια να διασώσει την τιμή της Αμερικής, εάν το επιθυμεί. Εάν ακούσει τους λογικούς στρατηγούς του Πενταγώνου και μία ομάδα ικανών διπλωματών στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, θα αλλαξει την εικόνα της Αμερικής και θα επιβληθεί, μαζί με τον κ. Μακρόν και τη βοήθεια του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή. Αλλά χρειάζεται τους Κούρδους… Ιδιαίτερα τώρα, που έχει αποφασίσει τη μεγάλη σύγκρουση με το Ιράν και η Τουρκία θα υποστηρίξει την Τεχεράνη. Πρέπει να αφήσει τη Συρία στους Γάλλους, που συνομιλούν με άλλο τρόπο με τους Ρώσους και πρέπει να διεμβολίσει αυτή την ερμαφρόδιτη συμμαχία της Τουρκίας με τη Μόσχα και την Τεχεράνη, η οποία μόνο ζημιά προκαλεί στους Αμερικανούς και στο ΝΑΤΟ.
Η συζήτηση για το τρίγωνο Τουρκίας, Ιράν και Ρωσίας, σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη των Κούρδων , ήταν δύσκολη μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και του Μακρόν, καθώς οι διαφωνίες μεταξύ των Αμερικανών και των Γάλλων είναι έντονες και πικρές. Οι Γάλλοι και πολλοί άλλοι στην Ευρώπη δεν πιστεύουν ότι η Δύση πρέπει να εμπιστευθεί ξανά τον Ταγίπ Ερντογάν και η Αμερική πρέπει να τους ακούσει. Η Τουρκία δεν είναι πλέον σύμμαχος χώρα των Δυτικών. Είναι σκληρά απέναντί τους ο Ερντογάν, και μετά τις εκλογές, εάν επικρατήσει, θα δείξει ακόμα πιό πολύ το πραγματικό αποκρουστικό πρόσωπό του…

https://hellasjournal.com

Αποτύχατε!!! Υποβαθμίσατε την Ελλάδα την ποιο όμορφη χώρα στον Κόσμο!!!!

Καταστρέψατε την Ελλάδα....
Την καταντήσατε  Σκουπιδότοπο!!!!!!!!!!!!
Την ξεφτιλίσατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πόσο άλλο πια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Φτάνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μας στύψανε μέχρι που αδειάσαμε και τώρα μας ξαναγεμίζουν με τα συμφέροντά τους . Ξυπνήστε !!

Βγαίνουμε στις αγορές τον Αύγουστο διότι συμφέρει πλέον αυτούς που έχουν ¨αγοράσει¨ τη χώρα . Είναι κατόρθωμα αυτό ; Περιμένετε να ανακτήσετε κάποτε αυτά που χάσαμε , αυτά που ξεπουλήσατε ;



Στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου, χάσαμε τα όρια της ηθικής και της αξιοπρέπειας , χάσαμε και χάνουμε αξίες και ιδανικά , χάνουμε τον ¨εαυτό μας , χάνουμε την Ελλάδα .

Τα ¨σπασμένα σύνορα¨ σε στεριά και θάλασσα , οι πρωτόγνωρες μεταναστευτικές ροές , το προσφυγικό , η συσσώρευση σε μια χώρα όση η πόλη του Χονγκ Κονγκ όλων των φυλών του πλανήτη , η υπογεννητικότητα , η μεγάλη φυγή της νεολαίας , η πολιτισμική μας αλλοίωση , τα νέα κοινωνικά πρότυπα, την έχουν καταστήσει πλέον , πολυπολιτισμικό έκτρωμα .

Η δημοκρατία άρχισε να γεννάει αναρχία και Ρουβικώνες , η δικαιοσύνη συγκρούεται με το νομικό πλαίσιο που καλείτε να εφαρμόσει , το πολικό σύστημα φοβάται μια πρωτόγνωρη αποχή της κοινωνίας στις επερχόμενες εκλογές και μέσα σ όλα αυτά , δίκαιο είναι το δίκαιο του οικονομικά ισχυρότερου

Η δημοσιογραφία είναι πλέον προϊόν κατά παραγγελία , οι ειδήσεις είναι η κυρίως η οπτική και η άποψη που εξυπηρετεί , ολόκληροι τηλεοπτικοί σταθμοί στήνονται για να πωλούν κρέμες αδυνατίσματος και σερβιέτες , το διαδίκτυο χρησιμοποιείτε και ως ο μεγαλύτερος μηχανισμός αποχαύνωσης στην ιστορία και ως νέα πραγματικότητα, οι θρησκείες προβάλλονται ως μηχανισμοί ελέγχου συνείδησης και όλα αυτά θυμίζουν τον Τζώρτζ Όργουελ που έγραφε, «Θα σας στύψουμε μέχρι να αδειάσετε, και μετά θα σας ξαναγεμίσουμε με τα συμφέροντά μας».

Δεν αντισταθήκαμε , δεν φωνάξαμε , δεν παλέψαμε όσο έπρεπε γιατί εσείς μας στερήσατε αυτήν την δυνατότητα , εις γνώση σας και τάχα μου για το καλό μας

Δείξατε τόση αδυναμία και υποχωρητικότητα που συνιστά προδοσία , ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ… τετελεσμένη !!

Σας καλούμε την υστάτη στιγμή , να μονιάσετε απέναντι στους εξωτερικούς εχθρούς και να ενεργοποιήσετε όλα τα πεδία και επίπεδα εθνικής ομοψυχίας , ΤΩΡΑ , ΧΘΕΣ , αύριο το πρωί θα ναι αργά .

Αυτή είναι η πραγματικότητα !

Εν Αθήναις ,27 Απριλίου 2018

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ «Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης »

















omada.h.policing@gmail.com

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΡΠΑΞΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΝΑ ΧΕΙΣ!!!!!!!!

40 Χρόνια περίμεναν για την κουτάλα και την καρέκλα.....
Τώρα δεν την αφήνουν με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!












Διαβάζεις Grexit από τη Unicef επειδή τα λαμόγια έκαναν πλιάτσικο στο ταμείο και μασαμπούκωναν
Λες να το ψάξεις λίγο παραπάνω...



Ποια είναι η πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής της Unicef;
Μα εδώ και 2 χρόνια η Σοφία Τζιτζίκου (από Μάιο του 2016)

Μεγάλη ακτιβίστρια, "ανθρωπίστρια", με κοινωνικούς αγώνες, περγαμηνές, εθελοντισμούς και... υποψήφια στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ





Τώρα που την πιάσανε με τη γίδα στην πλάτη και ξεφτίλισε τη χώρα διεθνώς, λέει ότι για το φαγοπότι φταίει το προηγούμενο ΔΣ... στο οποίο ήταν αντιπρόεδρος και ο Κατρούγκαλος μέλος

Ρε! ένας από δαύτους να μην είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ & ΛΑΜΟΓΙΟ; ΕΝΑΣ;





























stoxos.gr




Ποιος θα ριξει πρωτος ;


Στεγνωνει ο Εβρος περνουν ευκολα οι λ@θρο και αρχιζουν τα επεισοδια....
Παντα συνεβαιναν μετα τον Χειμωνα αυτα στον Εβρο....
Τωρα ομως, μετα την υπουλη συλληψη των Ελληνων Στρατιωτικων , εχουν αλλαξει οι αντιδρασεις.......





Όπως αποκαλύπτεται Έλληνες και Τούρκοι στρατιώτες πέρασαν ένα ολόκληρο βράδυ με το δάκτυλο στη σκανδάλη στον Έβρο.
Το περιστατικό δεν είναι σπάνιο.
Όμως σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” ο “πόλεμος” για τις αμμονησίδες στον Έβρο μένει
ανοιχτός και κάθε χρόνο δημιουργεί εντάσεις οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνες.
Μια εμπλοκή με μια αμμονησίδα υπήρξε πριν δύο χρόνια.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2016 τα νερά του ποταμού Έβρου είχαν υποχωρήσει και στη μέση είχε αναδυθεί μια αμμονησίδα.
Οι Τούρκοι δουλέμποροι, όπως κάνουν συνήθως είχαν αποβιβάσει εκεί μια ομάδα 80 μεταναστών.
Οι περίπολοι Ελλάδας και Τουρκίας τους εντόπισαν απογευματινές ώρες και αμέσως σήμανε συναγερμός και στις δύο πλευρές.

Η νησίδα βρισκόταν σχεδόν στο κέντρο του ποταμού. Και οι δύο πλευρές διεκδικούν το “έδαφος” αυτό ως δικό τους και έτσι όταν εντοπίστηκαν οι μετανάστες δημιουργήθηκε εμπλοκή για το ποιος θα επέμβει.

Ούτε η ελληνική, ούτε η τουρκική πλευρά έκαναν πίσω και έτσι Έλληνες και Τούρκοι στρατιώτες αναπτύχθηκαν με στόχο να εμποδίσουν κάποια κίνηση από την άλλη πλευρά στο διεκδικούμενο “έδαφος”.
http://www.epilekta.com

Αυτους τους δυο επιδοξους ληστες του, πυροβολησε ο 88χρονος παππους......

Δημοσιευθηκαν  οι φωτο τους απο την ΕΛΑΣ για την προστασια του κοινωνικου συνολου....
Κριμα που αστοχησε ο Παππους ! ! !




Τότε ο 88χρονος είχε συλληφθεί και είχε οδηγηθεί σιδηροδέσμιος στα δικαστήρια
Τα στοιχεία των δύο ληστών που στις 27 Μαρτίου μπήκαν στο σπίτι του 88χρονου στη
Γλυφάδα με το πρόσχημα ότι θέλουν μια μπάλα που έπεσε στην αυλή του έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.
Πρόκειται για την υπόθεση που προκάλεσε μεγάλυ συζήτηση καθώς ο 88χρονος πυροβόλησε κατά των δύο ληστών τραυματίζοντας τον έναν εξ αυτών με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο δικαστήριο σιδηροδέσμιος. Την ενέργειά του τότε είχε σχολιάσει και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας χρησιμοποιώντας την αλήστου μνήμης φράση «εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας οι δύο ληστές είναι ο ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αριστοτέλης του Χρήστου και της Ευσταθίας, γεννηθέντας στις 26-12-2000 στην Αθήνα

‘Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων».
http://www.oparlapipas.gr

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν είναι δυνατόν!!!!!!!
Αυτο το σαχλοκούδουνο που νομίζει οτι ξάπλωσε;;;;;;;;;;;;;;;;;
Στα αμπελοχώραφα του;;;;;;;;;;;;;;;;;; 
Μα καλά δεν βρέθηκε ενας εισαγγελέας να εφαρμόσει τον νόμο 
Περι προσβολή των Εθνικών μας Συμβόλων!!!!!!!!!!!!!
Στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη μονο ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο κύριος της φωτογραφίας κουράστηκε από την διαδήλωση των #Παραιτηθειτε και ξάπλωσε λίγο να ξαποστάσει.


Μπορεί βέβαια να ξάπλωσε απλώς για να ποστάρει τη φωτογραφία στον Facebook.


Για οποιο λόγο και αν το έκανε δείχνει τον τροπο σκέψης αυτού του ανθρώπου που δεν έχει ίχνος σεβασμού απέναντι σε όσα συμβολίζει το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.


Ο άνθρωπος αυτός  που ζητούσε από κάποιους άλλους να παραιτηθούν έχει παραιτηθεί ήδη από την Ελληνική συνείδηση.















parlapipas.gr

Αυτη η μουμια, ταχθηκε κατα της Ελλαδος στην συνεδριαση του Συμβουλιου της Ευρωπης

Δυστυχως αυτο το ΣΟΥΡΓΕΛΟ ειναι βολευτης....
Δυστυχως εχει ασυλια....
Και δυστυχως παιζει τον ρολο του Εφιαλτη χωρις συνεπειες !



Την ανθελληνική παρέμβαση της ολλανδικής πλευράς στη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα υποστήριξε ανοιχτά η Τασία Χριστοδουλοπούλου, που δεν δίστασε να στραφεί εναντίον της κυβέρνησής της.

Ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παρουσίασε την -ιδιαιτέρως κολακευτική για τη χώρα μας- έκθεσή του για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών στη Μεσόγειο. Ωστόσο, ο Ολλανδός ομόλογός του τού επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς επιχείρησε να πλήξει τα εθνικά συμφέροντα, ζητώντας διακαώς να προστεθεί μια παράγραφος στο αρχικό κείμενο που κατακεραύνωνε την Ελλάδα για τον τρόπο διαχείρισης του μεταναστευτικού ζητήματος.

Το οξύμωρο είναι ότι με αυτή την άποψη δεν τάχθηκαν, όπως αναμενόταν, οι Βορειοευρωπαίοι, αλλά, αντίθετα, βρήκε πρόθυμους υποστηρικτές τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Χριστοδουλοπούλου και Γ. Ψυχογιό.

Πηγή:  | iefimerida.gr 

Καταληψη απο λαθρομετ@ναστες στην Αθηνα και σημαιες του ISIS

Πρωτον ....εχουν δικαιωμα να κανουν καταληψη ;
Δευτερον.... η πολιτεια τι κανει γι αυτο  ;




Μια κατάληψη από αλλοδαπούς των χωρών του Μαγκρέμπ στην οδό Αραχώβης, σε κτίριο που στεγαζόταν παλιά φοιτητική εστία, φαίνεται ότι εκτός του ότι αποτελεί άντρο βίας, καθώς από εκεί εξορμούν καθημερινά ένοικοι που καταδυναστεύουν τους πολίτες της περιοχής με ένοπλες επιθέσεις, διακίνηση ναρκωτικών και παρενοχλήσεις κάθε είδους ιδιαίτερα γυναικών, μετατρέπεται σταδιακά σε εστία ασύμμετρης απειλής.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το bloko.gr, στο εσωτερικό της κατάληψης και σε διάφορους τοίχους υπάρχουν αναρτημένες σημαίες του ISIS, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι κάποιοι από τους ένοικους πολέμησαν στο πλευρό τζιχαντιστών, αλλά και δεν το αποκλείει.

Στο συγκεκριμένο χώρο, φέρονται πως υπήρξαν κατά διαστήματα ένοικοι οι 3 Αλγερινοί που πιάστηκαν από αστυνομικούς την ΟΠΚΕ Αγίου Παντελεήμονα έπειτα από ληστεία και σεξουαλική ασέλγεια σε βάρος δύο κοριτσιών που βρίσκονταν στο λόφο του Στρέφη, ενώ σε μία από αυτή η ανοίκεια πράξη έγινε με την απειλή του όπλου κολλημένο στο κεφάλι της.

Η συγκεκριμένη εικόνα ωστόσο σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στο bloko.gr δεν είναι αποσπασματική, ούτε μεμονωμένη. Η βία και η τρομοκρατία που ασκείται erga omnes των γυναικών που κάποτε κυκλοφορούν ελεύθερα, ασκείται με άσεμνα πειράγματα, χειρονομίες και με εκφράσεις σώματος και λέξεων, που έχουν καταστήσει την πλατεία και τους γύρω δρόμους στην κυριολεξία άβατο για τις ασυνόδευτες κυρίες.

Όπως επίσης σημειώνεται, τη συγκεκριμένη κατάληψη την "απελευθέρωσαν" πριν από λίγους μήνες ομάδα αντιεξουσιαστών, οι οποίοι μάλιστα απαθανάτισαν σημαίες του ISIS μέσα σε αρκετούς χώρους του κτιρίου.

Δυστυχώς, όπως είθισται στις περιπτώσεις που η αστυνομία παρεμβαίνει, το κτίριο ανακαταλήφθηκε και διατηρεί έκτοτε το χαρακτήρα του ως εστία κοινωνικής αλλά και ασύμμετρης απειλής, μέσα στην καρδιά της Αθήνας.

Πηγή ρεπορτάζ: bloko.gr

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Σφαζονται με χαντζαρες στην Αθηνα οι λαθρομετ@ναστες......

Δεν τα λεμε εμεις.....
Η   «New York Times» τα γραφει...



Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμά της «Λέσβος, το νησί της απόγνωσης» η εφημερίδα «New York Times» επανέρχεται στο θέμα των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα με νεότερο άρθρο που τιτλοφόρησε ως «μία από τις σκληρότερες νύχτες: βία ξέσπασε μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών», την ώρα που στο κέντρο της Αθήνας βγήκαν χατζάρες.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στα βίαια επεισόδια και τώρα, σύμφωνα με τη «ΝΥΤ», οι ελληνικές Αρχές και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκφράζουν φόβους για αύξηση των εντάσεων και συγκρούσεων στα σημεία που υπάρχουν μεγάλες ποσότητες μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών.

Οι εντάσεις μεταξύ των μουσουλμάνων συχνές, αλλά οι συγκρούσεις με Ελληνες υπήρξαν σπάνιες εδώ και τρία χρόνια που άρχισαν οι ροές από την Τουρκία προς τα νησιά.

Στην συνέχεια, το δημοσίευμα αναφέρεται στα όσα είχαν προηγηθεί και οδήγησαν στις φασαρίες, με αφορμή τη στρατοπέδευση περίπου 200 Αφγανών με τις οικογένειές τους στην κεντρική πλατεία της Μυτιλήνης.

Η εικόνα που τρομάζει όμως, ακόμα περισσότερο, έρχεται από το Κέντρο της Αθήνας.
Στην οδό Αχαρνών στην Πλατεία Βάθης, παράνομοι μετανάστες, που έχουν καταλάβει το πρώην δεύτερο γυμνάσιο Αθηνών, έρχονται σε σύγκρουση, με τους πολίτες τρομοκρατημένους να βλέπουν χατζάρες να βγαίνουν στην μέση του δρόμου!

Όλα αυτά συμβαίνουν στην μέση του δρόμου, την ώρα που περνούν λεωφορεία και άλλα οχήματα, έξω από μαγαζιά.

Τι θα γίνει αν όλα αυτά χρησιμοποιηθούν εναντίον Ελλήνων;
http://www.el.gr

Εαλω η Ελλας απο λαθροεισβολεις

Το επομενο μετωπο δεν θαναι στα συνορα, αλλα στις πολεις....



Η αυξημένη μεταναστευτική ροή, μπροστά από το νέο λιμάνι της Πάτρας, συνεχίζεται και πλέον οι παράνομοι μετανάστες καταλαμβάνουν δομές του Δημοσίου.

Έτσι, μετά τον χώρο της Αβέξ, του Λαδόπουλου και της Πειραϊκής Πατραϊκής, κάποιες από τις ομάδες των παράνομων μεταναστών που βρίσκονται στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, διαμένουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων που ανήκει στον Δήμο Πατρέων.
Σύμφωνα με κατοίκους και περαστικούς οι παράνομοι μετανάστες αυτοί μένουν εντός των εγκαταστάσεων των Παλαιών Σφαγείων, σε ένα χώρο που μάλλον τους βολεύει αφού πέρα από τα υπόλοιπα διαθέτει νερό, αλλά και κατασκευές που προφυλάσσουν τόσο από το κρύο, όσο και από την ζέστη.
Οι ομάδες αυτές μπήκαν σταδιακά στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων, προφανώς γιατί πλέον δεν χωρούν όλοι στα πρώην εργοστάσια του Λαδόπουλου και της Αβέξ.
Τώρα θα… επενδύσουν και στα Παλαιά Σφαγεία.

Τα Παλαιά Σφαγεία ανήκουν στον δήμο της Πάτρας, είναι περιουσιακό στοιχείο αυτής της πόλης και των δημοτών της και θα πρέπει να προστατευθεί αφού δεν είναι σε εγκατάλειψη.
Αντίθετα υπάρχουν σχέδια για την αξιοποίηση του, ενώ τα καλοκαίρια αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους συναυλιακούς χώρους της Πάτρας.
Αυτές είναι οι επενδύσεις που φέρνουν οι μετανάστες; Ζήτω η ανάπτυξη λοιπόν! Στα χέρια τους και κρατικές δομές που χρησιμοποιούν οι Δήμοι της χώρας.
http://www.oparlapipas.gr

Ο Αριστεροστροφος φασισμος στελνει στο δικαστηριο κατοικους της Λεσβου για αδικηματα σε βαθμο κακουργηματος

Σημερα στην Λεσβο αυριο που αραγε; 
Μεθαυριο ισως στο σπιτι σου ....


Δικογραφία σε βάρος πέντε κατοίκων της Λέσβου για σοβαρά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και κατά άλλων 12 για πλημμελήματα σχηματίσθηκε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.

Πρόκειται για τα πρώτα άτομα που, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, ταυτοποιήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές ως ενεχόμενοι στην επίθεση κατά των προσφύγων και μεταναστών που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης αλλά και κατά των αστυνομικών δυνάμεων που επιχειρούσαν στην πλατεία.

Οι κακουργηματικές πράξεις, που προς το παρόν έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία, είναι αυτές του εμπρησμού και της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ οι πλημελληματικές κατηγορίες είναι πολλές με κύρια αυτή της στάσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πρώτη δικογραφία, καθώς η έρευνα συνεχίζεται, διαβιβάζεται στην Εισαγγελία πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
http://www.el.gr/top-news

Κούρεμα – μαμούθ του ελληνικού χρέους ζητά το ΔΝΤ. Θα αντιδρασουν οι Γερμανοι ;


Ας οψονται αυτοι που μιλαγαν για το Γερμανικο χρεος και σημερα το ξεχασαν !


Κούρεμα – μαμούθ του ελληνικού χρέους ζητά το ΔΝΤ – Δείτε το ασύλληπτο ποσό Die Welt: Θα συμφωνήσει η Γερμανία;


«Ο Ολαφ Σολτς είναι ένας σοβαρός και συγκρατημένος πολιτικός, ο οποίος δεν κάνει αστεία δημοσίως.
Απαντά μόνον όταν έχει απάντηση στο ερώτημα που τίθεται και απαντά- ακόμα και αν αυτό
είναι συχνά βαρετό, ακόμα και αλαζονικό», γράφει η γερμανική Die Welt σε ανάλυσή της για την Ελλάδα.


«Αλλά κάποιες φορές οι συνθήκες δεν επιτρέπουν στον νέο υπ.Οικονομικών να έχει τον χρόνο που θα ήθελε.
Στην περίπτωση της Ελλάδας, οι συνθήκες καθορίζονται σε κάποιο βαθμό και από το ΔΝΤ.
Ο θεσμός της Ουάσιγκτον που ήταν ιδιαίτερα «κουμπωμένος» στο ζήτημα συμμετοχής στο τρίτο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα, τώρα θέλει να συμμετάσχει. Για να το κάνει αυτό, χρειάζεται τη δέσμευση για ελάφρυνση του χρέους της υπερχρεωμένης χώρας από τους Ευρωπαίους, και τον Σολτς», τονίζει η γερμανική εφημερίδα.
«Μέχρι στιγμής το ΔΝΤ ζητούσε ελάφρυνση χρέους ύψους σχεδόν 100 δισ. ευρώ, ως όρο συμμετοχής του στο τρίτο πρόγραμμα βοήθειας για την Αθήνα. Η Γερμανία θα έπρεπε να συνεισφέρει τη μερίδα του λέοντος, κάτι για το οποίο απλά δεν ήθελε να δώσει εξηγήσεις ο υπ. Οικονομικών.

Ο λογαριασμός για τους αμέτοχους παρατηρητές -απλοποιημένος- έχει ως εξής: Το τρίτο πακέτο βοήθειας ανέρχεται σε 86 δισ. ευρώ.
Το ΔΝΤ θα συμμετέχει πιθανότατα με 1,6 δισ. ευρώ.
Για τους Ευρωπαίους πιστωτές το ποσό τότε θα ήταν, επί συνόλου 330 δισ. ευρώ δημοσίου χρέους, 100 δισ. ευρώ περίπου για άφεση του χρέους της Αθήνας έναντι 1,6 δισ. ευρώ του ΔΝΤ, εάν το ΔΝΤ δεν είναι έτοιμο για παραχωρήσεις.
Ο Σολτς, λοιπόν, βρίσκεται μπροστά σε ένα δυσεπίλυτο δίλημμα.
Γιατί, ακόμα και εάν ο νέος κυβερνητικός συνασπισμός θέλει να μετατρέψει τον ΕΜΣ σε Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα μέλη της γερμανικής κυβέρνησης θέλουν να παραιτηθούν από τη συμμετοχή του ΔΝΤ, ως μέρος του ευρωπαϊκού προγράμματος διάσωσης», σημειώνει η Die Welt.
http://www.epilekta.com

Συμμαχοι των Τουρκων οι Γερμανοι, εχουν βαλει το χερακι τους στο μπλοκαρισμα της συμφωνιας Γαλλιας Ελλαδος για τις φρεγατες

Πιστεψε κανεις οτι οι Γερμανοι επαψαν ναναι συμμαχοι των Τουρκων ;





Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση του SPIEGEL, το κόμμα των Φιλελευθέρων υποψιάζεται ότι υπάρχει ένα είδος συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και στη Γαλλία, με βάση την οποία η Γαλλία θα βοηθήσει την Ελλάδα στη δύσκολη διαπραγμάτευση για το χρέος...
...ενώ από την πλευρά της η Ελλάδα θα αγοράσει πολεμικά πλοία από τη Γαλλία. Μάλιστα το SPIEGEL εκτιμά ότι στις 3 Μαίου θα συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της επικείμενης ελληνογαλλικής συμφωνίας για την προμήθεια των πλοίων.

Ο εκπρόσωπος του FDP για θέματα προϋπολογισμού, Ότο Φρίκε, δηλώνει ότι «η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν πρέπει να στηρίξει μία αθέμιτη συμφωνία προς όφελος των γαλλικών ναυπηγείων και εις βάρος του γερμανού φορολογούμενου». Επισημαίνει μάλιστα με επικριτική διάθεση ότι “η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είτε αγνοούσε αυτή την παράπλευρη συμφωνία, είτε την γνώριζε, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα όφειλε να ενημερώσει αμέσως το Κοινοβούλιο”.

Πιέσεις προς Σολτς από FDP

Την Τετάρτη το απόγευμα επρόκειτο να συνεδριάσει η επιτροπή προϋπολογισμού της γερμανικής Βουλής και οι Φιλελεύθεροι έλεγαν ότι θα θέσουν το ζήτημα της πιθανής ελληνογαλλικής συμφωνίας στον νέο υπουργό Οικονομικών και διάδοχο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τον σοσιαλδημοκράτη Όλαφ Σολτς. Την Παρασκευή ο Σολτς αναμένεται ούτως ή άλλως να συζητήσει το ελληνικό ζήτημα στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στη Σόφια.

Σύμφωνα με την ανάλυση του SPIEGEL, η παρέμβαση του FDP αποδεικνύει “πόσο μεγάλη δυσπιστία επικρατεί στην ομοσπονδιακή Βουλή απέναντι στον γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν. Πολλοί τον κατηγορούν ότι πρεσβεύει αμιγώς γαλλικά συμφέροντα υπό τον μανδύα της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης”. Υπενθυμίζεται ότι, καθώς στο Βερολίνο συγκυβερνούν και πάλι οι χριστιανοδημοκράτες (CDU) της Άνγκελα Μέρκελ και οι σοσιαλδημοκράτες (SPD), οι Φιλελεύθεροι είναι πλέον το μεγαλύτερο κόμμα της “αστικής” αντιπολίτευσης (αν εξαιρέσουμε δηλαδή την ακροδεξιά “Εναλλακτική για τη Γερμανία”).

Πηγή: dw.com

Ανοιξε το στομα του ο Στρατηγος Συναδινος και λεει πολλα....

Πεστα Στρατηγε μηπως και ξεθολωσουν καποιοι......





Συνέντευξη ΠΟΤΑΜΟΣ για ΌΛΑ από τον Στρατηγό - Ευρωβουλευτή Ελευθέριο Συναδινό, στον "Στόχο" που κυκλοφορεί, μετά την αποχώρηση του από την Χρυσή Αυγή, που έπεσε σαν βόμβα την περασμένη βδομάδα... Ο Στρατηγός απάντησε στις ερωτήσεις μας όχι μόνο για τις πολιτικές εξελίξεις που ο ίδιος δημιούργησε, αλλά και τα Ελληνοτουρκικά, τους δυό Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους, τις Ένοπλες Δυνάμεις και.. το κλείσιμο του ΚΕΕΔ...

Διαβάστε μερικά σημαντικά στοιχεία από την συνέντευξη και όσα είπε ο Στρατηγός Συναδινός:

Για την αποχώρηση του από την Χρυσή Αυγή...

«Λανθασμένες επιλογές της ηγετικής ομάδας, κρατούν εγκλωβισμένη σε χαμηλά ποσοστά την Χρυσή Αυγή... Ο χρόνος χάριτος τελείωσε. Για αυτό ακριβώς αποχώρησα, διότι όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι αλλά δεν υπάρχει καν, η σχετική βούληση προς τούτο...»

«Ο χρόνος αποχώρησης ήταν ο χρόνος στον οποίο πήρα την απόφαση ότι δεν μπορούσα πλέον να είμαι μέρος και συνυπεύθυνος σε αυτή την κατάσταση....

«Κατέθετα το ήμισυ της βουλευτικής αποζημίωσης στο ταμείο της Χρυσής Αυγής και μου ζητούσαν να παρανομήσω γιατί ήθελαν κι άλλα...»

«Μετά την αποφυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε ένα πισωγύρισμα. Τα νέα στελέχη απομακρύνθηκαν και ο στενός σκληρός πυρήνας της άρχισε σιγά-σιγά να συσπειρώνεται...»

Και εξηγεί γιατί ο... «Κασιδιάρης έπεσε σε απόλυτη δυσμένεια μετά τις Ευρωεκλογές από τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολιάκο..»

Για την δική του από εδώ και πέρα πορεία...

«Δε θα προσχωρήσω σε κόμματα και πολιτικούς φορείς που ευθύνονται για την τωρινή κατάσταση της Ελλάδας αλλά δεν έφυγα από τη Χρυσή Αυγή για να μείνω πολιτικά αδρανής...»

«Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων πατριωτών που αγαπούν την Ελλάδα και οι οποίοι δεν έχουν αποφασίσει να στηρίξουν κάποιον από τους υπάρχοντες πολικούς φορείς...»

Για την κρίση με την τουρκία και τους αιχμάλωτους Στρατιωτικούς...

«αν η Τουρκία ένιωθε σίγουρη και είχε τις δυνατότητες, τότε θα υπήρχαν δυσάρεστες εξελίξεις...»

«οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, παρότι βαριά χτυπημένες από την κρίση και τα μνημόνια εξακολουθούν να υπερέχουν των αντίστοιχων Τουρκικών...»

«Πρέπει να γίνει βίωμα όλων ότι, ότι κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι μας...»

«Ο εμβολισμός (του «Γαύδος») είχε ως στόχο τη βύθιση του σκάφους και την περισυλλογή των ανδρών του Λιμενικού, τη σύλληψή τους και την αιχμαλωσία τους... Δεν το πέτυχαν οπότε, δεν παρήλθε διάστημα 2 εβδομάδων, και συνέβη το περιστατικό στον Έβρο»

Για την θητεία, τις Ειδικές Δυνάμεις και το ΚΕΕΔ

«Δεν είναι λογικό να προσπαθούμε να διορθώσουμε ένα λάθος κάνοντας ακόμη ένα. Η θητεία πρέπει να αυξηθεί και τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων να υφίστανται...»

«...Για το ΚΕΕΔ θεωρώ μεγάλο λάθος το κλείσιμό του διότι εκεί ο Καταδρομέας και ο Πεζοναύτης πρέπει να λαμβάνει ουσιαστική εκπαίδευση νεοσυλλέκτου...»

«... οι Αρχηγοί των τριών Κλάδων θα έπρεπε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προβάλλουν μεγαλύτερη αντίσταση σε σειρά θεμάτων...»
http://www.stoxos.gr

Λέει ο Αλβανός Μπερισάι : Η μισή Ελλάδα είναι Αλβανοί και υπόλοιπη μισή είναι ένα μείγμα αποίκων όπως είναι οι Μογγόλοι.

Δεν φταινε αυτοι αλλα οι δικοι μας που τους ανεχονται....
Στειλτε τους πισω ρε, να αρχισουν να τρωνε βελανιδια παλι....
Αντε γιατι πολυ θαρρος πηρανε οι τηγανοκεφαλοι !




Ο επικεφαλής του Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία, Καστριότ Μπερισάι- ιδεολόγος του αλβανικού φασισμού σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Αργυροκάστρου «ALPOTV» χτύπησε κόκκινο δηλώνοντας ότι η μισή Ελλάδα είναι Αλβανοί και υπόλοιπη μισή είναι ένα μείγμα αποίκων όπως είναι οι Μογγόλοι.
Έκανε αναφορά και στην ελληνική μειονότητα τονίζοντας πως αν κάνει κάποιος μια βόλτα στα μειονοτικά χωριά της Δρόπολης θα αντικρίσει παντού ελληνικές σημαίες (πχ στο χωριό Γεωργουτσάτες υπάρχουν ελληνικές σημαίες) ενώ στην «Τσαμουριά» δεν υπάρχει καμία αλβανική σημαία.
Ο Μπερισάι χαρακτήρισε όλα τα πολιτικά κόμματα στην Αλβανίας παράνομα και λειτουργούν ως «εγκληματικές ομάδες», που για τα δικά τους συμφέροντα είναι σε θέση να πουλήσουν τα πάντα στην Αλβανία.

Επίσης δήλωσε ότι όλα τα πολιτικά κόμματα που δεν στοχεύουν στην εθνική ενοποίηση των Αλβανών και την απόκτηση εδαφών από τις πέντε γειτονικές χώρες, θα πρέπει να κηρυχθούν παράνομα και αντίθετα με το Σύνταγμα της Δημοκρατίας της Αλβανίας.
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Μπουμπούκος: ''Eγώ έδωσα τη μαρίνα της Μυτιλήνης'' στους Τούρκους!!!

Είχε το θράσος ο Μπουμπούκος να δήλωσει ολο καμαρι οτι εδωσε....
Την μαρίνα της Μυτιλήνης στους Τούρκους!!!!!!!!
Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!
Ρε Μπουμπουκε γιατι δεν κάθεσαι στο σπίτι σου μαζί με την  Μπούμπουκα σου;;;;;;;;
Μπας και γλυτώσουμε και απο σένα;;;;;;;;;;;;;;;;;




Υπάρχει Έλληνας που να δηλώνει με υπερηφάνεια ότι έδωσε δημόσια ελληνική περιουσία στους Τούρκους;

Και όμως υπάρχει.
Ένας από αυτούς είναι και ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, για τον οποίο κανείς πριν μερικά χρόνια θα περίμενε να εκστομίζει τέτοια λόγια!





















 oparlapipas.gr

Ελλαδα, Σερβια, Ρουμανια και Βουλγαρια σε κοινη Στρατιωτικη ασκηση !

Δεν αρεσε σε πολλους αυτο...
Αναποφευκτοι συνειρμοι που παραπεμπουν στους Βαλκανικους πολεμους.....
Κριμα που ειμαστε ακυβερνητοι !




Η απόφαση για κοινή άσκηση Ελλάδας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας στέλνει μήνυμα με πολλούς αποδέκτες

Κοινή άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας αποφασίστηκε να διεξαχθεί μέσα στο καλοκαίρι στη χθεσινή τετραμερή του Βουκουρεστίου, προκαλώντας καταρχάς αναπόφευκτους συνειρμούς από την περίοδο των Α' Βαλκανικών Πολέμων και υποδηλώνοντας σε αυτήν την ιστορική φάση την απόφαση των τεσσάρων βαλκανικών χωρών -με ελληνική πρωτοβουλία- να σχηματίσουν ισχυρό μέτωπο στη Χερσόνησο του Αίμου.

Αυτό ήταν και το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Ρουμανίας Βιόριτσα Ντάντσιλα, τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάντερ Βούτσιτς και τον Βούλγαρο ομόλογό του Μπόικο Μπορίσοφ εν όψει και της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ενωσης - Δυτικών Βαλκανίων στις 17 Μαΐου στη Σόφια.

«Οι χώρες των Βαλκανίων θα πρέπει να καθορίζουν τις εξελίξεις στην περιοχή με βάση τις προτεραιότητές τους και όχι με βάση τις στοχεύσεις τρίτων» τόνισε ο πρωθυπουργός μετά τη σύνοδο, προαναγγέλλοντας ότι η επόμενη συνάντηση θα γίνει τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας διεμήνυσε εμμέσως πλην σαφώς προς την ΠΓΔΜ και την Αλβανία να αφήσουν κατά μέρος τους εθνικισμούς, καθώς εξέφρασε μεν τη συμφωνία του με την ευρωπαϊκή προοπτική αυτών των χωρών, παρέπεμψε όμως στην «αιρεσιμότητα» των κριτηρίων που θέτει η Ευρωπαϊκή Ενωση και τα οποία αναφέρουν ως απαραίτητη προϋπόθεση τη διασφάλιση της καλής γειτονίας.

Εξωστρέφεια
Οπως είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, στόχος είναι τα Βαλκάνια της εξωστρέφειας στη δύσκολη εποχή της παγκοσμιοποίησης. «Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεργαστούμε για να αδράξουμε τις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας» σημείωσε ο κ. Τσίπρας, κάνοντας αναφορά στο διαχρονικό όραμα της συνεργασίας των βαλκανικών χωρών. «Αυτό το όραμα δεν είναι καινούργιο. Είναι παλιό και έχει δοκιμαστεί πολλές φορές στην Ιστορία» πρόσθεσε.

Κατά τη συνάντηση στο Βουκουρέστι δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη διασυνδεσιμότητα των Βαλκανίων μέσω της σύνδεσης των λιμανιών της Βόρειας Ελλάδας με τη Μαύρη Θάλασσα, τον Δούναβη, την οδική διασύνδεση Θεσσαλονίκης με Σόφια και Βουκουρέστι, και τη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Βελιγραδίου, καθώς και στον τομέα της ενέργειας και των αγωγών.

Η Βιόριτσα Ντάντσιλα χαρακτήρισε «κλειδί» τον ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή, σημειώνοντας ότι η χώρα της επιθυμεί να προωθήσει τις διμερείς σχέσεις και τη συνεργασία σε ευρωπαϊκό και τοπικό επίπεδο.

Από την πλευρά του, ο Αλεξάντερ Βούτσιτς στάθηκε στη βοήθεια που προσέφεραν η Ελλάδα αλλά και η Ρουμανία και η Βουλγαρία, ενώ ο Μπόικο Μπορίσοφ τόνισε ότι η συνεργασία των χωρών θα πρέπει να αποσκοπεί να συνδέσει τη Βαλκανική με τον υπόλοιπο κόσμο.

Αντιδράσεις από Κοτζιά και Ζάεφ για την... υπεραισιοδοξία του Χαν

Εν μέσω μιας δήλωσης-βόμβα για λύση στο ονοματολογικό των Σκοπίων τις επόμενες δύο εβδομάδες από τον Γιοχάνες Χαν, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, ξεκινά σήμερα στη Βιένη νέος γύρος συναντήσεων του Νίκου Κοτζιά με τον Σκοπιανό ομόλογό του και τον Μάθιου Νίμιτς. Την υπέρμετρη αισιοδοξία του Ευρωπαίου επιτρόπου για τη διεύρυνση της Ε.Ε. δεν συμμερίστηκε ούτε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ.

Ο Γιοχάνες Χαν μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου τόνισε: «Είμαι αισιόδοξος ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουμε μια λύση. Τουλάχιστον μια λύση που θα στρώσει τον δρόμο, θα ανοίξει τον δρόμο για την έναρξη διαπραγματεύσεων με τη FYROM». Ατυχείς χαρακτήρισε τις δηλώσεις του κ. Χαν το υπουργείο Εξωτερικών και τον κάλεσε να σταματήσει να παρέχει λάθος εικόνα για διαπραγματεύσεις, τις οποίες, όπως όλα δείχνουν, δεν κατανοεί. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να σταματήσει να τις υπονομεύει».

Δεν είναι δυνατή η λύση σε δύο εβδομάδες, τόνισε ο Ζόραν Ζάεφ συμπληρώνοντας ότι «είναι υπόθεση εβδομάδων, αλλά νομίζω ότι δύο εβδομάδες είναι υπερβολικά λίγες».
https://diulistirio.blogspot.gr

Ελεος!!! Πακιστανός τσομπάνης ξυλοκοπεί ηλικωμένο κτηνοτρόφο στην Κρήτη!!!

Είχε το θράσος ο Πακιστ@νος να ξυλοκοπήσει ηλικιωμένο κτηνοτρόφο στην Κρητη..
Εαν δεν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας αυτα τα κρούσματα θα αυξάνονται συνεχώς!!!!


Μουσουλμάνος ξυλοκόπησε αλύπητα ηλικιωμένο κτηνοτρόφο στην Κρήτη
Με απόλυτη μυστικότητα διερευνά η Αστυνομία την βίαιη επίθεση
σε βάρος ενός ηλικιωμένου κτηνοτρόφου, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε αλύπητα στην ευρύτερη περιοχή του Καστελλίου από έναν αλλοδαπό βοσκό, όταν του έκανε παρατήρηση επειδή εγκατέστησε εκατοντάδες πρόβατα στο χωράφι του!


Ο άτυχος 87χρονος είχε πάει τα δικά του ζώα για βοσκή στο ιδιόκτητο χωράφι του στην περιοχή Νταμάρι έξω από την κοινότητα του Νιπιδιτού, όταν εμφανίστηκε ο νεαρός Πακιστανός που εργαζόταν στο ποιμνιοστάσιο ενός άλλου κτηνοτρόφου από το Γεράκι και έβαλε με το «έτσι θέλω» το κοπάδι του να βοσκήσει.


Όταν ο ηλικιωμένος τόλμησε να του ζητήσει να πάρει το κοπάδι, ο αλλοδαπός άρχισε να τον χτυπά άγρια με μια κατσουνα, την γνωστή ποιμαντική ράβδο της Κρήτης.


Ο ηλικιωμένος τραυματίστηκες σοβαρά στο κεφάλι τα χέρια και το στήθος με αποτέλεσσμα να χάσει τις αισθήσεις του.


Όταν συνήλθε και αναζήτησε βοήθεια, ο Πακιστανός δράστης και το κοπάδι είχαν εξαφανιστεί.



Για το περιστατικό, η οικογένεια του 87χρονου έχει υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου που περιλαμβάνει και τον κτηνοτρόφο από το Γεράκι, για τον οποίο αναφέρει ότι δεν ενδιαφέρθηκε καν για την κατάσταση της υγείας του άτυχου ηλικιωμένου.








































Πηγη:από ANGEL G

Η Τουρκια εξοπλιζεται και ο Καμμενος λεει παπαριες και δικαιολογιες !

Καταφεραν οι προδοτες που μας κυβερνησαν απ το 74 και μετα να αφησουν την Ελλαδα αοπλη μπρος στους Τουρκους.....




Tραγικές εικόνες για μια χώρα όπου απειλείται καθημερινώς από την Τουρκία. Φαρσοκωμωδία, απειρία ή πολιτικά παιχνίδια για να επιβιώσουν όρισμένοι από την λαίλαπα που έρχεται στο πολιτικό τοπίο;.

Πριν λίγο, ο Π. Καμμένος διευκρίνισε πως αυτό που έχει συζητηθεί σε ανώτατο επίπεδο με την Γαλλία δεν έχει να κάνει με την μίσθωση φρεγατών αλλά με την κατασκευή νέων στην Ελλάδα.

Αναλυτικότερα κατά την τοποθέτησή του ο κ. Καμμένος σημείωσε πως αναφορικά με το ζήτημα των φρεγατών που προέκυψε η συζήτηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν επικεντρώθηκε στην αξιοποίηση των συνολικών επιστροφών συνολικού ύψους 8 δις ευρώ που οφείλονται στην Ελλάδα από ομόλογα προκειμένου να κατασκευαστούν στην χώρα μας φρεγάτες για το Πολεμικό Ναυτικό.

Ο κ. Καμμένος τόνισε επίσης πως «όταν και εάν αποφασιστεί ένα τέτοιο πρόγραμμα θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες από το Σύνταγμα και τη Βουλή διαδικασίες».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου στόχος είναι να έχουν οι πιλότοι μας τα καλύτερα μέσα, ωστόσο οι οικονομικές δυνατότητας είναι περιορισμένες και έτσι η αγορά F35 είναι ουσιαστικά μια συζήτηση… υποθετική.

“Έχουμε μια εξέλιξη η οποία αντιλαμβάνεστε επηρεάζει γενικότερα την περιοχή. Είναι άλλο η Τουρκία να έχει βρεθεί το 2021 με 100 F35 και με S400 και αεροπλανοφόρο και άλλο η Τουρκία να μην αποκτήσει τα F35 και να αντιμετωπίζεται η σημερινή της πολεμική αεροπορία με τα υφιστάμενα μέσα. Εάν γίνει το ένα, χρειάζεται να κάνουμε άλλα πράγματα και αν γίνει το άλλο, άλλα” είπε ο κ. Κμμένος συμπληρώνοντας ωστόσο πως “βεβαίως η επιθυμία είναι να δώσουμε στους πιλότους μας τα καλύτερα μέσα. Δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή”.

://www.pentapostagma.gr

Σεναρια για Ρωσσικη επιθεση στην Ουκρανια

Αρχισε παλι το Κιεβο , νομιζοντας οτι εχει πλατες της Δυσεως να κανει μαγκιες στον Βλαδιμηρο..........
Τους βλεπω σε λιγο να φωναζουν βοηθεια !


Εάν το Κίεβο προσπαθήσει να επιστρέψει στο Ντόνετσκ με τη βία, θα λάβει μια μεγάλης κλίμακας ρωσική εισβολή σε απάντηση…
Η κλιμάκωση της σύγκρουσης στο Nτόνετσκ δεν χρειάζεται να περιμένει, ωστόσο, οι δυνάμεις του ουκρανικού στρατού δεν θα μπορέσουν να τερματίσουν τη σύγκρουση.
Αυτό δήλωσε ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ουκρανία και εμπειρογνώμονας για την Ουκρανία και τη Ρωσία στην Ουάσιγκτον, Στίβεν Pifer, σε μια συνέντευξη στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.

    «Ο ουκρανικός στρατός και η κυβέρνηση κατανοούν ότι δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψουν το Ντόνετσκ με τη βία. Αν προσπαθήσουν, ο ρωσικός στρατός θα εισέλθει στο Ντόνετσκ πολύ γρήγορα. Στην περίπτωση αυτή, ο ρωσικός στρατός, για παράδειγμα, θα μπορέσει να καταλάβει τη Μαριούπολη «, δήλωσε ο πρώην πρεσβευτής.

Ο Pifer υπενθύμισε ότι ο ρωσικός στρατός είναι ισχυρός, καλά εξοπλισμένος και ξεπερασμένος από τα ουκρανικά στρατεύματα.
«Η ενεργός σύγκρουση υπονομεύει τις ενέργειες της ουκρανικής κυβέρνησης, ασκεί πίεση στο κράτος και περιπλέκει τις επιτυχίες της Ουκρανίας – τόσο οικονομικές όσο και πολιτικές», ανέφερε ο Pifer.
http://rusvesna.su/news/1524496673

























Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.