Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Αυτη η μουμια, ταχθηκε κατα της Ελλαδος στην συνεδριαση του Συμβουλιου της Ευρωπης

Δυστυχως αυτο το ΣΟΥΡΓΕΛΟ ειναι βολευτης....
Δυστυχως εχει ασυλια....
Και δυστυχως παιζει τον ρολο του Εφιαλτη χωρις συνεπειες !



Την ανθελληνική παρέμβαση της ολλανδικής πλευράς στη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα υποστήριξε ανοιχτά η Τασία Χριστοδουλοπούλου, που δεν δίστασε να στραφεί εναντίον της κυβέρνησής της.

Ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παρουσίασε την -ιδιαιτέρως κολακευτική για τη χώρα μας- έκθεσή του για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών στη Μεσόγειο. Ωστόσο, ο Ολλανδός ομόλογός του τού επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς επιχείρησε να πλήξει τα εθνικά συμφέροντα, ζητώντας διακαώς να προστεθεί μια παράγραφος στο αρχικό κείμενο που κατακεραύνωνε την Ελλάδα για τον τρόπο διαχείρισης του μεταναστευτικού ζητήματος.

Το οξύμωρο είναι ότι με αυτή την άποψη δεν τάχθηκαν, όπως αναμενόταν, οι Βορειοευρωπαίοι, αλλά, αντίθετα, βρήκε πρόθυμους υποστηρικτές τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Χριστοδουλοπούλου και Γ. Ψυχογιό.

Πηγή:  | iefimerida.gr 

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.