Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Γονεις: Δεν θα διδαχθουν τα παιδια μας Κορανι και Ιουδαισμο !

Αυτη η χωρα, η Ελλας,  ειναι Χριστιανικη 
Σ αυτη την χωρα οι Ελληνες εχουν καποια δικαιωματα.....
Αυτα δεν μπορει ο καθε Πιγκουινος και καθε Τουρκοσπορος να τα καταργει !




Φωτιά και λάβρα οι Έλληνες πατριώτες γονείς για τα νέα Θρησκευτικά: «Δεν θα διδαχθούμε Κοράνι και Ιουδαϊσμό»
Απόλυτη σύγχυση μετά τα πειράματα της διοικούσης Εκκλησίας και του υπουργείου Παιδείας με το πολύπαθο μάθημα των Θρησκευτικών.
Μπορεί οι υπεύθυνοι της Επιτροπής της Ελλαδικής Εκκλησίας να υποστηρίζουν πως η «Εκκλησία συναποφασίζει για τα Θρησκευτικά» – άσχετα αν το υπουργείο επισήμως τους διαψεύδει – θεωρώντας πως το μάθημα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του χριστιανικού λαού αλλά και παράλληλα της εποχής.
Ωστόσο γονείς στην Μυτιλήνη ζητούν με έγγραφο τους την απαλλαγή των παιδιών τους από την διδασκαλία συγκεκριμένων κεφαλαίων από το μάθημα που υπενθυμίζεται φέτος θα έχει την μορφή φακέλων μαθητή.

https://police-voice.blogspot.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.