Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Καταδικαστηκαν οι λαθρομετ@ναστες για τα γεγονοτα στην Μορια ! Απελαση ομως δεν βλεπω .....

Γενναται ομως το ερωτημα...
Οι επιβληθεισες ποινες, με αναστολη τι σημαινουν; 
Δεν προβλεπεται η απελαση τους ; 
Θα κυκλοφορουν ελευθεροι αναμεσα μας ;


Μετά από μια μαραθώνια δίκη ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Βορείου Αιγαίου στη Χίο η δίκη των 35 μεταναστών οι οποίοι είχαν συλληφθεί στα επεισόδια στις 18 Ιουλίου 2017 στον καταυλισμό της Μόριας στη Λέσβο έλαβε τέλος.
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το πρώτο μέρος ξεκίνησε την Παρασκευή 20 Απριλίου. Από τους 35 κατηγορούμενους κριθήκαν υπαίτιοι οι 32 με 26 μήνη φυλάκιση με αναστολή ενώ τρεις κρίθηκαν αθώοι. Η πλειοψηφία των κατηγορουμένων προέρχεται από την Αφρική (Ερυθραία, Γκάνα, Νιγηρία).

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι 32 κρίθηκαν ένοχοι για εμπρησμό, πρόκληση ταραχών, βλαβών σε αστυνομικούς και καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας, αντίσταση και διατάραξη της κοινής ειρήνης και άλλα αδικήματα.

http://www.chiosin.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.