Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Για προβοκατόρικο χημικό πόλεμο κανει λογο ο Ασαντ....

Και δεν εχει άδικο ...
Πολλα ψεμματα προβάλλει η προπαγάνανδα των ΜΜΕ στην Δύση...
Την δήθεν χημική επίθεση που σκηνοθετήκε απο την οργάνωση Λευκά Κράνη...

Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί από τους δέκτες του, την ανηλεή προπαγάνδα του ψεύδους, που παίζεται πάνω από την ερειπωμένη και κατεστραμμένη Συρία.

Λες και πόσο άλλο μπορεί να αντέξει μια χώρα, που έχει υποστεί τόσα δεινά: Χιλιάδες των πολιτών της νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι σε καταυλισμούς φυλακές, μια πολιτισμική και κοινωνική καταστροφή σεμια
χώρα, που δεν πρόκειται ποτέ να επανέλθει στους ρυθμούς που ζούσε κάποτε κι ένας σωρός ερειπίων πάνω από τα οποία τα γεράκια παραμονεύουν, για να φάνε όσο μεγαλύτερα κομμάτια από την «πίτα» μπορούν.

Κι όλα αυτά, για να δικαιολογηθούν από τους σκοτεινούς εγκεφάλους που προωθούν τα σχέδια της Νέας Τάξης για παγκόσμιο χάος, στήνονται πάνω σε σκηνικά άγριας ψεύτικης προπαγάνδας, με την οποία, κυρίως τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης, βομβαρδίζουν τον κόσμο, ώστε να τον κρατούν αποκοιμισμένο μέχρι την ώρα της σφαγής του στον παγκόσμιο πόλεμο που πλησιάζει.

Ας δούμε όμως, τι πραγματικά συμβαίνει στην πολύπαθη αυτή χώρα και πως τα νεοταξικά κανάλια διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα για ακόμα μια φορά.






Διαβαστε ΕΔΩ:





















oparlapipas.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.