Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ο Λ@θρ@λ@γνος Βίτσας προσπαθεί να προστατεύσει τους μελλοντικούς ψηφοφόρους του!!!!!!!!!!

Αφού τους αγαπάς και νοιάζεσαι για ''αυτους'' και όχι για εμας τους Ελληνες!!!
Πάρτους στο σπίτι σου η ακόμα καλύτερα πήγαινε να ζήσεις μαζί τους στην χώρα τους!!!


Για τα πρόσφατα επεισόδια στη Μυτιλήνη και την πίεση που ασκεί η Τουρκία στην ΕΕ σχετικά με το προσφυγικό-μεταναστευτικό μίλησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Ραδιόφωνο 24/7»


Αναφερόμενος σε όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη Μυτιλήνη, ο κ. Βίτσας χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το γεγονός πώς ενώ 120 μετανάστες προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα δεν συνελήφθη κανείς από όσους δημιούργησαν επεισόδια, κρατώντας πιστόλια φωτοβολίδας. Επιπλέον, σημείωσε ότι «είναι κακό παράδειγμα του τρόπου δράσης» προσθέτοντας πως «πρέπει η αστυνομία να δει ό,τι υλικό έχει και τουλάχιστον να γίνουν προσαγωγές».


Περιγράφοντας την κατάσταση που δημιουργήθηκε, ο υπουργός τόνισε: «Είναι φανερό ότι υπήρχε μία ομάδα ακροδεξιών, η οποία πήγε επί τούτου. Έκαναν κάλεσμα και πήγαν στην υποστολή της σημαίας, καλώντας τον κόσμο να πάει στην πλατεία Σαπφούς. Ήταν μία ομάδα που είχε πράγματα μαζί της, πήγε να κάνει ουσιαστικά ένα πογκρόμ».


Παράλληλα, ο κ. Βίτσας, άσκησε κριτική στη στάση της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας: «Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση, στην ανακοίνωση του υπευθύνου της, δεν ανέφερε ούτε μία λέξη καταδίκης αυτών των πρακτικών. Να γίνεται κριτική στην κυβέρνηση,

 αλλά αν δεν υπάρχει ένα δημοκρατικό μέτωπο ενάντια στον ρατσισμό και στην ξενοφοβία κι αφήνουμε ανεξέλεγκτες τέτοιες ομάδες, μόνο κακά μπορούν να γίνουν. Είμαι σίγουρος ότι ο δημοκρατικός λαός της Μυτιλήνης τα καταδικάζει όλα αυτά και θα σταθεί ενάντια».






 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:

























greek-inews.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.