Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Κατηγορείται για «εξωτερική παρέμβαση», «οργάνωση βίαιων εξεγέρσεων» και «προώθηση μίσους»…

Το πιόνι της Νέας Τάξης, Γκρέτα Τούνμπεργκ, «προδόθηκε» στην Ινδία μαζί με πλήθος διασήμων.... 

Κατηγορείται για «εξωτερική παρέμβαση», «οργάνωση βίαιων εξεγέρσεων» και «προώθηση μίσους»…



Η Γκρέτα φανέρωσε κατά λάθος την οργανωμένη προσπάθεια της Νέας Τάξης για δημιουργία κοινωνικής αποσταθεροποίησης μέσω «κινημάτων»…! Μένει να αποκαλυφθεί η παγκόσμια εγκληματική οργάνωση…!

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ μοιράστηκε κατά λάθος ένα μήνυμα στο Twitter που έδειχνε τις οδηγίες που τις έστειλε η ομάδα των καθοδηγητών της σχετικά με τις βίαιες αγροτικές διαδηλώσεις που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στην Ινδία, πυροδοτώντας μια αστυνομική έρευνα και μια πολιτική καταιγίδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

H 18χρονη αριστερή οικολόγος – ακτιβιστής μοιράστηκε – και στη συνέχεια διέγραψε γρήγορα – ένα μήνυμα που περιγράφει λεπτομερώς μια λίστα με «προτεινόμενες δημοσιεύσεις και ενέργειες» σχετικά με τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις που σώθηκαν από το Breaking 911 .





πηγη 

ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ...Οι μεταλάξεις του Κορωνοιού οφείλονται στο εμβόλιο ! ! ! (Ακουνε οι φωστηρες;)

Αποκάλυψη και τεκμηρίωση απο μελέτη του Παν/μίου Ροκφέλλερ & Βηθεσδά των ΗΠΑ...



Επιστολή σε Μητσοτάκη-Κικίλια απο τον Γιατρό Δ.Αντωνίου.

Οι μεταλλάξεις των στελεχών (B1.1.7/501Y.V1), (501Y.V2) (B1.1.28/501.V3)  του κορονοιού SARS-Cov-2 (Covid-19) στην Αγγλία, Ν. Αφρική και Βραζιλία αντίστοιχα,  ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ από το εμβόλιο BNT162b2 με την εμπορική ονομασία Comirnaty των Pfizer/BionTech  (που είναι «γενετικά τροποποιημένος οργανισμός»), σύμφωνα με την συγκλονιστική μελέτη του Παν/μίου Ροκφέλλερ και Βηθεσδά των ΗΠΑ που δημοσιεύτηκε την 26-01-2021, της οποίας επικφαλής είναι η Κα Θεοδώρα Χατζηιωάννου.

Τα παραπάνω καθώς και η τεκμηρίωση τους  αναφέρονται σε επιστολή που απέστειλε ο Χειρούργος -Ιατρός Δημήτρης Αντωνίου στον Πρωθυπουργό ,Υπουργό Υγείας στις αρμόδιες Αρχές για   να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της παγκόσμιας υγείας.

Εδώ η πειραματική αυτή μελέτη:

mRNA vaccine-elicited antibodies to SARS-CoV-2 and circulating variants

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.426911v1.full

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.426911v1 (abstract)

“…However, neutralization by 14 of the 17 most potent mAbs tested was reduced or abolished by either K417N, or E484K, or N501Y mutations. Notably, the same mutations were selected when recombinant vesicular stomatitis virus (rVSV)/SARS-CoV-2 S was cultured in the presence of the vaccine elicited mAbs…”.

“Nevertheless, emergence of these particular variants is consistent with the dominance of the class 1 and 2 antibody response in infected or vaccinated individuals and raises the possibility that they emerged in response to immune selection in individuals with non-sterilizing immunity”.

Αναλυτικά: Τα αντισώματα που βγάζουν οι εμβολιασθέντες με το παραπάνω εμβόλιο, αντί να «σκοτώσουν» τον φυσικό κορονοιό στην περίπτωση που ο εμβολιασθείς μολυνθεί με αυτόν μετά το εμβολιασμό του, τον μεταλλάσουν  καθιστώντας τον (τον φυσικό κορονοιό) ανθεκτικό στα αντισώματα αυτά. Μάλιστα, οι προκαλούμενες μεταλλάξεις δεν είναι τυχαίες, αλλά μετατρέπουν τον φυσικό κορονοιό στις προαναφερόμενες μεταλλάξεις που εμφανίστηκαν στην Αγγλία, Ν. Αφρική και Βραζιλία (κι είναι περισσότερο μεταδοτικές και θανατηφόρες από τον ήδη υπάρχοντα).

Γι αυτό βρίσκετε «ορφανά» μεταλλαγμένα στελέχη και στην Ελλάδα και παντού.Επειδή το θέμα άπτεται της δημόσιας υγείας και της ιστορίας ο κ Αντωνίου καλει  όλες τις αρμόδιες αρχές στις οποίες κοινοποιήθηκε η επιστολή του  να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της παγκόσμιας υγείας.




πηγη 

Όποιος στο Δημόσιο δεν κάνει το εμβόλιο να απολυθεί ! ! ! Ταδε εφη Καρατζαφυρερ ο Κωλοτουμπας....ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ! ! !

Γνησιος κωλοτουμπας...
Κοροιδεψε ουκ ολιγες φορες τους Ελληνες....
Ακουστε τον τον.........




ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ...Ευτυχώς που έχουν έρθει οι Αλβανοί στην Ελλάδα, γιατί οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, λέει ο Αρχιτεμπέλαρος ! ! !

Αυτος ο ανεκδιηγητος τυπος, λογιζεται για Ελληνας;

Αυτος ο αρχιτεμπελαρος, θα μας πει τεμπεληδες; 

Ακουστε τον και...ο υπολογιστης σας δεν φταιει εεεε...






Ειδατε στα καναλια την υποδοχη του Απερχομενου "Πρωθυπουργου" στην Ικαρια; Δειτε τωρα εδω την αληθεια και το γιουχαρισμα που εφαγε...(βιντεο)

Τοσα εκατομμυρια πηραν τα καναλια...

Πως να δειξουν την αληθεια αν δεν τους συμφερει;

Δειτε το βιντεακι με το γιουχαισμα και κριση εχετε να κρινετε και τα καναλια και τις παπαριες τους και τον απερχομενο "Πρωθυπουργο" τον Κουλη Διακοπουλη...





Γέροντας Γαβριήλ ο Αγιορείτης για το εμβόλιο: ''Μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν πιστεύουν στον Θεό; ΒΙΝΤΕΟ''


 

 

 

 

 

 

 

"Το πρώτο λάθος θα είναι και το τελευταίο στην ζωή σου" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γέρων Γαβριήλ Μοναχός Αγιορείτης

Τον προβληματισμό του για το κατά πόσο μπορούμε να εμπιστευτούμε το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο που μας ζητάει να εμβολιαστούμε εκφράζει ο Γέρων Γαβριήλ Μοναχός Αγιορείτης.

 

 

 

 Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν παιζεται....Εναν απελασε ο Γκαντεμης και αυτος εγινε Προεδρος στην Χωρα του ! ! !

Αν εισαι γκαντεμης εισαι για μια ζωη...

Κι ετσι ολα σου βγαινουν αναποδα...







Μια διπλωματική επιτυχία του Γκαντεμη λοιπον,  που δεν έχουμε ξαναδεί. 

Ο πρέσβης της Λιβύης Mohamed Younis Menfi απελάθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2019 από την Κυβέρνηση του Γκαντεμη και 14 μήνες μετά ο Mohamed Younis Menfi γίνεται μεταβατικός Πρόεδρος της Λιβύης.

Το αποκορύφωμα; 

Ο Γκαντεμης χθες έφτασε στο σημείο να δώσει συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο, που ο ίδιος έδιωξε από την χώρα μας, για την εκλογή του σαν μετά αστικού προέδρου.

Ακουστε και το σχετικο τραγουδι...



Συνελήφθη Ιερέας διότι είπε την αλήθεια για την χρήση μάσκας στους Ναούς και του έριξαν δίμηνη αργία...

 Με επιστολή του ο Μητροπολίτη Λέρου Καλύμνου και Αστυπαλαίας  κκ. Παϊσίου προς τον Ιερέα π. Μιχαήλ Κουκουβά εφημέριο του  Ενοριακού ΙΝ Αγίου Αθανασίου Καλύμνου κάνει γνωστή την απόφαση του να κλείσει  επ’ αόριστον τον Ιερό Ναό

Επίσης θέτει τον ιερέα σε δίμηνη αργία

Δείτε αυτούσια την επιστολή του Μητροπολίτη

Συνελήφθη Ιερέας διότι είπε την αλήθεια για την χρήση μάσκας στους Ναούς

Συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου μετά από καταγγελία κατοίκου του νησιού ο υπερπολύτεκνος ιερέας π.Μιχαήλ Κουκουβάς από την Κάλυμνο διότι σε ανάρτηση του στο facebook έγραψε τα ακόλουθα:
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΈΣΕΙ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝ
ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΣ !!!
ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΌΚΟ.
Η ΜΗΤΈΡΑ ΜΑΣ
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ
ΤΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΜΑΣ.
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΠΊΣΤΗ ΜΑΣ !!!
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΣΠΑΣΤΕΙ.
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ.
Σε αγαπάμε Παναγία μου, και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου, θα σου δώσουμε αυτή τη χαρά !!!
ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΈΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΚΑ!!!
Στην ομολογία του ο ιερέας αναφέρει :
Κρατάτε τη Πίστη του Χριστού μας!!!
ΟΙ Ναοί μας είναι Αγιασμένοι, δεν κινδυνεύουμε από ασθένειες!!!
Υπάρχει τόση χάρη και ευλογία στους Ναούς μας, που ακόμα και η σκόνη είναι Αγιασμένη!!!
Χαίρομαι, που επέτρεψε η Κυρία Θεοτόκος, να με συλλάβουν, για να ομολογήσω ακριβώς αυτή την αλήθεια, ότι οι Ναοί μας είναι Αγιασμένοι και μας δίνουν ζωή και σωτηρία!!!
Μη φοβάστε, τίποτα, μόνο το Θεό να φοβάστε.
Αν τώρα δεν ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ το Χριστό πως θα ομολογήσουμε στα χρόνια του Αντίχριστου ;;;
ΚΡΑΤΆΤΕ. ΤΗ. ΠΊΣΤΗ. ΓΕΡΆ.
ΚΑΛΉ ΠΑΝΑΓΊΑ!!!
Αυτή είναι η “αγάπη” που μας έμαθε για τον συνάνθρωπο η όλη περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Εκεί ξεπέσαμε ως Έλληνες και Χριστιανοί να καταδίδουμε τους Ιερείς μας όταν υπερασπίζονται την Πίστη μας.!

 

 

Πηγή 

Εισαγγελία του Αρείου Πάγου: Να σταματήσουν οι απελάσεις αλλοδαπών ! ! ! (Θα αρχισουν μηπως απελασεις των Ελληνων;)

Μην σας φανει παραξενο, αν σε λιγο, αρχισουν να απελαυνουν Ελληνες απο την Ελλαδα....

 


Τεράστια - και πιθανά αξεπέραστα - κοινωνικά προβλήματα αλλά και προβλήματα ασφαλείας ανά την επικράτεια αναδεικνύει η γνωμοδότηση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου που καταγράφει ένα από τα κεφαλαιώδη αρνητικά άρθρα του νέου Ποινικού Κώδικα, το άρθρο 74, το οποίο διαγράφει με μια μονοκονδυλιά ένα τεράστιο αριθμό εκκρεμών δικαστικών αποφάσεων που διατάσσουν την απέλαση αλλοδαπών και την απαγόρευση επανεισόδου τους στην Ελλάδα, λόγω των παράνομων πράξεων που διέπραξαν εντός του Ελληνικού εδάφους ή εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας.

Η Ανωτάτη Εισαγγελία της χώρας, υποδεικνύει με σαφήνεια στους κατά τόπους εισαγγελείς ότι πρέπει άμεσα να αρχειοθετήσουν όλο αυτό τον μεγάλο αριθμό υποθέσεων που μετά από δικαστικές αποφάσεις διατάσσουν την απέλαση αλλοδαπών, οι οποίοι πρέπει τώρα να αφεθούν ελεύθεροι.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, μετά από ερώτημα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας (Διεύθυνση Αλλοδαπών) σχετικά με το τι γίνεται μετά την εφαρμογή από 1.7.2019 του άρθρου 74 του νέου Ποινικού Κώδικα εξέδωσε την υπ΄ αριθμ. 2/2021 γνωμοδότηση.

Το άρθρο αυτό (74) του νέου Ποινικού Κώδικα καταργεί αφενός την απέλαση αλλοδαπών η οποία διατάσσεται με δικαστική απόφαση και αφετέρου καταργεί το μέτρο που επιβάλλεται ταυτόχρονα με την ίδια δικαστική απόφαση ως παρεπόμενη ποινή και απαγορεύει την επανείσοδο του αλλοδαπού στην Ελλάδα.

Κατ΄ αρχάς, ο κ. Βουρλιώτης επισημαίνει ότι ο νέος Ποινικός Κώδικας με το άρθρο 2 καθιερώνει την αρχή της αναδρομικότητας του επιεικέστερου ποινικού νόμου, ο οποίος ίσχυσε από την τέλεση της πράξης έως το χρόνο της αμετάκλητης εκδίκασης της υπόθεσης και προσθέτει ότι «επιεικέστερος νόμος είναι εκείνος που περιέχει ευμενέστερες για τον κατηγορούμενο διατάξεις», δηλαδή προβλέπει «την ευμενέστερη ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου».

Σε κάθε περίπτωση, υπογραμμίζει ο εισαγγελικός λειτουργός, «εφαρμόζεται η επιεικέστερη διάταξη, ακόμη και μεταξύ περισσοτέρων του ενός νόμου».

Μάλιστα, ο κ. Βουρλιώτης επικαλείται την εισηγητική έκθεση του τότε νομοσχεδίου του νέου Ποινικού Κώδικα, η οποία αναφέρει: «Σαφώς προκύπτει ότι η δικαστική απέλαση η οποία έχει επιβληθεί από το δικαστήριο, είτε ως μέτρο ασφαλείας είτε ως παρεπόμενη ποινή» και πριν αυτή εκτελεστεί, «δεν μπορεί αυτή να εκτελεστεί», καθώς καταργήθηκε ρητά η πρόβλεψή της.

Πάντως, σημειώνει ο κ. Βουρλίωτης ότι η παράνομη επάνοδος στην χώρα αλλοδαπού που είναι καταχωρημένος στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών εξακολουθεί να αποτελεί αξιόποινη πράξη κατά τις διατάξεις του νόμου 33896/2005.

Καταλήγοντας, ο κ. Βουρλιώτης, στην γνωμοδότησή του, υπογραμμίζει ότι μετά από όλα αυτά: «Οι εισαγγελικοί λειτουργοί επιβάλλεται να προβούν σε ανάκληση των σχετικών με τη δικαστική απέλαση, παραγγελιών τους προς τις αρμόδιες Διευθύνσεις της Αστυνομίας και ακολούθως να αρχειοθετήσουν την υπόθεση, εκδίδοντας σχετική προς τούτο αιτιολογημένη πράξη».

Πέρα από όλα αυτά, ο εισαγγελικός λειτουργός στην γνωμοδότησή του θέτει ζήτημα συνταγματικότητας αλλά και συμβατότητας με τις διεθνείς συμβάσεις των προϋποθέσεων καταγραφής αλλοδαπού στον κατάλογο των ανεπιθύμητων και κάνει λόγο για αναγκαιότητα νομοθετικής ρύθμισης.




πηγη 

Η Βάνα Μπάρμπα ''υιοθέτησε'' δυο π@κιστ@νους...

Γιατι κυρα βάνα δεν έπαιρνες Ελληνοπούλα;;; Τόσα μικρά παιδάκια ειναι μέσα στα Ορφανοτροφεία που χρειάζονται αγάπη και φροντίδα...

Τους μαντράχαλους τι τους ήθελες;;; 

Έχεις κάτι στο μυαλό σου;;;


 Η Βάνα Μπάρμπα έγινε και πάλι μητέρα! Για την ακρίβεια, με δικαστική απόφαση απέκτησε δύο γιους, καθώς ορίστηκε επίτροπος δύο ανηλίκων αγοριών πακιστανικής καταγωγής.

Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας η ηθοποιός ορίστηκε επίτροπος δύο ανηλίκων αγοριών, ηλικία 16 και 14 ετών, πακιστανικής καταγωγής, που έμειναν ορφανά μετά τη δολοφονία της Ελληνίδας μητέρας τους από τον Πακιστανό πατέρα τους, ο οποίος εκτίει ποινή ισοβίων και βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στη φυλακή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret των Παραπολιτικών, το μεγαλύτερο παιδί, ο Ναζίρ Αμπάς, ζει στο Πακιστάν από την ηλικία του ενός έτους και μεγαλώνει με τους συγγενείς του πατέρα του. Ο μικρότερος, Φαζάλ Αμπάς, από το 2011, όταν έχασε τη ζωή της η μητέρα του, ζούσε στην Αττική με τον Πακιστανό πατέρα του και τη Φιλιππινέζα σύντροφο του. Επίτροπος του ανήλικου και διαχειριστής της περιουσίας των δύο παιδιών, που άνηκε στην Ελληνίδα μητέρα τους, ήταν ο θείος της και αδελφός του πατέρα της.

Το Δευτεροβάθμιο Κακουργιοδικείο έκρινε ένοχο για τη δολοφονία της μητέρας των παιδιών τον Πακιστανό, ο οποίος πρωτόδικα είχε αθωωθεί. Τη διαδικασία εναντίον του είχε κινήσει ο θείος της μητέρας, ο οποίος διαχειριζόταν και την περιουσία τους. Από το 2011, όταν βρέθηκε νεκρή η μητέρα των ανηλίκων, η Βάνα Μπάρμπα είχε συμπαρασταθεί ηθικά και είχε στηρίξει οικονομικά τον πεντάχρονο τότε Φαζάλ. Όταν ο Πακιστανός πατέρας του, πριν από δύο χρόνια, καταδικάστηκε για τη δολοφονία της μητέρας και οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου εκτίει ποινή ισοβίων, η ηθοποιός αγκάλιασε με ζεστασιά το παιδί, παίρνοντας το ακόμη και στο σπίτι της. Πρόσφατα, το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, έπειτα από αίτηση της εισαγγελέως Ανηλίκων, «με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού», διόρισε επίτροπο του τη Βάνα Μπάρμπα.

Όπως αναφέρεται στη δικαστική απόφαση, ο ίδιος ο ανήλικος, εξεταζόμενος στο δικαστήριο, «εκδήλωσε συναισθήματα αγάπης για την κα. Μπάρμπα, ενώ και η ίδια δήλωσε ότι θεωρεί τον ανήλικο Φαζάλ οικογένεια της».


Πηγή

 

 

Ρε διορισμενοι ανικανοι φωστηρες, ποιος ζαβος, ανικανος και αχρηστος σας διορισε για να μας σωσετε;


Ναι αχρηστος και ανικανος, γιατι μονο ενας τετοιος, θα μπορουσε να διορισει καποιους σαν εσας κυριοι ανικανοι....

Και δυστυχως, εσεις κυριοι ανικανοι φωστηρες, τραβατε απ την μυτη τον ζαβο, που σας διορισε...

Βρηκατε ευκαιρια και θησαυριζετε στις πλατες των Ελληνων....

Και ο ζαβος που σας διορισε βρισκει ευκαιρια να εκτελεσει τις εντολες των αφεντικων του και να εποικισει την Ελλαδα μας....

Βλεπετε λοιπον τωρα, οτι αρχισαν να σας παιρνουν χαμπαρι και προσπαθειτε να τρομοκρατησετε τον κοσμο με αυστηροτερα μετρα και καλα οτι προσπαθειτε να μας σωσετε...

Παραδειγμα...

Μειωνετε τις ωρες λειτουργιας των καταστηματων και επιτυγχανετε μεγαλυτερο συνωστισμο....

Αποφασιζετε για την αυξηση ή την μειωση των κρουσματων ψαχνοντας στα σκατα των υπονομων και κανεις δεν μπορει πια να σας ελεγξει αν λετε αληθεια ή οχι...

Κλπ κλπ κλπ 

Προσέξτε όμως, μην καταφέρετε και αφυπνίσετε τους κοιμισμένους Έλληνες, γιατί τότε ούτε και αλλοιμονο σας ! ! !



Χάρης Σκοπελίτης

Τεράστιο Σκάνδαλο...Η Ελληνική κυβέρνηση θα αποζημιώνει αντι της AstraZeneca για θανάτους από το εμβόλιο ! ! ! (Μπραβο φωστηρες)

Τελικά δόθηκαν στη δημοσιότητα έστω και λογοκριμένα τα συμβόλαια της Κομισιόν με τις εταιρείες CUREVAC AG και AstraZeneca.Και τα δύο συμβόλαια δόθηκαν στη δημοσιότητα λογοκριμένα καθώς πολλά κρίσιμα σημεία τους έχουν σβηστεί με μαύρο προκειμένου να μην μπορούν να αναγνωστούν. Αυτό θα πει διαφάνεια αλά Κομισιόν...



Τεράστιο Σκάνδαλο

Όμως παρά τη φιλολογία στα διάφορα ΜΜΕ και στις τηλεοπτικές εκπομπές για το εμβόλιο της AstraZeneca, εντούτοις επικρατεί μέχρι στιγμής η σιωπή των αμνών σε σχέση με το κορυφαίο ζήτημα. Το οποίο δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι η Κομισιόν και οι κυβερνήσεις των κρατών της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής κυβέρνησης με το παραπάνω συμβόλαιο καθιέρωσαν  για την AstraZeneca ρήτρα αποκλεισμού ευθύνης σε περίπτωση βλαπτικών παρενεργειών του εμβολίου της για την υγεία όσων τυχόν θα εμβολιασθούν.  Έτσι η πολυπόθητη ρήτρα για νομική ασυλία που τόσο πολύ επιζητούσαν οι διάφορες πολυεθνικές του κορονοεμβολίου τελικά εμπεριέχεται στο παραπάνω συμβόλαιο με την AstraZeneca.  Παρά ταύτα μέχρι σήμερα ακόμη και τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχουν βρει να πουν έστω και μια κουβέντα για το κορυφαίο αυτό ζήτημα

Η κυβέρνηση επίσης παραιτήθηκε των αξιώσεων του Ελληνικού Δημοσίου κατά την πολυεθνικής και αποποιήθηκε των εγγυήσεων που της προσφέρει η νομολογία του ΔΕΕ για τα εμβόλια

Έτσι τελικά οι Έλληνες φορολογούμενοι καλούνται με απόφαση της κυβέρνησης να αποζημιώνουν όσους τυχόν υποστούν βλάβη και ζημιά από τα εμβόλια της AstraZeneca.

Αναλυτικά

1.Η ελληνική κυβέρνηση  και τα άλλα κράτη της ΕΕ συνομολόγησαν:

(α) ρήτρα αποζημίωσης της  AstraZeneca για κάθε αξίωση τρίτων λόγω βλάβης της υγείας τους ή περιουσιακής ζημίας λόγω παρενεργειών του εμβολίου καθώς επίσης και

(β) ρήτρα αποκλεισμού πάσης ευθύνης της εταιρείας για τους ίδιους λόγους.

2. Η Κομισιόν, η ελληνική κυβέρνηση και τα άλλα κράτη της ΕΕ παραιτούνται πάσης αξιώσεώς τους κατά της AstraZeneca που προκύπτει ή σχετίζεται με:

(α) την έλλειψη ασφάλειας ή αποτελεσματικότητας του εμβολίου

(β) τη χρήση ή χορήγηση του εμβολίου υπό συνθήκες πανδημίας

3.Η Κομισιόν η ελληνική κυβέρνηση και τα άλλα κράτη της ΕΕ αποποιήθηκαν των εγγυήσεων που τους προσφέρει για την άμυνά τους η νομολογία του ΔΕΕ για τα εμβόλια και όχι μόνο.

4.Όλες οι ενδεχόμενες δίκες μεταξύ Κομισιόν, Ελλάδας και άλλων κρατών μελών της ΕΕ με την AstraZeneca θα διεξαχθούν ενώπιον των Βελγικών δικαστηρίων και σύμφωνα με το Βελγικό δίκαιο. 

Συγκεκριμένα

Σύμφωνα με το Τμήμα 14.1 της Συμφωνίας Προαγοράς με την AstraZeneca τα συμβαλλόμενα κράτη άρα και η Ελλάδα θα αποζημιώνουν και δεν θα επιτρέπουν τη βλάβη (shall indemnify and hold harmless) της AstraZeneca από και έναντι κάθε ζημιάς και υποχρέωσης καθώς και των νομικών εξόδων που προκύπτουν από ή που σχετίζονται με αξιώσεις λόγω θανάτου, σωματικού, ψυχικού ή συναισθηματικού τραύματος, ασθένειας, αναπηρίας ή κατάστασης φόβου για τους παθόντες εμβολιασθέντες καθώς και για κάθε απώλεια ή ζημία της περιουσίας τους ή διακοπή της επιχείρησης του παθόντος ή συγγενικού του προσώπου, απώλειες που σχετίζονται με ή προκύπτουν από τη χρήση ή τη διαχείριση του εμβολίου που αποστέλλεται ή διατίθεται εντός της δικαιοδοσίας των συμβαλλομένων κρατών μελών της ΕΕ άρα και της Ελλάδας.

Τα παραπάνω προνόμια δεν αφορούν μόνο την AstraZeneca, αλλά καλύπτουν τους συνεργάτες της, τους υπεργολάβους, τους δικαιοπάροχους, τους δευτερεύοντες κατόχους αδείας, τους αξιωματούχους, διευθυντές, υπαλλήλους και άλλους πράκτορες και εκπροσώπους των παραπάνω.

Από τα παραπάνω λοιπόν προκύπτει ότι:

α)Συνομολογείται ρήτρα αποκλεισμού της ευθύνης της εταιρείας μέσω της ρήτρας (hold harmless) για οποιαδήποτε ζημιά στην υγεία ή στην περιουσία των εμβολιαζομένων.

β)Τα συμβαλλόμενα κράτη δηλαδή και η Ελλάδα αναλαμβάνουν την αποζημίωση (shall indemnify) της AstraZeneca για τους παραπάνω λόγους.

γ)Η Κομισιόν απαλλάσσεται κάθε ευθύνης.

Την αποζημίωση των παθόντων αναλαμβάνουν τα συμβαλλόμενα κράτη άρα και η Ελλάδα

Επομένως το βάρος των ενδεχόμενων τεράστιων αποζημιώσεων σε τελική ανάλυση θα μετακυληθεί στους Έλληνες φορολογούμενους οι οποίοι εν προκειμένω καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα των πολυεθνικών του κορονοεμβολίου.

Μάλιστα το ποσό της αποζημίωσης των παθόντων που ενδεχόμενα θα κληθεί να καταβάλει η Ελλάδα αφορά κάθε εμβολιαζόμενο εντός της Ελληνικής επικράτειας άρα όχι μόνο τους Έλληνες πολίτες αλλά και τους εμβολιαζόμενους κατοίκους της χώρας (πολίτες της ΕΕ κατοικούντες εν Ελλάδι, πρόσφυγες, οικονομικούς μετανάστες κλπ).

Στο πλαίσιο αυτό προβλέπεται ότι τέτοια αποζημίωση θα είναι διαθέσιμη ανεξάρτητα από το πού χορηγείται το εμβόλιο, πού υποβάλλεται η αξίωση και εάν η αξίωση λόγω ελαττώματος προέρχεται από τη διανομή, τη χορήγηση και τη χρήση, τις κλινικές δοκιμές ή την έρευνα, την κατασκευή, επισήμανση, σύνθεση, συσκευασία, δωρεάν διανομή, συνταγογράφηση ή αδειοδότηση του εμβολίου στη δικαιοδοσία της Ελλάδας.

Επιπλέον η εν λόγω αποζημίωση θα είναι διαθέσιμη για ζημίες που προκύπτουν από το χρήση και χορήγηση εμβολίων που παρέχονται βάσει της εν λόγω σύμβασης, ανεξάρτητα από το πότε ή πού έλαβε χώρα ο εμβολιασμός και ανεξάρτητα από το πότε ή πού προκλήθηκε η βλάβη και οι απώλειες.

Το Ελληνικό δημόσιο παραιτείται αξιώσεών του έναντι των πολυεθνικών του κορονοεμβολίου

Τεράστιο νομικό και πολιτικό ζήτημα εγείρεται κατά της κυβέρνησης καθώς το Ελληνικό Δημόσιο προσχωρώντας στην παραπάνω σύμβαση της Κομισιόν με την AstraZeneca εκτός του ότι ανέλαβε την υποχρέωση αποζημίωσης κάθε φυσικού προσώπου εμβολιασθέντος εντός Ελλάδος για ενδεχόμενες βλάβες της υγείας του και απώλειες περιουσίας λόγω εμβολίου, ταυτόχρονα παραιτείται κάθε αξίωσής του κατά της εταιρείας για τους παρακάτω λόγους.

Έτσι σύμφωνα με το Τμήμα 15.1. της σύμβασης η Επιτροπή και κάθε ένα από τα συμμετέχοντα κράτη μέλη, άρα και η Ελλάδα, εντός των αντίστοιχων αρμοδιοτήτων τους, και για λογαριασμό τους, παραιτούνται πάσης αξιώσεώς τους κατά της AstraZeneca που προκύπτει ή σχετίζεται με:

(α) έλλειψη ασφάλειας ή αποτελεσματικότητας του εμβολίου, (με την επιφύλαξη της συμμόρφωσης της AstraZeneca με τους ισχύοντες κανονισμούς της ΕΕ και τις απαιτήσεις για προϊόν ενόψει πανδημίας, που περιορίζεται στην κατασκευή από την AstraZeneca του εμβολίου σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές παρασκευής).

(β) χρήση ή χορήγηση του εμβολίου υπό συνθήκες πανδημίας.

Στο Τμήμα 15.2. της σύμβασης υπονοείται παρά τη λογοκρισία επιπλέον «Περιορισμός ευθύνης για αξιώσεις εκτός από αποζημίωση τρίτων», αναφορικά με τη συνολική ευθύνη της AstraZeneca και των θυγατρικών της σε σχέση με τις αξιώσεις που υπέβαλε η Επιτροπή ή τα συμμετέχοντα κράτη μέλη.

Και το κερασάκι στην τούρτα- αποτελεί η παραίτηση της Ελλάδας από την επίκληση της νομοθεσίας της ΕΕ και της νομολογίας του ΔΕΕ για τις ευθύνες των εταιρειών εμβολίου. Αυτό προκύπτει από το Τμήμα 15.3. της σύμβασης περί αποποίησης εγγυήσεων όπου αναφέρεται ότι τα μέρη άρα και η Ελλάδα αναγνωρίζουν ότι δεν βασίζονται σε καμιά ρύθμιση, δήλωση, εγγύηση, όρο, συνήθη πρακτική, πορεία διαπραγμάτευσης ή πρόβλεψη εκτός από τις εγγυήσεις που έχουν καθοριστεί στην παρούσα συμφωνία. Όλες οι δηλώσεις, παραστάσεις, εγγυήσεις, όροι, προϋποθέσεις και διατάξεις συμπεριλαμβανομένων, τυχόν όσων προκύπτουν έμμεσα από νόμους ή τη νομολογία αποκλείονται στον μέγιστο επιτρεπόμενο εκ του νόμου βαθμό.

Παράνομες οι ρήτρες του συμβολαίου της AstraZeneca

 ¨Όμως οι παραπάνω ρήτρες του συμβολαίου της AstraZeneca περί αποποίησης ευθύνης της εταιρείας ή άλλως οι ρήτρες αποκλεισμού ευθύνης της εταιρείας είναι άκυρες και παράνομες, καθώς οι συμβατικές προβλέψεις δεν μπορούν να ακυρώσουν ούτε την Οδηγία 85/374/ΕΟΚ του Συμβουλίου η οποία ρητά καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις της ευθύνης του παραγωγού εμβολίων όσο και την νομολογία του ΔΕΕ στην υπόθεση C-621/15 N. W όπου και καθορίστηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις της νομικής ευθύνης των εταιρειών-παραγωγών εμβολίων για την αποζημίωση όσων υφίστανται βλάβη στην υγεία τους και ζημία στην περιουσίας τους λόγω παρενεργειών των εμβολίων.

Επομένως τυχόν παθόντες λόγω του κορονοεμβολίου της AstraZeneca μπορούν ακόμη νομίμως να προσφύγουν ενώπιον των Ελληνικών δικαστηρίων και δυνάμει του ελληνικού δικαίου και του δικαίου της ΕΕ να ζητήσουν αποζημίωση από την AstraZeneca.

Άλλο ζήτημα είναι βέβαια το ποιες ρήτρες και ενστάσεις θα αξιοποιήσει η AstraZeneca κατά του Ελληνικού Δημοσίου τις οποίες ενδεχόμενα θα επικαλεστεί προσεπικαλώντας στην εν λόγω δίκη το Ελληνικό Δημόσιο βάσει του ως άνω συμβολαίου και ζητώντας τελικά το Ελληνικό Δημόσιο να υποχρεωθεί δικαστικά να αναλάβει σε τελική ανάλυση την αποζημίωση των παθόντων.

Στο προσκήνιο και ο Νόμος περί ευθύνης Υπουργών;

Βέβαια το πολιτικό και νομικό ζήτημα σε σχέση με την αναδοχή ευθύνης εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου για κάθε ζημιά λόγω του κορονοεμβολίου της AstraZeneca καθώς και η συμβατικώς χορηγηθείσα ρήτρα αποκλεισμού ευθύνης της AstraZeneca αναμένεται να απασχολήσει τα πολιτικά και νομικά πράγματα της χώρας τα επόμενα χρόνια. 

Πολύ δε περισσότερο καθώς είναι προφανές ότι πέραν των άλλων ελλείψει ρητής νομοθετικής εξουσιοδότησης τόσο η συμβατικώς χορηγηθείσα ρήτρα αποκλεισμού ευθύνης της AstraZeneca όσο και η ανάληψη του κόστους μελλοντικής αποζημίωσης των παθόντων άνευ σχετικής προβλέψεως στον κρατικό προϋπολογισμό και ελλείψει επίσης νομοθετικής εξουσιοδότησης είναι παράνομες ενέργειες και εγείρουν πέραν των άλλων και ζητήματα περί ευθύνης υπουργών και ευθύνης των λοιπών αξιωματούχων που συναίνεσαν στις παραπάνω ρήτρες για την AstraZeneca έστω και δια παραλείψεως ήτοι δια της μη υποβολής αντιρρήσεων και της μη συνακόλουθης αξιοποίησης της ρήτρας διαφυγής (opting out clause) εντός πέντε ημερών όπως προβλέπει η σχετική Απόφαση της Κομισιόν (Commission Decision C(2020) 4192 final of 18 June 2020).

Επιπλέον το ίδιο ισχύει και για την παραίτηση εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου της άσκησης αγωγών αποζημιώσεως κατά της AstraZeneca για τους παραπάνω λόγους καθώς και για την σχετική αποποίηση των παραπάνω νομικών εγγυήσεων μεταξύ των οποίων και της επίκλησης της νομολογίας του ΔΕΕ για την ευθύνη των εταιρειών για τα εμβόλια.




πηγη 

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Κ.Βουτσάς προέβλεπε: «Θα ζήσουμε κλεισμένοι όλοι μαζί σε σπηλιές ,θα περνάει το φορτηγό θα μας δίνει τρόφιμα & ύστερα θα μας ελέγχουν, ποτέ θα βγαίνουμε από τα σπίτια»

Ο Κώστας Βουτσάς προέβλεπε «Θα ζήσουμε κλεισμένοι όλοι μαζί σε σπηλιές , θα περνάει το φορτηγό θα μας δίνει τρόφιμα και ύστερα θα μας ελέγχουν, ποτέ θα βγαίνουμε από τα σπίτια

Σε παλαιότερη συνέντευξη ο Κώστας Βουτσάς σκιαγραφώντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ένα μέλλον που θα μοιάζει με τα βιβλία του Όργουελ .

Ο Κώστας Βουτσάς τόνιζε Θα γυρίσουμε στα σπήλαια – σπίτια και θα ζήσουμε κλεισμένοι σε τεράστια κτήρια, θα περνάει το φορτηγό θα μας δίνει τρόφιμα και ύστερα θα μας ελέγχουν, ποτέ θα βγαίνουμε από τα σπίτια, πότε θα μιλάμε μεταξύ μας.

«Μόνο εάν χυθεί αίμα θα αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία

 

 

 Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτος ο ανεκδιηγητος τυπος ειναι υπουργος... Ακουστε τον...Ειμαστε αξιοι της τυχης μας ! ! !

 Ακουστε τον...

Ηρεμα ομως, δεν φταιει ο υπολογιστης σας !






Συμβούλιο της Ευρώπης: Απαγορεύεται η οποιαδήποτε διάκριση κατά πολιτών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν ! ! ! Ακουτε κυριοι καρεκλοκενταυροι;

Κυριοι Οσφυοκαμπτες για διαβαστε....

Διαβαστε και σταματηστε επιτελους την πλυση εγκεφαλου...



Σε μια απόφαση η οποία αναμένεται να δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, ανατρέποντας ταυτόχρονο να και τα σχεδία για το διαβόητο «διαβατήριο εμβολιασμού», που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε το Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίο αποτελείται από 47 κράτη μέλη.

Στην απόφαση του 2361/2021 το ΣτΕ αναφέρει ρητά πως:

«Οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι  υποχρεωτικός και ότι κανείς πολιτικά, κοινωνικά ή μέσω οποιαδήποτε άλλης κατάστασης μπορεί να υποχρεωθεί να λάβει το εμβόλιο, εάν δεν το επιθυμεί».

Σε άλλο σημείο της απόφασης αναφέρεται:

«Να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει καμία διάκριση κατά κανενός, επειδή δεν θέλει να λάβει το εμβόλιο για λόγους που έχουν να κάνουν με τους κινδύνους  που πιθανόν αυτό να έχει ή για λόγους καθαρά προσωπικούς».

Η απόφαση αυτή συνιστά απάντηση στο διαβόητο «διαβατήριο εμβολιασμού» του Κ.Μητσοτάκη καθώς αυτό ενέχει το χαρακτηρισμό της διάκρισης.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης  είναι ο διεθνής οργανισμός στον οποίο συμμετέχουν 47 κράτη της Ευρώπης και της ανατολικής περιφέρειάς της. Συμμετέχουν επίσης 5 κράτη ως παρατηρητές του Συμβουλίου και 3 ως παρατηρητές της συνέλευσής του. Ιδρύθηκε στις 5 Μαΐου του 1949.

Είναι ο παλαιότερος οργανισμός ο οποίος έχει ως σκοπό την ευρωπαϊκή ενοποίηση, με ιδιαίτερη έμφαση στα νομικά πρότυπα και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη δημοκρατική ανάπτυξη και τη ρύθμιση των νομοθεσιών, καθώς και την πολιτισμική συνεργασία στην Ευρώπη. Στο Συμβούλιο της Ευρώπης ανήκουν τα περισσότερα κράτη της Ευρώπης με εξαίρεση το Βατικανό, το Καζακστάν (διηπειρωτική χώρα), την Λευκορωσία η οποία είναι υποψήφιο μέλος και κράτη με περιορισμένη αναγνώριση.




πηγη 

«Αρνητικά βγήκαν τα μοριακά test των κληρικών, όπου την Κυριακή σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ βρέθηκαν θετικοί στη μετάλλαξη της Ν. Αφρικής»

 Σε κυβερνητικό και δημοσιογραφικό  »φιάσκο» εξελίσσεται η υπόθεση στη Θεσσαλονίκη με τον ιερέα που είχε προκαλέσει συναγερμό , ως το πρώτο κρούσμα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης στη χώρα μας! Η βιασύνη κάποιων να στοχοποιηθεί και πάλι η Εκκλησία, γύρισε μπούμερανγκ μιας και ο επικοινωνιακός θησαυρός αποδείχτηκε άνθρακας.

Τα περισσότερα  ΜΜΕ με πηχιαίους τίτλους έσπειραν τον πανικό, ενώ το σκηνικό ενισχύθηκε με την έκτακτη παρουσία στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά και του προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα. Η εξέλιξη που ακολούθησε και αποκαλύπτεται σήμερα, εκθέτει ανεπανόρθωτα τα κυβερνητικά στελέχη που έτρεξαν κινητοποιώντας τα ΜΜΕ να στοχοποιήσουν την Εκκλησία δίνοντας επιδημιολογική παράσταση έξω από τον Ιερό Ναό Νεαπόλεως.

Αρνητικός βγήκε στο δεύτερο τεστ κορονοϊού, στο οποίο υπεβλήθη ο ιερέας από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Συκεών Θεσσαλονίκης, Σίμος Δανιηλίδης.

Ο ιερέας της Μητρόπολης Νεαπόλεως, είχε προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στις αρχές και τους ειδικούς, καθώς όχι απλά θα ήταν το πρώτο εντοπισμένο κρούσμα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης, αλλά είχε μετάσχει και σε Θεία Λειτουργία και Θεία Κοινωνίας, γεγονός που αύξησε τον προβληματισμό.

«Αρνητικά βγήκαν τα μοριακά test των κληρικών, όπου την Κυριακή σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ βρέθηκαν θετικοί στη μετάλλαξη της Ν. Αφρικής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος και πρόσθεσε ότι «είμαστε χαρούμενοι σήμερα, καθώς τα χθεσινοβραδινά μοριακά τεστ των δύο διακόνων και όλου το εκκλησιαστικού και οικογενειακού περιβάλλοντος τους είναι αρνητικά».

Ο δήμαρχος άφησε αιχμές για τη συνεννόηση του ΕΟΔΥ, λέγοντας ότι δεν έχει πάρει μια απάντηση από τους γιατρούς, αφού είναι δύσκολα να επικοινωνήσουν ακόμη και με διοικητικούς υπαλλήλους.

 

 

 

Πηγή 

Βιντεο ΕΠΟΣ ! Απολαυστε το ! ! ! Σαν κατσαριδα τον κοπαναει με την παντοφλα...

 

Πραγματικα σαν κατσαριδα...

Δεν απεχει και πολυ απ την πραγματικοτητα....

Απολαυστε το βιντεο...





Κυριε Εισαγγελεα...Ο Καπεταν Μιχαλης αποκαλυπτει: Απειλησε η Κυβέρνηση οτι θα μου σκοτωσουν τη γυναίκα αν δεν το παραδωσω ! ! ! (Μηπως καποιοι επρεπε ναναι φυλακη:)

Μηπως επρεπε καποιοι ναναι φυλακη;
Μπορει να βγει καποιος να απαντησει;




Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Ο χαλασμός θα γίνει από ένα κασιδιάρη».Ο χαλασμός έγινε από μια κορόνα ένα στέμμα πολεμικό ένα κράνος κασσίδα…

 Μια από τις πιο αινιγματικές προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού είναι αυτή:«Ο χαλασμός θα γίνη από ένα κασιδιάρη». Είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με αυτά τα χαρακτηριστικά,είναι κάτι άλλο..Ο όρος κασιδιάρης είναι εξελληνισμένος λατινικός τύπος του “cassis” που σημαίνει κράνος..Κασσίδα δηλαδή κράνος. «Ο χαλασμός θα γίνη από ένα κασιδιάρη».Ο χαλασμός έγινε από από μια κορόνα ένα στέμμα πολεμικό ένα κράνος κασσίδα….! ένα στέμα που μας κήρυξε τον πόλεμο….δηλ. από ένα πολεμικό στέμα.!! Δεν θα ήταν κασσίδα δηλ. κράνος το στέμα αν δεν μας κήρυττε τον πόλεμο από την ώρα που μας κήρυξε πόλεμο το στέμμα η κορόνα είναι κασσίδα κράνος..

Σε μια πιο ελεύθερη παράφραση της προφητείας ή σε μια από τις ερμηνευτικές της εκδοχές η κασσίδα το κράνος αντικαθίσταται από την κορόνα το στέμα από τον corona virus καθώς οι κορονοϊοί χρωστούν την ονομασία τους στη χαρακτηριστική εμφάνισή τους στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, όπου διακρίνονται εξογκώματα περιμετρικά των υλικών σωματιδίων σαν στέμμα, το οποίο στα λατινικά λέγεται «κορόνα» (λατινικά: corona) Ο χαλασμός έγινε από από μια κορώνα ένα στέμα ένα κράνος μια κασσίδα…Το στέμμα σύμβολο της μοναρχίας εγκαθίδρυσε την μοναρχία του κορωνοιού…Ο μονάρχης σε μια απολυταρχία συγκεντρώνει όλες τις εξουσίες είναι και ο αρχηγός του στρατεύματος..Οπότε το στέμμα είναι υπό αυτή την έννοια και κράνος……Αφού μιλούν για πόλεμο και κάνουν πόλεμο τους επιστρέφεται το στέμμα το corona ως κασσίδα δηλ. κράνος. Το πολίτευμα είναι βασιλευόμενη δημοκρατία στην κορωνοδημοκρατία την εστεμμένη …αφού το Σύνταγμα καταλύθηκε .. προς χάρην του ..γαλαζοαίματου ιού…

Πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ”ποιητική αδεία” καταλύεται η Δημοκρατία και κηρύσσεται πόλεμος

αφού βάπτισαν το ψάρι αυγό και κηρύχθηκε παγκόσμιος πόλεμος κατά ενός… ιού….

Σύμφωνα με τον Κικέρωνα ο πόλεμος πρέπει ν΄αποτελεί την έσχατη λύση πριν κηρυχθεί. Πότε πρόλαβαν και έφτασαν στο έσχατο με τον ιό όταν την επομένη της αναγγελίας ότι ανιχνεύθηκε ένας ακόμη ιός στην Κίνα όλη η Οικουμένη αναφώνησε ΠΟΛΕΜΟΣ. ‘Η μήπως ισχύει το ρηθέν υπό διαφωτιστή Diderot για όσους συσχετίζουν αυθαίρετα μια ασθένεια με πόλεμο που λέει ” ο πόλεμος είναι μια ασθένεια σπασμωδική και βίαιη του πολιτικού σώματος..ή κι εδώ ισχύει ο κλασικός ορισμός του Κλαούζεβιτς στην απόλυτη διατύπωσή της ότι ”ο πόλεμος είναι η συνέχιση πολιτικής με άλλα μέσα”..Αλλά και για το Ρουσώ ”είναι σχέση κράτους με κράτους”. Δεν ήταν ιολόγος ο Ρουσσώ!!! Πόλεμος στην ελληνική είναι το της πόλης μειούν υπό την έννοια μείωσης πληθυσμού ή πόλεις ολλύειν=αφανισμός, εξολόθρευση.Τουλάχιστον στη χώρα μας και στην πλειοψηφία των χωρών του πλανήτη στο 99,9% των χωρών του πλανήτη δεν υπάρχει θέμα αφανισμού της πόλης με την έννοια του κράτους αφού τότε η πόλη ήταν κράτος...Από που προκύπτει ο πόλεμος έστω και με την ετυμολογική του διάσταση.

Κατά τον Hobbes o πόλεμος μπορεί να είναι μια νοοτροπία: με τον πόλεμο νοείται μια κατάσταση πραγμάτων που μπορεί να υφίσταται ακόμη και όταν οι διαδικασίες του δεν διεξάγονται. Το αν αυτοί διακρίνονται από πολεμοχαρή διάθεση και βλέπουν παντού πολέμους αυτό είναι άλλο θέμα…

Χαλασμός ναι... γιατί δεν επιτεύχθηκε ουδέποτε πριν η ερημοποίηση της οικουμένης, το παγκόσμιο στρατόπεδο συγκέντρωσης, παγκόσμιος κατ΄οίκον περιορισμός, παγκόσμιος εκούσιος εγκλεισμός, τα ψηφιακά γκούλαγκ συνεχούς επιτήρησης, η γκετοποίηση ολόκληρων πληθυσμών σε αυτό τον βαθμό,ο παγκόσμιος στρατιωτικός νόμος η κατάλυση όλων των θεσμών Πολιτείας-Συντάγματος, κράτος Δικαίου, εκπαίδευσης, εκκλησίας (πρωτοφανής απαγόρευση Ανάστασης κ.α) και εν γένει των θρησκειών, πολιτισμού κλειστά όλα τα μουσεία, θέατρα, σινεμά , βιβλιοθήκες,βιβλιοπωλεία,γυμναστήρια, πολυχώροι τέχνης, υποβάθμιση, ταπείνωση ανθρώπινου είδους συνεχής διαπόμπευση με υγειονομικό φίμωτρο, απαγόρευση ελεύθερης αναπνοής ελεύθερης κυκλοφορίας και διακίνησης πολιτών, κατάργηση εργασίας, κατάργηση απαγόρευση δημιουργικότητας κλπ

 

 

 

Πηγή 

 

 

 

 

Τα Σαββατοκύριακα κλεισμένοι από τις 6 η ώρα το απόγευμα μέσα στα σπίτια μας!!!

Εξουθενωμένοι από την ανύπαρκτη στρατηγική της κυβέρνησης στον χειρισμό των μέτρων κατά της πανδημίας, οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις καταστρoφικές συνέπειες ενός ατελείωτου φιάσκου.

Το κυβερνητικό επιτελείο που είναι υπεύθυνο για τις αποφάσεις αλλά συνήθως επιρρήπτει τις ευθύνες στους πολίτες ή τους λοιμωξιολόγους, ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέα μέτρα, μόλις 3 εβδομάδες μετά την χαλάρωση.

Ο ΕΟΔΥ καταγράφει τις τελευταίες ημέρες τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων, με τα μισά από αυτά να εντοπίζεται στην Αττική όπου η διασπορά φαίνεται αυξημένη στο 200% σύμφωνα με τους ειδικούς. Ένα βήμα πριν μπει στο «κόκκινο» βρίσκονται εξίσου η Θεσσαλονίκη και η Αχαΐα για τις οποίες εξετάζονται ήδη πιο αυστηρά μέτρα, παρά τις διαβεβαιώσεις που έδωσαν ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την συμπρωτεύουσα, το πρωί της Πέμπτης, ότι δεν προβλέπεται να επιβληθούν πιο σκληρά μέτρα. Μεταξύ αυτών και η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00.

Η Επιτροπή των Λοιμοξιολώγων ωστόσο είναι διχασμένη για τις αποφάσεις που καλείται να λάβει. Πολλοί κάνουν λόγο για επικίνδυνη διασπορά του ιού στα σχολεία, με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως να αρνείται ότι υπάρχει εισήγηση για να κλείσουν. Από την άλλη, αρκετά μέλη της επιτροπής υποστηρίζουν ότι την λύση στο πρόβλημα θα δώσει η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00, κάτι που όπως υποστηρίζει η αντίθετη πλευρά θα ήταν καταστροφικό για τις πυκνοκατοικημένες περιοχές στην Αττική.
Κλεισμένοι από νωρίς μέσα τα Σαββατοκύριακα

Για να προλάβουν τις βόλτες των εκδρομέων που θα θελήσουν να απολάυσουν τον όμορφο καιρό των Αλκυονίδων, οι Επιτροπή εισηγείται απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 για τα Σαββατοκύριακα. Εκείνοι που αντικρούουν την εισήγηση κάνουν λόγο για άσκοπο και παράλογο μέτρο αφού οι πολίτες έχουν άπλετο χρόνο έως εκείνη την ώρα, να βγουν και να χαρούν τον ζεστό ήλιο. Ταυτόχρονα, συζητείται έντονα η απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο και έλεγχος στα SMS στο 13033 για να μην διανύουν οι πολίτες μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις μέσα στην περιφεριακή ενότητα.

Αναφορικά με τις σκέψεις που υπάρχουν για την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 18:00 Στην Αθήνα, η κ Ματίνα Παγώνη δεν είναι σύμφωνη λέγοντας πως «το να κλείσεις από τις 18:00 η ώρα την Αττική δεν έχει κανένα νόημα. Το ζητούμενο είναι η τήρηση των μέτρων και η ατομική ευθύνη που φέρουν οι πολίτες, η οποία θα πρέπει να έρθει στο προσκήνιο και όλοι να αναλογιστούν την κρισιμότητα της κατάστασης» ανέφερε. Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο  καθηγητής και μέλος της επιτροπής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος : «Δεν έχει τόσο νόημα ο περιορισμός, αλλά να κάνουμε αυτό που κάναμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Βρεθείτε αλλά βρεθείτε οι ίδιοι και μην το παρακάνετε».

«Έξυπνη λύση» χαρακτήρισε την απαγόρευση για τα Σαββατοκύριακα, ο καθηγητής Παθολογίας και μέλος της επιτροπής των ειδικών Χαράλαμπος Γώγος και πρότεινε  τον έλεγχο της μετακίνησης από Δήμο σε Δήμο, μέσω του SMS στο 13033.

Την ίδια στιγμή κρίσιμες αποφασεις παίρνονται ακόμα μια φορά για το «τσακισμένο» λιανεμπόριο, για το οποίο οι Λοιμωξιολόγοι αναμένεται να προτείνουν νέο λουκέτο για τις «κόκκινες» περιοχές. Η Επιτροπή των ειδικών υποστηρίζει ότι, «προτεραιότητα έχει η ανθρώπινη υγεία» και εξετάζουν κλείσιμο των καταστημάτων. Ούτε click away ούτε click in shop. Το μέτρο αυτό φυσικά κάνει τους επιχειρηματίες να τρέμουν ότι τα λουκέτα που θα μπουν εκ νέου θα είναι και οριστικά αυτή τη φορά.
Τι θα αποφασιστεί για τα σχολεία

Με αγωνία οι μαθητές που έχουν γίνει «μπαλάκι» σε μια ηλεκτρονική χρονιά με διαλείμματα επιστροφής στα θρανία, αναμένουν τις αποφάσεις τις κυβέρνησης. Μεγάλη μερίδα λοιμωξιολόγων ρίχνει ευθύνες για την διασπορά στο άνοιγμα των σχολείων. Μαθητές δημοτικού και νηπιαγωγείων όπως και εκπαιδευτικό προσωπικό έχουν νοσήσει γι αυτό η  υπάρχουν σκέψεις για επιστροφή στην τηλεκπαίδευση, όπως υποστήριξαν μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

 

 

 

Πηγή 

ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ! ! ! Ο Ε. Βενιζέλος δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την Πρωθυπουργία ή την Προεδρία της Δημοκρατίας...

Ξεχασε φαινεται, τοτε που πιτσιρικος ων, παραθεριζε στην Ν.Μηχανιωνα και ηταν το παιδι της σφαλιαρας στην γειτονια...



Παριστάνοντας λοιπον, τον άνθρωπο που αίρεται πάνω από τις επίγειες σκοτούρες, δηλώνει ότι θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Ιστορίας, αλλά… όχι με δική του πρωτοβουλία!

Στην πολιτική ο Ευάγγελος Βενιζέλος μπήκε από την πόρτα και βγήκε σαν τον κλέφτη από το παράθυρο. Το σύστημα της διαπλοκής, το οποίο χωρίς ενστάσεις υπηρέτησε, αξιοποίησε τις πρόθυμες υπηρεσίες του και τον ξέβρασε μετά με συνοπτικές διαδικασίες στα πολιτικά αζήτητα, σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Από τον πολιτικό κάδο όπου βρίσκεται σήμερα δεν λέει να μας απαλλάξει από την απωθητικά εγωπαθή παρουσία του, περιφέροντας τα ράκη παλαιών, ένδοξων ημερών, μήπως και κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον κάποιων γραφικών πολιτικών Ιεχωβάδων που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο άνθρωπος αυτός αποτελεί… εθνικό κεφάλαιο!

Εχοντας σπάσει τα μούτρα του από έλλειψη ταλέντου στην πραγματική Πολιτική, όπου κανείς δεν θυμάται κάτι που να ωφέλησε τον λαό, ανακάλυψε τώρα τον δήθεν μοντέρνο όρο «μεταπολιτική», στον οποίο, όπως δηλώνει, δραστηριοποιείται εσχάτως, κυρίως για να ξεχνάει τις πίκρες…

Ο ίδιος, παριστάνοντας τον άνθρωπο που αίρεται πάνω από τις επίγειες σκοτούρες, δηλώνει ότι θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Ιστορίας, αλλά… όχι με δική του πρωτοβουλία! «Οποιος σε χρειάζεται σε βρίσκει, αλλά για κάτι που αφορά τον τόπο, εάν ο τόπος έχει ανάγκη, όχι για κάτι που αφορά τα κόμματα ή την κυβέρνηση» λέει μιλώντας στο Mega.

Οπως εξηγεί υπερβατικά: «Κινούμαι τώρα σε μία σφαίρα την οποία θα ονόμαζα μεταπολιτική, δεν ασχολούμαι με την τρέχουσα πολιτική, ούτε με τα κόμματα, αλλά έχω την ελευθερία της γνώμης μου και βέβαια έχω και την ελευθερία της εμπειρίας μου».

Δίνοντας ένα απλό δείγμα της σεμνότητάς του, ο Βενιζέλος αναφέρει για τη συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, που βούλιαξε το κόμμα του: «Εγώ δεν ήμουν ούτε απλός υπουργός, ούτε απλός αντιπρόεδρος, ήμουν κυβερνητικός εταίρος, είχα την ευθύνη της εξωτερικής πολιτικής». 

Φροντίζει δε με μια μοναδική πιρουέτα να υποστηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά για όσα δήλωσε πρόσφατα, ρίχνοντας ταυτόχρονα γέφυρα στο Μαξίμου, με τη φράση: «Οταν έχουμε ως πυλώνα της πολιτικής μας τον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου, δεν μπορεί να φοβόμαστε τη διεθνή Δικαιοσύνη. Οταν, λοιπόν, έχεις μια γραμμή, πρέπει να είσαι συνεπής στη γραμμή σου αυτή».




πηγη 

Εσείς οι Υπηρέτες του Διαβόλου λάθος αφεντικό διαλέξατε! Ξυπνήστε λίγο πριν την Καταστροφή! ΙC ΧC - ΒΙΝΤΕΟ

Εσείς που καταστρέφετε και προδίδετε την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας τον Κύριο και θεό μας δεν τον φοβάστε;;;

 

 

 

 

 

Πηγή 

 

 

 

 

 

 

 

ΩΠΑΑΑΑ.....Καθηγητής παραιτήθηκε επειδή λέει η Κεραμέως ακολουθεί παγκόσμιες σατανικές οδηγίες ! ! !

Καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει....



Ένας καθηγητής Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης παραιτήθηκε από τη θέση του καθώς, όπως ισχυρίζεται, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ακολουθεί παγκόσμιες σατανικές οδηγίες....

Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε πως «ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κα. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας. Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ».

Στη συνέχεια τόνισε πως «κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο».




πηγη 

Προκαταρκτική εξέταση, μετα απο μηνυση, κατά Τσιόδρα – Σύψα – Λίνου για διασπορά ψευδών ειδήσεων και παράβαση καθήκοντος...

Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης αποκαλύπτει από τη σελίδα του στο Facebook πως η “Εισαγγελία Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση κατά Τσιόδρα – Σύψα – Λίνου, για τα εγκλήματα: διασπορά ψευδών ειδήσεων και παράβαση καθήκοντος”, μετά από μήνυση που είχε καταθέσει ο ίδιος...



Κύριε Τσιόδρα, χθες εμφανιστήκατε με δύο μάσκες στη Βουλή. Για να πείσετε τους αφελείς, τους τρομοκρατημένους, τον παππού και τη γιαγιά, ότι ο ιός είναι φονικός και μεταδοτικός. Η πραγματική διασπορά όμως, κ. Τσιόδρα, δεν είναι αυτή του ψευδοφονικού ιού. Η πραγματική διασπορά είναι αυτή των ψεμάτων στον κόσμο. Είναι αυτή που τώρα διερευνά η Εισαγγελία Αθηνών, για εσάς και τους συναδέλφους σας Νίκο Σύψα και Αθηνά Λινού.

Θα δώσετε με την ιδιότητα των υπόπτων έγγραφες εξηγήσεις για τα εγκλήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (191 Ποινικού Κώδικα) και της παράβασης καθήκοντος (259 Ποινικού Κώδικα). Είναι για τότε που λέγατε στον κόσμο ότι οι μάσκες είναι μόνο για τους πάσχοντες και ότι η χρήση της από τους υγιείς είναι επικίνδυνη γι αυτούς. Και που μετά κάνατε τη γνωστή στροφή 180 μοιρών (αλλιώς τη λέει ο λαός…), και υποχρεώσατε και τις σαύρες να φοράνε μάσκες…

Ήταν που η Αθηνά Λινού ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ στον ελληνικό λαό στις 20 Ιουλίου ότι του ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ. Και τα ψέματα πληρώνονται, κ. Τσιόδρα…

Ειδικά όταν ΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ !!

Είπατε ψέματα, λέει, επειδή δεν είχατε πολλές μάσκες και έπρεπε να εξασφαλίσετε ότι θα υπάρχουν μάσκες για το υγειονομικό προσωπικό. Ενώ θα αρκούσε μία εισήγηση και μετά μία Κ.Υ.Α. με την απαγόρευση για όσους φορούσαν μάσκα και δεν ανήκαν στο υγειονομικό προσωπικό.

Με απειλή προστίμων και φυλακίσεων. Όπως κάνατε στην ΑΝΤΙΘΕΤΗ περίπτωση. Της υποχρεωτικότητας. Αυτό λέει η λογική, κ. Τσιόδρα. Γιατί όταν εισηγήθηκατε να φοράμε όλοι μάσκες, μέσα και έξω, ακόμη και αν είμαστε μόνοι μας στην κορυφή του βουνού, δεν χρειάστηκε να πείτε πάλι ψέματα, κ. Λινού:  Αλλά αρκούσε κάθε φορά μία εισήγηση και μία ΚΥΑ, με πρόστιμα και φυλακίσεις. Σωστά δεν τα λέω, κ. Σύψα;

Έτσι νομίζω…

Ώστε εγώ, με τη μήνυσή μου εναντίον σας, η οποία υπεβλήθη και ως πειθαρχική αναφορά στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών,  ζητώ να διερευνηθεί ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ !!

Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι ψέματα είπατε μετά…

Μία φορά, ψέματα ΕΙΠΑΤΕ : ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ : Αυτό σκακιστικά λέγεται ρουά ματ…

Γιατί ο γιατρός ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ, κ. Λινού.

O γιατρός ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ, κ. Τσιόδρα.

O γιατρός ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ, κ. Σύψα.

Γιατί τότε είναι παραβάτης καθήκοντος. Και διασπορέας ψευδών ειδήσεων. Κάτι που νόμιζα ότι ήταν προνόμιο μόνο των ψεκασμένων…

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει. Για όλους, κυρία Λινού και κύριοι Τσιόδρα και Σύψα. Για όλους…

Υ.Γ. Είναι μία από εκείνες τις μηνύσεις που δεν κάνω ή τις κάνω και δεν έχουν νόημα ή τις κάνω και τις παίρνω πίσω… Έτσι, πρακτοράκια…; Και ακόμη δεν τελειώσαμε για σήμερα…”





πηγη 

Κωνσταντινος Βαθιωτης καθηγητης Ποινικου Δικαιου: Εχουν σκοπο να μας βαλουν και δευτερη μασκα; Να μας κανουν και πρωκτικο τεστ; ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ! ! !




Εκαναν την Αθηνα γυαλια καρφια τα "κ@λοπαιδα" που δεν τα πιανει ποτε ο νομος...


Μπαράζ επιθέσεων στην Αθήνα: Όλη νύχτα έσπαγαν ΑΤΜ, τράπεζες, δημαρχείο και ΕΛΤΑ
Σε διαδοχικές επιθέσεις κατά τραπεζών, ΕΛΤΑ, δημαρχείου και αυτοκινήτου σε συνοικίες της Αθήνας προχώρησαν άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης και τα ξημερώματα της Παρασκευής, προκαλώντας ζημιές, σπάζοντας ΑΤΜ, παρμπρίζ και τζαμαρίες.




Οι επιθέσεις ξεκίνησαν χθες βράδυ λίγο πριν τις 21:00 στην οδό Τριών Ιεραρχών 110, στα Πετράλωνα, όπου οι δράστες προκάλεσαν ζημιές σε ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς.

Πέντε λεπτά αργότερα, στον Αγιο Δημήτριο, στη διασταύρωση των οδών Βάλτου και Θουκυδίδου, άγνωστοι επιτέθηκαν σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ, σπάζοντας τη τζαμαρία και το παρμπρίζ σταθμευμένου βαν των Ταχυδρομείων.

Στις 21:05, άγνωστοι προκάλεσαν επίθεση στο δημαρχείο της Καισαριανής, σπάζοντας με πέτρες τα τζάμια του κτιρίου, ενώ στη συνέχεια έριξαν μπογιές στην πρόσοψη.

Στις 21:30 την Πέμπτη, δράστες πέταξαν πέτρες σε υποκατάστημα της Eurobank, στην οδό Ευελπίδων 61 – 63, στην Κυψέλη, προκαλώντας ζημιές στην πρόσοψη.

Στις 22:05, στο Περιστέρι στην οδό Καρπενησίου 25, έσπασαν την οθόνη ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, και την πρόσοψη σούπερ μάρκετ όπου βρισκόταν το μηχάνημα.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:00πμ) στην οδό Αγίων Αναργύρων 62 άγνωστοι δράστες έσπασαν την οθόνη ΑΤΜ της Eurobank και την τζαμαρία του υποκαταστήματος, στη περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Ο τρόπος δράσης και οι ώρες των επιθέσεων δείχνουν ότι οι επιδρομές έγιναν βάσει οργανωμένου σχεδίου, στο οποίο συμμετείχαν διαφορετικές ομάδες.


Α. Γεωργιάδης: «Κούκλα η οικονομία επί χούντας - Δεν υπήρχαν νεκροί στο... Ακούστε τον ! ! ! (Βρε πως αλλαζει ο ανθρωπος! ! !)

Χθες ελεγε αλλα...
Σημερα αλλλα..
Πιστος στο δογμα....ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΓΩΝ ! ! !



Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Αρπαξες κορωναιο; Μην φοβασαι, εχεις φαρμακο στο σπιτι και λεγεται ΑΣΠΙΡΙΝΗ....Διαβασε λεπτομερειες ! ! !

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχουν διάφορες ουσίες που μπορούν να βοηθήσουν είτε στο να περάσει κάποιος την ασθένεια ήπια, είτε να μην χρειαστεί να διασωληνωθεί και να κινδυνέψει να πεθάνει από την βαρύτητα της νόσου...



Μια από τις ουσίες που βρίσκεται σε όλα τα σπίτια είναι η ασπιρίνη, Η ασπιρίνη έχει αποδειχθεί μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο διασωλήνωσης και θανάτου σε νοσηλευόμενους ασθενείς με COVID-19. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ νοσηλευόμενων ασθενών με COVID-19, η χρήση ασπιρίνης συσχετίστηκε με σημαντικά χαμηλότερη πιθανότητα ανάγκης για μηχανικό αερισμό (διασωλήνωση), εισαγωγή σε ΜΕΘ και μικρότερη θνησιμότητα εντός του νοσοκομείου, σύμφωνα με μια μελέτη παρατήρησης που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό Anesthesia & Analgesia.

Πολύ νωρίς από την έναρξη της πανδημίας διαπιστώθηκε ότι η σοβαρή νόσος COVID-19 εκτός από την προσβολή του αναπνευστικού συστήματος μπορεί να συνδυάζεται με μια υπερπηκτική κατάσταση που μπορεί να εκδηλωθεί ως εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση, πνευμονική εμβολή ή και θρόμβωση των μικρών αγγείων.

Οι ασθενείς της Covid-19 έχει διαπιστωθεί ότι κινδυνεύουν από θρομβώσεις, λόγω της επίδρασης του κοροναϊού στα αιμοπετάλια, θραύσματα κυττάρων που κυκλοφορούν στο αίμα και βοηθούν στη διακοπή τυχόν αιμορραγίας. Η δυσλειτουργία των αιμοπεταλίων λόγω λοίμωξης από τον νέο κοροναϊό μπορεί να προκαλέσει πήξη του αίματος μέσα στα αγγεία.

Το ακετυλοσαλικυλικό οξύ, όπως ονομάζεται επιστημονικά η ασπιρίνη, έχει αντιπηκτική δράση και ενδέχεται να προλαμβάνει τις επιπτώσεις της Covid-19 στα αγγεία. Η COVID-19 σχετίζεται με υπερπηκτικότητα και μικροθρομβώσεις στο αγγειακό δίκτυο των πνευμόνων. Αυτή η επιπλοκή είναι μια από τις συχνότερες και σοβαρότερες στην COVID-19 και σχετίζεται σαφώς με αυξημένη θνητότητα, διαταραχές στον αερισμό και απώτερες επιπλοκές.  Η ασπιρίνη έχει γνωστή αντι-αιμοπεταλιακή δράση  και πιθανώς μπορεί να μετριάσει των κίνδυνο αυτών των σοβαρών επιπλοκών, ακόμα και χορηγούμενη επιπλέον της ηπαρίνης.

Η ασπιρίνη είναι φθηνή, ευρέως διαθέσιμη και έχει ένα καλά περιγραφόμενο προφίλ ασφάλειας. Αυτά τα χαρακτηριστικά, υποστηρίζουν την περαιτέρω διερεύνηση του ρόλο της χαμηλής δόσης  ασπιρίνης ως δυνητικά συμπληρωματικής θεραπείας στην COVID-19. 

Ο ρόλος της βιταμίνης D

Η θεραπεία με βιταμίνη D έχει φανεί ότι μπορεί να μειώνει την πιθανότητα ιογενών λοιμώξεων του αναπνευστικού, ιδιαίτερα σε ασθενείς με ανεπάρκεια βιταμίνης D.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η έλλειψη βιταμίνης D σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο COVID-19 λοίμωξης. Άνθρωποι με χαμηλά επίπεδα Βιταμίνης D είναι πολύ πιθανόν να πεθάνουν αν προσβληθούν από τον κοροναϊό. Τα στοιχεία έδειξαν ότι υπάρχει μια πειστική συσχέτιση σε χώρες όπου υπήρχαν χαμηλά επίπεδα Βιταμίνης D και είχαν την μεγαλύτερη θνησιμότητα από τον κοροναϊό.

Αρχικά, η συμπληρωματική χορήγηση της βιταμίνης D κρίθηκε αναγκαία, χωρίς ιδιαίτερη επιστημονική αντιπαράθεση, επειδή η υγειονομική κρίση ήταν ζοφερή και το σκεύασμα ακίνδυνο. Στη συνέχεια, επιστήμονες σε όλο τον κόσμο άρχισαν να συζητούν κατά πόσον η επάρκεια της βιταμίνης στον οργανισμό μπορούσε να συμβάλει στη μείωση του κινδύνου θανάτου από COVID-19. 

Κάποιοι θεώρησαν τη χορήγηση συμπληρωμάτων ικανοποιητική λύση, ενώ για άλλους σηματοδοτούσε απώλεια χρόνου. Δεκάδες γιατροί έγραψαν στην επιθεώρηση British Medical Journal ότι η αποκατάσταση της ανεπάρκειας βιταμίνης D σε ασθενείς με COVID-19 είναι «ασφαλής και απλή» και τα σκευάσματα έχουν τη δυναμική να αποτελέσουν μια ικανοποιητική αντιμετώπιση της ιογενούς πνευμονίας που προκαλεί ο κορωνοϊός. Αργότερα μεγάλος αριθμός ερευνών από όλο τον κόσμο έδειξε αδιαμφισβήτητα ότι η χορήγηση της βιταμίνης D απέτρεπε τη χειρότερη έκβαση της λοίμωξης.

Μια άλλη μελέτη δείχνει ότι οι άνθρωποι με χαμηλά επίπεδα Βιταμίνης D είναι πολύ πιθανόν να πεθάνουν αν προσβληθούν από τον κοροναϊό.Ο δρ Αντονι Φάουτσι, επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων των ΗΠΑ, δήλωσε απερίφραστα ότι η έλλειψη βιταμίνης D καθορίζει το πόσο ευάλωτος είναι κάποιος σε λοίμωξη από κοροναϊό, καταλήγοντας ότι «θα μπορούσα να συστήσω τη χορήγηση συμπληρωμάτων της, όπως άλλωστε λαμβάνω και εγώ».

Η βιταμίνη D βρίσκεται σε πάρα πολλές τροφές. με κυριότερη το μουρουνέλαιο. Στον πίνακα μπορείτε να δείτε σε ποιες άλλες τροφές την βρίσκουμε (εδώ)

Συμπέρασμα

Και οι δύο ουσίες βρίσκονται εύκολα παντού και φαίνεται ο προφυλακτικός τους ρόλος στην βαριά νόσο Covid-19 είναι μεγάλη. Πάντα με την συμβουλή του γιατρού σας όπως πολλοί ειδικοί συστήνουν από όλο τον κόσμο καλό είναι να παίρνουμε προληπτικά και μάλιστα όταν έχετε την υποψία ότι έχετε κολλήσει κοροναϊό, κυρίως για την ασπιρίνη ενώ για την βιταμίνη D που προσφέρει πάρα πολλά καλά στον οργανισμό ας την έχουμε σε συνεχή καθημερινή χρήση.

Tέλος η κολχικίνη είναι βέβαιο από πολλές μελέτες πια ότι προσφέρει αν ληφθεί έγκαιρα στην εξέλιξη της νόσου. Υπενθυμίζουμε ότι λαμβάνεται με συνταγή γιατρού.




πηγη 

Για δειτε τι ελεγε ο Μπουμπουκος για τους Αλβανους, πριν πιασει την καρεκλα...Απολαυστε τον στο βιντεο ! ! !




Δειτε τον Θεατρινο στο βιντεο...

Δειτε τι ελεγε για τους Αλβανους πριν πιασει την καρεκλα...





Για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας Συριακή οργάνωση καταγγέλλει την Ελλάδα ! ! !

Στο Διεθνές Δικαστήριο κατέφυγε συριακή οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ζητά να διεξαχθεί έρευνα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από την Ελλάδα όσον αφορά την κακομεταχείριση των λαθρομεταναστων και εισβολεων...



Στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης (International Criminal Court) κατέφυγε την περασμένη Πέμπτη μια συριακή οργάνωση για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με έδρα την Ουάσινγκτον, ζητώντας να διεξαχθεί έρευνα για φερόμενα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από την Ελλάδα για κακομεταχείριση λαθρομεταναστων και εισβολεων

Το Συριακό Κέντρο Δικαιοσύνης και Λογοδοσίας επικαλούμενο μαρτυρίες και βίντεο, μιλά για κακομεταχείριση προσφύγων στα σύνορα της Ελλάδας και εντός των ασφυκτικά γεμάτων κέντρων φιλοξενίας προσφύγων. Κάνει λόγο μάλιστα για περιστατικά κατά τα οποία δυνάμεις της αστυνομίας κάνουν χρήση δακρυγόνων σε πρόσφυγες, ενώ αναφέρεται και στις άθλιες συνθήκες στους καταυλισμούς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της οργάνωσης, Μοχάμαντ Αλ-Αμπντάλα, δήλωσε πως πρόκειται για την πρώτη νομική αγωγή κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μεταχείριση των λαθρομεταναστων και εισβολεων

"Εάν αυτή η υπόθεση προχωρήσει, θα σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως ναι μεν υπάρχουν σωστές πολιτικές σε κάποιες χώρες, αλλά σε άλλες όχι, όμως θα πρέπει να ισχύσει το διεθνές νομικό πλαίσιο και οι συνθήκες για το λαθρομεταναστευτικο, και όχι οι αποφάσεις των ξεχωριστών κρατών-μελών, ανέφερε ο Αλ-Αμπντάλα.

Οι εισαγγελείς του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, όπως μεταδίδει το AP, δήλωσαν πως θα εξετάσουν την υπόθεση πριν αποφασίσουν εάν θα ξεκινήσουν μια έρευνα πλήρους κλίμακας, η οποία πιθανότατα θα χρειαστεί μήνες για να ολοκληρωθεί.

Η Συριακή οργάνωση ισχυρίζεται ότι έχουν καταγραφεί περιστατικά κακομεταχείρισης από τον Μάρτιο του 2016, και επεκτείνονται στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας, όπου υπάρχουν καταγγελίες για σαμποτάζ προσφυγικών σκαφών από την ελληνική ακτοφυλακή και επαναπροωθήσεών τους στη θάλασσα. Τέτοια περιστατικά επαναπροωθήσεων θεωρείται ότι είναι αντίθετα στις διεθνείς συμφωνίες προστασίας λαθρομεταναστων και εισβολεων, σύμφωνα με τις οποίες οι άνθρωποι δεν πρέπει να απελαθούν ή να επιστραφούν σε μια χώρα όπου η ζωή τους ενδέχεται να κινδυνεύει.

Σύμφωνα με το Κέντρο, η Frontex βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο ερευνών καθώς κατηγορείται πως συμμετείχε ή συνεργάστηκε με τις ελληνικές αρχές σε τέτοια περιστατικά.

Μηπως ειναι καιρος να τους βοηθησουμε να γυρισουν στι Πατριδες τους ολοι και να μην μεινει κανεις εδω;





πηγη 

«Έχουμε φάει που έχουμε φάει, τόση ανεργία μου δίνεις πρόστιμο που μπήκα να πληρώσω στο μαγαζί;» Πολίτης κατά αστυνομικών BINTEO


 

 

Εκτός εαυτού εμφανίστηκαν πελάτες σε καφετέρια take away, καθώς οι έλεγχοι γίνονται καθημερινά πιο αυστηροί, ενώ υπήρξαν πρόστιμα σε ανθρώπους που περίμεναν το ρόφημά τους εντός του καταστήματος.

Τα πρόστιμα είναι 300 ευρώ για τους πελάτες που περιμένουν να παραλάβουν τον καφέ τους μέσα στο μαγαζί και 3.000 ευρώ για τις επιχειρήσεις που τους το επιτρέπουν.

Χαρακτηριστικό της εξάντλησης των πολιτών για τα αυστηρά μέτρα ήταν το επεισόδιο που κατέγραψε το Star με έναν πελάτη να διαμαρτύρεται για το πρόστιμο που έλαβε επειδή βρισκόταν στο κατάστημα.

«Έχουμε φάει που έχουμε φάει, τόση ανεργία εδώ και τόσο καιρό, μου δίνεις πρόστιμο τώρα επειδή μπήκα να πληρώσω στο μαγαζί. Τι να τον κάνω τον καφέ, να τον κλέψουμε; Να μην πιω; Τι θέλετε;» ακούγεται να λέει έξαλλος ο πελάτης.

Κάποιος από το κλιμάκιο το ελέγχου σχολίασε «Είσαστε δύο μέσα στο κατάστημα» και οι διαμαρτυρόμενοι αντέκρουσαν με… αποστομωτική απάντηση: «Τι είμαστε; Και εσείς που μπήκατε, γίναμε 5. Τι θέλετε να παίξουμε μπιρίμπα;».

 


Πηγή

Η Ελλαδα υπο διαλυση....Γερμανοι Αστυνομικοι αστυνομευουν στα Ελληνικα Αεροδρομια ! ! !

Όπως επισημαίνει στην ιστοσελίδα της η Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) «τον προηγούμενο χρόνο η γερμανική ομοσπονδιακή αστυνομία, σε συνεργασία με Έλληνες αστυνομικούς, σταμάτησε στα ελληνικά αεροδρόμια περισσότερα από 5.200 άτομα πριν αναχωρήσουν παρανόμως για τη Γερμανία....



Σε αυτά περιλαμβάνονται λαθρομετανάστες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με τη βοήθεια δικτύων διακινητών. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν πλαστές ταυτότητες ή άτομα που επιχειρούσαν να ταξιδέψουν στη Γερμανία χρησιμοποιώντας ξένα ταξιδιωτικά έγγραφα».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα «το 2019 οι Γερμανοί και οι Έλληνες αστυνομικοί κατέγραψαν 5.800 παράνομες απόπειρες αναχώρησης από την Ελλάδα προς τη Γερμανία. Η μικρή μείωση για το 2020 αποδίδεται από την ομοσπονδιακή αστυνομία στους περιορισμούς που είχαν επιβληθεί στις πτήσεις λόγω της πανδημίας. 

Ωστόσο, το 2021 η ομοσπονδιακή αστυνομία θέλει να επεκτείνει τη δράση της στα ελληνικά αεροδρόμια. Αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούνται οκτώ αστυνομικοί στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ σε αυτούς θα προστεθούν στη διάρκεια της χρονιάς και άλλοι ομοσπονδιακοί αστυνομικοί στα αεροδρόμια της Ρόδου και της Κρήτης.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία η εγκληματική δράση των διακινητών από την Ελλάδα προς τη Γερμανία με παράνομα έγγραφα παραμένει ένα ‘ζήτημα ιδιαίτερης σημασίας’».

Σχόλιο : Από τη μία πιέζουν την Ελλάδα να δεχτεί περισσότερους λαθρομετανάστες, από την άλλη, στέλνουν δικούς τους αστυνομικούς σε ελληνικά αεροδρόμια (!) και στα βόρεια σύνορά μας, ώστε οι λαθρομετανάστες (που πιέζουν να δεχτούμε) να μην πάνε Γερμανία. Ωραίοι, ε;

Μήπως η ΕΛ.ΑΣ αυτοδιαλύεται και δεν το πήραμε χαμπάρι ‘ή οι Γερμανοί δεν μας 

εμπιστεύονται ;




πηγη 

Πρόεδρος Επιτροπής σεισμικού κινδύνου: Προειδοποίηση για μεγάλο σεισμό στην Αθήνα ! ! !

Ο κ. Μακρόπουλος τόνισε ότι πλησιάζει η περίοδος ενεργοποίησης του ρήγματος των Αλκυονίδων που προκάλεσε τον σεισμό του 1981, καθώς το ρήγμα ενεργοποιείται κάθε 40-45 χρόνια...



«Τα δύο σεισμικά κέντρα που ανησυχούν περισσότερο την Αττική είναι η…περιοχή των Αλκυονίδων και η περιοχή του ρήγματος της Αταλάντης που το 1894 είχε κάνει τον μεγάλο σεισμό των 7,2 Ρίχτερ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μακρόπουλος.

«Από τα δύο ρήγματα αυτά η Αταλάντη κυριολεκτικά κοιμάται και η περίοδος επανάληψης της σεισμικής δραστηριότητας έχει υπολογιστεί στα 750 χρόνια, ενώ οι αντίστοιχες μελέτες στην περιοχή των Αλκυονίδων έχει ένα μέσο όρο περίπου 40-45 χρόνια περίοδο επανάληψης. Άρα από τον μεγάλο σεισμό του 1981 θα συμπληρωθούν 40 χρόνια το 2021», πρόσθεσε.

«Γι’ αυτό πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας γιατί τα 5,1 Ρίχτερ ήταν ο μικρός σεισμός σε σχέση με τον σεισμό των 6,3-6,4 Ρίχτερ που έγινε το 1981».




πηγη 

Καποιοι αγανακτουν και καποιοι παιρνουν την αγουσα για εκει που τους αξιζει...Απολαυστε το βιντεο ! ! !

Πραγματι σε καποιους κατι τετοιο αξιζει....

Για να μην πω κατι χειροτερο, απολαυστε το βιντεο...





Βενέτης: "Δεν ξέρω τι θα κάνεις με το ενοίκιο, πούλα το αμάξι, εγώ έχω μάθει να ζω με 5.000 ευρώ το μήνα"

 Τον περασμένο Οκτώβριο η αλυσίδα Φούρνοι Βενέτης είχαν έβαλαν “λουκέτο” σε πέντε καταστήματα καθώς οι ιδιοκτήτες τους αρνούνταν στο lockdown εξαιτίας της πανδημίας κορωνοϊού, να μειώσουν τα ενοίκια. Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες με αφορμή την δημιουργία προϊόντων που θα διατίθενται μέσω σούπερ μάρκετ αλλά και την ανάπτυξη δύο νέων τύπων καταστημάτων, ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, έκανε εκτενή αναφορά για την αντιμετώπιση που είχε από μερίδα ιδιοκτητών ακινήτων.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μονεμβασιώτης ανέφερε: “H Βενέτης έχει την ιδιαιτερότητα να παίρνει τα μισθωτήρια συμβόλαια στο όνομα της. Υπό το βάρος της πίεσης μερίδας των ιδιοκτητών ανακοινώσαμε τον Οκτώβριο ότι κλείνουμε 5 καταστήματα. Το θέμα των ακινήτων αποτέλεσε ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας που δεν είχαμε προβλέψει. Για να καταλάβετε το μέγεθος, όταν προέκυψε ο κορονοϊός προσελάβαμε πέντε νέους συνεργάτες για να συνομιλούν αποκλειστικά με τους ιδιοκτήτες. Οι μη συνεργάσιμοι είναι ένα μικρό ποσοστό, γύρω στο 10% και κυρίως κληρονόμοι, άνθρωποι της νέας γενιάς που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους και σου έλεγαν “κόψτε τον λαιμό σας, πούλα το αμάξι σου, δεν μας νοιάζει τι θα κάνετε, εγώ έχω μάθει να ζω με 5.000 ευρώ τον μήνα και δεν δέχομαι μείωση ενοικίου“.

Μισθωτήρια που ήταν 10 – 15 ετών και δεν είχε καθυστερήσει ποτέ η πληρωμή τους, όταν ήρθε ο Covid και ζητήσαμε από τους συγκεκριμένους ιδιοκτήτες μία μείωση ενοικίου για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η στάση τους ήταν αδιάλλακτη. Οι άνθρωποι αυτοί εκβιάζουν και δυστυχώς εκβιάζουν με τα δικαστήρια. Σήμερα τα δικαστήρια μέσα σε αυτή την κρίση βγάζουν διαταγές απόδοσης των καταστημάτων, κάτι το οποίο εγώ θεωρώ απαράδεκτο για περιόδους πανδημίας σημειώνει ο κ. Μονεμβασιώτης.

Ένα κατάστημα Βενέτης στο κέντρο έχει απολέσει τζίρους της τάξης του 60% – 80 % αυτή την περίοδο, αντίστοιχα ένα κατάστημα στα Βόρεια και στα Νότια προάστια έχει απώλειες τζίρου από 25% – 40% και ένα στα Δυτικά προάστια η μείωση είναι κατά τι μεγαλύτερη. Κατά μέσο όρο η πτώση πωλήσεων των καταστημάτων στην Νομό Αττικής ήταν της τάξης του 41%.

Τον Δεκέμβριο του 2019 η εταιρεία είχε ταμειακά διαθέσιμα ύψους 7,5 εκατ. ευρώ, για να σταματήσουμε την “αιμορραγία” στα καταστήματα διαθέσαμε σημαντικά κεφάλαια και ένα χρόνο αργότερα, το ταμείο μας από τα 7,5 εκατ. ευρώ έχει πέσει στο 1,5 εκατ. ευρώ κατέληξε ο κ. Μονεμβασιώτης.

Η επιχείρηση η οποία έχει μηδενικό δανεισμό ευελπιστεί ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί σε έναν βαθμό το 2021 και για αυτό τον λόγο έχει δρομολογήσει επενδύσεις ύψους 3 εκατ. ευρώ και την είσοδο της σε νέες κατηγορίες και τύπους καταστημάτων.



Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.