Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Μεγαλος ο προβληματισμος των Τουρκων, για το "Τι μελλει γενεσθαι" οταν ελθει (ερχεται συντομα) στην εξουσια η Marine Le Pen....

Θα κερδισει απο αυτο η Ελλας;

Μ αυτο το αριστεροστροφο Καθεστως των Κουληδων οχι δυστυχως...



Αν λοιπόν, ο σημερινός πρόεδρος της Γαλλίας, Εμμανούελ Μακρον, είχε κάνει κάποιες ενέργειες που θεωρήθηκαν από την Άγκυρα σαν εχθρικές προς την Τουρκία, η ραγδαία άνοδος στις γαλλικές δημοσκοπήσεις της ηγέτιδας του κόμματος Εθνικό Μέτωπο, Marine Le Pen, έχουν ανησυχήσει έντονα τα τουρκικά ΜΜΕ με δεδομένες τις απόψεις της για την χώρα τους και για το Ισλάμ.

Όπως αναφέρεται σε τελευταίες δημοσκοπήσεις η Marine Le Pen έρχεται πολύ κοντά με τον Εμμανουέλ Μακρόν και συγκεκριμένα ο Μακρόν παίρνει το 52 % και η Μαρίν Λε Πέν, το 48%, με τάσεις ανόδου.

Στο πρόσφατο παρελθόν η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου είχε εκφραστεί έντονα κατά της Τουρκίας απαιτώντας την ολοκληρωτική της απομάκρυνση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ είχε ζητήσει να απαγορευτεί σε δημόσιες εκδηλώσεις το Ισλάμ στην Ευρώπη και την πλήρη απαγόρευση της ισλαμικής μαντίλας.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.