Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Κατηγορείται για «εξωτερική παρέμβαση», «οργάνωση βίαιων εξεγέρσεων» και «προώθηση μίσους»…

Το πιόνι της Νέας Τάξης, Γκρέτα Τούνμπεργκ, «προδόθηκε» στην Ινδία μαζί με πλήθος διασήμων.... 

Κατηγορείται για «εξωτερική παρέμβαση», «οργάνωση βίαιων εξεγέρσεων» και «προώθηση μίσους»…



Η Γκρέτα φανέρωσε κατά λάθος την οργανωμένη προσπάθεια της Νέας Τάξης για δημιουργία κοινωνικής αποσταθεροποίησης μέσω «κινημάτων»…! Μένει να αποκαλυφθεί η παγκόσμια εγκληματική οργάνωση…!

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ μοιράστηκε κατά λάθος ένα μήνυμα στο Twitter που έδειχνε τις οδηγίες που τις έστειλε η ομάδα των καθοδηγητών της σχετικά με τις βίαιες αγροτικές διαδηλώσεις που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στην Ινδία, πυροδοτώντας μια αστυνομική έρευνα και μια πολιτική καταιγίδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

H 18χρονη αριστερή οικολόγος – ακτιβιστής μοιράστηκε – και στη συνέχεια διέγραψε γρήγορα – ένα μήνυμα που περιγράφει λεπτομερώς μια λίστα με «προτεινόμενες δημοσιεύσεις και ενέργειες» σχετικά με τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις που σώθηκαν από το Breaking 911 .





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.