Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Τον ακροαριστερο Μπαιντεν προτεινει η Γκρετα να ψηφισουν οι Αμερινανοι και κανει σιγουρη την νικη του Ντοναλτ Τραμπ....

Αφου υπαρχουν καποιοι, που μπορουν να επηρεστουν απ το τσουλι αυτο, τοτε καταλαβαινουμε, γιατι ο κοσμος παει απ το κακο στο χειροτερο....



«Δεν εμπλέκομαι ποτέ στην πολιτική των κομμάτων. Όμως οι επόμενες αμερικανικές εκλογές είναι πάνω και πέρα απ’ όλ’ αυτά» ανέφερε στο Twitter η 17χρονη.

«Από κλιματικής άποψης, δεν είναι επαρκές και πολλοί από εσάς ήδη στηρίζετε άλλους υποψήφιους. Όμως σε τελική ανάλυση… ξέρετε… να πάρει η ευχή! Εννοώ, οργανωθείτε και φροντίστε όλος ο κόσμος να ψηφίσει τον Μπάιντεν», έγραψε η νεαρή ακτιβίστρια.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει εκφράσει πολλές φορές σκεπτικισμό για την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Ο Τραμπ έχει επίσης εκφραστεί υποτιμητικά πολλές φορές για την Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν το αμερικανικό περιοδικό Time την είχε ανακηρύξει «πρόσωπο της χρονιάς», εκείνος έγραψε στο Twitter ότι η έφηβη πρέπει «να ελέγξει τον θυμό της», «να χαλαρώσει» και «να πάει να δει καμιά καλή ταινία» στον κινηματογράφο.

Μετά την ομιλία της στα Ηνωμένα Έθνη, τον Σεπτέμβριο του 2019 και την περίφημη ερώτησή της «Πώς τολμάτε;» προς τους ηγέτες, ο Τραμπ ειρωνεύτηκε «αυτό το πολύ χαρούμενο κορίτσι» και το «λαμπρό και σπουδαίο» όραμά της για το μέλλον, το οποίο «χαίρεσαι να το βλέπεις».

Ο Μπάιντεν από την άλλη, έχει πλέξει το εγκώμιο της Γκρέτας. Τον Απρίλιο χαιρέτισε τη δράση της, διαβεβαιώνοντας ότι ακούει την αγωνία των νέων για το κλίμα.

Η Τούνμπεργκ υπενθύμισε στις αναρτήσεις της ότι η αμερικανική επιστημονική επιθεώρηση Scientific American κάλεσε επίσης τους Αμερικανούς να ψηφίσουν τον Μπάιντεν στις εκλογές, παίρνοντας για πρώτη φορά θέση στο πολιτικό γίγνεσθαι των ΗΠΑ εδώ και σχεδόν δύο αιώνες.

Πλέον είναι πασιφανές ότι οι διεθνιστές και οι…δηλωμένοι «ακτιβιστές» υπέρ του κλίματο δεν κρύβονται, καλώντας τον κόσμο να «μαυρίσει» την Εθνική Δεξιά που πρεσβεύει ο Ντ.Τραμπ.




πηγη 

Τηρούσαν τις αποστάσεις και φορούσαν μάσκες, λεει η Παγωνα ! ! ! Για ηλιθιους μας περναει δεν εξηγειται αλλιως...


Τηρούσαν τις αποστάσεις και φορούσαν μάσκες....

Σε ποιον το λεει αυτο;

Υπαρχουν τηλεορασεις και ολοι μας ειδαμε τι εγινε....

Η μονη εξηγηση ειναι οτι μας θεωρει ηλιθιους αλλιως δεν εξηγειται....

Η λυση ειναι μια ομως....

ΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ! ! !



Για τον συνωστισμό έξω από το Εφετείο Αθηνών για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, υποστήριξε ότι «στο κομμάτι που ήμουν, τηρούσαν τις αποστάσεις και φορούσαν τις μάσκες»

«Αν υπήρχαν ήταν τμήματα του κόσμου που δεν φορούσαν μάσκα, δεν μπορώ να το ξέρω. Εάν κάπου ήταν ο ένας πάνω στον άλλον και δεν φορούσαν μάσκα, κακώς δεν φορούσαν» συμπλήρωσε.



πηγη 

Νταής Καθηγητής χαστουκίζει μαθητή επειδή αρνείται να φορέσει μάσκα στην τάξη...


 Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που ένας καθηγητής στην Ιταλία ρίχνει χαστούκι σε έναν μαθητή, που αρνείται να φορέσει μάσκα στην τάξη.

Το περιστατικό συνέβη στο γυμνάσιο Pomponio Leto, στο Τετζιάνο της νότιας Ιταλίας, με τον καθηγητή να χαστουκίζει μαθητή, γιατί δεν ήθελε να φορέσει μάσκα για τον κορονοϊό μέσα στη σχολική αίθουσα.



«Είσαι λάθος και είμαι λάθος επίσης» λέει ο καθηγητής ενώ χτυπάει τον μαθητή με την κουκούλα. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera», το βίαιο περιστατικό ξεκίνησε από μία λεκτική αντιπαράθεση δάσκαλου και μαθητή, αναφορικά με τη χρησιμότητα της μάσκας στην τάξη, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού.

Ο μαθητής υποστήριζε πως η μάσκα δεν είναι αναγκαία εάν η απόσταση είναι αρκετή, με τον καθηγητή να εξοργίζεται από τα λεγόμενά του.

Έπειτα από τη δημοσίευση του βίντεο με το χαστούκι στον μαθητή, το σχολείο χαρακτήρισε απαράδεκτη την πράξη του καθηγητή.

«Είμαι άφωνη. Όταν είδα το βίντεο, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το λέω εξαρχής, το σχολείο μας θα πάρει το μέρος της πολιτικής αγωγής, σε περίπτωση αγωγής. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να προκαλέσει μια τέτοια παράλογη συμπεριφορά, που δεν δικαιολογείται με τίποτα» ανέφερε η διευθύντρια του σχολείου, Μαρία Ντ’ Αλέσιο.

 

Πηγή 

ΣΕΡΒΟΒΟΣΝΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΒΟΣΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΚΑΙ....ΑΝΑΒΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ! ! !

Ο Σερβοβόσνιος πρόεδρος, Μίλοραντ Ντόντικ, δήλωσε το αυτονόητο για ένα τεχνητό κράτος σαν την Βοσνία, η οποία  ουσιαστικά δεν διαθέτει πολίτες που έχουν “βοσνιακή” συνείδηση.



Μιλώντας ο ίδιος στις Βρυξέλλες για τον παρεμβατισμό της διεθνούς κοινότητας ο οποίος οδήγησε την χώρα  σε μια πολιτική ζωή που δεν δύναται να βασιστεί στην συναίνεση, διότι αυτή απλά δεν υπάρχει.

“Η Βοσνία έχει αιχμαλωτιστεί στην ψευδαίσθηση της διεθνούς κοινότητας και της βοσνιακής συνείδησης η οποία είναι ανύπαρκτη. Η χώρα δεν μπορεί να έχει μια πραγματική πολιτική ζωή στην οποία υπάρχουν τρία ξεχωριστά έθνη που πρέπει να συνεργαστούν με συναίνεση, αλλά συνεχώς δέχονται έξωθεν επιβουλές”, δήλωσε ο Ντόντικ για την ATV.

Ο Ντόντικ υπενθύμισε ότι κάθε έθνος έχει το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και αυτή η αυτοδιάθεση είναι κάτι που δεν θα απεμπολήσουν οι Σερβοβόσνιοι ποτέ.

“Αυτό το δικαίωμα θα το ασκήσουμε. Στις επικοινωνίες μου που δεν είναι ασήμαντες, μπορώ να αναγνωρίσω πράγματα που είναι διαφορετικά. Για παράδειγμα, σε ένα φόρουμ στις Βρυξέλλες, διεξάγεται μια συζήτηση σε πολύ υψηλό επίπεδο σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε στα Δυτικά Βαλκάνια χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τους και την γνώμη των Σερβοβόσνιων όμως, που επιθυμούν ένωση με την Σερβία”, δήλωσε ο ίδιος.

Ο Ντόντικ δήλωσε επίσης ότι υποστηρίζει την ιδέα ότι όλοι οι πολίτες της Δημοκρατίας Σέρπσκα θα πρέπει να αποκτούν αυτόματα την σερβική υπηκοότητα.

“Προσπαθώ να πείσω τις αρχές της Σερβίας να αποδεχθούν την αυτόματη χορήγηση της σερβικής ιθαγένειας για τους πολίτες της Δημοκρατίας Σέρπσκα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι αυτό το αόρατο ψέμα που ονομάζεται Βοσνία δεν μπορεί να επιζήσει για πολύ ακόμα σε μια κατάσταση που ο σερβικός λαός θα υποβαθμίζεται συνεχώς”,  δήλωσε ο Ντόντικ.




πηγη 

Με ποιους πατε ρε ηλιθιοι να συζητησετε; Δειτε τι κατασκευαζουν για τους Ελληνες οι καλλιτεχνες τους...Τουρκος ποδοπατα Ελληνα ! ! !

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να ξεκινήσει επαφές με την Τουρκία, όμως στην αντίπερα όχθη η προκλητικότητα δεν έχει τελειωμό.



Στο σύμπλεγμα αυτό μπορούμε να αναγνωρίσουμε την ασιατική βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο. 

Οι Τούρκοι το ανήγειραν στον τόπο της ομώνυμης μάχης στο Αφιόν Καραχισάρ.

Ύστερα από 100 περίπου χρόνια κοσμεί την κεντρική πλατεία του Αφιόν Καραχισάρ ένα μπρούντζινο σύμπλεγμα μοναδικής αισθητικής, που απεικονίζει τον ευγενή Τούρκο νικητή και τον αδύναμο Έλληνα στρατιώτη στο έδαφος.

Το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες, που ύστερα από τόσα δεν έχουν μάθει τι θα πει Τούρκος. Το αφιερώνω ακόμα και στην κα Μέρκελ για να θυμάται ποιοι δίδαξαν στους Τούρκους πρώτοι τη Γενοκτονία και ποιοι την εφήρμοσαν στη συνέχεια.



πηγη 

Κυνηγητό και χημικά μετά τη μαθητική διαδήλωση ! ! ! ΜΑΤ εναντιον μαθητων...




Τα επεισόδια που ξέσπασαν μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας περίπου στις επεκτάθηκαν και στο γειτονικό,παράνομα χτισμένο, Mall στον σταθμό της Νερατζιώτισσας. Τα επεισόδια άρχισαν όταν νεαροί μαθητές συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ, έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

Το κυνηγητό μεταξύ μαθητών και αστυνομίας κατέληξε στο γειτονικό εμπορικό κέντρο, όπου οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, τα οποία έπεσαν εντός των εμπορικών εγκαταστάσεων.

Πανικόβλητοι πολίτες που βρίσκονταν εκεί για τα ψώνια τους ή για να πιουν έναν καφέ στις καφετέριες του Mall αιφνιδιάστηκαν και άρχισαν να τρέχουν δεξιά και αριστερά :

Ο βασικός στόχος τους ήταν να διαλύσουν και να αμαυρώσουν μια ειρηνική πορεία και τα κατάφεραν! Δεν θέλουν να ακουστεί η φωνή των παιδιών! Οι μαθητές διαμαρτυρήθηκαν για τα μέτρα του υπουργείου και ξαφνικά ... ΜΑΤ, χημικά,ξύλο. Άρχισαν να ξυλοκοπούν αμάχους μαθητές χωρίς κανένα λόγο... 




πηγη 

Επιδοτούν την αγροτική εργασία μόνο για εργάτες από τρίτες χώρες και ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! !

Άλλη μια περίπτωση παραλογισμού και παραδοξότητας, εις βάρος του κόσμου της εργασίας, κατήγγειλε μέσα από τη συχνότητα του ΡΑΔΙΟΚΡΗΤΗ και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στέλιος Βοριάς.



Όπως είπε ο κ. Βοριάς, σε εφαρμογή βρίσκεται ευρωπαϊκό πρόγραμμα το οποίο επιδοτεί την εργασία, στον πρωτογενή τομέα των χωρών - μελών της ΕΕ εργατών γης από τρίτες χώρες αποκλείοντας, την ίδια στιγμή, από τους δικαιούχους της επιδότησης τον μόνιμο πληθυσμό των ευρωπαϊκών χωρών!

Για παράδειγμα, ως δικαιούχος της επιδότησης για την περίοδο της ελαιοσυγκομιδής στην Κρήτη θα μπορεί να είναι ένας εργάτης γης από το Πακιστάν ή το Μπαγκλαντές και όχι ένας Έλληνας εγγεγραμμένος στο μητρώο του ΟΑΕΔ.

Πρόκειται για μια “επιλεκτική τύπου επιδότηση”, η οποία όχι μόνο δεν ανακουφίζει τους ντόπιους πληθυσμούς από το φάσμα της ανεργίας, αλλά δημιουργεί έναν ιδιότυπο “εμπαιγμό”, σχολίασε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

Καθώς το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς πόρους αλλά φορείς υλοποίησής τους είναι οι Περιφέρειες, θέση του Εργατικού Κέντρου είναι ότι θα πρέπει οι ίδιες οι Αρχές των Περιφερειών να αρνηθούν την υλοποίησή τους...

Όπως επισημαίνει ο κ Βοριάς η ανεργία των Κρητικών, μετά και την υπολειτουργία λόγω πανδημίας του τουριστικού κλάδου χτυπάει κόκκινο, γεγονός που επιτάσσει την ενεργοποίηση πολιτικών επιδότησης της εργασίας για τα χιλιάδες διαθέσιμα εργατικά χέρια. 




πηγη

Κλείδωσε Το Lockdown Στην Αττική; Πότε Θα Γίνει; Τι Περιμένουν;


Πότε ετοιμάζουν το lockdown λόγω κορωνοϊού στην Αττική;

Κάθε μέρα κάποιος κυβερνητικός παράγοντας διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπάρχει ενδεχόμενο lockdown στην Αττική, όπως έκανε άλλωστε πριν από λίγες μέρες και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Την ίδια ώρα, επιστήμονες προειδοποιούν από κανάλι σε κανάλι ότι είναι πιθανό να αποφασιστούν νέα μέτρα αν η δυναμική της πανδημίας δεν αλλάξει το επόμενο διάστημα.



Τι ακριβώς ισχύει;

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, στο Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζουν ότι η η αύξηση των κρουσμάτων μπορεί να καταστήσει το lockdown αναπόφευκτο, για 15 μέρες αρχικά, αλλά έχουν αποφασίσει να το αφήσουν για τον Δεκέμβριο για τρεις λόγους:

Γιατί τον χειμώνα η κατάσταση θα είναι εκ των πραγμάτων πιο δύσκολη λόγω της μετάβασης από τους ανοιχτούς στους κλειστούς χώρους

Γιατί οι γιορτές των Χριστουγέννων ενθαρρύνουν το συνωστισμό εντός και εκτός σπιτιών, όπως επίσης τις μετακινήσεις από την Αττική στην περιφέρεια.

Γιατί στο μεταξύ θα βρίσκεται σε εξέλιξη η εποχική γρίπη, κάτι που θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το σύστημα υγείας.

Πριν φτάσουμε εκεί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα έχει δοκιμαστεί ως τελευταίο «χαρτί» για την ανάσχεση της δυναμικής της πανδημίας η υποχρεωτική χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους και το κλείσιμο όλων των καταστημάτων αντί για τα μεσάνυχτα, από τις 10 μμ.

Στο εσωτερικό της επιτροπής των λοιμωξιολόγων φαίνεται ότι υπάρχει νευρικότητα. Το δείχνει και η συχνότητα με την οποία μέλη της επιλέγουν να εκθέσουν τις απόψεις τους στα ΜΜΕ και από τη δυσθυμία που εκπέμπει ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη Ν. Χαρδαλιάς, και από την εξαφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα, του οποίου διαρκώς προαναγγέλλεται με διαρροές η επιστροφή στο προσκήνιο, χωρίς αποτέλεσμα. 

Στο Μέγαρο Μαξίμου προφανώς και φοβούνται τις οικονομικές παρενέργειες μιας τέτοιας εξέλιξης, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν ελέγχουν την κατάσταση.

Παρόλο που προσπαθούν να στρέψουν την ανησυχία στις πλατείες, τα ΜΜΜ εξακολουθούν να λειτουργούν ως εστίες υπερμετάδοσης (και γι αυτό πολλά λέγονται από συναδέλφους του πίσω από την πλάτη του αρμόδιου υπουργού Κ. Καραμανλή), οι εκκλησίες είναι ανοιχτές και άρα επικίνδυνες για τη διασπορά του κορωνοϊού, ενώ τα γηροκομεία είναι στο κόκκινο.

Οι περισσότεροι έχουν αντιληφθεί πλέον ότι το άνευ όρων άνοιγμα του τουρισμού το καλοκαίρι που έγινε στο όνομα της αύξησης του ΑΕΠ είχε καταστροφικές συνέπειες για την έκρηξη της πανδημίας και δεν απέδωσε οικονομικά σύμφωνα με τις κυβερνητικές προσδοκίες: Φαίνεται ότι τα έσοδα ανέρχονται γύρω στα 3 δισ έναντι 19 δισ πέρυσι.

Αυτό είναι το βασικό επιχείρημα όσων επιστημόνων και κυβερνητικών στελεχών εισηγούνται γενικό lockdown στην Αττική τον Δεκέμβριο. Λένε, δηλαδή, ότι έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πάει καλά η κατανάλωση, οπότε, τουλάχιστον, ας περιοριστεί η απειλή για τη δημόσια υγεία.




πηγη 

Βουλευτίνα μας δείχνει που άλλου χρησιμεύει η μάσκα πριν την φορέσει ξανά...


Καθάριζε τα γυαλιά με μάσκα: Τον γύρο των κοινωνικών δικτύων κάνει βίντεο από τη στιγμή που μία βουλευτής των Εργατικών στη Βρετανία καθάριζε τα γυαλιά οράσεώς της με μία χειρουργική μάσκα προσώπου κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή. Ο λόγος για τη Siobhain McDonagh, η κίνηση της οποίας να καθαρίσει τα γυαλιά της με τη μάσκα προκάλεσε αντιδράσεις. Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο που έκανε χρήστης του Twitter που δημοσίευσε το βίντεο.

«Ελπίζω η βουλευτής να μην έχει χρησιμοποιήσει αυτή τη μάσκα προηγουμένως ή να σχεδιάζει να τη χρησιμοποιήσει», έγραψε. «Ο θεός να μας βοηθήσει αν αυτή είναι νοημοσύνη των βουλευτών μας», σχολίασε άλλος χρήστης των κοινωνικών δικτύων. Υπενθυμίζεται ότι εάν ένα άτομο θέλει να χρησιμοποιήσει μάσκα προκειμένου να προστατευθεί από μικρόβια, πρέπει να ακολουθεί βασικούς κανόνες και βήματα όταν τη φοράει και την αφαιρεί.

Τα χέρια πρέπει να είναι καθαρά, ενώ επίσης η μάσκα μίας χρήσης πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο μία φορά. Αφού αφαιρέσει κανείς τη μάσκα από το πρόσωπό του, πρέπει να ξαναπλύνει τα χέρια του ή να τα απολυμάνει. Επίσης, πρέπει να πρέπει να αγγίζει κανείς το μπροστινό μέρος της μάσκας, ενώ όταν θέλει να την χειριστεί το κάνει από τα κορδόνια.

 

Πηγή 

«Στο δι@ολο! Μη με ξανακουμπήσεις, χολέρα!» ( Κάνανε τους Έλληνες να σκοτώνονται μεταξύ τους!!! )

Μπράβο τους τα κατάφεραν με την πλύση εγκέφαλου! ! !

Δείτε τα χαλια τους στο βίντεο...


 Οι Έλληνες άλλαξαν και πλέον εν μέσω κορωνοϊού δε διστάζουν να βρίσουν ακόμη κι αν ο άλλος κατά λάθος τους…ακουμπήσει σε ένα κατάμεστο τρόλεϊ!

Τα όσα κατέγραψε η κάμερα του Star από την Πλατεία Αμερικής στην Αθήνα είναι ενδεικτικά:

 

 Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναστάσιος Χατζής, MD, PHd, Παιδίατρος – Εντατικολόγος: ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ τα παιδιά που φορούν μάσκα....

Το ότι υπάρχουν πρόθυμοι πολιτικοί αλλά και πανέτοιμοι ειδικοί επιστήμονες να φορέσουν υποχρεωτικά μάσκα σε παιδιά από 6 έως 16 ετών στα σχολεία, πραγματικά με ξεπερνά!! Τελικά επαληθεύεται το γνωστό στις ιστορικές περιόδους… “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”…



Ο Αναστάσιος Χατζής, MD, PHd, Παιδίατρος – Εντατικολόγος, Διευθυντής Παιδιατρικής Μονάδας Εντατικής θεραπείας, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, σε ένα άρθρο φωτιά, αναφέρει τους σοβαρούς κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά από τη χρήση μάσκας!

“Πάνω απ’ όλα όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε ένα σοβαρό κίνδυνο που έχουν τα παιδιά όταν φορούν τη μάσκα. Όλοι συμφωνούν ότι για να προστατεύει η μάσκα θα πρέπει να εφαρμόζει καλά γύρω από το στόμα και τη μύτη καλύπτοντας και το πηγούνι. Όμως, μια τέτοια εφαρμογή αναπόφευκτα δυσκολεύει την αναπνοή.

Ένας ενήλικας, αν δεν έχει χρόνιο αναπνευστικό ή καρδιακό πρόβλημα, μπορεί να προσαρμοστεί και να ρυθμίσει ανάλογα την αναπνοή του. Ένα μικρό παιδί αυτό δε μπορεί να το κάνει. Πολύ περισσότερο αν τρέξει, παίξει, γελάσει ή φωνάξει! Σ’ αυτήν την περίπτωση η αναπνοή του γίνεται πιο γρήγορη, πιο απότομη και πιο βαθιά.

Αν λοιπόν το παιδί προσπαθήσει να πάρει μια απότομη και βαθιά αναπνοή μέσα από τη μάσκα, είναι σαν κάποιος να του έχει κλείσει το στόμα και τη μύτη με την παλάμη του. Η προσπάθεια αναπνοής με φραγμένο το στόμα και τη μύτη δεν προκαλεί είσοδο του αέρα, όπως γίνεται στην κανονική αναπνοή.

Αυτό έχει δύο συνέπειες:

1. απότομη πτώση του οξυγόνου στο αίμα του παιδιού.

2. μεγάλη αύξηση της (αρνητικής) ενδοθωρακικής πίεσης.

Και τα δύο μαζί δυσκολεύουν την καρδιακή λειτουργία με κίνδυνο ή την καρδιακή ανακοπή ή την εμφάνιση οξέος πνευμονικού οιδήματος. Και τα δυο μπορούν να οδηγήσουν σε αιφνίδιο θάνατο.”




πηγη 

Απαγορεύονται οι αγωγές για αναδρομικά ! ! ! Αποφασισε και διεταξε ο Βρουτσης...(Ξαναψηφισε τους παπουλη να σου κοψουν και τα υπολοιπα)

Με πρωτοφανή τρόπο, ο υπουργός Εργασίας, βάζει  «τέλος» στην υποβολή αγωγών για διεκδίκηση αναδρομικών ποσών, από χιλιάδες συνταξιούχους. Με μία νομοτεχνική βελτίωση «στο παρά πέντε» της ψήφισης της διάταξης για τα αναδρομικά, ο Γιάννης Βρούτσης οριοθετεί τον χρόνο διεκδίκησης μέσω αγωγών. 



Ο χρόνος αυτός λήγει, κατά τον αρμόδιο υπουργό, με τη δημοσίευση του «επίμαχου» νόμου. Μιας και κάτι τέτοιο έγινε χθες, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, πρακτικά αυτό σημαίνει ότι από σήμερα Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, οι αγωγές χάνουν το νόημά τους, καθώς δεν θα γίνονται δεκτές…

Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη διάταξη θα κριθεί ως προς τη συνταγματικότητά της. Άλλωστε,  είναι επίσης ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόσφατη γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για αντίστοιχες νομοθετικές παρεμβάσεις που επίσης θα αναζητηθεί η συνταγματικότητά τους. Όμως δεν παύει να είναι μια «ωμή» όσο και προκλητική παρέμβαση στη διαδικασία κατάθεσης αγωγών.

Είναι προφανές ότι πρόκειται για τεράστια μεθόδευση-σκάνδαλο, καθώς είναι ευθεία η παρέμβαση στο δικαίωμα των πολιτών να διεκδικούν με αγωγές, ποσά που θεωρούν ότι δεν έπρεπε να τους έχουν περικοπεί από τις συντάξεις τους!

Η παρέμβαση Βρούτση αφορά τόσο τους συνταξιούχους που προέρχονται από το Δημόσιο, όσο και εκείνους που προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα.

Ο δικηγόρος-εργατολόγος, Διονύσης Τεμπονέρας, κάνει λόγο για «μια πρωτοφανή, αντισυνταγματική αθλιότητα. Πρόκειται για ιστορικό εμπαιγμό εις βάρος όλου του συνταξιουχικού κόσμου.»

Συγκεκριμένα στις παρ. 4 και 5 των άρθρων 33 και 34 του νόμου ορίζεται ότι, για τους συνταξιούχους του δημοσίου τομέα:

«4.Με την καταβολή των ποσών της παρ. 1 οι αξιώσεις των συνταξιούχων του Δημοσίου για ποσά που αντιστοιχούν σε περικοπές, μειώσεις και καταργήσεις κύριων, επικουρικών συντάξεων, επιδομάτων αδείας και εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα, για το χρονικό διάστημα από 11.6.2015 έως τη δημοσίευση του ν. 4387/2016, δυνάμει του ν. 4093/2012, αποσβένονται.

5.Η παρ. 4 δεν καταλαμβάνει τις εκκρεμείς ενώπιον των δικαστηρίων δίκες κατά τον χρόνο της δημοσίευσης του παρόντος, ως προς τις αξιώσεις που υπερβαίνουν το καταβαλλόμενο ποσό της παρ. 1.

Αντίστοιχα, για τους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα ο νόμος ορίζει:

4.Με την καταβολή των ποσών της παρ. 1 οι αξιώσεις των συνταξιούχων του ιδιωτικού τομέα για ποσά που αντιστοιχούν σε περικοπές, μειώσεις και καταργήσεις κύριων, επικουρικών συντάξεων, επιδομάτων αδείας και εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα, κατά το χρονικό διάστημα από τις 11.6.2015 έως τη δημοσίευση του ν. 4387/2016, δυνάμει του ν. 4051/2012 και του ν. 4093/2012, αποσβένονται. 5.Η παρ. 4 δεν καταλαμβάνει τις εκκρεμείς ενώπιον των δικαστηρίων δίκες κατά τον χρόνο της δημοσίευσης του παρόντος, ως προς τις αξιώσεις που υπερβαίνουν το καταβαλλόμενο ποσό της παρ. 1.»

Δείτε τις διατάξεις:




πηγη 

Αλβανος επιδοξος κλεφτης καταφερε και καρφωθηκε στις λογχες του φραχτη, οταν πηγε να εισβαλει σε σπιτι...

 Εμεινε εκει και εκει τον βρηκαν κρεμασμενο....






πηγη 



Πυροβόλησαν Αξιωματικό και Αστυνομικό διμοιρίας με καραμπίνες οι γύφτοι ! ! ! (Αν πυροβολουσαν οι Αστυνομικοι θα πηγαιναν φυλακη)

Αυτη ειναι η καταντια της Ελλαδος του Καθεστωτος των Μητσοτακηδων...

100% παρακμη....

Ο γυφτος εχει δικαιωμα να πυροβολει Αστυνομικο και ο ληστης μπορει και κανει μηνυση σ αυτους που τον συλλαμβανουν κι αν εμποδισει Ελληνας λαθρομεταναστες και εισβολεις να εισβαλουν στην Ελλαδα φυλακιζεται...



Στον καταυλισμό των γυφτων στα Μέγαρα οι γυφτοι πήραν τις καραμπίνες και πυροβόλησαν κατά των Αστυνομικών δυνάμεων που μετέβησαν σε αποκατάσταση Τάξης στην περιοχή

Αστυνομικοί σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr δέχθηκαν σκάγια από καραμπίνες των γυφτων, ενώ τραυματίας είναι ο Αστυνομικός Διευθυντής επικεφαλής της διάταξης στην περιοχή που είναι σε εξέλιξη σοβαρά επεισόδια. Καθώς και δύο ακόμα Αστυνομικοί μέλη της διμοιρίας τραυματίσθηκαν με τα σκάγια να τους έχουν πλήξει στο λαιμό τα πλευρά, χέρι και το μηρό. Οι τρεις τραυματίες έχουν παραληφθεί και μεταφέρονται στο Νοσοκομείο .

Από νωρίς οι γυφτοι, είχαν αποκλείσει το οδικό δίκτυο στα Μέγαρα και έστησαν φλεγόμενα οδοφράγματα με λάστιχα και κάδους απορριμμάτων. Στο σημείο άμεσα κλήθηκαν και μετέβησαν ΟΠΚΕ, και διμοιρίες ΥΑΤ για να αποκαταστήσουν την Τάξη στην περιοχή και δέχθηκαν επιθέσει με πέτρες και σε απώθησή τους έγινε περιορισμένη χρήση χημικών .

Εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Οδό

Οι γυφτοι στον καταυλισμό των Μεγάρων από νωρίς ακολούθησαν τους καταυλισμούς της επικράτειας. Οι γυφτοι έχουν στασιάσει και προκαλούν επεισόδια με ρίψεις μολώτοφ ενώ έχουν στήσει οδοφράγματα στο οδικό δίκτυο και ενεργούν επιθέσεις σε πολίτες και Αστυνομικές δυνάμεις . 

Αποδίδουν τα επεισόδια σε “αντίποινα” καθώς “διακινήθηκε” μεταξύ τους η ψευδής πληροφορία ότι ο 63άχρονος αφέθηκε ελεύθερος , ο οποίος όμως  μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος , κατηγορούμενος για το θάνατο του 18άχρονου ομόφυλού τους, όταν με δύο συνεργούς του αποπειράθηκαν ληστεία σε βάρος του κατοίκου στην Πιπερίτσα Μεσσήνης και δέχθηκαν πυρά εκφοβισμού από κυνηγετικό που κατείχε ο 63άχρονος με αποτέλεσμα να καταλήξει στα τραύματά του ο ένας από τους δράστες.

Λόγω των σοβαρών επεισοδίων οι οδηγού αντιμετωπίζουν μεγάλη ταλαιπωρία στο οδικό δίκτυο με κίνηση προς την Κόρινθο λόγω των κινητοποιήσεων των γυφτων στα Μέγαρα και τον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού. Ενώ λόγω των επεισοδίων, η Τροχαία έχει προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μεγάλος αριθμός οχημάτων έχουν εγκλωβιστεί στις παράπλευρες οδούς της περιοχής των Μεγάρων .




πηγη 

Τι λένε τα Μερομήνια 2020 – 2021 Έρχεται βαρυχειμωνιά διαρκείας με πολλές βροχές και χιόνια.Αναλυτική πρόγνωση καιρού για κάθε μήνα...

 


 Ο Δημήτρης Τσούλης από τα Νέα Στύρα Εύβοιας μίλησε δημόσια για τα τελικά μερομήνια. Ο ίδιος πιστεύει πως ο χειμώνας θα είναι φέτος πολύ βαρύς. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να πέσουν τα πρώτα χιόνια τα Χριστούγεννα. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και σε πεδινές περιοχές.

Μερομήνια 2020-2021: Οι πρώτοι τέσσερις μήνες

Νοέμβριος 2020: Ξεκινά με ήπιο καιρό κατά την πρώτη εβδομάδα. Από 7 – 11 αναμένονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες κατά διαστήματα. Μικρή βελτίωση στο μέσο του μηνός και άνοδος θερμοκρασίας. Πολύ σημαντική αλλαγή στο τρίτο δεκαήμερο Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος με συνεχείς ισχυρές κακοκαιρίες από τις 18/11 και μετά, χωρίς να αποκλείονται και πλημμυρικά φαινόμενα. Πτώση θερμοκρασίας και χιόνια ακόμη και σε σχετικά χαμηλά από 25-27.

Δεκέμβριος 2020: Ξεκίνημα με βελτιωμένο καιρό την πρώτη εβδομάδα, ίδιο μοτίβο με λίγα φαινόμενα και τη δεύτερη. Από τα μέσα του μήνα, αναμένεται βαρυχειμωνιά διαρκείας με συνεχόμενες κακοκαιρίες, πολλές βροχές και χιόνια όχι μόνο στα ορεινά. Φτάνοντας, μάλιστα, προς τα Χριστούγεννα χιονοπτώσεις αναμένονται και στα πεδινά και παραθαλάσσια. Πιο έντονα και παρατεταμένα φαινόμενα στο διάστημα 24-29 Δεκεμβρίου.

Ιανουάριος 2021: Κρύος αλλά και βελτιωμένος καιρός στο πρώτο πενθήμερο. Άστατος έως τα μέσα του μήνα με βροχές και διαστήματα με χιόνια στα ορεινά. Πτώση και έντονη κακοκαιρία με χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα ή ακόμη και στα πεδινά από 18-23/1. Βελτίωση μετά και νέα κακοκαιρία 27 με 29 Γενάρη.

Φεβρουάριος 2021: Ξεκινά με κακοκαιρία με βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά, ίσως και σε χαμηλότερα υψόμετρα. Βελτίωση στη συνέχεια και σχετικά ήπιος καιρός έως το τέλος του μήνα. Αρκετές βροχές τις τελευταίες μέρες του Φλεβάρη.

Μερομήνια 2020-2021: Οι επόμενοι τρεις μήνες

Μάρτιος 2021: Καθαρά χειμερινός με πολλές βροχές και χιόνια έως και σε χαμηλά υψόμετρα την πρώτη εβδομάδα. Μικρή βελτίωση μετά και νέες κακοκαιρίες από 17-26 με πολλά φαινόμενα και χιόνια ξανά σε χαμηλά υψόμετρα. Βελτίωση σημαντική τις τελευταίες μέρες του μήνα.

Απρίλιος 2021: Ξεκινά με καλό καιρό και έτσι θα συνεχίσει μέχρι και το τλεευταία δεκαήμερο όταν και αναμένονται αρκετές βροχές και καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας κατά περιόδους

Μάιος 2021: Ξεκινά με άστατο καιρό, βροχές και μπόρες την πρώτη εβδομάδα καλοκαίρι σχεδόν στη συνέχεια. Μπόρες και πτώση θερμοκρασίας από 21 έως 24.

Τι θα γίνει κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων μηνών

Ιούνιος 2021: Καλοκαίρι από το ξεκίνημα του με ζέστη για το μεγαλύτερο διάστημα με εξαίρεση την περίοδο 21-25/6 όταν και αναμένονται μπόρες και καταιγίδες.

Ιούλιος 2021: Πολύ ζεστός αρχικά με καύσωνα στο πρώτο δεκαήμερο ακολουθούν τα μελτέμια μέχρι και το τέλος του μήνα. Δεν θα λείψουν φαινόμενα αστάθειας και μπόρες κατά το τρίτο δεκαήμερο.

Αύγουστος 2021: Κυρίαρχα τα μελτέμια στο πρώτο δεκαήμερο, αρκετή ζέστη στο υπόλοιπο του μήνα και με αστάθεια και μπόρες σε ενδιάμεσα διαστήματα.


Πηγή

 

Μηνυσαρα σε Χαρδαλιά, Κικίλια, Τσιόδρα , Σύψα, Μαγιορκίνη, Γιαμαρέλλου και των υπολοίπων της επιτροπής για απόπειρα ανθρωποκτονίας...

Το τερματίζετε εσείς με την κοροϊδία; Το τερματίζω και εγώ με τις μηνύσεις: Μήνυση κατά Χαρδαλιά – Κικίλια – Τσιόδρα – Σύψα – Μαγιορκίνη – Γιαμαρέλλου και των υπολοίπων της επιτροπής για απόπειρα ανθρωποκτονίας για τους 15000 του Εφετείου: Ισόβια. Με τα δικά σας πάντα, αγαπητοί μου...



Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο την απίστευτη αυτή κοροϊδία.

Την ώρα που όλη η Ελλάδα περιμένει να μάθει με κομμένη την ανάσα τι έγινε με τα δύο αγγελούδια στα σχολεία, την ώρα που τα παιδιά μας στενάζουν από τις μάσκες του φασισμού, την ώρα που έχουν ποδοπατήσει ολόκληρο τον ελληνικό λαό και έχουν καταστρέψει την οικονομία, την ώρα που διευθυντές σχολείων τρομοκρατούν τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία, με αστυνομίες, εισαγγελίες και πρόνοιες, την ώρα που διώκουν όσους ορθώνουν το ανάστημά τους και αποδομούν την απάτη, την ώρα που μαθαίνουμε ότι δεν θα γίνουν παρελάσεις στην εθνική μας γιορτή,

και άλλα πολλά φοβερά και τραγικά για τον λαό μας,

την ίδια ώρα Χαρδαλιάς, Κικίλιας και η θλιβερή επιτροπή τους επέτρεψαν την ασύλληπτη παραβίαση των μέτρων για την αντιμετώπιση της “πανδημίας” στο Εφετείο Αθηνών.

15.οοο άνθρωποι, ο ένας πάνω στον άλλον -στη ΓΑΔΑ σήμερα οι αστυνομικοί με διαβεβαίωναν ότι ήταν πολύ περισσότεροι- κάλυψαν κάθε εκατοστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και των γύρω από το Εφετείο δρόμων.

Εγώ, εκφράζοντας την αγανάκτηση μεγάλης μερίδας των Ελλήνων πολιτών, έκανα πάλι το χρέος μου:

Πήγα σήμερα στο κτίριο 16 της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Κατέθεσα μήνυση κατά του Βασίλη Κικίλια, του Νίκου Χαρδαλιά, του Σωτήρη Τσιόδρα, του Νίκου Σύψα, του Γκίκα Μαγιορκίνη, της Ελένης Γιαμαρέλλου, του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Θανάση Εξαδάκτυλου, και των υπολοίπων μελών της θλιβερής επιτροπής των “ειδικών”.

Τους μήνυσα για απόπειρα ανθρωποκτονίας αόριστου αριθμού ανθρώπων με ενδεχόμενο δόλο. Και για απόπειρα σωματικής βλάβης με ενδεχόμενο δόλο. Είχαν ιδιαίτερη νομική υποχρέωση εκ της ιδιότητάς τους -άρθρο 15 Ποινικού Κώδικα- να αποτρέψουν την προαναγγελθείσα παραβίαση των μέτρων για την, με τα δικά τους, προστασία της δημόσιας υγείας και την εξ αυτής μετάδοση της νόσου σε αόριστο αριθμό ανθρώπων -άρθρο 285 § 2 Π.Κ.- (κακούργημα – έως 10 χρόνια κάθειρξη) και τον θάνατο επίσης αόριστου αριθμού ανθρώπων-άρθρο 285 § 3 Π.Κ. (κακούργημα – ισόβια κάθειρξη). Και μήνυσα και τους διοργανωτές της συγκέντρωσης για παράβαση του άρθρου 285 § 1 του Ποινικού Κώδικα για την παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Όπως “έτρεχαν” τους γονείς που διοργάνωσαν τις διαμαρτυρίες για τις μάσκες στα παιδιά μας. Όπως ασκούν τη μία μετά την άλλη τις ποινικές διώξεις σε όλη την Ελλάδα. Όπως καταδικάζουν τον έναν μετά τον άλλο τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα.

Όπως “τρέχω” εγώ τον Κώστα Μπακογιάννη.

Και τώρα όλους αυτούς.

Και κάθε άλλο υπεύθυνο του εγκλήματος. Με τα δικά τους.

Οι πράξεις είναι αυταπόδεικτες. 

Είναι πολύ απλά τα πράγματα, κύριοι:

Υπάρχει πανδημία;

Κινδυνεύει η υγεία και η ζωή μας;

Τα μέτρα είναι αναγκαία για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία της υγείας και της ζωής μας από τον θανατηφόρο ιό;

Ισόβια για Κικίλια, Χαρδαλιά, Τσιόδρα, Σύψα, Μαγιορκίνη, Γιαμαρέλλου & ΣΙΑ.

Μέχρι το τέλος…






Προς: κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΜΗΝΥΣΗ

Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494, κατοίκου Αθηνών, οδός Ματρώζου 2 & Πιπεροπούλου.

ΚΑΤΑ

1. Νικολάου Χαρδαλιά, Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αμαρουσίου Αττικής, Λεωφόρος Κηφισίας αρ. 37.

2. Βασιλείου Κικίλια, Υπουργού Υγείας, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

3. Σωτηρίου Τσιόδρα, Καθηγητή Ιατρικής ΕΚΠΑ – ΓΝΑ ΑΤΤΙΚΟΝ, Παθολόγου Λοιμωξιολόγου, επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

4. Νικολάου Σύψα, Καθηγητή Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ, μέλους της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

5. Γκίκα Μαγιορκίνη, Καθηγητή Τμήματος Υγιεινής & Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, μέλους της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

6. Ελένης Γιαμαρέλλου, Ομότιμης Καθηγήτριας Παθολογίας ΕΚΠΑ, Προέδρου Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, μέλους της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

7. Αθανασίου Εξαδάκτυλου, Προέδρου Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, μέλους της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

7. Βάνας Σύψα, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής στο Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, μέλους της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

& Λοιπών μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19.

&

Παντός άλλου υπευθύνου.

Αξιόποινες πράξεις: Απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο (άρθρα 285 & 299 Π.Κ., σε συνδυασμό με άρθρα 27 § 1 & 15 Π.Κ.), απόπειρα σωματικής βλάβης με ενδεχόμενο δόλο (άρθρα 308, 309, 310, 311 & 312 Π.Κ., σε συνδυασμό με άρθρα 27 § 1 & 15 Π.Κ.), παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών (άρθρο 285 § 1).

κ. Εισαγγελέα,

Όπως προκύπτει από πλήθος δημοσιευμάτων σε όλον τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και από τα δελτία ειδήσεων όλων των τηλεοπτικών σταθμών, την 7η Οκτωβρίου 2020, στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών, συγκεντρώθηκε τεράστιος αριθμός ανθρώπων, ο οποίος, κατά την ως άνω ειδησεογραφία, έφτασε τους δέκα πέντε χιλιάδες (15.000), εν αναμονή της έκδοσης της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Βλ. Ενδεικτικά δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” (Σχετικό 1).

Όπως αποδεικνύεται από τις σχετικές εικόνες, οι οποίες έκαναν τον γύρο του κόσμου, στη συγκέντρωση αυτή παραβιάστηκαν εξόφθαλμα οι Υπουργικές Αποφάσεις, οι οποίες έχουν εκδοθεί κατόπιν σχετικών εισηγήσεων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, για τα υποχρεωτικά μέτρα προστασίας από τη μετάδοση του ιού.

Η οργανωμένη αυτή συγκέντρωση ήταν γνωστή στους μηνυόμενους, καθώς είχε προαναγγελθεί τις προηγούμενες της έκδοσης της ως άνω απόφασης ημέρες, ενώ άλλωστε ακόμη και για σήμερα, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, έχουν γίνει δημόσιες ανακοινώσεις με τις οποίες προτρέπονται οι πολίτες να συμμετάσχουν σε νέα συγκέντρωση στον ίδιο χώρο, ενόψει της έκδοσης απόφασης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τις ποινές που θα επιβληθούν στους καταδικασθέντες κατηγορούμενους στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Είναι επομένως αυταπόδεικτο ότι εν προκειμένω έχει παραβιαστεί, από τους διοργανωτές της συγκέντρωσης, η διάταξη κατ’ αρχήν της παραγράφου 1 του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα, το οποίο, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έχει εφαρμοστεί από τις εισαγγελικές αρχές και τα δικαστήρια σε όλη τη χώρα, σε πλήθος παραβιάσεων των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη μετάδοση του κορωνοϊού Covid-19.

Πέραν όμως της σχετικής κατ’ άρθρο 285 § 1 Π.Κ. ποινικής ευθύνης των διοργανωτών της ως άνω συγκέντρωσης, η οποία πρέπει να διερευνηθεί και να αποδοθεί, σοβαρότατη ποινική ευθύνη προκύπτει για τους εδώ κατονομαζόμενους μηνυόμενους, οι οποίοι υπό την ιδιότητα του Υπουργού Υγείας (ο 1ος), Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων (ο 2ος), και των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, είχαν ιδιαίτερη νομική υποχρέωση κατ’ άρθρο 15 του Ποινικού Κώδικα να αποτρέψουν την ως άνω παραβίαση των μέτρων, εν γνώσει τους ότι η παραβίαση αυτή, σύμφωνα με την επίσημη κυβερνητική παραδοχή και αυτήν των μελών της επιτροπής, περί του ταχύτατα μεταδιδόμενου και θανατηφόρου ιού, θα προκαλούσε τη μετάδοσή του σε αόριστο αριθμό ανθρώπων και τον θάνατο επίσης αόριστου αριθμού ανθρώπων. Εν προκειμένω, μετά ταύτα, στοιχειοθετούνται τα εγκλήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, κατ’ άρθρο 299 Π.Κ., και της απόπειρας σωματικής βλάβης, κατ’ άρθρα 308, 309, 310, 311 & 312 Π.Κ., από τους μηνυόμενους, με ενδεχόμενο δόλο τελεσθέντα κατ’ άρθρο 27 § 1 Π.Κ., σε συνδυασμό με το άρθρο 15 Π.Κ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των μηνυομένων, και κατά παντός άλλου υπευθύνου, για τα εγκλήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, κατ’ άρθρο 299 Π.Κ., και της απόπειρας σωματικής βλάβης, κατ’ άρθρα 308, 309, 310, 311 & 312 Π.Κ., με ενδεχόμενο δόλο τελεσθέντα κατ’ άρθρο 27 § 1 Π.Κ., σε συνδυασμό με το άρθρο 15 Π.Κ., και της παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών κατ’ άρθρο 285 § 1 Π.Κ. κατά των διοργανωτών της ως άνω συγκέντρωσης.

Δηλώνω ότι παρίσταμαι ως πολιτικώς ενάγων προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2020

Ο Μηνυτής Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών


πηγη 

Πράξη Αγάπης και Καλοσύνης από Αγρότη που χάρισε 24 τόνους πατάτες στο Δήμο Καστοριάς για τους άπορους...

 





Μπράβο του και μακάρι και όσοι μπορούν να βοηθήσουν κόσμο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο καθένας...

 Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Κασιώλα, από την ακριτική Βασιλειάδα Καστοριάς, προσφέρει σε απόρους μεγάλες ποσότητες αγροτικών προϊόντων

«Υπάρχει μεγάλη δυσκολία στον κόσμο. Το βλέπουμε αυτό καθημερινά. Κι εμείς δυσκολευόμαστε κι έχουμε ανάγκες, αφού ούτε σε εμάς περισσεύουν. Ωστόσο, μέσα από την καρδιά μας πιστεύουμε ότι έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε, όσους έχουν περισσότερη ανάγκη. Έτσι αισθανόμαστε». Στο χωράφι, στον αγώνα για την καλλιέργεια της γης, κυλάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του 49χρονου Λάμπρου Κασιώλα από την ακριτική Βασιλειάδα Καστοριάς.

Έμαθε τη δουλειά από τον πατέρα του και τη μητέρα του, τους οποίους , όπως λέει στο ethnos.gr, από παιδί τους θυμάται όλη την ημέρα να δουλεύουν στα χωράφια. Ο αγώνας για το μεροκάματο τα τελευταία 29 χρόνια, κάτω από λιοπύρι το καλοκαίρι και στο κρύο το χειμώνα, ο αγώνας για να καταφέρει να σπουδάσει τα παιδιά του, τον έκαναν να αισθάνεται και να κατανοεί βαθιά μέσα του τις ανάγκες αυτών που μετά βίας καταφέρνουν να ικανοποιήσουν τις βασικές βιοποριστικές τους ανάγκες. Αυτήν την κατανόηση τη μετουσιώνει πολύ συχνά σε προσφορά από το δικό του υστέρημα.


Περίπου 24 τόνους πατάτες δώρισε πριν από λίγες μέρες στο Δήμο Καστοριάς, στο Δήμο Άργους Ορεστικού, στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς και σε άλλους φορείς ο Λάμπρος Κασιώλας και η οικογένειά του, προκειμένου να μοιραστούν σε απόρους και σε οικογένειες που δυσκολεύονται υπερβολικά για τα προς το ζειν. Επίσης, περισσότερα από χίλια κιλά έδωσε σε απόρους και μέσω τοπικού ραδιοφώνου της Καστοριάς. Εάν πουλούσε σε κάποια βιομηχανία αυτήν την ποσότητα, το κέρδος για την οικογένειά του θα έφτανε τις περίπου 4.000 ευρώ. «Τις πατάτες που παράγουμε, πουλάμε σε βιομηχανίες. Κυρίως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δυστυχώς, η ζήτηση πρώτων υλών έχει μειωθεί σημαντικά. Μας έμειναν μεγάλες ποσότητες απούλητες, για τις οποίες είπαμε ότι είναι πολύ κρίμα να χαλάσουν και να πεταχθούν. Σκεφτήκαμε ότι είναι προτιμότερο να τις δώσουμε σε οικογένειες και άτομα που έχουν μεγάλη ανάγκη. Έτσι απευθυνθήκαμε στους δήμους, στη Μητρόπολη, σε τοπικό ραδιόφωνο και σε άλλους φορείς.


Κι άλλες φορές πρόσφερε βοήθεια
Με τη σύζυγό του, τον πατέρα του και τα δύο μεγάλα παιδιά του, την 27χρονη κόρη του και τον 23χρονο γιο του, ο Λάμπρος Κασιώλας διατηρεί την οικογενειακή του επιχείρηση κι ένα διαλογητήριο πατάτας. Με το συγκεκριμένο προϊόν ασχολείται αποκλειστικά τα τελευταία δύο χρόνια, αφού στο παρελθόν παρήγαγε κι άλλα αγροτικά προϊόντα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Κασιώλα χάρισε αγροτικά προϊόντα σε απόρους μέσω κοινωνικών φορέων. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελούν οι τέσσερις τόνοι κρεμμυδιών που χάρισαν το 2010, όταν η χώρα πάθαινε τα πρώτα σοκ από την εισαγωγή των μνημονίων στην καθημερινότητά της. «Πολλές φορές έχουμε κάνει μικρές δωρεές κυρίως μέσω της Μητρόπολης. Δε θέλουμε να φαίνονται οι προσφορές μας, διότι δεν κάνουμε κάτι για το θεαθήναι, ωστόσο, αυτή έγινε γνωστή και πήρε δημοσιότητα από το Δήμο Καστοριάς, που θέλησε να μας ευχαριστήσει. Προσφέρουμε, διότι αυτό ακριβώς αισθανόμαστε ότι πρέπει να κάνουμε», τονίζει  ο κ. Κασιώλας.


Πηγή

Θαύμα! Η Βίβλος σταμάτησε το θραύσμα της βόμβας κι έσωσε τη ζωή νεαρού Αρμένιου στο Ναό του Αγίου Σωτήρα...




Μνήσθητί μου, Κύριε, όταν έλθης εν τη βασιλεία σου!

 Σύμφωνα με αναφορές, ένας νεαρός δεν διευκρινίζεται ακόμη αν ήταν στρατιώτης βρισκόταν μέσα στην εκκλησία στην πόλη Shushi στο Αρτσάχ όταν βομβαρδίστηκε από την αζεροτούρκικη συμμαχία. Ο νεαρός Αρμένιος σώθηκε πραγματικά ως εκ θαύματος όταν η Αγία Γραφή του σταμάτησε ,εξοστράκισε το θραύσμα κι απέτρεψε να τον σκοτώσει.Η Βίβλος του έσωσε τη ζωή στο Ναό του Αγίου Σωτήρα..H Βίβλος εμφανώς έχει δεχθεί το θραύσμα…









Πηγή



Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Αλβανοί και Τούρκοι βάζουν "φωτιά" και ανοίγουν πληγή στο Κοσσυφοπέδιο....Βραζουν οι Σερβοι ! ! !

Κύμα εκβιασμών και οργανωμένων προκλήσεων δέχονται ξανά και ξανά οι Σέρβοι στο Κοσσυφοπέδιο το τελευταίο διάστημα, ιδίως εκείνοι που ζουν στους ειδικούς θύλακες του νεοσύστατου κρατιδίου.



Πληροφορίες από το Βελιγράδι αναφέρουν ότι έχουμε εκτεταμένα περιστατικά κατά Σέρβων εντός του Κοσόβου, που αποτελούν οργανωμένες προκλήσεις από Αλβανούς, ενώ οι σερβικές μυστικές υπηρεσίες μιλούν για “κύμα βίας” για τις επόμενες ημέρες, με στόχο την δημιουργία αστάθειας που θα οδηγήσει σε ένα νέο αδιέξοδο στο διάλογο μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινας σχετικά με το ειδικό δικαστήριο στη Χάγη.

Η σερβική εφημερίδα "Novosti", αναφέρει ότι οι σερβικές υπηρεσίες ασφαλείας έδωσαν κόκκινο συναγερμό στο Βελιγράδι και στη σερβική στρατιωτική ηγεσία, διότι τις τελευταίες ημέρες έχουμε επιθέσεις κατά του σερβικού πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και παιδιών, σε σημείο που επίκεινται εξελίξεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, Αλβανοί κυβερνητικοί και παρακρατικοί στο Κόσοσβο εκτελούν ένα σχέδιο με την κωδική ονομασία "τιμή" από τις αρχές Σεπτεμβρίου, για να αποτρέψουν την κατάθεση Σέρβων πολιτών εναντίον του προέδρου Χασίμ Θάτσι και του συνεργάτη του Καντρί Βεσέλτζι, που αφορά την δολοφονία εκατό ανθρώπων, για εγκλήματα πολέμου, διώξεις και βασανιστήρια κά, ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου στη Χάγη.

Εκτός από τις πιέσεις και τις προσπάθειες δυσφήμισης του Δικαστηρίου, (το οποίο θα πρέπει να αποφασίσει για τις κατηγορίες έως τις 24 Οκτωβρίου), πρόθεση των Κοσοβάρων Αλβανών είναι να διακοπεί και η διαδικασία των διαπραγματεύσεων με το Βελιγράδι, επειδή οι Αλβανοί δεν θέλουν να συζητήσουν την ένωση των σερβικών δήμων της χώρας.

Σύμφωνα με σερβικές πηγές, η δράση των προβοκατόρων ξεκίνησε όταν δημοσιεύθηκαν τα έγγραφα της ειδικής εισαγγελίας με τα ονόματα και τα στοιχεία των μαρτύρων, που θα καταθέσουν για τα αλβανικά εγκλήματα.

Στη δεύτερη φάση των προκλήσεων έχουμε νέα επιχείρηση με την ονομασία "Katana" (ψευδώνυμο του αποθανόντος διοικητή του KLA, Agim Ramadani), με επιθέσεις εναντίον Σέρβων στο Κοσσυφοπέδιο.

Μιλάμε για ένα επικίνδυνο σχέδιο εκφοβισμού των Σέρβων πολιτών που εφαρμόζεται σε μεγάλο βαθμό.

Συγκεκριμένα πριν από δύο ημέρες, άγνωστα άτομα προσπάθησαν να απαγάγουν ανεπιτυχώς μια Σέρβα στο Babin Most κοντά στο Obilić.

Επίσης στην περιοχή Plemetina, έγινε προσπάθεια απαγωγής ενός Σέρβου με το όνομα Martin Vukasnović, ενώ και οι δύο περιπτώσεις σχετίζονται με παιδιά μαρτύρων στην δίκη ενώπιον του ΔΠΔ.

Επιπλέον, μπροστά από σχολείο στη Ντόνα Μπρνίτσα κοντά στην Πρίστινα, ένας Αλβανός πυροβόλησε κατά συγκεντρωμένων παιδιών με σερβική καταγωγή.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ προχθές Αλβανοί φώναξαν συνθήματα  εναντίον της Σερβίας μπροστά από την Εκκλησία της Παναγίας στο Prizren κατά την διάρκεια λειτουργίας.

Σύμφωνα με τον Σέρβο στρατηγό ε.α. Mitar Kovac, διευθυντή του Ευρασιατικού Φόρουμ Ασφαλείας, ο KLA συνεχίζει την πολιτική εκδίωξης των Σέρβων από το Κόσοβο.

Ο Κόβατς δηλώνει ότι πρακτικά πραγματοποιείται η συνέχιση της γενοκτονίας, ενώ κανείς δεν μιλάει για την επιστροφή 250.000 Σέρβων στο Κοσσυφοπέδιο, καθώς η διαδικασία έχει ξεκινήσει και έχει σταματήσει δεκάδες φορές.

“Εφόσον η διεθνής κοινότητα δεν κάνει τίποτα μέσω των δομών ασφαλείας για την διάλυση του KLA, θα έχουμε μια ασταθή κατάσταση η οποία θα επηρεάσει αρνητικά και την διεξαγωγή  διαλόγου μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινας”, δηλώνει ο Κόβατς.

Πίσω από όλα αυτά όμως κρύβεται ο γενικός επιθεωρητής της υπηρεσίας πληροφοριών του Κοσσυφοπεδίου Burim Ramadani, ο οποίος έχει σχέσεις με την Άγκυρα και την ΜΙΤ φυσικά.

Ο ίδιος σπούδασε στην Πρίστινα, τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ διετέλεσε βουλευτής από το 2011 έως το 2014, ξεχωρίζοντας για τις αντι-σερβικές και αντι-ρωσικές απόψεις του.

Τώρα όμως ο ίδιος σε αγαστή συνεργασία με τους Τούρκους, φέρεται να υλοποιεί τουρκικής εμπνεύσεως προγράμματα για τον εξανδραποδισμό όλων των Σέρβων από το Κόσοβο με κάθε τρόπο στην κυριολεξία.





πηγη 

Εμμανουελ Μακρον ο "Απο Μηχανης Θεος" για την Ελλαδα ! ! ! Ο Θεος φυλαει ακομη την Ελλαδα...

Είναι πιστεύω σε όλους μας γνωστό, πως η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 24-25 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στις 1-2 Οκτωβρίου 2020, αφού είχε αναβληθεί, τάχατες επειδή ασθένησε λόγω κορωνοϊού ένας συνεργάτης του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ...



Έτσι δόθηκε η δυνατότητα στην φιλότουρκη Άγκελα Μέρκελ, μέσω αυτής της εβδομαδιαίας αναβολής, να προωθήσει την πονηρή θέση – πρότασή της περί της αποστρατικοποίησης των νησιών μας – κατά παράβαση των Διεθνών Συνθηκών και του Διεθνούς Δικαίου – με την ταυτόχρονη αποχώρηση από τη Σμύρνη της “Στρατιάς του Αιγαίου” που διατηρούν εκεί οι Τούρκοι από το 1975! 

Στην δε Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την 1η Οκτωβρίου 2020 παρουσίασε η Άγκελα Μέρκελ ένα κατάπτυστο προσχέδιο για τα εθνικά μας συμφέροντα καθώς και τα κυπριακά και το οποίο – όπως μας ενημερώνει εξέχουσα πηγή μας – ήταν έτοιμος να αποδεχτεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την οποία πληροφορία αδυνατούμε να πιστέψουμε! 

Ωστόσο όλα ανατράπηκαν, όταν ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε και πέτυχε, κλειστή σύσκεψη με την παρουσία του και την συμμετοχή της Άγκελα Μέρκελ, του Νίκου Αναστασιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη!  

Η απόφαση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ είναι έργο Μακρόν… 

Εκεί ασκήθηκε αφόρητη πίεση στην Γερμανίδα Καγκελάριο και το τελικό  αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής ήταν, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να καταδικάσει ρητά και κατηγορηματικά τις παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος και της Κύπρου από την Τουρκία και οι οποίες πρέπει άμεσα να σταματήσουν, αφού παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο! 

Αποδεχόμενο το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πως τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδος και Κύπρου πρέπει να γίνονται σεβαστά, εκφράζοντας την πλήρη αλληλεγγύη της Ενώσεως στα δυο κράτη μέλη της. 

Διευκρινίστηκε επίσης, ότι το ζήτημα διαλόγου μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας θα πρέπει να είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Όσον αφορά την Κύπρο, θα πρέπει η Τουρκία να αποδεχτεί την πρόσκληση της Κύπρου για διάλογο στα θέματα των διαφωνιών τους στη θάλασσα. 

Αλλά, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Εμανουέλ Μακρόν, προκειμένου να πετύχει τα παραπάνω, “νέρωσε το κρασί του” προκειμένου να κάμψει την αδιαλλαξία της Άγκελα Μέρκελ!   

Έτσι, πουθενά δεν αναφέρεται η λέξη “οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας”, απλά επισημαίνεται πως σε περίπτωση νέων μονομερών ενεργειών της Τουρκίας, ή προκλήσεων κατά της Ελλάδος και της Κύπρου κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου, η ΕΕ θα προχωρήσει με όλα τα διαθέσιμα εργαλεία της, υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα των κρατών μελών της! Επισημαίνεται επίσης, πως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και κατά πόσο θα σεβαστεί η Τουρκία την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για να ενεργήσει αναλόγως στη νέα Σύνοδο που ορίστηκε για τον προσεχή Δεκέμβριο! 

Ο βάρβαρος εάν δεν θέλει δεν εκπολιτίζεται ποτέ…   

Βέβαια ο Εμανουέλ Μακρόν γνώριζε ότι ο Ρ. Τ. Ερντογάν – το έχει δηλώσει άλλωστε – δεν ακούει με λόγια παρά με πράξεις. Γνώριζε ότι η Τουρκία δεν θα σεβόταν την μη υλοποίηση οικονομικών κυρώσεως της ΕΕ απέναντί της, ώστε να μην προχωρήσει σε νέες προκλήσεις. Γνώριζε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να προκαλεί τον πολιτισμένο κόσμο με την αυταρχικότητά της, το θράσος της και την μη συμμόρφωσή της στο Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συνθήκες!  

Έτσι πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι στο χαρτί της απόφασης του Συμβουλίου της ΕΕ, η βάρβαρη Τουρκία προχώρησε σε νέα πρόκληση που δυναμιτίζει εκ νέου το κλίμα στην Ν.Α. Μεσόγειο! Ο Τούρκος Σουλτάνος, από κοινού με τον πρωθυπουργό γιαλαντζί της κατεχόμενης Κύπρου Ερσέν Τατάρ, ανακοίνωσαν το άνοιγμα του παραλιακού μετώπου της Αμμοχώστου (της περίκλειστης πόλης φάντασμα από τον δεύτερο “Αττίλα” το 1974)! Δηλώνοντας ο ισλαμοφασίστας Ερντογάν: 

Από αυτήν την νέα τουρκική πρόκληση, υπήρξε αντίδραση, ακόμη και από την φιλότουρκη Άγκελα Μέρκελ, καθ΄ ότι διαπιστώνει ότι ο Ερντογάν συνεχίζει να την εκθέτει. 

Υπήρξε αντίδραση και από τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτιέρες (σ.σ. προσχηματική θα έλεγα), ο οποίος με δηλώσεις του μας κατέθεσε την ανησυχία του (;;;) για την νέα προκλητική ενέργεια της Τουρκίας. Θυμίζοντας στον πολιτισμένο κόσμο, ότι η θέση του ΟΗΕ παραμένει αμετάβλητη και ορίζεται από αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του (απόφαση 550)! Τονίζοντας επίσης ότι θα πρέπει να αποφεύγονται από την πλευρά της Τουρκίας μονομερείς ενέργειες που δυναμιτίζουν το ήδη τεταμένο κλίμα στην περιοχή!  

Βέβαια από αυτές τις βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά και από τις αποφάσεις του ΟΗΕ, που βγαίνουν και μένουν πάντα στο χαρτί, έχει μπουχτίσει από το 1974 η Κύπρος!  

Αλλά δεν “ανησύχησε” μόνο η Άγκελα Μέρκελ και ο Αντόνιο Γκουτιέρες! 

“Ανησύχησε” και ο ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής Ζοζέφ Μπορέλ και ο οποίος ανέφερε σε γραπτή δήλωση: 

«Η ΕΕ ανησυχεί βαθιά για τις σημερινές ανακοινώσεις και τις εξελίξεις σχετικά με τα Βαρώσια. Θα προκαλέσουν μεγαλύτερες εντάσεις και ενδέχεται να περιπλέξουν τις προσπάθειες για την επανέναρξη των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού. Αυτό που είναι επείγον τώρα είναι η οικοδόμηση της εμπιστοσύνης και όχι η δημιουργία μεγαλύτερων διχασμών. 

Η ΕΕ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τέτοιες προσπάθειες, όπως τόνισαν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων στα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 1-2 Οκτωβρίου. Η ΕΕ βρίσκεται σε στενή επαφή με τα Ηνωμένα Έθνη και παρακολουθεί στενά την κατάσταση επί τόπου. Ο πλήρης σεβασμός των σχετικών ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ παραμένει απαραίτητος»! 

Βέβαια, αυτή η υποκριτική στάση τους αποθρασύνει την βαρβαρότητα της Τουρκίας και θα είναι υπεύθυνοι, η ΕΕ της Γερμανίας, το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ για τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που προκαλεί με μαθηματική ακρίβεια η Τουρκία!  

Η Γαλλία έχει ζήσει “στο πετσί της” τη βαρβαρότητα του Ισλαμικού κράτους…   

Θυμίσαμε προ ημερών σε άρθρο μου στον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν τα εξής: 

Η Γαλλία πολλές φορές έγινε στόχος τζιχαντιστών του Ισλαμικού κράτους, που προστατεύονται και ενδεχομένως εκπαιδεύονται από την Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν. 

Εκ των κορυφαίων όμως αποτρόπαιων πράξεών τους, θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν η Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, όπου στο κέντρο διασκέδασης Μπατακλάν συντελέστηκε η απόλυτη φρίκη. Όπου τα θύματα αυτής της “μαύρης Παρασκευής” για την Γαλλία, ξεσήκωσαν την οργή της παγκόσμιας κοινότητας που κατήγγειλε την κτηνωδία των τρομοκρατών μακελάρηδων του Ισλαμικού Κράτους. 

Αλλά και η πυρπόληση του εμβληματικού καθεδρικού Ναού της Παναγίας των Παρισίων, ενός Ναού 855 ετών, του αρχιτεκτονικού γαλλικού κοσμήματος, παγκόσμιου μνημείου του Χριστιανισμού! Παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco! Όπως και η Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη, που βεβήλωσε ο ισλαμοφασίστας Ρ. Τ. Ερντογάν! 

Αφού οι βίοι είναι παράλληλοι του Τούρκου Σουλτάνου και του Ισλαμικού Κράτους! 

Πιστεύουμε πως όλα αυτά που έχει υποστεί η Γαλλία από τους οπαδούς του Ερντογάν, δεν τα ξεχνά ποτέ ο σημερινός Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν! Πώς δεν ξεχνά, ότι η Τουρκία δεν καταλαβαίνει από λόγια παρά μόνο από πράξεις! Πως δεν θα σκιαχτεί από τις προειδοποιητικές “βολές” του Τούρκου Σουλτάνου μετά το τηλεφώνημα που είχε μαζί του!    Προειδοποιητικές “βολές” που ακολούθησαν αυτής της τηλεφωνικής επικοινωνίας, όπως το άγνωστο τηλεφώνημα περί βόμβας στον Πύργο του Άιφελ στην Γαλλική Πρωτεύουσα. 

Και όπως η επίθεση αγνώστου που διέφυγε, κατά πολιτών στο Παρίσι με ματσέτα (με πολλούς τραυματίες, εκ των οποίων τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση) κοντά στα γραφεία του σατυρικού περιοδικού Σαρλί Εμπντό! 

Του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo, που το 2015 δυο τζιχαντιστές εισέβαλαν στα γραφεία του και δολοφόνησαν τον εκδότη του περιοδικού και σκιτσογράφους του, επειδή είχαν ενοχληθεί από την ελεύθερη έκφραση δημοσιεύματος, που δεν αντέχουν τα “παιδιά” του Ερντογάν, του Μακελάρη της Συρίας, της Λιβύης και του Ιράκ! 

Ο Μακρόν κατά της ισλαμικής εξάπλωσης στη Γαλλία… 

Έτσι πριν λίγες ημέρες ο Εμανουέλ Μακρόν παρουσίασε το στρατηγικό του σχέδιο στην αντιμετώπιση του ισλαμικού κινδύνου που συνεχώς εξαπλώνεται στη Γαλλία και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ενέχεται ο κίνδυνος του “ισλαμικού αυτονομισμού”! 

Πιο συγκεκριμένα ο Γάλλος Πρόεδρος αναφέρθηκε, πως θα πρέπει να επικεντρωθεί η δράση του Γαλλικού κράτους στα σχολεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, στις ενώσεις πολιτών, μέσω νομοσχεδίου που θα παρουσιαστεί σύντομα από την κυβέρνησή του!   

«…Η φοίτηση στο σχολείο, από την σχολική χρονιά 2021 θα είναι πλέον υποχρεωτική από την ηλικία των 3 ετών. Μόνο για σοβαρούς λόγους υγείας θα επιτρέπεται πλέον η διδασκαλία στο σπίτι. 

Θα καταργηθούν οι δάσκαλοι των “εθνικών γλωσσών” που έρχονται στη Γαλλία από Τουρκία, Μαρόκο, και Αλγερία και συχνά δεν μιλούν τα γαλλικά. Θα υπάρξει πλέον αυστηρός έλεγχος στους διορισμούς.

Σε συνεργασία με το Συμβούλιο Μουσουλμανικής Πίστης στη Γαλλία (CFCM ) θα ξεκινήσει η διαδικασία εκπαίδευσης Ιμάμηδων με απονομή σχετικού τίτλου σπουδών στη Γαλλία. 

Σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση των θρησκευτικών ενώσεων και των τζαμιών ο πρόεδρος επιδιώκει την κατάργηση των έξωθεν χρηματοδοτήσεων από Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Τουρκία ή και από χώρες του Μαγκρέμπ (βόρεια Αφρική). 

Αναγνώρισε ότι συχνά χρήματα συνδέονται με ιδιωτικά συμφέροντα για υποτιθέμενη βοήθεια προς αθλητικές οργανώσεις ή για βοήθεια επισιτισμού. “Είναι οι τρόποι με τους οποίους οι ισλαμιστές βρίσκουν την ευκαιρία να προσηλυτίσουν τους αδύναμους”. 

Ο ίδιος δεσμεύτηκε για μεγαλύτερο έλεγχο αλλά και διεύρυνση των κριτήριων, βάσει των οποίων οι νομάρχες θα μπορούν να προχωρούν στη διάλυση των οργανώσεων. 

Η ουδετερότητα των κρατικών λειτουργών αλλά και των υπαλλήλων σε επιχειρήσεις εξουσιοδοτημένες από το κράτος είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο κατά της ισλαμιστικής προπαγάνδας: όχι μαντίλες, όχι σεξιστικές διακρίσεις σε λεωφορεία ή μαζικά μέσα μεταφοράς. 

Ο εκάστοτε νομάρχης θα έχει το δικαίωμα να κλείνει τις πισίνες όπου δίνονται ειδικά ωράρια για τις γυναίκες. 

Ο Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε τέλος τους πάντες να συμβάλουν στην προστασία της Δημοκρατίας ώστε να μπορεί ο καθένας να ελπίζει σε αυτήν για το μέλλον του. Μίλησε για “αγάπη στη Δημοκρατία” που “δεν προκαθορίζεται αλλά αποδεικνύεται στην πράξη”»! 

Τι θα πράξει ο Πρωθυπουργός μπροστά στις νέες τουρκικές προκλήσεις; 

Μετά και τις τουρκικές προκλήσεις που ακολούθησαν της απόφασης των ηγετών της ΕΕ, θα θέλαμε να ξέραμε αν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να νιώθει απολύτως ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, αφού δεν κατέστη σαφές από την Τουρκία το νόημα αυτών των αποτελεσμάτων. 

Και αν δεν κάνω λάθος, αναφέρεται, ότι αν η Τουρκία συνεχίσει αυτήν την προκλητική συμπεριφορά, τότε θα ενεργοποιηθούν οι οικονομικές ευρωπαϊκές κυρώσεις προς την Τουρκία. 

Τι θα πράξει λοιπόν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μπροστά στην συνεχιζόμενη προκλητική και επιθετική πολιτική της Τουρκίας; 

Δεν θα ζητήσει έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για να καταγγείλει την Τουρκία ώστε να ενεργοποιηθούν άμεσα οι ευρωπαϊκές κυρώσεις; 

Ή θα περιμένει μέχρι τον Δεκέμβριο (επόμενη Σύσκεψη ΕΕ) που ενδεχομένως μέχρι τότε ο Τούρκος θα έχει εισβάλει και στο υπόλοιπο ελεύθερο κομμάτι της Κύπρου; 




πηγη 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ! ! Ο Πούτιν αποφάσισε να δράσει και Ρωσικά μαχητικά εξαϋλωσαν τζιχαντιστές που πήγαιναν στο Αρτσάχ....

Ο Πούτιν αποφάσισε να δράσει επιτέλους στο Ναγκόρνο και έτσι μετά την ειρηνευτική σύνοδο στην Μόσχα ανάμεσα σε Αρμενίους και Αζέρους, έδωσε εντολή για την καταστροφή όλων των στρατοπέδων εκπαίδευσης των Τζιχαντιστών με προορισμό το Aρτσάχ (Ναγκόρνο), ενώ την ίδια στιγμή πληροφορίες φέρουν την περιβόητη τουρκική εταιρεία μισθοφόρων SADAT και την MIT να “αλωνίζουν” τόσο στον θύλακα του Ναγκόρνο όσο και στο κράτος των Αζέρων.



Συριακές πηγές ανέφεραν ότι μετά την αποστολή εκατοντάδων Τουρκμένων μαχητών από την επαρχία Ιντλίμπ στο Αζερμπαϊτζάν, η ρωσική στρατιωτική διοίκηση απέκτησε τις συντεταγμένες των στρατοπέδων εκπαίδευσης των Τζιχαντιστών στην Συρία, και λίγες ώρες αργότερα, ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν επιτυχώς αυτές τις περιοχές.

«Το πρόγραμμα εκπαίδευσης όμως των ισλαμιστών τρομοκρατών που προορίζονται για τον Καραμπάχ συνεχίζεται. Για αυτό και οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών διεξάγουν  αποστολές αναγνώρισης για τον εντοπισμό όλων των στρατοπέδων που βρίσκονται στο συριακό έδαφος αλλά και στο Ναγκόρνο, ή οπουδήποτε αλλού.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι μεταξύ των δεδομένων που ελήφθησαν υπάρχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τα στρατόπεδα εκπαίδευσης ισλαμιστών μαχητών και στο έδαφος του Αζερμπαϊτζάν.

Οι περισσότερες από τις πληροφορίες που ελήφθησαν επιβεβαιώνουν την ύπαρξη θέσεων διοίκησης, στρατόπεδα εκπαίδευσης και άλλες εγκαταστάσεις υποδομής παράνομων ένοπλων ομάδων", αναφέρει το ρωσικό κανάλι Russkaya Vesna.




πηγη 

Πεθαινουν παιδακια στα σχολεια ! ! ! Τυχαιο; Τι φταιει; Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;

Πέθανε 9χρονο αγοράκι μέσα στην τάξη....

Ανακοπή 15χρονου μαθητή στο προαύλιο…

Ποιος φταιει; 

Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;



Εννιάχρονο αγοράκι από το χωριό Σκιαδά Αχαΐας πέθανε το πρωί της Παρασκευής μέσα στον σχολείο…

Το τραγικό συμβάν με τον 9χρονο Γιώργο Μπαρδάκη συνέβη  την ώρα που το παιδί ήταν στο σχολείο του που βρίσκεται στο χωριό Σταυροδρόμι. Επί τόπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα. Ο θάνατός του φέρεται να έχει παθολογικά αίτια. Το παιδί κατέρρευσε ξαφνικά και στο σημείο έσπευσαν κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι διασώστες το παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί τη ζωή.Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως επικοινώνησε με το σχολείο αλλά και με την οικογένεια του παιδιού, προκειμένου να ενημερωθεί για την τραγωδία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, αλλά είχε προσκομίσει στο σχολείο πιστοποιητικό υγείας για να μην χάσει τα μαθήματα. Κάτι που σημαίνει ότι θα φορούσε κανονικά τη μάσκα του, αν και αυτή η πληροφορία εντέχνως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Ο 9χρονος έχασε τις αισθήσεις του μέσα στην σχολική αίθουσα, κι αμέσως οι εκπαιδευτικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.  Η καταγωγή του παιδιού ήταν από το Σκιαδά και φοιτούσε στο δημοτικό σχολείο Σταυροδρομίου.

Στην Λαμία, επίσης, 15χρονος μαθητής υπέστη ανακοπή στο προαύλιο του σχολείου, όπου το βρήκαν συμμαθητές του και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο. Πολύ γρήγορα οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, ξεκίνησαν τη διαδικασία να επαναφέρουν τον 15χρονο με απινιδωτή, προσπάθειες που συνεχίστηκαν τόσο στη διαδρομή, όσο και όταν παραδόθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ευτυχώς με επιτυχία.

Στη συνέχεια ο νεαρός ασθενής, που φέρεται να έχει επίσης ιστορικό με την καρδιά του, εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου και θα φανεί κατά πόσο το επεισόδιο δημιούργησε προβλήματα σε ζωτικά όργανα. Κι εδώ καμία πληροφόρηση για το εάν φόραγε ή, όχι μάσκα, άρα μάλλον την φορούσε κανονικά.




πηγη 

Αποστρατικοποίηση των νησιών ζητά η Τουρκία και...ευκαιρια τωρα, που ολοι βλεπουν στα δικαστηρια, να δωσουν γη και υδωρ οι Κουληδες ! ! !

Μην γελατε...

Δεν ειναι αστειο....

Και δεν εγινε τυχαια τοσος ντορος για την ΧΑ....

Απλως δεν θελουν να ασχολουμαστε με το τι κανουν και τι συμφωνουν με τους Τουρκους...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ! ! !



H Eλλάδα επιμένει ακόμα για διερευνητικές!

Νέα πρόκληση από την Τουρκία. Την στιγμή που η Αθήνα επιμένει για τις διερευνητικές, η Τουρκία για άλλη μία φορά ''τραβάει το σχοινί.'' 

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ''η Ελλάδα έχει παραβιάσει της Συνθήκη της Λωζάνης, καθώς έχει στρατικοποιήσει το νησί της Λέσβου.''  

Και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Τι έχει να συζητήσει η Αθήνα με την Άγκυρα; Μας ''σέρνουν'' σε διαπραγματεύσεις; 

Εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις Δένδια 

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δεσμεύθηκε να προτείνει ημερομηνία για τις διερευνητικές επαφές, επεσήμανε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στην Πρίστινα.

«Η τουρκική πλευρά, ο κ. Τσαβούσογλου, δεσμεύθηκε να προτείνει συγκεκριμένη ημερομηνία. Όπως ξέρετε, η επόμενη συνάντηση πρόκειται να γίνει στην Τουρκία», ανέφερε ο κ. Δένδιας. 

Κινητικότητα με Barbaros

Όλα αυτά, την στιγμή που ναι μεν, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros αποχώρησε από την κυπριακή ΑΟΖ, αλλά δεν κατευθύνεται πρός Αττάλεια. 

Η μία πιθανότητα ήταν να πλεύσει προς το λιμάνι Tasucu, απ΄ όπου και είχε ξεκινήσει, αλλά δεν πήγε ούτε εκεί.

Που μπορεί να πηγαίνει; 

Υπάρχει και ενδεχόμενο να το δούμε νότια Καρπάθου -Ρόδου, γιατί με τους Τούρκους όλα είναι πιθανά!




πηγη 

Ηταν πολιτική συγκέντρωση για ειδικό λόγο λεει ο Βατοπουλος ! ! ! (Η μετάδοση κορωνοϊού ευνοείται εάν γρουσουζεύουμε τις διαδηλώσεις της Αριστεράς)

Προκαλουν γελιο...

Ποιοι; 

Οι "επιστημονες" μας....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ... 

Πάντοτε υπήρχε η υποψία, αλλά τώρα αποτελεί βεβαιότητα.... 



Η μετάδοση κορωνοϊού ευνοείται εάν γρουσουζεύουμε τις διαδηλώσεις της Αριστεράς. Αυτό δεν το λέγομεν ούτε το γράφομεν ημείς, βεβαίως βεβαίως, αλλά οι ειδικοί. Τουλάχιστον αυτό συμπεραίνομεν εκ της σημαντικής τηλεοπτικής παρεμβάσεως που έκανε από τον δίαυλο MEGA ο καθηγητής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αλκιβιάδης Βατόπουλος. 

Αφού αιφνιδίασε πάντας χαρακτηρίζοντας την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα «εξαιρετικά ρευστή» (αιφνιδιαστήκαμε διότι το είχαμε για σιγουράκι ότι όλα θα πάνε καλά, αφού έχουμε Χαρδαλιά και λοιμωξιολόγους), συνέχισε: 

«Έχουμε δύο Ελλάδες: την πρωινή, που ο κόσμος φοράει τις μάσκες, τηρεί τις αποστάσεις και πάει στη δουλειά του, και έχουμε και τη βραδινή Ελλάδα που οι άνθρωποι χαλαρώνουνε. Κι εκεί πρέπει να παρέμβουμε».

Βρε τους μπαγάσηδες τους ξενύχτηδες τους Ελληνες, που το πρωί είναι Δόκτορες Τζέκιλ με τη νομιμοφροσύνη τους, τις μάσκες τους, τις αποστάσεις και τα όλα τους, και το βράδυ καταντούν Μίστερ Χάιντ με ντιριντάχτα και αμάσκωτοι, και ντανιάζουν μπίρες από περίπτερα.

Εκεί που μας μπέρδεψε ο κ. Βατόπουλος ήταν με το μάλε βράσε που έγινε έξω από το Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Εκεί ο διαπρεπής καθηγητής συμπεριφέρθηκε με το… γάντι εις τους διαδηλωτάς και είπε: «Ο κόσμος φορούσε μάσκες πάντως. Ηταν πολιτική συγκέντρωση για ειδικό λόγο, ας το ξεπεράσουμε. Σε 10-15 μέρες θα ξέρουμε αν υπήρξε διασπορά. Θεωρητικά τέτοιου είδους συγκεντρώσεις μπορεί να είναι η έναρξη μιας υπερμετάδοσης. Αλλά ας μην το γρουσουζεύουμε».

Ιδού, βρε, τι μπορείτε να κάνετε αν δεν έχετε καλές σκέψεις για τους χιλιάδες του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που συνωστίστηκαν έξω από το Εφετείο: θα τους γρουσουζέψετε και θα αρρωστήσουν! 

Και γι’ αυτό (τη γρουσουζιά, δηλαδή) δεν θα φταίνε οι διαδηλωτές ούτε το κράτος που έγραψε τους δικούς του νόμους στα παλαιότερα των υποδημάτων του στρατηγού τσέπης Χαρδαλιά. Θα φταίνε οι γκαντεμόσαυροι που ξενυχτούν τα βράδια, δεν πάνε σε πολιτικές διαδηλώσεις και κακολογούν τους λαϊκούς αγωνιστές!

Να ευχαριστήσουμε όλοι τον κ. Βατόπουλο, όστις μας διαφώτισε…




πηγη 

Βουλτεψη: Ο Φυσσας πρεπει να αγιοποιηθει απο την εκκλησια της Ελλαδος....Τα σχολια δικα σας ! ! !

Ελεος ρε γ@μωτο...

Τι αλλο θα ακουσουμε απο τους βολεμενους;

Ακουστε την στο βιντεο οι ψηφοφοροι της και καμαρωστε την.....




Και ενω, ολοι εχουν εξαφανιστει, ξεκιναει απ τις Βρυξελλες και ερχεται να αντιμετωπισει προσωπο με προσωπο τους δικαστες...

Καποιοι φορουν παντελονια και τα τιμουν...

Και στην προκειμενη περιπτωση...

Ηταν ο πρωτος Ελληνας Εθελοντης για την πρωτη γραμμη στην Αρμενια....

Τωρα....

Φευγει απ την ασφαλεια των Βρυξελλων και ερχεται να αποδειξει την αθωωτητα του...

Τα υπολοιπα τα λεει στο μηνυμα του....





Μήνυμα από Αρμένισσα στα Ελληνικά...AKΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ! ! ! Λεει αληθειες....

Εμεις δεν μπορουμε να πουμε τιποτα...

Τα λεει ολα η Κυρια...

Ακουστε την, αξιζει ο κοπος...



Θρήνος στην Λαμία: 15χρονος μαθητής έπαθε καρδιακή προσβολή στο προαύλιο του σχολείου...


Αγωνιώδεις προσπάθειες διασωστών του ΕΚΑΒ και γιατρών για να τον επαναφέρουν…

Συναγερμός το μεσημέρι της Παρασκευής (9/10) στο ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Λαμίας μετά από περιστατικό με μαθητή που έχασε τις αισθήσεις του σε Λύκειο της πόλης.

Το παιδί υπέστη ανακοπή στο προαύλιο του σχολείου, όπου το βρήκαν συμμαθητές του και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο.
Πολύ γρήγορα οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, ξεκίνησαν τη διαδικασία να επαναφέρουν τον 15χρονο με απινιδωτή, προσπάθειες που συνεχίστηκαν τόσο στη διαδρομή, όσο και όταν παραδόθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ευτυχώς με επιτυχία.
Στη συνέχεια ο νεαρός ασθενής, που έχει ιστορικό με την καρδιά του, εισήχθη στη ΜΕΘ όπου και θα φανεί κατά πόσο το επεισόδιο δημιούργησε προβλήματα σε ζωτικά όργανα.

 

Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.