Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Πεθαινουν παιδακια στα σχολεια ! ! ! Τυχαιο; Τι φταιει; Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;

Πέθανε 9χρονο αγοράκι μέσα στην τάξη....

Ανακοπή 15χρονου μαθητή στο προαύλιο…

Ποιος φταιει; 

Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;



Εννιάχρονο αγοράκι από το χωριό Σκιαδά Αχαΐας πέθανε το πρωί της Παρασκευής μέσα στον σχολείο…

Το τραγικό συμβάν με τον 9χρονο Γιώργο Μπαρδάκη συνέβη  την ώρα που το παιδί ήταν στο σχολείο του που βρίσκεται στο χωριό Σταυροδρόμι. Επί τόπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα. Ο θάνατός του φέρεται να έχει παθολογικά αίτια. Το παιδί κατέρρευσε ξαφνικά και στο σημείο έσπευσαν κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι διασώστες το παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί τη ζωή.Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως επικοινώνησε με το σχολείο αλλά και με την οικογένεια του παιδιού, προκειμένου να ενημερωθεί για την τραγωδία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, αλλά είχε προσκομίσει στο σχολείο πιστοποιητικό υγείας για να μην χάσει τα μαθήματα. Κάτι που σημαίνει ότι θα φορούσε κανονικά τη μάσκα του, αν και αυτή η πληροφορία εντέχνως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Ο 9χρονος έχασε τις αισθήσεις του μέσα στην σχολική αίθουσα, κι αμέσως οι εκπαιδευτικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.  Η καταγωγή του παιδιού ήταν από το Σκιαδά και φοιτούσε στο δημοτικό σχολείο Σταυροδρομίου.

Στην Λαμία, επίσης, 15χρονος μαθητής υπέστη ανακοπή στο προαύλιο του σχολείου, όπου το βρήκαν συμμαθητές του και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο. Πολύ γρήγορα οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, ξεκίνησαν τη διαδικασία να επαναφέρουν τον 15χρονο με απινιδωτή, προσπάθειες που συνεχίστηκαν τόσο στη διαδρομή, όσο και όταν παραδόθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ευτυχώς με επιτυχία.

Στη συνέχεια ο νεαρός ασθενής, που φέρεται να έχει επίσης ιστορικό με την καρδιά του, εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου και θα φανεί κατά πόσο το επεισόδιο δημιούργησε προβλήματα σε ζωτικά όργανα. Κι εδώ καμία πληροφόρηση για το εάν φόραγε ή, όχι μάσκα, άρα μάλλον την φορούσε κανονικά.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.