Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ! ! Ο Πούτιν αποφάσισε να δράσει και Ρωσικά μαχητικά εξαϋλωσαν τζιχαντιστές που πήγαιναν στο Αρτσάχ....

Ο Πούτιν αποφάσισε να δράσει επιτέλους στο Ναγκόρνο και έτσι μετά την ειρηνευτική σύνοδο στην Μόσχα ανάμεσα σε Αρμενίους και Αζέρους, έδωσε εντολή για την καταστροφή όλων των στρατοπέδων εκπαίδευσης των Τζιχαντιστών με προορισμό το Aρτσάχ (Ναγκόρνο), ενώ την ίδια στιγμή πληροφορίες φέρουν την περιβόητη τουρκική εταιρεία μισθοφόρων SADAT και την MIT να “αλωνίζουν” τόσο στον θύλακα του Ναγκόρνο όσο και στο κράτος των Αζέρων.



Συριακές πηγές ανέφεραν ότι μετά την αποστολή εκατοντάδων Τουρκμένων μαχητών από την επαρχία Ιντλίμπ στο Αζερμπαϊτζάν, η ρωσική στρατιωτική διοίκηση απέκτησε τις συντεταγμένες των στρατοπέδων εκπαίδευσης των Τζιχαντιστών στην Συρία, και λίγες ώρες αργότερα, ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν επιτυχώς αυτές τις περιοχές.

«Το πρόγραμμα εκπαίδευσης όμως των ισλαμιστών τρομοκρατών που προορίζονται για τον Καραμπάχ συνεχίζεται. Για αυτό και οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών διεξάγουν  αποστολές αναγνώρισης για τον εντοπισμό όλων των στρατοπέδων που βρίσκονται στο συριακό έδαφος αλλά και στο Ναγκόρνο, ή οπουδήποτε αλλού.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι μεταξύ των δεδομένων που ελήφθησαν υπάρχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τα στρατόπεδα εκπαίδευσης ισλαμιστών μαχητών και στο έδαφος του Αζερμπαϊτζάν.

Οι περισσότερες από τις πληροφορίες που ελήφθησαν επιβεβαιώνουν την ύπαρξη θέσεων διοίκησης, στρατόπεδα εκπαίδευσης και άλλες εγκαταστάσεις υποδομής παράνομων ένοπλων ομάδων", αναφέρει το ρωσικό κανάλι Russkaya Vesna.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.