Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Νεο Μετωπο ανοιγει η Τουρκια. Αρχιζουν πολεμικές εξελίξεις με την Αιγυπτο

Aποβίβαση δεκάδων τουρκικών θωρακισμένων οχημάτων MRAP Kirpi στη Λιβύη....
Πολεμικές εξελίξεις στις σχέσεις Τουρκίας-Αιγύπτου...

Βίντεο με την άφιξη στο τουρκοκρατούμενο στο λιμάνι της Misrata στην Λιβύη, δεκάδων τουρκικών θωρακισμένων οχημάτων MRAP Kirpi, περιπλέκει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις Αιγύπτου και Τουρκίας, οι οποίες ευρίσκονται κυριολεκτικά στην «κόψη του ξυραφιού» και για άλλους λόγους.
Δειτε βιντεο ΕΔΩ

Η καταγραφή προσώπων αφήνει ελάχιστα περιθώρια αμφιβολίας ότι αυτές οι παραδόσεις είναι πρόσφατες, αναφέρει η σχετική είδηση.

Η Τουρκία έχει εμπλακεί στην Λιβύη με την αποστολή οπλικών συστημάτων και μισθοφόρων της περιβόητης οργάνωσης SADAT, σε ευθεία σύγκρουση με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αλ Σίσι και την Μόσχα που στηρίζει το Λύβιο στρατηγό Χαφτάρ.



πηγη 

«Μου εμφανίστηκε η Παναγία και ο Χριστός και είμαι σήμερα στην ζωή» <ΒΙΝΤΕΟ>


Συγκλονιστική μαρτυρία του θαύματος που βίωσε πιλότος της πολεμικής αεροπορίας που τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε με το αλεξίπτωτο του σε πλαγιά του Ταΰγετου σε βράχο με 90km..

Η Παναγία με πήρε αγκαλιά σαν βρέφος. Μου είπε η Μητέρα σου είμαι εγώ,θα σε επαναφέρω στον χοντροκομμένο αυτό κόσμο για να μάθεις να αγαπάς χωρίς όρους..


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ


Πηγή 

Τα πανω κατω στην Ευρωπη μετα τις εκλογες προβλεπουν....

Πολλα θα αλλαξουν....
Ηλθε η ωρα να επανελθουν Πατριωτες και φυσιολογικοι στην εξουσια....
Το βλεπουν και τρεμουν....
Θαχουμε εξελιξεις....



"Οι εκλογές της επόμενης εβδομάδας θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της Ευρώπης, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί από την ανεργία, την οικονομική εξαθλίωση, την παράνομη μετανάστευση και την άνοδο της τρομοκρατίας.

Η επιτυχία των πατριωτικών κινημάτων θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στην οποία τα Έθνη-κράτη θα έχουν το λόγο και θα μπει τέλος στην ψευτοπροοδευτική δήθεν δημοκρατική πολιτική που κυριαρχεί στις Βρυξέλλες τις τελευταίες δεκαετίες.

Οι επικείμενες ευρωεκλογές θα ταρακουνήσουν την Ευρώπη, οδηγώντας σε χαλάρωση των δημοσιονομικών κανόνων, ενώ θα επηρεάσουν και την επιλογή του επόμενου διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας", υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι.


Ο ηγέτης της πατριωτικής Λέγκα θα υποδεχτεί σήμερα Σάββατο στο Μιλάνο τους προέδρους πατριωτικών κινημάτων του πανευρωπαϊκού φορέα MENF από 12 ευρωπαϊκές χώρες, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη συγκρότηση μιας συμμαχίας των ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων με στόχο τη διαμόρφωση της μελλοντικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Πιστεύω ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην Ευρώπη», είπε ο Σαλβίνι μιλώντας στο πρακτορείο Reuters πριν από τη σύνοδο αυτή, προβλέποντας ότι το κόμμα του και οι σύμμαχοί του θα κερδίσουν σημαντικό αριθμό εδρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Τίποτα δεν είναι δεδομένο»

Ο Σαλβίνι ωστόσο είπε ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. «Δεν είναι κατ΄ανάγκη υποχρεωτικό να επιλέγουμε πάντα ανάμεσα στο Παρίσι και το Βερολίνο», είπε χαρακτηριστικά.

Αν και ζητείται η γνώμη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την τελική απόφαση για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΚΤ θα την λάβουν οι ηγέτες των χωρών. Ο Σαλβίνι ελπίζει ότι τα εθνικιστικά κόμματα θα έχουν πιο ισχυρό λόγο εφόσον αυξήσουν τα ποσοστά τους σε αυτές τις εκλογές.

Νωρίτερα, μιλώντας σε μια ομάδα ξένων δημοσιογράφων, ο Σαλβίνι είπε ότι η επόμενη Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να ξαναγράψει τους αυστηρούς δημοσιονομικούς κανόνες, που θέτουν όρια στο έλλειμμα και το χρέος, υποστηρίζοντας ότι οι κανόνες αυτοί «στραγγαλίζουν» την οικονομική ανάπτυξη και αυξάνουν την ανεργία.

«Κατά την άποψή μου, ευρωσκεπτικιστές είναι αυτοί που κυβερνούν τώρα την Ευρώπη», είπε, προσθέτοντας ότι θέλει να επιστρέψει η ΕΕ στην προ-Μάαστριχτ εποχή, όταν δεν υπήρχαν τέτοιου είδους περιορισμοί.



πηγη 

Ο Έλληνας γίγαντας που πλάκωσε στο ξύλο τον Βαν Νταμ! <ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ>


Tυχαίνει πολλές φορές να ακούμε σε μια ξένη ταινία ή σειρά ένα όνομα με ελληνική κατάληξη και τείνουμε να το αποδώσουμε σε σώνει και ντε ελληνική καταγωγή. Κάποιες φορές ισχύει, κάποιες ο ηθοποιός δεν έχει δει την Ελλάδα ούτε από το χάρτη. Στην περίπτωση του Στέφανου Μιλτσακάκη δεν ισχύει τίποτα από τα δύο.

Όπως απαντάται αρκετά συχνά, ο Στέφανος Μιλτσακάκης έγινε ευρύτερα γνωστός με τον θάνατο του. Το όνομα του τουλάχιστον. Πέθανε πριν από 10 μέρες και η αναφορά του θανάτου του στο Hollywood Reporter είναι που σύστησε ή υπενθύμισε σε πολλούς που τον έχουν ξαναδεί.

Γιατί η αλήθεια είναι πως τον Στέφανο δεν τον ξεχνάς ως μορφή. Ο γεννημένος πριν από 60 χρόνια στον Προβατώνα Έβρου, είχε την τύχη και την ικανότητα και τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να πείσει τον Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ να τον πάρει μαζί του σε πέντε από τις ταινίες που τον έκαναν γνωστό ως μετρ των action movies.
Με το παρουσιαστικό του να θυμίζει Ανατολικοευρωπαίο ή έστω Γερμανό, ήταν ταμάμ για ρόλους Ρώσων ή Γερμανών, ειδικά σε μια δεκαετία, αυτή του ’80, που ο Ψυχρός Πόλεμος επέβαλλε τις μορφές έκφρασης των δύο χωρών να επικεντρώνονται στο μοτίβο Κακός Ρώσος-Σωτήρας Αμερικάνος και τούμπαλιν. Ιδίως όμως το πρώτο σκέλος. Αλλά και στη δεκαετία του ’90, στις αρχές της οποίας δεν είχε εξαλειφθεί εντελώς αυτή η αντιπαράθεση.
Ο Στέφανος είχε, πέρα από το πρόσωπο, το σώμα και τους μύες για να μπορέσει να σταθεί ισάξια αντιμέτωπος με τον Βαν Νταμ και να μεγεθύνει το κατόρθωμα του στη νίκη κατά του κακού. Από πολύ μικρό ασχολήθηκε με την πάλη και ο ίδιος είχε πει πως ήταν το μόνο που ήξερε να κάνει. Όνειρο του ήταν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα.

Στάθηκε άτυχος σε αυτό, αφού ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο το 1984 τον έθεσε ουσιαστικά εκτός αθλήματος. Του πήρε κάμποσο καιρό να αναρρώσει και ακολούθησε άλλες διαδρομές. Απευθύνθηκε στον γκουρού του βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου εκείνη την εποχή, τον Ρίκσον Γκρέισι και βάσει αυτής της δεξιότητας βρέθηκε στα κάστινγκ.

Όταν δεν έκανε ταινίες, ο Στέφανος Μιλτσακάκης ασχολούνταν με το MMA, ενώ έπαιξε τρεις αγώνες στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Το πάθος του για την πάλη δεν πτοήθηκε από τον τραυματισμό και σύντομα έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής στο Παγκράτιον.

Πέρα από τις πέντε ταινίες με τον JCVD (Cyborg, The Quest, Bloodsport, Derailed, Lionheart), ο Στέφανος είχε μεταξύ άλλων τρεις ακόμα αξιοσημείωτες συμμετοχές. Μία στο Σαββατοκύριακο Στου Μπέρνι, μία στο Daredevil το 2003 και μία στο περσινό Den of Thieves με τον Τζέραλντ Μπάτλερ.

Με τη σωρό του να ήρθε στην Ελλάδα για να θαφτεί δίπλα στον πατέρα του, ο Στέφανος Μιλτσακάκης βαδίζει χωρίς την ύλη πια για να γίνει ένας θρύλος που θα εξιστορείται στο μέλλον. Κι ίσως αυτό να είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα για κάθε άνθρωπο. Να καταφέρει να γίνει μια συναρπαστική ιστορία για τους επόμενους!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ


Πηγή 

Συμμοριτης του ISIS: Ο Ερντογάν μας κορόιδεψε, με λίγα χρήματα, κρέας και κοτόπουλο. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!


Συμμορίες οι οποίες βρίσκονται στην Ιντλίμπ και υπάγονται στην Τουρκία, άρχισαν να παραδέχονται τη σχέση τους με τον Ερντογάν και να λένε πως ο Ερντογάν “τους πούλησε”.

Πολλές φορές μέχρι τώρα έχει αποδειχτεί με έγγραφα, πως η μεγάλη πλειοψηφία από τις συμμορίες που παιρνουν μέρος στον εμφύλιο της Συρίας με πρώτες την ISIS και την Ελ Νουσρα, υπάγονται στην Τουρκία και ότι πολλές περιοχές μεταξύ των οποίων οι Ουρφα, Αντεπ και Χατάι, χρησιμοποιήθηκαν για την εκπαίδευσή, την επιμελητεία, τα πυρομαχικά και την εγκατάστασή των βάσεων τους. Αυτό το επιβεβαιώνουν τα σχετικά με τις συμμορίες έγγραφα που κατασχέθηκαν αλλά και οι ίδιες τους οι ομολογίες.

Η στρατιωτική επιχείρηση που άρχισε κατά της Ιντλίμπ, όπου οι συμμορίες είχαν συγκεντρωθεί με συμφωνία Τουρκίας και Ρωσίας, έκανε τις συμμορίες να απευθυνθούν στους ίδιους τους φίλους τους. Οι συμμορίες άρχισαν να παραδέχονται τη σχέση τους με τον Ερντογάν και να λένε ότι δια μέσω αυτού συμφώνησαν και με τη Ρωσία.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
Σε ηχητικό που δημοσιεύτηκε και φέρεται να ανήκει σε μέλος συμμορίας που βρίσκεται στην Ιντλίμπ, ακούγονται ομολογίες σχετικά με τη σχέση Ερντογάν με τις συμμορίες.

Στο ηχητικό ακούγονται οι εξής εντυπωσιακές ομολογίες: “Πολλές περιοχές με πρώτες τις Χάμα, Χούμους, Χουτα και Χατάι που τις ελεγχαμε, ο Ερντογάν μας κορόιδεψε με λίγα χρήματα κρέας και κοτόπουλο και μας έφερε στην Ιντλίμπ. Τώρα στην Ιντλίμπ θα μας πουλήσει για μία ακόμη φορά. Εμείς παλαιότερα ως Άραβες δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα με τους Κούρδους. Δεν υπήρχε κάποια έχθρα. Παλαιότερα ήμασταν φίλοι και αδέρφια με τους κούρδους. Ο Ερντογάν μας έκανε εχθρούς μεταξύ μας. Μας έβαλε να επιτεθούμε στους κούρδους. Τώρα οι Κούρδοι ότι και να κάνουν ενάντια σε μας και στην αντιπολίτευση της Συρίας έχουν δίκιο. Αυτή η πολιτική που ακολουθούσε ο Ερντογάν δεν μας είναι άγνωστη. Αυτή είναι η πολιτική που επί 400 χρόνια ακολουθούσαν οι Οθωμανοί, την ίδια ακολουθεί και ο Ερντογάν.”

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
Η φωνή που ανήκει σε μέλος συμμορίας προς το τέλος, ακούγεται να μετανιώνει και να λέει “Ποτέ μην εμπιστεύεστε τους Τούρκους, διότι αλλωστε οι Τούρκοι εμάς τους Άραβες μας αποκαλούν “βρώμικο λαό”.

https://anfturkce.com/kurdistan/Idlib-deki-ceteler-erdogan-bizi-satti-125133
14/5/2019
Tags: ANF Ajansa Nûçeyan a Firatê

Παρακρουση και εγκεφαλικα προκαλεσε ο Στρατηγος Συναδινος, στις Τουρκικες εφημεριδες...

Λιγα λογια καθαρα και ξαστερα...
Γιατι μονο αν σε φοβουνται σε σεβονται τα Μεμετια...
Και αυτο κανει ο Στρατηγος μας...
Τους μιλα ετσι,  για ναναι σιγουρος οτι θα καταλαβουν...
Δειτε τι γραφουν οι Τουρκοι....






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Θρασύτατο σχόλιο από Έλληνα ευρωβουλευτή σχετικά με την Τουρκία και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν
Ο πρώην διοικητής ειδικών δυνάμεων της Ελλάδας και νυν ανεξάρτητος (πρώην της Χρυσής Αυγής) Έλληνας ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός έκανε ένα θρασύ σχόλιο σχετικά με την Τουρκία και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο ευρωβουλευτής στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχετικά με την Τουρκία και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν χρησιμοποίησε την εξής φράση: ¨Η Τουρκία και ο Ερντογάν γαβγίζουν και στέλνουν γεωτρύπανα στην Κύπρο. Kαλά τα διαβήματα από ΗΠΑ, ΕΕ, Αίγυπτο, Ισραήλ, αλλά αυτοί καταλαβαίνουν μόνο μία πολιτική:  100 τόνους ατσάλι στα κεφάλια τους και τους μπερέδες μας καρφωμένους εκεί που δεν το περιμένουν¨.




πηγη

Ελλαδα: Αναζητουνται Ηγετες Ελληνες....Υπαρχουν ;


Γεννήθηκα από γονείς πρόσφυγες του ’22 και την δεκαετία του ’50 όταν άρχισα και καταλάβαινα το κόσμο δύο λέξεις κρατών με σημάδεψαν στην ζωή μου και έκτοτε αποτελούν στάση Ζωής. 
Οι λέξεις διαχρονικά επίκαιρες και σε πείσμα της Ιστορίας πάντα με εκδικητικό τρόπο μου έρχονται μπροστά μου. Τούρκοι και Γερμανοί. 

Βλέπεις ότι δεν τέλειωσαν το’22 οι Τούρκοι το αποτελείωσαν το ’40 οι Γερμανοί. Και σε πείσμα της Ιστορίας, το Έθνος μας, πάλι μπλεγμένο με τους ίδιους θύτες. Τι άλλο είναι η Ε.Ε. παρά η Γερμανία και τι άλλο είναι η σημερινή Τουρκία;

Απλά κάποια γελοία υποκείμενα της Χώρας μας (Σημίτης, Κώστας Καραμανλής και επόμενοι), φρόντισαν έτσι που η ιστορία να μας εκδικείται συνεχώς. Επίσης γνωρίζω ότι κάτι που χάθηκε με αίμα μόνο με αίμα το παίρνεις πίσω όσο σκληρό και απάνθρωπο και αν ακούγεται αυτό. Θα πρέπει να πάμε πίσω και να δούμε τι μας λέει η Ιστορία μας.

Ο Περικλής οχύρωσε την Αθήνα γιατί πίστευε πως θα δεχθεί πόλεμο. Δικαιώθηκε. Ο Θουκυδίδης στον διάλογο των Μηλίων με τους Αθηναίους μας δίδαξε τι τύχη περιμένει τον αδύναμο.

Ο Αλέξανδρος αποφάσισε ότι δεν είναι ζωή αυτή κάθε 10 χρόνια να έχουμε τους Πέρσες στην αυλή μας και η εκστρατεία του μας δίδαξε τι μπορεί να κάνει ένας μικρός αλλά συνάμα πανέξυπνος Λαός για να νικήσει μια αυτοκρατορία.

Γνωρίζουμε τι απάντησε ο Καραϊσκάκης στον Μαχμούτ Πασά και τι έγινε το ’40. Για να «γυρίσει» η Κύπρος θα πρέπει να δώσουμε αίμα. Για να μείνει το Αιγαίο «Αιγαίο Πέλαγος» και όχι Ege Denizi θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το υπερασπιστούμε.

Χρειαζόμαστε λοιπόν εμείς οι ίδιοι να πάρουμε τα χαλινάρια της Ιστορίας μας και να την πάμε εμείς και όχι να τα αφήσουμε (τα χαλινάρια) σε κάτι τύπους σαν και αυτούς που ανέφερα παραπάνω.

Με λίγα λόγια χρειαζόμαστε Ηγέτες (σε Ελλάδα και Κύπρο), χρειαζόμαστε εγχώριες Αμυντικές λύσεις με συμπληρώματα απ’ έξω όπου δεν μας βγαίνει, κοντολογίς θέλουμε ένα εγχώριο Ισραηλινό μοντέλο. Μπορούμε;




πηγη 

Χανιά:Σκηνές Φρίκης! Κακοποιήθηκε μαθήτρια και ο αδελφός της από την μητέρα και τον πατριό τους!

Χριστέ μου! Έλεος!




Σκηνές αλλοφροσύνης και απίστευτης απανθρωπιάς εκτυλίχθηκαν στα Χανιά

Την κακοποίηση της ίδιας, αλλά και του μικρού αδελφού της από την ίδια της τη μητέρα και τον πατριό της κατήγγειλε μια μαθήτρια γυμνασίου στην πόλη της Κρήτης

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από το σχολείο, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Στέλιος Ζερβάκης, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι πήγε στο σχολείο του παρουσιάζοντας μια τραγική εικόνα.

Το κορίτσι, σύμφωνα με το flashnews.gr, το είχαν χτυπήσει και έφερε μώλωπες, ενώ του είχαν κόψει κοντά και τα μαλλιά.
Το παιδί απευθύνθηκε στην καθηγήτριά του και ζήτησε βοήθεια εξιστορώντας τι συνέβαινε στο σπίτι, στο οποίο υφίστατο την κακοποίηση του πατριού και της μητέρας της.

Μάλιστα, το κορίτσι -μαζί με το αδερφάκι του- φαίνεται ότι ήταν κλειδωμένα στο σπίτι και δεν μπορούσαν να φύγουν, όμως το κορίτσι κατάφερε να διαφύγει και να πάει στην καθηγήτριά του.









Πηγή

ΘΡΑΣΟΣ ! ! ! Απέρριψαν την υποψηφιότητα του προέδρου της Ομόνοιας Χειμάρρας οι Αλβανοι....

Με το ετσι θελω απερριψαν την υποψηφιοτητα του Ελληνα Βορειοηπειρωτη...
Και με το ετσι θελω στην Ελλαδα δινουν δικαιωμα ψηφου σε Ελληνοποιημενους Αλβανους...
Η Ελλας διαλυεται ! ! !

«Η απόφαση αυτή δεν έχει νομικό έρεισμα» και «προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών...

Ανακοίνωση για την απόρριψη της υποψηφιότητας του προέδρου της Ομόνοιας Χειμάρρας, Φρέντυ Μπέλερη από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή της Αλβανίας, εξέδωσε αργά το βράδυ το υπουργείο Εξωτερικών,εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την κίνηση της γειτονικής χώρας.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ:

«Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της Αλβανίας, που απαρτίζεται από εκπροσώπους των αλβανικών κομμάτων, να απορρίψει την υποψηφιότητα του Προέδρου της Ομόνοιας Χειμάρρας κ. Μπελέρη για το αξίωμα του δημάρχου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η απόφαση αυτή δεν έχει νομικό έρεισμα.
Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε τους εκπροσώπους της μειονότητας».


πηγη 

Κι αλλα ΣΑΠΑΚΙΑ εκτος απο τα ελικοπτερα, μας στελνει η Αμερικη, προκειμενου να μην αγορασουμε, αλλα και να πεταξουμε οτι Ρωσικο οπλισμο εχουμε...

Ξεφορτωνονται τα παλια και αχρηστα...
Δεν μας χαριζουν τιποτα οι Αμερικανοι....
Η αξια των ανταλακτικων, θα ειναι σαφως μεγαλυτερη, της αξιας των καινουριων Ρωσικων αν παιρναμε...
Και θα μας εχουν στο χερι αφου θα εξαρτωμαστε αποκλειστικα απ εκεινους για τα ανταλακτικα...
Επισης μας υποχρεωνουν να πεταξουμε τα πολυ ανωτερα Ρωσικα ΒΜΡ που εχουμε...
Προδοσια ειναι η αποδοχη για τα Αμερικανικα Σαπακια...
Αλλα δυστυχως, ειμαστε ακυβερνητοι και ερμαιο των ορεξεων του Σαλεμενου...





Για «πίστωση νέου ποσού προς την Ελλάδα για μεταφορά μεταχειρισμένων ΤΟΜΑ» μίλησε πηγή του State Department με τις ΗΠΑ να "διαρρέουν" πως πρόκειται για την απόκτηση M2 Bradley από τον Ελληνικό Στρατό.

Πρόκειται για παλιά, ιδιαίτερα υψηλού κόστους οχήματα, ίσως όχι και τόσο κατάλληλα για το ελληνικό πεδίο μάχης τα οποία όμως θα παραχωρηθούν δωρεάν και σίγουρα είναι ανώτερα από τα «αρχαιολογικής αξίας» Μ113 ΤΟΜΠ που εξοπλίζουν αυτή την στιγμή ττον ΕΣ.

Πιο αναλυτικά, ο έγκυρος αμυντικός ιστότοπος DefenceOne δημοσίευσε σήμερα ένα πολύ σημαντικό άρθρο με τίτλο "οι ΗΠΑ θα πληρώνουν χώρες προκειμένου να ξεφορτωθούν ρωσικά και κινεζικά όπλα" σημειώνοντας πως προβλέπεται κονδύλι ύψους 25 εκατ δολαρίων για ΤΟΜΑ προς την Ελλάδα!

Το δημοσίευμα αναφέρει ένα υφιστάμενο πρόγραμμα, το "European Recapitalization Incentive Program", που ουσιαστικά επανεξοπλίζει 6 πρώην ανατολικοευρωπαϊκά κράτη, αντικαθιστώντας τον πρώην σοβιετικό εξοπλισμό, με αμερικανικό.

Στόχος είναι να «δοθούν τα κίνητρα σε εταίρους και συμμάχους, προκειμένου να βάλουν τα δικά τους κεφάλαια για να εκσυγχρονίσουν τον στρατό τους και να αφαιρέσουν τον εξοπλισμό ρωσικής κληρονομιάς», αναφέρει μεταξύ άλλων ο αξιωματούχος, τον οποίο επικαλείται το δημοσίευμα.



πηγη 

Σοκ στα ΑΤΜ ! Αλλα έταξαν και αλλα έδωσαν....


Λιγότερα χρήματα απ’ όσα είχαν υπολογίσει βλέπουν στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι – Τα ποσά που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ως παροχή ήταν τελικά μεικτές αποδοχές οι οποίες υπόκεινται σε παρακράτηση φόρου έως 22% και εισφοράς υπέρ υγείας 6%
Ψυχρολουσία περίμενε τους συνταξιούχους στα ΑΤΜ των τραπεζών καθώς διαπιστώνουν πως τα ποσά της λεγόμενης 13ης σύνταξης που άρχισαν ήδη να πιστώνονται στους λογαριασμούς είναι κουτσουρεμένα και σημαντικά μικρότερα απ’ ό,τι είχαν υπολογίσει.

Συγκεκριμένα τα ποσά που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ως παροχή ήταν τελικά μεικτές αποδοχές οι οποίες υπόκεινται σε παρακράτηση φόρου έως 22% και εισφοράς υπέρ υγείας 6%.

Έτσι για παράδειγμα ένας συνταξιούχος με σύνταξη άνω των 1000 ευρώ δικαιούται ως 13η σύνταξη 300 ευρώ, σύμφωνα με τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες. Ωστόσο, τα ποσό που έλαβε είναι 240 ευρώ .

Οι συνταξιούχοι με μεικτή κύρια σύνταξη έως 500 ευρώ λαμβάνουν το 100% της σύνταξής τους, δηλαδή θα λάβουν μία πλήρη κύρια σύνταξη. Σ αυτή την περίπτωση θα πάρουν 470 ευρώ καθώς δεν υπάρχει παράκράτηση φόρου Στην κατηγορία αυτή ανήκουν 800.000 συνταξιούχοι.

– Οι συνταξιούχοι με μεικτή κύρια σύνταξη 501-600 ευρώ θα λάβουν το 70% της σύνταξής τους. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν 350.000 συνταξιούχοι.

– Οι συνταξιούχοι με μεικτή κύρια σύνταξη 601-1.000 ευρώ θα λάβουν το 50% της σύνταξής τους. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν 600.000 συνταξιούχοι, οι οποίοι θα εισπράξουν από 300 έως 500 ευρώ. Κατά μέσο όρο θα λάβουν 400 ευρώ.

Τα δίνουν όλα πριν από τις κάλπες

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση ακολουθεί το δόγμα «το αφεντικό τρελάθηκε» τα τελευταία εικοσιτετράωρα πριν από τις κάλπες των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών. Με δεδομένα τα δημοσκοπικά ευρήματα, σύμφωνα με τα οποία οι προεκλογικές παροχές Τσίπρα δεν επέφεραν σπουδαία αποτελέσματα για το κυβερνών κόμμα στην πρόθεση ψήφου, η κυβέρνηση επιδίδεται σε μπαράζ πρόωρων πληρωμών, με στόχο να φτάσουν στην κάλπη κυρίως οι ηλικιωμένοι ψηφοφόροι με την αίσθηση του γεμάτου πορτοφολιού.

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου των 120 δόσεων, ακολούθησε καταιγίδα τροπολογιών – έξτρα «θετικών ρυθμίσεων» που περιλαμβάνουν από ειδικά επιδόματα στους φρουρούς των καταστημάτων κράτησης μέχρι βελτίωση του εξωδικαστικού μηχανισμού και τον ΕΝΦΙΑ. Οι διατάξεις αυτές προστέθηκαν άρον άρον σε νομοσχέδιο για την «κύρωση της σύμβασης δωρεάς μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου, του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και των συνεκτελεστών της διαθήκης της Ελισάβετ Παπαγιαννοπούλου».

Σήμερα, η κυβέρνηση προχώρησε σε αναγγελίες πρόωρων πληρωμών με στόχο η πλειονότητα των συνταξιούχων να έχει πληρωθεί πριν και όχι μετά τις κάλπες: Οι περισσότεροι λαμβάνουν τις συντάξεις τους την προτελευταία εργάσιμη κάθε μήνα. Όμως, οι συντάξεις του Ιουνίου θα πληρωθούν σχεδόν μία εβδομάδα νωρίτερα!

Η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) ανακοίνωσε ότι, για την οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων, οι συντάξεις του μηνός Ιουνίου θα καταβληθούν στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τους λοιπούς συναφείς φορείς και το Δημόσιο, νωρίτερα, ήτοι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και στους συνταξιούχους που προέρχονται από τους πρώην φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, την Τρίτη 28 Μαΐου 2019. Δηλαδή οι συντάξεις θα δοθούν στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ δύο ημέρες πριν τις κάλπες!

Έτσι, από την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 ξεκινά η καταβολή των συντάξεων του Ιουνίου 2019. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 4 Ιουνίου. Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων:

-Το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή.
-Το ΙΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή.
-Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλει τις συντάξεις στις 28 Μαΐου 2019 ημέρα Τρίτη.
-Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Μαΐου 2019 ημέρα Τρίτη.
-Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλουν τις συντάξεις στις 30 Μαΐου 2019 ημέρα Πέμπτη.
-Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλει τις επικουρικές συντάξεις στις 4 Ιουνίου 2019 ημέρα Τρίτη.

Οι ανασφάλιστοι υπερήλικες θα πληρωθούν στις 28 Μαΐου 2019.

Τα υπόλοιπα Ταμεία του υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 30 Μαΐου 2019, ημέρα Πέμπτη. Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν στις 30 Μαΐου 2019 ημέρα Πέμπτη.

Μετά τις συντάξεις Ιουνίου, όμως, πιστώνονται στους λογαριασμούς των συνταξιούχων και η 13η σύνταξη: Αρχικά ο αρμόδιος υφυπουργός Τάσος Πετρόπουλος είχε κάνει γνωστό ότι αυτή η παροχή θα δινόταν τη Δευτέρα, 20 Μαϊου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, το μεικτό ποσό της 13ης σύνταξης καθορίζεται με βάση τη μηνιαία κύρια σύνταξη, ως εξής:

α) Για ποσό έως και 500 ευρώ, σε ποσοστό 100%.

β) Για ποσό από 500,01 έως και 600 ευρώ, σε ποσοστό 70%.

γ) Για ποσό από 600,01 έως και 1.000 ευρώ, σε ποσοστό 50%.

δ) Για ποσό από 1.000,01 ευρώ και άνω, σε ποσοστό 30%.

Αν το ίδιο πρόσωπο δικαιούται περισσότερες από μία κύριες συντάξεις, το ποσό της 13ης σύνταξης καθορίζεται με βάση το άθροισμά τους.



Πηγή

Καιρός: Μετά την κακοκαιρία έρχεται καλοκαίρι! Πότε έρχονται τα 30άρια…


ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 18-05-2019 από ΕΜΥ(emy.gr):

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι κατά τόπους πιο πυκνές. Πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι κατά τόπους πιο πυκνές.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά από το απόγευμα στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 12 εως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί τοπικά στο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ .
Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι κατά τόπους πιο πυκνές.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους τοπικά μέχρι 5 μποφόρ .
Θερμοκρασία: Από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι κατά τόπους πιο πυκνές.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 έως 5 και από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους τοπικά μέχρι 5 μποφόρ .
Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.



Πηγή

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!! Αιγυπτιακα F-16 βομβαρδισαν Τουρκους μισθοφορους στα συνορα με την Λιβυη. Μεχρι εκει εφθασε η χαρη του Σαλεμενου!!!

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ!!!!Απροβλεπτες εξελιξεις εχουμε αυτην την στιγμη στην Λιβυη!!!Αιγυπτιακα αεροσκαφη βομβαρδισαν Τουρκους μισθοφορους και ανταρτες του ISIS!!!
Το αιγυπτιακό Υπουργείο Άμυνας ανακοινωσε οτι αιγυπτιακά αεροσκαφη F-16  καταστρέφουν αρκετές περιοχές που ελέγχονται από φιλότουρκους αντάρτες του ISIS κατά μήκος των συνόρων της Λιβύης, αλλά και Τούρκων μισθοφόρων.
 Η Αιγυπτιακή Πολεμική Αεροπορία βομβαρδιζει αρκετές εγκαταστάσεις και αποθήκες  που ανήκουν σε δυνάμεις τζιχαντιστών και Τούρκων κοντά στα σύνορα της Αιγύπτου.
Σκηνικό πολέμου έχουμε λοιπόν στην λεκάνη της Μεσογείου σε Συρία, Λιβύη, Κύπρο, και Αιγαίο λόγω του Μαύρου χρυσού και όπως φαίνεται παντού «χωμένοι» είναι οι Τούρκοι και ο Ερντογάν και αυτό λέει πάρα πολλά για τα νέο-οθωμανικά σχέδιά τους.

Αιγυπτιακά F-16 «σφυροκοπούν» Τούρκους μισθοφόρους στη Λιβύη – Αλ Σίσι: «Ισοπεδώστε τους!»

Κόλαση έχουμε αιφνιδιαστικά στην Λιβύη μεταξύ Αιγυπτίων και Τούρκων αυτήν την φορά, σε μια απρόβλεπτη εξέλιξη τόσο κοντά στα ελληνικά θαλάσσια σύνορα.

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος και στρατάρχης των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, εξοργίστηκε σφόδρα με την απροκάλυπτη τουρκική παρέμβαση στην Λιβύη και την δράση εξοπλισμένων με πυραύλους μη επανδρωμένων οχημάτων Bayraktar TB2 και μισθοφόρων και έτσι διέταξε τον βομβαρδισμό τους με αεροσκάφη F-16 εντός λυβικού εδάφους.

Επίσημα έγινε λόγος μέσω βίντεο της Αιγυπτιακής Πολεμικής Αεροπορίας για βομβαρδισμούς ανταρτών του ISIS κατά μήκος των συνόρων με την Λιβύη, αλλά και πιο βαθιά.

Αλλά αιγυπτιακά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στόχος ήταν τα τουρκικά UAV και οι Τούρκοι μισθοφόροι της γνωστής εταιρείας SADAT, που πολεμούν στον πλευρό των Τζιχαντιστών, της κυβέρνησης που στηρίζει ο Ερντογάν, η χάρη του οποίου έφτασε στα λιβυο-αιγυπτιακά σύνορα.

Το αιγυπτιακό Υπουργείο Άμυνας κυκλοφόρησε υλικό της ΠΑ αυτής της εβδομάδας, με το οποίο αιγυπτιακά F-16  καταστρέφουν αρκετές περιοχές που ελέγχονται από φιλότουρκους αντάρτες του ISIS κατά μήκος των συνόρων της Λιβύης, αλλά και Τούρκων μισθοφόρων.

Στο σύντομο βίντεο, η Αιγυπτιακή Πολεμική Αεροπορία καταστρέφει αρκετές εγκαταστάσεις και αποθήκες  που ανήκουν σε δυνάμεις τζιχαντιστών και Τούρκων κοντά στα σύνορα της Αιγύπτου.

Ο μόνιμος πονοκέφαλος του Αιγύπτιου προέδρου είναι οι διασυνδέσεις του ΑΚΡ με τους αδελφούς  μουσουλμάνους της Αιγύπτου με ηγέτη  τον πρώην πρόεδρο της χώρας  Μόρσι (τον έριξε στα μπουντρούμια ο Αλ Σίσι) και τα πιθανά σενάρια εξέγερσης εντός χώρας.

Οι Τούρκοι συμμετέχουν ενεργά στην Λιβύη εδώ και μήνες και αυτό πρέπει να προβληματίσει έντονα την ελληνική στρατιωτική ηγεσία, καθώς πληροφορίες φέρουν το λυβικό έδαφος να έχει γίνει και πεδίο βολής για τους «γείτονες».

Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης  (στρατηγός Χαφτάρ που στηρίζει Πούτιν- Σίσι) ισχυρίστηκε ότι τουρκικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) χρησιμοποιούνται κατά κόρον για επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων του LNA (Χαφτάρ), οι οποίες προελαύνουν στην  πρωτεύουσα Τρίπολη για να εξοντώσουν την κυβέρνηση εθνικής συμφωνίας (GNA).

Ο ισχυρισμός έγινε σε μια ενημέρωση στις 12 Μαΐου από τον εκπρόσωπο του LNA Ahmed al-Mismari.

«Η νέα αλλαγή που παρατηρήσαμε πρόσφατα αφού καταρρίψαμε ένα τουρκικό UAV και  μερικά από αυτά στο έδαφος, είναι ότι  ο εχθρός ( Τούρκοι) έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί UAV με πυραύλους για να επιτίθεται σε τοποθεσίες κατά των δυνάμεων μας», κατέληξε ο ίδιος.

Σκηνικό πολέμου έχουμε λοιπόν στην λεκάνη της Μεσογείου όπως δείχνει η όλη κατάσταση σε Συρία, Λιβύη, Κύπρο, και Αιγαίο λόγω του Μαύρου χρυσού και όπως φαίνεται παντού «χωμένοι» είναι οι Τούρκοι και ο Ερντογάν και αυτό λέει πάρα πολλά για τα νέο-οθωμανικά σχέδιά τους.

πηγη

Συναγερμός σε ΕΚΑΒ και Αστυνομία! Πέντε μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου





Πριν από λίγο, “Συναγερμός” σήμανε σε ΕΚΑΒ και Αστυνομία όταν ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι πρέπει να μεταβούν άμεσα στο 62ο χλμ της Ε.Ο Κορίνθου-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, να παραλάβουν στο σημείο και να μεταφέρουν μαθητές από το λεωφορείο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.


Μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τρία περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και αυτοκίνητο της Ολύμπιας Οδού.
Τα 2 ασθενοφόρα ΕΚΑΒ μετέφεραν 5 μαθητές από 12 έως και 14 ετών στο Γ.Ν. Κορίνθου.
Οι ανήλικοι έχουν αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των καπνών ωστόσο δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Πηγή

Η δημοσκοπηση της φρικης, αλλοιμονο μας αν αληθευει...






















Αυτη η δημσοκοπηση, αν αληθευει, δειχνει πολλα...
Δεν δειχνει μονο, τι ποσοστα πιθανον, θα παρουν τα κομματα...
Δειχνει και το μεγεθος της ανικανοτητος, τοσο του Κουλη της Νουδουλας, οσο και του Νικολακη της ΧΑ....
Με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας, εχουν κατορθωσει, να διεκδικει ακομη και την πρωτια ο Τσυριζα.....
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ !

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   


πηγη 

ΙΣΡΑΗΛ:Την αποκαλουν <Βασιλισσα των οπλων>....και οχι αδικα!!!... Αφου ξεσηκωνει τον...........

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ...........Αυτη ειναι η γυναικα στρατιωτικος στο Ισραηλ που με τις σουπερ εμφανισεις της ξεσηκωνει ολο τον αντρικο πληθυσμο!!!!Και οχι αδικα!!!!Ονομαζεται Orin Julie και ειναι βετερανος των Ισραηλινων αμυντικων δυναμεων!!!Το 2012 καταταχτηκε στον Ισραηλινο στρατο και ζητησε να εχει ενεργο ρολο!!<<Μαχιμη>>.Ομως την τοποθετησαν σε υπηρεσια γραφειου!!!Το μεγαλο παθος για τα οπλα που εχει την οδηγησαν να φωτογραφιζεται με αυτα και μαλιστα λογω της προκλητικης εμφανισης .....εχει γινει γνωστη στα social media.......και οπως ειναι φυσικο......ξεσηκωνει τον αντρικο πληθυσμο!!!!.....και εξαπτει την φαντασια!!!!!!

Ισραήλ: Αυτή είναι η «βασίλισσα των όπλων» που ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

 Ακούει στο όνομα Orin Julie. Είναι βετεράνος των IDF (Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων) του Ισραήλ. Ζει στο Ισραήλ, όμως «ζηλεύει» τους «ελεύθερους» νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών για τα όπλα, τα οποία λατρεύει.

Η Orin είναι γνωστή στα social media ως «βασίλισσα των όπλων». Η νεαρή γυναίκα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με όπλα σε διάφορες πόζες. Όμως δεν είναι μόνο η βασίλισσα των όπλων. Είναι μία σούπερ αποκαλυπτική γυναίκα, με στυλάκι που ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό και εξάρει τη φαντασία.

Η Orin κατατάχθηκε το 2012 στον στρατό και ζήτησε ενεργό ρόλο στο πεδίο της μάχης. Αντί γι' αυτό, το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ την τοποθέτησε σε γραφείο, γεγονός που δεν της άρεσε καθόλου.

Η ίδια βγάζει το... άχτι της στα social media, όπου ανεβάζει φωτογραφίες με βαριά όπλα και σούπερ προκλητικές εμφανίσεις...

πηγη

ΚΥΠΡΟΣ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ!! Τους ζητησαν να αποχωρησουν απο την Κυπριακη ΑΟΖ.....και αυτοι απαντησαν με.......

ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ!!!!!Ενα βιντεο που ηρθε στο φως της δημοσιοτητας αποδεικνυει το θρασος που εχει το καθεστως Ερντογαν στα τεκτενομενα στην Κυπρο!!!Το κεντρο συντονισμου ερευνας και διασωσης της Κυπρου εστειλε σημα στο Τουρκικο σκαφος Barbaros το οποιο επλεε νοτιοδυτικα της Λεμεσου εντος της Κυπριακης ΑΟΖ. Συγκεκριμενα τους ζητουσε να σταματησουν τις παρανομες δραστηριοτητες και να αποχωρησουν αμεσως απο την περιοχη!!!!Ομως η απαντηση που ελαβαν απο το πληρωμα του Barbaros ηταν ακρως χλευαστικη!!!!

Βίντεο ντοκουμέντο - Ο «Αττίλας» διασύρει την Κύπρο: Δείτε πως απάντησε το Barbaros στην εντολή αποχώρησης από την ΑΟΖ.

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια, που καταδεικνύει το μέγεθος του τουρκικού θράσους, προχώρησε το πλήρωμα του «ερευνητικού» σκάφους Barbaros το οποίο πλέει νοτιοδυτικά της Λεμεσού στο τεμάχιο 8 της κυπριακής ΑΟΖ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο το οποίο έχει τραβηχτεί από την γέφυρα του Barbaros, το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας-Διάσωσης (JRCC Λάρνακας) απευθύνει προειδοποίηση προς το τουρκικό σκάφος ότι πραγματοποιεί παράνομη έρευνα εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κυπριακής υφαλοκρηπίδας.

«Ενεργείτε κατά παραβίαση της διεθνούς νομοθεσίας και των ναυτικών διαδικασιών ασφάλειας και παραβιάζετε τον ποινικό κώδικα της κυπριακής Δημοκρατίας.

Σταματήστε αμέσως όλες τις παράνομες δραστηριότητές σας .

Απαντήστε αμέσως ότι λάβατε αυτή την προειδοποίηση».

Αυτό ανέφερε ο Κύπριος αρμόδιος και οι Τούρκοι απάντησαν:

Με αμανέδες.

Πρόκειται για ακόμη μία επίδειξη  τουρκικού θράσους απέναντι στην Κύπρο αλλά κυριότερα απέναντι στην εξαφανισμένη Ελλάδα η οποία, την ώρα που καταπατούνται τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνισμού κάνει πως τάχα δεν καταλαβαίνει…

δειτε εδω το βιντεο

πηγη

ΟΧΙ ΡΕ....Δεν θα παρεις την ψηφο μου μ ενα ξεροκομματο που μου πεταξες !

ΟΧΙ ΡΕ....Δεν θα παρεις την ψηφο μου, μ ενα ξεροκομματο, που μου πεταξες !

Αυτη η φραση κυριαρχει στα χειλη των συνταξιουχων....
Αυτα και αλλα πολλα που δεν γραφονται λενε, μολις βλεπουν τους λογαριασμους τους στα ΑΤΜ...
Φαινεται καθαρα, οτι προκειται για ενα ξεροκομματο προεκλογικο, που θα το παρει πισω μετα τις εκλογες με διαφορους γνωστους κατα το παρελθον τροπους....
Καταφεραν οι ηλιθιοι να εξαγριωσουν ακομη περισσοτερο τα <περηφανα γηρατεια> που ελεγε καποιο αλλο λαμογιο....
Οσοι εχετε αμφιβολια πηγαινετε σε ενα ΑΤΜ καθιστε και ακουστε τους εξαθλιωμενους συνταξιουχους, που προσπαθει ακομη μια φορα, να κοροιδεψει ο Αθεος...
Οι εκλογες ειναι κοντα κυριε Αθεε και νασαι σιγουρος, οτι γλαροσουπα θα φας ! ! !

Εκλογές 2019: Αυτές είναι οι κυρώσεις όσων δεν πάνε να ψηφίσουν...


Οι διπλές εκλογές της 26 Μαΐου πλησιάζουν και παρά το πολωμένο πολιτικό κλίμα εκτιμάται ότι ένα τμήμα του πληθυσμού θα απέχει από τη διαδικασία.

Η παράγραφος 5 του άρθρου 51 του Συντάγματος αναφέρει ρητά ότι «η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική».

Παρά ταύτα, υπάρχουν κατηγορίες πολιτών που εξαιρούνται από την υποχρέωση της ψήφου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, από την υποχρεωτική άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαλλάσσονται νόμιμα οι εξής:



κάτοικοι του εξωτερικού
όσοι έχουν υπερβεί το 70ό έτος της ηλικίας τους
(ισχύει μόνο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές) όσοι την ημέρα της ψηφοφορίας διαμένουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 200 χιλιομέτρων από το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν
Σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, η μη αιτιολογημένη αποχή από τις εκλογές επισύρει κυρώσεις, όμως η συγκεκριμένη διάταξη δεν έχει εφαρμοστεί.



Πηγή

Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα και χαλάζι σαρώνει τη δυτική Αττική <ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ>

Απίστευτες εικόνες Μάιο μήνα: Το έστρωσε με χαλάζι στην Αθήνα!

Άστατος ο  καιρός - Ρίχνει χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας, σε Μεταμόρφωση, Μενίδι, Αχαρνές και Άνω Λιόσια - Το έχει «στρώσει» σε Περιστέρι και Πετρούπολη - Η  ΕΜΥ συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις
Ισχυρές καταιγίδες σαρώνουν την Αττική.  Αυτή την ώρα, λίγα λεπτά μετά  τις 4 το μεσημέρι της Παρασκευής ρίχνει έντονο χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας, σε Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Μενίδι, και Άνω Λιόσια.


Την τελευταία ώρα οι δρόμοι έχουν ντυθεί στα λευκά από την ισχυρή χαλαζόπτωση  και στο Περιστέρι και την Πετρούπολη. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχουν προκληθεί προβλήματα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής από τις έντονες καταιγίδες, παρά μόνο δύο κλήσεις για απάντληση υδάτων στο Μενίδι. 

Από το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με τις προβλέψεις από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η πρωτεύουσα θα επηρεαστεί από έντονα καιρικά φαινόμενα, κατά κύριο λόγο από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ και θα επηρεάσουν κυρίως τα βόρεια τμήματα του νομού. Λόγω των κατά τόπους ισχυρών φαινομένων, η  ΕΜΥ συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις και στις δραστηριότητες σε ανοικτούς χώρους.


Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι άκρες στην Εθνική Οδό από την ξαφνική νεροποντή και το χαλάζι.
ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Πηγή

Ενταλματα συλληψεως....Σαν ποντκια, σε πλοιο που βυθιζεται, φευγουν οι Ευρωπαιοι απο τα ερευνητικα σκαφη του Σαλεμενου ! ! !

Επιασαν τοπο τα ενταλματα....
Εγκαταλειπουν τα σκαφη του Ερτογκαν οι Ευρωπαιοι, με τον φοβο της συλληψεως τους....
Εγκεφαλικα και παρακρουση παθαινει ο Σαλεμενος...



Τι και αν η Άγκυρα προχώρησε στην αγορά των 3 υποστηρικτικών σκαφών από νορβηγική εταιρεία για ενίσχυση των εργασιών του Φατίχ, ο στόχος «γεώτρηση» κινδυνεύει να μείνει… μεσοπέλαγα, εξαιτίας της «άτακτης» φυγής των Ευρωπαίων Υπηκόων που στελεχώνουν τα σκάφη Korkut, Sancar και Altan.

Η πρόθεση της Λευκωσίας να εκδώσει διεθνή εντάλματα σύλληψης, αλλά και οι παρασκηνιακές επαφές του Υπουργείου Εξωτερικών με την ίδια την νορβηγική εταιρεία που είχε αναλάβει χρέη διαχείρισης των 3 πλοίων φαίνεται να έφεραν καρπούς.

Εδώ και μέρες ο ένας μετά των άλλων, το προσωπικό των υποστηρικτικών πλοίων με ευρωπαϊκή ταυτότητα, φοβούμενοι τυχών επιπτώσεις εγκαταλείπουν το πόστο τους, καθιστώντας εκ των πραγμάτων, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ιδιαίτερα δύσκολο τον στόχο της Τουρκίας να τρυπήσει την κυπριακή ΑΟΖ.

Ενδεικτικό της κατάστασης και το γεγονός πως από τα 3 σκάφη που βρίσκονταν τις προηγούμενες ημέρες στο πλευρό του Φατίχ, σήμερα μονάχα το Altan συνέχιζε το υποστηρικτικό του έργο, με τα άλλα δύο, Korkut και Sancar να βρίσκονται αγκυροβολημένα στο λιμάνι της Αττάλειας.




πηγη 

Δυστυχώς! Χειροτέρεψε η 8χρονη Αλεξία που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα...





Το κοριτσάκι τραυματίστηκε ανήμερα του Πάσχα στην αυλή του σπιτιού του, στη Βοιωτία. Από εκείνη τη μέρα δίνει μάχη στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Την προηγούμενη εβδομάδα, η υγεία της καλυτέρευε. Σήμερα δυστυχώς, το νέο ιατρικό ανακοινωθέν δεν είναι τόσο ευχάριστο.

Από την Κυριακή του Πάσχα, η μικρή Αλεξία δεν έχει σταματήσει να παλεύει στην εντατική του Παίδων Αγία Σοφία, για να κρατηθεί στη ζωή.

Την προηγούμενη εβδομάδα, χαμόγελα ανακούφισης προκάλεσε η είδηση ότι επιτέλους το 8χρονο κορίτσι άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης. Όμως δυστυχώς, τα καλά νέα, δεν κράτησαν για πολύ…
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου:

«Η  ασθενής  Σ.Α.  παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ   με εικόνα βαρείας νευρολογικής συνδρομής. Η ασθενής επαναδιασωληνώθηκε  στις 16.05.2019  λόγω αδυναμίας διατήρησης του αεραγωγού. Η  κατάστασή της παραμένει κρίσιμη».

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το παιδί παρουσίασε νευρολογικά συμπτώματα και δε μπορεί να αναπνεύσει μόνο του. Για το λόγο αυτό διασωληνώθηκε ξανά.

Το χρονικό του σοκαριστικού ατυχήματος
Το παιδάκι καθόταν στην αυλή του σπιτιού του ανήμερα του Πάσχα, όταν από το «πουθενά» έπεσε μια σφαίρα από ψηλά και το τραυμάτισε στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν για τον τραυματισμό της έναν 54χρονο που όπως προέκυψε, διασκέδασε την Κυριακή του Πάσχα σε κοντινό σπίτι και φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα. Μετά τη σύλληψή του, αποκάλυψε ότι φοβήθηκε μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν και έστειλε το όπλο του να το κρύψουν στην Αθήνα.

Όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, τους είπε τι είχε συμβεί και τους αποκάλυψε πού βρισκόταν το πιστόλι.



Πηγή

Ηλθαν τα σαπακια ελικοπτερα απ την Αμερικη και πανηγυριζουν οι ασχετοι...

Τα OH-58D Kiowa Warrior και CH – 47 Chinook....εφθασαν στην Ελλαδα !




Αν δεν τα επαιρνε η Ελλας, σε καποια μαντρα θα σαπιζαν και θα πηγαιναν για παλιοσιδερα....
Ναι κυριοι....
Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια....
Παιρνουμε τα σκουπιδια της Αμερικης και πανηγυριζουμε...
Τα πηραμε τζαμπα; 
Ξερετε, οτι τα ανταλακτικα, που θα μας πουλησουν, κοστιζουν περισσοτερο απο οτι θα κοστιζαν, αν αγοραζαμε καινουρια; 
Μην πανηγυριζετε λοιπον κυριοι Τσιρακιοι....
Και πολυ περισσοτερο μην προσπαθειτε να μας πεισετε οτι η προμηθεια αυτη ηταν επιτυχια...
Και ξανακανω μια ερωτηση που εχω ξανακανει στο παρελθον.....
Γιατι δεν τολματε να ενεργοποιησετε τους Ρωσικους πυραυλους S300, καπου στο Κεντρικο Αιγαιο, να λυθει με μιας το προβλημα με τους Τουρκους....
Θα σας απαντησω εγω, γιατι δεν το κανετε....
Γιατι αυτο για να γινει, πρεπει να σηκωσετε κεφαλι...
Και σεις, φοβαστε μην σας το κοψουν....
Αντε σπιτια σας λοιπον δειλοι, δεν κανετε για αυτο που σας διορισαν !
Χαρης Σκοπελιτης

Συνέλαβαν τον εν διαστάσει σύζυγο για τη δολοφονία της άτυχης 29χρονης στην Καλλιθέα...


Αυτή την ώρα στο Ανθρωποκτονιών βρίσκεται ο συλληφθείς και ο δικηγόρος του και το απόγευμα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για την δολοφονία της 29χρονης συζύγου του με την οποία ήταν σε διάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο του φερόμενου ως δράστη ήταν οι προσωπικές διαφορές.

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες της αστυνομίας είχαν στραφεί στο στενό συγγενικό περιβάλλον της 29χρονης γυναίκας από την Γεωργία, που βρέθηκε στραγγαλισμένη στο διαμέρισμα της, στην Καλλιθέα, από συγγενικό της πρόσωπο που την αναζητούσε από το βράδυ της Κυριακής.

Το πρωί της Πέμπτης (16/05/2019), ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας έδωσε πολύωρη κατάθεση, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις των αστυνομικών. Μάλιστα οι αστυνομικοί περίμεναν συγκεκριμένα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, πιστεύοντας πως ήταν δυνατόν να δώσουν κατεύθυνση και μάλιστα άμεση στις έρευνες, πλην όμως και σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα τα ευρήματα ήταν αρνητικά από την εξέταση που πραγματοποίησαν οι ειδικοί των εργαστηρίων.

Τα έμπειρα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ξεψάχνιζαν το παρελθόν της άτυχης γυναίκας και κυρίως τα κρυφά σημεία του γάμου της, με τον πρώην σύζυγο της, αλλά και κάποιες πληροφορίες που ήθελαν το χωρισμό τους να ήταν ιδιαιτέρως επεισοδιακός, ίσως γιατί στην ζωή της άτυχης γυναίκας είχε μπει ένα τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που έδωσε πολύωρη κατάθεση στις Αρχές, επίσης το πρωί της Πέμπτης.

Ο άγριος καυγάς και ο μαρτυρικός θάνατος

Οι αρχές, προφανώς έδωσαν απάντηση στο ερώτημα που τους οδήγησε στην λύση του γρίφου. Στο ποιος δηλαδή ήταν ο άνδρας με τον οποίο την προηγούμενη Παρασκευή η άτυχη γυναίκα είχε έναν άγριο καυγά, με σπασίματα και ουρλιαχτά.

Ίσως αυτός ο άγριος καυγάς να είναι τελικά η αφορμή για το ειδεχθές έγκλημα, καθώς όπως διεπίστωσε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροτομή στο πτώμα της άτυχης γυναίκας, η 29χρονη είχε στραγγαλιστεί με μια λεπτή δερμάτινη γυναικεία ζώνη, η οποία βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της.

Παράλληλα στο λαιμό της έφερε εκδορές, γδαρσίματα δηλαδή που είχαν προκληθεί από νύχια. Ήταν τα δικά της, στην προσπάθεια να μειώσει την πίεση από την ζώνη, ή του δράστη στην προσπάθεια του να περάσει το βρόγχο στο λαιμό του θύματος του; Η απάντηση θα δοθεί από της ιστολογικές εξετάσεις, που ήδη έχει παραγγείλει ο ιατροδικαστής.


Πηγή

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας στο τροχαίο με το βυτιοφόρο στην Κορωπίου-Μαρκοπούλου <ΒΙΝΤΕΟ>


Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» - Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 11 το πρωί.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις για το τροχαίο που σημειώθηκε στο 28ο χλμ. της λεωφόρου Κορωπίου-Μακροπούλου το πρωί της Παρασκευής καθώς σύμφωνα με το ΕΚΑΒ δύο από τους εμπλεκόμενους στη σύγκρουση του βυτιοφόρου με ένα φορτηγό και ένα ΙΧ έχουν χάσει τη ζωή τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο τρίτος εμπλεκόμενος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα. Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι πρώτα συγκρούστηκε το βυτιοφόρο με το φορτηγό και στη συνέχεια με το ΙΧ.

Μετά τη σύγκρουση σημειώθηκε διαρροή καυσίμων από το βυτιοφόρο.

Στην περιοχή έχει σπεύσει η πυροσβεστική με 20 άτομα με πέντε οχήματα.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την περιοχή που σημειώθηκε το τροχαίο: ΕΔΩ





























 

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ! ! ! Διαβαστε τι συμφωνιες κανει....

Μιλαμε για Εσχατη Προδοσια....
Παραχωρει κυριαρχικα δικαιωματα της Ελλαδος...


Ο Ελληνας πρωθυπουργός αποδέχθηκε την συμφωνία «καζάν-καζάν» («μισά-μισά») που απαιτεί η Τουρκία από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκαν κοιτάσματα υδρογονανθράκων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, με την προϋπόθεση να... δεχθεί να μην καταλάβει άλλο κομμάτι της Κύπρου και να αποδεχθεί την διζωνική ομοσπονδία με αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων και την αντικατάστασή τους από το... ΝΑΤΟ!

Επίσης να δεχθεί την κατάργηση των εγγυητριών δυνάμεων.

Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» σε δημοσίευμά της στο οποίο τονίζει «Ο Ελληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να έχει προτείνει στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τα εξής:

- Αρχικά, η Τουρκία θα κάνει τις παραχωρήσεις που θα της ζητήσει η Κύπρος για να λυθεί το Κυπριακό προς την κατεύθυνση της Ομοσπονδίας.

- Αυτό θα γίνει με την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής από το νησί και την αντικατάστασή τους από μονάδα του ΝΑΤΟ.

- Οι δυνάμεις της Δύσης που μετέχουν στο ενεργειακό κονσόρτσιουμ για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου θα συμφωνήσουν να βάλουν και την Τουρκία στο παιχνίδι, γεγονός που εξυπηρετεί και τις ΗΠΑ και άλλες χώρες».

Δηλαδή ο άνθρωπος τα δίνει όλα, δίνει ΑΟΖ, κοιτάσματα (πιθανότατα και στο Αιγαίο) αποδέχεται τα τετελεσμένα της τουρκικής εισβολής του 1974 και δίνει την μισή Κύπρο, κλπ. απλά για να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα από την Κύπρο και να αντικατασταθούν από... ΝΑΤΟϊκά! Κάνοντας την ελληνική Κύπρο από κράτος, προτεκτοράτο.

Στο Σκοπιανό απέδειξε ότι δεν είναι ικανός να αντιληφθεί τους κινδύνους για την χώρα και το έθνος από το γεγονός ότι εκχώρησε ελληνικά ιστορικά και οικονομικά δικαιώματα σε ένα αδύναμο σλαβοαλβανικό μόρφωμα.

Τώρα αποδεικνύεται ο καλύτερος σύμμαχος της Τουρκίας και του Ερντογάν, αφού αφ'ενός μεν τον βγάζει από την δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει στο οικονομικό πεδίο, αφ'ετέρου δε, κυριολεκτικά τα δίνει όλα, απλώς και μόνο για να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα από την Κύπρο, με προοπτική να επιστρέψουν ακόμα ισχυρότερα.

Και βέβαια η Τουρκία πετυχαίνει όλους τους στόχους της, χωρίς να ρίξει... ούτε μία σφαίρα, όπως είναι η πάγια επιδίωξή της!



πηγη 

Τα αορατα αεροσκαφη, δεν ειναι πια αορατα για τους Ρωσους, τζαμπα τα δις που εδωσαν καποιοι....

Αναμενομενο ηταν...
Δεν ηταν δυνατον να μην κατασκευασθει καποιο αντιστελθ ρανταρ...
Και εγινε υπερ το δεον γρηγορα...


Ήρθε το τέλος των stealth από τόσο νωρίς; Διότι αν ισχύει αυτό τότε τόσα δισεκατομμύρια δολάρια πετάχτηκαν στον «βρόντο» για το τίποτα και εξηγεί το γιατί οι Ρώσοι ακόμα και στο καινούριο υπερμαχητικό τους το Su-57 δεν δίνουν τόση σημασία στο να έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά stealth όσο στο να είναι κορυφαίο στους αεροπορικούς ελιγμούς.

Η Ρωσία έχει καταστήσει επιχειρησιακά τα νέα της υπερόπλα, τα anti-stealth radar Nebo-M.

Οι νέες ρωσικές μονάδες 3-D ραντάρ Nebo-M έχουν την ικανότητα ανίχνευσης απειλών σε διαφορετικές μπάντες συχνοτήτων (multiband).

Η ικανότητα multiband είναι η μόνη που πορεί να εντοπίσει και να εγκλωβίσει ένα μαχητικό stealth.

Τα ραντάρ ανιχνεύουν από μικρού μεγέθους στόχους που κινούνται υπερηχητικά σε ένα περιβάλλον τρομερών ηλεκτρονικών παρεμβολών, έως μεσαίους και μεγάλους στόχους,  παρέχοντας αδιάκοπα πληροφορίες στα ρωσικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας που αυτά είναι είτε οι S-300 είτε οι S-400 είτε  οι επερχόμενοι S-500.

Το ραντάρ έχει σχεδιαστεί για αυτόματο εντοπισμό και παρακολούθηση στόχων όπως οι διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι, μαχητικά αεροσκάφη τύπου stealth, ή μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) και υπερηχητικά οχήματα.

Μπορούν να παρακολουθούν συνεχώς 200 ​ στόχους σε απόσταση  600 χιλιομέτρων. Επίσης δύνανται σε πλήρη λειτουργία  να παρακολουθήσουν και να εγκλωβίζουν  τουλάχιστον έως 20 βαλλιστικούς στόχους σε απόσταση 1.800 χλμ και σε ύψος 1.200 χλμ .

Η κάθε μονάδα  διαθέτει 3 ραντάρ, μονάδα ελέγχου και μεταβίβασης των  εντολών  φορτωμένα σε οχήματα (8 x 8 ) βάρους 24 τόνων.

Τα  ρωσικά ραντάρ Nebo-M  στέλνουν συνεχώς δεδομένα στα κέντρα ελέγχου  των πυραυλικών αντιαεροπορικών συστημάτων που εδρεύουν στην περιοχή, ελέγχοντας στην ουσία ότι κινείται στο ουρανό σε μια τεράστια περιοχή ελέγχοντας τους πάντες και τα πάντα.

Παρόμοια συστήματα ραντάρ αναπτύχθηκαν αιφνιδιαστικά στα σύνορα της  Ρωσίας με την Πολωνία, Ρουμανία και τις χώρες της Βαλτικής αλλά και στην Αρμενία.

Οι λόγοι είναι ευνόητοι, η Ρωσία θέλει να προστατέψει την περίμετρό της από αεροπορικές εισβολές και από πυρηνικά πλήγματα με βαλλιστικούς πυραύλους.
Δειτε βιντεο ΕΔΩ


πηγη 

Πηγε στον Στρατο, την εβαλαν σε γραφειο, αλλα προτιμα να ειναι μαχιμη !

Αυτα να τα βλεπουν καποιες δικες μας...
Αναφερομαι σ αυτες που ονειρο τους ειναι καποιο γραφειο και μισθος...



Ακούει στο όνομα Orin Julie. Είναι βετεράνος των IDF (Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων) του Ισραήλ. Ζει στο Ισραήλ, όμως «ζηλεύει» τους «ελεύθερους» νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών για τα όπλα, τα οποία λατρεύει.

Η Orin είναι γνωστή στα social media ως «βασίλισσα των όπλων». Η νεαρή γυναίκα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με όπλα σε διάφορες πόζες. Όμως δεν είναι μόνο η βασίλισσα των όπλων. Είναι μία σούπερ αποκαλυπτική γυναίκα, με στυλάκι που ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό και εξάρει τη φαντασία.

Η Orin κατατάχθηκε το 2012 στον στρατό και ζήτησε ενεργό ρόλο στο πεδίο της μάχης. Αντί γι' αυτό, το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ την τοποθέτησε σε γραφείο, γεγονός που δεν της άρεσε καθόλου.


Η ίδια βγάζει το... άχτι της στα social media, όπου ανεβάζει φωτογραφίες με βαριά όπλα και σούπερ προκλητικές εμφανίσεις...








Δειτε βιντεο ΕΔΩ





πηγη 

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Εμπλοκή στην Ρωσοτουρκικη λυκοφιλια,με εκβιασμους για Turk Stream και αντιδρασεις, για την Ρωσοσυριακη επιθεση στην Ιντλιμπ...

Νέα σοβαρή ρωσο-τουρκική διαμάχη στο προσκήνιο, μετά την επίθεση Ρώσων και Σύρων στην Ιντλίμπ, που  αφορά τον αγωγό Turk Stream αυτή την φορά και η οποία μπορεί να αφήσει τον αγωγό πιθανόν ακόμη και άδειο, εάν τα δύο μέρη δεν συμφωνήσουν σε μια τιμή, αναφέρει ρωσικό ΜΜΕ.

Πρόκειται για σοβαρή εμπλοκή η οποία αποτελεί απλά μια ακόμη πτυχή της  ρωσο-τουρκικής «λυκοφιλίας», η οποία ταρακουνιέται συθέμελα λόγω Συρίας (Ιντλίμπ) και Λιβύης, ειδικά μετά την κατάρριψη τουρκικής κατασκευής  εξοπλισμένου με πυραύλους UAV Bayraktar TB2, σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα rg.ru, που απηχεί τις απόψεις του ρωσικού στρατού.

Στη Λιβύη, οι δυνάμεις του φιλορώσου Χαφτάρ στην περιοχή Al-Jufra, κατέρριψαν ένα μη επανδρωμένο όχημα Bayraktar TB2, που ανήκε στις δυνάμεις της επονομαζόμενης Εθνικής Κυβέρνησης, αναφέρει ο τύπος.

Η κόντρα τώρα μεταξύ Τούρκων και Ρώσων μεταφέρθηκε στον αγωγό Turk Stream, για τον οποίο η Ρωσία έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή του και βλέπει σοβαρά γεγονότα να εμποδίζουν το έργο.

Η Gazprom όρισε ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του αγωγού φυσικού αερίου και ο Oleg Aksyutin, αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Gazprom, δήλωσε ότι όλα θα είναι έτοιμα τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

Αυτή τη στιγμή, οι εργασίες σε ξηρά και θάλασσα, από τη ρωσική πλευρά, είναι 100% περατωμένες, ενώ από την τουρκική πλευρά τα έργα ευρίσκονται στο  73,5%.

Εδώ οφείλουμε να επισημαίνουμε ότι οι ΗΠΑ εκτός των πιέσεων στον Ερντογάν για τους S-400, πιέζουν ασφυκτικά και για το αγωγό Turk Stream, ο οποίος κατά την Ουάσιγκτον δεν πρέπει να βγει στα Βαλκάνια σε καμία περίπτωση, διότι κινδυνεύει η Ευρώπη να εξαρτιέται ενεργειακά από τον Πούτιν.

ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΓΚΥΡΑΣ-ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Τον Απρίλιο, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε τη Μόσχα, όπου συζήτησε για τις τιμές του αερίου  με τον Ρώσο ομόλογό του. Ωστόσο, οι δύο ηγέτες δεν κατόρθωσαν να καταλήξουν σε συμβιβασμό.

«Αυτές είναι οι τιμές στην αγορά, δεν προσδιορίζονται από τη Gazprom με οδηγίες. Υπάρχουν ερωτήσεις, υπάρχουν και προβλήματα. Οι Τούρκοι φίλοι μας επιμένουν σε κάποιες φόρμουλες, για εμπορικούς λόγους, η Gazprom προσφέρει άλλες λύσεις», δήλωσε τότε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε επίσης ότι το πλεονέκτημα της Gazprom δεν είναι μόνο στην τιμή, αλλά και στην  ασφάλεια του εφοδιασμού.

«Η Τουρκία έχει πολλές συμβάσεις προμήθειας φυσικού αερίου με άλλες χώρες, οι οποίες απέχουν όμως πολύ μακριά από το να εκπληρώνουν τις συμβατικές υποχρεώσεις τους, ενώ  η Ρωσία εκτελεί τα πάντα με συνέπεια», δήλωσε ο Πούτιν.

Η παρατήρηση αυτή δεν έγινε τυχαία, δεδομένου ότι η Gazprom είχε αρκετούς ανταγωνιστές στην τουρκική αγορά.

Το 2018 ξεκίνησε ο αγωγός φυσικού αερίου TANAP Trans-Anatolian με χωρητικότητα 16 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου ανά έτος από τον τομέα Caspian Shah Deniz μέσω του Αζερμπαϊτζάν και Γεωργίας  και διέρχεται τα σύνορα της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Η Τουρκία αγοράζει επίσης πετρέλαιο από το Ιράν καθώς και υγροποιημένο αέριο (LNG) από διάφορους προμηθευτές. Για παράδειγμα, από το Κατάρ και ακόμη από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 2018, οι τιμές του φυσικού αερίου αυξήθηκαν κατά 13,2%. Αντίθετα, οι εισαγωγές ρωσικού  φυσικού αερίου στην Τουρκία μειώθηκαν κατά 17%.

Οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη μειώνονται λόγω της πτώσης της ζήτησης των ασιατικών αγορών.  Οι ζεστοί  χειμώνες μειώνουν την ανάγκη για φυσικό αέριο εν γένει.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι, δεδομένης της κατάστασης αυτής, η ίδια η Άγκυρα δεν βιάζεται να ολοκληρώσει εγκαίρως το αγωγό Turk Stream σε σχέση με την Μόσχα η οποία «καίγεται».

Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, η κατασκευή του τερματικού σταθμού στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Χωρίς αυτόν, δεν θα είναι δυνατόν να ξεκινήσει να ρέει φυσικό  αέριο μέσω του αγωγού αυτού.

Ο δεύτερος σωλήνας του «τουρκικού ρεύματος», που θα πρέπει να διέλθει στην Ευρώπη, θα ενισχύσει τη θέση της Τουρκίας ως περιφερειακό κέντρο φυσικού αερίου, αλλά η κατάσταση είναι ακόμα πιο αβέβαιη.

Μέχρι στιγμής, τα σχέδια  βρίσκονται στο στάδιο του συντονισμού με τις ευρωπαϊκές χώρες και δεν είναι ακόμα σαφές από πού θα περάσει ο αγωγός.

Η επιλογή προτεραιότητας από την Μόσχα, είναι η διαδρομή Βουλγαρία-Σερβία-Ουγγαρία-Σλοβακία με επέκταση σε Αυστρία και  Ιταλία.

Ωστόσο, οι αρχές της ΕΕ δεν βιάζονται να εκφράσουν τη θέση τους σχετικά με το σχέδιο. Αυτό συνεπάγεται ορισμένους κινδύνους, εάν οι Βρυξέλλες αποφασίσουν ξαφνικά να βάλουν εμπόδια σε αυτό.

Ο Alexey Kalachev, αναλυτής στον όμιλο Finam, πιστεύει ότι οι Τούρκοι  εκμεταλλεύονται την κατάσταση, προκειμένου να διαπραγματευτούν για ακόμα  πιο ευνοϊκές τιμές.

«Ενώ ο αγωγός αερίου Turk Stream δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν λειτουργεί, υπάρχει πραγματικά ο κίνδυνος να μην δούμε να ρέει με φυσικό αέριο πλήρως ο αγωγός.

Αυτό είναι ένα καλό εφαλτήριο για να διαπραγματευτεί η Άγκυρα την τιμή καθ’ όλη την περίοδο της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου.

Σε κάθε νέο στάδιο, η Άγκυρα κερδίζει παραχωρήσεις είτε με τη μορφή δανείων, είτε με τη μορφή μείωσης των τιμών.

Νομίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί. Επιπλέον, υπέρ της Τουρκίας είναι τώρα η κατάσταση των τιμών και στην  Ευρωπαϊκή αγορά φυσικού αερίου», δήλωσε ο Ρώσος ειδικός.

« Υπάρχουν επίσης και άλλοι κίνδυνοι επειδή η αγορά φυσικού αερίου  αναπτύσσεται ενεργά. Το Κατάρ αυξάνει σημαντικά την παραγωγή υγροποιημένου αερίου, ενώ και οι Ηνωμένες Πολιτείες αύξησαν δραματικά τον όγκο παραγωγής τους.

Αυτά τα δεδομένα θα προκαλέσουν κατά καιρούς σοβαρό αντίκτυπο στις περιοχές όπου υπάρχουν οι σωλήνες. Και όσο περισσότερο, τόσο πιο συχνά θα συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις», συνέχισε  ο ίδιος.

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξακολουθεί να είναι σιωπηλή και δεν δηλώνει καμία θέση, ούτε εναντίον ούτε υπέρ. Οι μεμονωμένες χώρες από  τις οποίες πρέπει να περάσει ο αγωγός  (για παράδειγμα, η Βουλγαρία) έχουν ήδη αρχίσει να εργάζονται.

Διαβουλεύσεις, διαγωνισμοί κτλπ. Δηλαδή, η διαδρομή ορίζεται και δεν υπάρχουν προβλήματα με αυτήν. Ωστόσο, η έλλειψη θέσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα.

Η κατάσταση είναι παρόμοια με το αγωγό  «South Stream». Εάν το θέλουν οι ευρωπαϊκές αρχές, μπορούν να δημιουργήσουν πολύ σοβαρές δυσκολίες για το σχέδιο. Ωστόσο, η Βουλγαρία δεν είναι  Γερμανία, η οποία μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της. Ως εκ τούτου, μένει να περιμένουμε τη θέση των Βρυξελλών», κατέληξε ο Ρώσος ειδικός.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ;

Ότι η διαφωνία Τούρκων και Αμερικανών για τους S-400 είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου, το οποίο αφορά κύρια και τον αγωγό Turk Stream και το κέντρο αποθήκευσης αμερικανικού υγροποιημένου αερίου στην Αλεξανδρούπολη με το οποίο θα προμηθεύεται φυσικό αέριο η Ευρώπη.

Πρόκειται για πολύ μεγάλο και χοντρό παιχνίδι για μεγάλους και ισχυρούς «παίκτες» όπως οι ΗΠΑ και η Ρωσία, με προεκτάσεις όμως που φτάνουν στα Στενά, το Αιγαίο, την Κύπρο μέχρι… την Τεχεράνη.

Η Ελλάδα σε όλα αυτά λόγω γεωγραφίας ευρίσκεται ακριβώς στην μέση αυτού του ακήρυκτου ενεργειακού πολέμου Ανατολής–Δύσης, ακριβώς ανάμεσα σε δύο τεράστιους κυκλώνες, παρόλα αυτά οφείλουμε να επιζήσουμε με τις λιγότερες δυνατόν απώλειες από όλες τις πλευρές, και να κερδίσουμε πολλά αν και εφόσον κάνουμε χρήση της ιστορίας μας, η οποία έχει τόσα να μας έχει διδάξει και την οποία επιμελώς  ξεχνάμε.



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.