Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΚΥΠΡΟΣ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ!! Τους ζητησαν να αποχωρησουν απο την Κυπριακη ΑΟΖ.....και αυτοι απαντησαν με.......

ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ!!!!!Ενα βιντεο που ηρθε στο φως της δημοσιοτητας αποδεικνυει το θρασος που εχει το καθεστως Ερντογαν στα τεκτενομενα στην Κυπρο!!!Το κεντρο συντονισμου ερευνας και διασωσης της Κυπρου εστειλε σημα στο Τουρκικο σκαφος Barbaros το οποιο επλεε νοτιοδυτικα της Λεμεσου εντος της Κυπριακης ΑΟΖ. Συγκεκριμενα τους ζητουσε να σταματησουν τις παρανομες δραστηριοτητες και να αποχωρησουν αμεσως απο την περιοχη!!!!Ομως η απαντηση που ελαβαν απο το πληρωμα του Barbaros ηταν ακρως χλευαστικη!!!!

Βίντεο ντοκουμέντο - Ο «Αττίλας» διασύρει την Κύπρο: Δείτε πως απάντησε το Barbaros στην εντολή αποχώρησης από την ΑΟΖ.

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια, που καταδεικνύει το μέγεθος του τουρκικού θράσους, προχώρησε το πλήρωμα του «ερευνητικού» σκάφους Barbaros το οποίο πλέει νοτιοδυτικά της Λεμεσού στο τεμάχιο 8 της κυπριακής ΑΟΖ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο το οποίο έχει τραβηχτεί από την γέφυρα του Barbaros, το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας-Διάσωσης (JRCC Λάρνακας) απευθύνει προειδοποίηση προς το τουρκικό σκάφος ότι πραγματοποιεί παράνομη έρευνα εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κυπριακής υφαλοκρηπίδας.

«Ενεργείτε κατά παραβίαση της διεθνούς νομοθεσίας και των ναυτικών διαδικασιών ασφάλειας και παραβιάζετε τον ποινικό κώδικα της κυπριακής Δημοκρατίας.

Σταματήστε αμέσως όλες τις παράνομες δραστηριότητές σας .

Απαντήστε αμέσως ότι λάβατε αυτή την προειδοποίηση».

Αυτό ανέφερε ο Κύπριος αρμόδιος και οι Τούρκοι απάντησαν:

Με αμανέδες.

Πρόκειται για ακόμη μία επίδειξη  τουρκικού θράσους απέναντι στην Κύπρο αλλά κυριότερα απέναντι στην εξαφανισμένη Ελλάδα η οποία, την ώρα που καταπατούνται τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνισμού κάνει πως τάχα δεν καταλαβαίνει…

δειτε εδω το βιντεο

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.