Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Eμβoλιασμεvεεεεε ακoυ, ακoυ....



Εμεις τι να πουμε;
Μιλαει ο ειδικος....
Ακουσε τον...

Έλov Mασk: Για αpκετές nμέρες έvιωθα oτι θα πεθάvω...απ τo εμβoλιo ! ! !

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ: ΕΙΧΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ mRNA ΕΜΒΟΛΙΑ. Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ



Με δημόσια παρέμβαση του ο δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ αποκάλυψε πως είχε πολύ σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο κατά του Covid-19 και ειδικότερα στην δεύτερη δόση, η οποία έγινε με mRNA εμβόλιο (η πρώτη δεν ήταν) και ότι φοβάται πως «μπορεί να έχει μόνιμη βλάβη στην υγεία» του.

Όμως η καταγγελία του δεν σταμάτησε εκεί καθώς είπε πως και ο ξάδερφός του ο οποίος είναι νέος και απόλυτα υγιής, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, με σοβαρά συμπτώματα μυοκαρδίτιδας!

 Ο Έλον Μασκ, απαντώντας σε ανάρτηση χρήστη του Twitter η οποία αναφερόταν στα στοιχεία του CDC για τις παρενέργειες των εμβολίων, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος αντιμετώπισε σοβαρές παρενέργειες έπειτα από τη δεύτερη δόση εμβολίου mRNA.

«Για αρκετές ημέρες ένιωθα ότι θα πεθάνω», έγραψε χαρακτηριστικά. «Ελπίζω πως δεν θα έχω μόνιμη βλάβη στην υγεία», συμπλήρωσε.

Ο δισεκατομμυριούχος ισχυρός άντρας της Tesla και πλέον ιδιοκτήτης του Twitter, παρέθεσε και όλο το ιστορικό εμβολιασμού του.

Έγραψε συγκεκριμένα ότι το πρώτο εμβόλιο που έκανε ήταν το Johnson and Johnson, από το οποίο δεν αντιμετώπισε παρενέργειες εκτός από έντονο πόνο στο χέρι, έπειτα εμβολιάστηκε με εμβόλιο mRNA, στην πρώτη δόση δεν είχε παρενέργειες, η δεύτερη δόση όμως του δημιούργησε σοβαρά προβλήματα.



πηγη

Tωρα βγαivoυv οι αλnθειες....

ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ RT;;



Οταν η παράμετρος Rt ήταν μεγαλύτερη του 1 ο επιστημονικός απατεώνας Τσιόδρας επέβαλε lockdown. Όσο ο αριθμητής του κλάσματος αύξανε... (new infections = νέοι φορείς) ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΣΤ, τόσο μεγάλωνε η τιμή του Rt πάνω απο την τιμή 1 και έμπαιναν τα μέτρα.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΤΕ, (ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΑΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ,) ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΗΤΗ;;

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ 30000 ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 3000. ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ ΤΟΥΣ.

Α ΡΕ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. 

ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥ Rt ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΣΙΟΔΡΑ

Με μεγάλο λάθος στον υπολογισμό της παραμέτρου Rt και όταν το Rt ήταν μεγαλύτερο της μονάδας (Rt>1), τα γιατρουδάκια της επιτροπής αποφάσιζαν και επέβαλλαν υποχρεωτικά lockdown.

Χωρίς πλήρη και επιβεβαιωμένη καταγραφή των δεδομένων για τον σωστό υπολογισμό των τριών παραμέτρων στην παραπάνω εξίσωση υπολογισμού η επιτροπή αποφάσιζε πότε να μπει στη χώρα lockdown!

Μόνα τους τα γιατρουδάκια της επιτροπής παραδέχτηκαν πως δεν μετράνε σωστά τους νεκρούς. Και όχι μόνον! Υπήρχε λάθος καταγραφή και στο πόσα νέα κρούσματα υπήρχαν αλλά και στο πόσοι γίνονταν καλά. Τίποτα δεν μετράγανε σωστά. Αρα το Rt το υπολόγιζαν λάθος. Και με λάθος Rt σας έβαζαν υποχρεωτικά lockdown.

Τα γιατρουδάκια προκάλεσαν δις ευρώ καταστροφή στην Ελληνική οικονομία με τα λάθος lockdown που επέβαλλαν και ακόμη τους βγάζουν να προκαλούν στα ΜΜΕ. Αυτό είναι έγκλημα αλλά η Ελληνική δικαιοσύνη φωνάζει τον εγκληματία να παραστήσει τον εμπειρογνώμονα! Τώρα με έρευνα που έγινε σε 8 ποντίκια τα γιατρουδάκια θέλουν να επιβάλλουν ξανά εμβολιασμό στον Ελληνικό λαό. Τραγική η κατάσταση.


πηγη

ΜΠPΑΒΟ ΣTOΥΣ ΣΟYHΔΟΥΣ.....Eκαψαν το Koράvι έξω απo τnv Toυρκικn πρεσβεiα ! ! !

Ο Δανό-Σουηδός πολιτικός Rasmus Paludan, το απόγευμα του Σαββάτου στο πλαίσιο διαδηλώσεων έξω από την τουρκική πρεσβεία στη Στοκχόλμη έκαψε αντίτυπο από το Κοράνι...



Υπερασπιζόμενος την κίνησή του είπε πως προχώρησε σε αυτήν την πράξη -την οποία ειρήσθω εν παρόδω έχει επαναλάβει στο παρελθόν στο Μάλμε και αλλού για το μεταναστευτικό- για να αποκτήσει η Σουηδία ελευθερία του λόγου.

Νωρίτερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε πως ελπίζει ότι οι σουηδικές αρχές δεν θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί η προαναφερθείσα συγκέντρωση διαμαρτυρίας με το κάψιμο του Κορανίου.

Το σουηδικό δίκτυο Samnytt πήρε συνέντευξη από τον Paludan νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Ο πολιτικός δήλωσε ότι θέλει να σηματοδοτήσει την ελευθερία της έκφρασης κατά της Τουρκίας. Αυτό αφότου η Τουρκία καταδίκασε το περιστατικό όπου το κουρδικό δίκτυο Ροζάβα είχε κρεμάσει μια κούκλα-ομοίωμα του Ερντογάν έξω από το Δημαρχείο της Στοκχόλμης.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, αλλά δεν πρέπει να το πληρώσουμε με την κατάργηση στην ελευθερία της έκφρασης. Αυτό το τίμημα είναι πολύ υψηλό. Ο Ερντογάν φαίνεται να πιστεύει ότι μπορεί να έχει κάθε είδους παράλογες απαιτήσεις από τη Σουηδία για να αλλάξει τη μορφή διακυβέρνησής της», είπε ο Paludan στον Samnytt.

Μπαχτσελί: Είναι σκάνδαλο και βαρβαρότητα το κάψιμο του Κορανίου

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του MHP Ντεβλέτ Μπαχτσελί , σύμμαχος του Ερντογάν, αντέδρασε στο κάψιμο του Κορανίου.

Ο Μπαχτσελί μίλησε για «προδοτικές προκλήσεις εγχώριας και ξένης προέλευσης» και για «μια άθλια συνωμοσία και σκληρή ενέργεια κατά του Κορανίου που προκάλεσε την οργή στον τουρκο-ισλαμικό κόσμο και το τέλος της υπομονής μας».

«Η άδεια της σουηδικής διοίκησης σε έναν εκφυλισμένο Δανό πολιτικό να κάψει το Κοράνι μπροστά από την Τουρκική Πρεσβεία στη Στοκχόλμη δεν είναι μόνο σκάνδαλο, αλλά και σαφής επίδειξη και ενσάρκωση βαρβαρότητας και βανδαλισμού» πρόσθεσε.

Επίσης ο Αντιπρόεδρος του Κόμματος AK του Ερντογάν και εκπρόσωπός του, Ομέρ Τσελίκ, επίσης αντέδρασε ενοχλημένος: «Το να επιτρέπεται η καύση του Κορανίου αποτελεί απειλή για όλες τις θρησκείες και την ελευθερία των πεποιθήσεων. Η Σουηδία έχει ενθαρρύνει την απειλή των πιο σημαντικών αξιών της ανθρωπότητας».


πηγη

Γ. Ρωμαvoς: Πoτέ δεν υπnρξε «Δυvαστεiα Γκλύξμπoυργκ» …: 108 xρόvια ψεύδoυς και πρoπαγάvδας ! ! !

Ο Λυσίου «Λόγος υπέρ Αδυνάτου», 403 π.Χ., αντιμετώπιζε και το ζήτημα της προστασίας από κακόπιστους συκοφάντες....



Η υπεράσπιση της αλήθειας σε μια Δημοκρατία είναι σπουδαιότερη από την όποια πολιτική διαφωνία ή αντιπαλότητα. Η καταδίκη της πολιτικής ατιμίας και του ψεύδους θα στήριζε το υπάρχον Πολίτευμά μας. Αντίθετα το ψεύδος οδηγεί στο ξεθεμελίωμα όσων απέμειναν στην «Δημοκρατία» μας, μετά από 49 χρόνια ανελέητης Μεταπολίτευσης, Μνημονίων, Συμφωνίας Πρεσπών και πολλών άλλων.

Πολιτικά λάθη και μάλιστα εθνοκτόνα έγιναν σε μείζονες –καταστροφικά– περιόδους του Νεώτερου Ελληνικού Κράτους, όπως: 1823-1825, «Εθνικός Διχασμός», Καταστροφή της Σμύρνης, η ολέθρια περίοδος 1944-1949, Κύπρος, 1974, Ίμια, κ.ά. Η σχεδόν τετραετία που πραγματικά βασίλευσε ο εκλιπών Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄, 1964-1967, θα καταταγεί από την Ιστορία στις κρίσιμες μεν περιόδους, όπως δεκάδες άλλες, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τις προαναφερθείσες μεγάλες εθνικές καταστροφές.

Το Έθνος μας ξεπέρασε μικρές και μεγάλες κρίσεις μόνο με μακροθυμία, καταλογισμό λαθών αλλά και συγχώρεση, με στόχο την Ενότητα και όχι(!) τον Διχασμό. Όσοι ευεργετήθηκαν με την «Εθνική Συμφιλίωση» για τα της περίοδο 1944-1949, και οι αστοί συνοδοιπόροι τους, θα πρέπει αφού θάψουν το «τσεκούρι» κάθε νέου Διχασμού να αναλογιστούν πώς θα ξεμπλέξει η Ελλάς από την επαίσχυντη «Συμφωνία των Πρεσπών» που μας φόρτωσε η πλήρης υποταγή τους στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, και από τον 49χρονο ενδοτισμό τους (τουλάχιστον…) προς την Τουρκία και τις ξένες δυνάμεις.

Περί της δήθεν ύπαρξης «Δυναστείας Γκλύξμπουργκ» ή επωνύμου…

Οι βασιλείς της Ελλάδος, μετά το 1863, ήταν Δανοί και όχι Γερμανοί. Γερμανούς τους θέλει η επί 108 χρόνια συνεχιζόμενη μέχρι σήμερα λυσσαλέα προπαγάνδα, την οποία κατασκεύασε το 1915 –γνωστή για την δολιότητά της– «Μεγάλη Δύναμη». Την προπαγάνδα διακίνησαν και διακινούν ακόμη ελληνικά κόμματα, οι ανίδεοι της Ιστορίας και οι έμμισθοι πράκτορες ξένων δυνάμεων, εντός ή εκτός του Ενιαίου Κυβερνητισμού, θέλοντας να σπείρουν ξανά την διχόνοια και να δημιουργήσουν νέο Εθνικό Διχασμό στην Ελλάδα.

Το όνομα Γκλύξμπουρκγ δεν υπήρξε ΠΟΤΕ ως όνομα της Δυναστείας του βασιλικού οίκου της Δανίας ούτε ως επώνυμο μελών της, όπως δεν υπήρξε οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη κάποιος δήθεν «βασιλικός οίκος Γκλύξμπουρκγ».

Σε οποιοδήποτε πανεπιστημιακό(!) ή άλλο βιβλίο, μελέτη, κείμενο, άρθρο Ιστοσελίδα, ή ΜΜΕ υπάρχουν αναφορές για δήθεν «Βασιλική Δυναστεία των Γκλύξμπουργκ», είναι ενσυνείδητα ψεύδη μιας συνεχιζόμενης προπαγάνδας.

Στην πολλαπλά λανθασμένη Βικιπαίδεια[1] γράφεται: «…οι επόμενοι, του Οίκου των Γκλύξμπουργκ, είχαν τον τίτλο Βασιλεύς των Ελλήνων…». Πάνω από αυτό το «λήμμα»-ιστορικό λύμα, με τίτλο ο «Οίκος του Γκλύξμπουργκ[2]» γράφεται σε πλαίσιο!: «Το λήμμα δεν περιέχει πηγές ή αυτές που περιέχει δεν επαρκούν, κλπ. Η σήμανση τοποθετήθηκε στις 20/05/2013.» Αλλού γράφει ψευδώς «Κωνσταντίνος Β΄ της Ελλάδας» και όχι το αληθές «…των Ελλήνων». Με τέτοια ψεύδη χτίστηκε και συντηρείται επί 108 χρόνια η φασίζουσα προπαγάνδα περί δήθεν «Γκλύξμπουργκ».

Πρώτα τα ντοκουμέντα και μετά η άποψη

1.Γκλύξμπουρκγ ονομάζεται στα γερμανικά μια κωμόπολη της επαρχίας Σλέσβιγκ, στη Βόρειο Γερμανία, που μέχρι τον 12ο αι. βρισκόταν υπό Δανικό έλεγχο. Μετά δημιουργήθηκε το ασήμαντο Δουκάτο του Λύξμποργκ, στα Δανικά, το οποίο διεκδικήθηκε σταδιακά από τις: Δανία, Πρωσία και Γερμανία, στην οποία σήμερα ανήκει. Το κάστρο-παλάτι Λύξμποργκ Σλοτ, στα δανικά, και Σλος Γκλύξμπουργκ, στα γερμανικά, χτίστηκε (1582-87) στην όχθη του φιόρδ Φλένσμπουργκ, κάποτε σύνορα Δανίας–Γερμανίας. Εκεί έμεινε περιστασιακά ο Δανός βασιλιάς που εξουσίαζε μια σειρά Δουκάτα με πιο σπουδαία τα Σλέσβιχ–Χόλσταϊν–Σόντερμπουργκ και τελευταίο, ένα προικώο…, το Γκλύξμπουργκ.

Ο Βασιλεύς των Ελλήνων Κωνσταντίνος Α΄ είχε και τον τίτλο του Δουκός της Σπάρτης. Διανοήθηκε ποτέ κάποιος να τον αποκαλέσει Κωνσταντίνο Σπάρτη…

Χαρακτηριστικό της φασίζουσας προπαγάνδας είναι το εξής: αφού στον πύργο έμενε περιστασιακά ο Δανός βασιλιάς, φυσικό ήταν ο πύργος να φέρει το (γνήσιο) Δανικό όνομα Λύξμποργκ Σλοτ (Lyksborg Slot). Όμως, οι παραχαράκτες προκειμένου μετά το 1915 να συκοφαντήσουν τον Βασιλέα των Ελλήνων Κωνσταντίνο Α΄, χρησιμοποίησαν το γερμανικό(!) όνομα Σλος Γκλύξμπουργκ (Schloss Glücksburg), που σημαίνει: «Πύργος της ευτυχίας»... Το όνομα επελέγη από τους συκοφάντες ακριβώς γιατί ήταν κακόηχο και απολύτως γερμανικό…

2. Ο βασιλεύς Γεώργιος Α΄, γενάρχης του Ελληνικού Βασιλικού Οίκου, δεν είχε επώνυμο ούτε ελέγετο ποτέ Γκλύξμπουργκ. Αναγορεύθηκε παμψηφεί ως Συνταγματικός Βασιλέας των Ελλήνων (και όχι Μονάρχης!) Το ψήφισμα της «Β΄ των Ελλήνων Συνελεύσεως» της 18ης Μαρτίου, 1863: «…α) Αναγορεύει παμψηφεί τον πρίγκιπα της Δανίας Χριστιανόν, Γουλιέλμον, Φερδινάνδον, Αδόλφον, Γεώργιον, δευτερότοκον υιόν του πρίγκιπος Χριστιανού της Δανίας, συνταγματικόν βασιλέα των Ελλήνων υπό το όνομα Γεώργιος Α΄ Βασιλεύς των Ελλήνων...» (Εικόνα 1). Διεθνώς ο τίτλος του ήταν: ROI DES HELLENES.



3. Οι βασιλείς της Δανίας ποτέ δεν είχαν επώνυμο «Γκλύξμπουργκ» ή οποιοδήποτε άλλο επώνυμο.

Στις 25 Ιουνίου 1983, ετέθη υπ’ όψη της Βασίλισσας της Δανίας ένα Υπόμνημα σχετικό με το ότι ελληνικοί επίσημοι και ανεπίσημοι κύκλοι αποδίδουν στην Ελληνική Βασιλική Οικογένεια το επίθετο Γκλύξμπουργκ (Εικόνα 2). Ζητήθηκε από το Ιδιαίτερο Γραφείο της Βασιλίσσης να επιβεβαιώσει αν οι Δανοί Βασιλείς ή κάποιο μέλος της Βασιλικής Οικογένειας φέρει το όνομα Γκλύξμπουργκ ή οποιοδήποτε επίθετο. Η υπόθεση ανατέθηκε στον Δανό Πρωθυπουργό, το γραφείο του οποίου απάντησε την1η Ιουλίου 1983, ότι «…κανείς Δανός Βασιλιάς ή μέλος της Δανικής Βασιλικής οικογένειας δεν φέρει ή έφερε το όνομα Γκλύξμπουργκ ή οποιοδήποτε άλλο επώνυμο»…» Ενημερώθηκε ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδος, Αντρέας Παπανδρέου. Ωστόσο αυτός μέχρι τον θάνατό του, όλα τα στελέχη του κόμματός του (ΠΑΣΟΚ), καθώς και άλλα αστικά ή κομμουνιστικά κόμματα συνέχισαν και συνεχίζουν μέχρι σήμερα την χρήση αυτού του πλαστού όρου.





4. Το ελληνικό Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), μετά από Συνεδρίαση της Ολομέλειάς του εξέδωσε την απόφαση, με Αρθ. 4575/1996, όπου μεταξύ άλλων αναγνωρίζει, το τίτλο: «Κωνσταντίνος, τέως Βασιλεύς των Ελλήνων».

Στην απόφαση δέχεται ότι: «Ο τέως Βασιλεύς των Ελλήνων[…], στερείται επωνύμου λόγω των ιστορικών περιστάσεων και ειδικότερα γιατί οι βασιλιάδες των Ελλήνων δεν είχαν επώνυμο. Συναφώς Ψήφισμα της Β΄ των Ελλήνων Συνέλευσης της 18.3.1863, κλπ. (βλ. Εικόνα 1).

Στην ίδια απόφαση πιστοποιείται, ότι «…κανείς Δανός βασιλιάς ή μέλος της δανικής βασιλικής οικογένειας δεν φέρει ή έφερε το όνομα Γκλύξμπουργκ ή οποιοδήποτε άλλο επώνυμο».

5. Το Νομικό Συμβούλιο του ελληνικού Κράτους στην γνωμοδότησή του (Ν.Σ.Κ 300/2014, της 30ης/9/2014) αναφέρει τα εξής:

α. Στην 1η σελίδα (Εικόνα 3) αναγράφεται ο τίτλος ταυτότητος προσώπου: «τέως Βασιλέας των Ελλήνων Κωνσταντίνος», με το γράμμα «Β» κεφαλαίο.



β. Στη σελίδα 2 (Εικόνα 4) της ως άνω Γνωμοδότησής του, το ΝΣΚ, εισάγει τα εξής αποδεκτά από το ελληνικό κράτος στοιχεία:

β1. Ταυτότητα ατόμου: «τ. Βασιλεύς των Ελλήνων Κωνσταντίνος.»

β2. Διπλωματικό διαβατήριο με το όνομα-ιδιότητα: «KING CONSTANTINE».

β3. Όλα τα δημόσια έγγραφα του Βασιλέως Κωνσταντίνου Β΄ που προέρχονται από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του ΙΚΑ, ΑΜΚΑ, ΟΜΔ Ασφάλισης και Εσόδων, ΑΦΜ, κλπ. Δηλαδή ΟΛΑ τα κρατικά στοιχεία των Ελλήνων πολιτών, και,

β4. Πλήρη στοιχεία ταυτότητος προσώπου και γονέων: «Κωνσταντίνος τέως Βασιλεύς του Παύλου και της Φρειδερίκης».



Στην ίδια Γνωμοδότηση, στη σελίδα 6, γίνονται αποδεκτά όλα όσα προαναφέρθηκαν και στην απόφαση του ΣτΕ, ότι: «Ο αιτών, τέως βασιλιάς των Ελλήνων[…], στερείται επωνύμου λόγω των ιστορικών περιστάσεων και ειδικότερα γιατί οι βασιλιάδες των Ελλήνων δεν είχαν επώνυμο». Γίνεται δεκτή η προαναφερθείσα επιστολή, 1ης Ιουλίου 1983, του Δανού πρωθυπουργού: «…κανείς Δανός βασιλιάς ή μέλος της δανικής βασιλικής οικογένειας δεν φέρει ή έφερε το όνομα Γκλύξμπουργκ ή οποιοδήποτε άλλο επώνυμο»…»

γ. Στην σελίδα 7 (Εικόνα 5) εισάγεται (και) ο όρος «πρώην βασιλιάς» με την ερμηνεία του ΝΣΚ. Έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός, ότι σε απόφαση ανωτάτου νομικού οργάνου του ελληνικού κράτους εισάγεται γραπτώς η λέξη «πρώην» και όχι μόνο «τέως». Στην συνέχεια αναφέρονται οι θετικές κρίσεις ανώτατων νομικών οργάνων του ελληνικού κράτους (Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, Συμβούλιο της Επικρατείας, Άρειος Πάγος), όπως και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.



δ. Η ως άνω Γνωμοδότηση του ΝΣΚ, στην τελευταία σελίδα 8 (Εικόνα 6) υπογράφεται από την Πάρεδρο του ΝΣΚ, Σοφίας Αλεξ. Μπίκου. Στο σημείο 1, αναφέρεται: «το ελληνικό κράτος οφείλει να συμμορφώνεται στις αποφάσεις των ανωτάτων Δικαστηρίων (Συμβούλιο της Επικρατείας, Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) και να αναγνωρίζει ως προσδιοριστικό ταυτότητος την λέξη «Βασιλεύς» του αιτούντος», δηλαδή του τ. Βασιλέως των Ελλήνων Κωνσταντίνου Β΄.

Η αιτία και η αρχή της κατασκευασμένης προπαγάνδας περί «Γκλύξμπουργκ»



Το όνομα «Γκλύξμπουρκ» χρησιμοποιείται ως στοχευμένη προπαγάνδα ψεύδους για πρώτη φορά το 1915. Μέχρι την δολοφονία του Βασιλέως των Ελλήνων Γεωργίου Α΄, 18 Μαρτίου 1913, ουδείς είχε διανοηθεί να αποκαλέσει τον βασιλιά «Γκλύξμπουργκ». Οι πάντες γνώριζαν ότι ήταν Δανός στην καταγωγή, όχι Γερμανός, και ότι δεν είχε επώνυμο.

Μετά τον θάνατο του Γεωργίου Α΄, εμφανίστηκε πιο ασφυκτικά εκ μέρους των «Συμμάχων» μας, πρωτίστως τους Αγγλογάλλους, το χρόνιο ζήτημα του απόλυτου ελέγχου της χώρας μας από τις μεγάλες ξένες δυνάμεις. Το ζήτημα πήρε εκρηκτικές διαστάσεις μετά την κήρυξη του Α΄ΠΠ, 1914. Οι Αγγλογάλλοι απαιτούσαν την είσοδο της Ελλάδος στον πόλεμο χωρίς απολύτως κανένα εδαφικό αντάλλαγμα και χωρίς την στρατιωτική κάλυψη της χώρας μας απέναντι στους εχθρούς της, Βουλγαρία και Τουρκία.

Η ουδετερότητα που το 1914 υποστήριξαν αρχικά μαζί ο Βασιλεύς των Ελλήνων Κωνσταντίνος Α΄ και ο πρωθυπουργός Ελ. Βενιζέλος δεν μακροημέρευσε διότι ο Βενιζέλος αλλάζοντας γνώμη τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της εισόδου της Ελλάδος στον πόλεμο.

Ωστόσο είχαν προηγηθεί τα εξής: στις 28 Ιουλίου 1913 υπεγράφη η Συνθήκη του Βουκουρεστίου. Τεσσεράμισι μήνες πριν την κύρωσή της, στις 2 Μαρτίου 1913, ο Βενιζέλος σε αγόρευσή του στη Βουλή κατέθεσε την θεωρία του περί «ανυπαρξίας σπονδυλικής στήλης, εάν η Ελλάς επεκτεινόταν προς τα ανατολικά», δηλαδή πέραν της Αν. Μακεδονίας-Θράκης με στόχο την Κωνσταντινούπολη… Τελικά παρά την πίεση των Άγγλων και του Βενιζέλου, να μην προωθηθεί η Ελλάς ανατολικά, την Καβάλα και τις όμορες περιοχές τις εκχώρησε στην Ελλάδα ο Γερμανός Αυτοκράτορας, Κάιζερ, Γουλιέλμος Β΄, και κατοπινός εχθρός των Αγγλογάλλων (ΑΝΤΑΝΤ).

Οι Άγγλοι επιζητούσαν με κάθε τρόπο την Συμμαχία της Βουλγαρίας μέχρι την κήρυξη του Α΄ΠΠ, παρά την καταγγελία του Κωνσταντίνου Α΄ σε αυτούς, ότι οι Βούλγαροι είχαν ήδη συνάψει μυστική συμμαχία με την Γερμανία –αντίπαλο των Αγγλογάλλων.

Μετά την κήρυξη του Α΄ΠΠ ο Κωνσταντίνος Α΄ επέμεινε στην ουδετερότητα, αφού η Ελλάς δεν ελάμβανε εδαφικά ανταλλάγματα ούτε εγγυήσεις της ακεραιότητός της. Αντίθετα ο Βενιζέλος υποστήριξε φανατικά την πάγια εμμονή του να παραδώσει την Καβάλα και τις γύρω πόλεις στους Βουλγάρους. Την απόδειξη την παρέχει ο ίδιος με το ολέθριο τρίτο(!) Υπόμνημά του προς τον Κωνσταντίνο Α΄, της 17ης Φεβρουαρίου 1915. Σε αυτό μεταξύ άλλων γράφει: «…η παραχώρησις της Καβάλας[…]δεν διστάζω να την προτείνω[…]η παραχώρησης του τμήματος Δράμας – Καβάλας[…]η βουλγαρική κυβέρνησης θα εξαγοράσει τις περιουσίες (των Μακεδόνων)[…]πιστεύω ακραδάντως ότι πρέπει να τεθεί κατά μέρος πας δισταγμός.», κλπ. (βλ. λεπτομέρειες στις σελίδες 224-233, στο βιβλίο μου: «Ο ανυπότακτος, Η αληθινή Ιστορία του Εθνικού Διχασμού, Εκδόσεις Λειμών, 2022».)

Η σταθερή αντίθεση του Κωνσταντίνου Α΄ να παραχωρήσει εθνικά εδάφη στη Βουλγαρία, έκανε τους Άγγλους να χαλκέψουν τα ψεύδη της προπαγάνδας τους και να τον παρουσιάζουν σαν δήθεν «Γερμανό, στρατηγό του Γερμανού Αυτοκράτορα και συνεπώς …Γκλύξμπουργκ». Μέχρι σήμερα ο βενιζελικός-νεοφιλελευθερισμός αποκρύπτει ότι ο Κωνσταντίνος Α΄ απέρριπτε συνεχώς τις προτάσεις του Κάιζερ για συμμαχία, όπως και τις οξύτατες και ακραίες αντιθέσεις που είχε και η σύζυγός του Σοφία με τον αδελφό της Γερμανό Αυτοκράτορα.

Συμπερασματικά: Τα περί «Γκλύξμπουργκ» είναι ένα πλαστό κατασκεύασμα που ξεκινά το 1915, από την αγγλική πρωτίστως προπαγάνδα κατά του Βασιλέως Κωνσταντίνου Α΄. Η πλαστότητα αυτή διακινήθηκε από το αγγλικής κατασκευής Κόμμα Φιλελευθέρων του Βενιζέλου, κορυφώθηκε κατά την Δικτατορία Βενιζέλου (1917-1920), διατηρήθηκε εν Ελλάδι με αμείωτο φανατισμό μέχρι τον σημερινό νεο-Φιλελευθερισμό, αλλά και από τους πάσης φύσεως Σοσιαλιστές και Κομμουνιστές που πάντοτε θεωρούσαν την βασιλεία εχθρό τους. Με ψεύδη όμως δεν χτίζεις ιστορία πόσο μάλλον Δίκαιο.

Όπως αποδείχτηκε, σε κάθε ελληνική κρατική υπηρεσία, σε όλα τα ανώτατα δικαστήρια της Ελλάδος, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναγνωριζόταν η ταυτότητα: τέως/πρώην Βασιλεύς των Ελλήνων Κωνσταντίνος Β΄, ενώ σε όλο τον κόσμο το KING CONSTANTINE. Ωστόσο, κάποια ελληνικά κόμματα και οι οπαδοί τους ισχυρίζονταν, επί 108 χρόνια, ότι η Βασιλική Οικογένεια της Ελλάδος και συγκεκριμένα ο τελευταίος βασιλιάς λέγονταν «Γκλύξμπουργκ». Ασχολίαστο.

Η ανελέητη ιστορική αυτοκριτική και αυτογνωσία, η κατεδάφιση των ψευτο-εθναρχικών ειδώλων του παρελθόντος –απώτερου και πρόσφατου– είναι ο αναγκαίος μονόδρομος που μπορεί να δώσει στον ελληνικό λαό νέο Εθνικό Όραμα, Ενότητα και μία Νέα Μεγάλη Ιδέα Πολιτιστική. Μόνο έτσι θα επιβιώσει η Ελλάς απέναντι στον οξύτατο εξ Ανατολών κίνδυνο και θα βγει από την πολύχρονη κρίση σε μια πορεία προς ένα καλύτερο μέλλον. 


πηγη

Mιζoτακnς=Κiμ Γιovγκ Oυv ! ! ! Ψnφiστε Noυδoυλα για vα μnv εxετε πεpιπετειες.....

Καλα να παθουμε αφου αυτο το ζαβο Ανθελληνικο σκουλικι το καναμε Πρωθυπουργο...



Μόνο ως πρωτοφανές μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ανεξάρτητος και αμερόληπτος όπως υποτίθεται θα έπρεπε να είναι ένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός προτρέπει τους Έλληνες να ψηφίσουν ΝΔ για να πιάσει ποσοστό της τάξεως του 36% ώστε στις επαναληπτικές εκλογές να έχει αυτοδυναμία!

Τέτοιες καταστάσεις μονάχα στην Βόρεια Κορέα θα μπορούσαν να συμβούν εάν βεβαίως η Βόρεια Κορέα είχε εκλογές.

Ουδέποτε στην ελληνική τηλεόραση έχει υπάρξει τόσο ωμή παρέμβαση υπέρ ενός κόμματος και μάλιστα υπέρ του κυβερνώντος κόμματος ώστε να εισηγείται στους Έλληνες πολίτες «να το ψηφίσουν για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες».

Συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο γνωστός φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε είπε: «Πρέπει και η κοινωνία να είναι σε ετοιμότητα, αν δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες, γι’αυτό λοιπόν από την πρώτη Κυριακή 35-36% στη Νέα Δημοκρατία, για να έρθει η αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές για να μην χαλάμε χρόνο για τα δεδομένα.»



Αυτά τα είπε μετά την ερώτηση για το πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα μπορούσε μετεκλογικά να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία μετά τα όσα έχουν συμβεί με τις παρακολουθήσεις του κινητού του τηλεφώνου και τις βαριές κουβέντες που έχουν ειπωθεί κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.


πηγη

Εμβoλιασμεvε....ΕNΑ ΣΥΓKΛΟΝlΣΤlΚΟ ΒlΝΤΕΟ ΓiΑ ΤΑ ΕΜΒOΛlΑ ! ! !



Δες το βιντεο....

Εμεις δεν εχουμε να προσθεσουμε τιποτα...



Έτoιμo για μπαμ τo nφαiστειo τnς Σαvτoρivnς; Kατι λεει ο Χρnστoς Κασταμoviτnς....


 

Ενδιαφερον....

Ακουστε και τα συμπερασματα δικα σας...

πηγη


Το τσiρκo πoυ λέγεται Γkρέτα σε vέες περιπέτειες στo Dαvοs....



Δείτε την πως αντιδρά όταν δημοσιογράφοι την ρωτούν -προφανώς ειρωνευόμενοι- για την περιβόητη “υπερθέρμανση του πλανήτη”, καθώς στο Davos έχει -10 βαθμούς, αλλά και την μούφα σύλληψή της από Γερμανούς αστυνομικούς:

πηγη

ΕlΝΑΙ ΕΠlΚlΝΔYΝΟΣ ΑΝΘEΛΛHNΑΣ.....Στο Nταβoς ο Mιζoτακnς καλεσε τoυς λαθρoεισβoλεiς να μεivoυν στnv Eλλαδα ! ! !

Το «μαρτύρησε» επίσημα!!! 

Και είπε μάλιστα πως οι Έλληνες ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ με το θέμα!!!!!! 



Ο Μιζοτάκης κατά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός συνέχισε τις...

συναντήσεις με διεθνείς οικονομικούς παράγοντες, ενώ επισκέφθηκε και το Greek House Davos, όπου συνομίλησε με τους υπεύθυνους, τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για το έργο τους.

Ωστόσο, ένα απόσπασμα από την ομιλία που έδωσε χθες τους παγκοσμιοποιητές έρχεται να βάλει «φωτιά» στην πολιτική σκηνή!!!

Ο Μιζοτακης, αναφερόμενος στο «μεταναστευτικό», όπως το ονομάζουν, προέτρεψε τους αλλοδαπούς που παίρνουν άσυλο να παραμείνουν στην Ελλάδα διότι θα υπάρξουν δουλειές και υπογράμμισε πως δεν υφίσταται πρόβλημα μεταναστευτικό (non issue) διότι δεν απασχολεί την κοινή γνώμη!!!


πηγη

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Oυκραvoi αξιωματικoi....και κλωτσoμπουviδια στoυς άvδρες τoυς γιατi αρvoύvται vα πoλεμnσoυv ! ! ! (βivτεο)

Αυτα φυσικα δεν θα σου τα δειξουν οι τηλεπαπαγαλοι μας...

Αυτοι δειχνουν μονο αυτα που πληρωνονται...



Τραγική λοιπον είναι η κατάσταση των Ουκρανών στο Μπάκχμουτ όπου όπως δείχνει και βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, οι Ουκρανοί αξιωματικοί ξυλοκοπούν τους άνδρες τους επειδή αρνούνται να λάβουν θέσεις μάχης καθώς θεωρούν πως η πόλη έχει χαθεί.


Στο Μπάκχμουτ και περιμετρικά της πόλης πολεμούν περίπου 14 ταξιαρχίες των τεσσάρων χιλιάδων ανδρών η κάθε μία και θεωρείται ότι έχουν απολέσει το 70% της συνολικής τους δύναμης.

Δηλαδή περίπου 38.000 άνδρες.

Σημειώνεται ότι οι απώλειες των Ουκρανών στο Σολεντάρ μία πολύ μικρότερη πόλη, είναι πάνω από 25.000.

Αυτή την στιγμή οι μονάδες της Wagner προελαύνουν για το ChasivYar νοτιοδυτικά του Μπάκχμουτ το οποίο είναι το μόνο εφοδιαστικό κέντρο των Ουκρανών.

Ήδη υπάρχουν οι πρώτες αναφορές για συγκρούσεις μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών στο χωριό Ivanovskoye στο οποίο βρίσκονται αποθήκες του ουκρανικού Στρατού.

Mε μία αιφνιδιαστική επίθεση στο μέτωπο της Ζαπορίζια οι ρωσικές δυνάμεις προωθήθηκαν τέσσερα χιλιόμετρα και κατέλαβαν την πόλη Luhove/Lobkova βορειοναταολικά της Wassiljeva.

Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για προπαρασκευαστική ενέργεια για επικείμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις βόρεια του Δνείπερου.

Στο μέτωπο Σβάτοβο-Κρεμίνα οι Ουκρανοί προσπαθούν καθημερινά να προωθηθούν αλλά δεν έχουν καταφέρει τίποτε το ουσιαστικό και το μόνο που έχουν μέχρι τώρα είναι σημαντικές απώλειες.

Οι Ρώσοι μετά την κατάληψη του Σολεντάρ έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων όχι μόνο στο Νντόνμπας αλλά και σε όλα τα μέτωπα.

Οι ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας (SBU) ανακοίνωσαν σήμερα ότι συνέλαβαν «επτά Ρώσους πράκτορες» στην περιοχή του Ντνίπρο (ανατολικά), με την υποψία κατασκοπείας για λογαριασμό της Μόσχας. «Η SBU πραγματοποίησε μια άλλη σημαντική, ειδική επιχείρηση για να εκθέσει και να συλλάβει εχθρικούς πράκτορες», ανέφερε σε ανακοίνωση ο επικεφαλής της Βασίλ Μαλιούκ.

Σύμφωνα με την SBU, «οι συλληφθέντες έδωσαν στους Ρώσους τις συντεταγμένες υποδομών κρίσιμης σημασίας» στην Ουκρανία και «συνέλεξαν πληροφορίες για…τις κινήσεις ομάδων δυνάμεων (του Κιέβου) στην περιοχή», τις οποίες μετέφεραν στον ρωσικό Στρατό.

Το Ντνίπρο όπως και η Ζαπορίζια αποτελούν τους επόμενους στόχους των Ρώσων λόγω της εγγύτητάς στο Ντόνμπας


πηγη

Oμιλiα Γέρovτoς Moυλατσιώτη: "ΚΟlΤΑ Τl ΔΕΝ ΠPΟΣΕΞΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣlΟΓΡΑΦΟl ΣΤHN ΚΗΔΕlΑ ΤΟΥ ΒΑΣlΛΕΩΣ"...



Εμεις τι να πουμε;

Ακουστε τον και δεν θα χασετε....



Ωπαααα....Τi παiζει εδω pε παιδiα;



Για δειτε τι δουλεμα τρωμε....
Καιρος να ανοιγουν τα ματια μας....

Γαλλιkα ξεpετε; Ευkαιρiα μovαδικn vα μαθετε....



Μην γελατε....
Απλως ξεκαρδιστειτε στο γελιο.....
Καλο κανει...
Ακουστε....

Σiγoυρα δεν ξεpετε πoιoς εivαι αυτoς....

 


"Είμαι αυτός που στα 18 μου με πανελλήνιες εξετάσεις επέλεξα και μπήκα σε μία Στρατιωτική Σχολή ! 

Είμαι αυτός που τελείωσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα ! 

Είμαι αυτός που βγαίνοντας από την σχολή πήρα πρώτο μισθό 800? μικτά 

Είμαι αυτός που ανέλαβα να προσέχω στρατιώτες , παιδιά στην ίδια ηλικία με μένα ή και μεγαλύτερους και όπως μου τους χρέωσαν έτσι τους παρέδωσα , χωρίς να ανοίξει ρουθούνι ! 

Είμαι αυτός που στα 22 μου έριχνα με πυροβόλο , έκανα πτώση με αλεξίπτωτο , έκανα κατάδυση οδηγούσα άρμα , ελικόπτερο, φρεγάτα , τζετ, τζιπ , πυροσβεστικά οχήματα, ειδικά οχήματα και ήμουν υπεύθυνος όχι μόνο για εμένα αλλά και για άλλους ! 

Είμαι αυτός που κάθε 2-3-4-5-6 χρόνια .. «όπου γης και πατρίς» !!!!! 

Είμαι αυτός που ποτέ δεν σταμάτησε να δουλεύει ! Είμαι αυτός που ΠΟΤΕ δεν ζήτησε αύξηση ! 

Είμαι αυτός που όταν βγει σε πρόωρη σύνταξη -μπας και προλάβω να ζήσω μερικά φυσιολογικά χρόνια πριν πεθάνω από καρδιά ή καρκίνο και ότι έχει δημιουργηθεί μετά από χρόνια επαφής με τοξικά υλικά - με βρίζεις! Είμαι αυτός που ήμουν μόνος μου σε μια βραχονησίδα με μόνη ασπίδα την πατρίδα που εσύ ποτέ δεν σκέφτηκες και πάλι με έβριζες! 

Είμαι αυτός που όταν έκανες πίσω γιατί δεν είχες το θάρρος πάλι εμένα έβριζες και πάλι σε μένα έριξες το φταίξιμο , γιατί εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω αφού δεν ήμουν βλέπεις πολιτικός ! 

Είμαι αυτός που «τραβάει» 9g και διαλύει μέση ,αυχένα και σπονδυλική στήλη που πέφτει από τα 1200 πόδια και μετά από 800 άλματα δεν έχει γόνατα , που ανεβαίνει 12000 πόδια για να επισκευάσει το πεπαλαιωμένο ελικόπτερο που του έχουν πει πως πρέπει να πετάει , που έχει χάσει την ακοή του μετά από 500 βολές στο άρμα ,μετά από χιλιάδες δοκιμές κινητήρα στα μαχητικά αεροσκάφη, που ανεβαίνει στις κορυφές των βουνών κάτω από αντίξοες συνθήκες για να επισκευάσει το RADAR και τις τηλεπικοινωνίες ,που καταδύεται σε ένα κομμάτι σίδερο στα 800 πόδια , που ταξιδεύει με οποιεσδήποτε συνθήκες στο Αιγαίο, που τα χέρια του έχουν καεί από χημικά και καύσιμα γιατί ΕΣΥ δεν προέβλεψες για την ασφάλειά του! 

Είμαι αυτός που δεν παίρνει υπερωρίες ! 

Είμαι αυτός που δεν πληρώνεται τις 4-5-6-7 και τώρα τελευταία και 8-9 υπηρεσίες το μήνα ! Είμαι αυτός που δεν πληρώνεται τις υπηρεσίες του Πάσχα, Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, Καθαρής Δευτέρας ! 

Είμαι αυτός που κατηγορείς για μισθοφόρο επειδή ζητάω να ΜΗΝ μου κόψουν το μισθό και αφού ...με κοροϊδεύεις ότι κάνω λειτούργημα με αντιμετωπίζεις σαν δημόσιο υπάλληλο όταν πρόκειται για την ασφάλισή μου ! 

Είμαι αυτός που αφού πλήρωνε τόσα χρόνια εισφορές , τώρα του λένε πως το ταμείο του δεν έχει λεφτά ! 

Είμαι αυτός που δεν έχει ωράριο! Είμαι αυτός που βρίζεις και λες «καραβανά» , που μου χρεώνεις ακόμα και την χούντα -κι ας μην είχα γεννηθεί - μετά από 43 χρόνια , που δεν με θέλεις αλλά θα είμαι εκεί όταν με χρειαστείς . 

Σε αεροδιακομιδές , φωτιές, θεομηνίες, σεισμούς, πλημύρες , ειρηνευτικές αποστολές χωρίς να με ρωτήσεις ή σε πόλεμο! Είμαι αυτός που μου ζητάς να κάτσω 40 χρόνια σε μία δουλειά που δεν υπάρχει όμοιά της ! Είμαι αυτός που πάντα του έκοβες και δεν με ρώταγες ! 

Είμαι αυτός που μόνο προσφέρει! Είμαι αυτός που έχω σκοτωθεί εν ώρα υπηρεσίας κυνηγώντας τον «φίλο» προσπαθώντας να εφαρμόσω αυτά που εσύ έχεις διατάξει αλλά δεν εφαρμόζεις ! Είμαι αυτός που εδώ και χρόνια κοσμείς με επίθετα όπως «καραβανάς», «βολεψάκιας», «κηφήνας» και εγώ ΔΕΝ σου απαντώ! 

Είμαι αυτός που όταν κάνει λάθος ΔΕΝ διορθώνεται αλλά σκοτώνεται κόσμος , άρα δεν υπάρχει περιθώριο λάθους ! 

Είμαι αυτός που στην πλάτη του έχουν παιχτεί τα μεγαλύτερα πολιτικά παιχνίδια

Είμαι αυτός που στην πλάτη του ξοδεύονται δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς αλλά εγώ εργάζομαι σε συνθήκες σκλάβου και με απαρχαιωμένο εξοπλισμό! 

Είμαι αυτός που διέταξες να βγει στους δρόμους και να σε εφοδιάσει με καύσιμα για να πας διακοπές ,γιατί κάποιοι άλλοι διεκδικούσαν τα κεκτημένα . Κι εγώ ; 

Είμαι αυτός που πληρώνω από την τσέπη μου εργαλεία, καρέκλες, γραφική ύλη , είδη καθαρισμού, για να έχω υποτυπώδες συνθήκες υγιεινής αλλά και ασφάλειας στο χώρο εργασίας ! 

Είμαι αυτός που πασχίζει τα παιδιά του και η γυναίκα του να έχουν φυσιολογική ζωή με κάθε τρείς και λίγο μετακινήσεων! 

Είμαι αυτός που φοράει την σημαία στο μπράτσο , που τη σηκώνει σε μέρη μακρινά , για να μπορείς εσύ να κοιμάσαι ήσυχος , κα απολαμβάνεις τις διακοπές σου, να κάνεις τα μπάνια σου και εσύ την πατάς και της βάζεις φωτιά ! 

Είμαι αυτός που χθες σε καιρό ειρήνης σκοτώθηκε κάνοντας δοκιμαστική πτήση με ένα Απάτσι ! 

Είμαι αυτός που εσύ πληρώνεις και γι αυτό σου δίνω τα καλύτερά μου χρόνια ακόμα και την ίδια μου τη ζωή! Είμαι μάνα, πατέρας , γιός , κόρη , αδελφός και αδελφή σου !"

πηγη

Δεv σώζεται αυτn η Xώρα ! ! !

Του φιλάς ρε κάφρε το χέρι όταν χρωστάει 1.200.000 έχει 43 ακίνητα....



...εσύ χρωστάς και δεν έχεις να βγάλεις τον μήνα και σε κοροιδεύει με λιγότερα επιδόματα από αυτά που δίνει στους παράνομους μετανάστες στη χώρα! 

Άντε και τώρα που του φίλησες το χέρι να σου διορίσει την κόρη σου με 750 ευρώ γιατί τον δικό του γιό τον έστειλε στις Βρυξέλλες με 7.000 τον μήνα!...

Και μεθαύριο φίλα και το χέρι του Ανδρουλάκη γιατί μαζί θα συγκυβερνήσουν και πρέπει και αυτού να του δείξεις υποταγή!

Δεν σώζεται αυτή η Χώρα με τόσα πρόβατα ...


πηγη

Ο Καθnγnτnς Bαθιωτnς μιλαει και....αvαβει φωτιες !

Εφ’ όλης της ύλης ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου, κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη. Από τα εμβόλια και την πανδημία, μέχρι την κλιματική αλλαγή και την παγκόσμια διακυβέρνηση, ο κ. Βαθιώτης προχώρησε σε αποκαλύψεις....



Ο καθηγητής ξεκίνησε με μια «βόμβα», αναφερόμενος στο βιβλίο “Η επιδημία του αυτισμού: Το βρώμικο μικρό μυστικό του Μετανθρωπισμού”, μέσα στο οποίο «συνδέονται μεταξύ τους ο εμβολιασμός, ο αυτισμός, ο αεροψεκασμός και ο μετα-ανθρωπισμός. Πώς συνδέονται όλα αυτά; Συνδέονται μέσω του αλουμινίου» και πρόσθεσε: «Το αλουμίνιο περιέχεται στα εμβόλια, όχι μόνο σ’ αυτά κατά του κορονοϊού, αλλά και στα παλιότερα εμβόλια. Το αλουμίνιο περιέχεται στους αεροψεκασμούς και με αυτό τον τρόπο, μέσω του αλουμινίου, προκαλείται αυτισμός στους ανθρώπους. Βεβαίως, οι νεοταξίτες θα βγουν και θα πουν ότι όλα αυτά είναι συνωμοσιολογίες».

Στη συνέχεια, ο προσκεκλημένος προχώρησε σε συσχέτιση μεταξύ αυτισμού και μετανθρωπισμού: « Σκοπός τους είναι να συνδέσουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο με την τεχνητή νοημοσύνη. Και αυτό θα επιτευχθεί χάρη στη δημιουργία αυτισμού. Κι δεν είναι τυχαίο ότι, και σε συμπεριφορικό επίπεδο προσπαθούν να μας καταστήσουν αυτιστικούς, μπροστά από μια οθόνη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εάν αληθεύουν όσα λέει μέσα (σ.σ. το βιβλίο), είμαστε σε πάρα πολύ άσχημο δρόμο».

«Ο κόσμος δυστυχώς ροχαλίζει κάτω από το πάπλωμά τους (σ.σ των νεοταξίτων). Κάνει κάθε μέρα το προγραμματάκι. Εάν δε ξυπνήσουμε, θα βρεθούμε μέσα σε λίγα χρόνια “αιχμάλωτοι “ σε ένα πλανήτη με αόρατα δεσμά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Βαθιώτης δε παρέλειψε να μιλήσει και για τα εμβόλια και την παρότρυνση μερίδας επιστημόνων, όπως ο κ. Εξαδάκτυλος για εκ νέου εμβολιασμό του κοινού: «Άκουσα τον κ. Εξαδάκτυλο να λέει ότι η νέα παραλλαγή BA45 καλύπτεται μόνο από τα εμβόλια που έγιναν το τελευταίο τρίμηνο. Και μας κάλεσε, ακόμα και για την Κράκεν να έχουμε πρόσφατη εμβολιαστική δόση. Μιλάμε για τρομερά πράγματα!».

«Όλα αυτά είναι η μέθοδος της σύχγυσης. Έχουμε τώρα χωρίσει τους δημοσιογράφους σε καλούς και κακούς “μπάτσους”. Και οι μεν μιλάνε λίγο τη γλώσσα τη δικιά μας και οι δε συνεχίζουν το τροπάριο το παλιό. Αυτό δημιουργεί σύγχυση στον κόσμο. Και καταλήγει ο κόσμος αφού ακούει τον κ. Εξαδάκτυλο και τους χ,ψ,ζ δημοσιογράφους να είναι υπέρ του εμβολιασμού με τις επικαιροποιημένες δόσεις, να πηγαίνει να εμβολιαστεί», συμπλήρωσε.

«Γίνονται απίστευτα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κυρίως κατά των Ελλήνων! Γιατί στο εξωτερικό λίγο μιλάνε. Εδώ μιλάμε για ένα “γρανιτένιο” μέτωπο, το οποίο βρίσκεται εναντίον μας».

Δε θα μπορούσε να λείψει από τη συζήτηση και η αντιμετώπιση των ανεμβολίαστων υγειονομικών, που μόλις πριν λίγες ημέρες επέστρεψαν στα νοσοκομεία. Ο κ. Βαθιώτης επ’ αυτού τόνισε: « Μπορεί να επέστρεψαν, αλλά εν μέρει μπορεί να θεωρηθεί δώο άδωρον.Υπάρχουν άνθρωποι που “λυγίζουν” καθημερινά, κλαίνε από την ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχονται από τους υποτίθεται προφυλαγμένους εμβολιασμένους, οι οποίοι υποτίθεται ότι κινδυνεύουν από τους ανεμβολίαστους».

Σχετικά με το τελευταίο ζήτημα, ο κ. Βαθιώτης κάνει μια αναφορά σε ένα βιβλίο με τίτλο “Η Βιομηχανία της Τρέλας”, καλώντας τους ακροατές και ειδικότερα τους ανεμβολίαστους να το διαβάσουν, αφού το χρησιμοποιεί (σ.σ. το βιβλίο) ως μέσο για να κάνει ένα παραλληλισμό μεταξύ των μαγισσών και των ανεμβολίαστων υγειονομικών, που «σήμερα διαδραματίζουν το ρόλο των μαγισσών και κυνηγούνται».

«Τον 21ο αιώνα απειλή είναι οι ανεμβολίαστοι και προστάτες είναι οι υγειονομικοί δικτάτορες. Η ποινή των ανεμβολίαστων, γιαί αυτοί είναι οι… μάγισσες του 21ου αιώνα είναι ο αποκλεισμός τους και τώρα το bullying μέσα στη δουλειά τους. 18 μήνες έμειναν εκτός και τώρα που γύρισαν, που βρίσκονται εντός, υφίστανται βασανιστήρια».

Τέλος, ο κ. Βαθιώτης καλεί τους πολίτες να είναι σε διαρκή επαγρύπνηση: « Ο κόσμος θα πρέπει επιτέλους να καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Αν προτιμάει να λέει ότι “εγώ θέλω να κάνω τη ζωούλα μου, να περνάω καλά και δε μπορώ άλλο να χύνω δηλητήριο μέσα στην ψυχή μου και κάθε μέρα να ξυπνάω και να κοιμάμαι με τον τρόμο της κλιματικής αλλαγής, με τον τρόμο της επόμενης υποπαραλλαγής”, αυτό δεν είναι ζωή. Αυτός, λοιπόν, που προτιμάει να ζήσει τη ζωούλα του, ε δε θα τη ζήσει τελικά».

«Εάν δε σημάνει καθολικός πλανητικός συναγερμός από τους λαούς, τότε η παγκόσμια κυβέρνηση, που ενδεχομένως είναι ήδη εδώ , θα τη δούμε να κάνει σημεία και τέρατα. Έχουμε μια παγκόσμια δικτατορία, όχι υγειονομική, πολυμορφική, που κάθε φορά φοράει άλλη “μάσκα” ».

πηγη

Το εφεύρnμα τnς ρnτορικής μiσoυς και αλλες παρoμοιες παπαpιες πρoκειμεvoυ να βoυλωσoυv στoματα....

Απαγορεύεται να γράφονται πράγματα που δεν συμφωνούμε, λεει η Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον Έλον Μασκ...



Οτιδήποτε που θα αντίκειται στην πάγια γραμμή των κέντρων αποφάσεων απλώς θα βαφτίζεται ως «ρητορική μίσους» ή «παραπληροφόρηση» και όσοι την εκφράζουν θα τιμωρούνται με τους νόμους που προετοιμάζουν.

Στο πλαίσιο της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» είναι απαραίτητη η καταστολή της ελεύθερης άποψης και το δικαίωμα στην έκφρασή της.

Ελεύθερη άποψη η οποία μπορεί να είναι διαφορετική από το διήγημα είτε π΄ροκειται για την «πράσινη ανάπτυξη» και την «κλιματική κρίση», ή τα εμβόλια, ή την Ουκρανία, ή το να τρώμε έντομα ή οτιδήποτε άλλο.

Έτσι η νομοθετική απαγόρευση είναι το πρώτο βήμα.

Της επίθεσης Τζούροβα στον Μασκ, είχε προηγηθεί ανάρτηση του τελευταίου η οποία ανέφερε:

 «Τα ΜΜΕ θέλουν να ελέγχουν τι θα γνωρίζετε και γι’ αυτό η δημοσιογραφία των πολιτών είναι απαραίτητη».

Προφανώς αυτό είναι που ενοχλεί την ΕΕ και τις ΗΠΑ και για αυτό νομοθετούν.

Παράλληλα η Τσέχα αντιπρόεδρος απείλησε τον Έλον Μασκ λέγοντας: «Η εποχή της Άγριας Δύσης τελείωσε».

Μιλώντας στο Euronews Next στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός την Τετάρτη, ο Jourová είπε ότι η πλατφόρμα θα αντιμετωπίσει κυρώσεις εάν δεν συμμορφωθεί με τους νέους διαδικτυακούς κανονισμούς της ΕΕ.

Ερωτηθείσα εάν το μπλοκ είχε αρκετή επιρροή για να κάνει μεγάλες πλατφόρμες όπως το Twitter να συμμορφώνονται με τους νέους νόμους που στοχεύουν στη δημιουργία «ασφαλέστερων ψηφιακών χώρων», είπε ότι δεν υπάρχει «τίποτα ισχυρότερο από την ισχύουσα νομοθεσία».

«Θα έχουμε τον νόμο για τις ψηφιακές υπηρεσίες [DSA]. Θα έχουμε τον Κώδικα Πρακτικής ως μέρος αυτής της νομοθεσίας», είπε η  Jourová.

«Έτσι, αφού ο κ. Μασκ ανέλαβε το Twitter με τον «απολυταρχισμό της ελευθερίας του λόγου», είμαστε και εμείς οι προστάτες της ελευθερίας του λόγου».

«Αλλά την ίδια στιγμή, δεν μπορούμε να δεχτούμε, για παράδειγμα, παράνομο περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Έτσι, το μήνυμά μας ήταν σαφές: έχουμε κανόνες που πρέπει να τηρούνται, διαφορετικά θα υπάρξουν κυρώσεις», πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει η New York Post:  

«Αν περιμένετε από δισεκατομμυριούχους και πολιτικές νυφίτσες να σώσουν τη Γη, τότε θα λατρέψετε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.

Η ελβετική κυβέρνηση ανέθεσε σε έως και 5.000 Ελβετούς  στρατιώτες για να προστατεύσουν τους παρευρισκόμενους,  εκτός από τις ιερόδουλες που τους χρεώνουν με 2.500 δολάρια τη βραδιά.

Ο Τζον Κέρι, ο ειδικός απεσταλμένος του Τζο Μπάιντεν για το κλίμα, χαιρέτισε τους συναδέλφους του ως «εξωγήινους» για την αφοσίωσή τους στη διάσωση της Γης. Δεν πειράζει που όλοι πέταξαν εκεί με ιδιωτικά τζετ.

Το WEF ολοκληρώνει τη «Μεγάλη Επαναφορά» — «Αποκτώντας καλύτερα» έτσι ώστε οι οικονομίες να μπορέσουν να αναδυθούν πιο πράσινες πολιτικές αι δίκαιες από την πανδημία».

Αλλά οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να ανακάμπτουν από την τελευταία φορά που το WEF σφράγισε τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.

«Το WEF είχε τεράστια επιρροή, υπερασπιζόμενο κάθε μορφή ελέγχου του COVID, από τα lockdown έως τις εντολές εμβολίων», παρατήρησε ο Jeffrey Tucker, πρόεδρος του Ινστιτούτου Brownstone.

Η ελευθερία του λόγου είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την «πρόκληση» της Μεγάλης Επαναφοράς. Συνεπώς, ο μεγαλύτερος κίνδυνος που στοχεύουν οι αυτοαποκαλούμενοι «Global Shapers» είναι «Ο ξεκάθαρος και παρών κίνδυνος της παραπληροφόρησης».

Το WEF έψαξε πολύ και σκληρά για να βρει έναν εξέχοντα πάνελ παραπληροφόρησης για να ενσαρκώσει τις αξίες του Νταβός. Επέλεξαν τον Brian Stelter, έναν πρώην παρουσιαστή του CNN, τον εκδότη των New York Times A.G. Sulzberger, ο οποίος διακήρυξε ότι η παραπληροφόρηση είναι η «πιο υπαρξιακή» από «κάθε άλλη μεγάλη πρόκληση με την οποία αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία».

Η ζέση υπέρ της λογοκρισίας του Νταβός αποτυπώθηκε από την Βέρα Τζούροβα, αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «θα έχουν σύντομα» νόμους που θα απαγορεύουν την «παράνομη ρητορική μίσους» όπως η Ευρώπη.

Αλλά η ομιλία που μισούν περισσότερο οι πολιτικοί είναι η κριτική στις κυβερνήσεις.

Ο εκπρόσωπος της ανάλογης επιτροπής του Κογκρέσου Seth Moulton  κατηγόρησε την «παραπληροφόρηση» επειδή δεν ήταν σε θέση να «να κάνει τους ανθρώπους να κάνουν ένα εμβόλιο για τον COVID».

Αλλά οι ψευδείς ισχυρισμοί του Μπάιντεν και των ανώτατων αξιωματούχων ότι τα εμβόλια αποτρέπουν τη μόλυνση και τη μετάδοση δεν ήταν παραπληροφόρηση – ήταν απλώς τυπογραφικά λάθη.

Το TwitterFiles αποκάλυψε πρόσφατα ότι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι πίεσαν το Twitter για να καταστείλει 250.000 χρήστες του Twitter (συμπεριλαμβανομένων και  δημοσιογράφων) που εξέφραζαν διαφορετική άποψη για το επίσημο διήγημα των εμβολίων.

(Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, δεν προσκλήθηκε στο Νταβός)

Άλλωστε το WEF ζητά ένα «Παγκόσμιο Πλαίσιο για τη Ρύθμιση της Βλάβης στο Διαδίκτυο» — δηλαδή, παγκόσμια λογοκρισία.

Το WEF ζητά ένα «Παγκόσμιο Πλαίσιο για τη Ρύθμιση της Βλάβης στο Διαδίκτυο» — δηλαδή, παγκόσμια λογοκρισία. Αλλά το WEF προσφέρει ένα από τα καλύτερα παραδείγματα για το πώς οι καταγγελίες της «παραπληροφόρησης» είναι ιδιοτελείς απάτες.

Το 2016, το WEF δημοσίευσε ένα βίντεο με οκτώ προβλέψεις για τη ζωή το 2030. Το αποκορύφωμα του  ήταν ένας ανόητος άντρας που απεικονιζόταν δίπλα στο σύνθημα: «Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος».

Αυτή η παράξενη ιδέα δεν ήταν παρέκκλιση του WEF. Τον περασμένο Ιούλιο, το WEF πρότεινε τη μείωση της ιδιοκτησίας ιδιωτικών οχημάτων σε όλο τον κόσμο. Και μετά υπήρξε το γήπεδο του WEF για να σωθεί ο πλανήτης βάζοντας τους ανθρώπους να τρώνε έντομα αντί για κόκκινο κρέας.

Σύμφωνα με το WEF, η ατομική ελευθερία είναι μια πολυτέλεια που οι πολίτες δεν μπορούν πλέον να αντέξουν οικονομικά. Οι επίδοξοι τύραννοι μπορούν πάντα να βρίσκουν υψηλά προσχήματα για να αλυσοδέσουν τα θύματά τους. Ναι, Τζον Κέρι, είστε εξωγήινοι — από μια από αυτές τις ταινίες όπου οι εξωγήινοι προσπαθούν να κατακτήσουν τη Γη.»


πηγη

Σιτιζoμεvoς τnς PFIZER, αvακαλυπτει vεο koρωvαιo...

 ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ PFIZER ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ KAI NA ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ. ΠΑΡΑΔΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ....



Αρκετά με το βιασμό της ανθρώπινης συνείδησης και τους εισαγόμενους ΚΑΤΗΧΗΤΕΣ, που οι θανατηφόρες φόλες χτύπησαν με σφυρί τον εγκέφαλο τους και λένε ανοησίες.

ΜΚΟ σιτιζόμενες του φιλάνθρωπου Bill Gates είναι:

1. Rotary Club

2. World Health Organization (WHO) (στα Ελληνικά χου χου χου)

ΛΙΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΡΑ

Τα mRNA εμβόλια απο αδενοϊό Johnson & Johnson έχουν μέν ένα μηχανισμό λιγότερο του ADE απο τους τρείς καταστροφικούς για την ανθρώπινη υγεία (έχουν δύο αντι για τους τρείς ADE μηχανισμούς που παράγουν θανάτους και παρενέργειες στις φόλες του κτηνίατρου) και θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι καλύτερα απο τα mRNA του κτηνίατρου αλλά έχουν ένα αρνητικό. Οι αδενοιοί μπαίνουν μέσα στον πυρήνα του κυττάρου για να παράγουν τα mRNA, που θα δώσουν τις τοξικές ακίδες. Εδώ έχουμε άλλα προβλήματα.

Οι παράμετροι είναι πολλές. Για τον λόγο αυτό χρειάζονταν σαφή στατιστικά και κλινικά δεδομένα, φάκελοι ασθενών και κίτρινες κάρτες. Για να μπορεί ένας πραγματικός επιστήμονας να αντιληφθεί πως κολυμπούν οι πάπιες. Εγώ ξέρω ήδη πως κολυμπούν.

Τα γιατρουδάκια, δεν ξέρουν τί είναι κολύμπι. Σε μια λεκάνη πνίγονται... Με πλάτες ανέβηκαν την κλίμακα και πρίν αποχωρήσουν έγιναν αναλώσιμα της Φάρμα.

Πέθανε πολύς κόσμος απο την κακή και ανισομερή πληροφόρηση. Η ηλιθιότητα είναι προνόμιο όλων των κοινωνικών ομάδων με ίδιο το ποσοστό σε όλες! Πρέπει να μην είσαι ηλίθιος για να το καταλάβεις. Δώρο Θεού αυτό.

πηγη

Ακoυστε τi λεει αυτo το pεμαλι στo Nταβoς...



Μηπως πρεπει να τους παρουμε με τις πετρες;

Μηπως αργησαμε ηδη;

Αυτοι ειναι επισημα πια εγκληματιες...

πηγη


Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Βρεxει xυλoπιτες στnv Boυλn...Μιζoτακn επαιξες και εxασες ! ! !

Σύσσωμη η κεντροαριστερά και η αριστερά καταδικάζουν το κυβερνητικό νομοσχέδιο συλλήβδην αποκλεισμού κομμάτων από τις εκλογές...



Το νομοσχέδιο αυτό δεν αφορά τον αποκλεισμό του κόμματος «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη από τις εκλογές όπως θέλει να το παρουσιάσει ο Κ.Μητσοτάκης, καθώς δίνει την δυνατότητα στον Άρειο Πάγο και ουσιαστικά στην κυβέρνηση να διαλέγει ποιον θέλει αντίπαλο στις εκλογές και ποιον όχι.

Πώς; Η Ολομέλεια θα λαμβάνει την τελική απόφαση για κόμμα με την ασαφή προϋπόθεση να “εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Πολύ απλά όπως αναφέρεται μέσα στην κυβερνητική τροπολογία: «Στην περίπτωση κατά την οποία το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου κρίνει ότι συντρέχει η περίπτωση (γ) της παράγραφος 1 του άρθρου 32 για τον αποκλεισμό από τις εκλογές κόμματος ή συνασπισμού κομμάτων, το ζήτημα παραπέμπεται αμελλητί στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου που αποφαίνεται εντός δύο (2) ημερών από την παραπομπή».

Δηλαδή ο Άρειος Πάγος θα… αποφασίζει ποιο κόμμα είναι «συμβατό» με την Δημοκρατία και ποιο όχι!

Δημιουργία εντυπώσεων και αναφορές που μπορούν εύκολα να γίνουν «λάστιχο» ανάλογα με τις εκάστοτε προθέσεις βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τη νομοθετική πρωτοβουλία του Μαξίμου για την απαγόρευση της συμμετοχής στις εκλογές του κόμματος Κασιδιάρη.

Από την Κουμουνδούρου έλεγαν πως «η κυβερνητική τροπολογία για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη που διέρρευσε στον Τύπο είναι ανεπίτρεπτα ευρεία και επιτρέπει μεγάλα περιθώρια διακριτικής ευχέρειας στο δικαστικό όργανο που θα κρίνει ότι κάποιο κόμμα δεν εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Μάλιστα έκαναν ειδική αναφορά στη λέξη «ιδίως» που έχει η τροπολογία η οποία σημαίνει ότι, εκτός από τις ποινικές καταδίκες για τα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής, θα μπορούσαν να ληφθούν υπόψη και άλλα κριτήρια που δεν κατονομάζονται.

Επί της ουσίας, σημείωναν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η αόριστη και φαινομενικά ουδέτερη διατύπωση της διάταξης υποδηλώνει ότι δεν στρέφεται αποκλειστικά κατά καταδικασμένων πολιτικών και αφήνει έδαφος «σε επικίνδυνες και ανιστόρητες παρερμηνείες με την επίκληση της θεωρίας των δύο άκρων».

Πέραν αυτού όμως, η επίμαχη τροπολογία δεν προβλέπει τίποτα και ως προς τα αποδεικτικά μέσα με τα οποία ο Άρειος Πάγος θα κρίνει ότι ένα κόμμα δεν εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Μάλιστα εγείρει σοβαρά ζητήματα αντισυνταγματικότητας, που μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στον Περισσό αντέδρασαν από την πρώτη στιγμή για τη ρύθμιση που θέλει να φέρει η κυβέρνηση για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη: «το ΚΚΕ δεν πρόκειται να δεχτεί ρυθμίσεις που προχωρούν σε επικίνδυνες γενικεύσεις, αφήνοντας χώρο και για την απαράδεκτη θεωρία των δύο άκρων που εξισώνει τη φασιστική με την κομμουνιστική ιδεολογία και δράση. Ούτε φυσικά θα συμφωνήσει να ελέγχεται σε κάθε εκλογική μάχη από τον Άρειο Πάγο η λειτουργία και η δράση του και να εξαρτάται από αυτόν τον έλεγχο η συμμετοχή του στις εκλογές».

Αρνητική στάση και από το ΜεΡΑ25

Αντίστοιχα, ακολουθώντας την ίδια τακτική με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, ΜέΡΑ25 δεν συναινεί με τη ρύθμιση που επιθυμεί να φέρει η κυβέρνηση προκειμένου να τεθεί εκτός εκλογών το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.


πηγη

Nταβoς: ΚlΝΔYNΟΣ....Nα σταματnσει η oπoια αφύπvισn ! ! !



Για να σταματήσει η όποια αφύπνιση...

Το DAVOS 2023 υπογράμμισε τον ξεκάθαρο και παρόντα κίνδυνο για το πάνελ πραγματικής

 παραπληροφόρησης που φιλοξενούσε ο Brian Stelter, πρώην επικεφαλής ανταποκριτής μέσων

 ενημέρωσης για το CNN και οικοδεσπότης του προγράμματος CNN, με τον διεθνιστή Seth Moulton,

 Δημοκρατικός/Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, και τον

 Πρόεδρο και Εκδότη των New York Times, Arthur Gregg Sulzberger.


πηγη

ΔΕN ΠΑΕl Ο ΚOΣMΟΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛlΑΣΤΕI και η Παγωvα φριkαρει ! ! !

Νοιαζεται τοσο πολυ για την υγεια μας η Παγωνα, ή για την τσεπη της;

Την πιστευετε;

Ακουστε την και τα συμπερασματα δικα σας....





Φλωpε φερσoυ σαv Στρατnγoς...Η Oυκραviα απαιτεi να τnς δωθoυν Eλλnvικα Leοpαrd ! ! !

Φλωρε πατα ποδι....

Αν δεν το κανεις, θασαι σαν τον Μιζοτακη ! ! !



Η Ουκρανία ζήτησε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να της δώσει μέρος ή και όλα από τα 183 άρματα μάχης LEO2A4 που διαθέτει ο ΕΣ προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει κατά των Ρώσων.

Πρόκειται για την  ποσότητα των  αρμάτων  μάχης τα οποία ήταν η ενδιάμεση λύση και αγοράστηκαν 500.000€ το κομμάτι, μέχρι να έρθουν τα 170   Leopard 2HΕL.

Μάλιστα πηγές του ΓΕΣ ανέφεραν πως δεν μπορούν να παραδοθούν όλα αλλά ένα μέρος τους!

Τα συγκεκριμένα άρματα αποδείχτηκαν ιδιαίτερα ευάλωτα στα ρωσικά αντιαρματικά όπλα METIS και KORNET-E στις συγκρούσεις της πόλης  Αλ Μπαμπ όταν ο τουρκικό Στρατός έχασε περί τα 15 άρματα του τύπου από βολές των μαχητών του ISIS

Πιο συγκεκριμένα η Ουκρανία κάλεσε σήμερα (19.1.2023) τους δυτικούς συμμάχους της, ανάμεσά τους και την Ελλάδα «να ενισχύσουν σημαντικά» τις παραδόσεις εξοπλισμού, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον στρατό της Ρωσίας.

Έκανε έκκληση σε 12 χώρες οι οποίες διαθέτουν άρματα μάχης Leopard 2 να της στείλουν άρματα αυτού του τύπου. Ανάμεσα στις χώρες αυτές είναι και η Ελλάδα.


πηγη

Αv αλnθευει, μnv εκπλαγεiτε αv η Noυδoυλα μεivει εκτoς βoυλnς....

Πραγματι....

Μετα απο αυτο που ειδαμε στην κηδεια, καποιοι εχουν χασει τον υπνο τους....

Κι αν αληθευει η φημη...Νουδουλα γιοκ ! ! ! 



Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ....

Ισχύς μου η αγάπη του λαού....

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ . ΣΥΓΚΡΥΟ ΣΤΗ ΝΔ, ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....

Το συμβολικό γεύμα στην «Αθηναϊκή Λέσχη», της πρώην βασιλικής οικογένειας και η «ευλογία» της αστικής ελίτ, σηματοδοτεί συνταρακτικές εξελίξεις στον λαβωμένο χώρο της Λαϊκής Πατριωτικής Δεξιάς.....



πηγη

Πiσω απo 50 xωρες κρυβovται oι δειλoi Aμερικαvoi ! ! !

Μετα την ηττα στο βιετναμ ποτε δεν τολμησαν να πολεμησουν οι Αμερικανοι....

Αλλους βαζουν παντα να βγαλουν τα καστανα απο την φωτια....

Κι αυτοι; 

Εκ του μακροθεν πουλουν οπλα και δινουν διαταγες...



Σε κλιμάκωση λοιπον, χωρίς τέλος φαίνεται να οδηγείται ο πόλεμος στην Ουκρανία ειδικά κάτω από τις σημερινές δηλώσεις του Β.Πούτιν που φάνηκε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω καθώς και τις ανακοινώσεις για την αύξηση της δύναμης του ρωσικού στρατού, αλλά και τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Δύση σε μια πανστρατιά με ηγέτη τις ΗΠΑ ετοιμάζει σύνοδο στην οποία 50 χώρες θα συγκεντρωθούν για να αποφασιστεί τί όπλα θα δοθούν στο Κίεβο για να συνεχίσει τον πόλεμο.

Έγκριτες διεθνείς εφημερίδες που κυκλοφόρησαν ασχολήθηκαν με τις τελευταίες εξελίξεις στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο, τη στιγμή που το Κίεβο καλεί τους δυτικούς συμμάχους του να επισπεύσουν να την αναβαθμίσουν με τη διαδικασία προμήθειας όπλων.

Αλλά αυτό που ακολουθεί σοκάρει καθώς οι εφημερίδες αναφέρουν άλλες αναφορές που αποκαλύπτουν σύγχυση στην Ουκρανία που εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την «αξιοπιστία» των απολογισμών της για τον πόλεμο, μετά την παραίτηση ενός εξέχοντος αξιωματούχου- συμβούλου του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σε κάθε περίπτωση αυτή την σύγχυση θέλει να την ανακόψει η Δύση για να μην λάβει μορφή χιονοστιβάδας, και έτσι εκπρόσωποι περίπου 50 χωρών που υποστηρίζουν την Ουκρανία ετοιμάζονται να συναντηθούν στο Ramstein της Γερμανίας την Παρασκευή, για να συζητήσουν τις προμήθειες όπλων στο Κίεβο.

Η ομάδα υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, γνωστή ως Ομάδα Επαφής, περιλαμβάνει όλα τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ και άλλους μεγάλους συμμάχους, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας.

Οι Ρώσοι αρχίζουν να προετοιμάζονται για την επόμενη στρατιωτική εκστρατεία σε 6-12 μήνες για να πετύχουν τον στόχο τους να εξαλείψουν τη χώρα μας και να προσαρτήσουν την Ουκρανία, ανέφερε ο Ουκρανός βουλευτής Γιέχορ Τσερνέφ σε μια συνέντευξη “τρόμου”.

Σε συνέχεια των αναφορών, που καλύφθηκαν πρόσφατα από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με νέα ρωσικά μέτρα για την ενίσχυση της πολεμικής της προσπάθειας στην Ουκρανία, η αμερικανική εφημερίδα “The Wall Street Journal” ανέφερε ότι η Μόσχα αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα νέα της σχέδια για αύξηση του μεγέθους του στρατού της, σε μια εποχή που ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε τους δυτικούς συμμάχους του να επιταχύνουν τον εφοδιασμό της χώρας του με όπλα.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου παρουσίασε χθες Τρίτη ένα χρονοδιάγραμμα για την αύξηση των δυνάμεων που έθεσε το Κρεμλίνο τον Δεκέμβριο.

Η εφημερίδα επικαλείται το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Tass» που ανέφερε ότι ο Σόιγκου επιβεβαίωσε ότι ο στρατός θα αυξήσει τον αριθμό των στρατιωτών του σε 1,5 εκατομμύριο στρατιωτικό προσωπικό μεταξύ 2023 και 2026, από 1,15 εκατ.  που είναι σήμερα.

Είπε ότι η Ρωσία θα δημιουργήσει νέες στρατιωτικές περιοχές στις περιοχές γύρω από τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, καθώς και ένα «στρατιωτικό σώμα» στην Καρελία στα σύνορα με τη Φινλανδία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Σόιγκου είπε ότι το Κρεμλίνο θα δημιουργήσει επίσης «αυτάρκεις» μονάδες σε εδάφη που ελέγχονται από τη Ρωσία στην Ουκρανία.

Το Tass επικαλέστηκε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να είπε χθες ότι οι Ρώσοι στρατιωτικοί προμηθευτές συνεχίζουν να αυξάνουν τις δυνατότητές τους για να εξυπηρετήσουν τα νέα σχέδια.

Την ίδια στιγμή η βρετανική εφημερίδα «The Guardian» ασχολήθηκε με τις επιπτώσεις της παραίτησης ενός διακεκριμένου Ουκρανού αξιωματούχου λόγω των δηλώσεών του για ρωσικό πύραυλο που σκότωσε δεκάδες στο Ντνίπρο, αφού είπε ότι ο πύραυλος που έπληξε την πολυκατοικία στην πόλη προέρχονταν από τις ουκρανικές αντιαεροπορικές δυνάμεις.

Η παραίτηση του  Ολέξιι Αρίστοβιτς, συμβούλου του Ουκρανού προέδρου, ρίχνει φως στην «αξιοπιστία» του Κιέβου σχετικά με τους λογαριασμούς του για τον πόλεμο. 

Αποκαλύπτει επίσης την έκταση της σύγχυσης, τις αντικρουόμενες θέσεις και την έλλειψη συντονισμού μεταξύ κυβερνητικών αξιωματούχων, δεδομένου ότι η ουκρανική ηγεσία κατηγόρησε τη Μόσχα για σκόπιμη πραγματοποίηση της επίθεσης στο Ντνίπρο.

Οι δηλώσεις του Αρίστοβιτς δεν ήταν οι πρώτες του είδους που αποκάλυψαν την ασυνέπεια της ουκρανικής θέσης.

Τον περασμένο Νοέμβριο, το Κίεβο ανακοίνωσε ότι η Ρωσία έριξε σκόπιμα έναν πύραυλο σε πολωνική πόλη κοντά στα ουκρανικά σύνορα, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους.

Αυτό προκάλεσε ανησυχίες για το ξέσπασμα του πολέμου μεταξύ της Μόσχας και του Οργανισμού Βορειοατλαντικής Συνθήκης (ΝΑΤΟ), αλλά η κατάσταση διορθώθηκε σύντομα και η ουκρανική εκδοχή ήταν «απίστευτη».

Σήμερα πάντως ο Β.Πούτιν δήλωσε «Το Ντονμπάς, ιστορικά, είναι έδαφος της Ρωσίας – Η νίκη είναι βέβαιη» δείχνοντας ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία ίσως διαρκέσει περισσότερο από όσο αρκετοί νομίζουν. 


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.