Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Κιvδυvευει να πεσει η κυβερvnσn απο τους π@υστnδες....

Αυτη ειναι η αληθεια....

Ολα τα υπολοιπα ειναι απλως υπεκφυγες...



O Kυριάκος Μητσοτάκης πριν τον ανασχηματισμό είδε αρκετό κόσμο, τους πιο στενούς συμβούλους του για να αποφασίσει τι θα κάνει με ένα άλλο μεγάλο ζήτημα, αυτό για το νομοσχέδιο για γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Είχε πρώτα συλλέξει πληροφορίες τόσο από τον σύμβουλό του Αλέξη Πατέλη, όσο και από τον Γιάννη Μπρατάκο που αμφότεροι είχαν δει βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης με σκοπό να μάθουν τις προθέσεις τους.

Πιθανή η ανταρσία

Μεγάλη ανταρσία στις τάξεις των βουλευτών για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και ότι αν κατέβει τώρα το νομοσχέδιο κινδυνεύει ακόμα και να μην ψηφιστεί, ακόμα και αν ψηφίζουν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς.

Όπως καταλαβαίνετε αυτό το σενάριο θα ήταν εφιαλτικό.

Ένα νομοσχέδιο που κατεβάζει η πλειοψηφία και δεν ψηφίζεται τελικά, είναι λόγος πτώσης μιας κυβέρνησης.

Οι δημοσκοπήσεις

Στην ενημέρωση του Πρωθυπουργού παρουσιάστηκαν και δημοσκοπήσεις οι οποίες έδειξαν ότι ο κόσμος, ειδικά ο παραδοσιακός ψηφοφόρος της ΝΔ αλλά και οι πιο κεντρώοι, δεν ήταν σύμφωνοι με τον γάμο και την τεκνοθεσία.

Αυτό που έδειξαν οι μετρήσεις είναι ότι κυρίως αντίκεινται στην τεκνοθεσία.

Το θέμα του γάμου μεμονωμένα ήταν αδιάφορο εώς ανύπαρκτο.

Οι δύο σχολές

Οι δύο σχολές των συμβουλών του Πρωθυπουργού ήταν ή το φέρνει άμεσα και το συνδέει με το θέμα του ανασχηματισμού και ευρύτερων αλλαγών είτε το πάει μετά τις ευρωεκλογές και προγραμματίζει μία μεγάλη ενημέρωση, ένα μασάζ προς τους βουλευτές.

Αυτό που ήθελαν να περάσουν στους βουλευτές ότι ουσιαστικά και τώρα επιτρέπεται στα ομόφυλα ζευγάρια να μεγαλώνουν ένα παιδί είτε μέσω αναδοχής είτε μέσω παρένθετης μητέρας, όμως αυτά τα παιδιά δεν έχουν νομικά δικαιώματα επί των κηδεμόνων τους.

Η μεσοβέζικη λύση

Yπήρξε όμως και μία τρίτη άποψη που έλεγε ότι εφόσον το πρόβλημα είναι μόνο η τεκνοθεσία, να ψηφιστεί ο πολιτικός γάμος μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών και η Ελλάδα να κάνει δεκτές τις τεκνοθεσίες που θα γίνονται στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση μέσω της Ευρωπαϊκής Συμφωνίας για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου να ευθυγραμμιστεί με το ευρωπαϊκό δίκαιο και να επιτρέψει με πλάγιο τρόπο τις τεκνοθεσίες που θα γίνονται σε ευρωπαϊκό έδαφος – όπου στις περισσότερες χώρες ισχύει η τεκνοθεσία σε ομόφυλα ζευγάρια.

Μηνύματα στον Βορίδη

Έτσι σε αυτή την περίπτωση γίνεται πιο εύπεπτη η ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου.

Γι’ αυτό θεωρούμε ότι μπορεί τελικά, εφόσον προκριθεί αυτή η μεσοβέζικη λύση, να έρθει άμεσα δηλαδή να γίνει μία ενημέρωση από τα βασικά στελέχη του Μαξίμου (Μπρατάκος, Μαρινάκης) και μετά τον Φεβρουάριο να έρθει για ψήφιση.

Πάντως, για τη λύση αυτή δεν είναι φαν ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης ο οποίος θα προτιμούσε να γίνεται τεκνοθεσία και εντός της Ελλάδας.

Τέλος, μία άλλη παράμετρος είναι ότι η κυβέρνηση δεν θα φέρει κομματική πειθαρχία στους βουλευτές για να το ψηφίσουν.

Όμως, θα υπάρξει πειθαρχία για τους υπουργούς. Όπως είπε ο κ. Μαρινάκης δεν μπορεί να είναι υπουργός σε μία κυβέρνηση και να μην ψηφίζει βασικά νομοσχέδια της…

Ήταν κυρίως ένα μήνυμα προς τον Βορίδη που η περίπτωσή του θα απασχολήσει το επόμενο διάστημα.


πηγη

Ξερετε ποσες γυναικες εχουν βιασθεi απο εισβoλεiς; Οχι; Διαβαστε...

Μηπως ηρθε ο καιρος να τους βοηθησουμε να γυρισουν στην Πατριδα τους;



Η γερμανική κυβέρνηση σε μια ανάλυση στοιχείων απο τις αρχές διαπίστωσε ότι, από το 2015, τουλάχιστον 7.000 γυναίκες στη Γερμανία έχουν υποστεί βιασμό ή σεξουαλική επίθεση από φερόμενους παράνομους μετανάστες που ζητούν άσυλο .

Σύμφωνα με την ελβετική γερμανική εφημερίδα  Neue Zurcher Zeitung , τα στοιχεία προέρχονται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εγκληματικής Αστυνομίας της Γερμανίας και δείχνουν ότι, από το 2017, περισσότερες από χίλιες γυναίκες κάθε χρόνο καταγγέλουν σεξουαλικές επιθέσεις από μετανάστες κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, η εφημερίδα εκτιμά ότι τουλάχιστον 7.000 γυναίκες έχουν υποστεί βιασμό ή σεξουαλική επίθεση από αιτούντες άσυλο από την έναρξη της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής κρίσης το 2015. Αυτό συνέβη όταν η πρώην καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ άνοιξε τα σύνορα της Γερμανίας να υποδεχτεί μετανάστες από τη Μέση Ανατολή και Αφρική.

Αυτό ευθυγραμμίζεται με τις υπάρχουσες τάσεις, με τον ερευνητή μετανάστευσης Ruud Koopmans να διαπιστώνει ότι οι αιτούντες άσυλο είχαν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε υποθέσεις βιασμού και 3,3 φορές περισσότερες πιθανότητες να διαπράξουν σεξουαλικά εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένης της παρενόχλησης και της κακοποίησης.

Ενώ το υψηλό ποσοστό νεαρών ανδρών αιτούντων άσυλο μπορεί να συμβάλει σε αυτά τα στοιχεία, ο Koopmans τονίζει ορισμένες εθνικότητες, όπως Σύριους, Αφγανούς και Πακιστανούς, όπου οι κοινωνικοί κανόνες μπορεί να συμβάλλουν σε υψηλότερη συχνότητα τέτοιων εγκλημάτων.

Ο Manuel Ostermann, αντιπρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αστυνομικής Ένωσης, τόνισε ότι οι μετανάστες που διαπράττουν σεξουαλικά αδικήματα, κυρίως κατά των Γερμανών, είναι συχνά γνωστοί στην αστυνομία, μερικές φορές απο προηγούμενες καταδίκες, ωστόσο παραμένουν στη χώρα λόγω των επιεικών προτύπων απέλασης.

Ο Όστερμαν τόνισε την επείγουσα ανάγκη να αποτραπεί η παραμονή στη Γερμανία ατόμων που εμπλέκονται σε εγκλήματα κατά της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης.

Η συναρχηγός του δεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία, Άλις Βάιντελ, απέδωσε την ανησυχητική κατάσταση στην « ανεύθυνη πολιτική των ανοιχτών συνόρων από το 2015». Προέτρεψε την κυβέρνηση να δώσει προτεραιότητα στην προστασία των πολιτών της αντί να προστατεύει τους ξένους εγκληματίες.

Σε απάντηση, η αριστερή υπουργός Εσωτερικών, Σοσιαλδημοκράτης Νάνσι Φέιζερ, καταδίκασε τις πράξεις ως αποτρόπαιες, αλλά απέφυγε να ασχοληθεί με το ευρύτερο ζήτημα της μαζικής μετανάστευσης.

Οι αυστηρότεροι νόμοι για τη σεξουαλική επίθεση καταδικασμένων λαθρομεταναστών

Αυτό το ζήτημα της σεξουαλικής βίας από μετανάστες έχει επιμείνει στη Γερμανία, χαρακτηριστικό παράδειγμα των επιθέσεων της παραμονής της Πρωτοχρονιάς το 2015, όπου μετανάστες από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή επιτέθηκαν σε περισσότερες από χίλιες γυναίκες σε πολλές πόλεις, όπως η Κολωνία, το Αμβούργο και το Ντίσελντορφ και η Φρανκφούρτη του Μάιν.

Οι περισσότεροι δεν αντιμετώπισαν ποτέ τη δικαιοσύνη, με μόνο έξι άνδρες να έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα που σχετίζονται με αυτές τις επιθέσεις.

Το 2016 ψηφίστηκε αυστηρότερος νόμος για τη σεξουαλική επίθεση, ο οποίος περιλαμβάνει διατάξεις που θα μπορούσαν να διευκολύνουν τους κανόνες απέλασης για πρόσφυγες που έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα.

Η νομοθεσία εντείνει τις ποινές για όποιον καταδικαστεί για σεξουαλική επίθεση, ανεξαρτήτως εθνικότητας, και εισάγει συγκεκριμένους κανόνες στη φυλακή και στη συνέχεια απέλαση για τους καταδικασμένους πρόσφυγες που ζήτησαν άσυλο στη Γερμανία.

Οι τροποποιήσεις στοχεύουν σε δύο αλληλένδετους στόχους: το κλείσιμο των νομικών κενών που σχετίζονται με τις σεξουαλικές επιθέσεις, την αντιμετώπιση των καταγγελιών ότι οι γερμανικοί κώδικες είναι πολύ επιεικείς και η ανταπόκριση στην αυξανόμενη δημόσια αντίδραση μετά τη μεγάλη εισροή μεταναστών και προσφύγων από τη Μέση Ανατολή και όχι μόνο τον προηγούμενο χρόνο.

Ωστόσο, ορισμένοι νομοθέτες και ακτιβιστές αντιτίθενται στη σύνδεση των δύο ζητημάτων, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να στιγματίσει περαιτέρω τους πρόσφυγες καθώς η γερμανική κοινή γνώμη στρέφεται ολοένα εναντίον τους.

Προηγουμένως, έπρεπε να αποδειχθεί ότι οι δράστες είχαν απειλήσει ή χρησιμοποιούσαν σωματική βία για να καταδικαστούν για βιασμό στη Γερμανία. Κάτι που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είχε αποτέλεσμα.

Οι ειδικοί έχουν υποστηρίξει εδώ και καιρό ότι ο ποινικός κώδικας της χώρας υστερεί σε σχέση με αυτόν άλλων ανεπτυγμένων χωρών, όπου η σεξουαλική επίθεση ορίζεται ευρύτερα ότι περιλαμβάνει την μη συναινετική επαφή. Το 2014, μια γερμανική ένωση συμβουλευτική ομάδα γυναικών βρήκε δεκάδες περιπτώσεις όπου οι σεξουαλικοί παραβάτες αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω των νομικών κενών.

Οι νομοθέτες που υποστήριξαν τον νέο νόμο υποστηρίζουν ότι η ψήφισή του θα διευκολύνει την καταδίκη των υπόπτων και θα οδηγήσει σε αυστηρότερες ποινές.


πηγη

Mαvταμ Bαλλιαvάτoς : Η εκκλnσiα είναι ρατσιστικn και θα ζnτnσει συγγvωμn...Βίντεο



Οχι μονο εμετικoς...

Αλλα και σιxαμερος...



Τι έλεγε ο Bασiλnς Kαρράς για πoλιτικoύς και oμoφυλoφιλoυς...Bίντεο



Αυτα ελεγε...

Και αν δεν αρεσουν σε καποιον λιγο μας ενδιαφερει...



Ο ΜHΤΣOΤΑΚHΣ πρότειvε στον Kασσελάκn να γίvει υπoυργoς του...

Δεν ειναι απίθανο...

Ιδιοι ειναι ιδια γουστα εχουν...



«Επιστημονική φαντασία» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης τα όσα  υποστηρίζει σε συνέντευξή του ο διευθυντής του.. γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης. για πρόταση υπουργοποίησης Μητσοτάκη σε Κασσελάκη!

Ειδικότερα, μιλώντας στον Σκάι 100,3 εμφατικά σημείωσε ότι δεν πρόκειται καν για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για αποκύημα της φαντασίας του κ.Καπνισάκη και κατ’ επέκταση του κ. Κασσελάκη.

Σημειώνεται πως, ο κ.Μανώλης Καπνισάκης, σε συνέντευξή του στο Documento που δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας υποστηρίζει ότι το 2019 με μεσολαβητή τον κ. Αντώνη Διαματάρη- επιφανές στέλεχος της ομογένειας στην Αμερική- είχε προταθεί στον κ. Κασσελάκη θέση υπουργού στην πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο νυν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε αρνηθεί.

Εάν ο κ. Καπνισάκης – ο οποίος είναι το alter ego του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ψεύδεται, υπάρχει τεράστιο θέμα όσον αφορά την αξιοπιστία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Εάν όμως όσα υποστηρίζει είναι αληθή τότε υπάρχει εξίσου τεράστιο πρόβλημα για το Μαξίμου και την κυβέρνηση Μητσοτάκη.


πηγη

Τηλεφωνικός κατάλογος της Γκισλέιν Μάξγουελ, ηταν η λιστα που δημοσιευσαν τα λαμογια και οχι λιστα του Επσταιν...

Η Μαρί Σαντάλ απαντά για τον Παύλο στη λίστα Επστάιν: Δεν έχουμε καμία σχέση...



To όνομα του γιου του βασιλέως Κωνσταντίνου εμφανίστηκε στο περίφημο «little black book» των 92 σελίδων

Με μια λιτή δήλωση η Μαρί Σαντάλ δίνει την δική της απάντηση σχετικά με τις αναφορές που εμπλέκουν τον γιο του βασιλεως Κωνσταντίνου και σύζυγό της Παύλο στο σκάνδαλο με τη λίστα του Τζέφρι Έπσταιν, επισημαίνοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο, ενώ εξηγεί ότι ο συγκεκριμένος τηλεφωνικός κατάλογος που δημοσιεύτηκε δεν είναι του Επστάιν αλλά της Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην συντρόφου και συνεργάτιδα του Τζέφρι Επστάιν.

«Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Γκισλέν Μάξουελ και όχι του Έπσταϊν, συνέλεγε πληροφορίες και τηλεφωνικούς αριθμούς σαν τρελή. Έτσι έχτιζε τις διασυνδέσεις της… αυτό είναι πραγματικά», αναφέρει η Μαρί Σαντάλ στη δήλωσή της, η οποία όπως διευκρινίστηκε από το protothema.gr αφορά και τον σύζυγό της Παύλο. Την παραπάνω δήλωση έκανε η Μαρί Σαντάλ στον συγγραφέα Ανδρέα Μέγκο, συνεργάτη της σελίδας στο Instagram «Greek Royal».


πηγη

Niκος Ι. Avτωνιάδnς προς Μιxαλn Xρυσοxoιδn...



ΠΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ :

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ !

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΣΕ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ,

ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ 
ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 !

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΣ !

ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ !

ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΕΠΕΖΗΣΕ...

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ...

Θα επανέλθω με αναλυτικό ιστορικό.

Καταλαβες τωρα γιατι μας μισουν;



Ακριβως...

Γι αυτο μας μισει...

Αλλα...

Θα μεινει με την κακια της....

Η Ελλαδα ποτε δεν θα πεθανει...



Μιλαει ο καρδιοxειρoυργoς και κραζει τους εμβoλιολαγvoυς....ΑΚΟΥΣΤΕ ! Βίντεο



Εμεις τιποτα δεν θα πουμε...

Μονο...

Οτι δικαιωνόμαστε με αυτα που ακούμε...

Αλλοι ειναι οι ψεκασμέvoι...



Ακουστε κατι που δεν θα το ακουσετε απ τα καναλια...Βίντεο



Μιλαει nρωας...

Αυτος που εγραψε στα π@π@ρι@ του τον Παγκαλο που ειπε, πειτε οτι πnρε την σnμαiα ο αερας...



Αρχσαν παλι οι τσαρλατανοι και τηλεπαπαγαλοι να φορουν μασκα...

Προσεχε...

Να σε σκοτωσουν θελουν για να τα κονομησουν...



Η πανδημιολογία μπήκε πάλι για τα καλά στην καθημερινότητα του Έλληνα!

Τα ΜΜΕ ξεκίνησαν να παρουσιάζουν πάλι την κατάσταση κρίσιμη, ενώ γιατρός και ρεπόρτερ βγήκαν με μάσκα στον «αέρα» σε εξωτερικό μάλιστα χώρο!

«Εμένα με τρομάζει το να λέτε ‘ακόμη δεν έχετε πιεστεί με διασωληνώσεις», είπαν στο πάνελ στον γιατρό.

Ο Σωτήρης όπως είδατε, βγήκε ξανά στο προσκήνιο!

Έχουν όλα να κάνουν με την Συμφωνία για την πανδημία που προωθεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Η μονη μας ελπιδα....



Να σηκωθει δεν γινεται, ειναι παραβολικο...

Να βρεθει ομως καποιος ομοιος του ναι....

Μονο ετσι θα σωθει η Ελλας...

Ακουστε...



Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Κατι λεει παλι για τα μπολια...Για ακουστε τον ! ! ! Βίντεο



Αρχιζει και ανnσυχει...

Χαίρομαι...



Aρπαξε μnvυσαρα η κυρα Μουτιδεvα απο Iερεα για το "Παναγiα Αxαΐρευτn" που ειπε...

Περαστικά της και καλα να παθει...

Για να μαθει το σoυργελo, να μην απειλεi αυτους, που την στoλισαv για οτι ειπε...



Επιστολή – καταπέλτη απέστειλε ο πατέρας Στυλιανός Ευαγγγέλου στο «ekklisia online» με την οποία κοινοποιεί την πρόθεσή του να υποβάλει μήνυση στην Σοφία Μουτίδου για τη φράση στο τελευταίο της βίντεο «Παναγία Αχαΐρευτη της Μυκόνου».

Συγκεκριμένα με βάση το «ekklisia online», ο ιερέας αναφέρει στην επιστολή του: «Κύριοι καλημέρα σας, καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλο τον κόσμο.

Αν και δεν μένω εδώ και πολλά χρόνια στο όμορφο νησί της Μυκόνου, η καταγωγή των γονέων μου είναι από εκεί, έχω υπέροχες αναμνήσεις ως παιδί (είμαι τώρα 63 ετών) και θυμάμαι ένα αγνό, παραδεισένιο μέρος, πριν την αλλοτρίωση που υπέστη τα τελευταία 25 χρόνια.

Πρόσφατα έγινα δέκτης μιας ασχήμιας. Μια κυρία, της οποίας την ύπαρξη αγνοούσα και ευτυχώς για μένα, η κυρία Μουτίδου, ηθοποιός στο επάγγελμα, σε βίντεο της στο YOUTUBE, μεταξύ άλλων τόλμησε να πιάσει στο στόμα της το πρόσωπο της Παναγίας μας χρησιμοποιώντας σε κοροϊδευτικό τόνο τη φράση «Παναγία η Αχαΐρευτη που είναι στη Μύκονο η Αγία της Περιοχής». Στη Μύκονο δεν υπάρχει Παναγία Αχαΐρευτη, υπάρχει μονάχα Παναγία Τουρλιανή και Παναγία Παραπορτιανή. Η λέξη αχαΐρευτος -η, είναι ύβρις, χρησιμοποιείται ως χαρακτηρισμός ανθρώπου που δεν έκανε χαΐρι, δεν προόδευσε εξαιτίας των ελαττωμάτων του, κυρίως της τεμπελιάς του, ανεπρόκοπος.

Συνεπώς η κυρία Μουτίδου προσβάλλει βάναυσα μέσα στα Χριστούγεννα το ίδιο το πρόσωπο της Παναγίας, ρυπαίνοντας ουσιαστικά ένα θρησκευτικό σύμβολο (Άρθρο 191Α – Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) – Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας) και ενώ ταυτόχρονα υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, όπως ακριβώς ορίζει ο αντιρατσιστικός νόμος.

Με βάση τα 2 παραπάνω άρθρα, η κυρία Μουτίδου θα κληθεί σύντομα σε απολογία ενώπιον του φυσικού της Δικαστή. Και εκεί, πλάκες δεν χωρούν.

Καλή χρονιά σε όλους».


πηγη

ΔΟΚlΜH PFIZER: ΑΠO ΤΙΣ 29 EΓΚYEΣ ΓYΝΑIΚΕΣ, ΟΙ 28 EXΑΣΑN ΤΟ ΜΩPO ΤΟYΣ...Βίντεο



Ο Δρ. Κρις Σουμέικερ, ένας Καναδός ολιστικός γιατρός, αναφέρει ότι στη δοκιμή Pfizer, από τις 29 έγκυες γυναίκες, οι 28 έχασαν το μωρό τους....

Ο αριθμός των σωματιδίων με την πρωτεΐνη ακίδα mRNA που εμβολιάζονται είναι 40 δισεκατομμύρια, ενώ στην πολιομυελίτιδα απαιτούνται μόνο 80 οντότητες για την παραγωγή ανοσοαπόκρισης....

Υπάρχουν πάρα πολλά ιικά σωματίδια....

Μην κάνετε αυτές τις ενέσεις, βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα...



Πρoστιμo 10.000 ευρω αρπαξε, για τις κnραλοιφές-αντiδoτο στον... κoρωvαϊo ! ! !

Τωρα πια...

Θα περιμενουμε κηραλοιφη για την εξαλειψη γυφτοσκοπιανων...



Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την αίτηση ακύρωσης προστίμου €10.000 για το προϊόν που εκθείαζε

ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης διαβεβαίωνοντας ότι... «με μία επάλειψη το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ κάνετε 17 χειραψίες, δεν κολλάτε τίποτα»

Για λόγους δημοσίου συμφέροντος που ανάγονται στην προστασία της δημόσιας υγείας το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών απέρριψε αίτημα εταιρείας η οποία ζητούσε να ακυρωθεί το πρόστιμο που της επιβλήθηκε λόγω της τηλεοπτικής διαφήμισης την οποία παρουσίαζε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, για τη... βιοκτόνο κηραλοιφή που τάχα εξουδετέρωνε κορωνοϊό, λοιμώξεις, μολύνσεις - δηλαδή τα πάντα με μόλις τρεις επαλείψεις την ημέρα, πρωί, μεσημέρι και βράδυ!

Η διαφήμιση ξεκίνησε στις 6 Μαρτίου του 2020, δεκαεπτά ημέρες πριν από την επιβολή της καραντίνας λόγω της επέλασης του κορωνοϊού, που ήταν τότε άγνωστος στην ιατρική κοινότητα. Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 27 Φεβρουαρίου, είχε εντοπιστεί το πρώτο κρούσμα: μία γυναίκα που ήταν τότε 38 ετών, από τη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε ταξιδέψει στην Ιταλία, που εκείνη την περίοδο θρηνούσε χιλιάδες θύματα του COVID.

Στις 5 Μαρτίου, μία ημέρα προτού ξεκινήσει η διαφήμιση της κηραλοιφής «Βυζαντινόν» από τον κ. Βελόπουλο, 21 άνθρωποι που είχαν ταξιδέψει στη Μονή του Σινά βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, σηματοδοτώντας την αρχή της πανδημίας για την Ελλάδα. Στις 6 βγαίνει ο Βελόπουλος και διαφημίζει την κηραλοιφή «Βυζαντινόν» και στις 7 του μήνα το YouTube κατεβάζει το βίντεο της εκπομπής του, εντάσσοντάς το στη «ρητορική μίσους». Παράλληλα, μία ομάδα πολιτών καταθέτει αναφορά στον ΕΟΦ για την κηραλοιφή.

Οι ισχυρισμοί

Τα στελέχη του Οργανισμού μελέτησαν το σποτ και διαπίστωσαν ότι ο διαφημιστής, δηλαδή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, έλεγε, μεταξύ άλλων, για την κηραλοιφή:

«Το καλύτερο αντισηπτικό, αντιμικροβιακό το οποίο δρα εναντίον των μολύνσεων και των λοιμώξεων, ιδανικό για την αντιμετώπιση των παθήσεων του αναπνευστικού, είναι το “Β” γιατί βάζετε στα χέρια μία φορά το πρωί, μία το απόγευμα και μία το βράδυ και δεν περνά ούτε κορωνοϊός ούτε ιώσεις γρίπης», προσθέτοντας, μάλιστα, ότι με τη χρήση της κηραλοιφής «αποτρέπετε κάθε μικρόβιο από τα χέρια σας». Ο κ. Βελόπουλος μιλούσε ακόμα για «αντισηπτικό που δρα εναντίον των λοιμώξεων και κυρίως των μολύνσεων», ενώ διαβεβαίωνε ότι με «μία επάλειψη το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ κάνετε 17 χειραψίες, δεν κολλάτε τίποτα».

Στη συνέχεια ο ΕΟΦ επέβαλε σε βάρος της εταιρείας που διέθετε την κηραλοιφή ένα -μικρό -πρόστιμο 10.000 ευρώ για παραπλανητική διαφήμιση. Προηγουμένως ο ΕΟΦ κάλεσε την εταιρεία να καταθέσει τις απόψεις της για τη διαφήμιση και τη διάθεση στην αγορά της συγκεκριμένης κηραλοιφής, χωρίς να έχει λάβει σχετική άδεια.

Η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι το προϊόν είχε γνωστοποιηθεί στο ευρωπαϊκό σύστημα γνωστοποίησης Cosmetic Products Notification Portal (CPNP) και ότι στη διαφήμιση δεν αναφέρθηκε ότι το προϊόν είναι βιοκτόνο, ούτε ότι σκοτώνει μικρόβια, αλλά στο ότι «βοηθάει στην άμυνα των χεριών» και στην «ήπια αντισηπτική διαδικασία που προέρχεται από τα συστατικά του».

Παράλληλα, η εταιρεία υποστήριξε ότι στο πλαίσιο της πανδημίας του κορωνοϊού η Πολιτεία και οι ειδικοί παρότρυναν τη σχολαστική καθαριότητα και ιδίως το πλύσιμο των χεριών (είτε με σαπούνι, είτε με χρήση προϊόντων με αντισηπτική δράση) και πέραν αυτού, ότι ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής διαφήμισης, δηλαδή ο Κυριάκος Βελόπουλος, προέβη δημόσια σε διευκρινιστικές δηλώσεις, λέγοντας ότι ουδέποτε υποστήριξε πως η κηραλοιφή «Β» θεραπεύει τον κορωνοϊό ή άλλες ασθένειες.

Ο ΕΟΦ με επιστολή του προς το κανάλι επεσήμανε ότι «τα απολυμαντικά προϊόντα για τα χέρια υπόκεινται υποχρεωτικά σε καθεστώς αδειοδότησης και ως εκ τούτου, η πώληση του σκευάσματος αποτελεί διάθεση μη εγκεκριμένου βιοκτόνου στην αγορά» και ζήτησε «την άμεση παύση της προώθησης του προϊόντος, που αποτελούσε παραπλανητική διαφήμιση» και την απόσυρση του διαφημιστικού υλικού. Από την πλευρά του ο τηλεοπτικός σταθμός ισχυρίστηκε ότι η διαφημιζόμενη εταιρεία είχε διαβεβαιώσει ότι το σκεύασμα πληρούσε όλες τις κατά νόμο προϋποθέσεις και ότι είχε γνωστοποιηθεί στο CPNP για τα καλλυντικά προϊόντα, όπως και ότι στην τηλεοπτική διαφήμιση ουδέποτε υπήρξε αναφορά περί θεραπευτικών ιδιοτήτων.

Ιδιότητες

Το κανάλι ανέφερε ακόμα ότι στη διαφήμιση έγινε εκτενής αναφορά στις ιδιότητες καθαρισμού και στην αποτροπή των μικροβίων από την πλύση των χεριών.

Οπως ήταν αναμενόμενο, η υπόθεση πήρε τον δρόμο των Διοικητικών Δικαστηρίων, με την εταιρεία που διέθετε στην αγορά την κηραλοιφή να ζητά την ακύρωση ή τη μείωση του προστίμου των 10.000 ευρώ.

Η εταιρεία υποστήριξε ότι το πρόστιμο ήταν παράνομο, αφού επιβλήθηκε λόγω «των αναφορών που έγιναν σε μήνυμα τηλεπώλησης, και όχι διότι το επίμαχο προϊόν ήταν πράγματι βιοκτόνο που διατίθεται στην αγορά χωρίς σχετική άδεια του ΕΟΦ» και ότι το τηλεοπτικό μήνυμα δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του ΕΟΦ, αλλά του ΕΣΡ.

Αντίθετα, ο ΕΟΦ προσκόμισε στο δικαστήριο τα διαφημιστικά από τον τηλεοπτικό σταθμό «με παρουσιαστή τον κ. Βελόπουλο, στα οποία, υπό μορφή υπότιτλου και φόντου τηλεπαραθύρου, αναφέρεται επί λέξει ότι η κηραλοιφή Βυζαντινόν, η “Β”», όπως την ανέφερε η διαφήμιση για λόγους συντομίας, έχει «αντιβακτηριακή - αντιμικροβιακή και ισχυρή αντιμυκητιακή δράση [...] περιέχει τεϊόδεντρο, το ιδανικό αντισηπτικό - απολυμαντικό της φύσης», όπως και ότι «τα χειρόγραφα του Ιησού και το Βυζαντινόν βάζουν τέλος στον κορωνοϊό».

Οι εφέτες, αφού έλαβαν υπόψη τους τις φράσεις που χρησιμοποιήθηκαν στη διαφήμιση, αποφάνθηκαν ότι «ορθά και νόμιμα επιβλήθηκε το πρόστιμο». Παράλληλα, το Διοικητικό Εφετείο επισημαίνει ότι το επίμαχο πρόστιμο «αποσκοπεί στην προστασία της δημόσιας υγείας» και δεν παραβιάζει τη συνταγματική αρχή της αναλογικότητας, καθώς το ύψος του μπορούσε να φτάσει έως και τα 100.000 ευρώ...


πηγη

Το εμβoλιo τους ξεκλnρiζει οικoγενειακώς...Στο voσoκομειo η μnτερα του Poκκoυ ! ! !

Η αγάπη τους για το σκεύασμα τους οδηγεί στην καταστροφn...



Μόλις λίγα 24ωρα μετά τον απρόσμενο θάνατο του αδερφού του, ο Στέλιος Ρόκκος καλείται να διαχειριστεί μια νέα δύσκολη συγκυρία.

Λίγο μετά την κηδεία του παιδιού της, Νίκου, η μητέρα του τραγουδιστή εισήχθη στο νοσοκομείο έχοντας βρεθεί θετική στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπομπή «LiveNews», από το απόγευμα της Πέμπτης η μητέρα του Στέλιου Ρόκκου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με την κατάστασή της να μην κρίνεται βαριά. Αρχικά η οικογένειά απέδωσε την δυσφορία στην έντονη ψυχολογική πίεση των τελευταίων ημερών και οι οικείοι της την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λήμνου.

Εκεί πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσει όπου, όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του τραγουδιστή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις χθες, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, τελέστηκε η κηδεία του Νίκου Ρόκκου στο χωριό του, την Καλλιόπη στη Λήμνο όπου και έδωσε το παρών τόσο ο τραγουδιστής όσο και η μητέρα του.


πηγη

Θα τους λιωσω λεει ο Αδωνις και...καποιος λιωνει αυτον ! ! ! Απολαυστε το βιντεο...

Αλοιμονο σου αν αρρωστησεις...





Λαθpoμεταvάστnς φovιας κτυπα nλικιωμέvo και....Γιατi ακoμn πεpπαταει; Βίντεο



Λαθρομετανάστης κτυπα ηλικιωμένο ( τον παππου σας τον πατέρα σας ) σε στάση λεωφορείου...

Πολύ Σύντομα θα τα βλέπουμε και εδώ....

Να ετοιμάζονται όμως όσοι τους έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια να τους υιοθετήσουν....

Και αναρωτιεμαι...

Οι άλλοι γιατί δεν τον έσπασαν στο ξύλο το κωλόπαιδο;

Αλλα μαλλον...

Χάλασε ο κόσμος και κάθονται όλοι με ένα κινητό και καταγράφουν την δυστυχία των άλλων....



ΚΑΠPΑBEΛΟΣ ΨΕYΔΟMΕΝΟΣ και ΤΡΑYΛIΖΟNΤΑΣ για ...ΜH ΣΟΒΑPΕΣ ΠΑPΕΝΕPΓΕΙΕΣ ! ! ! Βίντεο



Αντε να δoυμε λαμoγια που θα κρυφτεiτε...



Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω καί ὁ νοῶν νοήτω...



Δεν μεταφραζω τον τιτλο....

Δειτε το βιντεο και θα καταλαβετε...



Νοτης Προφητεια: Στο Μιλανo δεν υπαρχουν ανδρες, ειναι ολοι π@υστnδες...



Εχει ενδιαφερον....
Προφητικα αυτα που λεει...
Ακουστε...


Ρε Bασιβλακoπoυλε, γιατι κλεινεις το τnλεφωνο; Βίντεο



Αρχισες να τρεχεις να κρυφτεις;

Πολυ χαιρομαι....

Αλλα να ξερεις....

Δεν θα το καταφερεις....



Αυτά τα σoύργελα έχουν άποψn και γνώμη για τον γάμo των oμoφυλoφιλωv και την τεκvoθεσiα από αυτούς...

Πολυ επιεικnς ο χαρακτηρισμος σoυργελα...

Διαβαστε γιατι...



Ισχυρίζονται ότι εχουν δικαιώματα που απορρέουν από την δημοκρατία και την ισότητα !!! Τα θέλω και τα δικαιώματα των παιδιών που θα τεκνοθετηθούν τα ρώτησαν ??? 

Ρωτήθηκαν αυτές οι " ψυχούλες " αν θέλουν να μεγαλώσουνε με γονείς τύπου Α+Α ή Β+Β ??? Αν θέλουν και είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τα οποία ψυχολογικά ή κοινωνικά προβλήματα αύριο από την επιλογή κάποιων που θέλουν να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους η την συμπλήρωση των " κενών " τους λόγω της σεξουαλικής τους διαφορετικότητας ??? 

Η πολιτεία ( κυβέρνηση ) καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους προτίθεται να νομοθετήσει καταπατώντας αρχές και αξίες όπως αυτές καθορίστηκαν από την φύση και μη λαμβάνοντας υπ' οψην της όπως επιβάλει η δημοκρατία τους την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού !!! 

Το παραπλανητικό ερώτημα τι συμβαίνει σε περιπτώσεις θανάτου ενός εκ των δύο ομοφυλοφίλων σε περίπτωση που ο ένας εκ των δύο ήδη είχε υιοθετήσει παιδί και ποια η μοίρα αυτού του παιδιού έχει την απάντηση του. 

Κακώς έγινε η υιοθεσία μετά από καταστρατήγηση του νόμου ο οποίος καθορίζει και επιτρέπει αυτήν με αυστηρές προϋποθέσεις !!!


πηγη

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Αυτοι οι αδιστακτoι δoλoφovoι, σας εκαναν εμβoλιo...Bίντεο



Εμεις τι να πουμε;

Δειτε το βιντεο και μυαλο εχετε...

Κριση εχετε....

Και τα συμπερασματα δικα σας...



Αvεπιθυμnτoς "Persona non grata" o Eλπιδoφόρoς στο Aγιo Oρος, γιατι βαφτισε παιδια των "Αx Kαλε"...

Καιρος nταν....

Επιτελους μια σωστn αvτiδρασn...



Με μία πρωτοφανής ομόφωνη απόφαση, οι Μονές του Αγίου Όρους έκριναν ως persona non grata τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, γνωστοποιώντας στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο πως δεν είναι ευπρόσδεκτος να πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Μοναστική Πολιτεία κατά το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Στην επιστολή τους προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο οι αντιπρόσωποι και προϊστάμενοι των Ιερών Μονών εξηγούν τους λόγους, οι οποίοι ανάγονται στη βάπτιση των τέκνων του εξ’ Αμερικής ομοφύλου ζεύγους των ομογενών, Ευαγγέλου Μπούση και Πίτερ Ντούντα, στις 9 Ιουλίου 2022, στον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης της Μητρόπολης Βούλας.

Οι γνωστοί σχεδιαστές μόδας βάφτισαν τα παιδιά τους με κουμπάρες το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολινί και την Ευγενία Νιάρχου, ενώ στην τελετή παρευρέθηκαν πολλοί διάσημοι.

Γράφουν χαρακτηριστικά οι Αντιπρόσωποι των Μονών, πως, «μετά λύπης διαπιστώνομεν ότι, μέσω των δημιοσιευθέντων φωτογραφιών του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, μετά το πέρας του μυστηρίου, εδημιουργήθη λανθασμένη εντύπωσις σχετικώς με την αποδοχήν υπό της Εκκλησίας του μυστηρίου του γάμου εξ ατόμων του ιδίου φύλου, μήνυμα αντίθετον προς τα δόγματα και την διδασκαλίαν της Ορθοδόξου Εκκλησίας».

Κάνουν έκκληση στον Πατριάρχη «όπως κλίνητε ευήκοον ους εις την ανησυχίαν ημών επί του εξαιρετικώς ευαισθήτου θέματος, το οποίον αφορά εις την ακεραιότητα της ημετέρας πίστεως και των ορθοδόξων παραδόσεων».

Πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα», όπως αναφέρει το Hellas Journal, εξ’ Αγίου Όρους αναφέρουν πως η Ιερά Κοινότητα και η Ιερά Επιστασία δεν πρόκειται να υποδεχθούν τον κ. Ελπιδοφόρο με το σύνηθες τυπικό για Αρχιεπισκόπους.

Οι Μονές και οι εν αυταίς ασκούμενοι Πατέρες έχουν μπει σε δύσκολη θέση διότι δεν μπορούν να κλείσουν την πόρτα, όπως είπαν χαρακτηριστικά σ’ έναν Ορθόδοξο Ιεράρχη, γι’ αυτό και διά της επιστολής τους απευθύνονται στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να συστήσει στον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο να μην πάει στο Άγιο Όρος, καθότι πιστεύουν ότι θα φωτογραφηθεί εκεί μετά τον συνοδών του ομογενών για να δείξει ότι τυγχάνει της αποδοχής των Μοναχών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυκας» πριν μερικούς μήνες ζήτησε να μεταβεί στο Άγιο Όρος για να παραστεί σε πανήγυρη Μονής, πλην όμως του ελέχθη ότι ήταν ανεπιθύμητος.

Στην επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη θα συνοδεύεται από όμιλο Ελληνοαμερικανών, ενώ έχει προγραμματιστεί να κάνει ομιλία σε Ισραηλινό Σύλλογο και να τελέσει χειροτονία νέου από το Μεξικό, τον οποίον θα διορίσει στην κοινότητα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κορώνα Νέας Υόρκης για να κάνει «ιεραποστολή» ανάμεσα στους Ισπανόφωνους της περιοχής.

Η χειροτονία θα γίνει στην Ελλάδα διότι οι Αμερικανικές Αρχές δεν ενέκριναν την βίζα των συγγενών του μέλλοντος να χειροτονηθεί να ταξιδεύσουν στην Αμερική. Εκείνον τον ιερέα που είχε διορίσει πριν μερικούς μήνες δεν μπόρεσε να παραμείνει και αποχώρησε.

Αναλυτικά η επιστολή των Μονών του Αγίου Όρους προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο:

«Τη Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητι

Τω Οικουμενικώ Πατριάρχη

Κυρίω κω ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΩ

Πανσεβάστω Πατρί ημών και Δεσπότη

Εις Φανάριον

Παναγιώτατε Πάτερ και Δέσποτα,

Διά του παρόντος ιεροκοινοσφραγίστου ημών γράμματος προαγόμεθα όπως εξ’ αφορμής της επικειμένης επισκέψεως του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου εις την Αγιώνυμον Πολιτείαν, καταθέσωμεν ενώπιον της Υμετέρας Παναγιότητος τον προβληματισμόν της καθ’ ημάς Ιεράς Κοινότητος αναφορικώς εις τα επισυμβάντα κατά τη διάρκεια της τελέσως του μυστηρίου της βαπτίσεως παιδιών «ομοφύλου ζεύγους», το οποίον έλαβεν χώραν εις τοιν Ιερόν Ναόν της Παναγίας Φανερωμένης εις Βουλιαγμένην.

Μετά λύπης διαπιστώνομεν ότι, μέσω των δημιοσιευθέντων φωτογραφιών του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, μετά το πέρας του μυστηρίου, εδημιουργήθη λανθασμένη εντύπωσις σχετικώς με την αποδοχήν υπό της Εκκλησίας του μυστηρίου του γάμου εξ ατόμων του ιδίου φύλου, μήνυμα αντίθετον προς τα δόγματα και την διδασκαλίαν της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Το γεγονός τούτο, απάδον τη ευαγγελική διδασκαλία, προκαλεί τον έντονον προβληματισμόν της καθ’ ημάς Ιεράς Κοινότητος.

Οθεν, Παναγιώτατε, παρακαλούμεν υιικώς, όπως κλίνητε ευήκοον ους εις την ανησυχίαν ημών επί του εξαιρετικώς ευαισθήτου θέματος, το οποίον αφορά εις την ακεραιότητα της ημετέρας πίστεως και των ορθοδόξων παραδόσεων.

Επί δε τούτοις, εμπεπιστευμένοι τη Υμετέρα πεπνυμένη κρίσει εξαιτούμενθα τας Υμετέρας Πατρικάς ευχάς επί ταις εορταίς του Αγίου Δωδεκαημέρου και διατελούμεν εν τω μέλλοντι Κυρίω βαπτισθήναι μεθ’ υιικής αφοσιώσεως κατασπαζόμενοι την σεπτήν Υμετέραν Δεξιάν μετά βαθυτάτου σεβασμού.

Απαντες οι εν τη κοινή Συνάξει Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοι των είκοσιν Ιερών Μονών του Αγίου Ορους Αθω».


πηγη

Εχετε γερα νευρα; Δειτε το βιντεο κι ακουστε τι λεει ο Ψυxακιας...Βίντεο



Ναι ψυxακιας...

Για να μην πω κατι χειρότερο...



Yγεια τετελεσθαι ! ! ! Ερxεται ο Mπoυμπoυκoς...Βίντεο



Ο πλεον ακατάλλnλoς, οχι μονον για υπουργός, αλλα και κατι σαν αυτον ουτε να ψnφiζουν δεν επρεπε...

Κι ομως...

Ειναι το δεξι χερι του Koυλn....

Ετoιμαστεiτε να πεθάvετε στον δρoμo....

41 τακατο δώσατε....

Δεν σας λυπαμαι...



Δnμήτριoς Γάκnς: ΕΦTAΣΕ Η ΩPΑ ΤΗΣ ΠΛHPΩΜHΣ; Τι λέτε;

Απλώς μεταφέρω την είδηση, που μεταδίδουν πολλοί, ανά τον κόσμο. Δυστυχώς δεν έχω καμμία γνώση χρηματιστηριακή για να προσθέσω προσωπική άποψη

Βουτιά κάνει η Pfizer στο Χρηματιστήριο
Ταυτόχρονα στις ΗΠΑ υπάρχουν 45 υποψήφιοι , 29 εκλεγμένοι αξιωματούχοι από 18 πολιτείες που δηλώνουν δημόσια ότι τα εμβόλια του COVID πρέπει να αποσυρθούν από την αγορά. Πολλοί δεσμεύονται επίσης να μην λαμβάνουν δωρεές από τις Big Pharmas
Πάνω από 17.000 γιατροί στέκονται πίσω τους!
Και ο αριθμός αυξάνει καθημερινά
Αλλά εδώ ….

Ψ Ε Y Τ H, BΑΣIΛΑΚΟΠΟYΛE !!! ΚΑΙ ΚΑNΕ ΜΟΥ ΜΗΝYΣH !!! ΤOΛMΑΣ ;;;




ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ,

ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤON ART ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΜΠΟΥΡΗ [ΒΙΝΤΕΟ *Σε σχόλιο]

Ο άνθρωπος είναι πλέον σε παράκρουση! Ξεστομίζει το ένα ψέμα μετά το άλλο! Τι ότι οι 600 πέθαναν "ΑΠΟ κορωνοϊό", τι ότι η μεγάλη πλειοψηφία αυτών ήταν ανεμβολίαστοι.

Ψ Ε Υ Τ Η Σ !!

Και τον ΠΡΟΚΑΛΩ να μου κάνει μήνυση !

Και αυτό που θα δείτε και θα ακούσετε, είναι το πρώτο απόσπασμα από τη συνομιλία του με τη δημοσιογραφική ομάδα του εξαιρετικού Φίλιππου Καμπούρη.

Πού να δείτε και να ακούσετε το δεύτερο και τελευταίο.

Τελευταίο, γιατί ο ίδιος ο Βασιλακόπουλος έκλεισε το τηλέφωνο...

Αλλά, αυτοί είστε, όπως θα έλεγε και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Αχ, Βασιλακόπουλε...

Και να πω ότι με εσένα όλα καλά...; 

Με 300 ευρω συντάξn ποιος ζει; Έχει δίκιο η γυναίκα....ΑΚΟΥΣΤΕ ! ! !



Ακους Αφορισμενε που δεν θα θελες να ζησεις με 800 ευρω;

Καποιοι προσπαθουν να ζησουν με 300 μονο....

Ακους pεμαλι;

Σε κολυβα να δωσεις οτι εχεις και δεν εχεις...



Αληθευει; Περιμενουμε απαντnσn απ τον ερωτιαρn μnτρoπολιτn...

 


Απαντnσn θελουμε...

Θα παρουμε;

Ειδωμεν...



Ο καθnγnτnς Mark Crispin Miller, ειδικός στα θέματα πρoπαγάvδας, μιλαει για τον Cονid...

Αρχισαν να βγαίνουν βρωμες....

Και βρωμάει πολυ....



Ένας διάσημος ειδικός της προπαγάνδας από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (NYU) είπε ότι η «πανδημία» του κορωνοϊού (COVID-19) ήταν ένα παγκόσμιο «αριστούργημα προπαγάνδας»  από μόλυνση σε εμβόλιο.

Ο καθηγητής Mark Crispin Miller πιστεύει ότι αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια του COVID είναι διαφορετικό από οτιδήποτε έχει συμβεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία, περιγράφοντάς το ως μια προσπάθεια προπαγάνδας για τα στεροειδή.

«Τα μέσα ενημέρωσης ήταν ζωτικής σημασίας για όλη αυτή την επιχείρηση και θα το πήγαινα λίγο παραπέρα», φέρεται να είπε ο Μίλερ. «Θα έλεγα ότι από τις αρχές του 2020, έχουμε υποβληθεί σε ένα «Rolling Thunder of Propaganda» που το ένα έρχεται μετά το άλλο».

Όλα ξεκίνησαν με τον λεγόμενο «ιό», τον οποίο η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης χρησιμοποίησαν για να προκαλέσουν στον κόσμο φρενίτιδα. Στη συνέχεια, ενώ όλοι ήταν φοβισμένοι στα σπίτια τους στα lockdown, οι “ψεύτικες σημαίες” ήταν πολλές.

Έπειτα υπήρξαν οι εκλογές του 2020, είπε ο Μίλερ και το επόμενο κομμάτι προπαγάνδας που εμφανίστηκε ήταν η «εξέγερση» για τον Τζορτζ Φλόιντ. Που ήταν ένα κύμα υστερίας».

«Μετά, υπήρχε η Ουκρανία, και η ιστορία της εισβολής της Ρωσίας που έλειπε εντελώς από το σενάριο… Αυτό είναι αποτέλεσμα των μέσων ενημέρωσης που κάνουν το αντίθετο από αυτό που υποτίθεται ότι κάνουν».

Οι ιδρυτές προειδοποίησαν ότι η Αμερική δεν θα αντέξει χωρίς τον ελεύθερο Τύπο

Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες υποτίθεται, τουλάχιστον στα χαρτιά, κατοχυρώνουν την ελευθερία του Τύπου στο Σύνταγμα, στην πράξη υπάρχουν πολύ λίγη αλήθεια που ακούγεται από τα σημερινά μέσα ενημέρωσης.

Ειδικά τα τελευταία τρία περίπου χρόνια, παρακολουθούσαμε τα μέσα ενημέρωσης να διαδίδουν ψέματα πάνω από ψέματα ως μέρος μιας στρατηγικής του διαίρει και βασίλευε μέσω προσεκτικά επιμελημένης προπαγάνδας.

«Οι «διαμορφωτές» (του Συντάγματος) συνειδητοποίησαν την απόλυτη αναγκαιότητα ύπαρξης ελεύθερου τύπου», είπε ο Μίλερ. «Αυτό ήταν πριν από τα εταιρικά καρτέλ των μέσων ενημέρωσης, που έχουμε τώρα».

“Οι συντάκτες ήξεραν… για να προσφέρουν έναν έλεγχο στην ομοσπονδιακή εξουσία, έπρεπε οπωσδήποτε να έχουμε έναν ελεύθερο τύπο. Ο λόγος για τον οποίο ο Τύπος έχει προστασία της Πρώτης Τροποποίησης είναι ότι… λέει αλήθειες που οι ομοσπονδιακές αρχές δεν θέλουν να μάθουμε. “

Αν δεν υπήρχε ο διεφθαρμένος Τύπος, η Αμερική δεν θα ήταν τόσο κακή όσο είναι σήμερα. Δεν θα υπήρχε ποτέ «πανδημία» αν δεν τροφοδοτούσαν τον πληθυσμό με ασταμάτητη προπαγάνδα για τον COVID μέρα με τη μέρα, σύμφωνα με κυβερνητικές εντολές και διατάγματα.

Ένας πραγματικά ελεύθερος Τύπος θα είχε κριτική αντιμετώπιση σχεδόν σε όλα όσα η κυβέρνηση υποκίνησε ως «λύσεις» για τον λεγόμενο «ιό» αντί να τα προωθεί όλα ως «επιστημονικά».

«Το να λέμε ότι ο Τύπος απέτυχε παταγωδώς σημαίνει ότι τους δίνεις πάρα πολλά εύσημα», υποστηρίζει ο Μίλερ.

«Έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο σε αυτόν τον εφιάλτη, στόχος του οποίου είναι η ριζική καταστροφή της δημοκρατίας… αν πεις απλώς την άλλη πλευρά της ιστορίας, είσαι δημόσιος εχθρός», αυτό το κατάφεραν θαυμάσια.

Εκτός ίσως από την παγκόσμια πλάνη της κλιματικής αλλαγής, τίποτα δεν έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία προπαγάνδας στον βαθμό που έκανε ο COVID. Περισσότερες από 700 εκατομμύρια ενέσεις βιολογικού όπλου mRNA (modRNA) χορηγήθηκαν μόνο στις ΗΠΑ, μαζί με 13 δισεκατομμύρια σε άλλα μέρη σε όλο τον κόσμο.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.