Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Το εμβoλιo τους ξεκλnρiζει οικoγενειακώς...Στο voσoκομειo η μnτερα του Poκκoυ ! ! !

Η αγάπη τους για το σκεύασμα τους οδηγεί στην καταστροφn...



Μόλις λίγα 24ωρα μετά τον απρόσμενο θάνατο του αδερφού του, ο Στέλιος Ρόκκος καλείται να διαχειριστεί μια νέα δύσκολη συγκυρία.

Λίγο μετά την κηδεία του παιδιού της, Νίκου, η μητέρα του τραγουδιστή εισήχθη στο νοσοκομείο έχοντας βρεθεί θετική στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπομπή «LiveNews», από το απόγευμα της Πέμπτης η μητέρα του Στέλιου Ρόκκου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με την κατάστασή της να μην κρίνεται βαριά. Αρχικά η οικογένειά απέδωσε την δυσφορία στην έντονη ψυχολογική πίεση των τελευταίων ημερών και οι οικείοι της την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λήμνου.

Εκεί πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσει όπου, όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του τραγουδιστή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις χθες, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, τελέστηκε η κηδεία του Νίκου Ρόκκου στο χωριό του, την Καλλιόπη στη Λήμνο όπου και έδωσε το παρών τόσο ο τραγουδιστής όσο και η μητέρα του.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate