Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Αυτά τα σoύργελα έχουν άποψn και γνώμη για τον γάμo των oμoφυλoφιλωv και την τεκvoθεσiα από αυτούς...

Πολυ επιεικnς ο χαρακτηρισμος σoυργελα...

Διαβαστε γιατι...



Ισχυρίζονται ότι εχουν δικαιώματα που απορρέουν από την δημοκρατία και την ισότητα !!! Τα θέλω και τα δικαιώματα των παιδιών που θα τεκνοθετηθούν τα ρώτησαν ??? 

Ρωτήθηκαν αυτές οι " ψυχούλες " αν θέλουν να μεγαλώσουνε με γονείς τύπου Α+Α ή Β+Β ??? Αν θέλουν και είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τα οποία ψυχολογικά ή κοινωνικά προβλήματα αύριο από την επιλογή κάποιων που θέλουν να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους η την συμπλήρωση των " κενών " τους λόγω της σεξουαλικής τους διαφορετικότητας ??? 

Η πολιτεία ( κυβέρνηση ) καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους προτίθεται να νομοθετήσει καταπατώντας αρχές και αξίες όπως αυτές καθορίστηκαν από την φύση και μη λαμβάνοντας υπ' οψην της όπως επιβάλει η δημοκρατία τους την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού !!! 

Το παραπλανητικό ερώτημα τι συμβαίνει σε περιπτώσεις θανάτου ενός εκ των δύο ομοφυλοφίλων σε περίπτωση που ο ένας εκ των δύο ήδη είχε υιοθετήσει παιδί και ποια η μοίρα αυτού του παιδιού έχει την απάντηση του. 

Κακώς έγινε η υιοθεσία μετά από καταστρατήγηση του νόμου ο οποίος καθορίζει και επιτρέπει αυτήν με αυστηρές προϋποθέσεις !!!


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate