Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Το κοιvό δεν εμπιστεύεται πια τα MMΕ για oτιδήπoτε σxετικα με τον CΟVΙD...

Καιρος ηταν...

Αλλα δυστυχώς υπαρχουν ακομη nλιθιoι...



Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν από τον φαρμακευτικό γίγαντα Pfizer καθ’ όλη τη διάρκεια της «πανδημίας» του κορωνοϊού Wuhan (COVID-19) θα μπορούσαν να προκαλέσουν την κατάρρευση της διεφθαρμένης εταιρείας.

Αυτή είναι η γνώμη του Γενικού Χειρουργού της Φλόριντα, Δρ Joseph Ladapo, ο οποίος δήλωσε ότι μόλις δημοσιοποιηθεί πλήρως η αλήθεια αυτού που έχει κάνει η Pfizer, θα ακολουθήσει το κλείσιμο για την εταιρεία.

«Πιστεύω ότι όταν η πραγματική ζημιά θα αποδοθεί πλήρως, ειλικρινά δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πια μια Pfizer», δήλωσε ο Ladapo. “Δεν νομίζω ότι θα μοιάζει πραγματικά με τον ίδιο τρόπο. Η ζημιά που έχει προκληθεί από αυτά τα εμβόλια… Θα μείνει ως ένα πολύ θλιβερό σημείο στην ιστορία.”

Η δημόσια εικόνα της Pfizer έχει υποβαθμιστεί ήδη από τις αρχές του 2020, όταν λίγοι Αμερικανοί πιθανότατα γνώριζαν ακόμη και το όνομα Pfizer ως κάτι περισσότερο από ένα άλλο γρανάζι στον τροχό του Big Pharma. Τώρα, οι Αμερικανοί είναι εξοργισμένοι καθώς οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς τους υποφέρουν, και σε άλλες περιπτώσεις πεθαίνουν, λόγω της σειράς «εμβόλια» mRNA (modRNA) της εταιρείας.

Πανδημική κόπωση ή μαζική απόρριψη φαρμακευτικών δηλητηρίων;

Η δικαιολογία των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης για το γιατί οι Αμερικανοί απορρίπτουν ολοένα και περισσότερο οποιαδήποτε περαιτέρω “ενισχυτική” λήψη της Pfizer για τον COVID είναι ότι οι άνθρωποι υποφέρουν από “κόπωση”. Η αλήθεια όμως είναι ότι οι άνθρωποι είναι πια άρρωστοι και κουρασμένοι να ακούνε ψέματα από τη βιομηχανία φαρμάκων και εμβολίων.

«Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης το χαρακτηρίζουν αυτό ως «κόπωση από την πανδημία», αλλά μάλλον αφορά περισσότερο τους ανθρώπους που αντιλήφθηκαν την απάτη», ανέφερε το Revolver για το θέμα.

“Με όλες αυτές τις αναφορές για αιφνίδιους θανάτους μεταξύ υγιών, εμβολιασμένων ανθρώπων παγκοσμίως, ποιος μπορεί να τους αγνοήσει; Οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο αριθμός των Αμερικανών που εμβόλια και ενισχυτικά είναι πλέον πολύ μικρός.”

Το ζήτημα έρχεται στο προσκήνιο καθώς τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ προωθούν ακόμη ένα νέο «ενισχυτικό» πλάνο της Pfizer COVID-19. Στις 12 Σεπτεμβρίου, το CDC προέτρεψε όλους στην Αμερική ηλικίας έξι μηνών και άνω να κάνουν το τρύπημα, πολύ λίγοι όμως το έχουν κάνει έκτοτε.

Επιστρέφοντας στον κορυφαίο γιατρό της Φλόριντα, ο Ladapo πιστεύει ότι η Pfizer μπορεί, να αντιμετωπίσει προβλήματα “που θα κλείσουν την εταιρεία” λόγω των πολλών καταγγελιών που κυκλοφορούν για μόλυνση από DNA στα φιαλίδια mRNA της εταιρείας. Μια άλλη αυξανόμενη ανησυχία είναι επίσης ο μεγάλος αριθμός «καρκίνων turbo» που εμφανίζονται μεταξύ των «πλήρως εμβολιασμένων».

Ο ογκολόγος και ερευνητής του καρκίνου Δρ Γουίλιαμ Μάκης είναι μεταξύ του μεγάλου αριθμού γιατρών που λέει ότι παρακολουθεί προσωπικά μια αύξηση των καρκίνων turbo μεταξύ των ασθενών του.

«Ανεξάρτητα από το πώς το δει κανείς, γίνεται ολοένα και πιο προφανές ότι το αμερικανικό κοινό, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, παραπλανήθηκε σχετικά με αυτήν την «πανδημία» και το εμβόλιο», ανέφερε περαιτέρω η Revolver για το θέμα.

“Φαίνεται να υπάρχει μια αυξανόμενη αίσθηση ότι άνθρωποι όπως ο Fauci και άλλοι που έπαιξαν πρωταγονιστηκό ρόλο στην “πανδημία” θα πρέπει να λογοδοτήσουν για αυτό που πολλοί ονομάζουν ως κατάφωρη απάτη και κατάχρηση εξουσίας. Δεν θα ήταν περίεργο να δούμε μερικές μεγάλες συλλήψεις στην Pfizer. Ενώ η σύγχρονη ιατρική είναι ένα θαύμα από πολλές σκοπιές, είναι επίσης προφανές ότι κερδοσκόποι στη σκηνή της Big Pharma έχουν χάσει εντελώς την ηθική τους πυξίδα από την απληστία.”

Φαίνεται ότι το αμερικανικό κοινό δεν ενδιαφέρεται πλέον για τίποτα σχετικό με τον COVID, το ίδιο βλέπουμε να συμβαίνει και στην Ελλάδα, πολλοί που αρχικά πίστεψαν στην απάτη, αλλά σήμερα είναι σε θέση να καταλάβουν πως έπεσαν θύματα, απο το γεγονός ότι η λεγόμενη «πανδημία» ήταν μια παγκόσμια επιχείρηση γενοκτονίας με πολύ λεπτή μεταμφίεση .

Στην Ιταλία ήδη έχουν αρχίσει οι έρευνες με βαριές κατηγορίες για πολιτικούς που πρωταγωνίστησαν στην απάτη της “πανδημίας” ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο πρώην υπουργός υγείας Roberto Speranza που ήταν υπεύθυνος για την εκστρατεία εμβολιασμού. 

Οι έρευνες είναι αποτέλεσμα καταγγελιών που σχετίζονται με τα λεγόμενα email της AIFA από τον Ιταλικό Οργανισμό Φαρμάκων. Υπό έρευνα βρίσκεται και ο πρώην διευθυντής της AIFA, Νικόλα Μαγκρίνι. Ένα σκάνδαλο που απασχολεί τα Ιταλικά ΜΜΕ αλλα στην Ελλάδα δεν έχουμε ακούσει ακόμα τίποτα…


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.