Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Τηλεφωνικός κατάλογος της Γκισλέιν Μάξγουελ, ηταν η λιστα που δημοσιευσαν τα λαμογια και οχι λιστα του Επσταιν...

Η Μαρί Σαντάλ απαντά για τον Παύλο στη λίστα Επστάιν: Δεν έχουμε καμία σχέση...



To όνομα του γιου του βασιλέως Κωνσταντίνου εμφανίστηκε στο περίφημο «little black book» των 92 σελίδων

Με μια λιτή δήλωση η Μαρί Σαντάλ δίνει την δική της απάντηση σχετικά με τις αναφορές που εμπλέκουν τον γιο του βασιλεως Κωνσταντίνου και σύζυγό της Παύλο στο σκάνδαλο με τη λίστα του Τζέφρι Έπσταιν, επισημαίνοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο, ενώ εξηγεί ότι ο συγκεκριμένος τηλεφωνικός κατάλογος που δημοσιεύτηκε δεν είναι του Επστάιν αλλά της Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην συντρόφου και συνεργάτιδα του Τζέφρι Επστάιν.

«Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Γκισλέν Μάξουελ και όχι του Έπσταϊν, συνέλεγε πληροφορίες και τηλεφωνικούς αριθμούς σαν τρελή. Έτσι έχτιζε τις διασυνδέσεις της… αυτό είναι πραγματικά», αναφέρει η Μαρί Σαντάλ στη δήλωσή της, η οποία όπως διευκρινίστηκε από το protothema.gr αφορά και τον σύζυγό της Παύλο. Την παραπάνω δήλωση έκανε η Μαρί Σαντάλ στον συγγραφέα Ανδρέα Μέγκο, συνεργάτη της σελίδας στο Instagram «Greek Royal».


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate