Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Δώρο Πάσχα 2019: Τι μπορείτε να κάνετε αν δεν καταβληθεί έγκαιρα...


Το Δώρο Πάσχα θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου στους εργαζομένους. Τι μπορούν να κάνουν όμως, αν δεν τηρηθεί η νομοθεσία από τους εργοδότες;


Σε περίπτωση που το Δώρο Πάσχα δεν καταβληθεί έγκαιρα, οι εργαζόμενοι ή/και τα σωματεία μπορούν και πρέπει να προσφύγουν στην οικεία Επιθεώρηση Εργασίας, προκειμένου να συνταχθεί μηνυτήρια αναφορά. Η μηνυτήρια αναφορά διαβιβάζεται στον Εισαγγελέα για την άσκηση ατομικής δίωξης σε βάρος του εργοδότη, ενώ, παράλληλα, διαβιβάζεται και στο οικείο αστυνομικό τμήμα για την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι εργαζόμενοι ή/και τα σωματεία τους έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν μήνυση απευθείας στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα και να ζητήσουν την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας.

Επισημαίνεται ότι στη μηνυτήρια αναφορά θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία της επιχείρησης και τα στοιχεία κατοικίας του εργοδότη, εάν αυτό είναι δυνατό, δεδομένου ότι η διαδικασία του αυτοφώρου διαρκεί 48 ώρες.
Σε κάθε περίπτωση μη καταβολής του Δώρου Πάσχα, μέσα στην τασσόμενη προθεσμία, οι Κοινωνικοί Επιθεωρητές Εργασίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) έχουν υποχρέωση να επεμβαίνουν άμεσα, διενεργώντας ελέγχους και να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την άσκηση της διαδικασίας του αυτοφώρου και την επιβολή των σχετικών κυρώσεων.


Πηγή

Μητσοτάκης: Το δώρο των Χριστουγέννων ήταν λάθος και δεν πρόκειται να το επαναφέρουμε ποτέ ! ! !

Εσυ ρε, Καρναβαλε, γιατι παιρνεις δωρα; 
Δωρα, οχι δωρο....
16 μισθους παιρνεις, δεν ειναι λαθος ;


Σε μια δήλωση η οποία αναμένεται να συζητηθεί προχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας κάτι που... δεν υπάρχει πλέον, σε μία, μάλλον αχρείαστη πολιτικά, τοποθέτηση:

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ομιλία του στην Κύπρο, χαρακτήρισε το δώρο των Χριστουγέννων που έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια στο δημόσιο, ως «ένα λάθος» και «το οποίο δεν θα  επαναφέρει... ποτέ»!

«Αυτό γιατί οι νέοι», όπως είπε, «Έλληνες δε θα πρέπει να περιμένουν το δώρο στο τέλος της χρονιάς καθώς μετατρέπονται σε "πολίτες ομήρους"»!


Για τους συνταξιούχους όμως με τις πενιχρές συντάξεις των 400 ευρώ τι; Μετατρέπονται και αυτοί σε "ομήρους" με το δώρο;

Οι φτωχοί μισθωτοί που περίμεναν τον «13ο μισθό» για να ξεχρεώσουν λογαριασμούς και να πάρουν κάποιο δώρο στα παιδιά τους, όμηροι ήταν;

Η αγορά που περίμενε το δώρο των Χριστουγέννων για να «ανασάνει», «όμηρος» ήταν;

Ή μήπως ο ίδιος προετοιμάζει και την κατάργηση του δώρου Χριστουγέννων και στον ιδιωτικό τομέα, όταν γίνει κυβέρνηση;

Είπε ο Μητσοτάκης:

«Η κυβέρνηση αυτή δεν έμαθε τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος. Και με πάσα ειλικρίνεια, δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων.

Οι νέοι Έλληνες δε θα έπρεπε να περιμένουν το δώρο των Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι με το δώρο των Χριστουγέννων «επί της ουσίας μετατραπούν τους πολίτες σε ομήρους ενός πελατειακού συστήματος. Αντί για παροχές, θέλω να εστιάσουμε στη δημιουργία ευκαιριών».

Παράλληλα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι «επομένως, εάν χρειάζεται να κάνουμε κάποια εξισορρόπηση στην κοινωνική μας πολιτική, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην στήριξη των μακροχρόνια ανέργων με ευκαιρίες αντί για ένα δώρο, το οποίο δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι διαθέσιμο για πάντα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ΕΔΩ



πηγη 

ΣΟΚ στην Αρκαδία! Το μυστικό του εξαφανισμένου αγοριού που έμεινε θαμμένο για χρόνια...<ΒΙΝΤΕΟ>


Κάποιοι παραπλάνησαν τον μικρό Μιχάλη, χρησιμοποιώντας σαν δόλωμα λίγες καραμέλες…

Ο Μιχάλης Μήτρου 6 χρόνων από το Λεβίδι Αρκαδίας, χάθηκε μυστηριωδώς στις 25 Ιουνίου του 1985. Το ζωηρό γλυκό αγόρι, έπαιζε ξέγνοιαστο με τ’ αδέλφια του στο όμορφο χωριό όπου ζούσαν…

Μια μέρα, κάποιοι παραπλάνησαν τον μικρό Μιχάλη, χρησιμοποιώντας σαν δόλωμα λίγες καραμέλες… Όταν οι καμπάνες του χωριού σήμαναν συναγερμό, ήταν πια αργά… Ότι απέμεινε από το αγοράκι είναι μια ασπρόμαυρη φθαρμένη φωτογραφία του, ο βουβός πόνος και ένα τεράστιο, βασανιστικό «γιατί»… Το μυστικό του έμεινε «θαμμένο» όλα αυτά τα  χρόνια, για κάποιο λόγο…

«Έδωσαν καραμέλες στο παιδί και το άρπαξαν απ’ το δρόμο…»

Σήμερα είναι ένα καταπράσινο λιβάδι. Το 1985 όμως εκεί στην περιοχή Νενίνος της Αρκαδίας, η οικογένεια Μήτρου διατηρούσε τη στάνη της από όπου προερχόταν και το εισόδημα της. Από κει ξεκίνησε το θρίλερ του μικρού αγοριού που έμεινε θαμμένο για χρόνια… Ο ρεπόρτερ της εκπομπής βρέθηκε στο σημείο μαζί με την Βασιλική Μήτρου την μεγαλύτερη κόρη από τα πέντε παιδιά της οικογένειας.

Η ίδια περιέγραψε στον δημοσιογράφο τι συνέβη τη μέρα που χάθηκε ο μικρός της αδελφός. «Όπως κάθε μέρα εκείνο το πρωί ξεκινήσαμε όλα τα παιδιά μαζί με τον πατέρα και τον παππού μας για να πάμε στο μαντρί. Πίσω στο χωριό έμεινε η μητέρα μου με τη μικρή μου αδελφή, που τότε δεν είχε καν χρονίσει. Σαν παιδιά βοηθούσαμε στις δουλειές και μέναμε στη στάνη αρκετές ώρες. Όσο βοσκούσαν τα πρόβατα, εκεί τρώγαμε, εκεί παίζαμε…

Εγώ ήμουν μόλις οκτώ χρονών. Κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα βιώναμε με τον χαμό του αδελφού μας του Μιχάλη. Στιγμάτισε για πάντα τη ζωή μας… Εξαφανίστηκε από αυτό εδώ το σημείο το μεσημέρι της 25ης Ιουνίου του 1985… Το παιδί το πήραν κάποιοι που του έδωσαν καραμέλες και τους εμπιστεύτηκε…», τόνισε στο «Τούνελ» η Βασιλική Μήτρου.

Τις πρώτες ώρες της εξαφάνισης οι συγγενείς κυριολεκτικά όργωσαν την περιοχή για κάποιο ίχνος του μικρού Μιχάλη. Την επόμενη μέρα ειδοποίησαν την αστυνομία. Για τα δεδομένα εκείνης της εποχής, υπήρξε μια σημαντική κινητοποίηση καθώς στις έρευνες συμμετείχαν ομάδες του στρατού, αλλά και διασωστών με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η διαδρομή που ακολούθησαν τα τέσσερα αδέλφια τη μοιραία μέρα

Ο αγροτικός δρόμος περνάει από το σημείο που άλλοτε ήταν η στάνη της οικογένειας και καταλήγει στον κεντρικό που συνδέει τα γύρω χωριά. Στη διαδρομή της επιστροφής στο Λεβίδι, τα  δύο μεγαλύτερα κορίτσια προπορεύτηκαν και πίσω ακολουθούσαν τα δύο μικρότερα παιδιά. Ο Μιχάλης που τότε ήταν έξι χρόνων, με την επτάχρονη αδελφή του Χριστίνα.

«Αφού περάσαμε τον κεντρικό δρόμο γυρίσαμε και τους είδαμε να μας ακολουθούν. Δεν ήταν για μας κάτι ασυνήθιστο να μένει κάποιος για λίγο πίσω, ήταν μια διαδρομή που κάναμε καθημερινά. Δεν φοβόμασταν… Ήταν αθώες εποχές, όλοι, μικροί μεγάλοι που μέναμε στο Λεβίδι, ακολουθούσαμε αυτή τη διαδρομή», είπε η Βασιλική Μήτρου.

Είχε περάσει αρκετή ώρα από τότε που τα δύο κορίτσια έφτασαν στο χωριό και συνειδητοποίησαν πως τα δύο μικρότερα αδέλφια τους δεν είχαν φανεί. Γύρισαν πίσω και βρήκαν τη Χριστίνα μόνη της να κλαίει.

Το μικρό κορίτσι  τους είπε πως σταμάτησε μπροστά τους ένα κόκκινο αυτοκίνητο με ένα ζευγάρι. Η γυναίκα βγήκε από το αμάξι, τους πλησίασε και τους έδωσε καραμέλες. Απευθύνθηκε στον Μιχάλη με το όνομα του και του είπε να μπει στο αυτοκίνητο για να τον πάει στον πατέρα του.  Η Βασιλική δεν αποκλείει το γεγονός το ζευγάρι να είχε σχεδιάσει την απαγωγή και να γνώριζε τη διαδρομή που ακολουθούσε το παιδί.

«Εδώ κρύβεται ένα τεράστιο μυστικό…»

Η Βασιλική δεν θα ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που έφυγε από το χωριό για να βρει τα μικρότερα αδέλφια της. Τότε που έμαθε την εξαφάνιση του μικρού Μιχάλη…

Από το βουνό όπου βρισκόταν το μαντρί της οικογένειας της, μίλησε ταραγμένη στο «Τούνελ».

«Εδώ κρύβεται για χρόνια ένα μεγάλο μυστικό που πρέπει να αποκαλυφθεί… Το μόνο που ζητάω είναι να μιλήσουν όσοι ξέρουν. Πιστεύω πως κάποιοι γνωρίζουν τι έχει συμβεί και τους παρακαλώ να μας βοηθήσουν να μάθουμε την αλήθεια, όσο πικρή κι αν είναι…. Έχουν περάσει περίπου τρεις δεκαετίες ιδιαίτερα ψυχοφθόρες για την οικογένεια μου. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε… Να του ανάψουμε ένα κερί; Να τον κλάψουμε; Αν ζει; Να μην βρω τον αδελφό μου; Να μην ξέρει ότι υπάρχουμε και ότι τον αναζητούμε;», είπε συγκινημένη…

Οι κάτοικοι «ξεθάβουν» το θρίλερ του παιδιού…

Οι άλλοτε χαρούμενες οικογενειακές αναμνήσεις στο χωριό Λεβίδι που μεγάλωσαν τα παιδιά της οικογένειας Μήτρου, έχουν πια σβήσει. Ο χρόνος στην αυλή του πατρικού τους που κάποτε έπαιζαν ευτυχισμένα, μοιάζει να έχει παγώσει…

Συγγενής περιέγραψε στο «Τούνελ» τις πρώτες αντιδράσεις των κατοίκων όταν έμαθαν πως ο μικρός Μιχάλης χάθηκε. «Δεν δώσαμε σημασία, σκεφτήκαμε πως κάπου θα είχε πάει και θα επέστρεφε. Οι ώρες όμως περνούσαν κι όλοι οι κάτοικοι ξεκινήσαμε να ψάχνουμε. Μετά ήρθε και ο στρατός… Πολλά ακούστηκαν, πως τον πήρε ένα αμάξι, πως τον είδαν στο βουνό και ψάχναμε στα πηγάδια, πως τον σκότωσαν, δεν ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια…», είπε χαρακτηριστικά.

Άλλος κάτοικος θυμάται το μικρό ζωηρό αγόρι που περνούσε από το καφενείο του κι έπινε πορτοκαλάδα. Όλα άλλαξαν όταν ξαφνικά μια μέρα οι καμπάνες του χωριού σήμαναν συναγερμό. «Ο πατέρας του τότε ήταν μεγάλος σε ηλικία και δεν βγήκε να ψάξει… Πολλά ειπώθηκαν, αλλά κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συνέβη… Μπράβο στις αδελφές του που συνεχίζουν την έρευνα. Όποιος γνωρίζει κάτι πρέπει να μιλήσει. Αν ζει θα είναι ένα παιδί που δεν θα ξέρει από πού κατάγεται… Μακάρι να βρεθεί και να δώσει μια ελπίδα στην οικογένεια», είπε στο «Τούνελ».

Ο ταχυδρόμος του χωριού ανέφερε στο «Τούνελ» πως είχε δει το μικρό αγόρι σε μια βρύση που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενάμιση χιλιόμετρο από το χωριό. Δεν μπορεί όμως να πει με ακρίβεια αν ήταν την ίδια μέρα που χάθηκε. «Γεγονός είναι πως το παιδί δεν αναζητήθηκε αμέσως, τις πρώτες ώρες», είπε χαρακτηριστικά. «Ή το έκλεψαν ή το σκότωσαν… Αυτό ακουγόταν τότε στο Λεβίδι. Αν κάποιος ξέρει κάτι για την εξαφάνιση, πρέπει να το αποκαλύψει», ανέφερε ο ιερέας του χωριού.

Σε ποιο αγνοούμενο παιδί ανήκουν τα οστά;

Οι κάτοικοι της περιοχής θυμούνται ακόμα τις αγωνιώδεις προσπάθειες της οικογένειας να βρουν το μικρό αγόρι τις πρώτες μέρες της εξαφάνισης. Βοσκός στο σημείο που άλλοτε ήταν η στάνη της οικογένειας Μήτρου, μίλησε το «Τούνελ». Είχε νυχτώσει όταν η Βασιλική τον συνάντησε και γεμάτη αγωνία τον ρώτησε αν είχε δει τον αδελφό της. Την άλλη μέρα η αστυνομία όργωσε τα γύρω βοσκοτόπια χωρίς αποτέλεσμα.

Ο βοσκός μίλησε στο «Τούνελ» και για την αναστάτωση που είχε προκληθεί χρόνια αργότερα από τον εντοπισμό ενός κρανίου και οστών στην κοντινή περιοχή Νούδημος. «Τα είχε βρει ένας κυνηγός και θυμάμαι που είχε έρθει η αστυνομία και είχε μαζευτεί κόσμος. Αν δεν απατώμαι το σημείο αυτό είχε ψαχτεί και στις πρώτες έρευνες που υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, αλλά κανείς δεν είχε δει τότε το ανθρώπινο κρανίο που βρήκαν αργότερα. Ούτε εγώ που έβοσκα τα πρόβατα μου εκεί, είδα ποτέ κάτι το περίεργο…», είπε στην εκπομπή ο βοσκός.

Όταν βρέθηκαν τα οστά, η αστυνομία ειδοποίησε την οικογένεια Μήτρου. «Μας είπαν πως θα τα έστελναν για εξέταση DNA, χωρίς να μας διευκρινίσουν, αν ήταν θαμμένα ή εκτεθειμένα. Ποτέ δεν μας πήραν πίσω για να μας πουν λεπτομέρειες,  αν είχαν καταλήξει κάπου… Μέχρι και σήμερα που μιλάμε δεν γνωρίζουμε κάτι», είπε χαρακτηριστικά. Το μόνο που έχει τα χέρια της η οικογένεια είναι ένα έγγραφο που αναφέρει πως μέρος των οστών αυτών είναι ανθρώπινα, ανήκουν πιθανότατα σε αγόρι ηλικίας 7 με 10 χρόνων και συμπίπτουν χρονολογικά με την εποχή που χάθηκε το παιδί. Δεν κατέστη όμως δυνατό να εξαχθεί γενετικό υλικό για ταυτοποίηση.

Το αμάξι που πήρε τον Μιχάλη όπως ισχυρίστηκε η αδελφή του, ίσως συνέχισε στην ίδια διαδρομή που οδηγεί προς Βυτίνα Βλαχέρνα, Πάτρα και Πύργο. Η Βασιλική μίλησε στο «Τούνελ» για ένα ακόμα περιστατικό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην οικογένεια όταν χάθηκε το μικρό αγόρι. «Ο Μιχάλης είχε ένα σκυλάκι που το αγαπούσε πολύ. Τη μέρα που χάθηκε, το σκυλάκι ήταν στο μαντρί. Το επόμενο πρωί εξαφανίστηκε…», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει μια ακόμα ανοιχτή πληγή με θύμα ένα άλλο μικρό αγόρι. Ο Γιωργάκης Παρασκευόπουλος χάθηκε μυστηριωδώς στις 24 Ιουνίου 1992 σε ηλικία 10 χρόνων, στο χωριό Δήμητρα, στην ορεινή Γορτυνία. Οι αδελφές του Μιχάλη ήρθαν σε επαφή με τους συγγενείς του αγνοούμενου παιδιού. «Όταν βρέθηκαν τα οστά, ζήτησα να συναντηθούμε προκειμένου να συνεργαστούμε για να δούμε αν ανήκουν στον αδελφό μου ή στον Γιωργάκη, αλλά εγώ δεν γνώριζα τότε πως δεν μπορούσε να εξαχθεί υλικό για ταυτοποίηση. Απλώς ήλπιζα…», τόνισε.

Η ίδια απηύθυνε δραματική έκκληση στους κατοίκους να προσπαθήσουν έστω και σήμερα να θυμηθούν,  για να βρεθεί κάποιο στοιχείο που θα τους βοηθήσει. «Όποιος είδε κάτι ας παραμερίσει τον φόβο κι ας μιλήσει έστω και ανώνυμα. Να μάθουμε την αλήθεια θέλουμε, όχι να κυνηγήσουμε κάποιον. Έχουμε μόνο μια φωτογραφία του Μιχάλη… Την κοιτάμε και του μιλάμε γιατί θέλουμε ακόμη να νιώθουμε πως είναι δίπλα μας… Μ’ αυτήν την ελπίδα ζούμε…», κατέληξε συγκινημένη


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΔΩ
Πηγή

Τουρκοι ψαραδες: Μας πυροβολησαν, μας καταδιωξαν οι Ελληνες Στρατιωτες και μας κατεσχεσαν το σκαφος....

Αναλογιζομενος τους μπουφους που εκατσαν και τους συνελαβαν οι Τουρκοι....
Αν πραγματι το εκαναν και αν αληθευουν οι καταγγελιες της Αγκυρας, αξιζουν παρασημο....
Καποτε πρεπει καποιος να τους κοψει τον τσαμπουκα...
Και γιατι διαμαρτυρονται;
Εκλεβαν, παρανομουσαν, λαθρεμποριο, εκαναν.....
Πολυ σωστα τους το κατεσχεσαν το σκαφος...
Διαβαστε τι λεει η Αγκυρα και τι θρασος εχει...



Για επεισόδιο στον Εβρο μιλάει η Αγκυρα καθώς Τούρκοι ψαράδες κατήγγειλαν στο τουρκικό Αστυνομικό Τμήμα της παραποτάμιας του Έβρου πόλης Ενέζ πώς δέχτηκαν σφοδρά πυρά από ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις στην θαλάσσια περιοχή του ποταμού Έβρου.

Η Αγκυρα υιοθετεί τις καταγγελίες καθώς Τούρκοι αξιωματικοί ανέφεραν πως ερευνούν την υπόθεση η οποία συνέβη στις το πρωί της 16ης Απριλίου.

Με καθυστέρηση 4 ημερών η Αγκυρα δίνει στην δημοσιότητα λεπτομέρειες του επεισοδίου στον Εβρο τονίζοντας πως έχει ενημερωθεί και η Στρατοχωροφυλακή "Jandarma".

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα τριών Τούρκων ψαράδων προσέφυγαν στην Τουρκική Αστυνομία στην πόλη Ενέζ, υποστηρίζοντας πως Έλληνες στρατιωτικοί κατάσχεσαν το σκάφος τους, μετά από καταδίωξη τους κατά την διάρκεια παράνομης μεταφοράς μυδιών στην Τουρκία.

Πιο αναλυτικά, οι B.A, A.Ç και D.F υποστήριξαν πως με σκοπό την παράνομη μεταφορά μυδιών, από τον ποταμό Έβρο ανοίχθηκαν στην θάλασσα, αλλά μετά από κάποιο διάστημα δέχτηκαν πυρά από τους Έλληνες στρατιωτικούς.

"Δεχόμασταν πυρα κατά την διάρκεια της καταδίωξης και αναγκαστήκαμε να ρίξουμε το σκάφος σε αμμουδιά" ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Οι καταγγέλλοντες ψαράδες περιέγραψαν πως στρατιωτικές δυνάμεις της Ελλάδας τους κυνήγησαν και τότε αυτοί έριξαν το σκάφος τους σε αμμουδιά, κατέβηκαν στην ακτή και έφυγαν

Ομως το πιο σημαντικό είναι πως οι Τούρκοι B.A, A.Ç και D.F κατήγγειλαν, πως παρά το ότι βρισκόταν σε τουρκικά χωρικά ύδατα, οι Έλληνες στρατιώτες κατέσχεσαν το σκάφος τους.



πηγη 

Τους ξηλωσε, τους καθαιρεσε ο Γερμανος Αρχηγος, τους Γερμανους Στρατιωτικους που κατεβασαν την Ελληνικη Σημαια ! ! !

Τ ακουτε ρεμαλια εσεις που της βαζετε φωτια;
Τα ακουτε εσει που λετε οτι ειναι ενα απλο πανι; 
Τα ακουτε εσεις που ριχνετε ποινες χαδι ή και τους αθωωνετε οταν καινε την σημαια;
Σας ξεφτιλισαν οι Γερμανοι...
Εδειξαν περισσοτερο σεβασμο στην Ελληνικη Σημαια, απ οτι δειχνετε εσεις, που θελετε να λεγεσθε Ελληνες...
Ετσι λοιπον...


Βαριά "καμπάνα" στους δύο Γερμανούς στρατιωτικούς "έριξε" ο Γερμανός Α/ΓΕΣ για την απερισκεψία τους (όπως οι ίδιοι την χαρακτήρισαν) να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία από τον ιστό της στον Σταυρό Ακρωτήριου και να ανεβάσουν την Γερμανική σημαία.

Μόλις επέστρεψαν στην Γερμανία μετά την καταδίκη τους από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων σε φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή, ήρθαν αντιμέτωποι με τις Γερμανικές στρατιωτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο - που είναι υπαξιωματικοί των Γερμανικών ειδικών δυνάμεων – αποτάχτηκαν από τις ένοπλες δυνάμεις μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς κρίθηκε πως η πράξη τους είχε πολύ μεγάλη βαρύτητα και αποφασίστηκε η παραδειγματική τιμωρία τους για να μην επαναληφθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα έχει επανειλημμένως ζητήσει συγνώμη εκ μέρους της Γερμανικής κυβέρνησης για το περιστατικό.



πηγη 

Το αγόρι που εξαναγκάστηκε να μεγαλώσει ως κορίτσι…Το πείραμα ενός γιατρού που έκανε σε ένα μωρό εγχείρηση αλλαγής φύλου...


Αύγουστος 1965. Η Τζάνετ και ο Ρον Ρέιμερ από τον Καναδά απέκτησαν δυο δίδυμα αγόρια, τον Μπρους και τον Μπράιαν. Τα δυο αγοράκια σε ηλικία έξι μηνών εμφάνισαν πρόβλημα στην ούρηση. Έπασχαν από φίμωση. Οι γονείς τους αποφάσισαν να τους κάνουν περιτομή. Και από τότε άλλαξε ριζικά η ζωή του μικρού Μπρους, αλλά και όλης της οικογένειας.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο πρότειναν μια νέα μέθοδο περιτομής με καυτηριασμό. Κατά τη διάρκεια της εγχείρησης του Μπρους, παρουσιάστηκε επιπλοκή και το πέος του νεογνού υπέστη σοβαρό έγκαυμα. Οι γιατροί ανακοίνωσαν στους γονείς ότι το πρόβλημα ήταν ανεπανόρθωτο….

Οι γονείς αναστατώθηκαν, καθώς το αγόρι τους δεν θα μπορούσε στο μέλλον να έρθει σε σεξουαλική επαφή. Επισκέφτηκαν δεκάδες νοσοκομεία για να βρουν πώς θα αποκαταστήσουν το ανατομικό πρόβλημα, αλλά πουθενά δεν έβρισκαν την απάντηση που αναζητούσαν. Μια μέρα είδαν στην τηλεόραση τον ψυχολόγο, Τζον Μάνεϊ, που εργαζόταν σε ένα νοσοκομείο στη Βαλτιμόρη. Ο γιατρός ισχυριζόταν ότι μπορούσε να επαναπροσδιορίσει το φύλο ενός ανθρώπου. Στην ακαδημαϊκή του εργασία υποστήριζε ότι το φύλο και ο σεξουαλικός προσδιορισμός είναι ένα «εύπλαστο» κοινωνικό κατασκεύασμα, το οποίο μπορούσε να διαμορφωθεί ανάλογα με την ανατροφή που δέχεται ένα παιδί.



Οι γονείς επισκέφτηκαν τον γιατρό στη Βαλτιμόρη. Για τον Μάνεϊ η περίπτωση του μικρού Μπρους Ρέιμερ ήταν ο ιδανικός τρόπος για να αποδείξει στην πράξη τη θεωρία του. Τους πρότεινε να μεγαλώσουν το παιδί σαν κορίτσι. Για να τους πείσει τους είπε ότι ήταν ακόμη σε πολύ μικρή ηλικία για να θυμάται τι του συνέβη.

Η εγχείρηση

Οι γονείς του συμφώνησαν. Ο μικρός Μπρους σε ηλικία μόλις 21 μηνών υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Έγινε εκτομή των γεννητικών του οργάνων και δημιούργησαν ένα τεχνητό αιδοίο. Μόλις ολοκληρώθηκε η επέμβαση, οι γονείς άλλαξαν το όνομά του σε «Μπρέντα» και υποσχέθηκαν ότι ποτέ δεν θα του αποκάλυπταν την αλήθεια. Κατά τη δεκαετία του 1970 ο Μάνεϊ άρχισε να δημοσιεύει κείμενα, στα οποία υποστήριζε ότι το πείραμα του είχε στεφθεί με επιτυχία. Έλεγε ότι ο Μπράιαν ήταν ένα ζωηρό αγόρι και η Μπρέντα ένα κορίτσι σαν όλα της ηλικίας της. Όμως, οι δηλώσεις του απείχαν πολύ από την πραγματικότητα. Σε ηλικία 2 ετών η Μπρέντα έσκιζε τα φορέματά της. Δεν έπαιζε με κούκλες και τσακωνόταν με τον αδερφό της για να του πάρει τα αυτοκινητάκια….



Στο σχολείο την κορόιδευαν ότι περπατά και φέρεται σαν αγόρι

Η Μπρέντα εξηγούσε στους δασκάλους και στους γονείς της ότι έτσι ένιωθε και δεν μπορούσε να το καταπολεμήσει. Οι γονείς της, καθ’ υπόδειξη του γιατρού, της έλεγαν ότι «ήταν μια φάση που θα περάσει». Τα δυο αδέρφια επισκέπτονταν τον γιατρό Μάνεϊ μια φορά τον χρόνο. Στις συνεδρίες ο Μάνεϊ, χωρίς να ενημερώσει τους γονείς, ανάγκαζε τα δυο παιδιά να βγάλουν τα ρούχα τους. Τους ζητούσε να παίρνουν ερωτικές στάσεις και να υποδύονται ότι έρχονται σε σεξουαλική επαφή, ενώ παράλληλα τραβούσε φωτογραφίες.

Όπως δήλωσαν αργότερα τα αδέρφια Ρέιμερ, ο γιατρός υποστήριζε ότι αυτό το «σεξουαλικό παιχνίδι» θα βοηθούσε στην «υγιή ανάπτυξη της σεξουαλικής τους ταυτότητας». Ο γιατρός θύμωνε και έβριζε, όταν κάποιο από τα δυο αδέρφια αντιστεκόταν και αρνούνταν να κάνει ό,τι τους ζητούσε. Όταν μπήκε στην εφηβεία, υποβλήθηκε σε ορμονοθεραπεία με οιστρογόνα, ώστε να αποκτήσει στήθος και άλλα θηλυκά χαρακτηριστικά. Αυτή η κατάσταση είχε επηρεάσει τη ψυχική κατάσταση του παιδιού. Σε ηλικία 13 ετών απείλησε τους γονείς της ότι θα αυτοκτονούσε, αν την πήγαιναν πάλι στον γιατρό Μάνεϊ. Οι γονείς υπέφεραν από τις τύψεις. Η μητέρα έπαθε κατάθλιψη και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ενώ ο πατέρας έγινε αλκοολικός….


Η αποκάλυψη της αλήθειας

Οι γονείς τελικά, αποφάσισαν να αποκαλύψουν στην Μπρέντα ότι ήταν αγόρι. «Ξαφνικά κατάλαβα γιατί ένιωθα έτσι. Δεν ήμουν τρελός» δήλωσε αργότερα. Ζήτησε να τον φωνάζουν Ντέιβιντ. Τα επόμενα χρόνια έδωσε μάχη για να αποκτήσει ξανά τη χαμένη του σεξουαλική ταυτότητα. Έκανε ενέσεις τεστοστερόνης, διπλή μαστεκτομή για να αφαιρέσει το στήθος που είχε δημιουργηθεί από τα οιστρογόνα και υποβλήθηκε σε δυο επεμβάσεις φαλλοπλαστικής.

Όμως, τα ψυχικά τραύματα που του είχε προκαλέσει ο γιατρός δεν μπόρεσε ποτέ να τα ξεπεράσει. Ένιωθε αποστροφή για τα νοσοκομεία και τους γιατρούς και είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει δυο φορές. Πίστευε ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να βρει μια σύντροφο. Τελικά γνώρισε την Τζέιν Φοντάνε. Το 1990, σε ηλικία 25 ετών την παντρεύτηκε και υιοθέτησαν τρία παιδιά….


Ενώ πίστευε ότι ο γάμος του θα τον βοηθούσε να αφήσει πίσω ό,τι είχε συμβεί, ένας γιατρός του είπε ότι ο Μάνεϊ χρησιμοποιούσε την περίπτωσή του, ώστε να πείσει άλλους γονείς να υποβάλλουν σε επέμβαση αλλαγής φύλου τα παιδιά που ήταν ερμαφρόδιτα ή είχαν κάποιο πρόβλημα στα γεννητικά όργανα. Από τότε άρχισε έναν πόλεμο κατά του γιατρού, ώστε να αποδείξει ότι αυτό που έκανε δεν ήταν ηθικά σωστό.

Τα σεξουαλικά πειράματα και τα δύσκολα παιδικά χρόνια οδήγησαν τον αδερφό του στην κατάθλιψη και στη σχιζοφρένεια. Το 2002 πέθανε από υπερβολική δόση αντικαταθλιπτικών χαπιών. Ο θάνατος του αδερφού επιδείνωσε τη ψυχική κατάσταση του Ρέιμερ. Παράλληλα, ήταν άνεργος και ο γάμος του περνούσε κρίση. Είχε συχνά εκρήξεις θυμού, ήταν καταθλιπτικός και ένιωθε μεγάλη ανασφάλεια.

Η Φοντάνε δεν άντεξε αυτή την κατάσταση και στις 2 Μαΐου 2004 του ζήτησε να χωρίσουν. Δυο μέρες αργότερα, ο Ρέιμερ πήγε σε ένα πάρκινγκ, έστρεψε την καραμπίνα στον κρόταφό του και αυτοκτόνησε. Ήταν μόλις 38 ετών. Ο Ρέιμερ έμεινε στην ιστορία ως το «αγόρι που μεγάλωσε ως κορίτσι»….


Πηγή 













Τρόμος στην Πέυκη: Άγνωστοι επιχείρησαν να απαγάγουν 12χρονη...

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! !

Τρόμος στην Πεύκη από απόπειρα αρπαγής ανήλικης μαθήτριας έξω από σχολείο! Τρείς άγνωστοι άνδρες που επέβαιναν σε λευκό βαν, πλησίασαν 12χρονη μαθήτρια, το μεσημέρι…

της Πέμπτης και με την πρόφαση ότι θέλουν να της δώσουν κάτι προσπάθησαν να τη βάλουν στο βαν. Όμως το παιδί αντέδρασε και τρέχοντας κατάφερε να ξεφύγει.

Το σκηνικό του τρόμου στην Ελλάδα του 2019 όπου οι κακοποιοί εκμεταλλευόμενοι την ανοχή της Πολιτείας αλωνίζουν ανενόχλητοι σκορπώντας τον τρόμο, σημειώθηκε μέρα μεσημέρι κοντά στο 2ο δημοτικό σχολείο της Πεύκης στην οδό Ρίμινι.
Η ώρα πλησίαζε 13:30 όταν η 12χρονη μαθήτρια βρισκόταν λίγα μόλις μέτρα από το σχολείο όταν ξαφνικά ένα λευκό βαν στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες την πλησιάζει, ο συνοδηγός βγαίνει έξω και με σπαστά ελληνικά της λέει «Γεια σου κοριτσάκι, έλα να σου δώσω κάτι» η μικρή πάγωσε… Έκανε ένα βήμα πίσω όμως ο περίεργος άνδρας, συνέχισε να κατευθύνεται προς το μέρος της.

Ξαφνικά βλέπει να ανοίγει η πλαϊνή πόρτα του βαν και να εμφανίζεται και τρίτο άτομο το οποίο πετάγεται έξω. Τότε έντρομη και έχοντας συνειδητοποιήσει ότι οι τρεις άνδρες ήθελαν να την αρπάξουν, αρχίζει να τρέχει προς το σχολείο και τελικά καταφέρνει να γλιτώσει από τα νύχια τους.

Η μικρή σε κατάσταση σοκ, πήγε μαζί με τους γονείς της στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.


Πηγή

Αίγιο: Επιμένει η μάνα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια! «Δεν το πέταξα εγώ»! <ΒΙΝΤΕΟ>



Η γυναίκα που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό προχθές το πρωί μέσα σε σακούλα και δίπλα από κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ταυτοποίηση έγινε έπειτα από εξέταση DNA.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί, ούτε έχει ασκηθεί εναντίον της ποινική δίωξη, διότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ολοκληρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Το προανακριτικό υλικό θα ολοκληρωθεί, όταν θα υπάρχει και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων από το βρέφος. Όσον αφορά τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων αναμένεται να γνωστοποιηθούν σε χρονικό διάστημα από έναν έως τρεις μήνες.

«Δεν πέταξα το βρέφος στα σκουπίδια»

Για πρώτη φορά η μητέρα του νεκρού βρέφους μιλάει από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται. Επιμένει στην τηλεόραση του Star, ότι δεν πέταξε το βρέφος της.

«Όχι (δεν το πέταξα). Το είπα και στην αστυνομία. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος» λέει η 35χρονη.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε και η μητέρα της, λέγοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94 κιλά».

Η 35χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, διατηρούσε σχέση με ένα νεότερο άνδρα από τον περασμένο Ιούλιο. Είχαν ερωτική επαφή μόνο μία φορά και ανέφερε ότι στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Να σημειωθεί ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει διατάξει να του υποβληθεί από την αστυνομία όλο το προανακριτικό υλικό, με εκκρεμή την ιστολογική εξέταση σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το χρονικό της φρίκης

Το βρέφος εντοπίστηκε προχθές σε κάδο απορριμμάτων, μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η 35χρονη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες, παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα. Οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία και τότε, άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της φρικτής αυτής υπόθεσης.

Το άτυχο μωράκι βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου. Μάλιστα η γυναίκα, μπροστά στο τραγικό αυτό θέαμα, λιποθύμησε σύμφωνα με πληροφορίες. Λίγο αργότερα, γείτονες άσπρισαν το σημείο για λόγους απολύμανσης όπως φαίνεται στις εικόνες.

Η τελευταία ανάρτηση της 35χρονης

«Όλα κάποια στιγμή χάνονται» έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση στο facebook, η γυναίκα που κατηγορείται ότι γέννησε και πέταξε σε κάδο σκουπιδιών το βρέφος της. Η 35χρονη που είναι ανύπαντρη, νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», όπου πήγε μόνη με αιμορραγία.

Στο προφίλ της στο facebook κατά διαστήματα ανέβαζε και φωτογραφίες με μωρά! Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως το βρέφος δεν έχει καμία σχέση με τη δική της περίπτωση, καθώς υποστηρίζει πως απέβαλλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης.


Πηγή

Παγιδα θανατου για τους Αστυνομικους, ηταν το τηλεφωνημα για βοηθεια; Συνεληφθησαν δεκα...

Παγιδα θανατου, μυριζει η ιστορια αυτη....
Τηελωνησε καποια για βοηθεια....
Με το που εφθασαν οι Αστυνομικοι, τους επετεθηκαν....
Ηταν προετοιμασμενοι για επιθεση....
Και ηξεραν οτι θα ελθουν...
Δεν χρειαζεται πολυ μυαλο να το καταλαβει καποιος...
Δυστυχως ομως, επειδη προκειται για Αστυνομικους, κανεις δεν συγκινειται....
Αν επροκειτο για αν@ρχοαπλυτους, θα ειχε χαλασει ο κοσμος...
Διαβαστε παρακατω τι εγινε...




Σε δέκα συλλήψεις προχώρησε τελικά η αστυνομία μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ από αγνώστους, στην οδό Πλαπούτα 10-12 στη Βούλα, κοντά σε σχολείο, το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες είναι αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Και οι δέκα συλληφθέντες είναι Έλληνες, με τους επτά να είναι κάτοικοι της περιοχής, ενώ ένας έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για αντικοινωνική συμπεριφορά.

Το χρονικό

Μία γυναίκα αγνώστων στοιχείων τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ζήτησε την παρέμβασή της, καθώς μία ομάδα νεαρών κινούνταν ύποπτα στην περιοχή.

Μόλις προσέγγισαν όμως οι αστυνομικοί και πριν προλάβουν να αναλάβουν δράση δέχθηκαν την επίθεση.

Από το βίαιο επεισόδιο έχουν τραυματιστεί ελαφρά τρεις αστυνομικοί.

Στο σημείο του επεισοδίου, υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα των προσαχθέντων που φυλάσσονται καθώς στο εσωτερικό τους έχουν κατά πληροφορίες βρεθεί πέτρες και άλλα «πολεμοφόδια», όπως μία σακούλα με γκαζάκια.



πηγη 

Τουρκος Αρχηγος Στρατου: Ελληνες, δεν εχετε δικαιωμα ναχετε στρατο στα νησια...(να τα παρουμε ευκολα εννοει) ! ! !

Εκτος απο θρασος, εχει και αναιδεια, ο Μογγολος Αρχηγος Στρατου της Τουρκιας...
Εχουν υπο κατοχη την Κυπρο τοσα χρονια και ερχεται τωρα, να απαιτησει να φυγει ο Ελληνικος Στρατος, απο τα Ελληνικα νησια.....
Σαν να λεει...
Παρτε τον Στρατο απο τα νησια, για να μπορουμε να τα παρουμε....
Ψαχνει για προδοτες...
Γιατι προδοτης θαναι αυτος, που θα διαταξει, να φυγει ο Στρατος μας απ τα νησια !


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η στρατικοποιηση των νησιών που θα πρέπει να παραμείνουν μη στρατικοποιημένα είναι ξεκάθαρη παραβίαση των διεθνών συνθηκών και συμβάσεων» δήλωσε ο Χ.Ακάρ.

Και συνέχισε:

«Από τον Έλληνα ομόλογό μου – στα πλαίσια των καλών και ειλικρινών σχέσεων μας – περιμένω να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και σε αυτό το ζήτημα.

Το διεθνές δίκαιο και οι συνθήκες έχουν ξεκάθαρα παραβιαστεί με την στρατικοποίηση των νησιών του που πρέπει να είναι αποστρατιωτικοποιημένα.

Αυτές οι παραβιάσεις έρχονται σε αντίθεση με τις Συνθήκες και δεν είναι συμβατές με τις σχέσεις φιλίας και καλής γειτονίας.

Περιμένω να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα και όλα αυτά να σταματήσουν.

Εμείς είμαστε υπέρ των καλών γειτονικών σχέσεων.

Το ίδιο περιμένουμε και από τους γείτονες μας.

Από την άλλη πλευρά είναι γνωστό σε όλους ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να προστατέψει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της, που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο.

Στα πλαίσια του δημιουργικού και ειλικρινούς διαλόγου και στα πλαίσια των καλών σχέσεων μας περιμένω από τον Έλληνα ομόλογο μου να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για το ζήτημα αυτό όπως και τα άλλα ζητήματα».

Αιχμές Ακάρ για τους S-300 της Ελλάδας

Παράλληλα ο Ακάρ ισχυρίστηκε ότι η Άγκυρα προσπαθεί να λύσει με ειρηνικά μέσα και διάλογο τα προβλήματα στην ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο. Αφησε αιχμές για τις αντιδράσεις ΗΠΑ και ΝΑΤΟ για την απόκτηση από τη Ρωσία των αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 την ώρα που η Ελλάδα διαθέτει S-300.

«To σύστημα αεράμυνας S-400 είναι ένα μέτρο για την προστασία της χώρας μας από αεροπορικές και πυραυλικές απειλές. Όπως είναι γνωστό η Ελλάδα και κάποιοι άλλοι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ διαθέτουν συστήματα αεράμυνας S-300.

Σεβόμαστε τις αποφάσεις των χωρών αυτών σ’ αυτό το ζήτημα. Ως σύμμαχος του ΝΑΤΟ η Τουρκία εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις της στην περιοχή και συνεχίζει να συμβάλει στην παγκόσμια ειρήνη», δήλωσε ο Ακάρ.

Ουσιαστικά ο πρώην Επιτελάρχης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων έθεσε το ζήτημα της πλήρους αποστρατικοποίησης των Ελληνικών νησιών του ανατολικού Αιγαίου.

Να σημειωθεί πως η δήλωση αυτή αναπαρήχθη άμεσα από τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και μάλιστα ως «έκτακτη επικαιρότητα».

Θυμίζουμε πως μόλις πριν από μερικές ημέρες σημειώθηκε επίθεση τουρκικών μαχητικών στο "αρχαίο" ελικόπτερο Huey που μετέφερε τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά από τη Ρόδο στη Μεγίστη (Καστελλόριζο).

Την προκλητική κίνηση της Άγκυρας επιχείρησαν να διαψεύσουν οι Τούρκοι ισχυριζόμενοι πως το περιστατικό ποτέ δεν έλαβε χώρα. Προσέθεσαν μόνο πως τα τουρκικά F-16 εκτελούσαν προγραμματισμένα και τακτικά καθήκοντα στην περιοχή του Αιγαίου.



Πηγη 

Κρινονται επικινδυνοι για την ασφαλεια της Ευρωπης και... επαναφερουν την βιζα ! ! !

Στην Αλβανία απελπισία ....
Ανεπιθύμητοι οι Αλβανοί σε πέντε χώρες της ΕΕ.....
Εμεις, τους κρινουμε επιθυμητους;
Τι εχουν προσφερει μεχρι τωρα, εκτος απο αχαριστια στην Ελλαδα;


Η εγκληματικότητα και η μαφία που εξάγει η Αλβανία ανάγκασαν την ολλανδική Βουλή να επαναφέρει τη βίζα για τους Αλβανούς πολίτες.

Από ό,τι φαίνεται όμως δεν είναι μόνο η Ολλανδία που αισθάνεται να απειλείται από την «Κολομβία της Ευρώπης», όπως αποκαλείται η Αλβανία.

Μετά την Ολλανδία κι άλλα τέσσερα κράτη μέλη της ΕΕ, είναι έτοιμα να επαναφέρουν τις θεωρήσεις, αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Έτσι, μετά από εννέα χρόνια ταξιδιών χωρίς βίζα σε χώρες της ΕΕ, οι Αλβανοί θα πρέπει να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις αναμονές των πρεσβειών.

Κλείνουν τα σύνορα στην αλβανική μαφία
Σύμφωνα με την Europol, οι λόγοι είναι η αλβανική μαφία και η απειλή για την ασφάλεια της Ευρώπης.

O Καναδάς έβγαλε ανακοίνωση που λέει «σκεφθείτε πριν πάτε στην Αλβανία».

«Προσοχή στις ληστείες, στην τρομοκρατία, την σεξουαλική παρενόχληση και τις διαδηλώσεις!», γράφει η αλβανική Telegraf.

Κατάχρηση της Ζώνης Σένγκεν
Από τις 15 Δεκεμβρίου 2010, οι Αλβανοί ταξιδεύουν χωρίς θεώρηση σε όλες τις χώρες της Ζώνης Σένγκεν.

Και τι έκανε η αλβανική μαφία; Εκμεταλλεύτηκε αυτό το προνόμιο για να επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη.

Για να στήσει δίκτυα και να πλημμυρίσει με μαριχουάνα και κοκαΐνη όλα τα «στέκια» μέχρι και τη Μεγάλη Βρετανία.

Διαβάστε εδώ: Πώς η Αλβανία «άλωσε» την Ευρώπη με κοκαΐνη και μαριχουάνα
Πριν από λίγο καιρό, γράφει η αλβανική Telegraf, λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας από Αλβανούς πολίτες στην Ολλανδία -που σχετίζεται κυρίως με τη διακίνηση ναρκωτικών και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες- η ολλανδική αστυνομία και η ποινική δίωξη απέστειλαν μνημόνιο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Ασφάλειας.

Σε αυτό υποστηρίζουν την επανεγκατάσταση του καθεστώτος θεωρήσεων για τους πολίτες της Αλβανίας.

Ως μια προσπάθεια να αποτρέψουν αυτούς τους εγκληματίες να «ριζώσουν» στην Ολλανδία.

Πέντε κόμματα της ολλανδικής Βουλής κατέθεσαν την πρόταση που υπερψηφίστηκε.

Η ολλανδική κυβέρνηση αναγκάζεται τώρα να προτείνει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή την έναρξη της διαδικασίας για επαναφορά της βίζας για τους Αλβανούς πολίτες στη Ζώνη Σένγκεν.

Σοβαρό πλήγμα για την Αλβανία
Με την εξέλιξη αυτή, πολλά μέλη της αντιπολίτευσης έκαναν διάφορες δηλώσεις εναντίον της αλβανικής κυβέρνησης.

Την κατηγορούν κυρίως για διαφθορά και σχέσεις με το έγκλημα.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα δήλωσε πρέπει να διωχθεί μια ώρα αρχύτερα το ναρκω-κράτος και ο επικεφαλής του (σ.σ δηλαδή ο Ράμα).

Ο ηγέτης της αλβανικής αντιπολίτευσης, Λουλζίμ Μπάσα, δήλωσε:

«Είναι άνευ προηγουμένου, για πρώτη φορά συμβαίνει, μια χώρα που ψήφισε την άρση των θεωρήσεων, να ψηφίζει τώρα για την επαναφορά τους.

»Νομίζετε ότι μια χώρα που ψήφισε για την επαναφορά των θεωρήσεων, θα ψηφίσει υπέρ της έναρξης των διαπραγματεύσεων;

»Απολύτως όχι, ούτε η Ολλανδία, ούτε και άλλες χώρες.

»Πρόκειται για κακό οιωνό.

»Είναι ένα σοβαρό πλήγμα για την Αλβανία, για τους πολίτες της οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν το λογαριασμό από τη συνεργασία του Ράμα με το οργανωμένο έγκλημα».

Να σημειωθεί ότι η Αλβανία στην πρώτη χώρα που εξήγαγε εγκληματικότητα ήταν η Ελλάδα.




πηγη 

Θεμα χρονου πλεον για την Σερβια, η εισβολη στο Κοσοβο, ολα ειναι ετοιμα....

Το Κοσοβο ειναι Σερβια οπως και η Μακεδονια ειναι Ελλαδα...
Κι αυτο δεν αλλαζει με υπογραφες και χαρτια...
Οι Σερβοι θα το παρουν το Κοσοβο, τουλαχιστον θα παρουν οσο Κοσοβο θελουν και κανεις δεν θα τολμησει να βγαλει αχνα...υπαρχει η Ρωσια τωρα!


Αιφνιδιαστικές εξελίξεις, με τον Ρώσο ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ να προειδοποιεί για την αποστολή ρωσικών στρατιωτικών μονάδων στο Κοσσυφοπέδιο.

Πληροφορίες του αλβανικού τύπου αναφέρουν ότι Ρώσοι κομάντος, έχουν εισέλθει εδώ και μήνες στο Κοσσυφοπέδιο, για να προετοιμάσουν το έδαφος και να αξιολογήσουν  την ασφάλεια και τον κίνδυνο για τα μέλη των επερχόμενων στρατιωτικών αποστολών.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, προειδοποίησε για πόλεμο στην Ευρώπη, μέσω των υπηρεσιών πληροφοριών, προκειμένου να αποφευχθεί η δημιουργία τρομοκρατικών πυρήνων.

Αυτές οι ρωσικές υπηρεσίες και τα στρατιωτικά παρακλάδια τους έχουν προειδοποιήσει ότι θα στείλουν ένοπλες ομάδες τους στο Β. Κοσσυφοπέδιο, στις περιοχές που κατοικούν Σέρβοι στην πλειοψηφία.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η Ρωσία περιμένει έναν ολόκληρο χρόνο για στρατιωτική παρέμβαση στο Κοσσυφοπέδιο με ειδικές αντιτρομοκρατικές μονάδες.

Η υπηρεσία πληροφοριών του Κοσσυφοπεδίου, μαζί με πολλές δυτικές υπηρεσίες κινούνται προς το συμφέρον του Κοσσυφοπεδίου και προσπαθούν να εξουδετερώσουν τις δραστηριότητες των Ρώσων πρακτόρων, αναφέρει η εφημερίδα «Bota sot.»

Την ίδια στιγμή πυρ και μανία είναι το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών μετά από σειρά δηλώσεων  ου γνωστού για την στάση του στην εν ψυχρώ δολοφονία του Κ.Κατσίφα, πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα, για τη δημιουργία της αποκαλούμενης «Μεγάλης Αλβανίας», αλλά και για την ένοχη σιωπή των δυτικών χωρών προς αυτές τις φιλοδοξίες των Αλβανών, ξεκαθαρίζοντας την στάση τους στην όλη κατάσταση στα Βαλκάνια.

Οι Ρώσοι και ειδικά ο Πούτιν ανέφεραν με δηλώσεις τους κατά καιρούς, ότι η περίοδος του 1999 δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά στην Σερβία, διότι η Μόσχα δεν θα το επιτρέψει ποτέ.

Ούτε φυσικά θα επιτρέψουν την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας που όλοι ακούμε συνεχώς αυτό το διάστημα.

Την ίδια στιγμή ο Πρέσβης των ΗΠΑ στο Βελιγράδι, Kyle Scott επισκέφθηκε σήμερα το σχολείο Zarko Zrenjanin όπου ξεδίπλωσε στους Σέρβους μαθητές έναν χάρτη που έδειχνε ότι το Κοσσυφοπέδιο είναι ένα ανεξάρτητο κράτος, όχι μέρος της Σερβίας, προκαλώντας τους γονείς και επιφέροντας τις έντονες αντιδράσεις των παιδιών. «Το Κοσσυφοπέδιο είναι Σερβία», φώναξαν τα παιδιά στον πρεσβευτή, ο οποίος αποχώρησε σαν να μην συνέβαινε τίποτα, αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ.

«Είμαι συγκλονισμένος όταν έκανε την εμφάνιση του χάρτης που παρουσίασε ο Αμερικανός πρεσβευτής, ο οποίος έδειχνε την Σερβία χωρίς το Κοσσυφοπέδιο. Τα παιδιά άρχισαν να ουρλιάζουν ότι το Κοσσυφοπέδιο ανήκει στη Σερβία και εκείνος συνέχισε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει στην χώρα μου την Σερβία, σε ένα σχολείο. Ντροπή», δήλωσε ο Nevojsa Mediq, πατέρας ενός από τους σπουδαστές που έζησε την επίσκεψη του πρεσβευτή των ΗΠΑ.

Ρώσοι αξιωματούχοι με την σειρά τους, ανέφεραν ότι ο Ράμα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «πραγματική ιστορία» στο κανάλι Vizion Plus, δήλωσε ότι «το Κοσσυφοπέδιο είναι μέρος της Αλβανίας» και ότι «η ενοποίηση του Κοσσυφοπεδίου με την Αλβανία δεν είναι σε δεύτερη μοίρα αλλά αποτελεί πρώτη προτεραιότητα στη  αλβανική ατζέντα»

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι η Δύση δεν πρέπει να προσποιείται ότι δεν ακούει αυτές τις δηλώσεις, καθώς υπονομεύουν τον διάλογο Πρίστινας-Βελιγραδίου. Η Ρωσία δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν υποστηρίζει τη δημιουργία εθνικά κατανεμημένων κρατών.

«Δυστυχώς, η Δύση συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι οι προσδοκίες δημιουργίας της Μεγάλης Αλβανίας δεν απαιτούν καμία προσοχή ή εντατικοποίηση των προσπαθειών για την ενσωμάτωση περιοχών με πληθυσμούς Αλβανών από διάφορες βαλκανικές χώρες. Πιστεύουμε ότι η δημιουργία ξεχωριστών κρατών με ξεκάθαρες εθνοτικές γραμμές δεν είναι η πιο χρήσιμη λύση. Αυτές οι προσδοκίες υπονομεύουν όχι μόνο τον διάλογο μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινα, αλλά και παραβιάζουν τις ελπίδες για ευημερία στην περιοχή των Βαλκανίων», ανέφερε η ανακοίνωση κρούοντας των κώδωνα του και για άλλες περιοχές στα Βαλκάνια.

Επίσης, η Ρωσία κάλεσε τους δυτικούς εταίρους της Αλβανίας, να πιέσουν την κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου να επιτρέψει την δημιουργία μιας Ένωσης σερβικών δήμων, ως υποχρέωση που απορρέει από τη συμφωνία του 2013.

Σύμφωνα με άρθρο μας όμως, ο πιο μεγάλος προβληματισμός που επικρατεί στο ΝΑΤΟ, αφορά την σταδιακή μετατροπή του Νις, ουσιαστικά σε μια τεράστια σερβο-ρωσική αεροπορική και στρατιωτική βάση.

Το όλο θέμα φέρεται να έχει προκαλέσει προβληματισμό λόγω των νέων σχεδίων της Ρωσίας για πλήρη αναβάθμιση της «ανθρωπιστικής βάσης» σε μια τρομερή αεροπορική βάση για όλους τους τύπους των ρωσικών αεροσκαφών, καθώς και σε εγκαταστάσεις υποδοχής Ρώσων αλεξιπτωτιστών.

Τα νέα δεδομένα προκαλούν τρόμο στα Βαλκάνια από την επικείμενη αλλαγή του αεροδρομίου του Νις «Μεγάλος Κωνσταντίνος» γενέτειρα του Αγίου Κωνσταντίνου) με την κατασκευή υποστέγων και την μεταφορά πυραυλικών συστημάτων αεράμυνας για την ρωσική και σερβική πολεμική αεροπορία.

Εκεί, εκτός των υποστέγων για 17 αεροσκάφη θα έχουμε και τοποθέτηση πυραυλικών αντιαεροπορικών συστημάτων», αυτό αναφέρει ο Σέρβος γνωστός αμυντικός αναλυτής Μίροσλαβ Λαζάνσκι, ο οποίος επισημαίνει ότι η σερβική πολεμική αεροπορία θα δεχθεί σημαντική βοήθεια Ρώσους και Λευκορώσους βιώνοντας την πλήρη αναγέννηση της.

Ο Σέρβος στρατηγός ε.α. Βλαντιμίρ Λαζάρεβιτς πρόσθεσε ότι «γεωστρατηγική θέση γύρω από την περιοχή του Νις κατά τη διάρκεια της ύπαρξης της πρώην Γιουγκοσλαβίας αποτελούσε μια σημαντική πτυχή της άμυνας της χώρας».

Σκοπός της ρωσικής στρατιωτικής βάσης είναι ο έλεγχος των Βαλκανίων, και η μελλοντική εγκατάσταση ρωσικών πυραυλικών συστημάτων S-400 Triumph, ως πιθανό  αντιστάθμισμα στην ισχυρή παρουσία αμερικανικού στρατού στην Ανατολική Ευρώπη.



πηγη 

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ναύπλιο: «Σε μια εβδομάδα θα…» Σοκάρει ο σύντροφος της 20χρονης και κάτοχος του αυτοκινήτου <ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ>


Η 20χρονη κοπέλα σκοτώθηκε στο Ναύπλιο σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε από τον δρόμο, προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα και ανατράπηκε. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους όπου και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα υποκύπτοντας στα τραύματα της.

Οι εικόνες με το αυτοκίνητο της άτυχης κοπέλας κόβουν την ανάσα και αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο χωρίο Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στο ύψος του 5Χ5 που βρίσκεται στην περιοχή, στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Τολού.

Λίγες μέρες μετά έγινε αυτοψία στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο η 20χρονη Νεκταρία σε τροχαίο.

Φανερά συντετριμμένη η οικογένειά της προσπαθεί να βρει τις εξηγήσεις που για το μοιραίο ατύχημα. Ο σύντροφός της μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου »Μαζί σου». »Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου άλλαξε η ζωή μου»! δήλωσε ο νεαρός που είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση!

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ναύπλιο και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 20χρονή κοπέλα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε από τον δρόμο, προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα και ανατράπηκε.
Τραγωδία στο Nαύπλιο: Σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο 20χρονη κοπέλα!
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους όπου και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα υποκύπτοντας στα τραύματα της. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο χωρίο Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στο ύψος του 5Χ5 που βρίσκεται στην περιοχή, στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Τολού.



 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  1) : ΕΔΩ
                   ΒΙΝΤΕΟ  2)   ΕΔΩ





Πηγή

Κάθειρξη 13 ετών χωρίς αναστολή, στον 79χρονο από τη Μόρια, που πυροβόλησε Συριο μέσα στο κτήμα του....

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο στη Μόρια τον Ιούλιο του 2018....
Ο ηλικιωμένος με την καραμπίνα έχει στο παρελθόν καταδικαστεί και σε πολυετή κάθειρξη για τον φόνο της γυναίκας του, ποινή την οποία και εξέτισε

Κάθειρξη 13 ετών χωρίς αναστολή επέβαλε σήμερα το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Χίου στον 79χρονο από τη Μόρια, ο οποίος, τον Ιούλιο του 2018, είχε πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα έναν 15χρονο, τότε, Σύριο, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και στα κάτω άκρα.

Το δικαστήριο, σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης HIAS Greece, η οποία εκπροσώπησε το θύμα που είχε δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως και καταδίκασε τον δράστη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι ο κατηγορούμενος βρισκόταν σε άμυνα και ότι το έγκλημα διαπράχθηκε εν βρασμώ ψυχής.

Ο καταδικασθείς έχει στο παρελθόν καταδικαστεί ξανά σε πολυετή κάθειρξη για τον φόνο της γυναίκας του, ποινή την οποία και εξέτισε, ενώ διαμένει σε σπίτι μέσα σε κτήμα πολύ κοντά στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας.




πηγη 

Ισραηλ: Θα καταστρεψουμε τους Ρωσικους S300, αν πανε σε χερια των Συριων.....

Νέα πολεμικά δεδομένα φέρνει στην Α.Μεσόγειο η παρουσία των Ιρανών στην Λατάκεια, μαζί με την δράση των συριακών πυραύλων S-300 κατά ισραηλινών και ενδεχομένως κατά των αμερικανικών αεροσκαφών που θα θελήσουν να βομβαρδίσουν την περιοχή. 

Ισραηλινός στρατηγός, ανήγγειλε την ισχυρή απόφαση της χώρας του για την εξουδετέρωση των ρωσικών πυραύλων, χωρίς να φοβάται το αν χαλάσουν οι σχέσεις της χώρας του με το Κρεμλίνο.

«Παρά το γεγονός ότι η Ρωσία με τους αντιαεροπορικούς πυραύλους S-300, υποτίθεται ότι έχει αναγάγει το δυτικό τμήμα του συριακού FIR σε περιοχή A2AD, το Ισραήλ δεν το ξεχνά και για αυτό θα δράσει άμεσα», δηλώνει ο ίδιος.

Πριν από λίγες ώρες σε συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο στρατηγός Yoel Strick, διοικητής της Βόρειας στρατιωτικής περιφέρειας του Ισραήλ, ανακοίνωσε ότι η ισραηλινή αεροπορία θα καταστρέψει τους πυραύλους αυτούς εφόσον αυτοί απειλούν την πολεμική αεροπορία της χώρας του.

Ο Strick μίλησε αρχικά για το πρόβλημα της Χεζμπολάχ ως ένα από τα βασικά προβλήματα του εβραϊκού κράτους. Την ίδια στιγμή, σημείωσε ότι ο διαχωρισμός της Χεζμπολάχ και του Λιβάνου είναι λάθος, καθώς η Χεζμπολάχ είναι το επίσημο στρατιωτικό σώμα του πολιτικού συστήματος αυτής της χώρας.

Στη συνέχεια, ο Ισραηλινός στρατηγός μίλησε για την Συρία. Εκτίμησε ιδιαίτερα τις ενέργειες του IDF στη διαδικασία καταπολέμησης της ιρανικής παρουσίας στο νότιο τμήμα της χώρας αυτής. Σύμφωνα με τον ίδιο, χάρη στις ενέργειες του ισραηλινού στρατού, οι Ιρανοί απομακρύνθηκαν από τα σύνορα με το Ισραήλ. Μέχρι εδώ όλα καλά. Πολύ πιο ενδιαφέρουσα ήταν η θέση του Strick σχετικά με το ζήτημα των S-300  στην Συρία.

Ο Ισραηλινός στρατηγός ανέφερε σε δημοσιογράφο ότι «το Τελ Αβίβ στην περίπτωση που οι  S-300 περάσουν κάτω από τον πλήρη έλεγχο των Σύρων, τότε θα εξουδετερωθούν οι εν λόγω πύραυλοι με κατάλληλες κινήσεις.»

Ο Ισραηλινός ανώτατος αξιωματικός ανέφερε ότι το εβραϊκό κράτος διαθέτει μια ισχυρότατη πολεμική αεροπορία. Είπε επίσης ότι δεν θα αποκαλύψει όλες τις επιλογές του Ισραήλ, αλλά θα μπορούσε να διαβεβαιώσει ότι εάν η Δαμασκός χρησιμοποιούσε πυραύλους S-300 εναντίον ισραηλινών αεροσκαφών, τότε το ρωσικό σύστημα αεράμυνας θα καταστρέφονταν.

Στο ερώτημα εάν αυτό θα μπορούσε να επιδεινώσει τις σχέσεις Ρωσίας-Ισραήλ, ο στρατηγός απάντησε ότι πιθανότατα ναι . «Σε αυτή την περίπτωση, η καταστροφή των S-300, θα ονομάζονταν ως  νομικό βήμα», δήλωσε ο ίδιος.

Ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Alexei Leonkov πιστεύει ότι αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από προπαγάνδα.

«Για παράδειγμα, οι Ισραηλινοί έφεραν ένα σύστημα παρεμβολών σε αμυντική έκθεση, λέγοντας ότι αυτό μπορεί να καταστρέψει την κεραία των S-300. Αυτό ήταν μια απλή προπαγάνδα. Όσον αφορά τους S-300, μπορώ να πω ότι στο Ισραήλ δεν γνωρίζουν καν πώς λειτουργούν οι πύραυλοι αυτοί.

Φυσικά, οι Ισραηλινοί πήγαν να μελετήσουν τα δεδομένα του συστήματος αεράμυνας στην Ουκρανία και Κρήτη, αλλά αυτό δεν τους βοηθά σε τίποτα. Τα πυραυλικά συγκροτήματα που παραδόθηκαν σε αυτές τις χώρες ήταν μεταξύ των πρώτων που παραδόθηκαν. Από τότε έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές.

Γενικά, οι S-300 μπορούν να αναβαθμιστούν πολύ γρήγορα, αλλάζοντας γρήγορα όλες τις παραμέτρους. Στην πραγματικότητα, έχουμε αρθρωτή αναβάθμιση, ενώ οι κεραίες και οι πύραυλοι αλλάζουν διαρκώς. Αυτό είναι ένα άλλο σύνθετο πρόβλημα, επομένως, όλα αυτά είναι μόνο προπαγάνδα¨.

«Νομίζω ότι παρόλο που  οι Ισραηλινοί κατόρθωσαν να καταστρέψουν δύο φορές συστήματα Pantsir, τέτοιες σκέψεις δεν θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν στην περίπτωση των S-300. Απλά το Τελ Αβίβ θέλει να προκαλέσει τους Σύρους να ενεργοποιήσουν τους πυραύλους και στην συνέχεια να κάνει αυτό που έγινε με το περιστατικό με το αεροσκάφος  IL-20, όταν το Ισραήλ προκάλεσε σκόπιμα τους Σύρους.

Αυτό είναι που προσπαθούν να κάνουν οι Ισραηλινοί, οι οποίοι ελπίζουν σε έλλειψη πειθαρχίας και έλλειψη εμπειρίας. Ελπίζουν ότι ως αποτέλεσμα μιας συριακής αντίδρασης αυτοί θα είναι σε θέση να καταστρέψουν τους S–300.

Σύμφωνα με άρθρο μας το Ιράν, για το οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβάλλουν και πάλι κυρώσεις, αποφάσισε να ανοίξει το δικό του «παράθυρο στην Ευρώπη».

Πιο συγκεκριμένα, στις μεσογειακές ακτές της Συρίας η Τεχεράνη θα μπορεί να διεξάγει ανεξάρτητη εμπορική και στρατιωτική δραστηριότητα. Για το σκοπό αυτό, η Τεχεράνη υπέγραψε σύμβαση μίσθωσης με το λιμάνι της Λατάκειας με τη Δαμασκό.

Ειδικοί όμως «βλέπουν» εξελίξεις και μεγάλα γεγονότα το επόμενο διάστημα, κατά το οποίο οι Ιρανοί θα εγκατασταθούν στο λιμάνι αυτό, με την δράση των συριακών πυραύλων S-300 PMU-1, οι οποίοι θα εκτοξεύονται κατά των Ισραηλινών αεροσκαφών.

Η Λατάκεια είναι μια πόλη μισού εκατομμυρίου ανθρώπων, γνωστή από ιστορικές πηγές από την εποχή των Φοινίκων.

Οι Αλεβίτες είναι η πλειοψηφία αυτής της επαρχίας της Συρίας και αποτελούν τον κύριο πυλώνα του Προέδρου Μ. Άσαντ.

Σήμερα, ο φορέας εκμετάλλευσης του λιμανιού της πόλης έχει δοθεί σε εταιρεία από τη Γαλλία, αλλά από την 1η Οκτωβρίου 2019, το Ιράν θα πάρει τη θέση της.

Μέσω αυτού του «παραθύρου», το Ιράν, ακόμη και χωρίς κοινά σύνορα με τη Συρία, θα αποκτήσει πρόσβαση στη Μεσόγειο.

Όλα αυτά όμως είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οι οποίες ανακοίνωσαν ρητά την ανάγκη παρεμπόδισης της στρατιωτικής παρουσίας της Τεχεράνης στην Συρία.

Οι ισραηλινές αεροπορικές δυνάμεις δεν θα μείνουν ακίνητες, αλλά θα αυξήσουν δραματικά την απειλή ισχυρότερων επιθέσεων στη Λατάκεια, ειδικά εάν το λιμάνι χρησιμοποιείται από τους Ιρανούς όχι μόνο για πολιτικές αλλά και για στρατιωτικές ανάγκες. Όλα αυτά προμηνύουν έναν ακόμη γύρο κλιμάκωσης των συγκρούσεων.



πηγη 

Τουρκια: Αν δεν μας δωσουν οι Αμερικανοι, θα παρουμε απ τους Ρωσους αεροπλανα ...για να καταστρεψουμε την Ελλαδα !

Αυτο νοημα εχουν τα λογια και οι κινησεις των Τουρκων...
Η Ελλαδα ειναι ο εχθρος τους...
Ας μην κρυβομαστε...
Για μας τα θελουν τα καινουρια μαχητικα και τους Α/Α πυραυλους κι ας μην το λενε, κι ας μιλανε για αμυνα....
Οι λοιπες γυρω χωρες δεν εχουν σοβαρη δυναμη στην Αεροπορια..



Αξιωματούχοι του τουρκικού υπουργείου Άμυνας και της αμυντικής βιομηχανίας  δήλωσαν πως εάν οι ΗΠΑ εκδιώξουν την Τουρκία από το πρόγραμμα του F-35 τότε η Άγκυρα θα στραφεί προς την αγορά των ρωσικών μαχητικών.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε το F-35 χωρίς να υπάρχει αντικαταστατής», δήλωσε Τούρκος ανώτατος αξιωματικός της Αεροπορίας στο  Defense news, χωρίς όμως να αναφέρει κάτι για τις υποψήφιες εναλλακτικές επιλογές, καθώς αυτό, όπως είπε, «θα απαιτήσει διεξοδική τεχνολογική, οικονομική και πολιτική διαπραγμάτευση».

Ένας άλλος όμως Τούρκος στέλεχος της αμυντικής βιομηχανίας δήλωσε πως σε αυτή την περίπτωση η επιλογή ρωσικοί μαχητικού, έρχεται ως η φυσική επιλογή για την Τουρκία.

«Τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη είναι η πρώτη επιλογή εάν οι Αμερικανοί εταίροι και σύμμαχοί μας συμπεριφερθούν με ένα μη-συμμαχικό τρόπο αμφισβητώντας ευθέως τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα του F-35», σημείωσε.

Από την πλευρά τους οι ΗΠΑ έχουν πλέον ξεκαθαρίσει τη θέση τους:

«Κανένα F-35 δεν θα φτάσει σε τουρκικό έδαφος εάν η Τουρκία προχωρήσει στην προμήθεια των S-400. Το ίδιο θα συμβεί και με την βιομηχανική συμμετοχή της Τουρκίας: Η παραγωγή μερών του μαχητικού και τα προγράμματα συντήρησης και υποστήριξης του μαχητικού, όλα αυτά θα διακοπούν αμέσως, βγάζοντας εκτός του προγράμματος όλες τις τουρκικές εταιρείες», είχε αναφέρει ομάδα Αμερικανών γερουσιαστών σε σχετικό υπόμνημά της.

Στις 10 Απριλίου ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου είχε πει σχετικά:
«Υπάρχει το F-35, αλλά υπάρχουν και άλλα αεροσκάφη από την Ρωσία. Εάν δεν γίνει δυνατή η παράδοση των F-35 τότε θα αγοράσουμε παρόμοιων δυνατοτήτων μαχητικά από άλλες χώρες, και αυτό θα συνεχίζεται μέχρι να είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε το δικό μας μαχητικό 5ης γενιάς».



πηγη 

Ξυλοκοπησαν αγρια 84χρονη γριουλα....και τωρα χαροπαλευει στην Εντατικη!!!!

ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ  ΤΕΡΑΤΑ!!!!Ενα σοβαρο περιστατικο ηρθε στο φως της δημοσιοτητας λιγες μερες μετά την άγρια δολοφονία ενός 85χρονου στο σπίτι του στα Σεπόλια! Συμφωνα με οσα δηλωσε μια ηλικιωμενη γειτονισσα της την πλησιασαν οι κακοποιοι και αφου της ζητησαν χρηματα ....δεν τους αρκουσαν και τοτε αρχισαν να την ξυλοκοπουν!!!!
Η 84χρονη μεταφερθηκε εσπευμενα στο νοσοκομειο  στο οποίο νοσηλεύεται.Υπεβλήθη σε διαγνωστικό απεικονιστικό έλεγχο και εκτιμήθηκε η κατάστασή της από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Νοσηλεύεται σε θάλαμο αυξημένης παρακολούθησης.

Σε κρίσιμη κατάσταση η 84χρονη που έπεσε θύμα ληστείας στο Παγκράτι: Τα κτήνη τη βασάνιζαν για 3 ώρες.

«Σακατεμένη» η 84χρονη που βασανίστηκε από τα κτήνη που εισέβαλλαν στο σπίτι της στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται, η άτυχη ηλικιωμένη υπεβλήθη σε διαγνωστικό απεικονιστικό έλεγχο και εκτιμήθηκε η κατάστασή της από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο δεξιό κάτω ημιθωράκιο συντριπτικό κάταγμα στον δεξιό βραχίωνα, αίματα και μώλωπες σε όλο το σώμα και το προσωπο.

Η 84χρονη έχει τις αισθήσεις της και υποφέρει από τους πόνους, ενώ δίπλα της βρίσκεται η οικογένειά της. Νοσηλεύεται σε θάλαμο αυξημένης παρακολούθησης.

Την βασάνιζαν επί 3 ώρες!

Η ηλικιωμένη και ανυπεράσπιστη γυναίκα μαρτύρησε στα χέρια τους αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έμειναν εκεί πάνω από 3 ώρες και την ξυλοκόπησαν άγρια!

Και αυτό το περιστατικό, γίνεται λίγες ημέρες μετά την άγρια δολοφονία ενός 85χρονου στο σπίτι του στα Σεπόλια!

Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Alpha γειτόνισσα της ηλικιωμένης, η γυναίκα πήγε να τους δώσει την τσάντα της όταν αυτοί της ζήτησαν χρήματα. Ωστόσο φαίνεται πως το περιεχόμενο δεν τους ικανοποίησε, και άρχισαν να την ξυλοκοπούν!

πηγη

Σακατεψαν Αστυνομικους της ΔΙΑΣ οι γνωστοι αγνωστοι, γονοι ευκαταστατων οικογενειων....

Εχουν αποθρασυνθει τελειως....
Ξερουν οτι οι Αστυνομικοι δεν εχουν δικαιωμα να υπερσπισουν τους εαυτους τους και τωρα εχουμε τραυματισμους.....
Σε λιγο θα θρηνησουμε και νεκρους....
Κι ολα αυτα γιατι οι Απλυτοκυβερνηση δεν εφαρμοζει τους νομους και το Συνταγμα...
Τους νομους που μιλανε για χρηση οπλων εναντιοων οπλων....
Η μολοτωφ ειναι οπλο κυριοι ! ! !


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι αστυνομικοί κλήθηκαν για έλεγχο στην οδό Πλαπούτα στη Βούλα - Βρέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα δέκα - δεκαπέντε ατόμων που τους επιτέθηκαν με  ρόπαλα και μπουνιές

Επίθεση από ομάδα περίπου δέκα - δεκαπέντε ατόμων δέχθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, στην περιοχή της Βούλας. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκαν στην οδό Πλαπούτα επειδή βρίσκονταν άτομα συγκεντρωμένα, έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Όταν έφθασαν εκεί, οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν με ρόπαλα και μπουνιές στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας, μάλιστα, τους τρεις από τους τέσσερις της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν στο σημείο και συγκεκριμένα τους δύο άντρες και τη μία κοπέλα.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να προβούν σε καμία ενέργεια: όταν έφτασαν στην οδό Πλαπούτα δέχθηκαν αμέσως την επίθεση. Η κοπέλα αστυνομικός τραυματίστηκε στον αυχένα, ο ένας αστυνομικός έχασε ένα δόντι και ο άλλος αστυνομικός τραυματίστηκε στο μάτι.

Το περιστατικό αφορούσε δύο διαφορετικές συμμορίες οι οποίες ενεπλάκησαν μεταξύ τους έξω από την πολυκατοικία στην Πλαπούτα 10-12 και απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό σχολείο, όπου, τη στιγμή των επεισοδίων, παιδιά και γονείς ήταν μέσα για τις απογευματινές τους δραστηριόττες. Γονείς κάλεσαν την αστυνομία και λίγα λεπτά μετά, κατέφτασαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όταν οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση, δόθηκε σήμα για ενισχύσεις και στο σημείο έφτασαν περίπου 30 αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν και προχώρησαν στη σύλληψη των εμπλεκομένων στα επεισόδια ατόμων, ορισμένα εκ των οποίων, μάλιστα, προσπάθησαν να διαφύγουν, πηδώντας μέσα στο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανεπίσημες πηγές, η συμπλοκή των νεαρών αφορούσε υπόθεση ναρκωτικών, ενώ ένας από τους εμπλεκόμενους, φέρεται να κατοικεί στην πιολυκατοικία της Πλαπούτα 10-12. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρόπαλα και μαχαίρι.

Στη σημείο του επεισοδίου έσπευσε και ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος δήλωσε r:  «Καμία περιοχή δεν είναι "άκακη". Πολλά από τα άτομα που κινούνται στον χώρο των γνωστών-αγνώστων, είναι γόνοι ευκατάστατων οικογενειών».



πηγη 

Παππους, χρωστουσε 8.000 ευρω, δεν πληρωσε και τωρα χρωσταει σχεδον τρια δις ! ! !

Μια ανεπανάληπτη ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας, που έφερε μια οικογένεια φορολογούμενων από την Κρήτη αντιμέτωπη με χρέος 3 δισ. ευρώ (!), αποκαλύφθηκε προ ημερών στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για την οικογένεια του 75χρονου Γιάννη Βέργη, ο οποίος πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και είναι κατάκοιτος.

Σύμφωνα με το ekriti, όταν τα παιδιά του ηλικιωμένου επιχείρησαν να πάρουν φορολογική ενημερότητα για τον πατέρα τους διαπίστωσαν πως το ΑΦΜ του έχει μπλοκαριστεί λόγω οφειλής στην ΔΟΥ Ηρακλείου.

«Ξέραμε πως ο πατέρας μας είχε ένα αρρύθμιστο χρέος από παλαιότερη εποχή, γύρω στα 8.000 ευρώ και φανταστήκαμε πως αυτό ήταν που δημιουργούσε το πρόβλημα» εξήγησε στο ekriti ο Χρήστος Βέργης, γιος του 75χρονου.

Οταν ο ίδιος αναζήτησε στα αρχεία της εφορίας το ακριβές ύψος της οφειλής του πατέρα του, διαπίστωσε έκπληκτος πως το οφειλόμενο ποσό άγγιζε τα… 3 δισεκατομμύρια ευρώ -πιο συγκεκριμένα πρόκειται για 2.934.702.861,33 ευρώ. Αν και οι υπάλληλοι της εφορίας επιβεβαίωσαν πολύ γρήγορα πως πρόκειται για λάθος, η περιπέτεια της οικογένειας δεν σταμάτησε εκεί.


Το έγγραφο που βεβαιώνει την οφειλή των 2,93 δισ. ευρώ

Τα μέλη της οικογένειας, επί τουλάχιστον πέντε μήνες δεν μπορούν να πάρουν την φορολογική ενημερότητα για τον πατέρα τους καθώς όπως τους ενημέρωσαν, δεν αρκούσε μόνο η διαπίστωση του λογιστικού λάθους.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, τους ενημέρωσαν ότι θα έπρεπε όλες οι φορολογικές υπηρεσίες της χώρας να διαπιστώσουν όντως ότι πρόκειται περί λάθους, ότι δεν έχουν εκκρεμότητα με τον συγκεκριμένο φορολογούμενο και να εκδώσουν σχετική βεβαίωση περί μη οφειλής.


O Χρήστος Βέργης ένας εκ των «οφειλετών» των 3 δισ. ευρώ / Φωτογραφία: ekriti.gr
Ενεπλάκη και η ΑΑΔΕ
Μάλιστα το θέμα έφτασε μέχρι την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) η οποία ζήτησε από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες (Τελωνεία. Υπηρεσίες Ειδικών Ελέγχων, Διεύθυνση Εισπράξεων, Διεύθυνση Εσόδων κτλ) να πιστοποιήσουν το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν είναι δυνατό να υφίσταται τέτοια οφειλή σε ένα και μόνο φυσικό πρόσωπο.

Ο γιος του συνταξιούχου ανέλαβε να ξεκαθαρίσει την υπόθεση για λογαριασμό του κατάκοιτου πατέρα του, φτάνοντας μέχρι την Αθήνα για να βρει το δίκιο του. Αν και σε κάθε επαφή με τις φορολογικές αρχές αναγνωριζόταν πως πρόκειται για λάθος, εντούτοις κανείς δεν ήξερε να του πει πότε θα αποδεσμευτεί η φορολογική ενημερότητα του πατέρα του.

Μάλιστα, μία από τις λύσεις που του προτάθηκαν ήταν να κινηθεί δικαστικά κατά του Δημοσίου, επωμιζόμενος φυσικά ο ίδιος και τα σχετικά έξοδα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις οι υπάλληλοι του εύχονταν συγκαταβατικά «καλά ξεμπερδέματα».

Πως ξεκίνησε η γραφειοκρατική τρέλα
Σύμφωνα με πληροφορίες του ektiti.gr το λάθος προέκυψε από την αυτόματη εισαγωγή ψηφίων στα κενά κελιά της ηλεκτρονικής φόρμας οφειλών, ειδικά για τους παλαιούς φορολογούμενους.

Συνηθιζόταν σε εγγραφές που ήταν κενές, το σύστημα να βάζει από μόνο του… εννιάρια, είπε στο ίδιο μέσο άνθρωπος που ξέρει επί χρόνια τη λειτουργία των τερματικών της εφορίας.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είναι τυχαίο ότι ο αριθμός εγγράφου που πιστοποιεί την οφειλή του κ. Βέργη είναι 999999 ενώ η ημερομηνία βεβαίωσης είναι… 1/1/1900.

Προφανώς και στο κελί του οφειλόμενου ποσού υπήρχε ομοίως μια σειρά από εννιάρια. Με την εφαρμογή όμως του taxis και την αλλαγή από δραχμές σε ευρώ, πιθανώς από αβλεψία κάποιου υπαλλήλου τα εννιάρια αυτά θεωρήθηκαν ως πραγματική οφειλή η οποία κατόπιν μετατράπηκε σε ευρώ. Επί του ποσού που προέκυψε άρχισαν να λογίζονται τόκοι και προσαυξήσεις (πιθανότατα από την 1/1/1900) οπότε φτάσαμε στο εξωφρενικό ποσό των τριών δις.

«Δεν γίνεται να απευθυνόμαστε σε κανάλια και δημοσιογράφους για να βρούμε το δίκιο μας»
Όπως επισημαίνει στο ekriti η αδελφή του Χρήστου Βέργη, Σταυρούλα «δε χρειάζεται κάθε φορά να απευθυνόμαστε στα κανάλια και στους δημοσιογράφους για να βρούμε το δίκιο μας».

Πράγματι λίγο πριν τη δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ και μετά τις σχετικές ερωτήσεις που υποβάλαμε στις υπηρεσίες σε Ηράκλειο και Αθήνα ο κ. Βέργης ειδοποιήθηκε μόλις χθες (προφορικά καταρχήν) πως το θέμα έχει διευθετηθεί και πως ο πατέρας του θα μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα εφόσον ρυθμίσει το παλαιότερο (υπαρκτό) χρέος της τάξη των 8.000 ευρώ, για το οποίο ήταν ήδη ενήμερος.

«Όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα σκέφτηκα πως μόλις σβήστηκαν οριστικά 3 δισ. από την πλάτη μας αλλά και από τη μαύρη τρύπα στα έσοδα της χώρας» λέει ο Χρήστος Βέργης. «Δεν είναι και λίγο πράγμα αν το σκεφτείς. Εδώ για ένα δις μας βγάζουν το λάδι κάθε φορά στο γιούρογκρουπ. Με τέτοιο ποσό, θα άξιζε και μια ειδική συνεδρίαση μόνο για την περίπτωση του πατέρα μου…» συμπληρώνει.




πηγη 

ΣΟΚ στο Ηράκλειο: 60χρονος ''ΑΝΩΜΑΛΟΣ'' αποπλάνησε την 9χρονη βαφτισιμιά της κόρης του...


Ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή επέβαλε, κατά πλειοψηφία, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σε 60χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο με την κατηγορία της αποπλάνησης κατ’ εξακολούθηση ενός 9χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με το patris.gr, η κατηγορία με την οποία παραπέμφθηκε σε δίκη ήταν κακουργηματική, ωστόσο μία δικαστής και τρεις ένορκοι είχαν την άποψη ότι θα πρέπει να μετατραπεί σε πλημμέλημα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Δύο δικαστές και ένας ένορκος μειοψήφησαν, θεωρώντας ότι θα έπρεπε να κηρυχθεί ένοχος σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Υπέρ της ενοχής του 60χρονου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τάχθηκε νωρίτερα και ο εισαγγελέας έδρας.

Ο 60χρονος παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά την 9χρονη βαφτισιμιά της κόρης του όταν το παιδί επισκεπτόταν το σπίτι τους.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι ναι μεν ήταν περισσότερο εκδηλωτικός με το κοριτσάκι, το αγκάλιαζε και το φιλούσε, ποτέ όμως δεν ξεπέρασε τα επιτρεπόμενα όρια.

Από την πλευρά της πολιτικής αγωγής εξετάζεται το ενδεχόμενο να υποβληθεί αίτημα για την άσκηση έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης, δεδομένου ότι δύο τακτικοί δικαστές μειοψήφησαν.


Πηγή

Ετσι η Ελλαδα, θα αντιμετωπισει τους Τουρκικους Πυραυλους S400 και τα Αορατα Τουρκικα Αεροσκαφη F35...




Θα παρει, ή δεν θα παρει τα αορατα αεροσκαφη, F35 η Τουρκια ;

Θα παρει, ή δεν θα παρει τους αντιαεροπορικους πυραυλους S400 η Τουρκια ;

Ή θα τα παρει ολα τελικα ;

Αν παρει τα αεροσκαφη, με αυτα που εχουμε ουσιαστικα ειμαστε αοπλοι απεναντι της...

Αν παρει τους πυραυλους, δεν θα μπορει να πεταξει τιποτα απ οτι εχουμε....

Αν παρει και τα αεροπλανα, και τους πυραυλους, που ειναι το πιθανοτερο, τοτε...

Ετσι η Ελλαδα, θα αντιμετωπισει τους Τουρκικους Πυραυλους S400 και τα Αορατα, Τουρκικα Αεροσκαφη F35...

Εχει διαστημικο προγραμμα, παει στο φεγγαρι...

Κανει συμφωνιες με την ΝΑSA, σιγα μην ασχοληθει με το επιγεια...

Ολα τα κομματα ψαχνουν να βρουν ηθοποιους, τραγουδιστες και τηλεπερσονες για τα ψοφοδελτια τους...

Εχει δημοκρατια η Ελλαδα, ανοικτα συνορα και αναγνωριζει σαν ιδιοκτητες του Αιγαιου τα ψαρια....
Κλπ, κλπ, κλπ....

Δυστυχως αυτη ειναι η κατασταση, ειτε σας αρεσει ειτε οχι και περιμενετε απο αυτους, που σας εφεραν σ αυτο το χαλι, να σας σωσουν...

Ενταξει, αλλαξτε πλευρο και συνεχιστε.... να ονειρευεστε ! ! !

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.