Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Μπαχτσελί: Ο Ποντιος δεν κανει για Δημαρχος Κωσνταντινουπολεως...Μεγαλες κουβεντες απο σπιθαμιαιους ηγετες ! ! !

Παρακρουση, εγκεφαλικα και ψυχολογικα περα δωθε προκαλεσε η εκλογη του Ποντιου...
Το φυσουν και δεν κρυωνει οι Μεμετηδες...
Διαβαστε τι ασυναρτησιες λενε ! ! !


Δήλωση Μπαχτσελί για τον Ιμάμογλου: Αυτός δεν κάνει για δήμαρχος

Ο Γενικός Πρόεδρος του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αναφερομενος στον Εκρέμ Ιμάμογλου που σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα είναι ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, δήλωσε πως ¨Αυτός δεν κάνει για δήμαρχος¨.

Ο Μπαχτσελί σε δήλωση σε δημοσιογράφους είπε: ¨Το να μεταφέρεις το πρακτικό στο στάδιο, είναι ένας σπόρος που μετατρέπει τον ανταγωνισμό μεταξύ οπαδών σε μίσος. Αυτός δεν κάνει για δήμαρχος¨.

Ο Μπαχτσελί το 2014 μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα  είχε δηλώσει : ¨Αυτός που αρνείται τον τουρκισμό, αυτός που σβήνει την τουρκική δημοκρατία, αυτός που καταπατά τον εθνικισμό.

Ένας αρνητής δεν είναι, δεν μπορεί να είναι και δεν θα μπορέσει να γίνει πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας.  Εν ολίγοις από δύο λάθη δεν βγαίνει κάτι σωστό. 

Από τον τράγο γάλα δεν βγαίνει, στο μέλι αλάτι δεν βρίσκεις και το νερό δεν καίγεται. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερτογαν πρόεδρος δεν γίνεται¨



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.