Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Κρίμα...Νεκρός βρέθηκε ο πολύτεκνος αστυνομικός που έπεσε σε χαράδρα...





Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του πολύτεκνου αστυνομικού στην Τύμφη. Ο αστυνομικός είχε πάει για πεζοπορία με δυο φίλους του όταν έπεσε σε χαράδρα. Εντοπίστηκε μετά από πολύωρες έρευνες νεκρός σε βάθος 800 μέτρων. Ανατριχιαστική λεπτομέρεια: χθες ο άτυχος άνδρας είχε τα γενέθλιά του.

Ανείπωτη τραγωδία στην Τύμφη. Νεκρός εντοπίστηκε ο πολύτεκνος αστυνομικός που το Σάββατο κατά τη διάρκεια πεζοπορίας βρέθηκε σε χαράδρα.

Αμέσως στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Μετά από πολύωρες έρευνες ο 39χρονος αστυνομικός, πατέρας 4 παιδιών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε βάθος 700-800 μέτρων, κοντά στο σημείο που είχαν υποδείξει οι φίλοι του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η δύσκολη επιχείρηση ανάσυρσης του πτώματος από άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ και εθελοντών που συνέδραμαν στις έρευνες.

Τραγική ειρωνεία ότι ο άνδρας σύμφωνα με τα τοπικά μέσα είχε χθες τα γενέθλιά του…


Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.