Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ξυλοκοπησαν αγρια 84χρονη γριουλα....και τωρα χαροπαλευει στην Εντατικη!!!!

ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ  ΤΕΡΑΤΑ!!!!Ενα σοβαρο περιστατικο ηρθε στο φως της δημοσιοτητας λιγες μερες μετά την άγρια δολοφονία ενός 85χρονου στο σπίτι του στα Σεπόλια! Συμφωνα με οσα δηλωσε μια ηλικιωμενη γειτονισσα της την πλησιασαν οι κακοποιοι και αφου της ζητησαν χρηματα ....δεν τους αρκουσαν και τοτε αρχισαν να την ξυλοκοπουν!!!!
Η 84χρονη μεταφερθηκε εσπευμενα στο νοσοκομειο  στο οποίο νοσηλεύεται.Υπεβλήθη σε διαγνωστικό απεικονιστικό έλεγχο και εκτιμήθηκε η κατάστασή της από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Νοσηλεύεται σε θάλαμο αυξημένης παρακολούθησης.

Σε κρίσιμη κατάσταση η 84χρονη που έπεσε θύμα ληστείας στο Παγκράτι: Τα κτήνη τη βασάνιζαν για 3 ώρες.

«Σακατεμένη» η 84χρονη που βασανίστηκε από τα κτήνη που εισέβαλλαν στο σπίτι της στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται, η άτυχη ηλικιωμένη υπεβλήθη σε διαγνωστικό απεικονιστικό έλεγχο και εκτιμήθηκε η κατάστασή της από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο δεξιό κάτω ημιθωράκιο συντριπτικό κάταγμα στον δεξιό βραχίωνα, αίματα και μώλωπες σε όλο το σώμα και το προσωπο.

Η 84χρονη έχει τις αισθήσεις της και υποφέρει από τους πόνους, ενώ δίπλα της βρίσκεται η οικογένειά της. Νοσηλεύεται σε θάλαμο αυξημένης παρακολούθησης.

Την βασάνιζαν επί 3 ώρες!

Η ηλικιωμένη και ανυπεράσπιστη γυναίκα μαρτύρησε στα χέρια τους αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έμειναν εκεί πάνω από 3 ώρες και την ξυλοκόπησαν άγρια!

Και αυτό το περιστατικό, γίνεται λίγες ημέρες μετά την άγρια δολοφονία ενός 85χρονου στο σπίτι του στα Σεπόλια!

Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Alpha γειτόνισσα της ηλικιωμένης, η γυναίκα πήγε να τους δώσει την τσάντα της όταν αυτοί της ζήτησαν χρήματα. Ωστόσο φαίνεται πως το περιεχόμενο δεν τους ικανοποίησε, και άρχισαν να την ξυλοκοπούν!

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.