Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Να η απoδειξn oτι τα εμβoλια πρoκαλoύν βλάβες στα αγγεiα και στα ζωτικά όργαvα...


Πρόσφατη μελέτη επιβεβαιώνει με «αδιαμφισβήτητο τρόπο» ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν βλάβες στα αγγεία και διάφορα όργανα...



Η μελέτη, που διεξήχθη από τους μικροβιολόγους Dr. Michael Palmer και Dr. Sucharit Bhakdi, βασίστηκε ως επί το πλείστον στα ευρήματα των Γερμανών παθολόγων Arne Burkhardt και Walter Lang.

Ακολουθεί μια περίληψη των ευρημάτων:

Τα εμβόλια mRNA δεν παραμένουν στο σημείο της ένεσης. Αντίθετα κατευθύνονται σε όλο το σώμα και συσσωρεύονται σε διάφορα όργανα.

Τα εμβόλια Covid που βασίζονται σε mRNA προκαλούν μακροχρόνια παραμονή της πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2 σε πολλά όργανα.

Η επαγόμενη από το εμβόλιο παραμονή της πρωτεΐνης ακίδας προκαλεί φλεγμονή που μοιάζει με αυτοάνοσο νόσημα.

Η φλεγμονή που προκαλείται από το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη οργάνων, ειδικά στα αγγεία, μερικές φορές με θανατηφόρα αποτελέσματα.

«Αυτή η μελέτη, από τον τύπο των χρωστικών που χρησιμοποιούν, είναι αδιάψευστη απόδειξη ότι η πρωτεΐνη ακίδα πηγαίνει παντού - καρδιά, ωοθήκες, ήπαρ, σπλήνα - και σε μικρότερο βαθμό στους όρχεις».

Η Dr. Sherri Tenpenny, ειδικός στις παρενέργειες στα εμβόλια, είπε στους The Epoch Times: «Το εμβόλιο αυτό προκαλεί βλάβες σε διάφορα όργανα. Αυτό είναι που οδηγεί σε υπογονιμότητα στις γυναίκες».

«Υπήρξαν πολλές υποθέσεις σχετικά με τη ζημιά που προκαλούν αυτά τα εμβόλια. Τώρα, με αυτές τις διαφάνειες παθολογίας και τους συγκεκριμένους τύπους ανοσοχημικής χρώσης, οι Bhakti και Palmer δείχνουν -αναμφισβήτητα- ότι η πρωτεΐνη ακίδα διαχέεται γρήγορα σε κάθε όργανο που εξέτασαν», είπε η Tenpenny.

«Όσοι από εμάς προειδοποιήσαμε για τους κινδύνους αυτών των εμβολίων για τον Covid λογοκρίθηκαν και γελοιοποιήθηκαν ευρέως», δήλωσε στους The Epoch Times η Dr. Christiane Northrup, πρώην συνεργάτης του Αμερικανικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων.

«Δυστυχώς δεν κάναμε λάθος»

«Μακάρι να είχαμε κάνει λάθος αλλά δεν κάναμε. Και επιτέλους έχουμε αδιάψευστη απόδειξη», πρόσθεσε η Northrup.

Σύμφωνα με την τοξικολόγο Janci Lindsay, η οποία παρακολουθεί την ιστορία του εμβολίου από την έναρξή του, τονίζει πως αυτή η μελέτη επιβεβαιώνει ότι το εμβόλιο Covid της Pfizer μπορεί να μεταγραφεί σε κυτταρικό DNA — σε ένα σύστημα in vivo.

Η μελέτη Palmer και Bhakdi λέει ότι οι «περιορισμένες πειραματικές μελέτες που είναι διαθέσιμες (2015, 2018)» υποδεικνύουν ότι το εγχυόμενο τροποποιημένο mRNA θα πρέπει να αποικοδομηθεί «μέσα σε λίγες ημέρες έως μερικές εβδομάδες από την ένεση».

Αλλά, «αυτό είναι προφανώς δύσκολο να συναχθεί με την παρατηρούμενη μακροχρόνια έκφραση με κάποια μορφή, η γενετική πληροφορία φαίνεται να διαιωνίζεται in-vivo», αναφέρει η μελέτη.

«Τα ευρήματά τους για την πρωτεΐνη ακίδας εννέα μήνες μετά τη λήψη του εμβολίου υποστηρίζουν είτε τη γονιδιωματική ενσωμάτωση του mRNA που κωδικοποιεί την πρωτεΐνη ακίδας στο γονιδίωμα των κυττάρων που φαίνεται ότι την εκφράζουν, είτε ότι το συνθετικά τροποποιημένο αγγελιοφόρο RNA παραμένει σταθερό σε αυτά τα κύτταρα μήνες αφότου υποτίθεται ότι είχε αποικοδομηθεί», είπε η Lindsay.

«Αυτή η συστατική έκφραση της πρωτεΐνης ακίδας θα εξαντλούσε το ανοσοποιητικό σύστημα και ή θα το καθιστούσε πιθανώς μη ανταποκρινόμενο ή ανεκτικό στην πρωτεΐνη ακίδας, επιτρέποντας ανείπωτη βλάβη που προκαλείται από την ακίδα», πρόσθεσε.


πηγη

Αρxiζει το γλεvτι ! ! ! Στnv σεvτρα ο Φαoυτσι....Mnτσoτακn ακoυς;

Kαθώς Αμερικανός Εισαγγελέας καλεί τον Dr. Anthony Fauci οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα θα μπορούσαν να λάβουν μορφή καταιγίδας...



Mε κομμένη την ανάσα το Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθεί τις εξελίξεις στο παγκόσμιο μέτωπο της πανδημίας.

Έτσι δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Έλληνες αρμοδίους η εντολή Αμερικανού Εισαγγελέα προς τον Dr. Anthony Fauci  να παραδώσει όλα τα σχετικά email από τα οποία προκύπτει η κατευθυνόμενη προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων από τα National Institute of Allergies and Infectious Diseases (NIAID) σε συνεργασία με Big Tech firms όπως Twitter, Meta (Facebook’s parent company), Youtube, Instagram και LinkedIn.

Είναι επίσης γνωστό ότι οι κ.κ Aθανάσιος Δημόπουλος του ΕΚΠΑ και Σωτήρης Τσιόδρας ήταν οι κατά κάποιο τρόπο “υπεύθυνοι” για την Ελλάδα και είχαν γνώμη για την στελέχωση της γνωστής επιτροπής των Επιδημιολόγων.

Καθώς οι παρενέργειες των εμβολίων αφήνουν πλέον έντονα το αποτυπωμά τους στον παγκόσμιο πληθυσμό τα ελληνικά ΜΜΕ δεν μπορούν να παραβλέψουν την πραγματικότητα των ανεξήγητων αιφνίδιων απωλειών μετά την προτροπή για εμβολιασμούς από σχεδόν σύσσωμο το πολιτικό κόσμο της χώρας.

Ανάμεσά τους το Enikos του κ. Χατζηνικολάου και το Protothema του κ. Καραμήτσου.

NEO> H γερμανική εφημερίδα Berliner Zeitung δημοσιεύει μελέτη σύμφωνα με την οποία οι κίνδυνοι από τα εμβόλια COVID-19 είναι μεγαλύτεροι από τα οφέλη και ζητά από τη γερμανική κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα τις προτροπές εμβολιασμού. Στο μεταξύ και στην πολυ-εμβολιασμένη Αυστραλία έχουν απογειωθεί οι θάνατοι των εμβολιασθέντων.

Πάμε να δούμε τις τελευταίες εξελίξεις από τις ΗΠΑ με επίκεντρο τον Fauci.

Eδώ Ομοσπονδιακός δικαστής διέταξε την Τρίτη ανώτατα στελέχη (top-ranking) της κυβέρνησης Βiden- συμπεριλαμβανομένου του Dr. Anthony Fauci και της Γραμματείας Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre να παραδώσουν τις επικοινωνίες τους με πέντε γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εντός 21 ημερών.

Η απόφαση προέρχεται μετά από μήνυση που κατατέθηκε νωρίτερα φέτος από τον Γενικό Εισαγγελέα του Missouri Eric Schmitt και τον Γενικό Εισαγγελέα της Louisiana Jeffrey Landry, σύμφωνα με τους οποίους η κυβέρνηση Βiden συνεννοήθηκε με τις εταιρείες Big Tech Twitter, Meta (μητρική εταιρεία του Facebook), Youtube, Instagram και LinkedIn ώστε να λογοκρίνουν ορισμένες απόψεις με το πρόσχημα της αποτροπής της διακίνησης «παραπληροφόρησης» ή «παραπληροφόρησης».

Ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Terry Doughty τον Ιούλιο διέταξε την κυβέρνηση Βiden να παραδώσει γρήγορα τα αρχεία που ζητήθηκαν από τους ενάγοντες ως μέρος της διαδικασίας ανακάλυψης.

Στις 2 Αυγούστου, οι Schmitt και Landry υπέβαλαν αιτήματα ανακάλυψης αναζητώντας έγγραφα και πληροφορίες από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) και τον διευθυντή του, Fauci, τη Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre, τον Γενικό Χειρουργό Δρ. Vivek Murthy και την πρώην εκτελεστική διευθύντρια του Συμβουλίου Διακυβέρνησης Παραπληροφόρησης Nina Jankowicz.

Οι δικηγόροι των εναγόντων έστειλαν επίσης αιτήματα ανακάλυψης στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), την Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας και Ασφάλειας Υποδομών και τη διευθύντρια της, Jen Easterly, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (DHS) και το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS).

Τα αιτήματα οδήγησαν σε μια κρύπτη εγγράφων που αποκάλυπταν ότι περισσότεροι από 50 υπάλληλοι της κυβέρνησης Βiden και 12 υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν εμπλακεί σε μια πίεση λογοκρισίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, ορισμένοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι – συμπεριλαμβανομένου του Fauci – αρνήθηκαν να παράσχουν αρχεία ή να απαντήσουν σε ερωτήσεις που έθεσαν οι ενάγοντες, ισχυριζόμενοι ότι οι επικοινωνίες προστατεύονταν από εκτελεστικό προνόμιο.

Η κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι ο Fauci δεν θα έπρεπε να υποχρεωθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις του ενάγοντα ή να παράσχει αρχεία που σχετίζονται με την ιδιότητά του ως διευθυντής του NIAID ή που σχετίζονται με την ιδιότητά του ως ιατρικός επικεφαλής του Biden. Επιπλέον, η κυβέρνηση προσπάθησε να αποκρύψει αρχεία και απαντήσεις από την Jean-Pierre.

Ο δικαστής Doughty την Τρίτη έλυσε το αδιέξοδο αποφασίζοντας ότι τόσο ο Fauci όσο και η Jean-Pierre πρέπει να συμμορφωθούν με τις ανακρίσεις και να παραδώσουν τα αρχεία που ζητήθηκαν.

«Πρώτον», είπε ο δικαστής Doughty στην απόφαση, «οι ζητούμενες πληροφορίες είναι προφανώς πολύ σχετικές με τους ισχυρισμούς των εναγόντων. Οι ανακοινώσεις του Δρ. Fauci θα ήταν σχετικές με τους ισχυρισμούς των Εναγόντων σε σχέση με την υποτιθέμενη καταστολή της ομιλίας που σχετίζεται με τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής της προέλευσης του COVID-19 και με την εικαζόμενη καταστολή της ομιλίας σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μασκών και τα lockdown COVID-19. Οι επικοινωνίες του Jean-Pierre ως Γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου θα μπορούσαν να είναι σχετικές με όλα τα παραδείγματα των Εναγόντων».

Σύμφωνα με τον δικαστή Doughty:

«Οι κυβερνητικοί κατηγορούμενοι διαβεβαιώνουν όλες τις επικοινωνίες στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τον Δρ Fauci και τον Jean-Pierre με βάση τα εκτελεστικά προνόμια και το προνόμιο επικοινωνίας των προέδρων.

«Οι ενάγοντες παραδέχονται ότι δεν ζητούν εσωτερικές επικοινωνίες του Λευκού Οίκου, αλλά μόνο εξωτερικές επικοινωνίες μεταξύ του Δρ Fauci και/ή του Jean-Pierre και πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης τρίτων.

«Το πιο σημαντικό, το δικαστήριο διέταξε ότι τα εξωτερικά email του Δρ Fauci και της Karine Jean-Pierre στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να παραχθούν και να παραδοθούν έως τις 27 Σεπτεμβρίου, εντός 21 ημερών από την απόφαση.

Η Jenin Younes, δικαστική σύμβουλος της New Civil Liberties Alliance και δικηγόρος μερικών από τους Ενάγοντες, είπε στους The Epoch Times: «Γνωρίζουμε από τον προηγούμενο γύρο ανακάλυψης ότι οι προσπάθειες λογοκρισίας της ομιλίας όσων διαφωνούν με την κυβέρνηση σχετικά με την πολιτική του Covid έχουν έρθει από την κορυφή.

«Οι Αμερικανοί αξίζουν να γνωρίζουν τη συμμετοχή του Anthony Fauci σε αυτή την επιχείρηση, ειδικά επειδή έχει απαιτήσει δημόσια να λογοκρίνονται συγκεκριμένα άτομα, συμπεριλαμβανομένων δύο πελατών μας, του Jay Bhattacharya και του Martin Kulldorff, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

«Είναι καιρός ο Dr. Fauci να απαντήσει για την κατάφωρη περιφρόνησή του για τα συνταγματικά δικαιώματα και τις πολιτικές ελευθερίες των Αμερικανών», πρόσθεσε η Younes.

Η New Civil Liberties Alliance τον Αύγουστο προσχώρησε στη μήνυση, αναφέροντας στην περίληψη της υπόθεσης ότι η αγωγή εκπροσωπεί επίσης τους επιδημιολόγους και τους συν-συγγραφείς της Διακήρυξης του Great Barrington, Dr. Jayanta Bhattacharya και Martin Kulldorff, καθώς και οι Δρ. Aaron Kheriaty και Jill Hines.

Ως μέρος της απόφασης της Τρίτης, ο δικαστής Doughty δέχθηκε επίσης το αίτημα των εναγόντων να ανακρίνουν επιπλέον κυβερνητικούς αξιωματούχους με βάση την εξέταση των αρχείων που ελήφθησαν από το προηγούμενο αίτημά τους ανακάλυψης.

Αν και ο Fauci και ο Jean-Pierre δεν συμμορφώθηκαν με το αρχικό αίτημα ανακάλυψης, τα κυβερνητικά αρχεία που ελήφθησαν «αποκάλυψαν έναν στρατό ομοσπονδιακών γραφειοκρατών λογοκρισίας, συμπεριλαμβανομένων αξιωματούχων στον Λευκό Οίκο, το HHS, το DHS, την CISA, το CDC, το NIAID, το Γραφείο του Γενικού Χειρουργού, του Γραφείου Απογραφής, του FDA, του FBI, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, του Υπουργείου Οικονομικών και της Επιτροπής Εκλογικής Βοήθειας των ΗΠΑ», ανέφερε η NCLA σε δελτίο τύπου την 1η Σεπτεμβρίου.

Πάμε στην Ελλάδα τώρα όπου οι ξαφνικές αναχωρήσεις εμβολιασμένων συμπολιτών μας προκαλούν πλέον πανελλήνια αίσθηση και οι σχετικές ειδήσεις βρίσκουν (δικαιολογημένα) τη θέση που τους αναλογεί στα εγχώρια ΜΜΕ-έστω και με καθυστέρηση δύο ετών.

Στο μεταξύ καθώς οι “συμπτώσεις” οδηγούν στα ίχνη ενός εργαστηριακού ιού και μίας κατασκευασμένης πανδημίας βρίσκεται υπό διαμόρφωση κατηγορητήριο για Εγκλήματα σε Βάρος της ανθρωπότητας.

Ήδη αποκαλύπτεται ότι δύο εβδομάδες πριν το ξεκίνημα της πανδημίας η κυβέρνηση των ΗΠΑ(NIAID) και η MODERNA είχαν υπογράψει

Δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει η πανδημία, η κυβέρνηση (NIAID) και η MODERNA υπέγραψαν μια εμπιστευτική συμφωνία σχετικά με τα εμβόλια κατά του COVID, πώς το ήξεραν;

Χαρακτηριστικό της προπαγάνδας είναι το γεγονός ότι ο κ. Πλεύρης πιέζει τους ήδη 3πλά εμβολιασθέντες να προχωρήσουν σε 40 τρύπημα με εμβόλια για να οποία δεν έχουν γίνει κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, παρά μόνο σε 8 ποντίκια.

Στο μεταξύ μείζον θέμα δημιουργείται με την πρόσληψη ειδικών προπαγανδιστών των εμβολίων όπως ο διαβόητος κ. Βασιλακόπουλος ως επικεφαλής του Ερρίκος Ντυνάν από την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ήτοι τους κ.κ. Χαντζηνικολάου και Μεγάλου.

Η έστω ακούσια εμπλοκή σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας θα μπορούσε να κηλιβδώσει ιστορικά εταιρίες, τράπεζες, media, πρόσωπα, κλπ.

Καθώς οι εξελίξεις οδηγούν στα ίχνη ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας με στόχο τη μείωση και τον έλεγχο του πληθυσμού από μία συγκεκριμένη ελίτ η οποία πενθεί ήδη τις απώλειες του Πρίγκιπα Φιλίππου και της Βασίλισσας Ελισάβετ-μία δύο ακόμη απώλειες υπέργηρων μελών της θα μπορούσαν να επαναφέρουν στα καθ΄ημάς μία οδυνηρή τουλάχιστο 7ετία Τσίπρα αυτή τη φορά-παρότι ο επιτήδειος Αλέξης εμφανίζεται πρόθυμος στις υποδείξεις και ας μην ξεχνάμε πρόκειται για το πρόσωπο που έκανε το OΧΙ, ΝΑΙ.

Όπως έχουν επισημάνει κατ΄επανάληψη ο σημερινός πρωθυπουργός δεν έχει χρόνο για χάσιμο και σίγουρα δεν του αξίζει να βρεθεί απολογούμενος σε κανενός είδους Ειδικό Δικαστήριο για ένα Έγκλημα στο ξεκίνημα του οποίου είχε πλήρη άγνοια σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα ο οποίος έσπευσε να προκηρύξει εκλογές τον Ιούλιο του 2019 για να τις χάσει καθώς σε λιγότερο από 30 μέρες ξεκινούσε το σχέδιο της πανδημίας.

Έτσι τώρα διαβάζουμε σε ΜΜΕ όπως το Protothema και ο Enikos για τις αιφνίδιες αναχωρήσεις που λαμβάνουν χώρα εντός και εκτός Ελλάδος. Είναι πλέον καθημερινές, δύσκολο να συγκαλυφθούν και θα μπορούσαν να έχουν καταλυτική συμβολή στο εκλογικό αποτέλεσμα.


πηγη

Πρoβληματiζovται οι Στρατιωτικoi για τoυς ξαφνικoύς θαvάτoυς απo ...τnv ξαφvικiτιδα ! ! !

 











Δυστυχως τα μπολια εκαναν την ζημια....

Οσο κι αν δεν θελουν να το παραδεχθουν οι ειδικοι της συμφορας....

Δειτε...










Mnτσoτακn και Eρvτoγκαv, επειδn και οι δυo εiστε αvιστoρnτoι δεiτε κατι...

 


Δειτε πως αντιδρουν οι Ελληνες.....

Και να ξερετε...

Ισχυει και σημερα αυτο.....

Καπως ετσι θα τους δειτε, οταν τους φτασετε στα ακρα....

Εσεις δεν ξερετε, τι θα πει εξαγριωμενος Ελληνας...

πηγη


1.401.596 προβολές ! ! ! Kyrie Eleison απο την Анастасия Гладилина....

 


Αξιζει ο κοπος να το δεις....

Εναμιση εκατομμύριο το είδαν....



Η Avτζελivα τpωει μαμoυvια....Θα τnv φιλoυσες στo στoμα;



Ρητορικη η ερωτηση....

Να δειξουμε την σιχαμαρα μας θελουμε...

Και να ρωτησουμε.... 

Γιατι τοσο πολυ θελουν να τρωμε μαμουνια;

πηγη


Pωσiα: Aν δεv επιστραφoύv τα 600 δiς ευpώ πoυ δεσμεύσατε, δεv θα ξαναδεiτε στάpι και λιπάσματα....(ΑΔlΚΟ ΕΧΕl;)

Τι περιμεναν οι Ευρωπεοι;

Να ανεχτει τις παπαριες τους ο Ρωσος;



Απόφαση λοιπον, της Ρωσίας να απαντήσει στις δυτικές κυρώσεις με εμπάργκο στα λιπάσματα και στα υλικά που με τα οποία παρασκευάζονται τα λιπάσματα κατά τον Maximo Torero, επικεφαλής οικονομολόγο του Οργανισμό Τροφίμων & Γεωργίας (FAO) των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), «οι αυξημένες τιμές λιπασμάτων θα μειώσουν την παγκόσμια παραγωγή σιτηρών κατά 40% την επόμενη περίοδο φύτευσης».

Σε συνδυασμό με τις διακοπές της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και τις αποτυχίες των καλλιεργειών παγκοσμίως λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, η αύξηση της παραγωγής τροφίμων με μειωμένα λιπάσματα την επόμενη σεζόν φύτευσης μέσω βασικών χωρών εξαγωγής θα μπορούσε να είναι δύσκολη.

Οι υψηλές τιμές των λιπασμάτων αναμένεται να συρρικνώσουν και την παγκόσμια παραγωγή ρυζιού.

Το ρύζι τρέφει τη μισή ανθρωπότητα και είναι ζωτικής σημασίας για την πολιτική και οικονομική σταθερότητα σε ολόκληρη την Ασία και την Υποσαχάρια Αφρική.

Οι διακοπές του εφοδιασμού θα πυροδοτήσουν κοινωνικές αστάθειες σε αυτές τις περιοχές του κόσμου. Ο κίνδυνος αναταραχής είναι υψηλός τους επόμενους έξι μήνες.

Άλλοι αξιωματούχοι των Ηνωμένων Εθνών τις τελευταίες εβδομάδες έχουν εντείνει τις προειδοποιήσεις σχετικά με την κρίση τιμής των λιπασμάτων. Οι τιμές στη Βόρεια Αμερική έχουν ξεφύγει από τα υψηλά αλλά παραμένουν 220% πάνω από τα επίπεδα στις αρχές του 2020.

Η Αφρικανική Τράπεζα Ανάπτυξης προειδοποίησε ότι η ήπειρος δεν διαθέτει 2 εκατομμύρια μετρικούς τόνους λιπάσματος.

“Αρχίζουμε πραγματικά να φωνάζουμε από κάθε πύργο ότι υπάρχει κρίση λιπασμάτων… και η κρίση λιπασμάτων είναι τεράστια”, δήλωσε στο Politico ένας αξιωματούχος του ΟΗΕ που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας. 

Τα τεχνητά λιπάσματα περιέχουν τρία βασικά συστατικά: Άζωτο, φώσφορο και κάλιο. Η Ρωσία αρνείται πλέον να τα εξάγει στις δυτικές χώρες και ο ίδιος ο Β.Πούτιν εξήγγειλε ότι «θα αναδιαρθρωθεί το παγκόσμιο σύστημα από την αρχή για να σταματήσουν οι δυτικές χώρες να εκμεταλλεύονται τους φτωχούς».

Η απάντηση της Ρωσίας σε όλα αυτά είναι «Οι κυρώσεις αφορούν τους δυτικούς. Τους άλλους λαούς θα τους σώσουμε εμεί. Δεν χρειαζόμαστε μεσάζοντες για να πουλάνε το σιτάρι μας και τα λιπάσματά μας, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα».

Η Ρωσία έχει απαγόρευσε τις εξαγωγές ορισμένων προϊόντων και εξοπλισμού από τη χώρα, μεταξύ των οποίων των βασικών θρεπτικών συστατικών που περιέχουν άζωτο, ποτάσα και φωσφορικά άλατα στους δυτικούς ως απάντηση στις κυρώσεις και κυρίως στην δέσμευση-«κλοπή» 600 δισ. ευρώ ρωσικών καταθέσεων στο εξωτερικό.

Η απόφασή της αυτή έχει εκτοξεύσει τις τιμές των λιπασμάτων σε μια περίοδο που οι αγρότες αντιμετώπιζαν ήδη υψηλό κόστος λιπασμάτων λόγω των κυρώσεων στη Λευκορωσία, την κορυφαία παραγωγό ποτάσας, και τους περιορισμούς εξαγωγών από την Κίνα.

Στην Ευρώπη οι αυξανόμενες τιμές του φυσικού αερίου είχαν ως αποτέλεσμα οι παραγωγοί να μειώσουν την παραγωγή τους. Το φυσικό αέριο είναι ένα βασικό συστατικό στη διαδικασία που χρησιμοποιείται για την παραγωγή λιπασμάτων με βάση το άζωτο που χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία καλλιεργειών.

Ο δείκτης για τα λιπάσματα της CRU έχει αυξηθεί 30% από την αρχή του έτους και πλέον είναι υψηλότερος από τα επίπεδα που είχαν παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια της επισιτιστικής και ενεργειακής κρίσης όταν οι τιμές εκτοξεύτηκαν το 2008.


πηγη

Aς καταλάβoυμε πoύ βασiστnκε τo όλo αφnγnμα.....



Δεν τα λεμε εμεις....

Δειτε το βιντεο και αν εχετε μυαλο και κριση θα καταλαβετε...

πηγη


Αv μπoλιαστεiτε πpωτα με τα παλια μπoλια, γιoκ καιvoυριo....Aπειλεi Avεμβoλiαστoυς η Παγωvα ! ! !

Αυτος που μεχρι σημερα εμεινε ανεμβολιαστος, πιστευει η ψευτογιατρινα, οτι θα θελησει να μπολιαστει με το καινουριο μπολι......

Και απειλει...

Αν δεν κανετε τα παλια πρωτα, δεν θα κανετε το νεο....

Εχει πολυ πλακα ρε...



Η πρόεδρος λοιπον, της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη μιλώντας  στο MEGA για το επικαιροποιημένο εμβόλιο του κορωναϊού είπε πως οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να το κάνουν και επίσης ότι όσοι έχουν κάνει τρεις δόσεις να κάνουν και τέταρτη πριν προχωρήσουν στο νέο εμβόλιο.

Συγκεκριμένα είπε πως όσοι έχουν λάβει τις τρεις δόσεις, πρέπει να κάνουν και την 4η, δίχως να περιμένουν το καινούριο εμβόλιο που θα έρθει τον Δεκέμβρη. «Όποιος δεν έχει κάνει καθόλου εμβόλια, δεν μπορεί να κάνει απευθείας το επικαιροποιημένο γιατί αυτό είναι αναμνηστική δόση στην ουσία. Ξεκινάνε να εμβολιάζονται κανονικά από την αρχή», είπε η γιατρός, σημειώνοντας πως είτε θα λάβουν τις δύο αρχικές δόσεις, είτε το μονοδοσικό της Johnson&Johnson.

Αναφορικά με όσους νόσησαν, ενώ είχαν κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου, η Παγώνη επισήμανε πως δεν θα προχωρήσουν στην 4η δόση, αλλά θα κάνουν απευθείας το επικαιροποιημένο μετά από 4 μήνες, από την ανάρρωσή τους. Για την Όμικρον, το εμβόλιο θα το έχουμε τέλος Οκτώβρη, αλλά για τις υποπαραλλαγές 4 και 5 θα τα έχουμε τον Δεκέμβρη αυτού του έτους.

«Όσον αφορά το εμβόλιο της Pfizer αφορά ηλικίες από 12 ετών και άνω, ενώ της Moderna από 18 και άνω» διευκρίνισε η γιατρός και εξήγησε πως πρόκειται για εμβόλια στα οποία έχουν γίνει γρήγορες μελέτες και θα βοηθήσουν πολύ στη σοβαρή νόσηση, στους θανάτους και εστιάζουν στα στελέχη Ο4 και Ο5 που «θα περιορίσουν από τα στοιχεία που έχουμε τη διασπορά».

«Από τις οδηγίες που θα δοθούν τη Δευτέρα από την Επιτροπή Εμβολιασμού, αυτοί που πρέπει να κάνουν το εμβόλιο είναι οι άνω των 60, αυτοί που έχουν πολλά υποκείμενα νοσήματα, οι έγκυες, οι ομάδες οι ευαίσθητες όπως τις ξέρουμε όλοι» σημείωσε η Παγώνη, ενώ διευκρίνισε πως οι άνω των 60 ετών που έχουν κάνει την 4η δόση του εμβολίου, δεν θα χρειαστεί για την ώρα να κάνουν και το καινούριο.

Γιατί άραγε τα λέει όλα αυτά η Παγώνη; Μήπως για να τελειώσουν οι παρτίδες των προηγούμενων εμβολίων; Γιατί όλες οι διαπιστώσεις της γιατρού οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα: Είτε είναι κάποιος εμβολιασμένος, είτε έχει εμβολιαστεί με τρεις δόσεις, να κάνει πρώτα το παλαιότερο!

Έτσι, ακόμα και το σενάριο που σκέφτονταν κάποιοι ανεμβολίαστοι να περιμένουν μέχρι να προκύψει κάποτε ένα δοκιμασμένο και πιο ασφαλές εμβόλιο κατά του Covid-19 δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. θα υποχρεωθούν να κάνουν όλα τα προηγούμενα πειραματικά σκευάσματα, όπως είναι και αυτό που έρχεται, καθώς δεν έχουν γίνει κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, παρά μόνο σε πειραματόζωα.


πηγη

Πρoστιμo 5.000 ευpώ σε πιτσιρiκα πoυ γλωτσnσε μiα γατα....

Βαριά καμπάνα στην 15χρονη που κλώτσησε το γατι....

Και η απορια ειναι....

Αν κλωτσουσε ανθρωπο, θα ετρωγε αυτη την ποινη;



Στην Κρήτη για να «σπάσει πλάκα» με τις φίλες της....

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η 15χρονη ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία στην Κρήτη για την κακοποίηση της γάτας.

Μάλιστα, η ανήλικη κλήθηκε σε απολογία λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και της επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ.

Η ανήλικη φαίρεται να προσεγγίζει αρχικά το ζώο, να το κρατάει στα χέρια της, να το αφήνει κάτω και στη συνέχεια να το κλωτσά με δύναμη που το τετράποδο εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά.


πηγη

Στoxoς να απoσυvδεσoυv τiς καpδιακες αvακoπες μαθnτωv απo τα εμβoλια...



Ο δημοσιογράφος Στιου Πίτερς παίρνει συνέντευξη από τον Κέβιν Τατλ, καθώς η κόρη του τού έφερε ένα φυλλάδιο από το σχολείο που εξηγεί τον κίνδυνο της καρδιακής ανακοπής των μαθητών όταν αθλούνται. 

Στόχος είναι να καταστεί η καρδιακή ανακοπή ένα φυσιολογικό περιστατικό χωρίς να συνδέεται με τα εμβόλια.

πηγη


Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Aυτα τα ξεpατε;



Aν δεν τα ξερατε, εδω ειμαστε....

Να σας τα λεμε....

Κι ας θυμωνουν καποια λαμογια....

πηγη




Aυτα πoυ δεv εδειξαv τα "δnμoκρατικα" μας καvαλια...

 


θα τα δειξουμε εμεις...

Μας αρεσει οτι τους ποναει....

πηγη


Ακoυστε τi λεει ο φovιας....

 


Δεν τα λεμε εμεις...

Ομολογει....

Ακουστε τον....

Εισαγγελεας υπαρχει;

πηγη


Θυμασαι; Αν οxι θα στo θυμiσoυμε εμεiς...

 



Πολυ μ αρεσει που τους χαλαμε την πιατσα....

Και θα συνεχισω να το κανω....

πηγη


Τι εxoυν vα μας πoυν γι αυτo οι "ειδικoi";

 


Μια ρωτηση κανουμε....

Και αν μπορουν ας απαντησουν...



Eσυ πoυ επιμεvεις oτι τo εμβoλιo εivαι ακivδυvo, ακoυσε τnv Xαρα, ακoυσε ρε...

 


Εμεις τι να πουμε;

Τα λεει ολα η Χαρα...

Ακουσε την, μυαλο και κριση εχεις και....

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ !

Χαρά Τρυφερή


Kυριε Aπερxoμεvε "Πρωθυπoυργε", πρiv δωσεις συλλυπnτnρια για τnv βασiλισσα Eλισαβετ, δες αυτo το βivτεο....



Δες το βιντεο ρε ανιστορητε...

Δες σε ποια ΦΟΝΙΣΣΑ θα δωσεις συλλυπητηρια....



Διαβαστε και πεiτε μας...Εivαι, ή δεv εivαι εvoxος;



ΕΝΟΧΟΣ

Σου φόρεσε μάσκα και γάντια, σε υποχρέωσε να στέλνεις sms για να βγαίνεις από το σπίτι σου και πειθαρχώντας συναίνεσες στην εδραίωση της σκλαβιάς και της απαξίωσής σου.

ΕΝΟΧΟΣ.

Σου επέβαλε πρόστιμα γιατί θέλησες να αναπνεύσεις ελεύθερα και να μαζέψεις λίγο ήλιο. Τα πλήρωσες.

ΕΝΟΧΟΣ.

Σε έκανε να νιώθεις μουδιασμένος, οπότε έβλεπες αστυνομικό και κρυβόσουν. ΕΝΟΧΟΣ.

Σου επέβαλε να κυκλοφορείς ακόμη και στον καθαρό αέρα μασκοφορεμένος εισπνέοντας διοξείδιο-βακτήρια και υπάκουσες. ΕΝΟΧΟΣ.

Σου επέβαλε να μασκοφορέσεις το παιδί σου, δεν έβγαλες άχνα. (και μια διαπίστωση: Ο Έλληνας που άλλοτε για τα παιδιά του μπορούσε να μεταμορφωθεί σε superman, πλέον το κάνει μόνο για την τσέπη του).

ΕΝΟΧΟΣ.

Σου έθαψε πατέρα, μάνα και αδέλφια σαν τα σκυλιά μέσα σε μια σακούλα, μα εσύ παραμένεις απαθής.

ΕΝΟΧΟΣ.

Σου κάρφωσε τον στυλεό στο ρουθούνι, προκειμένου να εργαστείς για ένα κομμάτι ψωμί, ψιλομάτωσες αλλά το δέχθηκες χωρίς αντιρρήσεις. Στον ξανακάρφωσε για δεύτερη φορά μέσα στην βδομάδα και η δεύτερη θα γίνει τρίτη και η τρίτη τέταρτη μέχρι να τρυπηθείς. Θα σκύψεις το κεφάλι σε όλα. Ο σβέρκος σου ακόμη αντέχει. ΕΝΟΧΟΣ.

Σε μάντρωσε στο σπίτι από τις 9 ως τις 5 με την αισχρή δικαιολογία ότι πρόκειται για ένα απαραίτητο μέτρο και φυλακίστηκες χωρίς να αντιδράσεις. Θα σε ξαναμαντρώσει, είσαι πια ένας καλά εκπαιδευμένος πειραματάνθρωπος.

ΕΝΟΧΟΣ.

Σου απαγόρευσε να βολτάρεις στις πλατείες, σου απαγόρευσε να επισκέπτεσαι τους συγγενείς και τους φίλους σου, σου πρότεινε με τρόπο να δοκιμάζεις έξω από τα μαγαζιά ρούχα και παπούτσια, που ήθελες να αγοράσεις, το έκανες και αυτό και ξεγυμνώθηκες ψυχή τε και σώματι στα πεζοδρόμια.

ΕΝΟΧΟΣ.

Πάτησε η φασιστική τους μπότα ακόμη και στο σπίτι σου και σου υπέδειξε με ποιον τρόπο θα ψήσεις το αρνί το Πάσχα. Στον φούρνο με πατάτες. Το δέχθηκες και αυτό. ΕΝΟΧΟΣ.

Σου στέρησε γιορτές, ήθη και έθιμα του τόπου σου, ενώ την ίδια στιγμή εγκαθιστούσε δίπλα σου ανθρώπους, από ξένους και μακρινούς τόπους που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι, αμπόλιαστοι, ατεστάριστοι, που γιορτάζουν ελεύθερα τα δικά τους έθιμα, κι εσύ κοιτάζεις αποχαυνωμένος. Εκείνοι δεν αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Σε ενοχλεί, αλλά ακόμη κοιτάζεις.

ΕΝΟΧΟΣ.

Ήρθε το εμ3όλιο σε 8 μήνες που θα σε οδηγούσε στην ελευθερία! Ούτε που ήξερες, ούτε ξέρεις τι είναι, κανένας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, κανένας δεν σε πείθει για την αποτελεσματικότητά του και όμως πας να τρυπηθείς. Πρώτα με το μαλακό... για να μην τρομάξεις. Μετά επί πληρωμή, 150 ψωροευρώ. Μετά χωρίς σάλιο. Καθαρός βιασμός "σε θέλω -> μα θα σε πληρώσω -> θα μου κάτσεις θες δεν θες". Μια δόση, μετά δυο, οι δυο δόσεις έγιναν τρεις και οι τρεις θα γίνουν τέσσερις, πέντε και πάει λέγοντας... Εν τω μεταξύ, δίπλα σου οι εμ3ολιασμένοι συνεχίζουν να νοσούν, να νοσηλεύονται στις ΜΕΘ, να έχουν σοβαρές παρενέργειες, να πεθαίνουν. Και όμως πας να τρυπηθείς. Τα συζητάς, μιλάς για τις ανησυχίες σου, έχεις σοβαρές ενστάσεις, και όμως... πας να τρυπηθείς.

ΕΝΟΧΟΣ.

Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, άγρια βιασμένο και καταξεσκισμένο μπροστά στα μάτια σου, οι ελευθερίες σου πάνε περίπατο, παρέα με το χαμόγελο και την υγεία σου, ψυχική και σωματική!! Η ζωή σου μέσα στο μνήμα κι εσύ κοιτάζεις σαν ναρκωμένος πρεζάκιας βγάζοντας διαδικτυακές κορώνες για το Οβιέδο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, απαριθμώντας άρθρα του Συντάγματος.

Έστω και τώρα, έστω κι έτσι ενημερώθηκες, έμαθες;; Αν όχι είσαι πλέον αδικαιολόγητος.

Ε-Ν-Ο-Χ-Ο-Σ.

Υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να ξυπνήσεις;; Υπάρχει ακόμη ψυχή αλλά και χρόνος να αντιδράσεις στα μέτρα τους;; Ή πλέον μπήκες στο παιχνίδι τους τόσο βαθιά, που έγινες ο ίδιος παιχνίδι;;

Μην περιμένεις ΣΩΤΗΡΕΣ. Οι λειτουργοί της Έρμης της δικαιοσύνης κρύβονται και σωπαίνουν.

Οι πρωτοκλασάτοι της εκκλησίας Α.Ε. πέταξαν Θεό, πετραχήλια και άρπαξαν τα τριάκοντα αργύρια, το αντίτιμο σιωπής και προδοσίας.

Αντιπολίτευση δεν υπάρχει, είναι όλοι τους όψεις του ίδιου νομίσματος, συμπαίκτες, συνεργάτες, σύμμαχοι.

Άνθρωποι που θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά, τηρούν σιγήν ιχθύος και είναι το ίδιο ένοχοι στα δικά μου μάτια, όσο και οι εφιάλτες-δικτάτορες που μας κυβερνούν.

Υπάρχεις εσύ, υπάρχω εγώ, χωρίς ταμπέλες, χωρίς χρώματα, χωρίς "ανήκω εκεί" Δεν ανήκω πουθενά και η μάχη είναι πρωτίστως προσωπική, για να φτάσει η στιγμή να γίνει συλλογική. Μα είτε ξυπνήσεις τώρα είτε όχι, είτε θες να ξυπνήσεις είτε όχι, να είσαι σίγουρος/σίγουρη ότι το αύριο θα έχει ατελείωτη αφύπνιση και αγώνα. Δεν είναι όλοι οι αγώνες για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ήρεμοι.


πηγη

Kαρδιoλόγoς Kαρυστιvoς: Με τoσες δoσεις, πρέπει οι εμβoλιασμέvoι vα μετovoμαστoύν σε xρnστες....

Ουτε μια, ουτε δυο...176 μελετες φωναζουν οτι τα “φίμωτρα” κάνουν κακό στην υγεία ! ! ! 



Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας χαρακτήρισε ο κος Γιώργος Καρυστινός, την υποχρέωση των επαναλαμβανόμενων δόσεων των εμβολίων. .

“Για όλα τα φάρμακα υπάρχουν δύο βασικές αρχές. Πρέπει να ξέρεις τη δόση τη θεραπευτική και να γνωρίζεις το εάν έχει σοβαρές παρενέργειες. Τα συγκεκριμένα σκευάσματα, έχουν αποτύχει και στις δύο. Για ποια δόση μιλάμε; Εναντίον ενός στελέχους που είχαμε πριν δυόμιση χρόνια;Μιλάμε για απάτη. “Στη Γαλλία, λειτουργούν ακόμα κάποιοι θεσμοί”, τόνισε ο κος Καρυστινός αναφορικά με την κατάργηση του green pass από την γαλλική βουλή.

“Εδώ εφαρμόζονται ναζιστικά συστήματα. Στην Ελλάδα τα έχουν καταρρακώσει όλα με τη συνενοχή των δικαστών. Η απόφαση του ΣτΕ για την συνταγματικότητα του προστίμου εναντίον των ανεμβολίαστων, είναι απλά μια ανακοίνωση, μία ενημέρωση για το κοινό και τίποτα παραπάνω. Ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσημα, ούτε έχει νομική ισχύ. Θα πρέπει πρώτα η απόφαση να εκδοθεί επισήμως. Αυτά είναι κομπίνες, απάτες που διαπράττουν οι δικαστικοί. “Οι αποζημιώσεις για τυχον παρενέργειες του εμβολιασμού, δεν θα πρέπει να πληρωθούν από τον δημόσιο κορβανά, αλλά από τις τσέπες των πολιτικάντηδων και των εταιριών. όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτό το έγκλημα.

“Έχω στα χέρια μου 178 μελέτες που υποστηρίζουν οτι τα “φίμωτρα” κάνουν κακό στην υγεία. Δεν ενδιαφέρεται κανείς, προμοτάρουν μάσκες και εμβόλια γιατί θέλουν να τρομοκρατούν και να εξαπατούν τον κόσμο. Ας κλείσουν τις τηλεοράσεις και ας βάλει ο καθένας το μυαλό του να δουλέψει”.


πηγη

Πως εiπατε; Aρxαιoκαπnλoι oι Mnτσoτακnδες; Για ακoυστε...

 



Για ακουστε αυτα, που δεν θα τ ακουσετε ποτε στα καναλια...

πηγη

Hμασταv Eισβολεiς στnv M.Aσiα κατα τoυς Aμερικαvoυς ! ! ! ΞΥΠNAΤΕ ΡΕ, το ΝATΟ εivαι εxθρoς μας....

Το σπιτι του παππου μου στην Κυζικο, υπαρχει ακομη και κατοικουν Τουρκοι....

Οποτε....

Αει σικτιρ Αμερικανομαλακες ! ! ! 



Στην επίσημη ιστοσελίδα της αμερικανικής διοίκησης της 39ης Πτέρυγας Μάχης στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ από τις 30 Αυγούστου έχει αναρτηθεί (και είναι ακόμα αναρτημένο) ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο εξηγεί τι είναι η «Ημέρα Νίκης» για την Τουρκία.

Το κείμενο υπογράφει ο επί 35 χρόνια Τούρκος σύμβουλος της χώρας υποδοχής για το γραφείο Δημοσίων Υποθέσεων της 39ης Πτέρυγας Μάχης Μεχμέτ Μπιρμπιρί.

Το κείμενο αυτό, όπως σημειώνεται, απαντά στα ερωτήματα, που τέθηκαν από το κοινό για την εθνική εορτή των Τούρκων στο επίσημο email της αμερικανικής βάσης.

«Εισβολείς οι Ελληνες το 1922»

Η ερώτηση, η οποία αναπτύσσεται διεξοδικά, είναι η εξής: «Τι είναι η Ημέρα της Νίκης και πότε γίνονται στρατιωτικές προαγωγές στην Τουρκία;».

Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της αμερικανικής μονάδας και συγκεκριμένα στην πρώτη παράγραφο του κειμένου, οι Έλληνες χαρακτηρίζονται ως εισβολείς.

«Η Ημέρα της Νίκης είναι μια τουρκική εθνική εορτή, που γιορτάζεται στις 30 Αυγούστου κάθε χρόνο. Είναι η ημέρα της τελικής νίκης μεταξύ των εθνικών τουρκικών δυνάμεων επί των Ελλήνων εισβολέων το 1922.

Η Οθωμανική Αυτοκρατορία, η οποία βρισκόταν στην εξουσία για σχεδόν 600 χρόνια, ήρθε αντιμέτωπη με την ήττα κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά τον πόλεμο, η Τουρκία διαιρέθηκε και καταλήφθηκε από βρετανικά, γαλλικά, ιταλικά και ελληνικά στρατεύματα.

Δεδομένου ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν ήταν σε θέση να αντισταθεί στην κατοχή, ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ξεκίνησε τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας και ίδρυσε μια εθνική τουρκική δύναμη για να εκδιώξει τις ξένες δυνάμεις από τη χώρα».

Όλα αυτά και ενώ είχε αναρτηθεί παρόμοιο συγχαρητήριο μήνυμα από το ΝΑΤΟ (το οποίο αργότερα κατέβηκε εν μέσω κατακραυγής).

Η Συμμαχική Χερσαία Διοίκηση του ΝΑΤΟ με ανάρτησή της τότε στον λογαριασμό της στο Twitter για την εθνική γιορτή της Τουρκίας, συνεχάρη τους Τούρκους για τη νίκη τους κατά των Ελλήνων το 1922 και φυσικά για την Μικρασιατική Καταστροφή και την Γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Χρησιμοποίησε τις λέξεις: «Ευτυχισμένη Ημέρα Νίκης» στα τουρκικά, όπως γράφει η Turk Press, αλλά και όλα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Και πρόσθεσε: «Σήμερα συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την ανεξαρτησία της Τουρκίας. Συμμετέχουμε με τους Τούρκους συμμάχους μας σε όλο το ΝΑΤΟ και πέραν αυτού για να γιορτάσουμε τη Νίκη τους και την Ημέρα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων».

Αυτοί που το έγραψαν αυτό ή είναι εντελώς «βλήματα» και δεν ξέρουν τι γράφουν γιατί είναι άσχετοι από Ιστορία ή ξέρουν ακριβώς τι λένε και έχουν σκοπό και το λένε.

Στο tweet, η ηγεσία του ΝΑΤΟ κάνει hashtag το τουρκικό υπουργείο Αμυνας, ενώ η Turk Press εξηγεί σε ποιον απευθύνεται η φράση να «γιορτάσουμε τη Νίκη τους», τονίζοντας ότι  «Η Αγκυρα στις 30 Αυγούστου τιμά τη νίκη επί των συμμαχικών δυνάμεων και των ελληνικών δυνάμεων εισβολής, που είναι εθνική γιορτή στην Τουρκία και την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου».

Άλλο καταπληκτικό ατόπημα! Το ΝΑΤΟ αναγνώρισε το Ψευδοκράτος!

Τώρα όμως οι Αμερικανοί το πήγαν ακόμα παραπέρα. Χαρακτήρισαν τους Έλληνες «εισβολείς» στα δικά τους πατρογονικά εδάφη…


πηγη

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Aυτov τov voμο του Mnτσoτακικoυ Kαθεστωτoς τov ξεpατε; Για ακoυστε....

Πολλα ειναι που δεν τα λενε...
Τα λεμε εμεις ομως και τους χαλαμε την πιατσα....
Μας αρεσει οτι τους ποναει τους λαμογιους....
Ακουστε και θα καταλαβετε...


Mπακoγιάvvn: Έxω υπάpξει φυλαkισμέvn επi Xoύvτας... (Τi αλλo θα ακoυσoυμε ρεεεεεεεεεεεε;)

Τι αλλο θα μας πουν οι επαγγελματιες ψευτες αυτης της οικογενειας;



Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κατά δήλωση του ίδιου έχει υπάρξει εξόριστος 6 μηνών, που σίγουρα αποτελεί κάποιου είδους ρεκόρ, σήμερα μάθαμε ότι και η Ντόρα Μπακογιάννη έχει υπάρξει φυλακισμένη επί Χούντας, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης για τα βάσανα που έχει περάσει η οικογένεια Μητσοτάκη,από την εποχή ακόμα που ο πατέρας Κωνσταντίνος έτρωγε επί Κατοχής τρία συσσίτια.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν στο βήμα, ο κ. Βαρουφάκης ξαφνικά σταμάτησε, καθώς, όπως είπε, η κυρία Μπακογιάννη μιλούσε συνεχώς.

«Μήπως σας ενοχλώ, κυρία Μπακογιάννη; Μιλάτε συνεχώς, αλλά είναι δικαίωμά σας» είπε εμφανώς ενοχλημένος προς τη βουλευτή της ΝΔ.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

– Μπακογιάννη: Μια ερώτηση έκανα

– Βαρουφάκης: Ε, δεν κάνατε μια ερώτηση, ολόκληρη συζήτηση κάνατε

– Μπακογιάννη: Ε, θα το συνηθίσετε

– Βαρουφάκης: Την αγένειά σας θα πρέπει να την συνηθίσω και εκ του σύνεγγυς

– Μπακογιάννη: Έχω υπάρξει φυλακισμένη, υποδουλωμένη όχι

Στη συνέχεια, η βουλευτής της ΝΔ ανέβηκε στο βήμα και συνέχισε την κόντρα επαναλαμβάνοντας ότι έχει υπάρξει φυλακισμένη αλλά ποτέ υπόδουλη, για να απαντήσει στην φράση του Βαρουφάκη «Κανένα Σύνταγμα δεν μπορεί να αποδώσει στους πολίτες δικαιώματα, όταν το κράτος είναι υπόδουλο».

«Σε αυτή τη Βουλή έχουν ακουστεί πολλά. Θα έπρεπε να πάψει να μας εκπλήσσει ο πολιτικός λόγος ορισμένων συναδέλφων. Νιώθω την ανάγκη να κάνω την δήλωση αυτή, στα 30 χρόνια που είμαι στη Βουλή ουδέποτε ένιωσα βουλευτής υποδουλωμένου έθνους. 

Έχω υπάρξει φυλακισμένη επί Χούντας, αλλά υπόδουλη ποτέ. Όσα ακούστηκαν είναι απαράδεκτα και οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να τα καταγγείλουν. Δεν δίνουμε σημασία, γιατί ακούγονται από ανθρώπους με συγκεκριμένη πορεία, αλλά όταν ακούγονται από αυτό το βήμα χρειάζονται απάντηση» είπε η Ν.Μπακογιάννη.


πηγη

Μnτσoτακηηηη, παλι κoπλιμεvτα εισεπpαξες....Aκoυ ακoυ ! ! !



Ολοι μιλουν για σενα Κουλη....
Με τα καλυτερα λογια...
Δεν το πιστευετε;
Ακουστε...

Μυoκαρδiτιδα & Περικαρδiτιδα πρoκαλει το Eμβoλιo τnς NOVAVAX πoυ πρoτειvαv στoυς αvεμβoλiαστoυς....

Το Εμβόλιο της NOVAVAX που πρότειναν στους ανεμβολίαστους ως το πιο «παραδοσιακό» τελικά προκαλεί Μυοκαρδίτιδα & Περικαρδίτιδα, γιατί περιέχει τη τοξική Πρωτεΐνη Ακίδα...



Και πώς γνωρίζουμε ότι η μυοκαρδίτιδα συνδέεται με την πρωτεΐνη ακίδας; Επειδή το NOVAVAX δεν έχει λιπιδικά νανοσωματίδια (LNP) ούτε mRNA, αλλά ατόφια την Ακίδα!

Μας είπαν ότι το Novavax θα ήταν λύση για να πειστούμε εμείς οι ανεμβολίαστοι, αλλά και να αυξηθεί ο εμβολιασμός σε περιοχές με χαμηλή κάλυψη. Επίσης, ότι Αυτό λειτουργεί με τον παραδοσιακό και γνωστό από τη δεκαετία του 1980, τρόπο που λειτουργούν τα εμβόλια. Σοβαρά;

Αυτό όμως δεν ισχύει διότι τα συγκεκριμένα εμβόλια από τα μεσα της δεκαετίας του 1980 δεν είναι καθόλου “παραδοσιακά”, αφού δε χρησιμοποιούν αδρανοποιημένους/εξασθενημένους φυσικούς ιούς αλλά πρώιμη τεχνολογία γενετικής μηχανικής με ανασυνδυασμένους ιούς για να αντιμετωπίσουν ασθένειές όπως η ηπατίτιδα Β, ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων και η μηνιγγίτιδα, με αμφίβολα ως τώρα αποτελέματα.

Αυτό που Κάνει εντύπωσή είναι ότι ακόμα και το CDC συστήνει στους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν με το διαφορετικό εμβόλιο COVID της Novavax με επιρρήματα του τύπου ότι είναι “διαφορετική τεχνολογία” και πιο “συμβατή επιλογή”:

Είναι όμως;

Η πραγματικότητά είναι οτι η Novavax χρησιμοποιεί τη γενετική μηχανική για να αναπτύξει “αβλαβή” αντίγραφα της (σ.σ. Τοξικής) πρωτεΐνης ακίδας του κορωνοϊού μεσα σε κύτταρα εντόμων. Οι επιστήμονες εξάγουν και καθαρίζουν την πρωτεΐνη ακίδας και στη συνέχεια την αναμειγνύουν σε μια χημική ουσία που βοηθά στην τόνωση του ανοσοποιητικού.

Πώς πήραν την πρωτεΐνη ακίδας; Η μέθοδος της Novavax χρησιμοποιεί κύτταρα σκώρου για την παραγωγή πρωτεϊνών ακίδας: 

Οι ερευνητές επιλέγουν τα επιθυμητά γονίδια που δημιουργούν ορισμένα αντιγόνα SARS-CoV-2 (πρωτεΐνη ακίδας).

Οι ερευνητές βάζουν τα γονίδια σε έναν βακουλοϊό, έναν ιό εντόμων.

Ο βακουλοϊός μολύνει τα κύτταρα του σκώρου και πολλαπλασιάζεται μέσα τους.

Αυτά τα κύτταρα του σκόρου δημιουργούν πολλές πρωτεΐνες ακίδας.

Οι ερευνητές εξάγουν και εξαγνίζουν τις πρωτεΐνες της ακίδας.

«Το εμβόλιο Novavax δεν έχει γενετικό υλικό, παρά μόνο πρωτεΐνες», λέει ο Δρ Florescu. «Η τεχνολογία του εμβολίου είναι πιο παραδοσιακή και μοιάζει πολύ με ένα εμβόλιο γρίπης που βασίζεται σε πρωτεΐνες». Τα εμβόλια κατά της γρίπης έχουν χρησιμοποιήσει επίσης αυτή τη μέθοδο εργοστασίων κυττάρων σκώρου.

Επομένως, το εμβόλιο της Novavax δεν είναι ούτε παραδοσιακό αλλά ούτε ασφαλές, αφού χρησιμοποιεί επίσης ως αντιγόνο την πρωτεΐνη ακίδα, η οποία είναι ενδοθηλιακή τοξίνη και που ευθύνεται για τη καταστροφή σημαντικών και μη αναγεννούμενων κατάρων όπως της καρδίας (και όχι μόνο), με αποτέλεσμά οι νεότερες έρευνές του FDA για το εμβόλιο της Novavax να δείχνουν ανησυχία για κίνδυνο εμφάνισής μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας.

Και πώς γνωρίζουμε ότι η μυοκαρδίτιδα συνδέεται με την πρωτεΐνη ακίδας; Επειδή το NOVAVAX δεν περιέχει λιπιδικά νανοσωματίδια (LNP) ουτε mRNA, αλλά ατόφια την ακίδα!

Ο Dr. Paul Alexander συγκεκριμένα αναφέρει:

Εμβόλιο NOVAVAX & Μυοκαρδίτιδα (φλεγμονή του καρδιακού μυός) & Περικαρδίτιδα (φλεγμονή της επένδυσης του σάκου που περιβάλλει την καρδιά). ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι η μυοκαρδίτιδα συνδέεται με την ακίδα και όχι με το mRNA ή τα λιπιδικά νανοσωματίδια (LPN).

Πώς γνωρίζουμε ότι η μυοκαρδίτιδα δε συνδέεται με τα λιπιδικά νανοσωματίδια (LNP) και το mRNA, αλλά συνδέεται με την πρωτεΐνη ακίδας (είπαμε νωρίτερα ότι ήταν μια ενδοθηλιακή τοξίνη); Επειδή το NOVAVAX δεν έχει LNP ή mRNA, αλλά ατόφια την ακίδα!

ΠΗΓΗ 1: Ο FDA των ΗΠΑ ανησυχεί για τον πιθανό κίνδυνο μυοκαρδίτιδας από το εμβόλιο της Novavax

«Όμως έξι περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας, μιας φλεγμονής του καρδιακού μυός, εντοπίστηκαν στην ομάδα που έλαβε το εμβόλιο, έναντι ενός περιστατικού στην ομάδα του  εικονικού φαρμάκου», επεσήμανε ο οργανισμός.

ΠΗΓΗ 2: FDA: Το εμβολιο Covid της Novavax είναι αποτελεσματικό, αλλά παραμένουν ανησυχίες σχετικά με τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας

«Η  Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ  έχει χαρακτηρίσει  το πρωτεϊνικό εμβόλιο της Novavax ως αποτελεσματικό κατά της COVID -19, αλλά έχει επισημάνει ανησυχίες σχετικά με τον κίνδυνο  μυοκαρδίτιδας  και περικαρδίτιδας. Η μυοκαρδίτιδα είναι φλεγμονή του  καρδιακού  μυός και η περικαρδίτιδα είναι φλεγμονή της εξωτερικής επένδυσης της καρδιάς. Και στις δύο περιπτώσεις, το  ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος  προκαλεί φλεγμονή ως απόκριση σε μια λοίμωξη ή σε κάποιο άλλο έναυσμα, σύμφωνα με το CDC των ΗΠΑ».

ΠΗΓΗ 3: Ζητημα μυοκαρδιτιδας για τη Novavax· ΚΑΡ.Π.Α, - Ντροπαλοί παρευρισκόμενοι· O Braunwald για τις Ξενομεταμοσχεύσεις

«Αναμένετε από τους συμβούλους του FDA που διαβουλεύονται πάνω στην έγκριση για το εμβόλιο COVID-19 της Novavax να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις παρατηρούμενες παρενέργειες της μυοκαρδίτιδας. (CNN )'.

Substack Alexander COVID News evidence-based medicine

NOVAVAX Covid vaccine & myocarditis (inflammation of heart muscle) & pericarditis (inflammation of the sack lining that encases heart); we KNOW myocarditis is linked to spike & not mRNA or LPN; how?

All of these vaccines get to the same place of spike protein and an immunological response to it, but because NOVAVAX has no LNP platform, yet spike, and it causes or is linked to myocarditis, then the plot thickens for the spike as the key culprit in pathology. The spike protein is the business end, the toxin in the natural virus that causes the vascul…

Επομένως, όσες φορές και αν προσπαθήσουν να μας τη φέρουν με “νέες” ή “παλιές” τεχνολογίες η ουσία είναι μια: Όσο υπάρχει ή παράγεται το βιολογικό όπλο που λέγεται πρωτεΐνη ακίδα, κανένα σκεύασμα δεν είναι ασφαλές ούτε πρόκειται να γίνει αποτελεσματικό!


πηγη

Eπαιρvε τα κιvnτα τωv vεκρωv Pωσωv, xλευαζε τiς oικογεvειες τoυς, τov επιασαv οι Pωσoι καi...ΠAΕl ΓlΑ ΑΛΛAΓΗ ΦYΛOΥ ! ! !



Αυτό το κάθαρμα είναι ένας Ουκρανός υπαξιωματικός που έπαιρνε τα τηλ. των Ρώσων νεκρών στρατιωτών και τηλεφωνούσε στις μανάδες τους και τους έλεγε χλευάζοντας με περισσό σαδισμό οτι σκότωσαν τα παιδιά τους γελώντας...

ΛΟΙΠΟΝ σε μια μάχη - όπως βλέπετε στο βίντεο - έπεσε τραυματίας στα χέρια των 

Ρώσων και...ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ!!!!

Κώστας Μαυροσκούφης



Eτσι θα αφαιpέσετε το οξεiδιo τoυ γραφεvioυ, πoυ πnρατε απ τo εμβoλιo στo σώμα σας....

Όπως αναφέρει η dailyexpose.uk το οξείδιο του γραφενίου, μια ουσία που είναι δηλητηριώδης για τον άνθρωπο, έχει βρεθεί στα «εμβόλια» κατά του Covid 19, στην παροχή νερού, στον αέρα που αναπνέουμε μέσω των χημικών ιχνών, ακόμη και στα τρόφιμα μας. 



Το οξείδιο του γραφενίου αλληλεπιδρά και ενεργοποιείται από τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες («EMF»), συγκεκριμένα το ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων που βρίσκεται στο 5G και μπορεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη βλάβη στην υγεία μας.

Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης από οξείδιο του γραφενίου και της ασθένειας ακτινοβολίας EMF είναι παρόμοια με εκείνα τα συμπτώματα που περιγράφονται στον Covid. Τα καλά νέα είναι ότι το οξείδιο του γραφενίου έχει αναγνωριστεί ως ρύπος, υπάρχουν τρόποι να το αφαιρέσετε από το σώμα μας και να αποκαταστήσετε την υγεία σας.

Αυτή είναι μια ολιστική προσέγγιση της χρήσης πολλών διαφορετικών μεθόδων ταυτόχρονα για καλύτερο αποτέλεσμα. Συμπεριλαμβανομένων ειδικών συμπληρωμάτων για την αποικοδόμηση του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα και ελέγχου των EMFs στο περιβάλλον για την ελαχιστοποίηση της ενεργοποίησης του οξειδίου του γραφενίου.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες πηγές και βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες. Οι σύνδεσμοι αναφέρονται παρακάτω.

Τι είναι η γλουταθειόνη

Η γλουταθειόνη είναι μια ουσία που παράγεται από τα αμινοξέα: γλυκίνη, κυστεΐνη και γλουταμινικό οξύ. Παράγεται φυσικά από το ήπαρ και εμπλέκεται σε πολλές διεργασίες στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της οικοδόμησης και επισκευής ιστών, της παραγωγής χημικών και πρωτεϊνών που απαιτούνται στο σώμα και για το ανοσοποιητικό σύστημα. Έχουμε ένα φυσικό απόθεμα γλουταθειόνης στο σώμα μας. Αυτό είναι που μας δίνει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Όταν τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι υψηλά στον οργανισμό, δεν έχουμε προβλήματα και το ανοσοποιητικό μας σύστημα λειτουργεί καλά. Αλλά όταν η ποσότητα του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα υπερβαίνει την ποσότητα της γλουταθειόνης, προκαλεί την κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και πυροδοτεί μια καταιγίδα κυτοκινών. Ο τρόπος με τον οποίο το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα για να ξεπεράσει τη γλουταθειόνη στο σώμα είναι μέσω ηλεκτρονικής διέγερσης. Δηλαδή, τα EMF που βομβαρδίζουν το γραφένιο για να το οξειδώσουν, κάτι που πυροδοτεί γρήγορα την ασθένεια.

Στην ηλικία των 65 ετών τα επίπεδα γλουταθειόνης πέφτουν δραστικά στον οργανισμό. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί ο πληθυσμός που πλήττεται περισσότερο από τον Covid-19 είναι οι ηλικιωμένοι. Τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι επίσης πολύ χαμηλά σε άτομα με προϋπάρχουσες παθήσεις όπως διαβήτης, παχυσαρκία κ.λπ. Ομοίως, τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι πολύ υψηλά σε βρέφη, παιδιά και αθλητές. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί ο Covid-19 δεν έχει επηρεάσει αυτούς τους ανθρώπους.

Το οξείδιο του γραφενίου όταν οξειδώνεται ή ενεργοποιείται από συγκεκριμένες συχνότητες EMF υπερκαλύπτει την ικανότητα του σώματος να δημιουργεί αρκετή γλουταθειόνη, η οποία καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα και προκαλεί την ασθένεια. Σε περιπτώσεις ασθένειας (όπως τα συμπτώματα του Covid και όλες οι «παραλλαγές») είναι απαραίτητο να αυξηθούν τα επίπεδα γλουταθειόνης στον οργανισμό προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την τοξίνη (οξείδιο του γραφενίου) που έχει εισαχθεί ή ενεργοποιηθεί ηλεκτρικά.

Διασωληνωμένοι ασθενείς με Covid στη ΜΕΘ θεραπεύτηκαν μέσα σε λίγες ώρες όταν υποβλήθηκαν σε θεραπεία με γλουταθειόνη και NAC, παράδειγμα από τον Ricardo Delgado

«Έχουμε δει κλινικές δοκιμές με εκατοντάδες ασθενείς που ήταν στη ΜΕΘ, mε αναπνευστήρα και διασωληνωμένοι, σχεδόν στα πρόθυρα του θανάτου. Με πνευμονίες που προκαλούνται από την εξάπλωση του οξειδίου του γραφενίου και την επακόλουθη ακτινοβολία 5G στις πνευμονικές πλάκες.

 Λοιπόν, αυτή η διάχυτη κηλίδα σε αυτούς τους ασθενείς είναι συμμετρική, κάτι που δεν θα συνέβαινε με έναν βιολογικό παράγοντα αφού θα ήταν μάλλον ασύμμετρος, όπως για παράδειγμα όταν υπάρχει πνευμονιοκοκκική λοίμωξη, σωστά; Λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση μια διάχυτη κηλίδα εμφανίζεται συνήθως σε ένα μέρος του πνεύμονα, αλλά όχι σε ένα άλλο, όχι και στα δύο συμμετρικά. 

Έτσι, όταν έλαβαν θεραπεία με ενδοφλέβια γλουταθειόνη -ή ακόμη και από το στόμα- ή με N-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) 600 mg ή υψηλότερες δόσεις, οι άνθρωποι μέσα σε λίγες ώρες άρχισαν να ανακτούν το οξυγόνο τους» – Ricardo Delgado.  La Quinta Colmuna

Η Ν-ακετυλοκυστεΐνη (“NAC”) είναι ένα συμπλήρωμα που προκαλεί το σώμα να παράγει γλουταθειόνη, είναι γνωστό ως ο πρόδρομος της γλουταθειόνης και αναγκάζει το σώμα να εκκρίνει γλουταθειόνη ενδογενώς, όπως συμβαίνει όταν κάνετε έντονα αθλήματα.

 Το NAC προέρχεται από το αμινοξύ L-κυστεΐνη και χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για τη δημιουργία αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά είναι βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν και επιδιορθώνουν τα κύτταρα από βλάβες. Μπορείτε να πάρετε το NAC ως συμπλήρωμα ή ως συνταγογραφούμενο φάρμακο.

Ο ψευδάργυρος σε συνδυασμό με το NAC είναι απαραίτητα αντιοξειδωτικά που χρησιμοποιούνται για την αποικοδόμηση του οξειδίου του γραφενίου. Ο Ricardo Delgado δηλώνει ότι με αυτά τα δύο αντιοξειδωτικά έχει βοηθήσει προσωπικά άτομα που επηρεάζονται από τον μαγνητισμό μετά τον εμβολιασμό. Αυτό συμβαίνει σε άτομα με δύο δόσεις Pfizer που έχουν γίνει μαγνητικά και μετά από αυτά τα συμπληρώματα δεν έχουν πλέον αυτό το σύμπτωμα.

Άλλα συμπληρώματα που μπορούν να ληφθούν για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση του οξειδίου του γραφενίου είναι:

Ασταξανθίνη

Μελατονίνη

Γαϊδουράγκαθο

Κερσετίνη

Βιταμίνη C

Βιταμίνη D3


πηγη

Απoφασισμεvn η Oυρσoυλα να καταστpεψει τnv Eυρωπn για xαρn τωv Oυκραvovαζi....

Είναι σε απόλυτη συνεννόηση με τον Πούτιν για την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ κάθε ενός Ευρωπαίου ξεχωριστά;;;



Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προτείνει την επιβολή πλαφόν στις τιμές του ρωσικού αερίου, μαζί με τα μέτρα που θα περιλαμβάνουν υποχρεωτική μείωση της χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος στην ΕΕ κατά τις ώρες αιχμής, καθώς και ανώτατο όριο στα έσοδα των παραγωγών ενέργειας που δεν χρησιμοποιούν αέριο, δήλωσε σήμερα η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Θα προτείνουμε μια ανώτατη τιμή για το ρωσικό αέριο… Πρέπει να κόψουμε τα έσοδα της Ρωσίας που χρησιμοποιεί ο Πούτιν για να χρηματοδοτήσει αυτό το φρικτό πόλεμο στην Ουκρανία», δήλωσε η φον ντερ Λάιεν απευθυνόμενη σε δημοσιογράφους.

Εξάλλου η πρόεδρος της Επιτροπής πρότεινε σήμερα να καταβάλει η ΕΕ οικονομική βοήθεια 5 δισεκ. ευρώ για να βοηθήσει την Ουκρανία να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του πολέμου, δεύτερου τμήματος ενός πακέτου 9 δισεκ. ευρώ για το 2022 που προτάθηκε στις 18 Μαΐου.

«Σήμερα η Επιτροπή προτείνει επιπλέον μακροοικονομική βοήθεια 5 δισεκ. ευρώ για την Ουκρανία», ανακοίνωσε η φον ντερ Λάιεν μέσω του Twitter. Η αρωγή αυτή, με τη μορφή δανείων, θα πρέπει να εγκριθεί από τις 27 χώρες μέλη της ΕΕ, οι οποίες θα συζητήσουν το θέμα την Παρασκευή, στη διάρκεια συνόδου των υπουργών Οικονομικών τους στην Πράγα.


πηγη

Μπoρέλ: Η Ε.E. ξεμένει απo oπλα, τα καταvαλωσαv oι Oυκραvovαζi, αγoραστε αλλα...

Ολα για τους Ναζι...

Και για χαρη αυτων θα πεινασει και θα παγωσει ολη η Ευρωπη....

Καιρος να την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια...



Για άδεια αποθέματα όπλων των χωρών της ΕΕ, μετά την αποστολή βοήθειας στην Ουκρανία, προειδοποίησε ο Ζοζέπ Μπορέλ, ενώ προέτρεψε τα κράτη μέλη να αναπληρώσουν τα οπλοστάσιά τους.

Τα αποθέματα όπλων των χωρών της ΕΕ έχουν «εξαντληθεί» σημαντικά μετά την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, προειδοποίησε τη Δευτέρα (05/09) ο επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με βουλευτές της ΕΕ, ο κορυφαίος διπλωμάτης προέτρεψε τα κράτη μέλη να αναπληρώσουν τα οπλοστάσια τους, λέγοντας ότι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι «μαζί», γιατί αυτό θα ήταν «φθηνότερο».

Σύμφωνα με το Politico, ο Μπορέλ παραδέχτηκε, επίσης, ότι η ΕΕ θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει την εκπαίδευση των ουκρανικών στρατευμάτων πριν από ένα χρόνο, όταν κάποια κράτη μέλη το ζήτησαν, λέγοντας ότι αν είχε συμβεί αυτό, «θα ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση».

Την περασμένη εβδομάδα, μια στρατιωτική εκπαιδευτική αποστολή σε επίπεδο ΕΕ στην Ουκρανία συζητήθηκε σε μια άτυπη συνάντηση των ευρωπαίων υπουργών Άμυνας στην Πράγα, καθώς και καλύτερη συγκέντρωση στρατιωτικού εξοπλισμού και πόρων.

Τον Ιούλιο, η ΕΕ αύξησε τη χρηματοδότηση στρατιωτικής υποστήριξης στην Ουκρανία κατά 500 εκατ. ευρώ.

Από την αρχή του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, η ΕΕ έχει παράσχει στρατιωτική βοήθεια αξίας περίπου 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ουκρανία μέσω του Ευρωπαϊκο Μηχανισμού για την Ειρήνη, με ορισμένα από τα όπλα να προέρχονται από τα αποθέματα των ίδιων των χωρών.

Προειδοποιήσεις για άδεια αποθέματα έχουν έρθει και από χώρες μέλη. Την περασμένη εβδομάδα, η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Κριστίν Λάμπρεχτ δήλωσε ότι το Βερολίνο «φτάνει στα όρια του τι μπορούμε να δώσουμε από την Μπούντεσβερ».


πηγη

Αv μιλnσoυv οι Διoικnτές τnς ΕYΠ θα πάvε δέκα xρόvια φυλακn λεει η Nτoρiτσα και ακoμn κυκλoφoρεi ελευθερn....



Με αυτα που λεει, ειναι σαν να ομολογει την ενοχη της,,,,

Και παρολα αυτα....

Κανεις Εισαγγελεας δεν ενοχλειται....

Κανεις ψυχιατρος δεν αντιδρα....

Και συνεχιζει η Ντοριτσα μας να κυκλοφορει ελευθερη....

Και απειλει, οτι αν μιλησουν οι της ΕΥΠ, θα πανε φυλακη....

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ !



Πεταμέvα λεφτά η xoρήγnσn τnς 4nς δoσεως εμβoλiων, λεει τo αφεvτικo τnς ΑstrαZeηecα...

Καποιοι αρχισαν να λενε αληθειες...



Βόμβα από το αφεντικό της AstraZeneca, Pascal Soriot ο οποίος χαρακτήρισε την χορήγηση της 4ης δόσης του εμβολίου στον πληθυσμό πεταμένα λεφτά!

Ο διευθύνων σύμβουλος της AstraZeneca, ανέφερε ότι η ενίσχυση των υγιών ανθρώπων δεν αποτελεί καλή οικονομική επένδυση για το κράτος («κακή χρήση των χρημάτων»), καθώς τα εμβόλια, οι τρεις δόσεις δηλαδή, προστατεύουν ήδη τους υγιείς ανθρώπους για «μεγάλο χρονικό διάστημα» (το εμβόλιο της AstraZeneca δεν θα χρησιμοποιηθεί στην εμβολιαστική εκστρατεία).

Στο μεταξύ πυκνώνει το μυστήριο γύρω από το νέα εμβόλια που αφορούν υποτίθεται τη μετάλλαξη Omicron. Κι αυτό γιατί αφ΄ενός μεν δεν έγιναν κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους και αφ΄ετέρου συνιστώνται μόνο σε όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί!

Στην Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες της Παναγιώτας Καρλατήρα στο protothema, το ζήτημα που αποσαφηνίστηκε κατά τη χθεσινή πρωινή συνεδρίαση των ειδικών είναι ότι τα νέα εμβόλια είναι ενισχυτικά (booster) και η χορήγηση τους θα γίνει με γνώμονα την ολοκλήρωση του βασικού εμβολιασμού. Τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι επιστήμονες από τις μελέτες που ολοκλήρωσαν οι φαρμακευτικές εταιρίες για τα επικαιροποιημένα εμβόλια αφορούν μόνο σε εμβολιασμενο πληθυσμό, με τις δυο βασικές δόσεις εμβολίου mRNA ή με το μονοδοσικό εμβόλιο.

Συνεπώς, ανοίγει η πρόσβαση στα επικαιροποιημένα εμβόλια σε όσους έχουν λάβει το βασικό σχήμα εμβολίων κατά της λοίμωξης covid-19. Όσοι τυχόν ανέμεναν τα νέα εμβόλια για τη θωράκιση τους, για πρώτη φορά, έναντι της λοίμωξης δεν θα μπορούν να τα λάβουν.

Στην ίδια σύσταση καταλήγουν και οι επιστήμονες του ECDC και του ΕΜΑ. Η ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε χθες το απόγευμα αναφέρει πως τα επικαιροποιημένα εμβόλια που εγκρίθηκαν πρόσφατα εγκρίνονται για χρήση ως αναμνηστικές δόσεις μόνο σε άτομα που ολοκλήρωσαν τουλάχιστον μια αρχική σειρά (αρχικός εμβολιασμός), ανεξάρτητα από το ποια εμβόλια χρησιμοποιήθηκαν τότε (!)

Ωστόσο, παραμένει ακόμη ανοιχτός ο τρόπος και ο χρόνος χορήγησης σε όσους έχουν νοσήσει. Επίσης, δεν έχει προσδιοριστεί το μεσοδιάστημα που θα πρέπει να έχει παρέλθει από την τελευταία βασική ή την πρώτη ή δεύτερη αναμνηστική δόση. Μέχρι τώρα το χρονικό διάστημα μεταξύ των αναμνηστικών δόσεων είναι τέσσερις μήνες.

Τα ενισχυμένα με την παραλλαγή Omicron εμβόλια είναι εγκεκριμένα για χορήγηση σε άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω που έχουν λάβει τον βασικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, εν τούτοις το ECDC και ο EMA συστήνουν οι αναμνηστικές δόσεις με αυτά να απευθύνονται κατά προτεραιότητα σε άτομα που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο.

Ειδικότερα, αναφέρονται στα άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω, σε ανοσοκατεσταλμένους και σε άτομα με υποκείμενες παθήσεις, που αυξάνουν τον κίνδυνο σοβαρής λοίμωξης covid-19 καθώς και σε έγκυες γυναίκες. Σε υψηλή προτεραιότητα μπαίνουν και όσοι φιλοξενούνται και εργάζονται σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ). 

Επίσης, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης θα έχουν πρόσβαση στο εμβόλιο, λόγω της αυξημένης έκθεσής τους σε περίπτωση μελλοντικών νέων κυμάτων του κορωνοϊού και του βασικού τους ρόλου στην εύρυθμη λειτουργία των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης.

Πάμε τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο ρεπορτάζ της Rachel Ellis/Daily Mail>

Ο μισός περίπου πληθυσμός στο Ηνωμένο Βασίλειο -33,5 εκατομμύρια- έχει κάνει έως σήμερα τρεις δόσεις εμβολίων κατά της Covid-19 (την αρχική θεραπεία δύο δόσεων, συν μία αναμνηστική), ενώ 42,6 εκατομμύρια έχουν κάνει μόνο τις δύο δόσεις.

«Για πολλούς, η Covid είναι πλέον μια σχετικά ήπια ασθένεια του αναπνευστικού», λέει ο Andrew Preston, καθηγητής μικροβιακής παθογένεσης στο Πανεπιστήμιο του Bath. «Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι οι περισσότεροι από εμάς είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε μια ισχυρή ανοσολογική απόκριση στον ιό, έχοντας πλέον εμβολιαστεί, μολυνθεί ή και τα δύο. 

Η προστασία έναντι του SARS-CoV-2 που προκαλεί Covid σχετίζεται με τα υψηλά επίπεδα αντισωμάτων. Αυτά τα επίπεδα ενισχύονται σε μεγάλο βαθμό από τον εμβολιασμό, αλλά πέφτουν με την πάροδο του χρόνου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να γίνουμε ευαίσθητοι στη λοίμωξη μόλις πέσουν τα επίπεδα των αντισωμάτων».

Ο καθηγητής Preston απαντά: «Όπως έχουν βιώσει πολλοί άνθρωποι, τρεις δόσεις εμβολίου δεν έχουν αποτρέψει τη μόλυνση με ένα από τα στελέχη Omicron, αλλά εμφάνισαν μια γενικά ανεκτή ήπια μόλυνση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτή η προστασία, ιδιαίτερα εάν προκύψουν νέες παραλλαγές. Τα εμβόλια διεγείρουν μεγαλύτερου μεγέθους ανοσολογικές αποκρίσεις ακόμα και σε σχέση με τη φυσική μόλυνση, επομένως παρέχουν μεγαλύτερα επίπεδα προστασίας. 

Οι ενισχυτικές δόσεις μειώνουν τις πιθανότητές σας να υποφέρετε από οποιοδήποτε είδος ασθένειας, τουλάχιστον για ένα διάστημα. Και όσο περισσότεροι άνθρωποι προστατεύονται, τόσο λιγότερη Covid θα κυκλοφορεί. Η θεωρία είναι ότι αυτή η διαδικασία μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης νέων στελεχών.

Οι ενισχυτικές δόσεις είναι επίσης σημαντικές για όσους δεν έχουν βγει ποτέ θετικοί στην covid-19. Δεδομένων των επιπέδων μόλυνσης τον περασμένο χρόνο, αν δεν είχατε ποτέ covid-19, τότε είναι πολύ πιθανό να οφείλεται στην προστασία που έχετε από τον εμβολιασμό».

Ωστόσο, άλλοι ειδικοί έχουν αμφισβητήσει τα οφέλη της εκστρατείας εμβολιαστικής ενίσχυσης του πληθυσμού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόσφατα, ο Pascal Soriot, διευθύνων σύμβουλος της AstraZeneca, ανέφερε ότι η ενίσχυση των υγιών ανθρώπων δεν αποτελεί καλή οικονομική επένδυση για το κράτος («κακή χρήση των χρημάτων»), καθώς τα εμβόλια, οι τρεις δόσεις δηλαδή, προστατεύουν ήδη τους υγιείς ανθρώπους για «μεγάλο χρονικό διάστημα» (το εμβόλιο της AstraZeneca δεν θα χρησιμοποιηθεί στην εμβολιαστική εκστρατεία).


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.