Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Πώς μπορούμε να μπλοκάρουμε για να μη μας παρακολουθούν...

 





Η ΜΠΛΕ ΣYPΙΖΑIΑ Mπακογιάvvn θεωρεί επιτυxία το ξεπoύλnμα της Mακεδoviας στις Πρέσπες...Βίντεο



Δυστυχως ειναι μπλε Ζαια...

Κι οσοι δεν το καταλαβατε ακομη καιρος ειναι να το καταλαβουν...



Ελευθερoς ο Iρακιvoς φovιας; Και ερωτω, αν εγω εσφαζα μoυσoυλμαvα θα με αφηναν ελευθερo; Bίντεο



Για πειτε μου...

Θα ισχυε και για μενα το ιδιο, αν εκανα οτι και αυτος;

Οχι εεεε...

Μηπως αυτο, λεγεται ρατσισμος κατα των Ελληνων;



Τι αλλο θα ακουσουμε απ τους ψευτoεπιστnμovες;



Και... όταν, εμείς οι μπιστήμονες, μιλάμε για ελαφρώς μεγαλύτερη ανοσία, εννοούμε ότι όσοι ρίχνετε τη φόλα σε διαφορετικό μπρατσάκι κάθε φορά, αντί για τις δεκαπέντε φορές που ένα απλό συναχάκι θα σας ρίξει στο κρεβάτι σαν ψοφίμια, θα πέσετε δεκατέσσερις φορές... αλλά κάτι είναι κι αυτό... γιατί δηλαδή να αρρωστήσετε δεκαπέντε φορές αν μπορείτε να αρρωστήσετε μόνο δεκατέσσερις;;;

Επίσης... η επόμενη μελέτη που θα διεξαχθεί από τις έγκριτες μπιστημονικές ομάδες μας, θα ασχοληθεί με τα μεγέθη της ανοσίας που θα προκύψουν εάν, αντί για μπρατσάκι, δώσετε κwλο... και η μεθεπόμενη θα αφορά την ανοσία που θα προκύπτει από την εναλλαγή κωλομερίων σε κάθε νέο εμφολιασμό... και εννοείται πως... ποτέ δεν πρόκειται να συγκρίνουμε την ανοσία των ανεύθυνων ανεμφολίαστων συμπολιτών σας, που δεν αρρωστησαν ποτέ, με τη δική σας, διότι δεν έχουμε καμία απολύτως διάθεση να μας πάρετε με τις πέτρες...

παραμένετε γίδια! παραμένουμε ασφαλείς! για το καλό μας... και την τσέπη μας...

α ναι! και μην ξεχάσετε να κάνετε την επικαιροποιημένη ληγμένη φόλα σας...


πηγη

Ζαxαροβα: Η ΚYΒΕPΝHΣΗ MHΤΣΟTAΚΗ ΘΑ XΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΛOΓOΔΟΤHΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑO...Βίντεο



H Eλληνική ηγεσία, θα χρειαστεί να λογοδοτήσει ενώπιον του λαού της, τόνισε σε τοποθέτηση που έκανε η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα απαντώντας σε ερώτηση που της έκανε ο Έλληνας ανταποκριτής Θανάσης Αυγερινός αναφορικά με την στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία...



Μολις εκανα την αvαμνnστικn δoσn και... Βίντεο



Το γελιο κανει καλο λενε....

Αλλα δειτε ποσο καλο κανει και η αναμνηστικη δοση...



ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...



Χωρις σχολια...

Δειτε το βιντεο...



Δικαιωνεται ο Θ. Κολοκοτρωνης, που τους ελεγε Κουτοφραγγους ! ! ! Βίντεο



Για ηττα της Ρωσιας μιλουν οι ανεκδιηγητοι...

Ειχε απολυτο δικιο ο Θ. Κολοκοτρωνης, που τους ελεγε Κουτοφραγγους...

Δικαιωνεται παλι, με τις παπαριες που λενε σημερα...

Ακουστε τους γελοιους...



Πως θα καταλάβουμε εάν κάποιος άνθρωπος είναι δαιμονισμένος; Βίντεο

 





Διεδωσαν ψευδεις ειδnσεις ! ! ! Γιατι δεν εφαρμοζονται οι voμοι σ αυτους; Βίντεο



Κυριε εισαγγελεα ακουστε τους...

Ακουστε τι λενε....

Και σας παρακαλω....

Εφαρμοστε τους νομους !



Δnμnτριoς Γάκnς: Οι εμβoλιασμεvoι voσnλευoμεvoι κιvδυvευoυv περισσοτερo απ τους αvεμβoλiαστους...

ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ Covid19 κινδυνεύουν να πεθάνουν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους...



Εξ αρχής λέω ότι αυτές οι μελέτες έχουν δυσκολία σε ακριβή σύγκριση ισότιμων ομάδων ( οι ανεμβολίαδτοι τείνουν να είναι νεώτεροι)
Σε ανεμβολίαστους ασθενείς ηλικίας 19 έως 49 και 50 έως 79 ετών, οι ερευνητές παρατήρησαν παρόμοια αποτελέσματα επιβίωσης - με μείωση της επιβίωσης να παρατηρείται στους ενήλικες άνω των 80 ετών.
Σε ασθενείς ηλικίας 50 ετών και άνω, παρατηρήθηκε αυξημένος κίνδυνος θνησιμότητας σε όσους είχαν εμβολιαστεί σε σύγκριση με όσους δεν είχαν εμβολιαστεί.
Επιπλέον, οι ασθενείς με COVID-19 που έλαβαν πλήρη σειρά εμβολιασμού είχαν υψηλότερη θνησιμότητα από εκείνους που δεν ολοκλήρωσαν τη σειρά εμβολιασμού τους.
Οι εμβολιασμένοι ασθενείς που δεν επέζησαν είχαν "σημαντικά αυξημένο μέσο χρόνο" μεταξύ της λήψης της αρχικής δόσης εμβολίου και της εισαγωγής τους στο νοσοκομείο σε σύγκριση με τους ασθενείς που επέζησαν.
"Αν και ο αριθμός των ασθενών σε αυτή τη μελέτη είναι περιορισμένος, τα αποτελέσματα αυτά υποδηλώνουν ότι μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, ο προηγούμενος εμβολιασμός μπορεί να μην είναι πάντα ενδεικτικός της προστασίας από τη θνησιμότητα", έγραψαν οι συγγραφείς της μελέτης.
Σύμφωνα με τη μελέτη, διάφοροι παράγοντες θα μπορούσαν να εξηγήσουν τα ευρήματα. Για παράδειγμα, οι εμβολιασμένοι ασθενείς έτειναν να είναι λιγότερο υγιείς -ένα εύρημα που υποστηρίζεται από τη μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της μελέτης. Επιπλέον, τα εμβολιασμένα άτομα ήταν ελαφρώς μεγαλύτερα σε ηλικία.
Ωστόσο, ακόμη και όταν συγκρίθηκαν ασθενείς με παρόμοια χαρακτηριστικά, οι ερευνητές παρατήρησαν και πάλι σημαντικά βελτιωμένη επιβίωση μεταξύ των μη εμβολιασμένων ασθενών.

Ποιος θα ειναι ο επομενος;;;



Δεν ειναι ρητορικη ερωτηση....

Ουτε συμπτωση φυσικα...

Αρχισαν και παθαινουν ατυχηματα οι μαρτυρες....

Που το ειδαμε ξανα αυτο;

Στους μαρτυρες της Νοβαρτις...

Και τωρα στους μαρτυρες του εγκληματος των Τεμπων...

Μακαρι να ειναι ολα αυτα συμπτωσεις...

Αλλα εγω ο καχυποπτος ερωτω...

Ποιος/α θα ειναι ο επομενος/η;;;;

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Αυτος ειναι Πατριωτnς και Hγετnς, οχι οι φoυστnδες... Βίντεο



Καλά αυτοί δεν είναι μέλη της ΕΕ;;;;;

Αλλά ξέχασα αυτοί είναι ρατσιστές και φασίστες....

Εμείς εδώ είμαστε δnμοκράτες και μάλιστα Νεoδnμoκράτες !!!

πηγη

Tατσoπoυλoς για Σεραφεiμ: ΕΙΝΑΙ ΦAΣIΣΤAΣ...Θέλει να γίνει αρxnγός στη θέση του Kασιδιάρn ! ! ! Βίντεο

 







Καποιος ψυχιατρος να τον κοιταξει υπαρχει;

Κυκλοφορει αναμεσα μας...

Ισως ειναι επικινδυνος...



Εχω παθει σοκ...Ακουστε λιγακι !



Γιατι εκλεισε ο Καιαδας ρε γαμωτο;

πηγη


Υπέγραψε και μvnμόvιo συvεργασiας με τους κτηvoβατες...

Καθε μερα που περναει ολο και περισσοτερα μαθαινουμε για την κυβερvnσn μας...



Μόνο ως αδιανόητη μπορεί να χαρακτηριστεί η ενέργεια της Όλγας Κεφαλογιάννη, της υπουργού Τουρισμού, η οποία υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον οργανισμό «Queer Destinations», ώστε να «εισάγει» στην χώρα τον «πάτο» των ΛΟΑΤΚΙ+, δηλαδή του Queer τουρίστες οι οποίοι πάνε και… με ζώα!

Έτσι λοιπόν συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας όπου και μίλησε σε ειδική εκδήλωση κατά την οποία υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας με τον Οργανισμό Queer Destinations και μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

Ότι η πολιτική του υπουργείου εναρμονίζεται με τις κατευθυντήριες γραμμές της Κυβέρνησης για την εξάλειψη των διακρίσεων με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα, τα χαρακτηριστικά και την έκφραση φύλου, και έχει ως στόχο την Προαγωγή της Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

Εκεί οι εκπρόσωποι του Οργανισμού «Queer Destinations, Oriol Pamies και Edgar Weggelaar», ευχαρίστησαν την Όλγα Κεφαλογιάννη για τις «πρωτοβουλίες» και τις «ενέργειές» της, που καθιστούν τη χώρα φιλικό και ασφαλή προορισμό για τη ΛΟΑΤΚΙ+ και συνεχάρησαν την Ελλάδα για τα σημαντικά βήματα προόδου, που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα για την αναγνώριση των δικαιωμάτων της!

Οπότε, όπως γίνεται κατανοητό, φέτος το καλοκαίρι, η Ελλάδα θα είναι ο αγαπητός προορισμός όχι για τουρίστες μεσαίων και υψηλών εισοδημάτων, οικογενειαρχών που ζουν με γνώμονα το φυσιολογικό, αλλά για άτομα τα οποία θεωρούν την οποιαδήποτε διαστροφή ως φυσιολογική.

O όρος Queer αντιστοιχεί με την «non-normative sexuality», που σημαίνει ότι «όλα επιτρέπονται και όλα γίνονται και ο νοών νοείτω».

Eίναι αυτοί «που κάνουν τα πάντα», όπως γράφει σε εκτενές άρθρο της η Vogue που σημαίνει ότι οι «ορέξεις» τους μπορεί να περιλαμβάνουν από παιδιά μέχρι και ζώα.


πηγη

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ! ! !



Παρακολουθώ τα γελοία ανθρωπάκια που υποδύονται τον δημοσιογράφο, να απορούν και να εξανίστανται για το μαχαίρωμα στην Ερμού: είναι αδιανόητο, δεν το χωράει το μυαλό, είναι απίστευτο και λοιπά. Τι δε χωράει το μυαλό, σιχαμένοι γλείφτες του συστήματος; Το ότι ένας Ιρακινός μαχαίρωσε μια άγνωστή του στα καλά καθούμενα; Μα αυτό είναι η καθημερινότητα στις χώρες της Ευρώπης! Δεν απασχολεί πια ούτε μονόστηλο!

Αυτό που δε χωράει το μυαλό κάθε σοβαρού ανθρώπου είναι ότι εσείς όλα αυτά τα χρόνια πετούσατε ποταμούς λάσπης σε όσους βλέπαν τον κίνδυνο και χτυπούσαν καμπανάκι. Έγραφα πριν πολύ καιρό σε άρθρο μου ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν οι εισβολείς να μαχαιρώνουν στην Ερμού και στην Αριστοτέλους. Να που σήμερα ξέρουμε. 1 Μαρτίου 2024 έγινε η πρώτη επίθεση με μαχαίρι, ας ελπίσουμε χωρίς νεκρό. Εκκρεμούν οι ημερομηνίες για την επίθεση με νεκρό, και για την πρώτη μαζική σφαγή τύπου Μπατακλάν. Να είσαι απολύτως σίγουρος συμπατριώτη μου ότι θα συμβούν. Και μάλιστα όχι στο απώτερο μέλλον. 

Αυτό όμως που ξεκίνησε σήμερα και φαντάζομαι να το αντιλαμβάνεσαι είναι η συναίσθηση πως το μαχαίρι είναι πολύ κοντά σου πια. Δεν είναι στις Βρυξέλλες, στο Λονδίνο, στη Βαρκελώνη στην Νίκαια. Είναι στο δρόμο που θα βγεις να ψωνίσεις, να περπατήσεις, να διασκεδάσεις. Είναι μέσα στη ζωή σου την ίδια. Ζεις επειδή δεν έτυχε ακόμα να συναντήσεις τον στρατιώτη του Αλλάχ που θα αποφασίσει παίρνοντας σου τη ζωή να ανέβει κλίμακα στην ιεραρχία των πιστών της θρησκείας του. Από σήμερα ξεκινάς να ζεις με τον φόβο με τον οποίον ζουν οι Ευρωπαίοι εδώ και δεκαετίες. Τουλάχιστον σ' αυτό πετύχαμε την περιπόθητη ευρωπαϊκή σύγκλιση.

Είχε λέει ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης. Προφανέστατα! Όποιος μαχαιρώνει, πολλώ δε μάλλον όποιος μαχαιρώνει έναν άγνωστο, έχει ψυχολογικά προβλήματα, και σημαντικά μάλιστα. Να ρωτήσω, γιατί αφού κάποιοι διαπίστωσαν ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα τον άφησαν να κυκλοφορεί ελεύθερος; Δεν έχει νόημα. Στην Ελλάδα είμαστε. Τι περιμένεις να λειτουργεί σωστά;

Όμως πόσοι σαν κι αυτόν έχουν τα ίδια ψυχολογικά προβλήματα; Πόσοι πιστεύουν ότι ο θεός τους τους έχει δώσει εντολή να μαχαιρώνουν άπιστους; Είναι κανα-δυο ακόμα, ή είναι όλοι οι πιστοί του Ισλάμ; Πόσοι πιστεύουν ότι η μεγαλύτερη τιμή είναι να γίνουν μάρτυρες, δηλαδή να σκοτωθούν σκοτώνοντας απίστους για να καλαφατίζουν μετά τις 72 παρθένες; Είναι κανα-δυο ακόμα, ή είναι όλοι οι πιστοί του Ισλάμ;

Αργά η γρήγορα θα έρθετε στα λόγια μου και για τη φύση αυτής της "θρησκείας". Δεν πρόκειται για θρησκεία αλλά για ένα απάνθρωπο νομικό, κοινωνικό, πολιτικό, ιμπεριαλιστικό σύστημα, το οποίο δεν θα ηρεμήσει μέχρι να επιβάλει την κτηνωδία του σε όλο τον κόσμο. Ψυχολογικά και νοητικά προβλήματα έχουν όσοι δεν το αντιλαμβάνονται. Άντε καλώς τα δεχτήκαμε!

πηγη

Τι παιζει εδω ρε παιδια; Τι δεν ξερουμε;

Τι ειναι αυτη η φωτο που κυκλοφορει;

Τι παιζει;

Αθωα ειναι θα μου πειτε...

Γιατι δεν το πιστευω;

Τι δεν ξερουμε;

Τι θα μαθουμε σε λιγο καιρο;

ΕΙΔΩΜΕΝ ! ! ! 






















πηγη




ΠΕΝΗΝΤΑ ΧlΛlΑΔΕΣ ΣΕΡΒΟl, εδωσαν λυση στα αιτnματα των φουστnδων...Βίντεο



Ξυπνατε ρε...

Εδω απεκτησαν περισσοτερα δικαιωματα απο τους φυσιολογικους...

Εκει τρεχουν ακομη και ψαχνουν τρυπα να κρυφτουν...

Δειτε ρε στο βιντεο τι εγινε εκει...

Και ενα εχω να πω...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΕΡΒΟΙ ! ! !



Oπλισμενοι λ@θpoι στην Αθnvα ζnτουσαν....ΑΣYΛO ! ! !



Μηπως πρεπει να πανε αμεσως απο κει που ηλθαν;

Αυτο λεει αλλωστε ο νομος της Ελλαδος....

Αλλα...

Παλι θα τον καταπατησουν οι Κουληδες...

Και θα μας πουν...

ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ! ! ! 



Το ΘAΣOΚ ειναι εδω...Ο δnμαρxος Αθnvαiων διoρισε τον γιο του Γ.A.Παπαvδρέoυ στην θέσn του πρoέδρου του Eθvικoύ Knπου !

Τι ψηφισατε ρε;

Τον Πασοκο;

Και τι περιμενατε;

Να σας σωσει απ τον Ντορογιο;



Mε απόφαση λοιπον, του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού και υπεύθυνου για την οικονομική υποδούλωση της χώρας, Γ.Α.Παπανδρέου, Ανδρέας, διορίζεται ως… προέδρος του Εθνικού Κήπου!

Αυτό είναι το δεύτερο ατόπημα του νέου δημάρχου Αθηναίων μαζί με αυτό του σβησίματος των ονομάτων των νεκρών της σφαγής των Τεμπών.

Εδώ δεν τίθεται μόνο ζήτημα οικογενειοκρατίας και κομματικής εξυπηρέτησης αλλά ενοχλεί ιδιαίτερα και το γεγονός ότι πρόκειται για τον γιο του ανθρώπου που κατέστρεψε την χώρα και την υποδούλωσε για περίπου έναν αιώνα!

Με τον διορισμό του γιου του σε αυτή την θέση, στην ουσία προσφέρεται στον Γεώργιο Παπανδρέου μία προσωπική «ανταμοιβή» για τα όσα έπαθε η χώρα εξαιτίας του.

«Μπράβο στον δήμαρχο. Αν δεν ξέρει από πράσινο ένας Ανδρέας Παπανδρέου, ποιος ξέρει»; Με ειρωνείες, αλλά και οργή, ακόμα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία θεωρούν ότι διασύρεται το κόμμα αντιδρούν στην απόφαση αυτή.

Οι αντιδράσεις έχουν «φουντώσει» με τους δημότες (και όχι μόνο) της Αθήνας να αναρωτιούνται εάν το βιογραφικό του Ανδρέα Παπανδρέου «τζούνιορ» είναι αρκετό για να αναλάβει αυτή τη θέση.

Κυρίως όμως, ζητώντας το λόγο από τον Χάρη Δούκα ο οποίος ευαγγελιζόταν ότι έρχεται σε αυτή τη θέση για να πατάξει την οικογενειοκρατία και αντ’ αυτού διορίζει την τέταρτη γενιά Παπανδρέου.

Στο μεταξύ ο 42χρονος γιος του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ζούσε και εργαζόταν στην Κρήτη με τη σύντροφο και το παιδί τους, ασχολούμενος με τη μελισσοκομική, τον βελονισμό και τα σκάφη αναψυχής στην Κρήτη, ετοιμάζεται να αναλάβει τη νέα του θέση, ως επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού από τον πρώτο του γάμο με την Εύα Ζησιμίδου, ακολουθούσε ως τώρα μια μάλλον αντικομφορμιστική πορεία, δραστηριοποιούμενος στην Κρήτη, όπου βρέθηκε ακριβώς μια δεκαετία πριν και αρραβωνιάστηκε με τη βολεϊμπολίστρια Πωλίνα Πατραμάνη. Η σχέση δεν προχώρησε, προχώρησε όμως η διαμονή του στην Κρήτη, όπου, για αρκετό καιρό έμεινε στα Μάταλα.

Εκεί, γνώρισε τη σύντροφό του, Μαρίνα, η οποία διατηρεί τουριστικό κατάλυμα στην παραλία των Μάταλων και με την οποία απέκτησαν, το 2019, ένα κοριτσάκι.

Ο Ανδρέας είχε ξεκινήσει διαφορετικά την πορεία της ζωής του: Απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολέγιου, έφυγε στη Βοστόνη για να σπουδάσει Οικονομικά, από την οποία έφυγε πριν ολοκληρώσει τις σπουδές του, για να μετακομίσει στη Σουηδία, γοητευμένος από την Κοινωνιολογία.

Στη συνέχεια πήγε στο Λονδίνο και το Πανεπιστήμιο Κεντ, θέλοντας να ολοκληρώσει αυτό τον σπουδαστικό κύκλο στο Τμήμα International Relation. Και από εκεί, βρέθηκε στα Χανιά.

Εναλλακτικά συνέχισε, ασχολούμενος με τον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες και άρχισε να εργάζεται πάνω σε αυτό, αφού το 2013 παρακολούθησε σχετικά σεμινάρια στην Κίνα.

Στη συνέχεια γοητεύτηκε από τη γη και τον πρωτογενή τομέα, στήνοντας μελίσσια και καλλιεργώντας πατάτες, ενώ παράλληλα επένδυσε και σε άλλες δραστηριότητες γύρω από τον τουρισμό, όπως εκδρομές με σκάφη, συνεργαζόμενος και με τοπικούς επιχειρηματίες (δημιούργησαν μια ομάδα με τη δική της ιστοσελίδα που αναλαμβάνει τη διοργάνωση κρουαζιέρων στο Αιγαίο με ιστιοπλοϊκό).

Στην πορεία, κατάφερε να συνδυάσει τις δύο μεγαλύτερες αγάπες του, τον βελονισμό και τα μελίσσια και να αναπτύξει τον μελισσοβελονισμό, δηλαδή μια μέθοδο βελονισμού με κεντριά μελισσών.

Σε ότι αφορά την θέση του επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο (εταιρεία η οποία διαχειρίζεται και τον Λόφο Φιλοπάππου), κάποιοι αναφέρουν ότι προτού ασχοληθεί με τον βελονισμό εργάστηκε για ένα διάστημα στην εταιρεία Apivita, ενώ για λίγο καιρό ήταν στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης.


πηγη

Σαν σημερα τους σκοτωσαν εν ωρα καθηκοντος, αλλα ολοι τους ξεχασαν...ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ! ! !

Γιώργος Σκυλόγιαννης, 22 ετών.

Γιάννης Ευαγγελινέλης, 23 ετών.

Πέφτουν νεκροί πάνω στο καθήκον, από πυρά αδίστακτων κακοποιών, πριν από 13 χρόνια, την 1η Μαρτίου.

Αυτά τα δύο ονόματα δεν θα τα ακούσεις ποτέ, δεν θα δεις τα ονόματά τους γραμμένα σε κάποιο τοίχο. 

Ήταν αστυνομικοί, δεν ηταν αναρχικοι τρομοκρατες...







Τον έκαναν κορίτσι κι αυτός ξαναέγινε αγόρι...



Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της νομιμοποιησεως των φουστηδων...

Ακουστε...



Το Εφετειο ειπε ΑΘΩOΣ, αλλα η Κλαπα αποφασισε και διεταξε...ΕNΟXOΣ ! ! !

Ειναι αυτη, που οταν ειπε η εισαγγελεας αθωοι οι Xρυσαυγnτες, αυτη ειπε...ενοxοι!



ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...

ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ...

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ...

"ΕΝΟΧΟΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ,

ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ...

ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ...

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ...

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΛΑΠΑ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΑ...

ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ...

ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΘΩΩΘΕΙ...

"ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ"...

ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΑ...

"ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ" ,

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ...

ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΗΡΩΑ ,

ΜΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΦΙΜΩΣΗ...

ΟΜΩΣ...

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ...;

ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ...

ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ...

Ήταν η μοναδική φορά που δεν παρουσιάστηκα σε δημόσια αρχή. Πριν από ένα χρόνο. Είχα κάνει λάθος στην ώρα και αντί να πάω στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών στις 16:00, πήγα στις 19:00. Ήταν 19 του μηνός και είχα στο μυαλό μου το "19" ως ώρα. 7 το βράδυ δηλαδή. Ήταν όμως στις 4.

Με δίκασαν ΕΡΗΜΗΝ επιβάλλοντας ποινή 4 μηνών αντί να ζητήσουν από το Εφετείο την πορεία της υπόθεσης της διασποράς ψευδών ειδήσεων και να αναστείλουν την αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη. Βρισκόμασταν τότε στην δεύτερη αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης που οι ίδιοι οι εφέτες δεν ήθελαν κάθε φορά να δικάσουν.

Άσκησα έφεση στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Δικηγόρων του Αρείου Πάγου. Σε αυτό προεδρεύει η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου.

Σπανίως όμως, αν όχι ποτέ, πηγαίνει η ίδια. Αναπληρώνεται.

Χθες, μετά από ένα χρόνο από την έφεση, ήρθε η ΙΔΙΑ.

Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου.

Η ΙΔΙΑ η Ιωάννα Κλάπα - Χριστοδουλέα.

Η αγωγή εναντίον της οποίας για παραβίαση προσωπικών δεδομένων πριν από κάποια χρόνια, είχε τη δική μου υπογραφή.

Λίγες μέρες μετά την αντίδραση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου στο καταδικαστικό για την Ελληνική Δικαιοσύνη ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Λίγες μέρες μετά την ψήφιση του νέου Ποινικού Κώδικα και της νέας Ποινικής Δικονομίας, για το οποίο μίλησα πριν πέντε μέρες στον Στέφανο Χίο και έχει φτάσει η εκπομπή στα 4,5 εκατομμύρια προβολές. Σύντομα θα σπάσει το ρεκόρ των 9 εκατομμυρίων...

Την ώρα που μαζεύονται οι υπογραφές για το έγκλημα των Τεμπών, για το οποίο η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρέπεμπε την μάνα στην Εκκλησία να βρει παρηγοριά...

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ την ώρα που ετοιμάζομαι για την ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ στον πλανήτη για την παγκόσμια απάτη του κορωνοϊού.

Την Δευτέρα...

Μετά από την ...αναξιοπρεπή μήνυσή μου της 25ης Ιουνίου 2020 με τίτλο "ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΝΟΣΗλΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΛΟΓΩ COVID-19"...

ΚΥΡΙΩΣ την ώρα που τρέχει η επίσης ΠΡΩΤΗ ποινική διαδικασία για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, για το οποίο σήμερα βγήκε η Αθηνά Λινού να καθησυχάσει τον κόσμο μετά την μελέτη σε 99 εκατομμύρια εμβολιασμένους που αποκαλύπτει τις φριχτές παρενέργειες των εμβολίων. Μελέτες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ στις οποίες αντιτάσσουν το ΑΟΡΙΣΤΟ και ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ "τα εμβόλια έχουν σώσει περισσότερες ζωές".

ΚΥΡΙΩΣ την ώρα που μετά το ΣΩΤΗΡΙΑ δικάζεται την ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ το ΕΛΕΝΑ για το έγκλημα σε βάρος της Σπυριδούλας.

ΚΥΡΙΩΣ την ώρα που ασκώ τη ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ τις αγωγές κατά των ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ που είναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ αυτοί που ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και η καταδίκη τους είναι προς όφελος όλων των Ελλήνων.

ΚΥΡΙΩΣ την ώρα που έχουν ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΚΟΠΟ να ξεμπερδέψουν με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ώστε να ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ σε αυτά που του ετοιμάζουν.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ-'Παίρνετε χρήματα για αυτό που κάνετε;"...

-"Θα ήταν ανήθικο να ζητούσα χρήματα από τους ανθρώπους που έσωσα".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ-"Τότε, πώς τα βγάζετε πέρα;".

-"Βοηθάνε οι Έλληνες;"

ΠΡΟΕΔΡΟΣ-"Εθελοντικά;".

-"Ναι. Με την ΙΚΕ της συζύγου μου, της μητέρας του αγοριού μου, του κινήτρου μου για αυτή τη μάχη, και έχουμε ελεγχθεί από όλους τους κρατικούς μηχανισμούς, μου άνοιξαν όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς, δέχθηκα έφοδο από κλιμάκιο της ΑΑΔΕ με εισαγγελέα, πιο καθαρά πράγματα δεν έχουν ξαναδεί. Αφαίρεση αδείας όμως με εξοντώνει. Η βοήθεια του κόσμου φτάνει μέχρι ένα σημείο. Να πληρώνω ιατροδικαστικές εκθέσεις και όλα αυτά τα άπειρα έξοδα αυτής της μάχης, ακόμα και να βοηθάω ανθρώπους. Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για φτωχούς ανθρώπους;"

-"Κατά τα λοιπά, είναι οι 5-6 άνθρωποι που έχω κρατήσει γιατί ούτε να τους εγκαταλείψω μπορούσα ούτε να ζήσω την οικογένειά μου χωρίς αυτούς θα ήταν δυνατόν. Μου αφαιρείτε την άδεια ενώ δικαιώθηκα, με τελειώνετε".

-"Με κανιβάλιζαν ΟΛΑ τα συστημικά Μ.Μ.Ε., ο γιος μου ήταν ο γιος του δολοφόνου μέχρι που δικαιώθηκα ΚΑΙ για αυτά"

ΔΙΚΑΣΤΗΣ: -"Πείτε μου να τους γράψω, ποιοι είναι στην εγκληματική οργάνωση; Ποιος είναι ο αρχηγός;".

-"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης"...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: -Πώς είναι αυτή η εγκληματική οργάνωση;"

-"Θα σας πάω από κάτω προς τα πάνω".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: "Όχι, πηγαίνει από πάνω προς τα κάτω".

-"Από που και ως που; Θα πάμε από κάτω με βάση το κατηγορητήριο της Δευτέρας κατά του ΣΩΤΗΡΙΑ".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: "Δεν μας ενδιαφέρει το δικαστήριο αυτό. Δεν έχουν καταδικαστεί ακόμα".

-"Με ρωτάτε, θα σας απαντήσω. Μία διοικητική υπάλληλος δικάζεται για ψευδή βεβαίωση. Βεβαίωσε ότι ο καρκινοπαθής εισήχθη δήθεν λόγω κόβιντ. Δύο γιατροί κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί. Ο διοικητής ως ηθικός αυτουργός αυτών".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: "Ναι...".

-"Ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός στον διοικητή; Ο υπουργός Υγείας. Ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός του υπουργού;".

-"Τον ξέρετε. Ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ώστε ιδού η δομή της εγκληματικής οργάνωσης"...

-"Αθωώθηκα ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ από το ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, τι συζητάμε τώρα;".

ΠΡΟΕΔΟΣ: -"Δεν έχει σημασία αυτό"...

Ιστορικές στιγμές.

Ε λοιπόν, ΔΕΝ θα πέσω.

Θα μείνω ΟΡΘΙΟΣ.

Η αποστολή που έχω είναι ΙΕΡΗ...

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Δυστυχως εχει δικιο η κοπελαρα αυτη...



Ακουστε την...

Μιλαει σωστα....

Μην ακουτε μονο τηλεπαπαγαλους...



Δειτε το βιντεο και πειτε μας: Ειναι δημοσιογραφος αυτος ή....... Βίντεο



Απλα δειτε το...

Και βγαλτε τα συμπερασματα σας...



ΑΝΩTΑΤO ΔIΚΑΣΤHPIΟ: ΠΑPΑΝΟMΟΣ Ο YΠOXPΕΩΤIΚOΣ EΜBΟΛIΑΣMΟΣ...Βίντεο

 


Καποιοι εχουν δικαστες...

Καποιοι εχουν βολεμενους δικαστες...

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !



Ο ΟΗΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ....Διαβαστε ! ! ! Βίντεο

ΤΟ CO2 ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ....

Η ΑΙΤΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ....


Ο Γουίλι Γουέι-ΧοκΣουν, ένας Μαλαισιανός αστροφυσικός και αεροδιαστημικός μηχανικός που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, καταγγέλλει ότι, κατά τη γνώμη του, η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή των Ηνωμένων Εθνών είναι ένα από τα κύρια προβλήματα. εξαπατήσει τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας την «εξουσία της επιστήμης», κάτι που δεν είναι αλήθεια. 
Είναι όλοι κυβερνητικοί πειρατές, όπως ο Τζον Κέρι, ο οποίος αν και νομίζει ότι δεν έχει σπουδάσει φυσική, ισχυρίζεται ότι το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι πολύ απλό, αλλά αρνείται να εξηγήσει πώς λειτουργεί! 
Όσο περισσότερο CO2 υπάρχει, τα φυτά, ολόκληρη η οικολογία, ακόμη και οι ωκεανοί που έχουν μεγαλύτερη ικανότητα, θα υπάρχουν περισσότερα ψάρια, περισσότερα από όλα. 
Περισσότερη ζωή! Γι' αυτό ονομάζεται αέριο της ζωής, είπε.


Μοναδικος ! ! ! Αλλος ποτε δεν πηρε τοσα βραβεια...



Αληθεια λεμε....

Αλλος ποτε δεν εχει παρει ολα αυτα τα βραβεια....

Δειτε το βιντεο και θα συμφωνησετε...

πηγη





Αυτοι μας διαφεντευουν; 41τακατο ακουει;



Καταλαβατε ρε τι ψηφισατε;

Καταλαβατε τι π@π@ρι@ κανατε;

Καταλαβατε τι ερχεται και τι θα βρουν τα παιδια μας;

Οχι εεεε....

Δειτε το βιντεο κι αν παλι δεν καταλαβετε, μην μας ξαναδιαβασετε....

πηγη


Ξυπvατε ρε...Ξυπvατε επιτελους ! ! ! Βίντεο



Ξυπνατε ρε....

Μην σας δουλευουν με ρουσφετια και βολεματα....

ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!!



Βλέπω εφιάλτες ότι καiγoμαι λεει επιζnσασα απ το εγκλημα των Tεμπωv... Βίντεο







ΑΙΣΧΟΣ...Έσβησαν τα ονόματα των θυμάτων της σφαγής των Τεμπών ! ! !



Το γεγονός αυτό προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, καθώς δεν περίμεναν να περάσει έστω και μία μέρα και δεν υπήρξε σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων.

Η μνήμη τους και μόνο άξιζε να υπάρξει μία εξαίρεση από τα πρωτόκολλα καθαριότητας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Η εκδήλωση μνήμης συνέβη λίγο πριν τις 14:00 και καταγράφηκε σε διάφορα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης συνεργεία του δήμου Αθηναίων έσπευσαν να κάνουν εργασίες καθαρισμού στο σημείο όπου γράφτηκαν τα ονόματα.

Μιλώντας στο MEGA η αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων Ρωξάνη Μπέη είπε ότι τα δημοτικά συνεργεία καθαρίζουν το συγκεκριμένο σημείο κάθε φορά μετά τις πορείες.

«Ενημερώθηκα χθες και το είδα και στα social media. Γενικά τα συνεργεία καθαρισμού μετά από πορείες και κάθε μέρα, πλένουν στο σημείο.

Δεν πήγαν κάποια ειδικά συνεργεία, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Και εγώ ήμουν στην πορεία και αυτό το ζήτημα δεν το είχα δει. Ούτε είχα μιλήσει με κάποιο συνεργείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρωξάνη Μπέη.

Ακολούθως, η αντιδήμαρχος Καθαριότητας υποστήριξε ότι «εκεί το συνεργείο πηγαίνει σταθερά, δεν με κάλεσαν για να με ρωτήσουν να «σβήσουμε ή να μην σβήσουμε».

Οι εργαζόμενοι πήγαν στο σημείο στις 23:30, την ώρα που πάει συνήθως. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις αλλά σας εξηγώ τη συνήθη πρακτική. Δεν υπήρξε κάποια άλλη ειδική επικοινωνία».

Καταληκτικά η αντιδήμαρχος Καθαριότητας επισήμανε πως τα συνεργεία «πηγαίνουν πάντα μετά από πορείες δεν πήγαν ειδικώς».

Όπως αναμένονταν η κίνηση αυτή προκάλεσε την οργή χιλιάδων ανθρώπων που την εξέφρασαν με ανάρτηση στους στο Χ (πρώην Twitter).

Κάποια μόνο από τα οργισμένα μηνύματα χρηστών:

«Ό,τι και να κάνουν τα χέρια τους είναι βαμμένα με το αίμα όσων δολοφονήθηκαν στα Τέμπη.

Τι κι αν σβήνετε ονόματα, κάθε όνομα από αυτά είναι και μια πληγή στη ψυχή μας. Και δεν ξεχναμε.

Σβήστε τα, καλύψτε τα, κουκουλώστε τα όλα! Κρυφτείτε πίσω απ’ το δάχτυλο σας. Μόνο έτσι ξέρετε άλλωστε. Γελοίοι

Μέσα σβήνουν τις ευθύνες των δολοφόνων και έξω σβήνουν τα ονόματα των δολοφονημένων. Μόνο οργή και μίσος».


πηγη

ΩΩΩΩΧΧΧ...Υπερδνειστερία: Ρωσια ελα, βοηθησε μας ! ! !

Η Ρωσία απάντησε θετικά στο αίτημα της Υπερδνειστερίας να ενισχύσει τη Δημοκρατία αυτή που ασφυκτιά από τις οικονομικές πιέσεις της Μολδαβίας...



Η προστασία των συμφερόντων των κατοίκων της Υπερδνειστερίας είναι μία από τις προτεραιότητες που η Ρωσία εξετάζει πάντα προσεκτικά, δήλωσε στο RIA Novosti το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών μετά το αίτημα των βουλευτών της Δημοκρατίας, το συμβούλιο των οποίων συνεκλήθη εκτάκτως την Τετάρτη (28/2/2024) εξαιτίας του οικονομικού μπλόκου της Μολδαβίας.

«Η προστασία των συμφερόντων των κατοίκων της Υπερδνειστερίας, των συμπατριωτών μας, είναι μία από τις προτεραιότητές μας.

Όλα τα αιτήματα εξετάζονται πάντα προσεκτικά από τις ρωσικές αρμόδιες υπηρεσίες», σημείωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Το αίτημα για βοήθεια στη Ρωσία

Νωρίτερα την Τετάρτη, η μη αναγνωρισμένη Μολδαβική Δημοκρατία της Υπερδνειστερίας ζήτησε βοήθεια από τη Ρωσία λόγω των αυξημένων οικονομικών περιορισμών από το Κισινάου.

Το Συνέδριο των Αντιπροσώπων της Υπερδνειστερίας ενέκρινε αντίστοιχο ψήφισμα.

Υποστήριξαν την απόφαση να υποβληθεί αυτό το αίτημα στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο και την Κρατική Δούμα της Ρωσίας, λαμβάνοντας υπόψη ότι περισσότεροι από 220.000 Ρώσοι πολίτες ζουν στη δημοκρατία.

Αφού έγινε γνωστό για τη σύγκληση του συνεδρίου, ορισμένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι εκπρόσωποι επρόκειτο να ζητήσουν από τη Μόσχα να προσαρτήσει τη μη αναγνωρισμένη δημοκρατία στη Ρωσία.

H Μολδαβία ασκεί οικονομική πίεση στην Υπερδνειστερία με αποτέλεσμα η οικονομία της να έχει χάσει πάνω από 10 εκατομμύρια ρούβλια Υπερδνειστερίας με τη μορφή φορολογικών εισφορών

Στα τέλη Ιανουαρίου 2024, ο όγκος των εισαγωγών μειώθηκε κατά 19% ενώ οι τελωνειακές πληρωμές στον προϋπολογισμό της Υπερδνειστερίας μειώθηκαν κατά 18%.

Επίκειται προσάρτηση;

Οι αρχές στο Τίρασπολ έπρεπε να διαψεύσουν αυτές τις δημοσιεύσεις.

Έτσι, η αντιπρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Galina Antyufeyeva χαρακτήρισε τέτοια μηνύματα ως απίστευτη βλακεία.

Επιπλέον, το Τίρασπολ υπενθύμισε τη μοναδική θετική εμπειρία της ρωσικής διατήρησης της ειρήνης στην περιοχή και το καθεστώς της Μόσχας ως εγγυήτριας και μεσολαβήτριας στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων.

Το ψήφισμα σημειώνει επίσης ότι οι βουλευτές θα απευθύνουν έκκληση στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών με αίτημα να ληφθούν υπόψη τα αναφαίρετα δικαιώματα του λαού της Υπερδνειστερίας, καθώς και στους συμμετέχοντες στη διεθνή διαπραγματευτική διαδικασία με τη μορφή «5+2» και τον ΟΑΣΕ με έκκληση να επηρεαστούν οι αρχές στο Κισινάου.

Επιπλέον, σκοπεύουν να καλέσουν τη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση των κρατών μελών της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών να αποτρέψει την κλιμάκωση στον Δνείστερο και να αποδεχθεί έκκληση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αίτημα να καταβάλει προσπάθειες για να αποτραπεί η πίεση από τη Μολδαβία και η παραβίαση των δικαιωμάτων και ελευθεριών της Υπερδνειστερίας.

Οι βουλευτές θα ζητήσουν επίσης από τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού να παράσχει προϋποθέσεις για τη διασφάλιση των κοινωνικών και ανθρωπιστικών δικαιωμάτων, συμφερόντων και ελευθεριών όλων των κατοίκων της Αριστερής Όχθης του Δνείστερου.

Σχεδόν το 100% της Υπερδνειστερίας θέλει ένωση με τη Ρωσία

Η Υπερδνειστερία, της οποίας το 60% των κατοίκων είναι Ρώσοι και Ουκρανοί, επεδίωξε την απόσχιση από τη Μολδαβία ακόμη και πριν από την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, φοβούμενη ότι η δημοκρατία θα προσχωρούσε στη Ρουμανία στον απόηχο των εθνικιστικών τάσεων.

Το 1992, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Κισινάου να λύσει το πρόβλημα με τη βία, η Υπερδνειστερία έγινε ουσιαστικά μια περιοχή με αυξημένη αυτονομία.

Το 2006 διεξήχθη δημοψήφισμα στην μη αναγνωρισμένη δημοκρατία, στο οποίο το 96,62% του πληθυσμού ψήφισε υπέρ της ένταξης στη Ρωσία.

Ωστόσο, εκείνη την περίοδο η Ρωσία δεν είχε αποφασίσει το επόμενο βήμα.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Υπερδνειστερία αναγνωρίζεται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ως περιοχή «παγωμένης διαμάχης» ενώ σε αυτήν εκτιμάται ότι βρίσκονται ρωσικές αποθήκες με σημαντικό οπλισμό.

Ωστόσο, το γεγονός ότι γειτνιάζει με την επαρχία της Οδησσού, την οποία η Ρωσία θεωρεί ρωσική περιοχή, την καθιστά εξαιρετικά κρίσιμη για τα σχέδια και τις επόμενες κινήσεις της Μόσχας στο πλαίσιο του πολέμου με την Ουκρανία.

Πανικός στη Μολδαβία

Η κυβέρνηση της Μολδαβίας κατήγγειλε τις δηλώσεις των αρχών της φιλορωσικής, αυτονομιστικής περιοχής της Υπερδνειστερίας, οι οποίες ζήτησαν από τη Ρωσία να λάβει «μέτρα προστασίας» απέναντι στις «πιέσεις» που υποστηρίζουν ότι δέχονται από το Κισινάου.

Η κυβέρνηση «απορρίπτει την προπαγάνδα του Τιράσπολ», της πόλης όπου συνεδρίασαν εκτάκτως οι βουλευτές της Υπερδνειστερίας, ανέφερε στο Telegram ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Μολδαβίας Oleg Serebrian.

Σημείωσε επίσης ότι η περιοχή αυτή επωφελείται από τις «πολιτικές ειρήνης, ασφάλειας και οικονομικής ολοκλήρωσης» στο πλαίσιο των δεσμών της με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΗΠΑ: Στηρίζουμε την κυριαρχία της Μολδαβίας, αποσταθεροποιητικός ο ρόλος της Ρωσίας στην Ευρώπη

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν ότι υποστηρίζουν την κυριαρχία της Μολδαβίας, σε μια πρώτη αντίδραση στο αίτημα των αρχών της Υπερδνειστερίας, που ζήτησαν από τη Ρωσία μέτρα προστασίας απέναντι στις πιέσεις που υποστηρίζουν ότι δέχονται από το Κισινάου.

Οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά την κατάσταση στην αποσχισθείσα μολδαβική περιφέρεια της Υπερδνειστερίας, μετά τη βοήθεια που ζήτησαν οι μη αναγνωρισμένες διεθνώς αυτονομιστικές αρχές από τη Ρωσία, δήλωσε ο εκπρόσωπος του State Department, Matthew Miller.

«Δεδομένου του ολοένα και πιο επιθετικού και αποσταθεροποιητικού ρόλου της Ρωσίας στην Ευρώπη, παρακολουθούμε πολύ στενά τις ενέργειες της Ρωσίας στην Υπερδνειστερία και την ευρύτερη κατάσταση εκεί», είπε ο Miller σε συνέντευξη Τύπου, χρησιμοποιώντας το μολδαβικό όνομα της περιοχής, με φόντο τις επιδεινούμενες εντάσεις από τη σύγκρουση στη γειτονική Ουκρανία.

Η Ουκρανία ανησυχεί για τη Μολδαβία και την… «καταστροφική παρέμβαση της Ρωσίας»

Η ουκρανική διπλωματία προειδοποίησε για τον κίνδυνο «καταστροφικής εξωτερικής παρέμβασης» στην Υπερδνειστερία, αυτονομιστική περιοχή της Μολδαβίας, γειτονικής χώρας της Ουκρανίας, μετά το αίτημα του Τιρασπόλ για προστασία από τη Μόσχα.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας απηύθυνε έκκληση σύμφωνα με ανακοίνωσή του για «την ειρηνική επίλυση των οικονομικών, κοινωνικών και ανθρωπιστικών θεμάτων (μεταξύ των αρχών της Μολδαβίας) και (της Υπερδνειστερίας), χωρίς καμία καταστροφική εξωτερική παρέμβαση», υποδηλώνοντας τη Ρωσία.

«Κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να εμποδίσουμε κάθε απόπειρα της Ρωσίας να αποσταθεροποιήσει τη Μολδαβία ή άλλες χώρες της περιοχής μας», πρόσθεσε το υπουργείο, το οποίο δήλωσε ότι «παρακολουθεί στενά τις τελευταίες εξελίξεις».

Η ουκρανική διπλωματία ζήτησε επίσης «την ταχεία αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων» από την Υπερδνειστερία.


πηγη

Χρωστας στο Ασφαλιστικο σου Ταμειο; Απο αυριο γιοκ στην ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη ! ! !

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ....

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Ή ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ...

ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ;



«Αδειάζει» η κλεψύδρα για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, οι οποίοι έχουν οφειλές προς τον ΕΦΚΑ και το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών. Τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης θέτει τίτλους τέλους στη δωρεάν ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη από αύριο, Παρασκευή 01 Μαρτίου 2024.

Οι εξαιρέσεις

Η τροπολογία θα εξαιρεί της αυτής υποχρέωσης:

Τα ανήλικα τέκνα των ατόμων με αναπηρία.

Τους ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες που δραστηριοποιούνται στις περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Συγκεκριμένα, λόγω κορονοϊού τα προηγούμενα δύο χρόνια, είχε ψηφισθεί τροπολογία που έδινε το δικαίωμα σε όλους του ελεύθερους επαγγελματίες να μπορούν να πληρώνουν εισφορές υγείας (δηλαδή τα 60 ευρώ με 70 ευρώ μηνιαίως) μόνο για ασθένεια και όχι το σύνολο των εισφορών για σύνταξη, ενώ ως πρόσθετη διευκόλυνση δόθηκε ως επιλογή ακόμη και η πληρωμή με ρύθμιση, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να ανανεωθεί η ασφάλιση εκείνων.

Χωρίς κάλυψη σε ιδιώτες γιατρούς

Κανένας Έλληνας χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε δημόσια νοσοκομεία από την 1η Μαρτίου 2024, όπως υπογράμμισε η αρμόδια Υπουργός, Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Όλοι οι Έλληνες θα έχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη στα δημόσια νοσοκομεία και θα μπορούν να συνταγογραφούνται και για συνταγές εκτέλεσης στα ιδιωτικά φαρμακεία» τόνισε η κυρία Μιχαηλίδου μιλώντας στην ΕΡΤ, διευκρινίζοντας πως ανεξαρτήτως αν έχουν πληρώσει ή ρυθμίσει τα χρέη τους.

Ωστόσο, επιστρέφουμε «στην προ κορονοϊού εποχή, όπου οι συμπολίτες μας που δεν έχουν ρυθμίσει τα χρέη τους ή που δεν πληρώνουν τελείως τα χρέη τους, δεν θα έχουν την κάλυψη σε ιδιώτες γιατρούς».

Τι δείχνουν τα στοιχεία του ΕΦΚΑ

Σύμφωνα τον ΕΦΚΑ, από τους 1,2 εκατ. ελευθέρους επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, συνεπείς στην πληρωμή των εισφορών τους είναι περίπου οι 450.000.

Οι υπόλοιποι είτε πληρώνουν κατά διαστήματα, είτε όταν χρειάζεται να ασφαλιστική ενημερότητα ρυθμίζουν τις οφειλές, πληρώνοντας μία ή δύο δόσεις και στη συνέχεια την εγκαταλείπουν.

Σύμφωνα με το ΚΕΑΟ με οφειλές στον ΕΦΚΑ εμφανίζονται 860.916 μητρώα οφειλετών από την κατηγορία των μη μισθωτών (ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι).

Ποιοι θα μείνουν χωρίς ασφαλιστή κάλυψη

Όσοι δεν καταβάλουν τις εισφορές τους ή όσοι δεν κάνουν ρύθμιση, θα μείνουν χωρίς ασφαλιστικές καλύψεις, κοινώς δεν θα μπορούν να νοσηλευθούν σε όλες τις δομές υγείας, παρά μόνον στα δημόσια νοσοκομεία, ως ανασφάλιστοι.

Οι ασφαλιστικές καλύψεις θα μπορούν να ενεργοποιηθούν και σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα (μετά την 1η Μαρτίου) εφόσον πληρωθούν ή ρυθμιστούν οι οφειλόμενες εισφορές.


πηγη

Ολοι ειναι ισοι απεναντι στους νομους λεει το Συνταγμα...Εσυ ρε, γιατι εχεις ασυλια;

Μπορει καποιος να μου αποδειξει, οτι η ασυλια των βολευτων δεν ειναι αντισυνταγματικη;

Γιατι;

Γιατι το Συνταγμα λεει οτι ολοι ειμαστε ισοι απεναντι στους νομους...

Εχοντας λοιπον ασυλια εσυ, παραβιαζεις το Συνταγμα....

Δεν εισαι ισος με μενα, που αν κανω κατι θα βρεθω στην Μπουζου...

Και αυτες τις μερες ηρθαν και πανω απο ενα εκατομμυριο υπογραφες, στο αιτημα της Καρυστιανου, που συνηγορουν στα παραπανω γραφομενα...

Πες μου λοιπον, ρε λεχριτη...

Γιατι παραβιαζεις το Συνταγμα;;;;




Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Όλες οι ΕΞΟPΓIΣΤIΚΕΣ δnλώσεις για το έγκλnμα στα Tέμπn...Βίντεο

 





Tρόμoς σε βενζινάδικο ! ! ! Διαβαστε και πειτε μας...Θελουν ή δεν θελουν σκoτωμα;;;

Διαβαστε και σκεφθειτε τι θα κανατε αν ηταν δικοι σας ανθρωποι;



Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα της, οι δράστες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Στη συνέχεια απείλησαν με όπλο την ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου και επειδή δεν είχε χρήματα πάνω της, της άρπαξαν την αλυσίδα με το σταυρό από τον λαιμό.

Οι δράστες στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν έκαναν όπισθεν, χωρίς να υπολογίζουν τη γυναίκα που βρισκόταν από πίσω τους.

Η κ. Τσαγγάτζη, ιδιοκτήτρια του πρατηρίου καυσίμων μιλώντας στο Mega περιέγραψε το περιστατικό:

«Χθες το πρωί μόλις ανοίξαμε το μαγαζί, πλησίασε ένα αμάξι, όπου πήγα να το εξυπηρετήσω. Βλέπω μέσα ότι υπήρχαν τρία άτομα με νοσοκομειακές μάσκες και κουκούλες, να μην φαίνονται τα πρόσωπά τους. Και βλέπω και το όπλο στο χέρι τους. Μόλις τους είδα ”πάγωσα” και λέω δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες της ένοπλης ληστείας συνελήφθησαν μετά από λίγη ώρα.


πηγη


Eπικεφαλής του ΠΟY: Δεν επιβάλαμε τίποτα σε κανέvαν, πουθεvά...(Σε nλιθιoυς απευθυνεται;)

Μονο ενας nλιθιoς θα μπορουσε να τον πιστεψει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...



Ο επικεφαλής του ΠΟΥ λέει ότι «Δεν επιβάλαμε τίποτα σε κανέναν, πουθενά»… Σε ένα κρεσέντο λογικής του παραλόγου και διαστρέβλωσης της αλήθειας προέβη ο επικεφαλής του ΠΟΥ… Μιλώντας στη Σύνοδο Κορυφής των Παγκόσμιων Κυβερνήσεων, ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus, ισχυρίστηκε ότι «δεν επέβαλαν τίποτα σε κανέναν και πουθενά». Και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Κάποτε έγραφαν την ιστορία κρυφά από εμάς και τη διαστρεβλώνανε κατά το δοκούν… Τώρα τους βλέπουμε να το κάνουν φανερά αυτό… Να προσπαθούν να ξαναγράψουν δηλαδή την ιστορία μπροστά όμως στα μάτια μας!!! Πράγμα που σημαίνει πως είτε η αλαζονεία τους έχει πιάσει ταβάνι, είτε κυνηγούνται από κάποιους και βρίσκονται σε πανικό, είτε συμβαίνουν και τα δυο μαζί!!!

Βέβαια τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, ο ΠΟΥ δεν επέβαλε τίποτα στους ανθρώπους, γιατί το έκαναν οι κυβερνήσεις των κρατών… Δεν τράβηξε ο ΠΟΥ λοιπόν την σκανδάλη, αλλά οι κυβερνήσεις μας το έκαναν, επομένως πιάσε το αβγό και κούρευτο…

Ο Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus βέβαια δεν θα μπει ποτέ στον κόπο να εξηγήσει στους ανθρώπους ποιοι ακριβώς κρύβονται πίσω από τον ΠΟΥ , που είναι και αυτοί που κινούν τα νήματα και αναγκάζουν τις κυβερνήσεις να τρέχουν πάντα τις ατζέντες τους με κάθε κόστος για τους ανθρώπους… Ο ΠΟΥ δεν είναι τίποτα άλλο από έναν οργανισμό από τεχνοκράτες οι οποίοι ποτέ δεν έχουν εκλεγεί από τους ανθρώπους, απλά έχουν τοποθετηθεί εκεί από τους οργανοπαίκτες που κινούν τα νήματα…

Και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ευλογούν τα γένια τους σε καθημερινή βάση!!! Με την πλήρη υποστήριξη βέβαια όλων των συστημικών ΜΜΕ τα οποία έχουν κάνει κιμά τα μυαλά πολλών ανθρώπων, έχοντας τους μετατρέψει σε άβουλα πλάσματα που ακόμα πιστεύουν κάποιον ΠΟΥ για να κινηθούν όσον αφορά την υγεία τους… Άξιοι της μοίρας τους θα μας πει κάποιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα πρέπει να αναδεικνύουμε όλη αυτή τη λογική του παραλόγου…

Πάμε να τον ακούσουμε λοιπόν να διαβάζει αυτά που άλλοι του έγραψαν να πει….


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.