Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Δnμnτριoς Γάκnς: Οι εμβoλιασμεvoι voσnλευoμεvoι κιvδυvευoυv περισσοτερo απ τους αvεμβoλiαστους...

ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ Covid19 κινδυνεύουν να πεθάνουν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους...



Εξ αρχής λέω ότι αυτές οι μελέτες έχουν δυσκολία σε ακριβή σύγκριση ισότιμων ομάδων ( οι ανεμβολίαδτοι τείνουν να είναι νεώτεροι)
Σε ανεμβολίαστους ασθενείς ηλικίας 19 έως 49 και 50 έως 79 ετών, οι ερευνητές παρατήρησαν παρόμοια αποτελέσματα επιβίωσης - με μείωση της επιβίωσης να παρατηρείται στους ενήλικες άνω των 80 ετών.
Σε ασθενείς ηλικίας 50 ετών και άνω, παρατηρήθηκε αυξημένος κίνδυνος θνησιμότητας σε όσους είχαν εμβολιαστεί σε σύγκριση με όσους δεν είχαν εμβολιαστεί.
Επιπλέον, οι ασθενείς με COVID-19 που έλαβαν πλήρη σειρά εμβολιασμού είχαν υψηλότερη θνησιμότητα από εκείνους που δεν ολοκλήρωσαν τη σειρά εμβολιασμού τους.
Οι εμβολιασμένοι ασθενείς που δεν επέζησαν είχαν "σημαντικά αυξημένο μέσο χρόνο" μεταξύ της λήψης της αρχικής δόσης εμβολίου και της εισαγωγής τους στο νοσοκομείο σε σύγκριση με τους ασθενείς που επέζησαν.
"Αν και ο αριθμός των ασθενών σε αυτή τη μελέτη είναι περιορισμένος, τα αποτελέσματα αυτά υποδηλώνουν ότι μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, ο προηγούμενος εμβολιασμός μπορεί να μην είναι πάντα ενδεικτικός της προστασίας από τη θνησιμότητα", έγραψαν οι συγγραφείς της μελέτης.
Σύμφωνα με τη μελέτη, διάφοροι παράγοντες θα μπορούσαν να εξηγήσουν τα ευρήματα. Για παράδειγμα, οι εμβολιασμένοι ασθενείς έτειναν να είναι λιγότερο υγιείς -ένα εύρημα που υποστηρίζεται από τη μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της μελέτης. Επιπλέον, τα εμβολιασμένα άτομα ήταν ελαφρώς μεγαλύτερα σε ηλικία.
Ωστόσο, ακόμη και όταν συγκρίθηκαν ασθενείς με παρόμοια χαρακτηριστικά, οι ερευνητές παρατήρησαν και πάλι σημαντικά βελτιωμένη επιβίωση μεταξύ των μη εμβολιασμένων ασθενών.

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate