Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Τι κι αν παραιτηθηκαν απο βολευτες....τον μισθο τον πηρανε !

Μετα την κατακραυγη πιστευω, θα σπευσουν να το δικαιολογησουν σαν λαθος....
Αν δουν οτι δεν ξεχνιεται το θεμα φυσικα...



Εντονες αντιδράσεις μεταξύ των βουλευτών όλων των πτερύγων της Βουλής προκαλεί η απόφαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να παραιτηθούν από το αξίωμά τους ενώ έχουν ήδη προεισπράξει τον μισθό του επόμενου μήνα....

Στους λογαριασμούς όλων των βουλευτών μπήκε ο μισθός του Μαίου....
Αυτή είναι η συνήθης διαδικασία, δηλαδή ο μισθός προπληρώνεται για τον επόμενο μήνα. Συνήθως τα χρήματα κατατίθενται στις 27 ή 28 εκάστου μηνός αλλά αυτές τις μέρες, λόγω των αργιών πληρώθηκαν στους βουλευτές από χθες το απόγευμα....

Οι Μεϊμαράκης και Ασημακοπούλου είχαν ανακοινώσει προ καιρού και ορθώς οτι για ηθικούς λόγους θα υπέβαλαν την παραίτησή τους από βουλευτές του εθνικού κοινοβουλίου ώστε να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Μάλιστα, πριν από λίγο παραιτήθηκε και η κ. Μάρκου. Αυτό έγινε λόγω της φωτογραφικής και χαριστικής τροπολογίας της κυβέρνησης να επιτρέψει αυτή τη φορά ο βουλευτής να διατηρεί την ιδιότητά του στο εθνικό κοινοβούλιο ενώ ταυτόχρονα να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.....

Ασφαλώς η τροπολογία αυτή δεν είχε καμία ηθική βάση απλά έγινε για να βολευτούν η Ελενα Κουντουρά και ο Σπύρος Δανέλλης που έχουν εκλεγεί μάλιστα και με άλλα κόμματα. Ετσι, και θα εισπράττουν τον βουλευτικό μισθό αλλά και θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν εκ του ασφαλούς τα έδρανα της Βουλής σε περίπτωση που οι έλληνες πολίτες δεν τους στείλουν στην ευρωβουλή....

Αλλωστε εάν παραιτούνταν οι αντικαταστάτες τους δεν θα στήριζαν την κυβέρνηση οπότε θα έπεφτε κι αυτό προκάλεσε τον βασικό λόγω μίας τροπολογίας χωρίς βάση ηθικής....

Η άλλη ηθική

Η κίνηση των Μειμαράκη – Ασημακοπούλου – Μάρκου να ανακοινώσουν οτι θα παραιτηθούν από τις έδρες τους προκάλεσε θετικές αντιδράσεις. Ωστόσο, βουλευτές του κοινοβουλίου τονίζουν οτι παραμένει ζήτημα ηθικής , τουλάχιστον αυτή την ώρα για τους παραιτηθέντες βουλευτές , να επιστρέψουν και τα χρήματα που έλαβαν χθες στους λογαριασμούς τους αφού αυτά είναι για τον μήνα Μάιο που δεν θα είναι πια βουλευτές....

Διαφορετικά, λένε οι ίδιοι βουλευτές χάνεται το όποιο ηθικό πλονέκτημα που αποκτήθηκε από την κίνησή τους και μένει μία σκιά λόγω της προείσπραξης του μισθού τους εφόσον βέβαια δεν τον έχουν επιστρέψει.



phgh 

Ο Αλβ@νος Προεδρος ακυρωσε τις εκλογες! ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΑΥΤΟ ! ! !

Κακο σημαδι για πολλους λογους...
Ισως γιατι κατι παιζει στα συνορα μας...
Ισως γιατι μπορει να ζηλεψουν τα δικα μας τα λαμογια...



Ο Αλβανός Πρόεδρος Ιλίρ Μέτα ακύρωσε πριν από λίγο τις εκλογές της 30ης Ιουνίου - Μιλά για  κίνδυνο απρόβλεπτης κλιμάκωσης της σύγκρουσης στη χώρα - Ολόκληρη η ανακοίνωσή του
Τις δημοτικές εκλογές στην Αλβανία ακύρωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ιλίρ Μέτα.

Οι εκλογές ήταν προγραμματισμένες για τις 30 Ιουνίου, ωστόσο σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τελικά δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς οι πολιτικές εξελίξεις δεν το επιτρέπουν.

«Την Δευτέρα 10 Ιουνίου θα ανακοινώσουμε δημόσια όλα τα επιχειρήματα της συνταγματικότητας, του Νόμου και της λογικής, που οδήγησαν στην λήψη αυτής της απόφασης», ανέφερε σε ανακοίνωση της η Προεδρεία.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου της Αλβανικής Δημοκρατίας Ιλίρ Μέτα αναφέρει:

1. Με βαθειά ανησυχία για την κρίσιμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην χώρα σαν αποτέλεσμα της μη ανταπόκρισης από καμία από τις δύο πλευρές.

2. Λαμβάνοντας υπ'όψη την αναγκαιότητα της άμεσης εκτόνωσης και τον κίνδυνο της απρόβλεπτης κλιμάκωσης της σύγκρουσης στη χώρα.

3. Αναλαμβάνοντας την υψηλή συνταγματική και θεσμική ευθύνη και πεπεισμένος πως η προάσπιση των συνταγματικών αρχών είναι πιο σημαντική από κάθε εκ του νόμου προθεσμία, ως άρχων του Κράτους και εμμένοντας στο όρκο για να υπηρετώ με κάθε τρόπο της τήρηση της σταθερότητας , της κοινωνικής ειρήνης και της εθνικής ενότητας.

4. Με πλήρη επίγνωση πως οι υφιστάμενες συνθήκες δεν δύνανται να διασφαλίσουν την διενέργεια πραγματικών εκλογών, δημοκρατικών, αντιπροσωπευτικών και καθολικών. Οι ελεύθερες, έντιμες και καθολικές εκλογές αποτελούν βασικό κριτήριο της "Κοπεγχάγης" και στις υφιστάμενες συνθήκες, εξ αιτίας της έλλειψης υπευθυνότητας των δύο μερών , οδηγούμαστε σε μονοκομματικές εκλογές.

Κατ' αυτόν τον τρόπο δυναμιτίζεται κάθε δυνατότητα για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ζημιώνεται η εικόνα μιας χώρας μέλους του ΝΑΤΟ και επαπειλείται η αρχηγία του ΟΑΣΕ για το 2020.

5. Καλώντας όλους τους υπεύθυνους παράγοντες, ντόπιους και διεθνείς να ενώσουν τις εποικοδομητικές συμβολές τους για την επανέναρξη επειγόντως του αναντικατάστατου πολιτικού διαλόγου και για την εξεύρεση μιας σύντομης λύσης που θα εξυπηρετεί το ευρωπαϊκό μέλλον της Αλβανίας.

Έχω αποφασίσει να ακυρώσω το Διάταγμα υπ'αριθμ. 10928 της 05.11.2018 για την διενέργεια εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκησης στις 30.6.2019.

Στην πρώτη ανακοίνωση την Δευτέρα 10 Ιουνίου η Προεδρία της Δημοκρατίας θα ανακοινώσει δημόσια όλα τα επιχειρήματα της συνταγματικότητας, του Νόμου και της λογικής, που οδήγησαν στην λήψη αυτής της απόφασης.

Παράλληλα εφιστά τη προσοχή όλων των μελών να αποφύγουν κάθε πρόκληση που μπορεί να παρουσιαστεί κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με το himara.gr η εξέλιξη αυτή ανοίγει τον δρόμο για την υποψηφιότητα του Φ. Μπελέρη για τον δήμο Χειμάρρας.

Πηγή: himara.gr

Τσίπρας για Athens Pride: Εμείς, αυτό το δρόμο έχουμε επιλέξει ! ! !

Τελος τα προσχηματα...
Το λεει στα ισια και αυτος...
Εκει ανηκει...


Το δικό του μήνυμα για το Athens Pride έδωσε το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας την απόλυτη κατάλυση των ηθών στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν στο «Pride», καθώς παραδοσιακά υποστηρίζουν οτιδήποτε «προοδευτικό» και «πολιτικά ορθό».

Το όλο σκηνικό πλέον έχει ξεφύγει από την διεκδίκηση δικαιωμάτων και έχει καταντήσει μια επίμονη προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας που επηρεάζει ειδικότερα έφηβους και νέους, οδηγώντας σταδιακά την κοινωνία στην παρακμή.

Το «πολύχρωμο πανηγύρι» που έχει καθιερωθεί ετησίως πλέον, είναι απλά ένα ακόμα δείγμα της κοινωνικής, ηθικής και πνευματικής υποβάθμισης του ανθρώπου.

Ο Πρωθυπουργός έγραψε αναλυτικά στο λογαριασμό του στο twitter: «Κάθε άνθρωπος δικαιούται να επικαλείται όλα τα δικαιώματα και όλες τις ελευθερίες, χωρίς καμία απολύτως διάκριση, ειδικότερα ως προς τη φυλή, το χρώμα, το φύλο, τη γλώσσα, τις θρησκείες, τις πολιτικές ή άλλες πεποιθήσεις». Εμείς, αυτό το δρόμο έχουμε επιλέξει».



πηγη 

Τα επαιρνε σαν δημαρχος, τα επαιρνε και σαν υπαλληλος της Βουλης;

Κι υστερα μου λετε, που πηγαν τα λεφτα........
Εχουν τροπους πολλους, να τα ποιραζονται, καποιοι επιτηδιοι....
Και φτιαχνουν τωρα και τους νομους, να μην υπαρχει πιθανοτητα να τιμωρηθουν....


Μια είδηση που πέρασε στα «ψιλά» και ήρθε στην επιφάνεια με αφορμή την αντιπαράθεση για τις ρουσφετολογικές μετατάξεις στη Βουλή: Ο Γιώργος Καμίνης ήταν υπάλληλος της Βουλής.

Εργαζόταν, (πότε άραγε, γιατί ως δήμαρχος Αθηναίων το πρόγραμμά του θα ήταν δύσκολο να του επέτρεπε), ως επιστημονικός συνεργάτης με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου στη Διεύθυνση Επιστημονικών Μελετών της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής.

Από τις 8 Μαΐου παραιτήθηκε και η Βουλή στις 20 Μαΐου έλυσε την υπαλληλική σχέση που είχε με τον τ. δήμαρχο Αθηναίων και πρ. Συνήγορο του Πολίτη, ο οποίος ήρθε στη δημοσιότητα τελευταία με αφορμή το γεγονός ότι ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» για το «διαζύγιο» Γεννηματά-Βενιζέλου.



πηγη 

Καιρός: Προειδοποίηση του Αρναούτογλου Μετά την πολύ ζέστη...Ερχεται Κακοκαιρία <ΒΙΝΤΕΟ>


Έρχεται επιδείνωση του καιρού από τη Δευτέρα και την Τρίτη θα επικρατήσει κακοκαιρία σε ολόκληρη την Ελλάδα με τους ανέμους να φτάνουν και τα 8 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου στο βίντεο: ΕΔΩ

H Νέα Δημοκρατία θα εκπροσωπηθεί στο Athens Pride....Ψηφιστε την ! ! !

Απο την Σκυλλα στην Χαρυβδη...
Δεν εχει διαφορα ο Κουλης με τον Αλεξη....
Μπολσεβικοι και αριστεροι ειναι και οι δυο...


H Νέα Δημοκρατία θα εκπροσωπηθεί στο Athens Pride από τον γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΑμεΑ και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γιώργο Σταμάτη, μαζί με αναπληρωτές του και στελέχη της γραμματείας, καθώς και από τις υποψήφιες βουλευτές του κόμματος στην Α' Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή και Αλεξάνδρα Χαριτάτου, σύμφωνα με ενημέρωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή

Eλληνικές διεκδικήσεις: Επίσημος απολογισμός των καταστροφών των ΝΑΖΙ στην Ελλαδα!



Πολεμικες αποζημειωσεις...
Τις θυμονται παντα πριν τις εκλογες...
Ποιες είναι, όμως, οι ελληνικές διεκδικήσεις; Ο επίσημος απολογισμός των καταστροφών που προκάλεσαν οι δυνάμεις του Άξονα στην Κατοχή μιλάει από μόνος του....

Οι γερμανικές δυνάμεις κατοχής έκαψαν ολοσχερώς πάνω από 100 πόλεις και χωριά σ’ όλη την Ελλάδα.
Εκτέλεσαν 56.225 αθώους πολίτες.
Πήραν όμηρους πάνω από 105.000, οι οποίοι κατέληξαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και στα κρεματόρια. Ελάχιστοι εξ αυτών επέζησαν.
Προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές σε 1.770 χωριά.
Πυρπόλησαν πάνω από 400.000 σπίτια.
Κατέστρεψαν το 70% των λιμενικών εγκαταστάσεων, το μεγαλύτερο μέρος του οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου και το σύνολο των σιδηροδρομικών γεφυρών και τούνελ.
Βύθισαν το 75% του ελληνικού εμπορικού στόλου.
Άρπαξαν το 80% των μέσων μεταφοράς και το 51% των δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Οι μισές ελληνικές οικογένειες είχαν θύματα.
Το 10% του συνολικού πληθυσμού υπέστη αναπηρία.
Το 75% των παιδιών προσβλήθηκε από ασθένειες, οι οποίες τα ταλαιπώρησαν και μετά την απελευθέρωση.
Οι συνολικές απώλειες, λόγω των εκτελέσεων, της πείνας, των ασθενειών και της υπογεννητικότητας κατά τη διάρκεια της Κατοχής, έχουν υπολογισθεί σε 1.106.000 ανθρώπους, ή στο 13,5% του ελληνικού πληθυσμού. Είναι το υψηλότερο ποσοστό σ’ ολόκληρη την Ευρώπη.
Υπολογίζεται ότι από τη λεηλασία μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, καθώς και από παράνομες ανασκαφές, οι κατακτητές μετέφεραν στη Γερμανία 8.500 αρχαιολογικούς θησαυρούς. Είναι αξιοσημείωτο πως ενώ το Βερολίνο ζητάει από τη Μόσχα να επιστρέψει τα έργα τέχνης που άρπαξε ο Κόκκινος Στρατός το 1945, αρνείται να συζητήσει την επιστροφή στην Ελλάδα των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών.




πηγη 

Παπακωστα: Απεδρασαν; Συμβαινουν αυτα....Εγω δεν φταιω ! ! !

Η πλεον απαραδεκτη υπουργος που περασε απ το υπουργειο ΠΡΟΠΟ....
Για τιποτα δεν φταιει εκεινη...
Παντα οι αλλοι φταινε...
Ειχαν δικιο οσοι την εδιωξαν απ το κομμα τους !


Σε μία προσπάθεια να μεταθέσει τις ευθύνες η υπουργός Προστασίας του Πολίτη προσέθεσε ότι πρέπει να δούμε το κατά πόσο το σωφρονιστικό σύστημα κοινωνικοποιεί όσους μπουν μέσα.

«Οι αποδράσεις δεν είναι θέμα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είναι διαχρονικό θέμα, συμβαίνουν αυτά» δήλωσε στην ΕΡΤ.

Σε ότι αφορά στο θόρυβο για το θέμα του βιασμού επέρριψε τις ευθύνες στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή. Σημασία έχει ότι το αποτέλεσμα μετά τις αντιδσράσεις των πολιτικών είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, σημείωσε η κυρία Παπακώστα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ρόλο της ασφάλειας, επισημαίνοντας ότι δε μπορεί να αντιμετωπίσει τα αίτια που δημιουργούν την εγκληματικότητα.

Δεν αρκεί η επιβολή του Νόμου διά των όπλων, είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας και το όραμά της για τα Εξάρχεια- Μονμάρτη.

Σε ότι αφορά στη δράση των γνωστών- αγνώστων και την απουσία συλλήψεων είπε ότι δεν λύνεται το θέμα με τις προσαγωγές.

Πρέπει ο Πρύτανης να μας πει περάστε παρακαλώ και να λύσουμε το πρόβλημα εντός του Πολυτεχνείου, προσέθεσε.

«Αν πουν στην Αστυνομία ελάτε, σε πέντε λεπτά το θέμα θα πάψει να υπάρχει» τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Αν δεν το κάνουν μόνοι τους θα υποχρεωθεί η Πολιτεία να φέρει άλλο νομικό πλαίσιο, προειδοποίησε. Παραδέχθηκε, βέβαια, πως αυτό θα είναι πλήγμα στην ακαδημαϊκή κοινότητα.



πηγη 

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ: Καταργήθηκε το άρθρο 74, που προβλεπει απελασεις αλλοδ@πων...

Παιζουν τα ρεστα τους...
Ξερω οτι αυτο αρθρο λιγοι θα το διαβασουν, γιατι θα το μπλοκαρουν οπως τοσα αλλα...
Ξεψυχουν ομως και βγαζουν ολη την κακια τους....
Αντε να ξεκουμπιστουν επιτελους ! ! !


Άλλη μια πράξη που αποσκοπεί σε προεκλογικό κέρδος του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ, είναι και η κατάργηση του άρθρου 74 του Ποινικού Κώδικα για την απέλαση αλλοδαπών μετά από έκτιση ποινής. Κανένα δικαστήριο δεν θα μπορεί να διατάξει την απέλαση μετά από έκτιση ποινής για έγκλημα.

Η αριστερή κυβέρνηση, δηλαδή, θέλει να επιτρέψει σε εγκληματίες να ζουν στη χώρα μας σε βάρος ελληνικών οικογενειών, μέσω των αλλαγών της τελευταίας στιγμής στον Ποινικό Κώδικα, οι οποίες αλλαγές περιέχουν πολλές αντιφάσεις και αντισυνταγματικά στοιχεία.

Άλλη μία εγγύηση της δικαστικής αμεροληψίας πάει περίπατο, μαζί με την αξιοπιστία μας ως κράτος, όλα στο βωμό των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης εθνομηδενιστικής πολιτικής.

Τι προέβλεπε το άρθρο 74 του Ποινικού Κώδικα:

«Με την επιφύλαξη των σχετικών διατάξεων που περιλαμβάνονται σε διεθνείς συμβάσεις που έχουν κυρωθεί από τη χώρα, το δικαστήριο μπορεί να διατάξει την απέλαση αλλοδαπού που καταδικάσθηκε σε κάθειρξη.

Εάν κρίνει ότι η παραμονή του στη χώρα δεν συμβιβάζεται προς τους όρους της κοινωνικής συμβίωσης, λαμβάνοντας υπόψη ιδίως το είδος του εγκλήματος για το οποίο καταδικάστηκε, το βαθμό της υπαιτιότητάς του, τις ειδικές συνθήκες τέλεσης της πράξης, τις συνέπειες αυτής, το χρόνο παραμονής του στο ελληνικό έδαφος, τη νομιμότητα ή μη της παραμονής του, την εν γένει συμπεριφορά, τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την ύπαρξη οικογένειας και γενικότερα το βαθμό ένταξης αυτού στην ελληνική κοινωνία.

Αν ο αλλοδαπός κατά το χρόνο τέλεσης της πράξης ήταν ανήλικος, για την απέλαση του λαμβάνεται υπόψη και η τυχόν νόμιμη εγκατάσταση και παραμονή της οικογένειάς του στη χώρα ή στην περίπτωση που η οικογένεια του διαμένει στην αλλοδαπή, ο υφιστάμενος στη χώρα προορισμού σοβαρός κίνδυνος κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας ή της προσωπικής ή γενετήσιας ελευθερίας του.

Η απέλαση εκτελείται αμέσως μετά την έκτιση της ποινής ή την απόλυση από τις φυλακές. Το ίδιο ισχύει και όταν η απέλαση επιβλήθηκε από το δικαστήριο ως παρεπόμενη ποινή. (Καταργήθηκε με τον νέο νόμο)».

Υπενθυμίζουμε πως, οι λαθρομετανάστες δηλώνουν ένθερμοι υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα. Επίσημα πλέον, ζούμε υπό ένα αριστερό καθεστώς που παραβιάζει κάθε αξία της Δημοκρατίας και ισοπεδώνει το Έθνος και ό,τι πρεσβεύει η ταλαιπωρημένη χώρα μας. Η ελληνική κυβέρνηση ευνοεί τους παράνομους μετανάστες σε βάρος των ελληνικών οικογενειών.

Όπως οι ίδιοι δηλώνουν, είναι ένθερμοι υποστηρικτές του Τσίπρα και αποκτούν παράνομα τα δικαιώματα που έχουν οι Έλληνες πολίτες, με μοναδικό σκοπό την εκλογική στήριξη της αριστερής κυβέρνησης.
Δειτε βιντεο ΕΔΩ 




πηγη 

Τιποτα δεν ειναι για πεταμα...Μετατρεπουν σε drone τα παλια τους ελικοπτερα οι Αμερικανοι !

Η αμερικανική κατασκευαστική εταιρεία Sikorsky θα μετατρέψει το γηρασμένο ελικόπτερο UH-60A σε σύγχρονο Optionally Piloted Vehicle, ανακοίνωσε ο γίγαντας της αεροδιαστημικής στις 6 Ιουνίου.

Το UH-60A Black Hawk υπήρξε το ελικόπτερο πρώτης γραμμής του Στρατού για τα τελευταία 40 χρόνια. Πήρε το όνομά του από τον αρχηγό της φυλής Σαούκ των Ινδιάνων, Μαύρο Γεράκι , το πρώτο UH-60A έγινε αποδεκτό από το στρατό το 1978 και τέθηκε σε υπηρεσία το 1979 όταν παραδόθηκε στις συνιστώσες της 101ης και 82ης μεραρχίας.

Από τότε, το Black Hawk έχει συσσωρεύσει πάνω από 9 εκατομμύρια ώρες πτήσεως και έχει υποστηρίξει τα στρατεύματα των ΗΠΑ σε κάθε σημαντική επιχείρηση έκτακτης ανάγκης που έχει εκτελέσει ο στρατός, όπως η Γρενάδα, ο Παναμάς, το Ιράκ, η Σομαλία, τα Βαλκάνια, το Αφγανιστάν και σε όλη τη Μέση Ανατολή.

Τώρα, ένα technology kit που αναπτύχθηκε από τη Sikorsky, μια μονάδα της Lockheed Martin, δίνει στα Black Hawk πλήρη έλεγχο fly-by-wire, κάτι που σηματοδοτεί το πρώτο βήμα προς το μετασχηματισμό του αεροσκάφους σε ένα προαιρετικά ελεγχόμενο όχημα (Optionally Piloted Vehicle).

Το technology kit της Sikorsky χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για να λειτουργήσει ένα ελικόπτερο Black Hawk με full authority, fly-by-wire. Η πτήση της 29ης Μαΐου σηματοδότησε την επίσημη έναρξη του προγράμματος δοκιμών πτήσης για το ελικόπτερο που πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία πιλοτικά. Το πρότζεκτ είναι η πλήρως αυτόνομη πτήση (χωρίς πιλότο) μέχρι το 2020.

«Η τεχνολογία αυτή φέρνει μια εντελώς νέα διάσταση ασφάλειας, αξιοπιστίας και ικανότητας σε υπάρχοντα και μελλοντικά ελικόπτερα και σε εκείνους που εξαρτώνται από αυτά για να ολοκληρώσουν τις αποστολές τους», δήλωσε ο Chris Van Buiten, Αντιπρόεδρος της Sikorsky Innovations. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μετασχηματίζουμε ένα αεροσκάφος που ελέγχθηκε με μηχανικό τρόπο σε ένα με έλεγχο fly-by-wire. Αυτή η πτήση αποτελεί το επόμενο βήμα για την κατασκευή προαιρετικά πιλοτικών – και βέλτιστα πιλοτικών – αεροσκαφών».

Πρόκειται για το πρώτο κιτ αναβάθμισης πλήρους εξουσιοδότησης που αναπτύχθηκε από τη Sikorsky, το οποίο έχει αφαιρέσει εντελώς μηχανικούς ελέγχους πτήσης από το αεροσκάφος.


πηγη 

Σπυρια εβγαλαν οι Τουρκοι απο την φωτο της Αγια Σοφιας, που γραφει, να γινει η Ισταμπουλ, Κωνσταντινουπολις ξανα! ! !


Φαίνεται πόσο τόσο τρέμουν πραγματικά οι Τούρκοι εδώ και αιώνες για το θέμα της βασιλεύουσας, ενώ φαίνεται να γνωρίζουν καλά το¨ελληνικό ρητό » πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικιά μας θα ναι».


Πυρ και μανία ολόκληρος ο ελεγχόμενος από τον Ερντογάν, τουρκικός τύπος, μετά την δημοσιοποίηση φωτογραφίας στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter κά,της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Αμερικής (ANCA), η οποία απαιτεί να γίνει η «Ινσταμπούλ» ξανά Κων/πολη, ενώ εμφανίζει ένα μεγάλο σταυρό πάνω από τον τρούλο της Αγίας Σοφίας, έχοντας γύρω από την φωτογραφία αρμενικές και ελληνικές σημαίες.

«Καντε την Ισταμπούλ ξανά Κωνσταντινούπολη» ήταν το σύνθημα των Αρμενίων στα πρότυπα του συνθήματος του Ν.Τραμπ «κάντε την Αμερική σπουδαία ξανά», αναφέρει με περισσή οργή σχεδόν όλες οι τουρκικές εφημερίδες.

Μάλιστα ο Τούρκος βουλευτής του ΑΚΡ Markar Esayan, ο οποίος είναι Αρμενικής καταγωγής με έδρα την Κωνσταντινούπολη, φέρεται να «αντέδρασε» έντονα κατά της  φωτογραφίας αυτής (αν μπορούσε ας έκανε και αλλιώς λόγω του στυγνού καθεστώτος), ενώ χιλιάδες Τούρκοι πολίτες, οπαδοί του ΑΚΡ απάντησαν ανεβάζοντας τις φωτογραφίες του Μωάμεθ του πορθητή και του προέδρου Ερντογάν ως σουλτάνου στην πόλη.

Το  όλο θέμα που πήρε διαστάσεις, ενώ αναφέρθηκε και το όνομα του Εκρέμ Ιμάμογλου, τον οποίο ο τουρκικός τύπος παρουσιάζει ως «ελληνικής καταγωγής» σε μια προσπάθεια να ανακόψει την πορεία του για την ανάληψη της εξουσίας στην Κων/πολη, λέγοντας ότι ένας «Έλληνας» θα αναλάβει την Κων/πολη.

Το τελευταίο διάστημα επισημαίνουμε ότι Τούρκοι αρχαιολόγοι αναζητούν κάτω από την Αγία Σοφία, περάσματα, θαλάμους, θησαυρούς.

Η Αρμενική Εθνική Επιτροπή κινείται εδώ και μεγάλο διάστημα μαζί με την ελληνοαμερικανική επιτροπή προσπαθώντας να επηρεάσει το αμερικανικό Κογκρέσο όχι μόνο για τους πυραύλους S-400 αλλά για πολλά άλλα ζητήματα.

Άξονας Ελλάδος-Κύπρου-Αρμενίας εναντίον άξονα Τουρκίας-Αζερμπαϊτζάν
Κύπρος, Ελλάδα και Αρμενία συμφώνησαν πριν μερικές ημέρες να διευρύνουν και να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους, κατά τη διάρκεια της πρώτης τριμερούς συνάντησης σε επίπεδο Υπουργό Εξωτερικών, στη Λευκωσία.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ανέφερε ότι στόχος της τριμερούς συνεργασίας μεταξύ των χωρών είναι η προώθηση της ειρήνης, της σταθερότητας και της ευημερίας μέσω του ενισχυμένου πολιτικού διαλόγου και της συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών.

«Η σημερινή συνάντηση αντικατοπτρίζει σαφώς την κοινή αποφασιστικότητα να διευρύνουμε και να εμβαθύνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας και να αναπτύξουμε συνέργειες που θα ωφελήσουν τις χώρες και τους λαούς μας», ανέφερε.

«Ταυτόχρονα, συμφωνήσαμε να ενδυναμώσουμε τη συνεργασία μας στο πλαίσιο διεθνών οργανισμών και διαφόρων πολυμερών φόρουμ, υπογραμμίζοντας τη σημασία που αποδίδουμε στον συντονισμό της δράσης της διασποράς μας σε σημαντικά κέντρα λήψης αποφάσεων παγκοσμίως», είπε.

Επιπλέον, σημείωσε ότι αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τη διένεξη στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, καθώς και αναφορικά με την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών και προέβησαν σε ανασκόπηση των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αρμενίας.

Ο Υπεξ της Αρμενίας Zohrab Mnatsakanyan, δήλωσε ότι η έναρξη αυτής της τριμερούς πλατφόρμας ήταν πολύ σημαντική και πολύ ελπιδοφόρα για την ενίσχυση της παραδοσιακής φιλίας που υπάρχει ανάμεσα στα τρία κράτη. Πρόσθεσε ότι μεταφράζουν αυτή την ιστορική φιλία σε συνεργασία προς όφελος των τριών κρατών και των λαών τους.

Μιλώντας ο ίδιος για την επέκταση της τριμερούς συνεργασίας, είπε ότι η Αρμενία προσβλέπει, στο εγγύς μέλλον, να υποδεχτεί την τριμερή σύνοδο κορυφής.

Ο συνασπισμός της Ελλάδος με την Αρμενία και τα υπόλοιπα ορθόδοξα κράτη αποτελεί τον τρόμο και τον φόβο των Τούρκων που γνωρίζουν ότι ζουν σε ξένα εδάφη από το 1453 και μετά.



πηγη 

Αλλάζουν τα λόγια της Προσευχής των Χριστιανών; Γιατι;


Την αλλαγή μιας φράσης του Πάτερ Ημών ενέκρινε ο Πάπας Φραγκίσκος προκαλώντας αντιδράσεις στους πιο παραδοσιακούς κύκλους της Καθολικής Εκκλησίας.

Πρόκειται για τη φράση «lead us not into temptation» («μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν»), την οποία αλλάζει σε «do not let us fall into temptation» («μην μας αφήσεις να υποκύψουμε στον πειρασμό»).

Ο Πάπας είχε εκφράσει τη διαφωνία του από το 2017, λέγοντας ότι «δεν είναι καλή μετάφραση, επειδή μιλάει για έναν Θεό που σε προτρέπει στον πειρασμό.

 Εγώ είμαι αυτός που υποκύπτω στον πειρασμό. Δεν με σπρώχνει ο Θεός για να δει πώς θα υποκύψω. Ενας πατέρας δεν το κάνει αυτό. Ο πατέρας σε βοηθά να σηκωθείς αμέσως.

Αυτός που σε οδηγεί στον πειρασμό είναι ο Σατανάς. Αυτός είναι δικός του ρόλος». Σύμφωνα με τη Βίβλο, ο Ιησούς δίδαξε τα λόγια αυτά στους μαθητές του όταν τον ρώτησαν πώς πρέπει να προσεύχονται.

Η αλλαγή εγκρίθηκε από τη σύνοδο των επισκόπων που έγινε στη Ρώμη και θα δημοσιευθεί στο βιβλίο που περιέχει τους κανόνες για τη λειτουργία στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Υπάρχουν όμως και αντιρρήσεις, όπως γράφει η Guardian.

Η Μέρεντιθ Γουόρεν, λέκτορας βιβλικών και θρησκευτικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ είπε ότι αυτή η εκδοχή του Πάτερ Ημών προσπαθεί να πει ότι ο Θεός δεν έχει κανέναν ρόλο στο κακό. Ετσι όμως, παραβλέπει πολλές αναφορές της Βίβλου, όπου ο Θεός έχει συνεργαστεί με τον διάβολο για να βάλει σε πειρασμό τους πιστούς, ακόμα και τον ίδιο του τον γιο. Η νέα εκδοχή αντιτίθεται στο νόημα του ελληνικού κειμένου του ευαγγελίου».

Ο Φίλιπ Λόουλερ, διευθυντής της συντηρητικής ιστοσελίδας Catholic World News, είπε ότι ο Πάπας συνηθίζει να αλλάζει πράγματα και να προκαλεί σύγχυση. «Αυτό είναι ένα ακόμα παράδειγμα και με κάνει να ανησυχώ και να αναρωτιέμαι, πού θα σταματήσει, τι άλλο θα αλλάξει;».

 Η Καθολική Εκκλησία στην Αγγλία και την Ουαλία δήλωσε ότι δεν σχεδιάζει προς το παρόν να αλλάξει την προσευχή. «Το Πάτερ Ημών άλλαξε στα ιταλικά, όχι στα αγγλικά. Κάθε γλώσσα θα πρέπει να μελετηθεί για να διαπιστωθεί το ακριβές νόημα», δήλωσε εκπρόσωπός της.


Πηγή

Εκλογες στις 7 Ιουλιου; Μην ειστε σιγουροι, μην πιστευετε τιποτα, μεχρι...

Δεν πιστεύω τον κ. Τσίπρα σε τίποτα, μέχρι να τον δω να βγαίνει από την πόρτα του Μάξιμου. Δεν εμπιστεύομαι την μαύρη τουλίπα, τον μεγαλύτερο ψεύτη της αντιπολίτευσης. 

Μην τον εμπιστεύεστε. Δεν έχει μπέσα και αξιοπιστία. Θέλει να μας παρασύρει βαθιά μέσα στο καλοκαίρι, μέσα στη θερινή ραστώνη, μέσα στις υψηλές θερμοκρασίες. Νομίζει ότι θα μας κοιμίσει και δε θα πάμε στις κάλπες.

Πιστεύει ότι θα τον διευκολύνει η αποχή στην νοθεία που ετοιμάζει με ελληνοποιήσεις και πολλά άλλα κόλπα. Σε όλη τη χώρα γελάνε μαζί του. Σε όλη τη χώρα αναρωτιούνται θα κάνει εκλογές και τι ρόλο παίζει αυτός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που καθημερινά εξευτελίζεται ακολουθώντας έναν αφερέγγυο και αναξιόπιστο.

Επιδιώκει να κάνει εκλογές όταν οι μισοί Έλληνες θα λείπουν διακοπές και η τουριστική σεζόν θα είναι στο φουλ.

Είναι ένας πολιτικός απατεώνας, τρικαδόρος, καταστροφέας της Ελλάδας, τυχοδιώκτης. Θέλει τα μισά εκλογικά τμήματα να είναι άδεια και τα άλλα μισά στα νησιά, σε τουριστικές περιοχές να ημι-λειτουργήσουν.

Επιδιώκει να πάει η χώρα σε ακυβερνησία και σε αποσταθεροποίηση. Ο άθλιος επιδιώκει να κάνει χιλιάδες ρουσφέτια, να τακτοποιήσει κόσμο και να δώσει όσα μπορεί παραπάνω λαθραία εκλογικά δικαιώματα σε ξένους.

Αυτή είναι η επώδυνη πραγματικότητα. Έχουμε να κάνουμε με έναν πολιτικό απατεώνα και έναν αγύρτη. Νομίζει ότι έτσι θα βελτιώσει τα ποσοστά του ή τουλάχιστον δεν θα υποστεί νέα πανωλεθρία.....

ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ !



πηγη 

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ποια ειναι η κορη της Τασιας, που εχασε τον διορισμο στην Βουλη την τελευταια στιγμη ;

ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....
Η ΞΑΝΘΙΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΚΟΡΗ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑΣ......
Ο «ΧΟΙΡΙΝΟΣ» ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ......
ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ ΣΤΟ Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Η ΛΕΓΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΕΙΑΣ....

Απορίες, θυμό, λαϊκή αγανάκτηση και οργή προκαλεί η προκλητική- ωμή και κυνική ομολογία της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αντιπροέδρου της Βουλής, ότι τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνητικοί παράγοντες, ο ίδιος ο σεμνότυφος και σεμνοσκοεπής- μαύρη του μοίρα- πρόεδρος της Βουλής, αξιοποιούν τις τελευταίες ημέρες την εξουσία για να διορίσουν και να βολέψουν συγγενείς και θυγατέρες.

Η  Χριστοδουλοπούλου ήταν καλεσμένη σε εκπομπή του Alpha και οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν προκύπτει κάποιο ηθικό ζήτημα από την αποκάλυψη ότι, λίγο πριν από τις εκλογές, η κόρη της μετατάχθηκε από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στη Βουλή των Ελλήνων. Στην οποία η κυρία Χριστοδουλοπούλου κατέχει τη θέση της αντιπροέδρου.

Σαν «μηχανή του κιμά», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να εξηγεί παρλαπίπες:  ότι φυσικά η κόρη της έχει όλα τα προσόντα, αλλά «ναι», είπε, «δεν βγήκε ξαφνικά η Βουλή να φωνάζει να προσλάβει την κόρη μου. Ε ναι, προφανώς αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις». Εννοώντας φυσικά κομματικές διασυνδέσεις, που δεν μπορούν άλλοι να χρησιμοποιήσουν παρά μόνο τα παιδιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, Μάχη – Στεφανία Δρίτσα, σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν στον ΣΥΡΙΖΑ και παίρνει μετάθεση στη στη σιγουριά της Βουλής. Άλλοι λένε στα καταφεσωμένα ΕΛΤΑ, άλλα λένε ότι τελικά η μετάταξη-διορισμός δεν έγινε μετά την σύλληψη με την γίδα στην πλάτη.

Να σημειωθεί-λένε κάποιες ισχνές «πλεροφορίες»- ότι στην αναμονή θα μείνουν περίπου 29-31 υπάλληλοι που περίμεναν και επίσημα την μετάταξή τους στην Βουλή μεταξύ των οποίων και η κόρη της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Στο πρώτο «κύμα» των μετατάξεων -αυτών που ολοκληρώθηκαν- περιλαμβάνεται και η πρώην σύζυγος του κ.Βούτση.

Όπως διευκρίνισε ο κ Βούτσης οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι εργάζονταν στην Βουλή ως αποσπασμένοι ακόμα και πριν από το 2015. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και η πρώην σύζυγός του που αποσπάστηκε στο κοινοβούλιο το 2007.

«Η πρώην σύζυγός μου είναι εδώ από το 2007, πριν εκλεγώ βουλευτής. Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι» ανέφερε ο κ. Βούτσης εμφανώς εκνευρισμένος για τα σχετικά δημοσιεύματα.

Πάρτον στον γάμο σου, τον καραγκιόζη- φούρναρη, να σου πει και του χρόνου. Άντε, ρε μην τα ακούσεις και είσαι και πρόεδρος της Βουλής, «χοιρινέ».



πηγη 

Τα καταφερε το Εφακι ! ! ! Εκτοπισε ολους τους μνηστηρες, απο την πρωτη θεση του Επικρατειας.....

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, η τοποθέτηση της Έφη Αχτσιόγλου ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη.



Μάλιστα, η νυν υπουργός Εργασίας θα αναλάβει και καθήκοντα εκπροσώπου της κυβέρνησης, για την περίοδο έως τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών.

Από την πλευρά του, ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναμένεται να ριχθεί στη «μάχη» του σταυρού, θέτοντας υποψηφιότητα στην Α’ Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, ότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες, στο επιτελείο της Κουμουνδούρου εξέταζαν το ενδεχόμενο συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τόσο της κυρίας Αχτσιόγλου όσο και του κύριου Τζανακόπουλου. Ωστόσο, το συγκεκριμένο σχέδιο παρέμεινε επί χάρτου, καθώς δεν ευοδώθηκε.

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, επιπλέον, θα συμμετέχει και ο νυν γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Σκουρλέτης, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει και υπουργός Εσωτερικών.

Σχεδόν δεδομένη, θα πρέπει να θεωρείται η τοποθέτηση — σε εκλόγιμη θέση — και του νυν υπουργού Εθνικής Άμυνας και τέως αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο να κατέλθει στον πολιτικό στίβο.

Σιγήν ιχθύος, παράλληλα, τηρείται ως προς τις υπόλοιπες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει «κλειδώσει» καμία υποψηφιότητα, με τις σχετικές αποφάσεις να λαμβάνονται τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ καταλάβει τη δεύτερη θέση στις προσεχείς εκλογές της 7ης Ιουλίου, τότε θα εκλέξει τέσσερις βουλευτές Επικρατείας, ενώ στο σενάριο της εκλογικής νίκης θα διαθέτει πέντε βουλευτές Επικρατεία


πηγη 

Εικόνα ντροπής στο Μετρό της Αθήνας: Έξαλλοι οι επιβάτες με αυτό που αντίκρισαν! <ΦΩΤΟ>


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες του μετρό από την εικόνα που αντίκρισαν στον σταθμό Πανεπιστήμιο.

Ειδικότερα, η εικόνα της ντροπής δίπλα σε μια έκθεση με αρχαία αντικείμενα που υπάρχει στο μετρό προκάλεσε οργή στους περαστικούς που κοιτούσαν αποσβολωμένοι μη μπορώντας να πιστέψουν τι συνέβαινε.

Επίσης, έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι παρά το περιστατικό που έλαβε χώρα δεν κινητοποιήθηκε κάποιος αρμόδιος άμεσα.


Είπαμε πως έχουμε φαντασία σαν λαός αλλά αυτός εδώ ο οδηγός απλά το τερμάτισε καθώς πάρκαρε το παπάκι του μέσα στο μετρό Πανεπιστήμιο!
Όταν λέμε μέσα στο μετρό εννοούμε κυριολεκτικά μέσα στο μετρό.





Πηγή

Αν θελετε Αμερικανικα οπλα, να σκοτωσετε τους Ελληνες, δεν πρεπει να παρετε τα Ρωσικα...

Αυτο ειναι το νοημα των λεγομενων και των ενεργειων των Αμερικανων....





Παρτε τα Αμερικανικα αορατα αεροσκαφη μας τα F35, για να χτυπησετε με ασφαλεια , οταν θελησετε τους Ελληνες...
Εαν παρετε τους ρωσικους αντιαεροπορκους πυραυλους S400, για να σκοτωσετε τους Ελληνες, δεν θα παρετε τα αεροπλανα μας....
Εδω φαινεται καθαρα, οτι ο συμμαχος των Αμερικανων, ειναι μονο το δολαριο...
Εστω κι αν σκοτωθηκαν Ελληνες σε πολεμους για χαρη τους, μας βλεπουν οπως οι αποικοι τους Ιθαγενεις...
Πολλοι ακομη ζουν στον κοσμο τους και ονειρευονται οτι εχουμε φιλους και συμμαχους τους Αμερικανους...
Καποιοι αλλοι μιλανε για το Ξανθο γενος...
Μια απο τα ιδια κι αυτοι....
Παρτε τους πυραυλους μας, σκοτωστε τους Ελληνες και δεν μας νοιαζει, αν παρετε και Αμερικανικα αεροσκαφη....
Κερδος θαχουμε, γιατι θα τα μελετησουμε....
Και οι Κυερνωντες μας, τι κανουν; 
Τρεχουν να προλαβουν...
Οχι να εξοπλιστουμε, αλλα να βολεψουν παιδια κορες και σογια σε θεσουλες να καλοπερασουν....
Και συ Ελληνα ηλιθιε; 
Τρεχεις απο πισω τους, κουνωντας σαν καλο κομματοσκυλο την σημαιες τους, τους ψηφιζεις μονιμως και ελπιζεις να σε βολεψουν και σενα σε καμμια θεσουλα, μπας και γλειψεις κανα κοκκαλο απο τα αποφαγια τους...
ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΟΥ ! ! !
Χαρης Σκοπελιτης



Αλλαζουν τους νομους και απαλλασουν Χρυση Αυγη και @ν@ρχικους, απο πολλες κατηγοριες...

Αλλαζουν τελευταια στιγμη τους νομους....
Αρα υπαρχει σκοπιμοτητα....
Ποιοι ευννοουνται απο τις αλλαγες αυτες;
Αν@ρχικοι και Χρυση Αυγη που εχουν εκρεμοτητες με την δικαιοσυνη...
Διαβαστε τι αλλαζει και θα καταλαβετε...



Κακόβουλη βλασφημία, καθύβριση θρηκσευμάτων και περιύβριση νεκρού στο νέο Ποινικό Κώδικας και στον Κώδικα Ποινική Δικονομίας άλλαξαν με νόμο του κράτους.

Μαζί με αυτά όμως καταργήθηκαν και άλλα άρθρα για σύσταση ένοπλης ομάδας και για πρόκληση σε δημόσιες βιαιοπραγίες, τουτέστιν εξεγέρσεις.

Αυτό σημαίνει ότι η απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει εξασφαλίσει σε γνωστούς περιθωριακούς χώρους να κάνουν ακόμα και «αντάρτικο πόλης» χωρίς να τιμωρούνται.

Τα νομοσχέδια υπερψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι , ενώ όλα τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης αποχώρησαν και από την συζήτηση και από την ψηφοφορία.

Έτσι πλέον καταργούνται τα άρθρα που προέβλεπαν:

-πρόκληση σε δημόσιες βιαιοπραγίες (άρθρο 192),

Το Άρθρο 192 λοιπόν πριν την κατάργησή του έλεγε: Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει τους πολίτες σε βιαιοπραγίες μεταξύ τους ή σε αμοιβαία διχόνοια και έτσι διαταράσσει την κοινή ειρήνη, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν σύμφωνα με άλλη διάταξη δεν επιβάλλεται αυστηρότερη ποινή.

Τώρα όμως οποιοσδήποτε θα μπορεί να καλεί σε εξέγερση, βολικά βέβαια αυτό θα μπορεί να γίνεται τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι στην εξουσία.

-κατάρτιση ένοπλης ομάδας (άρθρο195),

Το Άρθρο 195 λοιπόν πριν την κατάργησή του έλεγε: Κατάρτιση ένοπλης ομάδας Όποιος χωρίς δικαίωμα καταρτίζει ένοπλη ομάδα που δεν αποβλέπει στη διάπραξη εγκλημάτων, την εφοδιάζει με πολεμοφόδια ή αναλαμβάνει την αρχηγία της, καθώς και εκείνος που συμμετέχει σε τέτοια ομάδα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

Σας θυμίζει κάτι αυτό; Που απευθύνεται;

-διατάραξη συνεδριάσεων Συλλόγων (άρθρο 197),

– κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση με οποιονδήποτε τρόπο το Θεό και θρησκεία (άρθρα 198-199),

– περιύβριση νεκρών ή μέλη του ή την τέφρα του (άρθρο 201) και

-εγκλήματα που ανάγονται στην στρατιωτική υπηρεσία, στην υποχρέωση στράτευσης και παράνομη αποδημία προς αποφυγή της στράτευσης (άρθρα 202 – 206).

Τι αλλάζει πρακτικά από την 1η Ιουλίου

Όπως έγραψε το lawandorder.gr πλέον, με αλλαγές αυτές μπορεί ο οποιοσδήποτε χωρίς να κινδυνεύει να του επιβληθεί κάποια ποινική κύρωση να:

Βρίζει δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο το Θεό,
Βλαστημά δημόσια τα θεία....

Καθυβρίζει δημόσια και κακόβουλα με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη αναγνωρισμένη θρησκεία....

Προβαίνει σε περιύβριση νεκρού αλλά και τέφρας νεκρού...

Προβαίνει σε περιύβριση τάφου...

Αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό από νεκροταφεία (τυμβωρυχία), σπίτι, νοσοκομείο, κ.ά.

Αφαιρεί αυθαίρετα την τέφρα νεκρού από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τη φυλάξουν...

Προκαλεί ή να διεγείρει με οποιονδήποτε τρόπο και με πρόθεση πρόσωπο ή πρόσωπα που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις να παραβούν υπηρεσιακή υποχρέωση τους...

Προκαλεί ή να διεγείρει με οποιονδήποτε τρόπο και με πρόθεση πρόσωπο που έχει υποχρέωση να στρατευθεί να μην υπακούσει στην πρόσκληση όταν το καλέσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις να υπηρετήσει την θητεία του...

Μεταχειριστεί απατηλά μέσα για ν αποφύγει ο ίδιος ή κάποιος άλλος, ολικά ή μερικά, διαρκώς ή πρόσκαιρα, την υποχρέωση για στράτευση....

Φυγη στο εξωτερικό, χωρίς τη σχετική άδεια που απαιτεί ο στρατολογικός νόμος, για να αποφύγει τη στράτευση...

Φυγη στο εξωτερικό και να μην επιτρέψει εγκαίρως για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις....




πηγη 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί Κιμά Κοτόπουλου με σαλμονέλα


Κιμά κοτόπουλου όπου, κατά τη διενέργεια ελέγχων, διαπιστώθηκε η παρουσία σαλμονέλας ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος έλεγχος Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων» έτους 2019, προέβη σε δειγματοληψία κιμά κοτόπουλου, με την εμπορική ονομασία «ΚΙΜΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΩΠΟΣ», με ημερομηνία παραγωγής 03/06/19 και ημερομηνία λήξης 08/06/19.

Το προϊόν διακινείται από την εταιρεία Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας και, σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία σαλνονέλας (Salmonella spp.) στο ανωτέρω δείγμα.



Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.



Πηγή

Βανα Μπαρμπα: Μ’ αρέσει, θέλω να συμπράξω. Μου έγινε μια πρόταση από το ΚΙΝΑΛ...

Τωρα σωθηκαμε....
Θα μας σωσει η Βανα, μαζι με την Φωφη....
Μην ανησυχειτε πια...
Το πως, το ξερουν αυτες, δεν κανει να το γραψω...


Αποθεωτικά σχόλια της ηθοποιού για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου έριξε τη... βόμβα η Βάνα Μπάρμπα, αποκαλύπτοντας ότι της έχει κάνει πρόταση το ΚΙΝΑΛ να κατέβει στην πολιτική και η ίδια το σκέφτεται πολύ σοβαρά και θα πει το ναι.

«Μου έγινε μια πρόταση από το ΚΙΝΑΛ, από το ΠΑΣΟΚ. Για μένα είναι ένα κόμμα της καρδιάς εδώ και πολλά χρόνια.

Ο λόγος που με κάνει να θέλω να συμπράξω είναι γιατί πρόεδρος είναι γυναίκα. Θεωρώ ότι οι γυναίκες στην πολιτική, στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας, παίζουν πολύ μικρό ρόλο. Είναι τρομερό να είναι μόνο 5%. Ανδροκρατούμενο τελείως το πολιτικό τοπίο του τόπου….

Κι επειδή θεωρώ ότι είναι μία γυναίκα που έχει και τα guts, είδαμε και τελευταία τις αποφάσεις της… Μ’ αρέσει, θέλω να συμπράξω».
Δειτε βιντεο ΕΔΩ


πηγη 

Μυκονος εστιατορας: Το μαγαζι μου δεν ειναι για φτωχους Ελληνες...Κλειστε τον ρε γαμωτο, να μαθει να σεβεται ! ! !

Αυτα που συνεβαιναν καποτε στις χωρες του Συμφωνου της Βαρσοβιας, συμβαινουν τωρα στην Ελλαδα του Τσιπρα....
Κλειστε το ρε το κωλομαγαζο, να μαθει να συμπεριφερεται....



Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από την καταγγελία Αμερικανού τουρίστα ότι τον χρέωσαν 836 ευρώ για 6 μερίδες καλαμαράκια, οι υπεύθυνοι του καταστήματος στον Πλατύ Γυαλό περνούν στην αντεπίθεση....

Αυτό γίνεται με ένα διαφημιστικό κλιπ Χολλυγουντιανών προδιαγραφών, με σκοπό να αποδείξουν ότι πρόκειται για ένα πολυτελές all day restaurant που δεν διέπεται από λογική αισχροκέρδειας. Απευθύνεται σε υψηλό πελατολόγιο και προσφέρει high end υπηρεσίες και μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία πάνω στο κύμα....

Οι νέες δηλώσεις του εστιάτορα για τις τιμές
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου μιλώντας στο Open εξήγησε ότι «απευθυνόμαστε σε συγκεκριμένο κοινό, το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και κυρίως δουλεύουμε με ξένο πελατολόγιο....

Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, ένας απλός Έλληνας δεν μπορεί να το πληρώσει το κόστος. Δεν είμαστε για Έλληνες» λέει και συνεχίζει…

«Μπροστά στο μαγαζί έχουμε ενυδρεία με ζωντανούς αστακούς, οι οποίοι άλλοι έρχονται από εισαγωγή από τον Καναδά και άλλοι είναι ελληνικοί. Τα όστρακά μας είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στον κόσμο καθώς έρχονται απευθείας από τη Γαλλία με αεροπλάνο» προσθέτει.....




πηγη 

Πάτρα: Αυτοπυροβολήθηκε στην μπανιέρα και επέζησε με μια σφαίρα καρφωμένη......


Αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι του, τον πρόλαβαν μετά την πράξη του, είναι 95 ετών κι όμως επέζησε…

Η σφαίρα τον βρήκε στο σαγόνι και νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης στην οδό Ροδεσίας στους Πέντε δρόμους της Πάτρας. Ο υπερήλικας εντοπίστηκε αιμόφυρτος στη μπανιερα του σπιτιού του από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το thebest.gr, οι αστυνομικοι είχαν ειδοποιηθεί από συγγενή του στον οποίο είχε τηλεφωνήσει νωρίτερα και τους είχε αναφέρει τις προθέσεις του.

Το ασθενοφόρο μετέφερε αρχικά τον 95χρονο στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας όπου σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του και στη συνέχεια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο για νοσηλεία αφού εχει σοβαρά τραύματα από τη σφαίρα στο σαγόνι του.



Πηγή

ΘΥΜΩΣΕ η κυρα Τασια, που δεν βολευτηκε η κορη της και δεν κατεβαινει στις εκλογες...


Μην μας το κάνεις αυτό αυτό θα αρρωστήσουμε από την στεναχώρια μας...
Αντε να δουμε μεχρι ποτε θα μας κανει την θυμωμενη....





Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους φίλους και τους συντρόφους της επειδή τους στενοχώρησε - Δεν βρήκε να πει τίποτα στον ελληνικό λαό για την απόσπαση της κόρης της στη Βουλή και την κυνική ομολογία του ρουσφετιού - «Αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά» είπε προκλητικά - Ήταν πρόεδρος της επιτροπής Θεσμών και... Διαφάνειας
Το γεγονός ότι στενοχώρεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση είναι αυτό που κλόνισε την Τασία Χριστοδουλοπούλου μετά τον σάλο που προέκυψε με την προσπάθεια μετάταξης της κόρης της και τα ρουσφέτια στη Βουλή. «Θέλω μόνο να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου δίνετε, να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να επανορθώσω με διαφορετικό τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ, να μην συμμετέχω ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές» είπε χαρακτηριστικά.

Φαίνεται πως η χθεσινή δήλωση της ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις για την κόρη της έκανε άνω κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοιο σημείο που η κ. Χριστοδουλοπούλου έφτασε στο σημείο να βγει σήμερα το πρωί στην τηλεόραση, να ζητήσει συγγνώμη και να πει ότι δεν θα είναι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές ως προσπάθεια επανόρθωσης για όσα έκανε!

Η πρώην υπουργός τα είπε αυτά στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα όπου βγήκε σήμερα το πρωί για να ζητήσει συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση και τους συντρόφους της. Ο μόνος τρόπος για να επανορθώσει είπε ότι είναι να μην κατέβει υποψήφια στις εκλογές. Ωστόσο η κ. Χριστοδουλοπούλου με τη δήλωση της αυτή έδειξε ότι δεν έχει αντιληφθεί την ουσία όσων προσπάθησαν να γίνουν στη Βουλή και όσων η ίδια είπε περί διασυνδέσεων. Ετσι αντί να πει συγγνώμη στους Ελληνες πολίτες για πρακτικές που έπρεπε πλέον να έχουν εγκαταλειφθεί, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη ζημιά που προκάλεσε!

Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση και δεν θα συμμετέχω στις εκλογές
Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους φίλους και τους συντρόφους της επειδή τους στενοχώρησε - Δεν βρήκε να πει τίποτα στον ελληνικό λαό για την απόσπαση της κόρης της στη Βουλή και την κυνική ομολογία του ρουσφετιού - «Αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά» είπε προκλητικά - Ήταν πρόεδρος της επιτροπής Θεσμών και... Διαφάνειας
Το γεγονός ότι στενοχώρεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση είναι αυτό που κλόνισε την Τασία Χριστοδουλοπούλου μετά τον σάλο που προέκυψε με την προσπάθεια μετάταξης της κόρης της και τα ρουσφέτια στη Βουλή. «Θέλω μόνο να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου δίνετε, να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να επανορθώσω με διαφορετικό τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ, να μην συμμετέχω ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές» είπε χαρακτηριστικά.

Φαίνεται πως η χθεσινή δήλωση της ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις για την κόρη της έκανε άνω κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοιο σημείο που η κ. Χριστοδουλοπούλου έφτασε στο σημείο να βγει σήμερα το πρωί στην τηλεόραση, να ζητήσει συγγνώμη και να πει ότι δεν θα είναι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές ως προσπάθεια επανόρθωσης για όσα έκανε!

Η πρώην υπουργός τα είπε αυτά στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα όπου βγήκε σήμερα το πρωί για να ζητήσει συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση και τους συντρόφους της. Ο μόνος τρόπος για να επανορθώσει είπε ότι είναι να μην κατέβει υποψήφια στις εκλογές. Ωστόσο η κ. Χριστοδουλοπούλου με τη δήλωση της αυτή έδειξε ότι δεν έχει αντιληφθεί την ουσία όσων προσπάθησαν να γίνουν στη Βουλή και όσων η ίδια είπε περί διασυνδέσεων. Ετσι αντί να πει συγγνώμη στους Ελληνες πολίτες για πρακτικές που έπρεπε πλέον να έχουν εγκαταλειφθεί, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη ζημιά που προκάλεσε!

Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση και δεν θα συμμετέχω στις εκλογές

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ


Βρε Τσίπρ@ Sorry…Το τραγούδι που τα σπάει!


Μπράβο σε αυτούς που το έφτιαξαν!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ : ΕΔΩ


Πηγή 

Δώρα Ζέμπερη: Ξεσπά η μητέρα της 32χρονης εφοριακού για τα λεφτά που της ζητούν...


Με μία δυσάρεστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπη η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, λίγο πριν το Εφετείο για τη δολοφονία της κόρης της.

Καλείται να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα (1.260 ευρώ) στον ιερέα του Δεύτερου Νεκροταφείου με τον οποίο ήρθε στα χέρια. Η κυρία Γεωργία ξεσπά αποκλειστικά στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

«Δεν έχουμε να του δώσουμε λεφτά εμείς… Μας πήραν το παιδί εκεί μέσα, μας το σκοτώσανε θα του δώσουμε και λεφτά από πάνω; Από τότε που έφυγε η Δώρα περνάμε πολύ στριμωγμένα. Και με τη θλίψη μας και με τα οικονομικά που δεν έχουμε. Τα έβαλε με μία μάνα που δεν έφταιγε σε τίποτα. Δε φθάνει που με χτύπησε, δε φθάνει που εξαιτίας του πήγα κρατητήριο… Έτρεχα στα νοσοκομεία στους ιατροδικαστές μου ζητάει και τα ρέστα από πάνω!» λέει στο Star η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, Γεωργία.

Η πλευρά του ιερέα με την οποία επικοινώνησε ο τηλεοπτικός σταθμός δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. Για την ίδια υπόθεση εκκρεμεί το ποινικό δικαστήριο.

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, όπως και τα αδέρφια της, δυο χρόνια μετά τη δολοφονία του κοριτσιού τους ζουν τραγικές στιγμές. Στις 5 Ιουνίου θα βρίσκονταν και πάλι αντιμέτωποι με τον 58χρονο που καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατό της.

«Υπάρχουν και άλλοι δολοφόνοι του παιδιού μου»

«Χάλια είμαστε έχουμε καταστραφεί εμείς σαν οικογένεια. Και εγώ και τα παιδιά είμαστε ψυχολογικά χάλια. Όσο περνάει ο καιρός τόσο μας λείπει πιο πολύ το παιδί μας. Θα γινόταν το Εφετείο τώρα αλλά δυστυχώς λόγω των εκλογών αναβάλλεται. Το περιμέναμε πως και πως. Είχαμε προετοιμαστεί λίγο ψυχολογικά για να αντιμετωπίσουμε το φονιά πάλι μπροστά μας. Υπάρχουν και άλλοι. Δεν είναι μόνος του αυτός. Δεν ενέργησε μόνος του Το λέω από την πρώτη ημέρα.» τονίζει η κ. Γεωργία στο Star.

Για τη δολοφονία της έχει ανοιχθεί και δεύτερη δικογραφία.









Πηγή

Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς 7-6-2019 <ΦΩΤΟ>


Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για σήμερα Παρασκευή, 7 Ιουνίου, προβλέπεται μέσος κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 2), σε ορισμένες περιοχές.



Ο Χάρτης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών και εκδίδεται με ευθύνη της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών.

   
Η σύνταξη και έκδοση του Χάρτη αποτελεί διεθνή πρακτική, ειδικότερα σε χώρες που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα λόγω δασικών πυρκαγιών, με κύριο στόχο τον συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων στην ενίσχυση της ετοιμότητας τους για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.



Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.
Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες:
Αν βρίσκεστε στην ύπαιθρο

    Μην καίτε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά κατά τους θερινούς μήνες.
    Μην ανάβετε υπαίθριες ψησταριές στα δάση ή σε χώρους που υπάρχουν ξερά χόρτα το καλοκαίρι.
    Αποφύγετε εργασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά (π.χ. οξυγονοκολλήσεις, χρήση τροχού ή άλλου εργαλείου που δημιουργεί σπινθήρες).
    Μην πετάτε αναμμένα τσιγάρα.
    Μην αφήνετε τα σκουπίδια στο δάσος. Υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης.
    Σεβαστείτε τα απαγορευτικά πρόσβασης σε περιόδους υψηλού κίνδυνου.

Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος

    Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά.
    Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με την ηλικία και την κατάστασή τους.
    Απομακρύνετε τα ξερά κλαδιά από τα δένδρα και τους θάμνους.
    Μην αφήνετε τα κλαδιά των δένδρων να ακουμπούν στους τοίχους, τη στέγη και τα μπαλκόνια του σπιτιού. Κλαδέψτε τα αφήνοντας απόσταση τουλάχιστον 5 μέτρων από το σπίτι.
    Αραιώστε τη δενδρώδη βλάστηση έτσι ώστε τα κλαδιά του ενός δένδρου να απέχουν τουλάχιστον 3 μέτρα από τα κλαδιά του άλλου. Για ακόμη μεγαλύτερη προστασία απομακρύνουμε τη δενδρώδη και θαμνώδη βλάστηση γύρω από το κτίσμα σε απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρων εφόσον οι εργασίες καθαρισμού της φυσικής βλάστησης που επιβάλλονται για την προστασία των κτιρίων δεν προσκρούουν σε καμία περίπτωση στις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας.
    Μην τοποθετείτε πλαστικές υδρορροές ή σωλήνες στους τοίχους του σπιτιού.
    Μην τοποθετείτε παραθυρόφυλλα από εύφλεκτα υλικά στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες.
    Φροντίστε ώστε τα καλύμματα στις καμινάδες και τους αεραγωγούς του σπιτιού να είναι από άφλεκτο υλικό ώστε να μην διεισδύσουν σπίθες.
    Μην αποθηκεύετε εύφλεκτα αντικείμενα κοντά στο σπίτι.
    Τοποθετείτε τα καυσόξυλα σε κλειστούς και προφυλαγμένους χώρους.
    Μην κατασκευάζετε ακάλυπτες δεξαμενές καυσίμου κοντά στο σπίτι.
    Προμηθευτείτε τους κατάλληλους πυροσβεστήρες και φροντίζετε για τη συντήρησή τους.
    Εξοπλιστείτε με σωλήνα ποτίσματος με μήκος ανάλογο της περιοχής που θέλετε να προστατεύσετε.
    Εξοπλιστείτε με μια δεξαμενή νερού, μια απλή αντλία που λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και ένα σωλήνα νερού.

Μόλις αντιληφθείτε μια πυρκαγιά

Τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία (τηλ.199) και δώστε σαφείς πληροφορίες για:
- την τοποθεσία και το ακριβές σημείο που βρίσκεστε,
- την τοποθεσία, το ακριβές σημείο και την κατεύθυνση της πυρκαγιάς.
- το είδος της βλάστησης που καίγεται.
Αν η πυρκαγιά πλησιάζει στο σπίτι σας

    Διατηρείστε την ψυχραιμία σας.
    Μεταφέρετε όλα τα εύφλεκτα υλικά από τον περίγυρο του κτιρίου σε κλειστούς και προφυλαγμένους χώρους.
    Κλείστε όλες τις διόδους (καμινάδες, παράθυρα, πόρτες κλπ.) έτσι ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού.
    Κλείστε τις παροχές φυσικού αερίου και υγρών καυσίμων μέσα και έξω από το σπίτι.
    Μαζέψτε τις τέντες στα μπαλκόνια και στα παράθυρα.
    Διευκολύνετε την πρόσβαση πυροσβεστικών οχημάτων ανοίγοντας την πόρτα του κήπου.
    Τοποθετείστε σκάλα στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού, αντίθετα από την κατεύθυνση της πυρκαγιάς ώστε να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στη στέγη.
    Συνδέστε τους σωλήνες ποτίσματος και απλώστε τους ώστε να καλύπτεται η περίμετρος του σπιτιού.
    Αν η ορατότητα είναι μειωμένη, ανάψτε τα εσωτερικά και τα εξωτερικά φώτα του για να γίνεται ορατό μέσα από τους καπνούς.

Μόλις περάσει η πυρκαγιά

    Βγείτε από το σπίτι και σβήστε αμέσως τις μικροεστίες που απομένουν.
    Ελέγξτε για τουλάχιστον 48 ώρες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, την περίμετρο και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων.

Αν η πυρκαγιά έχει φτάσει στο σπίτι σας

    Μην εγκαταλείπετε το κτίριο εκτός αν η διαφυγή σας είναι πλήρως εξασφαλισμένη.
    Μην μπαίνετε μέσα σε αυτοκίνητο. Η πιθανότητα επιβίωσης σε ένα σπίτι κατασκευασμένο από άφλεκτα υλικά είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη σε ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται σε καπνούς και φλόγες.

Αν παραμείνετε στο σπίτι:

    Κλείστε καλά τις πόρτες και τα παράθυρα.
    Φράξτε τις χαραμάδες με βρεγμένα πανιά για να μην μπει μέσα ο καπνός.
    Απομακρύνετε τις κουρτίνες από τα παράθυρα.
    Μεταφέρετε στο εσωτερικό των δωματίων τα έπιπλα που βρίσκονται κοντά στα παράθυρα και τις εξωτερικές πόρτες.
    Κλείστε τις ενδιάμεσες πόρτες για να επιβραδύνετε την εξάπλωση της πυρκαγιάς.
    Γεμίστε την μπανιέρα, τους νιπτήρες και τους κουβάδες με εφεδρικό νερό.
    Συγκεντρωθείτε όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο.
    Φροντίστε να υπάρχει φακός και εφεδρικές μπαταρίες μαζί σας σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος.

    Αν το σπίτι σας είναι ξύλινο αναζητείστε καταφύγιο σε κτιστό σπίτι.
    Αν διαταχθεί εκκένωση της περιοχής ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες των Αρχών και τις διαδρομές που θα σας δοθούν.



Πηγή

Υπαρχει χωριο, που τον πιστεψαν για τα δισεκατομμυρια και τον εβγαλαν πρωτο σε ψηφους...

Απιστετο κι ομως αληθινο...
Υαπρχουν τοσο ευκολοπιστοι....
Τωρα ισως περιμενουν τα δισεκατομμυρια...
Ετσι λοιπον...



Υπάρχει  χωριό που έβγαλε πρώτο κόμμα τον Αρτέμη Σώρρα;
Κι όμως υπάρχει....
Στο χωριό Βαφές Αποκορώνου Χανίων στην Κρήτη, φαίνεται πως έχουν πειστεί για την ύπαρξη των δισεκατομμυρίων του φυλακισθέντος Αρτέμη Σώρρα και έδωσαν στο κόμμα του «Ελλήνων Συνέλευσις» την πρώτη θέση με 24% καθώς απέσπασε 49 από τις 198 έγκυρες ψήφους....


πηγη 

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Εγκαίνια του Ισλαμικού Τεμένους ΑΥΡΙΟ ! ! ! Γράφτηκαν συνθήματα κατά της λειτουργίας του και κατά του Iσλάμ....

Να λειτουργησει δεν ειναι ετοιμο...
Αλλα εχουμε προεκλογικη περιοδο και ο Τσιπρας με την παρεα τους ψαχνουν απεγνωσμενα για ψηφους...
Ετσι λοιπον...



Το Ισλαμικό Τέμενος στην Αθήνα ανοίγει αύριο τις πύλες του.....
Ωστόσο,άγνωστοι έγραφαν σε εξωτερικούς χώρους συνθήματα κατά της λειτουργίας του τεμένους και κατά του Iσλάμ, τα οποία βέβαια σβήνονταν άμεσα.

Ειδικότερα, αύριο το μεσημέρι ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κώστας Γαβρόγλου έχει προγραμματίσει επίσκεψη στο τέμενος (στην Ιερά Οδό0 114, στην περιοχή του Βοτανικού) για να ενημερωθεί για την εξέλιξη του έργου.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παραστούν και άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης, δίνοντας - δυστυχώς - προεκλογικό χαρακτήρα στο γεγονός.

Εχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στους εξωτερικούς χώρους του τεμένους, ενώ απομένουν ελάχιστα για τους εσωτερικούς χώρους. Βέβαια, δεν μπορεί να γίνει λόγος για έναρξη λειτουργίας του τεμένους, αφού ο Οργανισμός του δημοσιεύθηκε στις 20 Μαίου και είναι πολύ νωρίς να στελεχωθεί μια καινούργια υπηρεσία, ιδίως με τους ρυθμούς που λειτουργεί το ελληνικό δημόσιο.

Από τη άλλη πάντως, έως τώρα υπήρξαν συνθήματα κατά του Ισλάμ στους τοίχους και την εξωτερική πόρτα του τεμένους...

Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι «συγγραφείς» των συνθημάτων ζητούσαν να μην λειτουργήσουν το τέμενος, χωρίς να υβρίζουν.



πηγη 

Εμεινε εκτος...δεν συμμετεχει η Εθνικη Ομαδα Στιβου στο Ευρωπαικο Πρωταθλημα ! ! !

Λεφτα υπαρχουν, μονο για τα ρουσφετια τους τα προεκλογικα....
Λεφτα υπαρχουν μονο για τα ταξιδακια της Κουντουρα και των λοιπων ομοιων της...
Και αφου μονο γι αυτους υπαρχουν λεφτα.....


Αδιανόητη ξεφτίλα για τον ελληνικό αθλητισμό, με τους αθλητές και τους προπονητές της Εθνικής Ομάδας στο στίβο να μαθαίνουν την τελευταία στιγμή ότι δεν θα βρεθούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μινσκ, καθώς καθυστέρησε η διαδικασία για την έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους (αδυναμία εξεύρεσης εισιτηρίων) αποσύρει τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.

Από τις 18 Απριλίου, οπότε και η ομοσπονδία ενημερώθηκε από την ΕΟΕ πως πρέπει να προχωρήσει η ίδια στην έκδοση των εισιτηρίων καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μεταβεί η αποστολή στο Μινσκ.

Ο σχετικός διαγωνισμός για αεροπορικά εισιτήρια που προκηρύχθηκε άμεσα ήταν άγονος και οι απευθείας διαπραγματεύσεις, που ακολούθησαν με εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ακόμη και για μετάβαση μέσω τρίτης χώρας, δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής και ζητά συγνώμη από αθλητές και προπονητές».



πηγη 

Κυριε Μητσοτακη, θα σεβασθεις και τους προεκλογικους διορισμους, συζυγων, θυγατερων και υιων;

Φωναζουν και σκιζουν τα ιματια τους, για τους προεκλογικους διορισμους, των συριζαιων....
Μηπως, θα ηταν καλυτερα, να σκισουν τα καλσον τους;

Και το λεω αυτο, διοτι μονο φωναζουν....
Κανεις δεν βγηκε να πει, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΩ ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
Κι αυτο λεει πολλα...
Και το κυριοτερο που λεει, ειναι οτι εχουν σκοπο να κανουν κι αυτοι τα ιδια , οπως αλλωστε, εκαναν τοσα χρονια...
Εμεις, ας φωναζουμε....
Μας ριχνουν ενα μπλοκ και δεν μας ακουει κανεις...
Εχει γινει, καθημερινο φαινομενο αυτο πια...
Και ξερω οτι κι αυτο το αρθρο θα αποκρυφτει και λιγοι θα μπορεσουν να το βρουν να το διαβασουν....
Εστω και για τους λιγους, το γραφουμε ομως...
Εμπρος λοιπον, κυριε Μητσοτακη, που ποτε δεν δουλεψες και ζητας απ τους Ελληνες 7 μερες δουλεια, βγες και πες οτι θα τους απολυσεις ολους....
Πως να το πεις ομως ; 
Κανεις απ το σοι σου δεν εχει δουλεψει εδω και μισο αιωνα ! ! !


Παραμένει κακούργημα ο βιασμός γιατί....μάλλον φοβήθηκαν ότι θα τους βιάσουν επί τοπου ! ! !


Το παρακαναν και ξεσηκωθηκαν και οι δικοι τους ...
Ειδικα οι βολευτινες τους...
Κι αν καποια συναινει, σημαινει πως ειναι παντελως @γ@μητη !


Κατατέθηκαν πριν από λίγο οι νομοτεχνικές βελτιώσεις από τον Μιχάλη Καλογήρου στον Ποινικό Κώδικα για τον βιασμό. Η λέξη κλειδί που αλλάζει όλο το νόημα....

«Όποιος επιχειρεί γενετήσια πράξη χωρίς την συναίνεση του παθόντος τιμωρείται με ποινή κάθειρξης έως 10 έτη», η νέα φράση που προστέθηκε....

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το πως θα αντιμετωπίζεται ο βιασμός στο Νέο Ποινικό Κώδικα ο υπουργός Δικαιοσύνης έκανε πίσω και έφερε νομοτεχνική βελτίωση. Το επίμαχο άρθρο παράγραφος 5 του άρθρου 336 αντικαθίσταται με την φράση ότι «όποιος επιχειρεί γενετήσια πράξη χωρίς την συναίνεση του παθόντος τιμωρείται με ποινή κάθειρξης έως 10 έτη».....

Έτσι, γίνεται ξεκάθαρο ότι πρόκειται για κακούργημα και ότι πλέον απαλείφεται η πρόβλεψη ποινής από 3 έως 5 έτη και το κλειδί στην υπόθεση είναι η λέξη συναίνεση που προστίθεται στην παράγραφο του συγκεκριμένου άρθρου.

Νωρίτερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου είχε δηλώσει:

«Δεν ισχύει ότι ο βιασμός γίνεται πλημμέλημα. Διατηρείται κακούργημα για τις περισσότερες περιπτώσεις. Το γεγονός ότι στην παράγραφο 5 προβλέφθηκε ποινή φυλάκισης 3 έως 5 έτη φαίνεται ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από την κοινή γνώμη.

Επειδή όμως δεν μπορεί αυτό το Υπουργείο και αυτή η κυβέρνηση που έχουν νομοθετήσει τόσα πολλά για τα δικαιώματα να εμφανίζεται ότι υπερασπίζεται βιαστές, σε συνεννόηση με τα μέλη των Νομοπαρασκευαστικών Επιτροπών, θα κάνουμε μία νομοτεχνική βελτίωση και θα διαγραφεί η παράγραφος 5 προκειμένου να υπάρξει σωστή εξισορρόπηση».





phgh 

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες-διασυνδέσεις και διόρισα την κόρη μου στην Βουλή....

Το θράσος , του θρασους ! ! !
Κι ομως, κάνεις δεν βγαίνει να πει, οτι θα την απολύσει μόλις αλλάξει Κυβέρνηση...
Το βουλωνουν ολοι, γιατι κι αυτοι τα ιδια εχουν σκοπο να κανουν....
Και μην παραπονιεστε, οσοι ψηφισετε καποιον απο τους νυν 300....
Ραγιαδες ησασταν και ραγιαδες θα μεινετε...
Διαβαστε......


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής παραδέχθηκε κυνικά οτι αξιοποίησε «κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά...» για την πρόσληψη της κόρης της στο κοινοβούλιο....

«Προφανώς, με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά...» ήταν η απάντηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο ερώτημα αν η πρόσληψη της θυγατέρας της στη Βουλή δημιουργεί ηθικό θέμα.....

 Πραγματικά, δεν βρίσκουμε λόγια.
Χριστοδουλοπούλου: Υπάρχει ηθικό ζήτημα με την μετάταξη της κόρης μου στη Βουλή. Μην κρυβόμαστε. Αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις.....

Με κυνισμό αλλά και ειλικρίνεια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής παραδέχθηκε ότι για την μετάταξη της κόρης της στη Βουλή «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά...».....

«Υπάρχει ζήτημα, δεν το συζητάμε αυτό, ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή φώναξε έλα έδω» συνέχισε η κυρία Χριστοδουλοπούλου όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους του Alpha να εξηγήσει αν υπάρχει ηθικό ζήτημα από την πρόσληψη της κόρης της στη Βουλή λίγες ημέρες πριν τις πρόωρες εκλογές......

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ωστόσο ότι η απόσπαση της κόρης της στη Βουλή των Ελλήνων «δεν επιβαρύνει το Δημόσιο ούτε με μια δραχμή γιατί ήδη πληρωνόταν από το Δημόσιο...». Κατά την άποψη της αντιπροέδρου της Βουλής οι αποσπάσεις, μετατάξεις και προσλήψεις συγγενών, φίλων, πρώην συζύγων ή μετακλητών υπλλήλων στο κοινοβούλιο έγιναν «ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων και πολιτικής τοποθέτησης».....

Δειτε βιντεο ΕΔΩ


πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.