Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Κωστέτσος: ''Οι Μάσκες μου είναι φτιαγμένες απο Ελληνικά Χέρια, οχι απο ''..... (Φρικάραν στο Κανάλι) ! ! !


https://youtu.be/CmpNCcMV6QE
Χτύπησαν πειράκια τα διαμάντια της χωματερής μετά την δήλωση του Βασίλειου Κωστέτσου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ όπου ήταν καλεσμένος προκειμένου να προωθήσει τις δικής του παραγωγής μάσκες.



Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, αφού πρώτα φρόντισε να προετοιμάσει το έδαφος τεντώνοντας τα νεύρα των δικαιωματιστών έχοντας το θράσος να παρουσιάσει στην ελληνική (;) τηλεόραση ελληνικά προϊόντα με Ελληνικές σημαίες επάνω, ολοκλήρωσε το θεάρεστο έργο του μοιράσματος απανωτών εγκεφαλικών λέγοντας:


«Το βασικό απ’ όλα είναι πως είναι χειροποίητες. Δεν είναι ραμμένες από αλλοδαπούς να πετιούνται κάτω, χιλιάδες, κατά εκατοντάδες, να τις πατάνε και μετά να της βγάζουν για να κάνουν φασόν»


Ο κ. Κωστέτσος προφανώς αναφερόταν σε ειδικά ελεγμένα εργαστήρια του εξω/εσωτερικού σαν αυτό:


Δεν ήταν λίγα τα ενημερωτικά site που έσπευσαν να υποδείξουν στο πόπολο πως τέτοιου είδους δηλώσεις μπορεί να είναι καλές για το εμπόριο αλλά είναι κακές για την γκρίζα ιδεολογία της ανεχτικότητας βαφτίζοντας τη δήλωση αυτή «ρατσιστική».



Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.