Κυριακή 10 Μαΐου 2020

ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΒΙΚΗ: Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να χλευάζεις τους Χριστιανούς; Οι άθεοι και οι σατανιστές, Κυβέρνησης, καναλιών και θεάτρου;

Αυτα για σενα βικουλα, που φορας ενα σεντονι για φανελα και φοβασαι, μην κρυφτει η ομορφαδα σου...
Διαβασε...


          Επειδή την απάθεια των Ελλήνων προς κάθε τι άθλιο και γελοίο την εκλαμβάνεται εσείς οι «πονηροί» ως αδυναμία
 και επειδή δεν μπορούν να σας πάρουν με τις ντομάτες, φαντάζεστε τελικά  πως γίνεται και αποδεκτή η αθλιότητά σας.
 Άκου λοιπόν δυό κουβεντούλες ρε Βίκη που νομίζεις πως η ζωή των ανθρώπων είναι θέατρο.

          Έχεις κερδίσει επ’ άξια πολλούς χαρακτηρισμούς  με τα λεγόμενά σου στο σκηνοθετημένο βιντεάκι με το οποίο απευθύνεσαι μέσω των καναλιών στον Ελληνικό λαό,  χωρίς καμία ντροπή και χωρίς κανένα σεβασμό.
          Άκου λοιπόν και ας μην καταλαβαίνεις τι λέω.  Θα τα καταλάβουν οι Έλληνες και οι Χριστιανοί που αντιλαμβάνονται και αισθάνονται τα ίδια με μένα.

          Όταν είσαι στο θέατρο Βίκη,  απευθύνεσαι σε άτομα που έχουν  πληρώσει εισιτήριο για να  δουν και να ακούσουν αυτά που έχεις να πεις. Απευθύνεσαι δηλαδή στους πελάτες σου.
 Όταν όμως απευθύνεσαι με ένα υποτίθεται «κοινωνικό μήνυμα» σε όλους τους Έλληνες, τότε θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι απευθύνεσαι και σε άτομα, μίας άλλης πνευματικής κατάστασης και οξυδέρκειας,  που δεν θα έρχονταν ποτέ να σε δουν και να σε ακούσουν ακόμα και σε δωρεάν παράσταση, διότι έχουν άλλα κριτήρια περί των αξιών και άλλη κουλτούρα στην ζωή τους  και το θέατρο δεν είναι μέσα σε αυτά.

          Εσύ τώρα τι κάνεις;
          Έρχεσαι με ένα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ  κοινωνικό μήνυμα και όπως το λες  «μεγάλης σοβαρότητας»,  να μας παίξεις ένα κάκιστης ποιότητας θέατρο μέσα στο σπίτι μας;
          ΛΙΓΗ  ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΒΙΚΗ;

          Μας λες πως τα πράγματα είναι .. "ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ"
 και μιλάς για την ΖΩΗ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ μας  απέναντι σε έναν «ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ» ιό
και κάθεσαι και ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙΣ  αυτήν την υποτίθεται σοβαρή κατάσταση,  με την «ομορφάδα» σου και τα «χοντροκιλά» σου;
Δεν καταλαβαίνεις βρε Βίκη, ότι μόνη σου ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ κάθε σοβαρότητα,  από αυτό το υποτίθεται σοβαρό  που θες να περάσεις ως «κοινωνικό» μήνυμα;

          Εντάξει είναι  πλέον φανερό και το κατάλαβε και ο πλέον καλόπιστος ή χωρίς κριτική ικανότητα άνθρωπος,
 ότι παίξατε και εξακολουθείτε να παίζετε ένα μεγάλο θέατρο στον Ελληνικό λαό με αυτόν τον υποτίθεται «φονικό» ιό,  αλλά εσύ το γελοιοποίησες εντελώς το θέμα. 
Εσένα έπρεπε να σε είχε μαζί του ο Τσόδρας όταν ανακοίνωνε τα κρούσματα και τους νεκρούς,  για να κάνεις και λίγο «πλάκα»,  γιατί αυτός κράταγε το σοβαρό του και τον έπιαναν και τα «κλάματα».
 
Εν τέλει αυτός είναι καλύτερος ηθοποιός από σένα Βίκη.  Εσύ δεν μπόρεσες να κρύψεις την θεατρική «παπάτζα» του "φονικού" ιού,  που παίζετε όλοι σας  στον ελληνικό λαό. 
Και τον "φονικό" ιό τον αντιμετωπίζεις με "χειροτεχνία" και με "πνεύμα" χιούμορ.

Μάλλον πρέπει να έφταιξε ο σκηνοθέτης,  που έδωσε έναν ρόλο δραματικό που πήγανε στον "Κούρκουλο" και τον έδωσε να τον παίξει ο "Γκιωνάκης".
Έχετε γίνει εντελώς νούμερα Βίκη και σας φτύνει ο ελληνικός λαός.
Και μόνο εσείς ζείτε στον κόσμο σας και νομίζετε ότι  ψιχαλίζει..!!!!!

          Και τώρα, να πάμε και στο θέμα της ασέβειας που δείχνεις προς τους Χριστιανούς με το άθλιο μήνυμά σου.
          Και ο προηγούμενος «παπάτζας» Παπαδόπουλος του .....  «μένουμε σπίτι»  και εσύ του ....  «μένουμε ασφαλείς»,  χρησιμοποιείτε και οι δύο στο μήνυμά σας  την λέξη,  «ΕΥΛΑΒΙΚΗ».

          Η λέξη «ευλαβής» «ευλαβικός» και όλα τα παράγωγά τους, χρησιμοποιούνται για να αποδώσουν  λατρεία και σεβασμό προς τον Θεό και τις χρησιμοποιούμε οι Χριστιανοί ΜΟΝΟ όταν μιλούμε για τον Θεό.  Η ετυμολογία άλλωστε της λέξης «ευλαβής-ευλαβικός» στο λεξικό το λέει ξεκάθαρα:  «Αυτός που συμμετέχει με δέος σε λατρευτικές εκδηλώσεις και δείχνει ιδιαίτερο σεβασμό προς το Θεό».

          Και μου ερχόσαστε τώρα εσείς τα  σατανόπαιδα,  να παίξετε την «παπάτζα» και το θέατρο σας  και να αναφέρετε την λέξη  «ΕΥΛΑΒΙΚΗ»,  αλλά να την αποδίδεται στα πανιά και στα καλάθια, χλευάζοντας τους Χριστιανούς,  και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ προς τον Θεό.

          Δεν νομίζεις  Βίκη ότι υπερέβης τα εσκαμμένα και έχεις μπει σε ξένα χωράφια;  Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να χλευάζεις τους Χριστιανούς;  Οι άθεοι και οι σατανιστές, Κυβέρνησης,  καναλιών και θεάτρου;

          Σας έχουμε καταλάβει ρε σατανόπαιδα.  Και βλέπουμε πως σε κάθε ενέργειά σας, ΚΡΥΒΕΤΑΙ και μία επίθεση προς τον Θεό και τους Χριστιανούς.  Είτε είστε ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ, είτε ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, είτε ΜΟΥΣΙΚΑΝΤΙΔΕΣ, είτε ΜΑΓΕΙΡΟΙ, είτε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. 
Όλοι σας με τον Θεό και με τους Χριστιανούς τα έχετε βάλει
και σε κάθε ευκαιρία υμνείτε τον διάβολο και τον σατανά.

          Μαζέψου λοιπόν Βίκη, γιατί η ελληνική κοινωνία δεν είναι το θεατράκι σου,  που μπορείς να λες τις παπάτζες σου και τις ασέβειές σου και να περιμένεις και χειροκρότημα. 
Εδώ δεν απευθύνεσαι στους πελάτες σου, αλλά απευθύνεσαι σε όλη την ελληνική κοινωνία.  Και μέσα υπάρχουν και σοβαροί, ευφυής, νοήμονες και λογικοί  άνθρωποι με κριτική σκέψη,  αλλά υπάρχουν και Χριστιανοί.

          Και με τις παπάτζες και τις ασέβειες που λες, από αυτούς δεν έχει χειροκρότημα,  αλλά  γιούχα και φτύσιμο.  Και μην νομίζεις ότι «ψιχαλίζει». Δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν.

Και όσο για την απόδειξη της ΑΠΑΤΗΣ, θα μπορούσα να σου αραδιάσω περισσότερους από πενήντα συνδέσμους,  για να πας να δεις και να ακούσεις επιστήμονες, δημοσιογράφους, νοσοκομειακούς γιατρούς, νοσηλευτές, μέχρι και το γραφείο τύπου του Λευκού Οίκου των ΗΠΑ, που αποκαλύπτουν και αποδεικνύουν την μεγάλη ΑΠΑΤΗ που μας την παρουσιάζεις ..... «ΣΟΒΑΡΗ».

Αλλά και εσύ ξέρεις ότι πρόκειται για ΑΠΑΤΗ και φαίνεται βέβαια από τον τρόπο που ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙΣ όλη αυτή την παπάτζα του ... «μένουμε ασφαλείς».

Το καταλάβαμε ΒΙΚΗ.  To πρόβλημα είναι ότι θα κρυφτεί η «ομορφάδα» σου και ότι φοράς ένα «σεντόνι»  για φανέλα.
Το καταλάβαμε. 
          ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.











πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.