Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Αποφυλακιστηκε ο βιαστης που ειχε καταδικασθει σε 52 χρονια καθειρξη και βιασε ξανα ! ! ! Ποιος ειναι ο ηθικος αυτουργος;

Αυτη ειναι η καταντια των νομων του σημερα...
Των νομων τους Αλεξη που ισχυουν και με τον Κουλη που ειναι και ηθικοι αυτουργοι...
Προστατευουν τα δικα τους παιδια...

Ο Δημήτρης Ασπιώτης λοιπον, είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 52 ετών για βιασμό.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Κέρκυρα μετά την καταγγγελία 34χρονης για απαγωγή και βιασμό από τον 47χρονο Δημήτρη Ασπιώτη, ο οποίος το 2012, είχε καταδικαστεί σε 52 χρόνια κάθειρξης, για έξι βιασμούς νεαρών Βρετανίδων αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, χρησιμοποιώντας τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Τα βρετανικά ΜΜΕ είχαν αποδώσει στον Ασπιώτη τον χαρακτηρισμό «δράκος του Κάβου» λόγω της περιοχής στην οποία είχε κάνει τους βιασμούς.

Η 34χρονη από την Αλβανία είχε εξαφανιστεί για 48 ώρες πριν να εντοπιστεί σε καλύβα στην περιοχή Άγιος Πέτρος Λευκίμμης.

Η δήλωση της εξαφάνισης της 34χρονης έγινε το πρωί της Παρασκευής, όταν ο 32χρονος σύντροφός της, από την Αλβανία, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές πως πριν από ένα 24ωρο ξύπνησε το πρωί και δεν τη βρήκε στο σπίτι τους, ενώ όπως επεσήμανε, το προηγούμενο βράδυ, είχε προηγηθεί συνάντηση του ζευγαριού, με τον Ασπιώτη που μετά την αποφυλάκισή του ζούσε στη Λευκίμμη, με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα, κάθε μήνα, σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και την απαγόρευση της εξόδου του από την Κέρκυρα.

Η ιστορία του «δράκου του Κάβου»
Ο Ασπιώτης είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον έξι γυναίκες τις οποίες είχε παρασύρει υπό την απειλή μαχαιριού σε δάσος όπου τις βίασε.

Οι καταθέσεις των θυμάτων του στο δικαστήριο που του επέβαλε την ποινή κάθειρξης των 52 ετών είχαν σοκάρει. «Μου μιλούσε ήρεμα και μετά με βίαζε. Συνολικά με βίασε έξι φορές. Μου έλεγε με σπαστά αγγλικά "δεν είναι και τόσο φοβερό, δεν είμαι κακός άνθρωπος, αν δεν ανιστέκεσαι θα είναι καλύτερα"» κατέθεσε τότε ένα από τα θύματά του από το Λάνκασαϊρ.

Η υπεράσπιστή του στο δικαστήριο ήταν ότι βίαζε γυναίκες γιατί καμία δεν τον ήθελε και ήταν φτωχός και επομένως δεν είχε άλλη επιλογή από το να βιάσει και να κλέψει «για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες».









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.