Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Έτοιμοι να κλείσουν δρόμους οι Αλβανοί στην Ημαθια ! ! ! Απαιτουν αυξησεις...Τις πταιει; (Μηπως ειναι καιρος να δουλεψουν Ελληνες και να πανε απο κει που ηλθαν;)

Εχουν αποθρασυνθει...
Και δεν φταινε μονο αυτοι...
Αλλα και οι πουλημενες κυβερνησεις μας μεχρι τουδε απο το 74 και μετα...
Επρεπε ολοι, να εχουν απελαθει, ΟΛΟΙ ! ! !
Ετσι λοιπον...

Αποφασισμένοι να προβούν σε ακόμα πιο δυναμικές κινητοποιήσεις εμφανίζονται οι Αλβανοί εργάτες γης που ζούνε μόνιμα στην Ημαθία.

Όπως αναφέρει ο veriotis.gr, το κύριο αίτημά τους είναι η διεκδίκηση των 30€ μεροκάματο από 22 με 25€ που είναι σήμερα. Μετά την απεργία διαρκείας που πραγματοποιούν στην κεντρική Πλατεία της Αγίας Μαρίνας, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες (στα αραιώματα) να κλείσουν ακόμα και επαρχιακούς δρόμους.

Αυτό μας μετέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργατών Γης νομού Ημαθίας και σύμβουλος του Εργατικού Κέντρου Βέροιας Δημήτρης Μανόκου, ο οποίος εξέφρασε και ένα προσωπικό παράπονο, ότι κανένας πολιτικός άρχοντας αυτού του τόπου, δεν τους επισκέφθηκε για να ακούσει τα αιτήματά τους.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει έκταση και στην Αλβανία, με τηλεοπτικά συνεργία της γειτονικής χώρας να έρχονται για ρεπορτάζ στην Ημαθία, ενώ παρών στις κινητοποιήσεις έδωσε ήταν ο Αρμπέν Τσάνι, πρόεδρος του Σωματείου Αλβανών Μεταναστών Ελλάδος (εκπροσωπεί 200.000 άτομα σ' όλη την Ελλάδα), προκειμένου να καταγράψει τα αιτήματα των εργατών.








ΠΗΓΗ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.