Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Τρομοκρατικη επιθεση συμμοριτων στην Θεσσαλονικη, εναντιον ενος Ελληνα, επειδη φορουσε μπλουζα με τον Ηλιο της Βεργινας...

Αν ειναι δυνατον...
Στην δημοκρατια του Καθστωτος των Μητσοτακηδων, να σου επιτιθενται οιαναρχοαπλυτοι τρομοκρατες επειδη δεν γουσταρουν το μπλουζακι που φορας...
Και αν αμυνθεις και ξαπλωσεις καποιον απ αυτους εισαι φασιστας και ρατσιστης...
Σας κοροιδεψε ρε Ελληνες..
Ηλθε με την προβια της δεξιας ο Κουλης, πηρε την ψηφο σας και συνεχιζει το εργο του Τσιπρα...

Επίθεση λοιπον από αναρχοαπλυτους τρομοκρατες δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι νεαρός άνδρας στη Θεσσαλονίκη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Ειδικότερα, όλα διαδραματίστηκαν γύρω στις 13:30 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Μακεδονία Παλλάς, όταν ο 22χρονος δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα πέντε αναρχοαπλυτων καθώς φορούσε μπλούζα με το αστέρι της Βεργίνας και έγραφε «η Μακεδονία είναι ελληνική».

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με ελαφρά τραύματα.

Έρευνες για το περιστατικό διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ.









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.