Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου στην Σύρο: Θα Υποδέχεται Πιστούς και Ιερείς με Θερμική Κάμερα στην Είσοδο....

Όποιος πιστεύει στον Ιησού Χριστο δεν φοβάται ΤΙΠΟΤΑ ! ! !



Πάρτε μια γεύση από το πώς θα δείχνουν οι εκκλησίες κατά το άνοιγμά τους, την προσεχή Κυριακή
Ανοίγουν ξανά για τους πιστούς από την προσεχή Κυριακή εκκλησίες και χώροι λατρείας.

Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων καθορίζεται από την αναλογία ένα άτομο ανά δέκα τετραγωνικά μέτρα και πρέπει να διατηρούν απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους. Ισχυρή είναι η σύσταση για χρήση μάσκας και υποχρεωτική η χρήση αντισηπτικού.
Ο Ιερος Ναος του Αγίου Νικολάου στη Σύρο, η διαρρύθμιση του οποίου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο ναός είναι πλέον έτοιμος να υποδεχθεί τους πιστούς την προσεχή Κυριακή.
Στον ίδιο ναό μάλιστα τοποθετήθηκε και η πρώτη θερμική κάμερα, που θα ελέγχει την θερμοκρασία των πιστών και των ιερωμένων, καθώς θα εισρεουν για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία.

Η συγκεκριμένη θερμική κάμερα είναι ελληνικής κατασκευής και εμπνευστης της είναι ο Πατρινός  επιχειρηματίας Δημήτρης Τσελέντης.


Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.