Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Ο Σαλεμένος έκανε κέντρα εκπαίδευσης ανήλικων τζιχαντιστών...



Τα τελευταία χρόνια η Κωνσταντινούπολη έχει μετατραπεί σε μεγάλο κέντρο εκπαίδευσης νεαρών παιδιών για τον ισλαμικό πόλεμο Τζιχάντ κατά των απίστων και για την επιβολή της Σαρίας, όπως αποκαλύπτει έρευνα της ίδιας της τουρκικής ασφάλειας που δημοσιεύεται στην τουρκική εφημερίδα Aydınlık. Και όλα αυτά ενώ η Τουρκία επίσημα μάχεται τους Τζιχαντιστές σε συνεργασία με τους Ρώσους και τους δυτικούς.

Τα κέντρα αυτά, όπως αναφέρεται, έχουν στρατολογήσει χιλιάδες μικρά παιδιά από οικογένειες που πρόσκεινται στον ισλαμισμό, ενώ το μεγαλύτερο από αυτά τα κέντρα έχει αναφερθεί ότι βρίσκεται στην συνοικία Sultanbeyli, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, στην εθνική οδό προς την Άγκυρα.



Οι αποκαλύψεις αναφέρουν ότι τα παιδιά αυτά έχουν εξοπλιστεί από καλάσνικοφ τα οποία έχουν έρθει από πηγές του IŞID, προερχόμενοι από κέντρα της Συρίας.

Η κατάσταση αυτή των ειδικών αυτών κέντρων, δείχνει και την μεγάλη τουρκική υποκρισία που από την μια εμφανίζεται σαν πολέμιος του εξτρεμιστικού Ισλάμ και από την άλλη εκτρέφει τις πιο ακραίες ισλαμιστικές ομάδες μέσα στο έδαφος της.


Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.