Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Αποπειρα δολοφονιας Αστυνομικων της Ομαδος ΔΙΑΣ στην Κυψελη ! ! !

Ρε αλητες, γιατι δεν αφηνετε τα παιδια, να χρησιμοποιησουν τα οπλα τους εναντιον των αναρχικων...
Η μολοτωφ ειναι οπλο....
Η ζωη τους κινδυνευει....
Ανετραπησαν οι μηχανες τους απο τις μολοτωφ...
Μηπως ειναι δικα σας παιδια τα απλυταρια, που ονομαζετε αντιεξουσιαστες; 
Τρομοκρατες ειναι και τιποτε περισσοτερο, εγκληματιες !

Νέος κύκλος επεισοδίων λοιπον στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη το βράδυ του Σαββάτου (9/5), εκεί όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην πορεία, καθώς ανέβαιναν την Αγίου Μελετίου, έσπασαν τη βιτρίνα ενός σούπερ μάρκετ και προκάλεσαν επίσης ζημιές σε αυτοκίνητο καταστήματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγκεντρωμένοι ήταν περίπου 500, ενώ η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών προκειμένου να διαλύσει το πλήθος που συγκεντρώθηκε στην πλατεία ως απάντηση για τα γεγονότα που σημειώθηκαν την Παρασκευή.

Επίθεση με μολότοφ δέχτηκαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην οδό Κεφαλληνίας στην Κυψέλη,.

Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο μηχανές να υποστούν φθορές. Μολότοφ δέχτηκε και μία διμοιρία των ΜΑΤ που απάντησε με χρήση χημικών.








πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.