Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

De Graaff: Ήταν μια μη εξουσιoδoτημέvn χρήση εμβολiωv, έχουν θέσει ανθρώπους σε κίνδυνο....

Τα ΜΜΕ σιωπούν για το μεγαλύτερο σκάνδαλο ποτέ! Αυτή την εβδομάδα, ο ευρωβουλευτής Marcel de Graaff (FVD) κατέληξε σε συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με τα εμφόλια κατά του κορωνοϊού...



Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) δηλώνει ρητά σε επιστολή του προς τον De Graaff ότι επέτρεψε τα εμβόλια στην αγορά μόνο για ατομική ανοσοποίηση και απολύτως όχι για τον έλεγχο της μόλυνσης και απολύτως όχι για την πρόληψη ή τη μείωση των λοιμώξεων, είπε ο ευρωβουλευτής σε συνέντευξη Τύπου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Έτσι το επικοινώνησαν μεταξύ άλλων οι ηγέτες των χωρών. Ήταν μια μη εξουσιοδοτημένη χρήση, όπου έχουν θέσει ανθρώπους σε κίνδυνο. Το βρίσκω πραγματικά σοκαριστικό, δήλωσε ο De Graaff μπροστά στην κάμερα του PowNed.

Πραγματικά δουλεύουν τους ανθρώπους

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν έχει στο επίκεντρο τα συμφέροντά μας εδώ και δεκαετίες. «Θέλουν το καλύτερο για τον εαυτό τους. Αυτό το βλέπουμε, μεταξύ άλλων, στη συμφωνία που σύναψε με την Pfizer η Ursula von der Leyen, η οποία είναι τώρα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αυτή είναι μια συμφωνία δισεκατομμυρίων δολαρίων, στην οποία παρήγγειλε δισεκατομμύρια εμβόλια ταυτόχρονα. Δέκα ανά κάτοικο της ΕΕ. Αυτό σημαίνει πολλά δισεκατομμύρια. Και δεν επιτρέπεται να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες αυτού».

Πραγματικά δούλεψαν τους ανθρώπους, τόνισε ο De Graaff.

Η κάθε κυβέρνηση έχει τα ΜΜΕ στην τσέπη της

Θα έπρεπε να είναι μεγάλη είδηση ​​τώρα, αλλά τα μέσα ενημέρωσης δεν δίνουν καμία δημοσιότητα. Πώς γίνεται αυτό? «Η κυβέρνηση έχει τα μέσα ενημέρωσης στην τσέπη της», απάντησε ο De Graaff. «Υπάρχει επιδότηση 1 δισ. για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Κάθε χρόνο. Τη στιγμή που δεν θα μας πουν τι θέλει να ακούσει κάθε πρωθυπουργός, η βρύση της επιδότησης θα αρχίσει να κλείνει».


πηγη

Εσυ που αγoρασες το διυλιστnριo με 1,5 δις, τι εχεις να πεις για ολα αυτα;

Δεν τα λέμε εμείς...

Πρωτοσέλιδο σε εφnμερiδα ειναι...

Και ουδεiς συγκινεiται;

Τοση αναισθnσiα ρε γ@μωτo;



ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΩΡΗ; ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΣ...

 Η διπλή ζωή της ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και οι εραστές που δεν έπρεπε να μάθει κανείς....

Οι υπαστυνόμοι της φρουράς που έπαιρναν σειρά, τα κέρατα πριν φορέσει τα μαύρα, οι «Ντοράκηδες» και ο παντρεμένος με την άρρωστη γυναίκα....

4 ΧΡΟΝΙΑ μετά το τραγικό τέλος του, ο δημοσιογράφος που μισούσε θανάσιμα , Θέμος Αναστασιάδης, την «εκδικείται» γράφοντας από τον τάφο....


πηγη

Κυριε Αλβαvoγυφτoβoυλγαρε, ξερεις τi σnμαιvει Mακεδovια;



Σιγουρα οχι...

Βαρβαρος εισαι, τι να καταλαβεις;

Ακουσε λοιπον μηπως και ξεστραβωθεις....

Και σταματησεις να κλεβεις την Ιστορια μας...

πηγη


Οι σφαλιαρες πεφτουν βρoxn...Και συ περιμεvεις να εvσωματωθoυv;



Μην περιμενεις τετοιο θαυμα...

Η μονη λυση ειναι....

Να εφαρμοσθουν οι νομοι της Πατριδος μας και να πανε ολοι οι βαρβαροι, απο κει που ηρθαν...

Αλλιως....

Αυτοι περιμενουν εσενα, να ενσωματωθεις στην βαρβαροτητα τους...

Δες στο βιντεο πως ειναι συνιθισμενοι, εσυ που περιμενεις να τους ενσωματωσεις...

πηγη


Ηξερες ποσο τoξικες ειναι οι αvεμoγεvvnτριες; Βίντεο



Τα λογια ειναι περιττα....

Ακουστε εναν ειδικο....

Μυαλο και κριση εχετε...

πηγη


Αυτος ειναι Ανθρωπος με το Α κεφαλαιο....

Ο σπουδαίος Ανθρωπος  έδωσε χαρά σε παιδί με κινητικά προβλήματα....



Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και την Γαλλία έκανε μια πολύ όμορφη κίνηση

Ο σπουδαίος άνθρωπος Ματίας Αλμέιδα έδωσε χαρά σε παιδί με κινητικά προβλήματα! 

Σε μία ακόμη ανθρώπινη πράξη που μαρτυρά το ήθος και την σεμνότητα που τον χαρακτηρίζει προχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα, αποδεικνύοντας καθημερινά γιατί είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, αλλά και σπουδαίος προπονητής.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και την Γαλλία, κατευθύνθηκε στο γκαράζ της «OPAP Arena» και επιβιβάστηκε στο όχημα του. Έχοντας διανύσει αρκετά μέτρα αντίκρισε ένα παιδί με κινητικά προβλήματα.

Ο Αλμέιδα δίχως σκέψη σταμάτησε το αυτοκίνητο και εν ριπή οφθαλμού έσπευσε να αγκαλιάσει, αλλά και να φωτογραφηθεί με τον πιτσιρικά που δεν πίστευε στα μάτια του.

Το SDNA κατέγραψε τις υπέροχες στιγμές που πρόσφερε μια σπουδαία προσωπικότητα, η οποία κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους…





πηγη

Η Pfizer μnvυσε την Πολωviα γιατι...δεν απoρρoφnσε ολα τα εμβoλια της συμφωvιας ! ! !



Αξίζει ενα μπράβο η Πολωνία...

Και μακάρι και στην Ελλαδα να συνέβαινε το ίδιο...

πηγη


Οχι blak friday, αλλα βλακ φραιντει...Δειτε γιατι ! ! !



Εμεις τι να πουμε;

Οτι σας δουλευουν κανονικα;

Δεν χρειαζεται να το πουμε....

Δειτε το βιντεακι...

πηγη

Aγραμματoι και ανιστoρnτoι ή Αvθελλnvες; Bίντεο



Τι απ ολα αυτα συμβαινει;

Αγραμματοι και ανιστορητοι ή Ανθελληνες;

Και καποιοι βολεμενοι υπουργοι τι κανουν;

Απολαμβανουν μονο την μασα μαλλον...



Να επιστρέψει ο στρατός στο Koσσυφoπέδιo, ζnτα ο Εθvικιστnς υπoψnφιος Δnμαρχoς Βελιγραδιoυ, Miša Vacić...

Η σερβική δεξιά κατέθεσε λίστα για τις εκλογές στο Βελιγράδι με τίτλο «Για να επιστρέψει ο στρατός στο Κοσσυφοπέδιο - Miša Vacić»....


Ο Βάτσιτς είπε ότι ήταν απογοητευμένος που δεν επιτεύχθηκε μια ενιαία δεξιά λίστα, παρόλο που ο ίδιος και πολλοί διανοούμενοι το ζήτησαν, αλλά ότι δεν ήθελε να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές και να συμμετάσχει στη σπατάλη των ψήφων της δεξιάς.

- Σε συμφωνία με την προεδρία της Σερβικής Δεξιάς, πήραμε απόφαση να μην πάμε στις βουλευτικές εκλογές για να μην συμμετάσχουμε στη σπατάλη των ψήφων της δεξιάς, αλλά για να παρουσιάσουμε την πολιτική μας και την ιδέα του σερβικού εθνικισμού στους πολίτες της Σερβίας και σε αυτές τις εκλογές και για να μπορέσουμε να αυξήσουμε την εθνική συνείδηση ​​και να αγωνιστούμε για τη σερβική υπόθεση, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις εκλογές του Βελιγραδίου - είπε ο Vacić. (Για δημαρχος)


Και μεις του ευχομαστε καλη επιτυχια και Δημαρχος Βελιγραδιου συντομα !

ΠΕΡlΣΣOΤΕPΑ EMBOΛIΑ = YΨHΛOΤΕPH ΒPΕΦIΚH ΘNHΣIΜOΤHTΑ!!!



Ιατρικό περιοδικό επιβεβαιώνει επιτέλους την έκθεση για την βρεφική θνησιμότητα και τα εμβόλια...

Υπάρχει ένας αιώνας αποδείξεων που συνδέουν τα εμβόλια με τον αιφνίδιο βρεφικό θάνατο

Είχε προβλεφθεί ότι τα λουκέτα θα οδηγούσαν σε μείωση του SIDS λόγω του μειωμένου παιδικού εμβολιασμού και αυτό ακριβώς συνέβη

Συνοπτική παρουσίαση

Μετά από μια κριτική που δημοσιεύθηκε στον διακομιστή προ-εκτύπωσης από το εργαστήριο Bailey στο BYU, οι πληροφοριοδότες Gary Goldman και Neil Miller έκαναν μια εκ νέου ανάλυση της αρχικής τους εργασίας του 2011 και διαπίστωσαν ότι το αρχικό τους συμπέρασμα ήταν σωστό: "Μια θετική συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των δόσεων εμβολίων και των ποσοστών βρεφικής θνησιμότητας (IMR) είναι ανιχνεύσιμη στα πιο ανεπτυγμένα έθνη".

Ίσως είναι πλέον καιρός να ξανασκεφτούμε όλα αυτά τα παιδικά εμβόλια;

Τα πρωτότυπα έγγραφα, η κριτική, η επαναβεβαίωση

Η αρχική εργασία του 2011 που έδειξε ότι ο μεγαλύτερος αριθμός εμβολιασμών συνδέεται με υψηλότερη βρεφική θνησιμότητα: Τα ποσοστά βρεφικής θνησιμότητας παλινδρομήθηκαν σε σχέση με τον αριθμό των δόσεων εμβολίων που χορηγούνται συνήθως: Υπάρχει βιοχημική ή συνεργιστική τοξικότητα; (με κριτές)

Κριτική που γράφτηκε από μέλη του εργαστηρίου Miller στο BYU: Ο εμβολιασμός των βρεφών δεν προβλέπει αυξημένο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας: (ΔΕΝ έχει αξιολογηθεί από ομότιμους και αποτελεί πλέον παραπληροφόρηση)

Επαναβεβαίωση του αρχικού αποτελέσματος: Επαναβεβαίωση της θετικής συσχέτισης μεταξύ του αριθμού των δόσεων εμβολιασμού και των ποσοστών βρεφικής θνησιμότητας: Μια απάντηση στους επικριτές (με κριτές).

Περισσότερα στοιχεία που συνδέουν τα εμβόλια και το θάνατο των βρεφών.

Υπάρχει ένας αιώνας αποδείξεων που συνδέουν τα εμβόλια με τον αιφνίδιο βρεφικό θάνατο (αυτό έχει αποδειχθεί πιο ξεκάθαρα με το εμβόλιο DPT) και πολυάριθμοι ακτιβιστές έχουν προσπαθήσει να αναγκάσουν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να το διερευνήσει επί δεκαετίες.

Φαίνεται ότι τα εμβόλια (ιδίως το TDP) προκαλούν μικροεγκεφαλικά επεισόδια στον εγκέφαλο στην περιοχή που ελέγχει την αυτόματη αναπνοή, οπότε τα βρέφη αρχίζουν να έχουν διακοπτόμενους κύκλους αναπνοής, και εκτός αν βρίσκονται σε ΜΕΘ ή κάπου αλλού όπου παρακολουθούνται και μπορούν να αναζωογονηθούν, μόλις σταματήσει η αναπνοή είναι θανατηφόρο.

Πολλοί ακτιβιστές των εμβολίων αμέσως πριν από τα λουκέτα προέβλεψαν ότι η μείωση των εμβολιασμών των βρεφών κατά τη διάρκεια των λουκέτων θα είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση των SIDS και αυτό ακριβώς συνέβη.

Περίληψη

Τώρα λοιπόν γνωρίζουμε: ο υψηλότερος εμβολιασμός στην παιδική ηλικία συνδέεται με υψηλότερη βρεφική θνησιμότητα. Πιστεύετε ότι αυτό θα κάνει κάποιον να αναθεωρήσει τις απόψεις του;

Πιστεύετε ότι η ίδια συσχέτιση μπορεί να ισχύει και για τα εμβόλια COVID; Είναι δυνατόν όσο περισσότερα εμβόλια, τόσο περισσότεροι θάνατοι; Αυτό λένε τα δεδομένα.

Δεν είναι καιρός να σταματήσουμε να κρύβουμε τα δεδομένα σε επίπεδο ρεκόρ για τη θνησιμότητα και τα εμβόλια για τα εμβόλια COVID και να τα δημοσιοποιήσουμε;

Το CDC κρατάει αυτά τα αρχεία θανάτων από εμβόλια κρυφά, επειδή δεν θέλει να δημιουργήσει διστακτικότητα στα εμβόλια. Είναι λογικό- όταν όλοι ανακαλύψουν ότι εξαπατήθηκαν, θα τσαντιστούν.

Αλλά αργά ή γρήγορα, μια χώρα θα δώσει στη δημοσιότητα τα δεδομένα και η γάτα θα βγει από το σακί.

Οποιαδήποτε πολιτεία των ΗΠΑ θα μπορούσε να δημοσιοποιήσει τα αρχεία της σχετικά με τα εμβόλια/θανάτους. Θα μπορούσαν να δημοσιευθούν ακόμη και σε οποιαδήποτε κομητεία.

Γιατί κάθε κομητεία, πολιτεία και παγκόσμια κυβέρνηση κρύβει αυτά τα δεδομένα; Είναι κρυμμένα ακόμα και στη Φλόριντα. Είναι δημόσιες πληροφορίες. Δεν ωφελεί το κοινό όταν τα κρατάνε κλειδωμένα.

Δώστε τα δεδομένα στη δημοσιότητα! Τι φοβούνται όλοι; Την αλήθεια;

Σημειώστε ότι η δικαιολογία της "ιδιωτικής ζωής" είναι ακριβώς αυτή, μια δικαιολογία. Επισημαίνω ότι τα δεδομένα μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να βρει ακόμη και το δικό του αρχείο χωρίς να επηρεαστεί οποιαδήποτε ανάλυση.


πηγη

Λεμovι...το θαυματoυργo φαρμακo, καλυτερο απ το καλυτερo εμβoλιo ! ! !



Ο Υπερτροφικός Σύμμαχος για την Υγεία που καταπολεμά τις Φλεγμονές

Ο μεγαλύτερος εχθρός των Μικροβίων και οι αμέτρητες ευεργετικές ιδιότητες του !

Ο μεγαλύτερος εχθρός των Μικροβίων και οι αμέτρητες ευεργετικές ιδιότητες του !

Ο μεγαλύτερος εχθρός των Μικροβίων και οι  αμέτρητες ευεργετικές ιδιότητες  του

Αν δεν το γνωρίζεις είδη ... είναι το

λεμόνι ένας από τους γρηγορότερους εχθρούς ενάντια στα μικρόβια...

Ας δούμε πρώτα τις ευεργετικές του ιδιότητες του και μετέπειτα θα πάμε σε εφαρμογή θεραπειών.

Τα λεμόνια είναι όξινα στη γεύση, αλλά δημιουργούν αλκαλικές βάσεις στον οργανισμό μας. Στην πραγματικότητα, είναι από τα τρόφιμα με τη μεγαλύτερη αλκαλική επίδραση, που βοηθούν πολύ στη δημιουργία ισορροπίας σε καταστάσεις αύξησης της ποσότητας οξέων στο σώμα.

Με άφθονη βιταμίνη C, είναι ιδανικό «φάρμακο» για την αντιμετώπιση λοιμώξεων και άλλων προβλημάτων υγείας, ενώ συστήνεται και για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αντιμετώπιση της δυσπεψίας. 

Ευεργετικές ιδιότητες του λεμονιού

Το λεμόνι βοηθά στην εξισορρόπηση του ph

Ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενάντια σε λοιμώξεις και ιώσεις, λόγω της περιεκτικότητάς τους σε βιταμίνη C

Αποτοξινώνει το συκώτι αλλά και το έντερο

Βοηθά στην απαλλαγή από τη δυσκοιλιότητα

Ενισχύει την κινητικότητα του εντέρου

Διαλύει το χολόλιθο και την πέτρα στα νεφρά

Το λεμόνι δρα ως αντιγηραντικό για το δέρμα

Κρατά μακριά διάφορες ασθένειες και λοιμώξεις παντός είδους

Απομακρύνει εγκεφαλικές εκφυλιστικές νόσους όπως το Πάρκινσον και το Αλτσχάιμερ

Η κατανάλωση λεμονιού βελτιώνει την όραση

Έχει αντιβακτηριδιακή δράση (μπορεί να καταπολεμήσει ακόμη και τη χολέρα!)

Το λεμόνι έχει αντιοξειδωτική δράση Μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση λόγω της περιεκτικότητάς του σε φλαβονοειδή

Απομακρύνει ή αναστέλλει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων

Είναι μία πλούσια πηγή βιταμινών απαραίτητων για την σωστή ανάπτυξη του οργανισμού

Το λεμόνι έχει κατευναστική δράση και η μυρωδιά του είναι ηρεμιστική και αγχολυτική

Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και λειτουργεί ως το τέλειο καθαριστικό προσώπου

Τονώνει και καθιστά πιο λαμπερό το δέρμα μας

Οι Κινέζοι χρησιμοποιούν το λεμόνι σαν φάρμακο

Όταν οι Κινέζοι ιατροί αποκαλύπτουν τα (remedies) φάρμακά τους, πάντα υπάρχει κάτι που αξίζει τον κόπο να διαβαστεί. Η έξυπνη θεραπεία για την πυώδη λοίμωξη της ράγας της άπω φάλαγγας ενός δακτύλου, πραγματοποιείται με αυτή την μέθοδο: κόβουμε το πάνω μέρος του λεμονιού, και εισάγουμε το δάκτυλο στο λεμόνι και το δένουμε. Το πρωί η παρανυχίδα είναι έτοιμη να καθαριστεί.

Ρευματισμοί

Παίρνετε το χυμό από μισό λεμόνι πριν από κάθε γεύμα, και πριν την κατάκλιση κάθε βράδυ. Μπορεί να διαλυθεί με αποσταγμένο νερό πριν το πάρετε, ή σαν δυνατή λεμονάδα, και ταυτόχρονα τοποθετήστε τον εξωτερικά δύο φορές την ημέρα. Οι περισσότεροι ιατροί δηλώνουν ότι μετά την πάροδο τριών ημερών η σίγουρη αλλά αργή δύναμη του λεμονιού δείχνει τις καθαριστικές και παυσίπονες ιδιότητές του.

Πονοκέφαλος

Μερικά κουταλάκια χυμό του λεμονιού σε ζεστό τσάι (τριφύλλι ή άλφα-άλφα είναι καλύτερα) είναι η θεραπεία ενός έξυπνου μπάρμαν στην Νέα Υόρκη, γ’ αυτούς που έχουν πονοκεφάλους (επακόλουθο μέθης) και από πονοκεφάλους που προέρχονται από άλλες αιτίες. Με αυτό το σύστημα κερδίζει τους πελάτες του, ξεκόβουν, και τους οδηγεί μακριά από τα φάρμακα τελείως.

Χρήση λεμονιού στην καθημερινότητα μας

 Ο χυμός του λεμονιού, χρησιμοποιείται αποτελεσματικά σε εγκαύματα από τον ήλιο, σε χιονίστρες, σε κάλους, σε ψωρίαση, στο ξέβγαλμα των μαλλιών (για την πιτυρίδα και την τριχόπτωση) ως καλλυντικό αλλά και για να εξαφανίσει τις φακίδες από το πρόσωπο. (Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, στις περισσότερες περιπτώσεις εξαλείφονται οι φακίδες, αν τις τρίβουμε κάθε βράδυ, πριν κοιμηθούμε, με φέτες λεμονιού) Επίσης καθαρίζει και λευκαίνει το δέρμα, κλείνει τους ανοιχτούς πόρους του.

 το μασάζ του με χυμό λεμονιού για τα ούλα μπορούν να σταματήσει την αιμορραγία των ούλων.

 στη ρινορραγία αν βάλετε μέσα στο ρουθούνι ένα μικρό κομματάκι βαμβάκι εμποτισμένο με μερικές σταγόνες λεμόνι, η αιμοστατική δράση του λεμονιού θα βοηθήσει να σταματήσει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά την αιμορραγία.

 είναι ακόμη γνωστό ότι συμβάλει στην ανακούφιση του λόξιγκα όταν καταναλώνεται ως χυμός.

 προλαβαίνει τις δηλητηριάσεις ιδιαίτερα από οστρακοειδή και ενεργεί ως αντίδοτο.


πηγη

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Δεν xρειαζομαστε ενα εμβoλιo που προκαλει συμπτωματα αιμoραγικoυ πυρετoυ...

Δεν τα λεμε εμεις...

Ειδικοι τα λενε...

Οχι ομως ειδικοι σαν την Παγωνα και τον Ψυχακια...




Αλλαγή τρόπου ζωής ! ! ! Η προθεσμία που δόθnκε στην Ευρώπn...Βίντεο

Ατζεvτα 2030 και τελική υπoδoύλωσn της αvθρωπότnτας....



Η Ολλανδή δημοσιογράφος και πολιτικός σχολιαστής και ακτιβίστρια, Eva Vlaardingerbroek, αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Δημιουργούν μια κρίση και, στην συνέχεια λένε, λοιπόν η απάντηση σε αυτή την κρίση, -η λύση σε αυτή την κρίση είναι ότι, παρατάτε τα δικαιώματά σας, – όχι εμείς αλλά εσείς!
Αυτό ακριβώς συμβαίνει εδώ με τους Ολλανδούς αγρότες!
Πρέπει να εγκαταλείψουν τις φάρμες τους πριν το 2030! Αυτή η χρονιά δεν έρχεται από το πουθενά. Οπότε αυτή η χρονιά είναι βασικά η προθεσμία που οι παγκοσμιοποιητές έχουν δώσει στην χώρα μας και πιθανότατα θα σας δώσουν εντολή να συμμορφωθείτε με αυτούς τους νέους κανονισμούς. Αυτή η Ατζέντα λέγεται”Ατζέντα 2030″. Αποτελείται από 17, -όπως τους αποκαλούν: -«στόχους βιώσιμης ανάπτυξης»!
Όλα αυτά που θέλουν να κάνουν προϋποθέτουν υπάρξει ενεργή, ίσως και βίαιη, αναδιανομή αγαθών, τροφίμων, ιδιοκτησίας και των δικαιωμάτων μας.
Αυτοί οι στόχοι δεν περιορίζονται αποκλειστικά στις Κάτω Χώρες, είναι παγκόσμιοι και, έτσι βλέπουμε το πραγματικό τους κίνητρο. Τα άτομα, πίσω από αυτό θέλουν να εγκαθιδρύσουν “Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση”, μια “Νέα Τάξη Πραγμάτων”, στην οποία θα αποφασίζουν τι τρώμε, πότε τρώμε, πού ταξιδεύουμε, πότε ταξιδεύουμε, ποιούς συναντάμε και σε τι πράγμα επιτρέπεται να ξοδεύουμε τα χρήματά μας (σ.σ. Με έναν παγκόσμιο «σωτήρα» στην κορυφή)».


ΕMBOΛIΑ, ΑMBΛΩΣΕIΣ, ΕYΘΑNΑΣIΑ... ΑTZΈNΤΑ ΜEIΩΣHΣ ΤΟΥ ΠΛHΘYΣΜOY ! ! !

ΕΜΒΌΛΙΑ COVID, ΑΜΒΛΏΣΕΙΣ, ΕΥΘΑΝΑΣΊΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ... ΑΤΖΈΝΤΑ ΜΕΊΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ!!!



Ο ΚΑΝΑΔΆΣ ΘΑ θα ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΊΑ ΓΙΑ ΜΩΡΆ ΜΕ ΕΙΔΙΚΈΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΏΣΕΙ" ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ....
ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΎΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΌ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΊΑΣ ΟΡΓΆΝΩΝ!!!
Ο Βρετανός τηλεοπτικός παραγωγός Σον Αντλ-Ταμπαταμπάι, λέει ότι σύμφωνα με την ατζέντα του WEF για την μείωση του πληθυσμού, δισεκατομμύρια άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν. Ο Σβαμπ έχει διεισδύσει στις κυβερνήσεις των περισσότερων δυτικών δημοκρατιών, μετατρέποντάς τες σε αυταρχικές δικτατορίες, όπου είναι ο αόρατος δικτάτορας που κινεί τα νήματα των μαριονετών των ηγετών. Τα εμβόλια Covid, οι αμβλώσεις και η ευθανασία μειώνουν δραστικά τον πληθυσμό στη Δύση.


Mαxαιρωσε ο εισβoλεας το παιδακι και τα καvαλια λενε...φταινε οι Aκρoδεξιoι ! ! ! Βίντεο



Δυστυχως αυτη ειναι η αμεροληψια των καναλιων μας...

Προπαγανδα συνεχεια, κατα τα συμφεροντα των αφεντικων τους...

Που εισαι ρε Αγιε Παπαδοπουλε;



Η Ελλαδα σημερα ! ! ! Εχει δικιο ο λεβεντης...



Δυστυχως ετσι καταντησε η Ελλαδα μας...

Πως;

Δειτε το βιντεο και αν μυαλο εχετε θα καταλαβετε....



Δεν φταιει ο Αστυνομικος...



Ναι δεν φταιει....

Αλλα...

Ο εισβολεας, που περιμενουν καποιοι, οτι θα ενσωματωθει....

Και εδω που τα λεμε...

Και η μολοτωφ οπλο ειναι και καπως ετσι θαπρεπε να αντιμετωπιζεται...

Δειτε το βιντεο και τα συμπερασματα δικα σας...

πηγη


Θα παρετε εναv πρoσφuγα σπιτι σας; Ακoυστε τι λεvε οι ποvoψυxoι αλλnλεγγυoι...Βίντεο



Να ρωτήσουμε και τους Έλληνες....

Εχουμε πολλούς πονοψυχους εδώ....

Ολο και θα βρεθεί κανένας προθυμος, δεν μπορεί...

πηγη

Politico: Ο Γκερτ Βίλντερς, ο xειρότερoς εφιάλτnς της Eυρωπαϊκnς Έvωσεως...(ΔΕΝ ΕIΝΑI ΤΣIPΑΚI ΤΟΥΣ ! ! !)

Υπάρχει μία προεκλογική δέσμευση του προς τους Ολλανδούς ψηφοφόρους που στοιχειώνει κυρίως τις Βρυξέλλες περισσότερο από κάθε άλλη: Ένα δημοψήφισμα για την αποχώρηση από την ΕΕ...



Ο κατά του Ισλάμ, ευρωσκεπτικιστής ριζοσπάστης Γκερτ Βίλντερς προβλέπεται να είναι ο μεγάλος νικητής στις ολλανδικές εκλογές. Με σχεδόν όλες τις ψήφους καταμετρημένες, σε ένα δραματικό αποτέλεσμα που θα συγκλονίσει την ευρωπαϊκή πολιτική, το Κόμμα Ελευθερίας του (PVV) πρόκειται να κερδίσει περίπου 37 από τις 150 έδρες στο κοινοβούλιο —υπερδιπλάσιο από τον αριθμό που εξασφάλισε στις εκλογές του 2021, σύμφωνα με τα Exit Polls.

Η συμμαχία Εργατικών-Πράσινων του Frans Timmermans προβλέπεται να πάρει τη δεύτερη θέση, κερδίζοντας 25 έδρες —ένα μεγάλο άλμα από τις σημερινές 17. Η Dilan Yeşilgöz, διάδοχος του απερχόμενου πρωθυπουργού Mark Rutte ως επικεφαλής του κεντροδεξιού VVD, υπέστη μεγάλες απώλειες και βρίσκεται σε πορεία να πάρει 24 θέσεις, 10 λιγότερες από πριν, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα.

Η νίκη του Wilders θα βάλει την Ολλανδία σε καλό δρόμο —ενδεχομένως— για μια δραματική αλλαγή κατεύθυνσης, μετά τις τέσσερις διαδοχικές κεντρώες κυβερνήσεις του Rutte. Το ερώτημα τώρα, ωστόσο, είναι εάν κάποια άλλα κόμματα είναι πρόθυμα να συνεργαστούν με τον Wilders για να σχηματίσουν συνασπισμό. Παρά το γεγονός ότι αναδεικνύεται ως το μεγαλύτερο κόμμα, θα δυσκολευτεί να βρει μια συνολική πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.

Ωστόσο, υπάρχει μία προεκλογική δέσμευση του Geert Wilders προς τους Ολλανδούς ψηφοφόρους που στοιχειώνει κυρίως τις Βρυξέλλες περισσότερο από κάθε άλλη: Ένα δημοψήφισμα για την αποχώρηση από την ΕΕ.

Επτά χρόνια αφότου οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ του Brexit, το λεγόμενο ψηφοδέλτιο του Nexit ήταν ο πυρήνας της τελικά επιτυχημένης προεκλογικής εκστρατείας του ακροδεξιού ηγέτη στην Ολλανδία. Και ενώ ο Wilders έχει αμβλύνει την αντι-ισλαμική ρητορική του τις τελευταίες εβδομάδες, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θέλει να αποδυναμώσει τον ευρωσκεπτικισμό του μετά τη εκλογική του νίκη-σοκ.

Ακόμα κι αν οι Ολλανδοί ψηφοφόροι δεν πειστούν να ακολουθήσουν τους Βρετανούς στην έξοδο από την ΕΕ -οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι είναι απίθανο- υπάρχουν όλες οι ενδείξεις ότι μια κυβέρνηση υπό την ηγεσία του Wilders στη Χάγη θα εξακολουθεί να είναι εφιάλτης για τις Βρυξέλλες.

Η θέση για τον Wilders γύρω από το τραπέζι της συνόδου κορυφής της ΕΕ θα μεταμορφώσει τη δυναμική, μαζί με άλλους ακροδεξιούς και εθνικιστές ηγέτες που ήδη βρίσκονται στη θέση τους. Ξαφνικά, οι πολιτικές που κυμαίνονται από τη δράση για το κλίμα, τη μεταρρύθμιση της ΕΕ και ακόμη και τα όπλα για την Ουκρανία θα τεθούν προς συζήτηση, ακόμη και για την ολική ανατροπή κάποιων από αυτές.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα exit polls στην Ολλανδία, οι πιθανοί κεντροδεξιοί εταίροι δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο σχηματισμού συνασπισμού με τον Wilders, ο οποίος αναδείχθηκε ξεκάθαρος νικητής. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι τα τελευταία 10 χρόνια κρατούνταν έξω από τους κεντρώους.

Από την πλευρά του, ο 60χρονος βετεράνος πολιτικός φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά να πάρει την εξουσία αυτή τη φορά.

Από τότε που ο αντικαταστάτης του Mark Rutte ως ηγέτης του VVD, Dilan Yeşilgöz, έδειξε νωρίς στην προεκλογική εκστρατεία ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να εισέλθει σε συνομιλίες συνασπισμού με τον Wilders, ο ακροδεξιός ηγέτης εργάστηκε σκληρά για να φανεί πιο λογικός. Αποδυνάμωσε μερικές από τις πιο έντονες θέσεις του, ιδιαίτερα για το Ισλάμ -όπως η απαγόρευση των τζαμιών- λέγοντας ότι υπάρχουν μεγαλύτερες προτεραιότητες να διορθωθούν.

Το βράδυ της Τετάρτης, με τα αποτελέσματα να έρχονται, ο Wilders ήταν πιο σαφής: «Καταλαβαίνω πολύ καλά ότι οι άλλοι δεν θέλουν να είναι σε μια κυβέρνηση με ένα κόμμα που θέλει αντισυνταγματικά μέτρα», είπε. «Δεν πρόκειται να μιλήσουμε για τζαμιά, Κοράνια και ισλαμικά σχολεία».

Ακόμα κι αν ο Wilders είναι πρόθυμος να απορρίψει το αίτημά του για δημοψήφισμα στην ΕΕ με αντάλλαγμα την εξουσία, η νίκη του θα εξακολουθήσει να προκαλεί ανατριχίλα στα θεσμικά όργανα της ΕΕ. Και αν τα κεντρώα κόμματα συνενωθούν για να κρατήσουν τον Wilders έξω —και πάλι— μπορεί να υπάρξει ένα τίμημα που θα πληρώσουν οι θυμωμένοι Ολλανδοί ψηφοφόροι αργότερα.

Ο cheerleader του Brexit, Nigel Farage, έδειξε στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι δεν χρειάζεται να είσαι στην εξουσία για να έχεις ισχυρή επιρροή.

Αέρας αλλαγής

Η μετανάστευση ήταν ένα κυρίαρχο ζήτημα στις ολλανδικές εκλογές. Για τους πολιτικούς της ΕΕ, παραμένει μια πιεστική ανησυχία. Καθώς ο αριθμός των μεταναστών συνεχίζει να αυξάνεται, το ίδιο ισχύει και για την υποστήριξη των ακροδεξιών κομμάτων σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Στην Ιταλία πέρυσι, η Giorgia Meloni κέρδισε την εξουσία με τους Brothers of Italy. Στη Γαλλία, το National Rally της Marine Le Pen παραμένει μια ισχυρή δύναμη και είναι στη δεύτερη θέση στις δημοσκοπήσεις. Στη Γερμανία, το Alternative für Deutschland έχει επίσης ανέβει στη δεύτερη θέση τους τελευταίους μήνες.

Στη νικητήρια ομιλία του, ο Wilders υποσχέθηκε να αντιμετωπίσει αυτό που αποκάλεσε το «τσουνάμι του ασύλου» που έπληξε την Ολλανδία.

«Οι κύριοι λόγοι που οι ψηφοφόροι υποστήριξαν τον Wilders σε αυτές τις εκλογές είναι η αντιμεταναστευτική του ατζέντα, ακολουθούμενη από τις θέσεις του για την κρίση κόστους ζωής και τη θέση του στον τομέα της υγείας», δήλωσε η Sarah de Lange, καθηγήτρια πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ. Τα κυρίαρχα κόμματα «νομιμοποίησαν τον Wilders» καθιστώντας τη μετανάστευση βασικό ζήτημα, είπε. «Οι ψηφοφόροι μπορεί να σκέφτηκαν ότι αν αυτό είναι το θέμα, γιατί να μην ψηφίσουν το πρωτότυπο και όχι το αντίγραφο;».

Για την αριστερά, το φωτεινό σημείο στην Ολλανδία ήταν μια ισχυρή επίδειξη για μια καλά οργανωμένη συμμαχία μεταξύ των Εργατικών και των Πρασίνων. Ο Frans Timmermans, ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την υποστήριξε στο παρασκήνιο. Αλλά ακόμη και αυτη κοινή θέση δεν μπορούσε να πλησιάσει στο να ξεπεράσει την επιτυχία του Wilders.

Τον προσεχή Ιούνιο, οι 27 χώρες της ΕΕ διενεργούν εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Την ίδια ημέρα που οι ψηφοφόροι επιλέγουν τους ευρωβουλευτές τους, το Βέλγιο διεξάγει γενικές εκλογές. Ο ακροδεξιός ηγέτης της ανεξαρτησίας της Φλάνδρας Tom Van Grieken, ο οποίος προσβλέπει επίσης σε μια σημαντική νίκη, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Wilders: «Κόμματα σαν το δικό μας είναι καθ’ οδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη», είπε. Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Viktor Orbán το γιόρτασε επίσης: «Οι άνεμοι της αλλαγής είναι εδώ!».


πηγη

Ηταν πρoφnτnς; Ακoυστε τον και....πειτε μας ! ! !



Πραγματικα προφητικα τα λογια του....

Τα ειπε πριν 10 χρονια...

Και σημερα επαληθευονται ολα...

Ακουστε...



Πακισταvoς επιτεθnκε σε ανnλικo κoριτσι αλλα....Θα εvσωματωθει μην ανnσυxειτε ! ! ! (Μαλλoν θα αφεθει ελευθερoς)



Ο εν λόγω άνδρας προσέγγισε την ανήλικη, την αγκάλιασε και την φίλησε στο μάγουλο, προτείνοντάς της να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής

Χθες στις 06:58

Παιανία: 55χρονος Πακιστανός επιτέθηκε σεξουαλικά σε 15χρονη σε στάση λεωφορείου

Αρθρογράφος: Vradini.grΑπό Vradini.Gr

Νέα σεξουαλική επίθεση με θύμα ανήλικο κορίτσι, σημειώθηκε στην Αττική. Αυτή τη φορά συνελήφθη 55χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης (22/11) τήν προσέγγισε με σεξουαλική διάθεση, σε στάση λεωφορείου στην Παιανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αλλοδαπός φέρεται να προσέγγισε 15χρονη, η οποία περίμενε στη στάση και προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα.

«Ειδικότερα, ανωτέρω τόπο και χρόνο, η 15χρονη, την ώρα που ανέμενε αστικό λεωφορείο, ο δράστης την προσέγγισε με το πρόσχημα να μάθει πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές των λεωφορείων.

Στη συνέχεια, με απότομες κινήσεις, την αγκάλιασε και την φίλησε στο μάγουλο. Η ανήλικη, απομακρύνθηκε από τον ανωτέρω, αλλά αυτός την πλησίασε εκ νέου, δείχνοντάς της ένα βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο με σεξουαλικό περιεχόμενο, προτείνοντάς της να συνευρεθούν», αναφέρει το διαβιβαστικό της αστυνομίας που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το vradini.gr.

Τής πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής

Αφού η ανήλικη αρνήθηκε, ο δράστης τής έδειξε και πάλι βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο με ακατάλληλο περιεχόμενο και τής πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής, δείχνοντας τής το πορτοφόλι του με τα χρήματα.

Η 15χρονη κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο και να επιβιβαστεί στο λεωφορείο, όπου ενημέρωσε τον οδηγό και το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Κατά την έρευνα και έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, επετεύχθη ο εντοπισμός του 55χρονου, ο οποίος αντιστάθηκε στη σύλληψή του και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας, όπου ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της σεξουαλικής επίθεσης.

«Από διενεργηθείσα προανάκριση του Τ.Α. Παιανίας και κατόπιν αναζητήσεων, αστυνομικοί του Τ.Α. Παιανίας, περί την 07:35 ώρα της 22/11/2023, εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος βρισκόταν εντός αστικού λεωφορείου.

Αφού του δήλωσαν την ιδιότητά τους, σε απόπειρα ελέγχου και προσαγωγής του, αυτός, αρχικά, αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις εντολές τους, αλλά, εν συνεχεία, κατάφεραν να τον οδηγήσουν στο Τ.Α. Παιανίας», σύμφωνα με την Ασφάλεια.

Το κατώφλι της Ασφάλειας Παιανίας πέρασε και η ανήλικη, η οποία αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον 55χρονο ως τον δράστη της αξιόποινης πράξης.

Μετά από έρευνα, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -0,93- γραμμ. κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και κινητό τηλέφωνο. Σε βάρος του αλλοδαπού παιδόφιλου, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Ν.4139/2013 «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις», των άρθρων 169 Π.Κ. «Απείθεια» και 42, 351Α Π.Κ. «Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απόπειρα ασέλγειας με ανήλικο μετ’ αμοιβής»....

πηγη

Και ερωτω τον εισαγγελεα...

Θα τον αφησεις ελευθερο;

Δεν θα εφαρμοσεις τους νομους της Ελλαδος, που μιλουν για απελαση;


Ελλnνας αγοραζε σουτιεv απο Eβραio...Ξερετε γιατι;

 


Ένας Έλληνας πηγαίνει σε έναν Εβραίο που πουλάει σουτιέν και ρωτάει αν έχει σε μαύρο χρώμα το XL....

Ο Εβραίος αρχίζει να του εξηγεί πόσο σπάνιο είναι αυτό που του ζητά και πως ναι υπάρχει αλλά είναι ακριβουτσικο...

Θα του κοστίσει 50 ευρω....

Ο Έλληνας αγοράζει 25 κομμάτια και φεύγει ενώ ο πονηρός Εβραίος τριβει τα χέρια του....

Σε λίγες μέρες νάτος πάλι ο Έλληνας στο μαγαζί και ζητά το ίδιο πραγμα. Α του λέει ο Εβραίος τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ με τους προμηθευτές μου κι αυτή την φορά θα τα πληρώσεις 60 ευρώ... 

Ο Έλληνας παίρνει 30 τεμάχια και φεύγει τραγουδώντας....

Ενώ του Εβραίου γελάνε τα μουστάκια του....

Σε μια εβδομάδα εμφανίζεται πάλι ο Έλληνας αλλά αυτή την φορά τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσοτερο.....

Ο Εβραίος ζητά 70 ευρώ για κάθε σουτιέν....

Ο Έλληνας αγοράζει όλο το στοκ πληρώνει και πάει να φύγει οπότε ο Εβραίος τον ρωτάει.....

Πες μου να χαρείς τόσα σουτιέν τι τα κάνεις; Και η απάντηση του Έλληνα....

Τα κόβω στην μέση και τα πουλώ προς 100 ευρώ το ένα για σκουφακι στους Εβραίους!!!

Ειπαμε οτι...το γελιο κανει καλο ! ! ! 

πηγη

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Αν χρωστας πολλα δεν πληρωνεις τιποτα...Γιατι; Διαβαστε ! ! !

Χρωστάς ο ίδιος πάνω από 1 000 000 ευρώ, δεν τρέχει τίποτα...

Χρωστάει τό κόμμα σου 400 000 000 ευρώ δεν τρέχει τίποτα....


Χρωστάει ο λαός, μία ηλικιωμένη συνταξιούχα την πετάνε στο δρόμο 5.30 το πρωί με συνοπτικές διαδικασίες για χάρη ιδιωτικών τραπεζών και περίεργων Found για 15 000 ευρώ η ακόμα για 1.500 € !!!!.

Μέχρι τώρα έχουνε γίνει 58 000 εξώσεις και ετοιμάζουν άλλες 700 000 !!!

Αυτή είναι η πολιτική των αδίστακτων πολιτικών που κήρυξαν στον λαό πόλεμο εξαθλίωσης....

Εσείς αποφασίζετε τι θα κάνετε,
σήμερα είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα,
αύριο μπορεί να είναι η δική σου οικογένεια!!!!

Λογαριασμός ΔΕΗ του 1991 ! ! ! 1.779 δραχμές=5€ (πέντε ευρώ) σημερινα ! ! !

Λογαριασμός ΔΕΗ του 1991, 1.779 δραχμές...

Δηλαδή σχεδόν 5€ (πέντε ευρώ)...


Από περιέργεια κοίταξα πόσος ήταν ο τότε βασικός μισθός, για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης.....

Σύμφωνα με την ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 1990, το βασικό ημερομίσθιο ήταν 1.600 δρχ....

Με λίγα λόγια, πρίν 30 χρόνια χρειαζόταν να δουλέψεις μόνο μία ημέρα για να πληρώσεις τη ΔΕΗ....

Σήμερα....
Με απελευθερωμένη πλήρως την Αγορά Ενέργειας και τους Ιδιώτες Παρόχους να ελέγχουν απόλυτα το "παιχνίδι".. για να πληρώσεις τον λογαριασμό ρεύματος πρέπει να δώσεις τον μισό μισθό σού....

Γιατί όπως μας έλεγαν τα "παπαγαλάκια" τους.. θα έπρεπε να σπάσει το μονοπώλιο της ΔΕΗ και ο "υγιής ανταγωνισμός" θα λειτουργούσε προς όφελος του καταναλωτή...

Το ίδιο ακριβώς θα γίνει και με τα Νερά και θα πούμε το νερό, νεράκι..!! 


ΠΑΓΚΟΣΜlΑ ΑΤΖΈΝΤΑ ΜΕlΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ: ΚΛlΜΑΤlΚΉ ΑΛΛΑΓΗ, ΕΜΒOΛΙΑ...

Δειτε το βιντεο....

Μυαλο και κριση αν εχετε τα συμπερασματα δικα σας...



Αληθινα κοπλιμεντα απο την γιαγιακα για τον Koυλn...



Το ξαναειπαμε...

Το γελιο κανει καλο στην υγεια....

Δειτε το βιντεο και γελαστε φιλοι μου...

πηγη


'' ΑΣYNΟΔΕYTO AΝHΛIΚO '' ΗΤΑΝ Ο ΔPΑΚOΣ ΤΩΝ EΞΑPXΕΙΩN ! ! ! Και ρωτω τον υπoυργο...Βίντεο



Ποσα επιντοματα επαιρνε ο βιαστης απ το υστερημα μας;

Γιατι ειστε τοσο ηλιθιοι, που δεν μπορειτε, ή δεν θελετε, ουτε την ηλικια τους να καταλαβετε;

Ακουσε τα χαλια σας ρε...



Εσυ που μιλας για B.Mακεδovια, εισαι σαν αυτους, που εσφαξε ο Mεγας Aλεξαvδρoς...Βίντεο



Κι αν δεν καταλαβες θα στο κανω λιανα...

Οταν ο Μεγας Στρατηλατης, νικησε τους Περσες, κανεναν Περση αιχμαλωτο δεν πειραξε....

Του Ελληνες μισθοφορους των Περσων ομως, τους εσφαξε μεχρις ενος...

Κι εσυ αδελφη του ελεους, που θιχτηκες γιατι καποιοι τους λενε ακομη Σκοπιανους, εισαι σαν αυτους...



Εαν δεχθεις Kαιζερ, να κανεις Eβραικo κρατος με πρωτευουσα την Θεσσαλοvικn, σε ψnφιζoυμε ! ! ! Βίντεο



Για ακουστε...

Ακουστε εδω ...

Μην περιμενετε να το δειτε στα καναλια...

πηγη




Moυγκα τα "δnμoκρατικα" μας καvαλια...Ακουστε λοιπον εδω ! Βιντεο



Αφου τον κατασυκοφαντησαν...

Αφου τον εβγαλαν ενοχο, χωρις δικαστηριο και με ψευδομαρτυρες, τωρα που η αληθεια βγαινει στο φως  το βουλωσαν....

Μηπως θαπρεπε να κλεισουν;;;;

πηγη



Αυτοι διαταζουv..αυτοι σε εκτελουv ! ! !

Καταλάβατε τυφλοπόντικες η παριστάνετε ότι είστε

 τυφλοπόντικες περιμένετε από τους Εβραίους περιμένετε

 από τους μασόνους να σας δώσουν κουπόνια για να κάνετε

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά περιμένετε να σας δώσουν

 το ΚΕΑ να σας δώσουν τις συντάξεις για να κάνετε

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και μόλις τελειώσουν οι

 συντάξεις σας και τα κουπόνια σας μετά τις γιορτές

 έρχεται ο θάνατος ο αληθινός ο κανονικός θα σας πνίξουν

 αυτό θα είναι και το τέλος μετά θα έρθει μεγάλη πείνα

 μεγάλη δυστυχία...



πηγη

Ειτε σας αρεσει, ειτε οχι....Eλλnvας γεvvιεσαι, δεν γινεσαι με κ@λoxαρτα ! ! !

Γεμάτοι περηφάνια για τον εγγονό τους, ένας παππούς και μια γιαγιά έκατσαν να τον καμαρώσουν, καθώς υπηρετεί ως εύζωνας...



Αυτοι ειναι οι Ελληνες...

Οχι αυτα τα ρεμαλια που μαζεψατε εδω οι Ανθελληνες...

Και για να ξερουμε τι μας γινεται, δειτε τι ειπε ο Αυστραλος Πρωθυπουργος...



Λαθpoμεταvαστnς βιαστnς: Οταν βγω θα ξαναβιασω....(Και ζει ακομη)

Γιατι δεν εφαρμοζovται οι voμoι της πατριδoς του;

Ανατριχιάζει το απόβρασμα από την Συρία: Τα έχω κάνει όλα και όταν βγω θα τα ξανακάνω, επέλεγα τις μικροκαμωμένες...



Aμετανόητος εμφανίστηκε στην απολογία του στους αστυνομικούς ο Σύρος λαθρομεταναστης, καθώς ομολόγησε στους αστυνομικούς πως «τα έχω κάνει όλα και όταν βγω θα τα ξανακάνω».

Ο αμετανόητος λαθρομεταναστης που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές είπε επίσης ότι επέλεγε τις μικροκαμωμένες.

Σε βάρος του 23χρονος από τη Συρία που ήταν στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστης ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Να θυμίσουμε ότι συνελήφθη μετά τις καταγγελίες για αλλεπάλληλες επιθέσεις σε βάρος γυναικών με σκοπό να τις βιάσει, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Παράλληλα ασκήθηκε ποινική δίωξη και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή. Πήρε προθεσμία για την Παρασκευή 24/11, στις 11 το πρωί, στην 22η Ανακρίτρια. Υπενθυμίζεται, ότι ο νεαρός άνδρας είχε καταδικαστεί για το ίδιο αδίκημα στο παρελθόν και μάλιστα είχε προφυλακιστεί, ενώ πριν από τρεις μήνες αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές Γρεβενών.

Γιατι δεν εφαρμοζονται οι νομοι της πατριδος του;

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.