Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Να επιστρέψει ο στρατός στο Koσσυφoπέδιo, ζnτα ο Εθvικιστnς υπoψnφιος Δnμαρχoς Βελιγραδιoυ, Miša Vacić...

Η σερβική δεξιά κατέθεσε λίστα για τις εκλογές στο Βελιγράδι με τίτλο «Για να επιστρέψει ο στρατός στο Κοσσυφοπέδιο - Miša Vacić»....


Ο Βάτσιτς είπε ότι ήταν απογοητευμένος που δεν επιτεύχθηκε μια ενιαία δεξιά λίστα, παρόλο που ο ίδιος και πολλοί διανοούμενοι το ζήτησαν, αλλά ότι δεν ήθελε να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές και να συμμετάσχει στη σπατάλη των ψήφων της δεξιάς.

- Σε συμφωνία με την προεδρία της Σερβικής Δεξιάς, πήραμε απόφαση να μην πάμε στις βουλευτικές εκλογές για να μην συμμετάσχουμε στη σπατάλη των ψήφων της δεξιάς, αλλά για να παρουσιάσουμε την πολιτική μας και την ιδέα του σερβικού εθνικισμού στους πολίτες της Σερβίας και σε αυτές τις εκλογές και για να μπορέσουμε να αυξήσουμε την εθνική συνείδηση ​​και να αγωνιστούμε για τη σερβική υπόθεση, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις εκλογές του Βελιγραδίου - είπε ο Vacić. (Για δημαρχος)


Και μεις του ευχομαστε καλη επιτυχια και Δημαρχος Βελιγραδιου συντομα !

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.