Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Εχουν οι Eβραioι διαλεκτικό μiσoς για τους λευκούς; Eλov Mασκ: Εiπες την ακριβή αλήθεια....

Παλι τους εκανε να παραμιλουν....



Σάλο προκάλεσε η κίνηση του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου και ιδιοκτήτη της X Corp Ίλον Μασκ να συμφωνήσει με ανάρτηση στην πλατφόρμα που υποστήριζε ότι οι Εβραίοι διακατέχονται από ένα «διαλεκτικό μίσος για τους λευκούς».

Το σχόλιο προήλθε από μια ανάρτηση χρήστη X που ισχυριζόταν ότι οι Εβραίοι «προωθούν το ακριβές είδος διαλεκτικού μίσους εναντίον των λευκών που ισχυρίζονται ότι θέλουν οι άνθρωποι να σταματήσουν να χρησιμοποιούν εναντίον τους». Ο Μασκ υιοθέτησε το σχόλιο, απαντώντας: «Είπες την ακριβή αλήθεια»

Την ίδια στιγμή, η IBM ανακοίνωσε ότι αποσύρει τις διαφημίσεις της από το X του Ίλον Μασκ μετά από μια έκθεση που δημοσίευσε η Media Matters for America, μια φιλελεύθερη ομάδα παρακολούθησης, που ανέφερε ότι οι καταχωρίσεις της είχαν εμφανιστεί κοντά σε φιλοναζιστικό περιεχόμενο.

Την Πέμπτη, η Media Matters δημοσίευσε την έκθεση, λέγοντας ότι βρήκε διαφημίσεις από μεγάλες μάρκες, όπως η IBM, η Apple, η Oracle, η  Xfinity της Comcast και η Bravo να εμφανίζονται δίπλα σε περιεχόμενο «που διαφημίζει τον Αδόλφο Χίτλερ και το Ναζιστικό του Κόμμα».


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate