Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Πακισταvoς επιτεθnκε σε ανnλικo κoριτσι αλλα....Θα εvσωματωθει μην ανnσυxειτε ! ! ! (Μαλλoν θα αφεθει ελευθερoς)



Ο εν λόγω άνδρας προσέγγισε την ανήλικη, την αγκάλιασε και την φίλησε στο μάγουλο, προτείνοντάς της να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής

Χθες στις 06:58

Παιανία: 55χρονος Πακιστανός επιτέθηκε σεξουαλικά σε 15χρονη σε στάση λεωφορείου

Αρθρογράφος: Vradini.grΑπό Vradini.Gr

Νέα σεξουαλική επίθεση με θύμα ανήλικο κορίτσι, σημειώθηκε στην Αττική. Αυτή τη φορά συνελήφθη 55χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης (22/11) τήν προσέγγισε με σεξουαλική διάθεση, σε στάση λεωφορείου στην Παιανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αλλοδαπός φέρεται να προσέγγισε 15χρονη, η οποία περίμενε στη στάση και προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα.

«Ειδικότερα, ανωτέρω τόπο και χρόνο, η 15χρονη, την ώρα που ανέμενε αστικό λεωφορείο, ο δράστης την προσέγγισε με το πρόσχημα να μάθει πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές των λεωφορείων.

Στη συνέχεια, με απότομες κινήσεις, την αγκάλιασε και την φίλησε στο μάγουλο. Η ανήλικη, απομακρύνθηκε από τον ανωτέρω, αλλά αυτός την πλησίασε εκ νέου, δείχνοντάς της ένα βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο με σεξουαλικό περιεχόμενο, προτείνοντάς της να συνευρεθούν», αναφέρει το διαβιβαστικό της αστυνομίας που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το vradini.gr.

Τής πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής

Αφού η ανήλικη αρνήθηκε, ο δράστης τής έδειξε και πάλι βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο με ακατάλληλο περιεχόμενο και τής πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής, δείχνοντας τής το πορτοφόλι του με τα χρήματα.

Η 15χρονη κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο και να επιβιβαστεί στο λεωφορείο, όπου ενημέρωσε τον οδηγό και το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Κατά την έρευνα και έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, επετεύχθη ο εντοπισμός του 55χρονου, ο οποίος αντιστάθηκε στη σύλληψή του και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας, όπου ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της σεξουαλικής επίθεσης.

«Από διενεργηθείσα προανάκριση του Τ.Α. Παιανίας και κατόπιν αναζητήσεων, αστυνομικοί του Τ.Α. Παιανίας, περί την 07:35 ώρα της 22/11/2023, εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος βρισκόταν εντός αστικού λεωφορείου.

Αφού του δήλωσαν την ιδιότητά τους, σε απόπειρα ελέγχου και προσαγωγής του, αυτός, αρχικά, αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις εντολές τους, αλλά, εν συνεχεία, κατάφεραν να τον οδηγήσουν στο Τ.Α. Παιανίας», σύμφωνα με την Ασφάλεια.

Το κατώφλι της Ασφάλειας Παιανίας πέρασε και η ανήλικη, η οποία αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον 55χρονο ως τον δράστη της αξιόποινης πράξης.

Μετά από έρευνα, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -0,93- γραμμ. κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και κινητό τηλέφωνο. Σε βάρος του αλλοδαπού παιδόφιλου, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Ν.4139/2013 «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις», των άρθρων 169 Π.Κ. «Απείθεια» και 42, 351Α Π.Κ. «Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απόπειρα ασέλγειας με ανήλικο μετ’ αμοιβής»....

πηγη

Και ερωτω τον εισαγγελεα...

Θα τον αφησεις ελευθερο;

Δεν θα εφαρμοσεις τους νομους της Ελλαδος, που μιλουν για απελαση;


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.